Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a 2 hetes (32 db)

Miért nem alszik a 2 hetes babám nyugodtan?

Alszik ? egész éjjel , 10-11 körül már alszik, 4-6 körül kel fel enni. Az els? 1-2 óra általában nyugodt, csendes alvás, de aztán jön a krákogás, köhögés, szuszogás, nyögés, kapálózás, böfögés, cuppogás, van ott minden... Mindig azt hiszem, hogy felébredt, de nem, alszik tovább. Én meg így nem tudok aludni mellette, mert mindig azt lesem , mikor kell etetni.

Legjobb válasz: Szia, nálunk ugyan ez a helyzet-6 hetes a lányom, de születése óta ezt csinálja. Senki nem tudja miért. Ennek erdményeképpen 1-2 órát alszok éjjel. Volt ez már 45 perc is!:( Nálunk akkor "csendesedik" az õrület, h az apja a mellkasára teszi. De hosszútávon ez sem jó megoldás.

Szia, nálunk ugyan ez a helyzet-6 hetes a lányom, de születése óta ezt csinálja. Senki nem tudja miért. Ennek erdményeképpen 1-2 órát alszok éjjel. Volt ez már 45 perc is!:( Nálunk akkor "csendesedik" az õrület, h az apja a mellkasára teszi. De hosszútávon ez sem jó megoldás.
Amikor én cuppogásra kelek, és látom, hogy rég evett, akkor kelteni szoktam.A büfit meg tudod elõzni, ha rendesen megbüfizteted.Mióta hason altatom sokkal nyugodtabban telnek az éjszakák.
Szia Az en babam 6 hhetes, nalunk ugyanez volt, folyton lestem hogy akkor most felebredt , akare enni, vagy mi a helyzet, aztan elmaradt magatol, nekem is azt mondtak a meleg miatt volt, de aztan rajottem hogy mivel az ejszakai bufizeseket elblicceli mert elalszik a valamon , gorcsei vannak szegenykemnek. Amiota gorcsoldot kap nyugodtabban alszik, ne aggodj, es nem kell folyton figyelni, ha azert kell fel mert hes , azt tudtodra is adja, az en babamat kifejezetten idegesiti ha rogton felveszem, kell hagyjam hogy ebredjen fel magatol , nezelodjon egyet , aztan jelzi hogy na kkor most kajat kerek!
Az én kisfiam is nyugtalanul aludt, nyögött, nyújtózott, nyammocott, cuppogott....meg minden. Vettem neki tönkölypelyvával töltött babapárnát ( Herbária boltokban lehet kapni ), azóta olyan csendesen és nyugodtan alszik, békésen szuszog, csak szopizni ébred éjjel 1x. 11 hetes.

Miért nem akar szopizni a 2 hetes babám?

3 napja szörcsög az orra (a nagytesótól kapta el). És így nehézkesen megy a szopi, állandóan porszívózom neki, és már a 3. féle orrsprayt kapja. Ma még szinte alig evett (pár kortyot), de fel sem kell, hogy meg tudjam szoptatni.

Legjobb válasz: Ha kell akár álmában is etesd meg, tudom milyen ez, az én kislányom sárgaság miatt nem akart szopizni és volt már vagy 6-7 hetes mire már nem csak álmában evett. Éjjel nappal fejd a melled és próbálj meg valami tejserkentõt is enni, inni, mert egyébként el fog apadni a tejed és ébresztgesd a babád.

