Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szemembe, (317 db)

Miért nem a szemembe mondja? Ennyire gerinctelen lenne?

Van egy srác akivel beszélgettem, aztán ez megszakadt, most újra megkerestem,és beszélgetni kezdtem vele, a szememben rendes volt,rendesen válaszolt,és rendesen viselkedett,viszont másokkal pedig a hátammögött kibeszélt/és kinyilvánitotta,hogy rohadtul nem vágyott a társaságomra. Ezzel még baj sincs, ha nem hát nem,de miért nem a szemembe mondja,hogy nem akarok rólad hallani sem,ne keress?

Legjobb válasz: Most azért annyira tökéletes világban nem élünk, hogy bárkinek is ilyet a szembe merj mondani anélkül, hogy ne bántódjon meg. Õ meg nem gondolta gondolom, hogy azok akiknek ezt mondta neked visszamondják. Ezeket se felejtsük el amikor valamit visszahallunk, hogy nem azért mondja el másnak mert azt akarja, hogy neked visszamondják. Legalábbis legtöbb esetben gondolom nem.

Most azért annyira tökéletes világban nem élünk, hogy bárkinek is ilyet a szembe merj mondani anélkül, hogy ne bántódjon meg. Õ meg nem gondolta gondolom, hogy azok akiknek ezt mondta neked visszamondják. Ezeket se felejtsük el amikor valamit visszahallunk, hogy nem azért mondja el másnak mert azt akarja, hogy neked visszamondják. Legalábbis legtöbb esetben gondolom nem.
Szerintem csak egyszerüen nem akart megbántani téged.
Egyszerûen gyáva ez mind.A megbántás szöveg k___rva jó ürügy.
Ez azért van, mert jellemtelen alak.Szépen is megmondhatta volna, hogy ne haragudj, de inkább hanyagoljuk a társalgást.Ennyi lett volna.
Megkérdezhetem hogy hány éves a fiú?
mert nem meri. sunyi kis dög
A kérdező hozzászólása: 20 éves a srác. Igen valószínû ez a 'nem akarlak megbántani' dolog, mert érezni az írásán is, hogy kedves próbál lenni. Csak az egészbõl az jön le rosszul, hogy szokott mással rólam beszélni, és mivel kedves volt, azt gondoltam, hogy akkor nem lehet negatív téma rólam, de így, hogy ezt hallom vissza, úgy gondolom a téma amit rólam folytatna, elég lehangoló lehet:s... Annak ellenére, hogy életemben nem bántottam sem Õt, és szándékosan senkit. Nos mindegy, nem keresem, csak furcsán jött le, elsõnek nekem is az jutott eszembe, hogy gerinctelen, gyáva, sunyi. De aztán csak felnõtt ésszel próbálja lereagálni.
Csak azért kérdeztem hány éves mert kb ugyan ez törtétn velem csak én szerelmes voltam a srácba és õ is 20 éves sajnos én sem tudtam mit csinálni hagyni kell és keresni valaki olyat aki megérdemel téged úgy néz ki túl gyerekesek még bármilyen kapcsolatra...
Attól, hogy valaki lepontozott, még igenis azt vallom, gerinctelen dolog mást a háta mögött kibeszélni, szemtõl szemben meg tettetni a szimpátiát.Nem tartom túl megerõltetõ dolognak egy pár szavas, udvarias elutasítást kinyögni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: Nagyon sajnálom.:(. Viszont én is végig attól tartottam, azt gondolja szerelmes vagyok, ez nem igaz, én Õt nem ismertem, csak ráírtam valami miatt, és így elkezdtünk beszélgetni, aztán megkedveltem, és megmondtam neki kivagyok, onnantól nem keresett, aztán én kerestem rá, és kedves volt, velem igen, a hátam mögött már nem :s. Utolsó: Szerintem nem rám céloztál, de én nem pontoztalak le. Sõõt én úgy érzem, ha valamit hallott rólam, 20 éves fejjel kinyöghette volna azt is, hogy rossz hírek járnak rólad. (Mondjuk ha valaki rólam tud akármit mondani, azt megtapsolom )
Mert ha a mellünket nézi, akkor azt kérdeznéd, miért ilyen bunkó....írom ezt nõként...miért hova nézzen, hogy neked is megfeleljen??? XD
A szemezés arról szól hogy a szemét nézzük valakinek, nem?
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Talán, mert akármilyen hihetetlen nem minden férfi érzéketlen állat, akinek csak a nõk jó [email protected]ásán jár az esze.
mert ha a testedet nézem te k*rva, akkor kihagyjuk a kötelezõ iszogatást, bájcsevejt és leszopsz egybõl?
De bazmeeeg nem arra gondolunk csak a trollok mondják azt(ha érted milyen troll)
mert én nem arra gondolok h de jó lenne megd.gni, hanem hogy milyen szép lány, stb stb, meg én általában azoknak nézek mélyen a szemébe akik iránt érzek valamit...
me sajt
Mert csak ezt gondoljak.En ha szemezek egy csajjal akkor nem erre gondolok...
mert megbszás közben is jó a szemébe nézni. szopatás közben még jobb.
mi a
Elárulom: nem arra gondolunk. Legalábbis én biztos nem. Amúgy, gondolkozz el, orális szex közben miért jó, ha a szemedbe néznek?
Eltereljük a figyelmét. :P

