Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a (47135 db)

Miért az MSN? Miért nem a Skype?

Ismerkedésnél miért mindneki az msn címet kéri el? A Skype-ot miért nem részesítik el?nyben?

Legjobb válasz: Miért net?

Miért net?
talán azért mert skypja nem mindenkinek van az msnt többen használják de halvány lila f*ngom sincs amugy:D
má' meg ne haragudj b.azdmeg!! 1. sztem rossz helyen van a kérdés, 2. ilyen hülyeséget miért kérdezel? (talán unatkozol? akkor verd ki!!)
Tökmindegy, hogy Yahoo, ugyan úgy lehet hozzá használni a WL messengert is... Yahoo és az MSN egy rendszer, majdnem. Amúgy linuxosok inkább skypeot részesítik elõnyben. Skypeot amúgy én is jobban bírom, MAC OS -ra szerintem komolyabb, mint az aMSN...
Az MSN alapból ugyan bennevan a Windows-ban, azonban használhatatlan. Gyakorlatilag le kell töltened az internetrõl ahhoz, hogy használhasd. Ez van.
Én ismerem, de nekem az nagyon nagyon nem tetszik, msn szerintem sokkal jobb...
Hákunámátátáá
A Magyarországi magyarok miert nem ismerik és használják a YAHOO MESSENGER-t?? Ismeri valaki?
Azért mert az msn alapból benne van a windowsba és a felhasználók buták. Én az msn-t nem szeretem, mert nem titkosított.
mert az msn-t jobban szeretem van skype-om is, de az nem tetszik
mert nincsen skypeom
ICQ
Remélem, sokat segítettünk...xd

Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?

Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is. Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?

Legjobb válasz: Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...

Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...
Az is nagyon relatív, hogy kinek mi a szép... Lehet, h egy szép csaj majd pont téged tart a legjobb pasinak a világon, mert neki olyan az ízlése... Erre még nem gondoltál? Mondjuk én magamból indulok ki, mert eddig nekem az összem pasim olyan volt, h akkor õt tartottam a legszebbnek, legjobbnak, a világon a legszexisebbnek, pedig mindenki más, a haverjaim, a családom azt mondták, h nagyon ocsmány, miért nem választok olyat, aki illik hozzám, pedig megtehetném (mert hogy engem szépnek tartanak, mondjuk én ezt pont nem értem xD)szóval mindig ki voltak akadva rajtam, hogy mekkora ízlésficamom van, + hogy miért nem olyannal jövök össze, aki 2velem egy szinten van" de hát basszus :D én akkor mindig tökéletesen meg voltam elégedve az éppen aktuális párommal... és majd csak akkor kezdtem el rondának is látni, amikor már amúgy se mentek a dolgok rendesen, amikor már a vége felé járt a kapcsolat, (na mindegy ez már más téma...) Addig nem! addig õk voltak a legszebbek nekem, PEDIG NINCS ízlésficamom...
És kedves kérdezõ, találtál már a "saját szinteden" párt? :)
Amire te gondolsz azok a kasztok, pl.: Indiában. Vagy a fekete-fehér ellentét idejébõl pl.: az amerikai kontinensen. Az lehet a bajod, hogy rossz korban születtél, de majd csak átlendülsz ezen. S a másik gondod, hogy pedig az, hogy kizárólag külsõségekben gondolkodsz, ami valóban fontos, de nem kizárólagos szempont, sem az (általad) "szépek"-nek sem a "csúnyák"-nak nevezett "kategóriákban". Értem?
Ha nem mersz, akkor nem is nyersz. Ilyen egyszerû. Ha ostromlod a szép nõket, akkor elõbb utóbb egy befogja adni a derekát.
fú, mennyire lefáradok ezeken a kérdéseken. 1. miért kellene valakinek lejjebb adnia, csak mert pl kinézetre nem egy adonisz? 2. ki határozza meg, h ki vonzó és ki nem? 3. tudod, mi a jelentése annak a szónak, h vonzó? nem egyenlõ azzal, h szép. az is lehet vonzó, aki nem egy topmodell. az, h valaki vonzó, nem a külsõségeken múlik. 4. ha te olyanokkal kezdtél, akikhez nem vonzódtál, akkor bizony az a saját hülyeséged. és még sorolhatnám. szóval szerinted a szépek csak a szépekkel, a csúnyák meg csak a csúnyákkal jöhetnek össze? ez mi?? különben is, mindenkinek más a szép és más a csúnya. ha annyira le vagy ragadva, h ezekkel nem vagy tisztában, az a saját bajod, de ne várd, h a világ csúnya-csúnya, szép-szép párokból álljon. csak mert õk nem lusták gondolkozni.
Milyen kategóriák léteznek? Nekem tartós kapcsolatom mindig különleges, szép nõkkel volt (soha nem értette senki mit esznek rajtam :-P ). Általában tõlem iskolázottabbakkal és szinte mindig idõsebbekkel. És a fentiekbõl adódóan legtöbbször karrierben is leköröztek. Ha megkaphattam õket is, miért kellene a saját "kategóriámban" keresgélnem?
7es hülye vagy. 8:as :D mintha én írtam volna. ennyi! Nem kell banderasnak lenni, de legyen olyan vonas ami megfog a csunya-szép férfiben.
Kedves kérdezõ! Teljesen jogos a kérdésed és egyetértek veled. Nem olvastam el a többi hozzászólást, de megírom a véleményem. Szerintem azért van ez, mert a legtöbb ember nem tudja, hogy hova tartozik. Nem tudja a helyét, nem tudja, hogy mit akar valójában. Én eddig mindig a hozzám hasonlókat kerestem, sosem a tõlem magasabb szinten lévõket. Valójában én nem is nézem annyira a külsõt, kb. ugyanazokat várom el egy férfitõl, ami bennem is meg van. Ez a titka szerintem mindennek. Ha valaki tudja, hogy melyik körhöz tartozik, az biztos talál ott magának párt. Csak az b*szik rá magyarán, aki mindig feljebb akar menni. Vagy kikosarazzák, vagy pedig megbántják. Maradjon mindenki a saját bandájában! Általában, ha össze is jön egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél lejjebb helyezkedik el a társadalmi ranglétrán, akkor annak nem szokott jó vége lenni. Elõbb - utóbb elõjönnek a komplexusok. 20/N.
amúgy baromi egyszerû, ezek az emberek, szimplán nem ismerik magukat, és a határaikat. (én sem fogok soha ilyen, szõke pláza cicákra nyomulni, mert a hosszú hajammal, és a bakancsommal biztos nem lennék nyerõ náluk)
Azért, mert nincsenek kategóriák...
Ezt magam is felteszem a kérdést magamnak, mikor meglátok az utcán egy csinos lányt egy okádék pasival. Hát, biztos a dumájával vette le a lábáról, vagy a bankszámlájával. Sokan úgymond jobbat keresnek maguknál társban, már mint külsõre, mert nem elégednek meg az átlagossal, pedig nem egyszer önmaguk is az.