Ha kell akár álmában is etesd meg, tudom milyen ez, az én kislányom sárgaság miatt nem akart szopizni és volt már vagy 6-7 hetes mire már nem csak álmában evett. Éjjel nappal fejd a melled és próbálj meg valami tejserkentõt is enni, inni, mert egyébként el fog apadni a tejed és ébresztgesd a babád.
nekem kézzel sokkal jobban ment és többet is tudtam fejni. Nekem egy szoptatási tanácsadó mutatta meg a kézi fejést és nagyon bevált. A lényeg, hogy olajos kézzel csináld és finoman, nem kell nagyon nyomkodni mert azzal nem lesz jobb. Amúgy is a finom masszázs szerintem hamarabb beindítja a tejleadó reflexet. Legalább 20 percig fejj, még akkor is ha már nem jön belõle semmi.Kitartást. Azt hallottam az anyatejet lehet orrba is cseppenteni, talán ezt is kipróbálhatod.
ha nem akar szopizni fejd le a tejet, mert igy elapad. ha meggyogyul majd megint eszik rendesen.Addig valahogy fenn kell tartani a tejtermelest.
Fejjél mert elapad!! És a lehetõ legkevesebbet adjál cumis üvegbõl! Nincs annál szörnyûbb amikor visítva elfordítja a babád a fejét és nem kéri a cicit, de ugyanazt a tejet megissza üvegbõl, aztán vagy harcolsz vagy tápozol vagy fejsz még 6x hónapig. Én napi 8 szor fejtem 2 gyerek mellett mert már alig volt!
A kérdező hozzászólása: Álmában sajnos nem tudom etetni, mert nem lehet felébreszteni, ha be is kapja, csak cumizik rajta. A fejõvel meg alig tudok kiszedni valamit, jó ha 20-30 g jön. A tejserkentõket meg dögivel eszem. Hogyan fejjek, hogy több legyen a tejem?
Fél éves korukig a babák csak az orrukon keresztül lélegeznek!!! Ezért nem szopik, mert ha bekapja a cicit, az orrán nem kap levegõt a náthától! A két hetes babáknál az éhségérzet még nem mûködik megbízhatóan. Semmiképp se hagyd hogy ne egyen, próbálj homeopátiás szereket, esetleg Sinupretet (gyógynövény-kivonat).

Miért nem fogadja el a 2 hetes babám a cumit?

Undorral köpi ki, van hogy öklendezik is t?le, pedig a legkissebbet vettük és ovatosan teszem a szájába... Néha nagyon jól jönne ha elfogadná amíg a testvérével foglalkozom

Legjobb válasz: Mert szar íze van a mûanyagnak és a cici finomabb meg természetesebb :D

Mert szar íze van a mûanyagnak és a cici finomabb meg természetesebb :D
Az enyém kiköpte és utána is bukott. Azóta sem kell Neki. Néha megpróbálom, de nem erõltetem. Csak a cicit szereti...ez van
Az én lányom lassan 3hós és õ sem fogadja el. Már sok fajtát kipróbáltunk, de nem kell neki. Pedig a tesója cumizik. :)
Az én babám sem kért belõle, öklendezett tõle. 6 hósak leszünk már.
Az én fiam, mig cicizett, ugyanezt csinálta. 10 hónaposan már nem szopizott, onnantól kezdve fogadta el a cumit. 35/N, 3 fiú anyukája


38 hetesen miért akarja megindítani??
Írd már le bõvebben körülményeket! Miért akarták, hogy 38 hetesen szülj?
38 hetesen miért akarják megindítnai a szülést?
És pl miért nem a dokitól kérdezted meg ezeket?
Engem is kiraktak:-)

Miért nem indul be ennyi idõ alatt a vetélés? 5 hetesen úgy néz ki megállt a fejlõdésben a magzat, ezt a 9 hetes UH-on mondta az orvos, 2-3 hét múlva kell újra menni.

Legjobb válasz: Ezért hívják missed ab-nak,vagyis megkésett vetélésnek. A magzat elhal,a szervezet mégsem "löki ki". Elõbb utóbb megtörténne a vetélés,de ezt nem szerencsés kívárni,befejezik mûszeresen a terhességet.Sajnos én is átestem ezen, 13 hetes terhesen derült ki,hogy a 8-9. hét körül leállt a baba fejlõdése. Okot nem mondtak,csak azt,hogy elsõ terhesség során gyakori,és hogy a természet szelektál :( Sok erõt kívánok neked!

