Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a 3hónapos kutyám a (2 db)

Miért nem rágja meg a 3hónapos kutyám a kis szemű tápját? Csak egészben lenyeli, pedig minden mást rág!

Legjobb válasz: Kölyök tápokban van különbözõ méretû szemcse nagyság. De az is lehet,hogy kevés neki a mennyiség.A testsúly növekedésével egyre több tápot igényel. Napi 3-4 x kell etetni.

Kölyök tápokban van különbözõ méretû szemcse nagyság. De az is lehet, hogy kevés neki a mennyiség.A testsúly növekedésével egyre több tápot igényel. Napi 3-4 x kell etetni.
Nyilván nem szükséges megrágnia, mivel a tápszemek nem nagyok.Csak akkor "rág" a kutya, ha a falat, ami a szájába kerül, túl nagy a számára, hogy gond nélkül lenyelje.
A kutyák általában csak nyelik a tápot, ritkán rágják.
A kérdező hozzászólása: Az oké, csak az nem hogy kaja után kaki amit meg is eszik ha nem szólok rá!
Akkor szólj rá:) ) Ha mindig rászólsz, le fog szokni róla.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok vele lenni mindig sajnos!Mikor alszunk akkor is megeszi mert nem mindig hagy nyomot maga után!
Nekem is ette a lakásban pici korában, hiába szidtam le ha észrevettem. Az utcán már nem ette meg, a szobatisztasággal felhagyott ezzel a szokásával.

Miért nem szereti a 3hónapos kutyám a Royal Canint?

szeretném azzal etetni,mert nagyon sok jót hallottam róla.Mit csináljak,hogy megszeresse?

Legjobb válasz: Talán ismeretlen neki. Próbáld keverni 50-50% arányban a régi eledelével, majd fokozatosan növeld az arányát!

Talán ismeretlen neki. Próbáld keverni 50-50% arányban a régi eledelével, majd fokozatosan növeld az arányát!
tegyél rá kicsi húslevest, natúrjoghurtot, áztasd be, keverj hozzá nagyon pici konzervet.
én is azt hallottam, h nagyon sok a szója benne.én is vettem, megette, de többet nem veszek, a freesnapfban van nagyon sok jó kaja nekik!
Én vagyok az utolsó elõtti hozzászóló. Jók a kutyás boltok, de ha tudsz tenyésztõtõl vásárolni, akkor lehet még olcsóbban is, csak tipp.
a mi kutyusunk egyenesen undorodott tole, de amiota kicsi husilevesket, turot vagy vmi+finomsagot kap hozza, azota megeszi...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget, összekevertem a régi eledelével és úgy megeszi. ma volt az elsõ nap h nem kevertem, és mind befalta:)
SZerintem probáld ki a ROYAL vodkát az biztos be fog jönni neki
Kevés benne az ízfokozó, ezért kevésbé szeretik a kutyák de tényleg kiváló minõségû táp. Arra kell figyelni, hogy a megfelelõ fajtát kapja, mivel nagyon sokféle van. Kipróbálhatod még a kevésbé drága de szintén kiváló ACANA vagy FLATAZOR tápokat. Menhelyen dolgozom, szóval nem egy kutyán próbáltam és váltak be ezek a tápok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!