Azért nem, mert olyan párt akarsz keríteni, aki tetszik. És ezerszer jobb egy olyan ember mellett lenni, akiért hálás vagy, hogy a párod, minthogy csakúgy valakid legyen. Ha mégis sikerül összejönnöd egy jó csajjal az úgy megdobja az egész életedet, hogy soha nem felejted el. Rájössz, hogy bármit el tudsz érni, amit csak akarsz. Hogy nincsenek korlátaid. Én inkább lennék egyedül és küzdenék jó csajokért, mint beérjem egy nem olyan jóval. Nem olyan nagy dicsõség, hogy van egy középszerû csajod. Ellenben ha behúzod egy bombanõnek a számát, az már életreszóló siker. Hát ezért.
Elõször is fel kell fogni azt, hogy a "kategóriát" nem csak a külsõ jegyek alakítják. Tehát lehet egy csúcsbombázó lány is rendkívül buta, felszínes, arrogáns, hisztis, stb. Szóval megannyi rigolyával rendelkezhet, amik miatt a kutyának sem kéne hosszú távra. Aztán persze találnak maguknak õk is igazi párt, de az vagy ugyan olyan, mint õ szóval komoly belsõ hiányosságokkal bíró jóképû fazont, vagy egy idõsödõ úriembert, aki elnézi neki ezeket, mert neki sokkal fontosabb, hogy külsõleg rendben legyen a lány, mivel már letette bélyegét a múltban...
12:22 Nõbõl sokkal több ilyen van, õk szoktak itt gyk-n sírni, h nem kellenek senkinek.
Szerintem meg mentálisan kell egy szinten lenni, vagy legalábbis ne legyen egetrengetõ különbség......
Szerintem ez egy hülyeség. Én szépnek tartom magam, mások méginkább, mégsem kezdenék soha tipikus helyes férfival. Általában azt vettem észre, hogy nagyon hazudósak, csajozósak, hûtlenek stb. meg nekem mindegyik olyan üresnek hat. Kell valami különleges ami megfog. A férjem sem egy szépség, mindenki le is szólta milyen csúnya, nekem mégis volt benne valami, gyerek is lett... neki pl nagyon szép orra meg szája van (szerintem)... mégis összhatásra nem kell szinte senkinek... Ha a saját szintemen lévõ férfiakkal jöttem volna össze, szerintem már a százvalahanyadikat taposnám és családom sem lenne. Ilyen egyszerû.
Kérdezõ meg egy pár kommentelõ maradjatok csak kishitûek, hogy nem lesz olyan jó nõtök. Maradjatok csak annál a hülye kategorizálásnál és pontozásnál. Legalább meghagyjátok nekem a jó nõket. Teljesen átlagos pasi vagyok, de én hiszek abban, hogy egyszer egy jõ nõm lesz, és nem fognak eltántorítani ezek a hülyeségek. Az egésznek csak kitartás és hozzáállás a titok nyitja.
Utolsó, próbálkozz csak, aztán majd talán 50 évesen, a sorozatos kudarcok után belátod, h jó nõjük csak a jóképû és gazdag férfiaknak lehet :P
Persze, de ezzel nem mondtál sok újat.
Ezek szerint Magyarország is egy elmaradott, primitív ország...
Ez az elmaradott, primitív országokban szokás, mint India. A "jó kinézet" meg a szépség totál szubjektív dolog. Nekem pl. nem jön be Brad Pitt, se Johnny Depp; akármenyire is jól néznek ki sokak szerint.
Dekoráció, társ...Ok, mindenki társat keresne, de ha szexuálisan és külsõleg taszító az illetõ, netán ápolatlan, akkor hiába értem meg vele magam barátilag. Barát lehet, de az ágyban nincs esélye. Akkor máris nem társ.
16:38 Mondom, majd 50 évesen már biztosan be fogod látni, h igazam van. Hacsak addig nem változik meg gyökeresen a nõi nem hozzáállása.
Van aki dekorációt keres, és van aki társat. Nagy különbség.
15:30 Az a baj, hogy ilyen barmokkal van tele a világ, akik nem hisznek a szépben.
Átlagos pasinak lehet jó nõje, ha okos, jó a személyisége, kedves, netán gazdag is...:-) De ronda hapsinak nem nagyon hinném...vagy csak pénzért. A nõk is nézik a külsõt. Szeretni lehet vkit a külsejétõl függetlenül, de hogy szexuálisan mennyire vonzó, az már más tészta. Nekem is van egy tüneményes ismerõsöm 120 kg-val, imádom, de le nem feküdnék vele soha!
Nekem van olyan pasi ismerõsöm, aki 156 kg (!), zabál és Zimány Linda kinézetû karcsú, szõke hosszú hajú lányokat akar magának. És csodálkozik, hogy nem áll le vele az ilyen lány.Egy 80 kg-s lánynak megtetszett, de nem állt le vele, mert neki csak a karcsú szõkék tetszenek. Inkább van egyedül. Szánom.
olvasd el az egész mondtad kérlek újra...:)
jó ezt is a korosztály válogatja, én 20on és fölöttiekrõl ebszéleke, azokat ismerem, lehet hogy a mostani 15-17 éveseknél már teljesen más hogy sõt biztos...amikor én voltam annyi, akkor még így volt... de igen ahogy szokták mondani a külsõ megfog a belsõ megtart, de ez max kapcsolatra igaz, csajozáshoz, elsõsorban a külsõ kell aztán a többi
A "szépség" csak egy tényezõ a sok közül a párkeresésben. Nem (csak) ezen múlik, hogy egy jó nõt megkap-e egy pasi, vagy fordítva.
nem uccsó, hanem az elõtti, kovácsoltvas