Ezért hívják missed ab-nak, vagyis megkésett vetélésnek. A magzat elhal, a szervezet mégsem "löki ki". Elõbb utóbb megtörténne a vetélés, de ezt nem szerencsés kívárni, befejezik mûszeresen a terhességet.Sajnos én is átestem ezen, 13 hetes terhesen derült ki, hogy a 8-9. hét körül leállt a baba fejlõdése. Okot nem mondtak, csak azt, hogy elsõ terhesség során gyakori, és hogy a természet szelektál :( Sok erõt kívánok neked!
Na mi a helyzet?Mit lehet tudni?
Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz, mert ez így nem állapot. Lehet hogy él a babád. Rosszulléteid nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Nem volt szívhang, azért akar várni, hogy esetleg késõbb fogant. De tudom, hogy nem. Jövõ héten megyek vissza.
De volt szívhang? Errõl mondott valamit a doki? Akárhogy is, szerintem is nagyon hosszú ez a várakoztatási idõ. Nálunk anno egy hétfõi napon derült ki, hogy leállt a fejlõdés, elhalt a baba és még azon a héten szerdán meg is mûtöttek. Tényleg fertõzést kaphatsz, arról nem is beszélve, hogy lelkileg is nagyon rossz hetekig a halott magzattal a szíved alatt.
Akkor még él, csak úgy tûnik nem fejlõdik?
A kérdező hozzászólása: Arra vár, hogy lesz-e addig változás. Esetleg megindul addig a vetélés magától is. Én sem értem miért kell ilyen sokáig húzni.
Ráadásul olyan fertõzést kapsz ha tényleg nem él a baba, mint a huzat :(
Szia!Nekem sem lökõdött ki és missed ab mûtét lett a vége, elsõ baba lett volna, 9+3 hetesen mentem Uh-ra és közölték hogy nincs szívhang rá két napra kellett vissza mennem megerõsítésre és nem volt ott sem majd kövi nap mûtöttek szóval keddi nap kiderült hogy gond van már pénteken meg is mûtöttek ez 6 hete volt!Nem kellett 2-3 hetet várnom nem értem ezt hogy neked miért kell!
2-3 hét múlva kell újra menni, miért?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy Neked sikerült. Sok boldogságot a picihez!
Igen, azóta született egy egészséges kisfiam. A missed ab. utáni 6. hónapban sikerült teherbe esnem újra és egy problémamentes várandósság után megszületett. Most volt 10 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és sajnálom, hogy veled is ez történt. Azóta van már baba?
A kérdező hozzászólása: Azóta megmûtöttek.

Kismamik! Miért nem alszik a kislányom éjszaka? 23 hetes vagyok és 2-3 naponta fent van hajnali 2 és 4 között úgy ficánkol nem tudok aludni tőle. Biztos nincs baja de hát nap közben is mocorog rendesen nem birom elhinni hogy sose pihen

Legjobb válasz: De bájos...õ még nem tudja, hogy éjszaka van, nem vagytok szinkronban, mi sem...az én kisfiam is fennvan és rugizik amikor én aludnék két pisilés között, majd olyan harmincadik héttõl talán kezdenek beállni valamiféle ritmusra. Addig örülj, amíg jól mocorog, egészséges pinduri!

