Találatok a következő kifejezésre: Miért nem Lehet a (3834 db)

Miért nem lehet a legtöbb nővel jót beszélgetni? Miért csak a közhelyes dolgok érdeklik őket? Miért ilyen felületesek?

Legjobb válasz: Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29

Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29
héjjhéjjhéjj! ne általánosítgass, mert megsértõdöm
Nem igaz, hogy nem lehet. Csak éppen nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon sok pasit nem is érdekel, mit gondol a nõ, csak a megszokott, sablonválaszokat akarja hallani, és ha a nõ valami eredeti gondolatát elmondja, akkor a pasi egyrészt azt gondolja, hogy "na ez a csaj sem komplett" vagy meg sem érti az elhangzottakat, vagy átvált "nézek és bólogatok de közben tök másra figyelek" üzemmódba. Ezért aztán akinek vannak ugyan eredeti gondolatai, azok is megszokták, hogy ezeket nem kell rögtön bedobni, maradnak a közhelyek, és az egyéni meglátásaikat csak akkor merik elõhozni, ha erre külön kérik õket, illetve ha pasi is mond valami érdemlegeset, amire lehet reagálni. Különben azt azért hozzátenném, hogy nem lehet mindig csak komolyabb, vagy mélyebb témákról beszélgetni, sokszor jólesik "csak úgy" csevegni vagy viccelõdni. Másrészt, a fentiekbõl kiindulva, nekem meg az a tapasztalatom, hogy sok pasival szintén nem lehet jót beszélgetni, mert vagy nem nyitottak semmire, amibõl kialakulhatna egy jóféle beszélgetés, vagy pedig nem képesek beszélgetni, csak szónokolni, azt meg nagyon utálom, ha nem hagynak szóhoz jutni.
Tévedsz, velem lehet jókat beszélgetni.
De lehet, édesem...smink, rucik, mûköröm, ..hallgass nagyanyádra xD
Ne általánosíts. :OO
Ha neked a jó nõ a szõke, felfújt szájú-mellû cicababa, akkor ne csodálkozz.
Mert te is közhelyes vagy, így idomul hozzád!
Én még a buszmegállóban a 90 éves nagymamival is jól eltudok beszélgetni. Imádom ezeket az idõs embereket. Aki meg olyan mint te, talán inkább elkerülöm.
jó lenne nem általánosítani.attól hogy neked ilyen a tapasztalatod!!!!!!:@ L 18
Ugyanígy vagyok, csak én a fiúk terén. Egyszerûen nincs olyan fiú-eddig csak eggyel találkoztam-akivel normálisan, értelmesen el lehet beszélgetni a világ dolgairól. Úgyhogy a fiúk sincsenek toppon ami a beszélgetést illeti. Mégsem általánosítok, hogy ezek a fiúk csak "azt" akarnák.. Kevés a valóban intellignes ember, sajnos nagyon ki kell fogni. Teljesen megértem, hogy nálad is egy emberi kapcsolatot a beszélgetés tesz teljessé. Ez az alapja mindennek. L/19
kezdem azt hinni hogy az emberek keményen elmennek egymás mellett... nem vagyok egy iq fájter, meg elég sajátos nézõpontom van a legtöbb dologban, talán ezt tudtam volna felhozni eddig indoknak...de azthiszem szimplán elbeszélnek egymás mellett. nekem voltak ugyanilyen problémáim férfiakkal. Most persze, felhoztátok példának az olvasást. ez egy dolog, én ugyan szeretek olvasni, de értem azt is, hogy van akit más érdekel és egyszerûen nem köt le egy érdekes könyv vagy novella. de egy csomó olyan férfival találkoztam akikkel ugyanúgy ahogy tileírtátok a nõket, egyzserûen nem lehetett beszélgetni, semmirõl. az alapvetõ kommunikáción túl egyszerûen nem értették hogy mit akarok mondani, persze lehet hogy nem tudom átadni gondolataim lényegét. szeritnem viszont ez nem nemek kérdése, mert tényhogy beszéltem már olyan nõvel is aki buta volt mint a s*ggem. talán csak gondolkodásmódok, embertípusok kérdése. Van aki sokkal jobban bonyolítja a kérdéskört, és van aki csak a szimplán kimondott szavakat értékeli. Szeritnem oda nem vezethetõ le hogy a barátaiddal persze milyen jókat bezsélgetsz, ez szerintem fordítva alakul. Azért elsz valaki a barátod, mert vele éppen megértitek egymás gondolkodását. nekem legalábbis az összes barátomban van valami "közös", leginkább az ahogy kifejezik magukat és ahogy a világot látják. de egyébként gondoljátok el...ha nem lenne nehéz megfelelõ partnert találni egy normális kapcsolatra, semmi szép nem lenne abban ha megtalálod azt az egyetlen nõt/férfit, akivel végre megértitek egymást :)