uccsó: tiltakozom, ennek az ellenkezõje igaz az én környezetemben. sokkal több igazán szép, csinos lányt látok kevésbé elõnyös külsejû fiúval. semmi extra nincs a magyarázatban: a fiúk túl tudnak azon lépni, h csak a külsõ számít (persze vannak és lesznek is mindig olyan éretlenek, akik ezt nem fogják fel soha) és kompenzálják mással az elõnytelen külsejüket, mert tudják, h attól még, h nem dzsordzsklúnik, igenis humorosak, jófejek, okosak. viszont a lányok nagy része önbizalomhiányban szenved, egyrészt mert a nõktõl mindenki azt várja el, h õk szépek legyenek, sokkal több teher van rajtuk, ezért kizárólag azzal foglalkoznak, h jobban nézzenek ki (nyilván itt is vannak kivételek, akik már hallottak arról a szóról, h kisugárzás). na szóval most még gyakoribb a szép lány-csúnya fiú párosítás. ennyi.
Sokan felsõ kategóriásnak tartanak van aki meg rám se néz. Ez hogy lehet? Úgy hogy mindenkinek más tetszik. Rendszerint ez úgy szokott történni, hogy aki nekem nem tetszik annak tetszem aki meg nekem tetszik annak nem tetszem. De volt már olyan barátom akire a környezetem azt mondta, hogy úristen hogy néz ki, nekem meg tetszett :)
Itt alapvetõen, azoknak szól a kérdés, akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül, hogy miért nem adják lejjebb a követelményeket, és látják be, hogy nem bredpittyek...amúgy valóban sokat számít a külsõ, fõleg lányoknál, mert ugye, ott úgy meg, hogy azzal a pasival lehessen megjelenni, itt ott, a bnõk is max azért súgjanak össze a háta mögött, hogy milyen jó segge van, és ne azért hogy kiröhögjék a csajt, hogy tudott ilyen gyökérrel összejönni. Alapvetõen amelyik lány tudja magáról, hogy szép, vagy legalább kinéz valahogy, hasonlót keres pasiban, persze vannak kivételek és én is ezen szoktam nagyokat nézni, mikor bûn ronda srác, egy full bomba nõvel, járkál, na most vagy a nagy farka, vagy a dumája jó, pénze van esetleg...:D mondjuk ez vissza fele is igaz, de valahogy az gyakoribb, hogy egy jó képû srác járkál, egy ronda csajjal:) (biztos azért, mert jól tud szopni)
Azt már hallottad, hogy a szerelem vak? Közhely, de igaz. Én tapasztaltam is. Baromság ez a kategorizálás. Ismét egy béna, aki idealizmusba csomagolja a lúzerségét! Nem azért nem tud szép nõt meghódítani, mert nem egy kategóriába esnek, hanem mert BÉNA! És a bénasága leplezésére megidealizálta ezt a "kategóriába" sorolást.
Úgy látom itt nem értik mit mond a kérdezõ. Tényleg van igazság abban, hogy hasonló kaliberû emberkék ismerkedejenek, és akkor nincs akkora pofára esés. Tény, hogy relatív a szép és a csúnya fogalma, de azt azért remélem mindenki látja és felméri, hogy saját maga, hol helyezkedik el azon a bizonyos 10-es skálán. Hát ha nem, akkor csak sajnálni tudom. Véleményem szerint elég ritka az az eset, amikor egy Adonisz beleszeret egy bányarémbe.... és ennek a fordítottják is ritkán látom... (tekintsünk el az anyagiaktól)... Gondolkodjatok már el egy kicsit.
azt hiszem én értem, hogy a kérdezõ mit akar kihozni a dologból. viszont: külsõm alapján én is jobbat érdemlek, mint amilyen fiúk megtetszenek, viszont akihez illenék külsõleg, abban nincs semmi olyan, ami belsõleg is megfogna. volt már 1-2 csúnya pasim kívülrõl, aki nem azért tetszett ahogy kinéz, hanem mondjuk azért ahogy bánik velem, vagy csak egyszerûen jobban el voltam vele..(nekem pl. bejönnek a kicsit esetlenebb fiúk is, de nem ez a teljesen esetlen, anyámasszony katonája, hanem ilyen visszafogottabb kicsit) én is kaptam érte kritikát, de hát hogyha az alapján válogatnék, hogy ki hanyas számú farmert hord és milyen izompólót visel, akkor igencsak egyedül maradnék egész életemre.remélem érted, hogy mit akartam ezzel mondani. aki kívülrõl szép, az nekem nagy valószínûséggel belülrõl nem tetszik.
Én a saját kategóriámban se találok, mert csúnya fiú a csúnya lányoknak se kell, úgyhogy tök mindegy.
kovácsoltvas, megint nem mondtál okosat... csak azoknak "kell" egy szinten lenni kinézetben, akiknek semmi másuk nincs, amit felmutathatnának.
engem nem érdekelnek a pasik, csak mondom, hogy azért kinézetben többnyire egy szinten kell lenni, vagy ha nem, ezt kompenzálni, kell több elõnyösebb dologgal:) intelligencia, kisugárzás, pénz, jó duma, jó legyen az ágyban stb.
És ki számít jó pasinak? Csak hogy tényleg értsem a lényeget.
Úgy hogy férfibõl nem lesz jó nõ, így nyilván nála többnyire csak jobb nõk léteznek.
22-es "Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi" Ezt mégis hogy érted???
értsd a lényegét: jobb nõket mint amilyen jók õk pasiban
"akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül" Ez volt a kedvenc mondatom. Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi. :)
ez 1 nagy hülyeség
A kérdező hozzászólása: Találtam, többször is. Amíg a csinos nõk után mentem, addig semmit.

