Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a baba, ha mindketten (1 db)

Miért nem sikerül a baba, ha mindketten egészségesek vagyunk?

Megint nem sikerült és emiatt el is keseredtem egy kicsit mert nagyon szeretnénk.Még csak pár hónapja próbálkozunk.Tudom,h nem szabad görcsösen akarni,és lefoglalom magam egy csomó mindennel,de akkor is ott van a gondolataimban,h milyen jó lenne.

Legjobb válasz: Szia! Tegnap az RTL klub mûsorán volt egy nõ aki elmondta, hogy a kisbaba választ minket. Akkor fog jönni, ha úgy gondolja itt az ideje. Probálom elfogadni és hiszek is ebben. Annak ellenére, hogy már négyszer teherbe tudtak esni csak a 8. héten mindig megtörtént a baj. Nem volt szivhangja a babáknak. Szóval légy türelemmel és meglátod sikerülni fog.

Szia! Tegnap az RTL klub mûsorán volt egy nõ aki elmondta, hogy a kisbaba választ minket. Akkor fog jönni, ha úgy gondolja itt az ideje. Probálom elfogadni és hiszek is ebben. Annak ellenére, hogy már négyszer teherbe tudtak esni csak a 8. héten mindig megtörtént a baj. Nem volt szivhangja a babáknak. Szóval légy türelemmel és meglátod sikerülni fog.
Ha még csak pár hónapja próbálkoztok, akkor nincs miért aggódni! Tényleg fontos, hogy ne stresszeljétek magatokat emiatt, csak szeressétek egymást, a baba meg majd jönni fog!
Én nem láttam a riportot, de egyik kolléganõm szinte már mániákusan hisz ebben a baba minket választ címû dologban. Szorítok Nektek, hogy mielõbb összejöjjön, mi most próbálkoztunk elõször, persze már érzem magamon a terhesség tüneteit, de lehet hogy csak pszichés alapon.
Nekem 3 olyan ismerõsöm is van, akik eltervezték hogy márpedig õk gyereket akarnak, és szinte minden másnap próbálkoztak, nos ebbõl 2-nek 1hónap alatt sikerült, 1-nek pedig 4 hónap alatt. Szóval ez sem mindig igaz hogy ne akarjuk annyira, mert akkor nem fog sikerülni, õk is nagyon akarták mégis sikerült...
Voltatok már kivizsgáláson?ez még nem nagy idõ! Ne keseredj el! Nekünk már 2 éve nem sikerül és van baj is a páromnál! Detudod a remény hal meg utoljára!! Sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A hányinger, mint tünet, mennyi idő után jelentkezik? Létezik, hogy már az aktus után 10 nappal? Vagy ez még túl korai?

5

Mennyit várjak, hogy teherbe essek?

Kisbabát szeretnék:) még csak 3 hónapja próbálkozunk, de annyira türelmetlen vagyok. Mennyi idő kell kb? 20L

8

Szerintetek megvolt már a peteérésem, vagy ma még érdemes belehúzni, hátha?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0f29f893ef00013a6e0d29..

7

Ilyen hamar peteérés?

5-6 napja mult el a mensim és szúrkáló érzés van a hasam aljában.próbálkozunk a gyerekkel (egyszer már elvetéltem) Normális ha ilyenkor szurkál a hasam alja?lehetséges hogy ilyen hamar peteérésem van?valaki segitsen!!!

3

Menjek orvoshoz? Mi lehet a gond?

Szoptatás abbahagyásakor végre hosszabb kihagyás után megjött a mensim, nagyon erős volt és 8 napig tartott. (20 p.ként kellett cserélnem éjjel-nappal)Azóta 2x jelentkezett a mensi, viszont az csak párnapig tartott és naponta pár csepp szép piros vér (nem barna) volt. Lassan szeretnénk újabb kistesót.

1

Szombat- vasarnap kellett volna megjonnie (helyette csak par csepp volt-feltetelezem beagyazodasi verzes), kedden reggel teszteltem halvany pozit. Azota is sokszor gorcsolgetek, viszont nincsen verzes. Aggodjak?

6

Hogy is van ez a hőgörbe?

Peteéréskor hirtelen leesik, ovulációkor meg felmegy? Kb. mennyit? Mikor kell együtt lenni?

1

Szerintetek befolyásolja a megtermékenyülést az, ha valakinek hüvelygomba fertőzése van?

Vagy lehetséges így is teherbeesni?

6

Ha apró folliculusokat látott a doki, akkor abból hány nap múlva lehet érett pete? Méhnyálkahártya 11 mm.

Még szoptatok és rendszertelen a ciklusom.

1

Van köztetek olyan aki november esetleg decemberben kezdi a lombikot?

Olyan kismamák,leendő kismamák, válaszát várom,akikkel lehet kicsit beszélgetni,tapasztalatokat gyűjteni,megosztani!:)Esetleg akik már túl vannak mindezen. Már mi is a végét járjuk,méhűr vizsgálaton is túl vagyunk,már csak a Rubeola elleni oltás utáni időt kell kivárjuk. Ami nem egyszerű,mi a Dévaiba járunk. Férjemnél van a gond. Lehet az idén már nem sikerül csak jövőre!

Remélem lesz aki ír!:)
Köszönök minden választ előre is!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!