De bájos...õ még nem tudja, hogy éjszaka van, nem vagytok szinkronban, mi sem...az én kisfiam is fennvan és rugizik amikor én aludnék két pisilés között, majd olyan harmincadik héttõl talán kezdenek beállni valamiféle ritmusra. Addig örülj, amíg jól mocorog, egészséges pinduri!
Szerencsére mi összhangban voltunk a kisfiammal, ami idekinn is folytatódik.:) A nap bármely szakában velem aludt. És miután felkeltem, rá 5percre felébredt. Egyébként sokat alszanak a pociban a 20-30.hét között, csak álmukban is egyfolytában mozog kezük-lábuk, mert az idegek folyamatosan alakulnak ki, ezért a sok mocorgás. 5hetes baba anyucija
Akkoriban nekem is állandóan mocorgott éjszaka.Felkelt fél 5-5 felé, addig rugdosott, míg fel nem keltem, majd miután kimentem pisilni, õ visszaaludt, én meg nem bírtam aludni.Aztán a 28-30. hét környékén egyszer csak abbahagyta, majd akkor aludt/alszik, mint én és hagy aludni.Reggel ébred, mikor én, este alszik, mikor én.Ha hajnalban felkelek, akkor õ is ébred, köszön, majd alszik tovább.35 hetes kismama
Kifejezetten a babám mozgására nem kelek fel, de ha felébredek, akkor õ is szokott rugdosni. Megfigyeltem, hogy különösen akkor rugdal, ha számára rosszul fekszem, egyszerûen nem szereti, ha jobb oldalamra fordulok. Ilyenkor persze megadom magam, mivel jó lenne visszaaludni úgy 4 körül, ezért megfordulok, és már abba is hagyja. Lehet, hogy nálatok is hasonló van...
En 22 hetes vagyok, es az en kislanyom is nagyon aktiv.Tegnap egesz nap rugdolozott, es mar vagy masfel hete megfigyeltem hogy minden ejjel fel 12-kor megebred, parat rug es alszik vissza.En imadom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat kismmamák, fõleg az utolsónak aki egyidõs velem szóval hassonló cipõben járunk :-) sziasztok

De az enyém miért nem alszik? Sírni tudnék, amikor anyukák kiakadnak, hogy a babájuk, aki 6 hetes kora óta átalussza az ájszakát MÁR 2 éjszaka is felkelt egymás után!

Az én 1 évesem meg még soha egyetlen éjszakát nem aludt át,és 4-5x kel minden áldott éjszaka!Én meg 1 éve nem aludtam!!!Nem hogy 2 éjszaka.Mit csinálok rosszúl,hogy az enyém nem alszik?

Legjobb válasz: szia! nyugi, nem vagy egyedül, sõt ez a többség helyzete. az anyukák nem panaszkodósak, ezért hallod ezt kevesebbet :) az enyém másfél éves, még javában fogzik, gondolhatod... ó és a bátyja 15 hónappal idõsebb csak, így mire õ átaludta az éjszakát, már itt volt az utánpótlás (ja, még õ is szokszor ébred, ha rosszat álmodik). szóval én 2 és fél éve nem alszom és ugyanúgy kész vagyok, mint te. kitartást!