Manchester Unitedet miért írják néhol úgy, hogy az MU miért nem a Mu?

Legjobb válasz: azt még értem de miért AZ miért nem A?

A kérdező hozzászólása: azt még értem de miért AZ miért nem A?
Mert a/az esetében mindig a kiejtést veszed figyelembe írásban is - a magyar (és egyben az angol) nyelvtan szerint.
Azért MU, mert nagy Manchester és nagy United.
Mert hülyék? Gondolom, úgy mondják, hogy az "em.u.".
Talán Mozaik szó?


Jobbikodok, miért az árpádsávos zászlót használják mindenhol, miért nem a szép trikolor zászlónkat?

Meg elvégre a trikolor zászló a nemzetünk zászlaja.

Legjobb válasz: *jobbikosok Mert az ezeréves államiságot jelképezi. Egyébként én mindkettõt használom.

*jobbikosok Mert az ezeréves államiságot jelképezi. Egyébként én mindkettõt használom.
Nekem van trikolor zászlóm, árpádsávos és Székely zászlóm is ! :) Így a biztos, HAJRÁ JOBBIK !!!
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad. Ha nem tetszik Magyarország történelme takarodj Izraelbe !
Nekem Székely zászlóm nincs. Hol vetted? :) :) :)
Azért, mert tetszik nekik az Árpád-ház. Tetszik nekik azt, hogy a saját családjukat irtották, támadták, megvakították, és aki a hatalomra tartott igényt azt kegyetlenül lemészárolták.
mert szép az árpádsávos zászló ez van :)
Igen és még örülnek is neki :) átlag korosztály olyan elsõ szavazók( írtó sok tapasztalattal), a maradék meg szellemi és lelki sérült, akik így tudják csak kiélni a frusztrációkat. aztán mikor egy ilyennel élõben beszélgetsz, dadog és vörösödik, mert ezek is csak csapatban nagylegények, mint a romák, és még õk szídják õket :) Volt kirõl példát vennetek. kár hogy bezárták az OPNI-t
Lemerem fogadni, ha Vona Gábor Szlovák zászlót lengetne, akkor a sok barom is azt kezdené el lengetni, azért mert Jobbik.
Egyre nehezebb a liberálisok élete :( szegényeket még az õsi magyar zászló is zavarja, gondolom a kék-fehér zászló középen kékvirággal már kevésbé zavaró számukra...
Nahh felveszem én is a jobbikos vita stílust: Olvastál már alkotmányt f*szfejkém? "76. § (1) A Magyar Köztársaság zászlaja három, egyenlõ szélességû, piros, fehér és zöld színû, vízszintes sávból áll." Te Istenbarma hol lenne már az Árpád-sáv MO. zászlaja? USA-ban sem használja már senki a régi déli és északi részek zászlaját, ha USA-ról van szó. Sõt az osztrákok sem használják a Habsburg címert országuk kifejezésére. Persze van néhány szélsõséges kivétel.
az a baj, ha vona mást lengetne, õk is lengetnék, hogy érezzék, hogy valahova tartoznak :D szegény magányos majmok ezek, kirekesztveaz unintelligenciájuk miatt a társadalmból.
ma 20:30 Üdvözlöm Anyádat jóbarát! Amúgy hogy telt a Peszach?
ismét egy intelligens :D
Egyrészt: http://www.youtube.com/watch?v=KhkgUcsUHiQ Másrészt pedig egy gyönyörû szép történelmi jelkép!Szomorú, hogy ez ma bántja bárkinek is a szemét :( Pontosan ti vagytok azok(38 és 74%) akik uszítanak, egymás ellen fordítanak.Addig addig szidjátok, leszóljátok a történelmi ereklyéket, jelképeket, amíg valaki, akit ez szíven szúr, vissza nem szól egy keményebbet.Aztán kezditek a "megint egy Jobbikos szélsõséges" szöveget.Pedig egy jobb országban egy ilyen megmozdulásotokért, hozzászólásotokért meg is pofoznának. Szebb jövõt!
21:42 Jólvan. Elfogadjuk, hogy mint történelmi jelképet használják ezt a zászlót. Engemet ez rohadtul NEM zavar, sõt nekem is van. Viszont az igen, hogyha történelmi jelképként használjátok, akkor a többi történelmi zászló hol marad??? Miért van ennek az egynek kiemelt szerepe??? Csak nem azért, mert a nyilasok zászlaja is hasonlított erre???
Mert parasztok
Mert ez a legrégebbi, legõsibb. Igyekeznek az õsi elõdöktõl példát venni, belõlük táplálkozni, és "munkásságukat" példaértékûnek venni. Jól teszik. Ebben a tébolyult világban érdemes megállni egy kicsit, visszanézni a régmúltba a gyökerekhez és megnézni honnan jöttünk, kik vagyunk és milyen jövõt szántak nekünk dicsõ elõdeink. Többek között erre hivatott rávilágítani ez a zászló. Sokan ezen zászló nyomán ismerték meg történelmünk adott szakaszát (pl. rákerestek wikipediára, megkérdezték tanultabb/többet látott ismerõst, hogy mi is van ezzel az árpád-sávval. ) Én sem tudtam, hogy ez a legõsibb zászlónk. Álmos nagyfejedelem által szervezett és létrehozott nemzetszövetségnek a központi zászlaja volt amelyet a Vérszövetséggel szentesítettek. A piros az uralkodó, míg a fehér a fõúri réteget képviselte, mert a hatalom e szövetség értelmében megosztott volt. Jellemzõ a magyar történetírásra, hogy nem tartotta fontosnak e zászló mibenlétének kikutatását és tudósítását. A négy piros és négy fehér sáv pedig arról tanúskodik, hogy e szövetséget nem hét, hanem nyolc nemzet (törzs) kötötte. Erre lehet következtetni a fejedelmek számából is; Álmos, Árpád, Elõd, Kund, Ond, Tas, Huba és Töhötöm. Összesen nyolc. Az Árpádsávos zászló nemzeti címereinknek is alkotóeleme, mely a címer jobb oldalán helyezkedik el. E zászló már megtalálható az 1300-as évek második felében készült Képes Krónika több képén is, mint például a mogyoródi csatára emlékeztetõ képen is amikor Géza herceg seregei legyõzték Salamon király csapatait, aki menekülni volt kénytelen. Géza pedig, mint I. Géza király vonult be a magyar történelembe. A magyar posta 1981-ben emlékezett meg az õsi zászlóinkról, amikor is kiadott egy bélyegsorozatot, melynek az elsõ 40 filléres bélyegén a Árpád-házi sávos zászló látható. Ezt követte a Hunyadi ~, Bethlen Gábor ~, Rákóczi ~, 48-as Honvéd ~ és a Csepeli Vörös Ezred zászlaja. A Budapesti Múzeum pedig egy képeslapsorozatot adott ki, ugyan e zászlókkal. A nyilaskeresztes zászló egy párt lobogója volt. Az Árpád-ház sávozott zászlója a magyar múltat, a magyar történelmet képviseli. Aki mocskolja, az a magyarságot mocskolja.
" Csak azt nem értem, hogy a jobbikosok miért nem tudnak egy picit nyitottabb szemmel gondolkodni? Ez is része volt az Árpádházi királyoknak, akármennyire sem tetszik nektek... Nem csak a jót kellene kiemelni mindig mindenben, hanem a rosszat is figyelembe kellene venni. Nah ez az amit ti nem tudtok megtenni. Valamiért fáj nektek a reális gondolkodás... " bizony! éljen a Jobbik!! :) ))
A kérdező hozzászólása: "Az Árpádsávos zászló is a magyar nép zászlaja te istenbarma, az árpádsávok szerepelnek a magyar címerben is ha eddig nem vetted volna észre..." EGY darab hivatalos zászló van, az a trikolor. az megy az olimpián meg mindenhol. az a magyar nép zászlója. igaza volt 74%osnak, veletek nem lehet szépen sem kommunikálni(tisztelet a kivételnek)
A kérdező hozzászólása: bocsánat, Jobbikosok*
Most is lemészároljuk a Jobbik elleneseket. Most ez mért gáz? Te nem mészárolod az ellenségeid?
"Azért, mert tetszik nekik az Árpád-ház. Tetszik nekik azt, hogy a saját családjukat irtották, támadták, megvakították, és aki a hatalomra tartott igényt azt kegyetlenül lemészárolták." bizony jó látni hogy te is köztünk vagy :D éljen a Jobbik! Green Day - Know Your Enemy http://www.youtube.com/watch?v=GrCDdm2yjXY
Mert szép 
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. Székelyföldön vettem :)
A kérdező hozzászólása: de elvileg a jobbik a magyar nép képviselõje, akkor miért nem a magyar nép zászlaját használja?
aki ide lemeri írni a véleményét(ráadásul igaz is), az takarodjon el? hát nektek kéne a büdös francba eltakarodnotok, amiért magyar társaitokkal így beszéltek és széthúzok. Ti vagytok a nemzetért? röhejes. Piros karszalagot mikor teszitek fel vona képével?
te meg kérdezõ mit akarsz primitiv, szemellenzõs vakokkal normálisan kommunikálni? mindenre az a válaszuk, hogy takarodj és hazaáruló.
Nézd meg a logójukat. ;)
Csak azt nem értem, hogy a jobbikosok miért nem tudnak egy picit nyitottabb szemmel gondolkodni? Ez is része volt az Árpádházi királyoknak, akármennyire sem tetszik nektek... Nem csak a jót kellene kiemelni mindig mindenben, hanem a rosszat is figyelembe kellene venni. Nah ez az amit ti nem tudtok megtenni. Valamiért fáj nektek a reális gondolkodás...
de elvileg a jobbik a magyar nép képviselõje, akkor miért nem a magyar nép zászlaját használja? Az Árpádsávos zászló is a magyar nép zászlaja te istenbarma, az árpádsávok szerepelnek a magyar címerben is ha eddig nem vetted volna észre...
Igy van szerepelnek, de nem az árpádsávos a zászlónk. Az csak volt, teee, mielött valakit leistenbarmázol. Olvasd már el a kérdést, vagy szólj ha nem érted és tagolják majd neked.
Nem azért, de akinek az árpádsávval problémája van, annak az ország címere is sérti a szemét?Csak mert abban is van, ha még egyesek nem vették volna észre és ez csak egy a sok közül..