Miért nem tudok szemét és durva lenni a lányokkal, miért vagyok amúgy is kedves minden emberrel, emiatt sosem leszek vonzó egy lány szemében sem?

Nem vagyok szent, de nem szeretek bepofázni másoknak vagy konfliktust csinálni, még részegen is inkább haverokodom olyanokkal, akik el?ször megakarnak verni. Volt már olyan, hogy megakartak verni, de olyna jó fejnek tartottak, hogy inkább együtt söröztek velem végül a srácok. Hülyülök meg lazulok és nem vagyok egy izomállat vadállat típus, pedig tudom, hogy a n?knek kemény férfi kell, nem olyan, mint én. Utálok ilyen lenni, de lehet azért is lettem ilyen, mert tudom milyen rossz, ha valaki bánt testileg vagy lelkileg egész gyerekkoromban. Talán tudat alatt nem szeretnék olyan lenni, mint az apám, aki verte anyámat és minket is és mindenb?l veszekedést szított.

Legjobb válasz: Ne változz meg!

Ne változz meg!
"Volt már olyan, hogy megakartak verni, de olyan jó fejnek tartottak, hogy inkább együtt söröztek velem végül a srácok." ez jó. :D Hidd el, nem minden nõnek kell izomállat. (De azért nem árt, ha meg tudod védeni õket.) Nekem jobban bejönnek a kedves fiúk, mint akik állandóan beszólogatnak másoknak meg ilyenek...:)
Ugyan már, sose változz ezen a téren. Nekem szimpatikus ez a viselkedés.
Az a baj, hogy a nevelés egy másféle csõdje vagy. Ez sem jó. Te belõled, egy nagyon embertisztelõ kezesbárányt neveltek. Ezt eléggé elcseszték. Egy igazi szólgaléleket kreáltak belõled nagyanyádék. Borulj le napi háromszor elõttük, és köszönd meg nekik. Te soha nem tudtál lázadni ellenük, soha nem kevertél le nekik egy nyaklevest, ha nem úgy gondoltad, ahogy õk, mert el voltál valószínüleg nyomva. Kerülöd a konfliktusokat is, a nõknek is bepuncsolsz, mert alsóbbrendû bírkává lettél nevelve. Szomorú ez rád nézve. A nõk is ezután pont így fognak téged elnyomni, kicsicskáztatni, mert látják hogy erre remek vagy. Egy kulcsra kész udvari bolond. Remek!
Sokféleképpen lehet erõs, kemény valaki. A személyiséged a leírtak alapján szimpatikus, tudod kezelni az embereket, uralod a kényes szitukat is, én ezt nem mondanám gyengeségnek.
2 -es! Hát persze, kinek nem? A nõknek igen, mert van kibe törölni a lábat, közben meg majd félrekúrogatnak a menõbbel. A férfiaknak is roppant szimpatikus, mert nincs konkurrenciájuk a nõcsábításban. IGEN! Maradj csak ilyen, mindenkinek jobb lesz! :D Rajtad kívül :) )
Lehetsz kedves, de tudd érvényesíteni az akaratodat, ezt is lehet kedvesen egyébként, nem csak úgy, ahogy apád tette. Egy nõ szemében nem attól leszel vonzó és férfias, ha mindent elnézel mindenkinek, de nem is attól, ha elõadod a macsót.
Igen, maradj csak ilyen, mi így szeretünk!
hasonló vagyok én is mint te :D velem volt olyan nem is egyszer, még iskolában hogy meg akartak verni cigányok, meg pénzt kérni, de a higgadtságom miatt nem tették, kommunikáltam velük mint másokkal, és soha nem lett semmi. velem ugyan nem söröztek, hanem telón mutogatták nekem a csajaikat, meg a vicces videókat.