szia! nyugi, nem vagy egyedül, sõt ez a többség helyzete. az anyukák nem panaszkodósak, ezért hallod ezt kevesebbet :) az enyém másfél éves, még javában fogzik, gondolhatod... ó és a bátyja 15 hónappal idõsebb csak, így mire õ átaludta az éjszakát, már itt volt az utánpótlás (ja, még õ is szokszor ébred, ha rosszat álmodik). szóval én 2 és fél éve nem alszom és ugyanúgy kész vagyok, mint te. kitartást!
Fiam 3 éves lesz, és átlag 1x ébred, de lustaságbol, mert nem hajlando magának megkeresni az alvosrongyot.(régebben a cumit) szoval nem volt "értelme" a kelésének, nem volt komoly gond. Mikor csak nyöszörgött, nem mentem át hozzá(mert volt ám h 4-5x ébredt, elég sokáig) igy ilyenkor visszaalszik. Most azért ugrunk minden nyekkenésre mert éjjel most lett szobatiszta és a balesetek elkerülése végett ilyenkor ha ébred, megyünk pisilni.
Az én gyerekem augusztusban lesz 3 éves, kb. 4 alkalommal aludta át az éjszakát. Amikor átaludta, akkor is ugyanúgy felkeltem kb. 2-3 alkalommal, mint amikor magától felébredt, de már hozzászoktam. :) Kb. fél éves koráig csak 1 alkalommal kelt éjjelente, utána a fogzás miatt kelt egyre többet és hozzá is szokott. 1 évesen volt, hogy óránkét fent volt, na, én akkor sokalltam be! :S Aztán visszaszokott az éjszakai 1-2 ébredéshez.
A kérdező hozzászólása: Már tápszeres hála az égnek(ne ítéljetek el, addig meg 20x is ébredt), este 7.-kor tápszert iszik, beteszem a kiságyba megfogom a kezét, és 5 perc múlva alszik.
A kérdező hozzászólása: Hááát igen!A jót én is meg tudnám szokni!De õszintén szólva már 1 éjszakának is örülnék, amit végigalhatok. alszik 7-éjfélig.És éjféltõl hol szomjas, hol a cumija kell neki, hol nem képes hasról visszafordulni.Mikor mi baja... Én meg egész éjszaka, mint egy kóborlélek mászkálok hozzá át.De ha magam mellé veszem is ugyanez van:(Már levetkõztettem, felöltöztettem, próbáltam etetni(nem kellett neki), pelust cseréltem, adtam neki fájdalomcsillapítót(hátha a foga, de nem).Bármit csinálok ugyanúgy kel.Már próbáltam, hogy hamarabb megébresztem mondjuk inni, de akkor is kelt utána...
Elõször is: nyugi! Ez sokkal gyakoribb jelenség, mint gondolnád. Lehet, hogy a Sutogó szerint "4 hónapos kortól elvárás, hogy hat órát aludjon egy huzamban", a legtöbb baba nem olvasta. :) Ettõl persze érthetõ, hogy teljesen kivagy, nálunk is ez volt. Anyatejes baba? Hogyan altatod? Cicin alszik el, vagy elringatod ölben? Ha felébred, megszoptatod? Nem tudom, jó helyen keresgélek-e, de nálunk az éjjeli szopi abbahagyásával oldódott meg a probléma. Nem magától hagyott fel vele, rá kellett segíteni. Azóta alszik.
:) Én is mosolyogtam, azon a kérdésen :) Tudod mi a vicces, ha hirtelen átaludna a babád 1-2 éjszakát, bizony felkelnél hozzá, hogy minden rendben van-e?! :) ilyenek az anyukák! :) Egy majdnem 3 éves(õ már végig alszik) :) és egy 7 hónapos kisfiúk 1x 2x kelõ anyukája
A te gyerkõcöd szervezete ráállt a kétszeri kelésre. Ha semmi baja nincs is felébred automatikusan. Gondolom villanyt nem kapcsolsz neki, nem zaklatod csak csendben megpróbálod visszaaltatni esetleg a lehetõ legkisebb cécó mellett ellátod. Egyik gyerek se hasonlít a másikra. Én csak az itteni leírásokból tapasztaltam , az éjszakát átalvós dolgot. Saját tapasztalataim és a környezetemben lévõk elmondása alapján, vannak ilyen és olyan idõszakok. Van amikor valamiért átalszik 1-2 éjszakát, majd napokig szenvedünk. Sokan ajánlották, hogy adjak homeos nyugtató vagy milyen bogyókat neki és majd átalussza, én speciel elítélem. Inkább én szenvedek.
Huu nem csodálom, hogy kivagy. Azért a 4-5x kelés nagyon sok. Az én kisfiam 2, 5 hóa kora óta alussza át az éjszakát, és pontosan úgy van, ahogy írod, ha már van pár éjszaka, hogy nyûgösködött, már kiakadok, hogy mért nem alszik úgy ahogy szokott. :) De ez azért van, mert a jót könnyû megszokni. Amúgy mit csinál mikor felkel? Csak sír és vissza kell altatni? Vagy eszik, iszik is?
hmm sajnálom h nem tudsz aludni nekem az elsõ kettõ olyan 1 1.5 évesen aludta át az éjszakát addig kb 1-2x keltek a kicsi az 3 hónapos koráig éjjel aludt de most ö is kell 1-2x éjjel eszik és alszik is :-( én úgy oldom meg h délben lefekszem aludni a babával vagy mikor itthon vannak a nagyok akkor velük sokat segít h délben alszom 1-1.5 órát ha van módod rá akkor hajrá sok sikert

Miért nem érzem a 2. babámat betöltött 16 hetesen?