Ha nem hozza az eredményt egy csapat, akkor miért az edző az, aki távozik és miért nem a játékosokat cserélik le?

Most itt konkrétan Détári Lajos távozására gondolok. De pont a Fradi az, akinél az utóbbi id?ben sokszor volt edz?váltás. Biztos, hogy ott kell keresni a bajt?

Legjobb válasz: Valakire fogni kell, hogy miért rossz a csapat. A játékosoknak meg szerintem van annyi ismeretsége a vezetõk között, hogy rávegyék õket inkább az edzõt küldjék el, mint õket.

Valakire fogni kell, hogy miért rossz a csapat. A játékosoknak meg szerintem van annyi ismeretsége a vezetõk között, hogy rávegyék õket inkább az edzõt küldjék el, mint õket.

Aki nem ezoterikus gondolkodású és nem hisz a spirituális dolgok létezésében minek "okoskodik" itt, miért nem a szkeptikus gondolkodásúak honlapján osztja az észt?

Unatkozik? Nem tud máshol érvényesülni? Semmihez sem ért? Jól esik gúnyolódni vagy egyszerűen csak hülye?

Legjobb válasz: Egy részük trollkodik, más részük normálisan elmagyarázza, hogy valami miért nem mûködhet. Azért nagyon lehülyézni csak olyan kérdéseknél szoktak amiben energia kristályok, vonzás törvényesek, evolúció tagadók és alapvetõ fizikai szabályokat semmibe vevõ emberkék írogatnak.

Egy részük trollkodik, más részük normálisan elmagyarázza, hogy valami miért nem mûködhet. Azért nagyon lehülyézni csak olyan kérdéseknél szoktak amiben energia kristályok, vonzás törvényesek, evolúció tagadók és alapvetõ fizikai szabályokat semmibe vevõ emberkék írogatnak.
már számtalanszor leirtam hogy pont annyi joga van itt lenni mint neked ugyhogy...az meg hülyeség hogy semmihez sem ér a legtöbben hivõként kezdjük csak aztán az értelmesebje továbbtanul...meg megkérdezi hogy miért_?
akkor megtanulhatnál elválasztani 2 mondatot is normálisan
Kedves kérdezõ. Ugyan annyi joga van az embernek az ezoterikus dolgokat elvetni, mint neked elfogadni. Amennyiben nem teszik valaki válasza ne egy ilyen nyilvános helyen kérdezz. Menj le az ezoterikus kis barlangodba és ott egyeztessetek a nézeteiteket. A WEB en meg kapsz hideget, meleget vegyesen. Fogadd el.
üdv képzeletföldén amigo
Egyetértek a kérdezõvel. Mert talán nekem ganéééé az életük és nem hisznek semmiben és ezért nem viszik semmire... Ha meg mégis [email protected]ák mások seggét és szétdolgozzák az életüket. A gondolataink határozzák meg az életünket és, hogy hogy látjuk a világot és vannak természet feletti erõk amik segíthetnek!
Vagy csak szeretné megmenteni, akit még lehet, az ezotéria gettójából?
Aki nem hisz a tudományban, az minek használ számítógépet és internetet?
Szerintem a kérdezõ fõként az "elvisznek a reptoidok"-típusú emberkékre gondolt, akik minden tiszteletet semmibe véve röhögnek a másik emberen, mert másképp gondolkodik, mint õ...tényleg vannak furcsa kérdések, de szerintem ez az alapetikett része, hogy tiszteletben tartom a másikat. Kérdésedre válaszolva kedves kérdezõ, szerintem ez jelez valamit, hogy valaki ilyesmiken nevetgél, úgyhogy ne törõdj velük, hadd írjanak, ha már ez a legnagyobb szórakozásuk.
arosszhelyesirasmegmozgatjaazagyat
Szerintem pedig, a helyesírás erejében kellene hinnetek.
Szerintem is kellenek a szkepikusok. Dualitas vilagaban elunk. Ha csak az egyik oldalt akarod meghallgatni akkor nem vagy jobb azoknal akik meg csak a konyveiknek es szamitasaiknak. Aki a spiritualitasban egy picit is jartas abban megjelenik a tolerancia. A szkeptikusokban egyedul azt a fajtat nem szeretem aki azt hiszi egyedul az o igazsaga letezik, s profeta modjara akar mindenkit ^megmenteni^. Amugy a legtobb ezoteriaval foglalkozo ismerosom mind diplomas, koztuk en is. Pont az aki nem iskolazott azt nem erdekli csak az anyag.
Én pl sosem voltam hívõ... Ami bizonyíték nélkül van a világban az számomra nincs... még az evolúcióra sincs sok bizonyíték... Istenre meg absz nincsen... Elhiszem azt ami mûködik részemrõl :D a gondolatok erejét... De nemtudom ez a hívõ dolog, buddhizmus meg isten meg nemtudom én mi vagy ki., .. inkább tanultam lett egy jó állásom... amit elhiszek az segít általában... agykontrollba vannak hasznos dolgok!
Mert a szkeptikusoknak van esze, itt van szükség észosztásra.