Most a fiúk véleményére lennék kíváncsi! Szerintetek ha egy lány mindig a szemetekbe néz ha találkoztok (de nem ismeritek egymást) és ti is a szemébe néztek akkor tetszik nektek? Vagy miért néztek a szemébe?

Már nem egyszer el?fordult ez, hogy egymás szemébe néztünk.

Legjobb válasz: Én alapszabálynak tartom, hogyha valakivel beszélek, akkor a szemébe nézek. Viszont, ha egy lány tetszik, akkor valahogy másképp nézek a szemébe, mert zavarba jön, ilyenkor sármosan nézek. :D

Én alapszabálynak tartom, hogyha valakivel beszélek, akkor a szemébe nézek. Viszont, ha egy lány tetszik, akkor valahogy másképp nézek a szemébe, mert zavarba jön, ilyenkor sármosan nézek. :D
Igen, általában szerintem azért szemeznek egyesek mert szimpatikusak egymásnak. Ha nem igy van akkor bocs. Ha egy idegen nõ látom hogy szemez velem én mindég lehajtom a fejem.
illik a másik szemébe nézni ha beszélünk... de egyáltalán nem mind1 hogyan nézünk a másik szemébe! ha látod hogy csillog a szeme és vágyakozva néz feléd, nem csak bambul ki a fejébõl akkor egyértelmûen igen!-azért néz mert bejössz neki! -Tudom fiúk véleményét kérted, én lány vagyok, de hátha segített vmit...-
A kérdező hozzászólása: Nem szoktunk beszélgetni, hisz nem ismerjük egymást. Csak amikor elmegyünk egymás mellett, vagy amikor valamilyen úton módon "találkozunk".
Mióta tart ez?? Ha most kezdõdött, jó tanács.. hagyd abba..fájni fog.
A kérdező hozzászólása: fél hónapja.. nem tudom pontosan.. miért? mit értesz ez alatt?

Miért fáj a szemem? 10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi időben néha elkezd fájni, miért van ez?

10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi id?ben néha elkezd fájni a szemem, és elég érdekes, mert ha csinálok valamit amivel elterelem a figyelmem, elmúlik. F?leg akkor fáj, ha kivettem éjjel és reggel berakom, és filmet nézek korán. Tényleg az a legfurább, hogy akkor fáj, ha figyelek rá. Légyszi ne írjátoik, hogy menjek el dokihoz, mert az most nem fog menni, inkább arra vagyok kíváncsi, másnak is szokott-e ilyen lenni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.

Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.
Aki kirakja az nem bánja. De azért zavaró lehet, ha folyton csak azt bámulod.Néha azért nézz a szemébe is :)
Önfegyelem, önfegyelem, önfegyelem. 191 cm magas vagyok, szóval ha valahonnan, innen van kilátás, mégis bírok legalább az idõ 70%-ában a szemébe nézni. Amúgy szemérmetlenül bámulok, minek rakta ki, ugye, de ha beszélgetek valakivel, azért inkább csak néha pillantgazok, mégiscsak...
azért rakja ki, hogy megbámulják. szóval nem tudom, mit rinyálnak
Ó nyugi, csak szimplán tapló vagy, de sebaj, a te imidzsedet rombolja, de betyármód. Speciel attól is rosszul vagyok, ha elmegy valaki elõtt egy lány/nõ/fitalasszony/kecskebak és a hátfelét bámulják kilómétereken át. Kiábrándító. f
Ne sajnáld apa! Nagyon gáz amikor a csajok köldökig dekoltált felsõben mászkálnak, aztán arra panaszkodnak hogy mindenki a melleiket bámulja. Kanok vagyunk, nem tehetünk róla hogy odavonzza a tekintetünket :) Persze nem kell két centire odahajolni és a nyáladat csorgatni rá, de lesd meg nyugodtan! Hajrá!
Én nem rakom ki, mert nem célom, hogy azt bámulják. Ha kiraknám, akkor meg nem érinthetne rosszul, mert gondolom valami hasonló céllal tennék ilyet..
Nem nagyon szoktam kitenni, azt amim van. De egyébként ez nem ciki, azt jelzi, hogy nem vagy homoszexuális. :D
Ha kirakom a melleimet, azért rakom ki hogy látszódjanak. Ha nem bulizni megyek, vagy hasonló, nem csinálok ilyet. Az viszont kellemetlen amikor beszélgetek egy pasival és a mellembe bámul. Azt nem tudják egy csomóan, hogy egy lány nagyon jól látja hogy épp hova nézel, és tisztában van vele hogy a csöcseit bámulod. Kellemetlen. Elfelejtheted a lányt utána.

A japán Rajzfilmek Manga figurái miért nem ferde szemûek?

a Manga lányok nagy szemûek, a férfiak meg Amerikaiasan szögletes arcúak. De japán rajzfilmben miért nem japán emberalkatot ábrázolnak ?

Legjobb válasz: Valószínüleg azért,hogy a külföldi nézettség jobban tudjon azonosulni a szereplõkkel. Hogy minél több országban tudják sugározni, világi kell legyen,uncsi lenne ha mindenki fekete hajú és ferde szemû lenne.

Valószínüleg azért, hogy a külföldi nézettség jobban tudjon azonosulni a szereplõkkel. Hogy minél több országban tudják sugározni, világi kell legyen, uncsi lenne ha mindenki fekete hajú és ferde szemû lenne.
Az is köztudott, hogy a Japánok az Amerikai rajzfilmekbõl-képregényekbõl indulta ki a kezdett kezdetén.
Alapvetõen a mangaszereplõket igyekeznek kicsit karikaturisztikusan megrajzolni, hogy ránézésre lehessen nagyjából tudni, hogy mit várhatsz tõle, milyen személyiséget, tetteket. Ha az a cél, hogy egy pl. japán szereplõ elüssön a környezetétõl, akkor természetesen azt is megoldják, pl. Dr. Tenma a Monsterben vagy Mikasa az Attack on Titanban.
Plusz a japán figurák karaktereinek kulturális vonzata is van, olyan szempontból, h a japánok sokkal jobban uralják az arckifejezéseket, mint az európaiak, v az amcsik. ezért õk alapjáraton beszéd közben jobban figyelnek egymás szemére, mivel már arcvonásokból nehezebb kikövetkeztetni, mit is gondol valójában a másik fél. Ezért a rajzfilmekben is a szereplõk érzelmeit 90%ban a szemük kifejezése határozza meg. Náluk a többi arcvonás kevésbé fontos.
Olykor már az olyan apróságnak is nagy jelentõsége van a szereplõk személyiségének meghatározásában, mint a szem "vonalai" által bezárt szög. Többfajta rajzolt szemtípust megkülönböztetnek aszerint, hogy a szem alul vagy felül szélesebb, orr felé vagy halánték felé "lejt", szögletes vagy íves, stb. Az ilyen különbségeket kis, ferde szemekkel nem lehetne olyan jól ábrázolni.
A rajzolt karaktereket mindig elnagyolják, ez nem függ a gyártók nemzetiségétõl. A nagy szemek magyarázata ugyanaz, mint a más országok rajzfilmjeiben szereplõké, egyszerûen vonzódik az ember a nagy szemekhez! Kiscicákat is aranyosabbnak látjuk, mint a felnõtt macskákat. A kölyökjellemzõkkel bíró karaktereket könnyû megszerettetni. Tapsi Hapsi és társai is nagy szemûek, ahogy a Disney szereplõk is.

Miért szur a szemem ha bekönnyezek meg nem tudom mindig egyszer csak elkezd szurni a szemem?