Els?t már ilyenkor éreztem.

Legjobb válasz: Látod, nem is kellett olyan sokat várni :)

Látod, nem is kellett olyan sokat várni :)
Lehet, hogy õ máshol tapadt meg, attól is függ. 18-20 hétig szerintem nem gond.
Nekem a második babánál lepény az elsõ falon van, és kevésbé érzem a mozgást.
A kérdező hozzászólása: Nekem hátsó fali a lepény. Illene már bejelentkeznie. :(
nekem mellsõ fali, elsõ baba, 14 hetesen éreztem. ellenben mostanában vannak lusta napjai, hogy alig. (27 hetes vagyok) ezek nem szoros összefüggések. lehet, hogy sokat alszik a babád. most még ne kezdj el izgulni, olyan korán van, ne ahhoz viszonyíts, hogy második baba.
A kérdező hozzászólása: Lányok!Nem fogjátok elhinni! Épp most mozdult meg!!!! :D

Honnan tudom hogy, a tejem híg? Egy ciciből szopizík, de néha sírdogál a cicimen és hadakoznom kell vele. Nem értem miért sír a cicin? 2.5 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Az anyatej két részbõl áll: elõször a szomjoltó vizesebb elsõ tejet szívja ki a baba, és után jön a zsírosabb hátsó tej. A zsír mennyisége nem függ az anya táplálkozásától, az összetétele viszont igen: ha sok telítetlen zsírsavat tartalmazó dolgot eszel (hal, oliva olaj), akkor a tejben is ezek az értékes zsírok jelennek meg. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor a szervezet a te zsírraktáraidból veszi ki a telített zsírsavakat. Tehát olyan nincs, h' valakinek csak vizes, alacsony kalóriatartalmú teje legyen, annál sokkal jobban van kitalálva az anyai szervezet. Két és fél hetesen valószínûleg azért sírdogál szoptatás közben, mert ez nekik még elég komoly izommunka, ahogy nõ, egyre könnyebben fog menni. Ha azt tapasztalod, h' csak az elsõ tejet szívja ki rendszeresen (nem gyarapodik a súlya, nem lakik jól), akkor megpróbálhatod lefejni a tejet, és kiskanállal, pohárból, vagy ha nem idegenkedsz tõle, cumisüvegbõl odaadni neki. De valószínûleg bele fog jönni hamar. Minden jót!