Miért Orbán Viktor és a parlamentben ülő férfiak döntenek az ország ügyeiről miért nem a nép szavaz interneten keresztül minden törvényjavaslatról?

Legjobb válasz: Mert a hülye magyar választók 2/3-ot adtak nekik!Egy törvényrõl meg miért szavazna Mari néni aki azt se tudja mi az amirõl szavaz!

Mert a hülye magyar választók 2/3-ot adtak nekik!Egy törvényrõl meg miért szavazna Mari néni aki azt se tudja mi az amirõl szavaz!
Na, az hiányozna, hogy a sok hülye döntsön gazdasági, jogi, meg pénzügyi kérdésekben! Gondolj már bele! Te rábíznád a sorsodat a 6 osztályt végzett Marika nénire, aki 40 éve rokkantnyugdíjas, és ki sem mozdul a falujából. Nem lenézésbõl írom ezt, biztos csodálatos anya, és még jobb nagymama, de fogalma sincs a közgazdaságtanhoz például, hogyan tudna dönteni? Vagy az ex-Mónika Show vendégei... Hát elég sokan vannak! Az elméjük meg finoman szólva sem túl éles, és õk döntsenek az én sorsomról is? Na, ne! Lehet, hogy a kormány nem tökéletes, de õrizzen meg az Isten attól, hogy valaha is megtörténjen az, amit a kérdésedben írsz.
Szép lenne, ha sok bodzaszedõ döntene az ország sorsáról.
Bár a népet érintik a törvények és javaslatok, a nép nem ért hozzá. Nem mintha a parlamentben üldögélõk sokkal jobban, de azért õk jobb esetben politikai, gazdasági, stb tanulmányokat folytattak. Jobb esetben a nép juttatta oda õket, mint megbízottak, képviselõk. Sajnos ezt legtöbbször elfelejtik.
"A szerv transzplantált emberek életével játszadoznak... " Ha én játszadoznék az életükkel, akkor lehet, hogy még rosszabbul járnának...
Kedves kérdezõ, a hivatalos álláspont szerint mi per pillanat közvetett demokráciában élünk. Ez azt jelenti, hogy megszavazzuk a képviselõinket, akiknek a bizalmunkat adjuk, hogy jól, helyesen, tudásuk legmagasabb fokán, a NÉPet támogatva fognak döntéseket hozni. Amit te szeretnél, az a közvetlen demokrácia, és ennek a kivitelezése több szempontból is lehetetlen (Ernst-Wolfgang Böckenförde, német jogfilozófus szerint pedig valójában fogalmi tisztaságában soha nem is létezett.) Az pedig, hogy esetlegesen a képviselõ nem a népet szolgálva, a nép akarata szerint dönt, legfõképpen a szabad mandátumból következik.
Mert jelöltették magukat, és a többség öket választotta meg.
A kérdező hozzászólása: A Böckenförde-paradoxon a politikafilozófiában a szekuláris liberális demokráciák önfenntartásának paradoxona: a szabadelvû állam olyan elõfeltevésekre épül, amelyeket csak szabadelvûségének feladásával tudna garantálni. A paradoxon felállítója, Ernst Wolfgang Böckenförde német alkotmánybíró és katolikus jogfilozófus szerint a jogállam nem szükségszerûen garantálja az állampolgárok szabadságát (egy diktatúra is mûködhet jogszerûen a saját jogrendjéhez képest), ezért a jogot az igazságosságnak valamilyen külsõ mércéjéhez kell viszonyítani; ez a mérce Böckenförde szerint a vallásból származik, és így a szekularizációval az állam lemond róla.
"miért nem a nép szavaz interneten keresztül minden törvényjavaslatról?" Egyszer olvasd el az országgyûlés honlapján, mikrõl szokott szavazni a parlament, aztán gondold végig, hogyan döntenéd el, hogy mit érdemes megszavazni és mit nem. Halvány fogalmad sincs az ügyek 99, 9%-áról. A képviselõk sincsenek képben a legtöbb dologgal kapcsolatban, de a pártoknak vannak szakértõi testületeik, amelyek kialakítják a pártok álláspontját és aszerint szavaznak.
A kérdező hozzászólása: A tervutasításos gazdaságban, röviden tervgazdaságban a vállalatok, és a termelési tényezõk túlnyomó része az állam tulajdonában van. A vállalatoknak nincs önálló döntési lehetõségük a termelést illetõen. Az állam nem minden területen hatékony, viszont bizonyos területeken kimondottan az. Ilyenek az egészségügy, a szociális ellátórendszer, a közmûvek és egyéb. Az állam felelõs minden gazdasági döntésért, és õ irányítja a termelést utasításokkal (ukáz). Ezekben mindent szabályozással lát el: A tervgazdaságban szintén megfigyelhetõ egyfajta verseny, ez azonban a „legjobb” tervezet megszerzésére irányul. A tervek megszabják ugyanis a foglalkoztatható munkaerõ számát, a felhasználható alapanyagok mennyiségét, stb.
Úgy tûnik, a kérdezõ nem ember, hanem egy "bot" szórakozik velünk. A bot alkotója persze ember, innen üzenem neki, hogy a bot elvesztette a fonalat.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt látom, hogy a hozzászólok vagyis a NÉP egy része lebecsmérli a saját tudását és hozzáértését a dolgokhoz, nagy az önkritikátok de vajon azt mennyire vizsgáljuk meg mi a NÉP, hogy a parlamentben ülõ emberek akik a mi életünkrõl hoznak döntéseket, vajon mekkora tudással rendelkeznek, vagy csak a beszélõkéjük mûködik kiválóan? Szerintem a NÉP lehetne egy kicsit magabiztosabb önteltebb végül is minden forint a NÉP-tõl származik az az EU-tól és most Orbánék miatt az EU-s kohéziós támogatások befagyasztása következik.
