Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a Windows - csökkentett (4 db)

Miért nem indul a Windows - csökkentett módban sem?

Lsd. egy korábbi kérdésem.

Legjobb válasz: Erre van egy nagyon gyarló,de egyszerû módszer,rakd újra az egészet.Sajna a winfos hajlamos darabokra hullani.De biztos van a közeledben valaki olyan,aki nagyon vágja a témát,és mutasd meg neki.

Erre van egy nagyon gyarló, de egyszerû módszer, rakd újra az egészet.Sajna a winfos hajlamos darabokra hullani.De biztos van a közeledben valaki olyan, aki nagyon vágja a témát, és mutasd meg neki.
Szia! Csatlakozzok az elõttem hozzá szólóhoz! Windows re-installozni kell... van valaki aki ért a számítógéphez ismerös majd annak mutasd meg hanem akkor szerez windows xp telepítõ cd.. a BIOS-ba beállítod a cd-bootolást berakod a lemezt ha kijön a szokásos mit kívántenni mégse gomb... újra indítod a géped aztán elindul a telepítõ cd és az végik vezet... ha valamit nem értesz akkor tedd fel itt a kérdést...

Valamiért nem indul el a windows normál állapotban, csak csökkentett módban, miért?

Mielőtt ez a gond jelentkezett egy plusz ventilatort akartam beszerelni ezért többször is elindítottam a gépet hogy lássam működik e és nem vártam meg míg a rendszer feláll hanem egyből a power gombot pár másodpercig tartva kikapcsoltam a gépet. Emelett a gép belsejében alul fejjel lefelé is van egy ventilátor ami már régóta zörög ezért a régi gépemből ki akartam cserélni de végül nem cseréltem de a ventilatort levettem a helyéről és mögötte valamimfehér ragacsos anyag volt. Szóval most próbáltam bekapcsolni és egy kék háttér előtt hibaüzenetet hozott ki és csak csökkentett módban indul el. Ezt írja: attempt to reset the display driver and recover from timeout failed. Mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Kékhalál és hardverhiba ide már egy hozzáértõ kéz kell.

Kékhalál és hardverhiba ide már egy hozzáértõ kéz kell.
Szakembert hívj ki, ide már nem vagy elég. Valószínûleg tönkrevágtad az egész Windowst. Meg kellett volna várnod, míg feláll a rendszer, és normálisan kikapcsolni. Emellett csak súlyos esetben kapcsoljuk ki a power gombbal, mint amikor le akar égni.
A kérdező hozzászólása: Ez jelentheti azt hogy a géprõl mindenem el fog tûnni ha elviszem egy szerelõhöz?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a rendszer visszaállítást egy korábbi idõpontra de nem jött be. A hibakód: stop: 0x00000116

Miért nem tudom elindítani a Windows XP-t csökkentett módban?

Kaptam egy kék halál nevezet? dolgot ett?l a csodálatos masinától. nv4_disp.dll az oka Utánaolvastam, majd arra jutottam, hogy Driver-t újra kell telepíteni, és hogy a törléséhez használjak csökkentett módot. Windows XP és Windows 7 van a gépemen és amikor kijön hogy válasszak, az XP-nél nincs lehet?ség arra a bizonyos F8 as csökkentett módra. Windows 7 nél van, de nekem nem ott kell telepítgetnem. Mit csináljak vele ? Csak csökkentett módban tudod uninstallálni drivert ?

Legjobb válasz: Szia. Amikor kiválasztód az XP t sûrûn nyomogasd az F8 at nv4_dsp.dll az nvidia vga kártyád drivere

Szia. Amikor kiválasztód az XP t sûrûn nyomogasd az F8 at nv4_dsp.dll az nvidia vga kártyád drivere
A kérdező hozzászólása: Igen ! Köszönöm szépen ! Már telepítettem is a friss illesztõt.
Szia.:) ha nem jó valami szólj .
:) és mi a gond?


Miért nem tölti be a windows-t a gép, csak csökkentett módban? ( a lényeg lent)

Van 1 ATI Radeon HD 4850 Saphire 1GB videókártyám és csökkentett módban bejön a windows gond nélkül,majd normál módban nem tölti be.Viszont ha az alaplapba csatlakoztatom a monitort akkor gond nélkül elindul a windows! Ha a videókártyába csatlakoztatom a monitort az elején zöld csíkos a monitor! Majd a "Windows indítása " szöveg után szét csúszik a kép!

Legjobb válasz: Az egészhez még hozzátartozik hogy úgy kezdõdött mikor játszani akartam volna lefagyott a játék ,illetve az egész rendszer! Power gomb nyomásával orvosoltam a problémát ,lehet ezt nem kellet volna?

A kérdező hozzászólása: Az egészhez még hozzátartozik hogy úgy kezdõdött mikor játszani akartam volna lefagyott a játék , illetve az egész rendszer! Power gomb nyomásával orvosoltam a problémát , lehet ezt nem kellet volna?
Mivel a boot képernyõn is hiba van, valószínû. Próbáld meg csökkentett módban feltelepíteni újra(vagy egy újat) a vga driverét. Hátha... Nem nyúlkáltál a vga biosában? Nem próbáltál a vga-n szoftvert cserélni? Csak az elcsúszott boot kép miatt kérdem...
A kérdező hozzászólása: Nem nyúltam bele semmibe, egyszerûen egyik napról a másikra nem bírtam játszani, elindul a játék és megáll a kép majd szétcsúszik pixeles lesz össze-vissza! Windows újratelepítettem majd a telepítés végén "kékhalál"!!
Ha csökkentett módban elindul, próbáld felrakni a vga telepítõjét. Vagy próbáld meg a legutolsó mûködõképes állapotot, hátha valamelyik driver. Bár sajna nem hiszem...
Ha már a bootolásnál zöld csíkos a kép, akkor halott a kártya. Erre telepíthetsz bármit, nem fog meggyógyulni tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!