???

Legjobb válasz: Lehet fáradt vagy Vagy túl sokat nézed a monitort

Lehet fáradt vagy Vagy túl sokat nézed a monitort
A kérdező hozzászólása: az lehet ;o nagy kocka vok ;O

Most a fiúk véleményére lennék kíváncsi! Szerintetek ha egy lány mindig a szemetekbe néz ha találkoztok (de nem ismeritek egymást) és ti is a szemébe néztek akkor tetszik nektek? Vagy miért néztek a szemébe? Még mindig várok válaszokat!

Nem szoktunk beszélgetni, csak elmegyünk egymás mellett, és folyton egymás szemébe nézünk. Szerintetek?

Legjobb válasz: Talán igen talán ne, talán csak kedvesnek tartom de semmi több, talán tetszhet is. kitudjaaaa

Talán igen talán ne, talán csak kedvesnek tartom de semmi több, talán tetszhet is. kitudjaaaa
Ha többször elkaptad már a pillantását, és esetleg mosolyogni is szokott rád/szoktatok egymásra, akkor biztos, hogy szimpatizál veled. Gondolj csak arra, hogy ha adott valaki, akirõl tudod hogy sûrûn néz téged de neked antipatikus a személy, akkor kerülöd a szemkontaktust, sõt nem is szeretnél vele összefutni.
A kérdező hozzászólása: Nem szokott mosolyogni, de igazad van. :)
Hány éves vagy? Õ hány éves?
Lehet hogy tetszel neki de az is lehet hogy azért mosolyog mert kedves és mert csak barátkozni akar!Egszer talán megszolithatnád! :)
nemed, korod?
Én pl. azért nézek a fiú szemébe mindig, mert egyrészt, szemezéés, woaah, (:DD) másrészt pedig mert a pupillája kitágul valakinek, ha igazomba jön. Innen szoktam megfigyelni, hogy tetszem-e neki. És általában bejön ez a módszer. L/14

Miért bántja a szememet a fény? Nagyon érzékeny rá mostanában, réggebben ilyen nem volt! Kinek volt már ilyen baja?

Pl ha kinézek az ablakon akkor már hunyorítanom kell, ha még a nap is süt akkor meg mégjobban érzékeny a szemem, de ehhez nem kell belenéznem a napba, s?t nem is tudok!

Legjobb válasz: Nekem is elég érzékeny, sokszor könnyezek is, mert nincs hozzászokva a fényhez. Ugye általában bent vagyok és ha kimegyek akkor nagyon fáj a szemem, nem bírom kinyitni, de idõvel megszokja. Sztem csak elszoktál te is a napfénytõl.

Nekem is elég érzékeny, sokszor könnyezek is, mert nincs hozzászokva a fényhez. Ugye általában bent vagyok és ha kimegyek akkor nagyon fáj a szemem, nem bírom kinyitni, de idõvel megszokja. Sztem csak elszoktál te is a napfénytõl.
A kérdező hozzászólása: De nekem nem csak a napfény bántja, ha be van borulva akkor is! Meg ha fúj a szél akkor is fáj és könnyezik, inkább becsuknám!
Hát akkor próbálj ki egy szemcseppet hátha segít. Visine szemcsepp.
Szemész ír speciális szemüveget a problémára.
lemaradt, hogy persze ha szükséges. Én szemész elõtt csak úgy nem vennék szemcseppet.
A szem nagyon fontos!Szánj rá idõt, h.elmenj a szemészetre mert lehet, h.komoly probléma van a háttérben!Sok vak ember mindent megadna, h.láthasson!Tegyél magadért meg annyit, h.utána jársz szakembernél mi a baj!Sok sikert és jobbulást ! :)
Szerezz egy jó napszemüveget. Semmit nem tudsz vele, de orvossal persze nézesd meg Amúgy meg a borúsabb idõ a legrosszabb, a szûrt fényt nem bírja senki szeme igazán. De átérzem, egész nap hunyorgok, szûrt fényben könnyezek, és mivel szemüveges vagyok, még csak a napszemcsivel se úgy vagyok, mint mások. :D Na nem mintha azt szeretné a szemem. -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!