Én úgy tanultam, illetve ezzel egyet is kell értenem, hogy a közvetlen demokrácia csak kisebb közösségek esetén mûködhet megfelelõen, tehát egy egész ország lakosságát bajos lenne bevonni minden döntésben. Elméletileg a képviselõket mi, a NÉP választjuk, hogy a MI ÉRDEKÜNKET képviseljék. Más kérdés, hogy nem teszik. De most komolyan, én magam sem mernék pl. gazdasági kérdésekben döntést hozni, mert hiába van véleményem, azért vagyok annyira tisztában saját magammal, hogy tudjam, nem értek hozzá, nem biztos, hogy tisztában lennék a döntésem minden lehetséges és valószínûsíthetõ következményével. Na már most, én ezt tudom magamról, de ezzel vajon a többség is így van? Kétlem.
A kérdező hozzászólása: A másik meg, hogy mit keres ott a többi párt a parlamentbe ha úgy is mindenrõl Orbánék döntenek? Ott vannak fizetett nézõknek, mint a Mónika Show egyik adásában?
Én egyébként se tépem a számat a kormány ellen, de továbbra sem szeretném, hogy tudatlan, hozzá nem értõ, laikus emberek döntsenek az ÉN sorsomról. Mit gondolsz, mit szavazna meg a NÉP? "Mindent ide, nekem, nekem, nekem, nekem, ingyen, mint a régi szép Szocializmusban." Hova vezetne ez? Csak gondolj már bele! Te letennéd a sorsodat olyan emberek kezébe, akiknek halvány gõzük sincs a gazdasághoz, sem a joghoz, csak rövid távra tudnak elõre nézni, vagy olyan buták, hogy rövid távra se, maximum csak 1 héttel elõre, hogy mi lesz a kaja a hétvégén? Azért te is gondolkodhatnál kicsit, mielõtt ilyen eszemet ötlet mellett érvelsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor most a NÉP vagy Orbánék? Úgy látom itt mindenki aki a NÉP tagja továbbra is Orbánékra hagyja a döntéseket... Akkor meg minek is megy a szájtépés ellenük? Ne õk legyenek a döntéshozók, de maga a NÉP se hajlandó dönteni (pl.:interneten szavazni) a saját ügyeirõl? Lusta NÉP ez, amint láthatjuk...
Szerintem a képviselõk nagy része sem tudja, hogy mirõl szavaz... Mindenesetre legegyszerûbb válasz, hogy törvényileg nem a nép általi internetes szavazás van lefektetve, hanem a képviselõkön keresztül való véleménynyilvánítás - ami szerintem nem egészen úgy mûködik, ahogy kéne- Ha valami nem tetszik a népnek, még mindig kérhet népszavazást...
A kérdező hozzászólása: A szerv transzplantált emberek életével játszadoznak... Hát ezt tanulták az iskolában, hogy más emberek életével kell játszadozni? http://fn.hir24.hu/itthon/2012/01/09/tragikus-kovetkezmenyek..
"miért nem a nép szavaz interneten keresztül minden törvényjavaslatról?" 1. A nép általában még kevésbé ért hozzá, mint a politikusok. A "nép" kb annyit szavazna meg, hogy neki jobb legyen-több legyen. Az ország kb 2 hónap alatt menne csõdbe. Igazi csõdbe, nem ilyen maszatolásba, mint ami most van. 2. Felborulna az egyenlõség elve: az lehet, hogy neked van interneted és idõd elolvasni minden egyes törvényt, de az emberek kb fele dolgozik, és a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy hazaérve még ilyennel foglalkozzon. Mellesleg nagyon sok embernek internetje sincs.
A kérdező hozzászólása: Hazánk lesz az elsõ tagállam az EU történetében, amely ilyen kemény büntetést kap rossz gazdálkodásért. http://index.hu/belfold/2012/01/11/orbannak_egy_hete_van_vis..
A kérdező hozzászólása: Jé itt meg egy 54%-os okoskodó bot! Hurrá!

Miért pont a táskákon szeret aludni a kutyám és miért nem a saját fekhelyén?

Holnapután lesz pont 1 éves a pincsim. Hogyha talál egy táskát a a földön egyb?l rátelepszik. Miért szeret annyira táskákon feküdni/aludni? Most is ott fekszik. Egyébként nem zavar, csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Hát nem tudom miért ott szeretnek aludni de az egyik ismerõsöm törpe uszkárja is inkább táskán alszik

Hát nem tudom miért ott szeretnek aludni de az egyik ismerõsöm törpe uszkárja is inkább táskán alszik
A mi kutyánk meg zoknit lop. Sõt, aki hazajön már ül is le elé, lesi a lábát, húzná a zoknit. Ha nem sikerül, kinyitja az orrával a szekrényt és onnan vesz ki egyet. Aztán eléd áll, hogy most fussunk, játszunk. Az a dolog lényege, mi sem vagyunk egyformák, az egyik ilyen, a másik olyan.Végül is kárt nem tesz a kutyusod.
Nekünk törpe uszkárunk volt régen, õ újságon szeretett feküdni. Ha ki volt terítve egy újság az ágyra, csakis odafeküdt. :)
Mert annak olyan jó gazdiillata van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!