Az anyatej két részbõl áll: elõször a szomjoltó vizesebb elsõ tejet szívja ki a baba, és után jön a zsírosabb hátsó tej. A zsír mennyisége nem függ az anya táplálkozásától, az összetétele viszont igen: ha sok telítetlen zsírsavat tartalmazó dolgot eszel (hal, oliva olaj), akkor a tejben is ezek az értékes zsírok jelennek meg. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor a szervezet a te zsírraktáraidból veszi ki a telített zsírsavakat. Tehát olyan nincs, h' valakinek csak vizes, alacsony kalóriatartalmú teje legyen, annál sokkal jobban van kitalálva az anyai szervezet. Két és fél hetesen valószínûleg azért sírdogál szoptatás közben, mert ez nekik még elég komoly izommunka, ahogy nõ, egyre könnyebben fog menni. Ha azt tapasztalod, h' csak az elsõ tejet szívja ki rendszeresen (nem gyarapodik a súlya, nem lakik jól), akkor megpróbálhatod lefejni a tejet, és kiskanállal, pohárból, vagy ha nem idegenkedsz tõle, cumisüvegbõl odaadni neki. De valószínûleg bele fog jönni hamar. Minden jót!
Az elején híg és kékes, az a tejcukorban gazdagabb és az oltja a babák szomját, majd utána szívják ki a sárgásabb zsírdús tejet.
mért mondjátok, hogy nincs híg tej? ??? igenis van!!!! nekem az elsõ gyerek 2 évig szopott, volt tejem bõven, csak sz_rt se ért. összevissza szopott, negyedóránként, fél órákat, megõrültem, mindíg fent volt, és sírt, a védõnõnek mondtam, hogy nem lehet jó a tejem, mert ilyen vizes-kékes, azt mondta az a jó tej, aha, megszültem a másikat, na megtudtam , milyen a jó tej, aranysárga volt, sûrû zsíros, a kissebbik lányom 4-5 órákat aludt két szoptatás közt, nem is hittem el, hogy ilyen különbség lehet. most a harmadikat várom, mindeninek szíve joga mit tesz, én ha látom, hogy megint olyan rossz a tejem, azonnal adni fogok pótlást, nem kínzom szegényt, az elsõ gyerekem éppeleget éhezett, "hála" a baromi okos védõnõnek...
Szia! Azt mondják, hogy nincs olyan, hogy híg tej. Egy ilyen pici baba azért is sirdogálhat, mert még nincs hozzászokva a külvilághoz, vagy mert fáj a pocija. Minél többet szoptatod, annál több tej fog termelõdni, ha rendesen eszel, akkor biztos, hogy nincs baj a tejeddel sem. Az sem gond ha mind a 2 cicibõl eszik, nem jelenti azt, hogy nem elég a tejed. A nagyobb lányom 15 hónapig szoptattam, a kicsi 13 hónapos és még szopik. Sok szerencsét a szoptatáshoz! üdv. Csilla
Valóban nincs olyan, hogy híg tej!igaz az elõtebb hígabb mint ami utána jön zsírosabb tejcsi!Az én fiam amikor pici volt( akkor volt egy idõszak)akkor sírt szopizás közben amikor ömlött a tejem, szegény valószínûleg nem bírta nyelni olyan gyorsan jött.Nehezen jöttem rá, hogy ez a baja, de utána mindig lefejtem a tejcsi egy részétszopi elõtt és utána már jó volt neki!Vagy éppen az ellenkezõje lassabban jön mint ahogy õ szertné.
ja, bocsi, éppen a kérdésre nem válaszoltam, szóval ha olyan átlátszó, kékes vizesnek látod a tejed, az akkor híg, és értéktelen. az anyatejnek ha jó sárgásnak kell lennie, sûrû ragacsosnak, és ha sok van, lefejed, föle lesz, mint a tejföl, vagy tejszín.
A kérdező hozzászólása: Ha , lefejem a tejem csak 10-20ml jön le kicsit sárgás és ragados, jót cuppog utána a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Ja van mikor órákig alszik, az éjszakát fél9-tõl általába 2-ig alszik , viszont napközben csak 1-2 órákat szundizk. Köszönöm a válaszokat!!!!
A enyém igaz, hogy 5 hetes, de van úgy hogy 4-5 órát alszik, máskor meg csak kettõt és cicit kér. Éjjel is vagy 3x eszik, vagy 2x. A lányom akkor is szokot sírni a cicin, ha már eléggé tele van és fája hasa, de persze azért még enne. Ilyenkor ringatni kell a kis fenekét, vagy simogatni a hasát és fél óra múlva szokott még enni egy kicsit. utolsó
Teljesen normális :)
Szerinted? Hát ha így van, akkor csak normális, nem? Tükörben nézed, vagy hogy? Besüpped még az a has a medenceüregbe, ha felállsz.
A kérdező hozzászólása: Látod erre nem is gondoltam, köszi:-)))
nekem pont fordítva van :) ha lefekszem annyira nem látványos, mintha állnék. :) és estére felpuffadok és olyan szép formás lesz, persze csak állva. fekve nem :( 14hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!