Nem hinném, hogy ez azért van, mert "nõk". Szimplán azért, mert emberek, és az emberek nagy része felületes és átlagtémákról tud csevegni... Én nõ vagyok, és csak igen kevés emberrel tudok mélyebb dolgokról beszélgetni, amikhez háttértudás és saját gondolatok kellenek... A többit meg leginkább csak hallgatom, vagy közhelyekre közhelyekkel válaszolok. Vagy csak helyeselek, mert a legtöbbjüket fikarcnyit se érdekli a véleményem, csak fújják a sajátjukat. Ez van, kutatni kell azok után az egyének után, akikkel hasonló az érdeklõdési köröd, és akkor majd tudsz jókat beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként részben vissza kell vonnom a kérdésemet, mert én is beszélgettem már jókat nõkkel, de azok mind 35 felettiek voltak, szóval lehet, idõvel megjön az eszük, csak gyõzzem kivárni :)
Én már beszélgettem jókat nõkkel is, de azokkal nem kerültem közelebbi kapcsolatba. Viszont ha a társat keresed a nõben, akkor az nem elsõsorban beszélgetõpartnert jelent. És fordítva. Ha jókat akarok beszélgetni, arra vannak a haverok. A nõ mint társ nem azért van, hogy filozofálj vele.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne is mondd, sajnos én is kénytelen voltam megtanulni, hogy metaforával kár próbálkozni :D Amúgy 24 éves vagyok, szóval tényleg kicsit korai még megkeseredett vénemberként siránkozni, de ez van.
én 22évem alatt csak 1 lánnyal találkoztam akivel tudtam beszélgetni normálisan, értelmes témákról... bár õ nyelvésznek tanul szal nem mondhatjuk azt, hogy "átlagos" lány, kommunikáció terén. és nagyon jó érzés volt, hogy végre jött egy lány akivel ütközhettek a nézeteim, gondolataim, felfogásom és mindezek szavakba öntve történtek. marha jó volt beszélgetni vele:) mintha elvesztettem volna a kommunikációs szüzességem:D f*sza így utólag belegondolni, hogy mennyi magasröptû filozofálgatást nyomtunk le együtt, mindenféle témáról:D csak ugyebár a legtöbb "átlagos" lány már ott elakad ha egy olyan kérdést teszek fel amiben metafóra van-.-" akkor most innentõl kezdve mit kezdjek egy ilyen emberrel? - szíjja, fhú mizu, milyen filmet szeretsz??.. jaa oké.. csumíí... pf.. na igen.. igényes beszélgetés.. és ha valami IQ témát, vagy gondolatot_szavakba_öntõset hozok fel akkor pislog hogy mi a f*szt akarok... sajnos ez van:) bele kell törõdni, hogy a fiúk és a lányok nagyon ritkán tudnak jól kommunikálni egymással és itt most tök8 melyik felet "hibáztatjuk"..
A kérdező hozzászólása: Nincs amúgy rossz véleményem a nõkrõl. Sokukat tudom tisztelni és szeretni, mert szorgalmasak, kitartóak, hûségesek, gyakorlatiasak, aranyosak, kedvesek, melegszívûek és a többi. ÉS utálom magam, hogy ez nekem nem elég.
Elárulod, hogy hány éves vagy? Meg az is érdekelne, hogy azok a hölgyek, akik miatt kialakult benned ez a vélemény, õk milyen korosztályba tartoznak.
"Érdekes" felfogásod van, hogy a legtöbb nõrõl ez a véleményed. Szerintem minden nõvel el lehet értelmesen beszélgetni, aki vevõ a társalgásra. Olyan típusú nõkkel kellett volna beszélgetést kezdeményezned, akin mondjuk kívülrõl nem az látszik, hogy a sminkjén, a ruháján, és a pénzen kívül más is érdekli.
Kíváncsi vagyok rád, hogy téged mi érdekel. Mennyi idõs vagy? Írhatsz nekem e-mailt is.
én azt látom, hogy a legtöbb férfi ugyanúgy megpróbálja ráerõltetni a nõre az õ f*szságait... mikor órákon át hallgatom a számítógépek belsõ tulajdonságait, és mg mindig intelligens mosollyal bólogatok, próbálom rédeklõdni felé, holott abaszolute lesz*rom a memoriakártyákat...na látod, ezt nem tudják megcsinálni a pasik. õk nem figyelnek oda. közös témát kéne tlaálni, egyébként. ha sikerült, és mindkét fél meghallgatja, figyeli a másikat akkor simán lehet jókat beszélgetni. azért arra figyelj oda, hogy van néhány olyan ismerõsöm akikrõl kiderült hogy azért nem kedvelnek mert "felszínesen" beszégetek velük, ami pedig szándékos volt, méghozzá azért, mert úgy véltem õk nem "kiváncsiak" az én személyemre. ezt a jelet adták. akárhányszor belekezdtem valami komolyba, megpróbálátam elmagyarázni, õk buta félvigyorral az arcukon bólintottak kettõt és már másról beszéltek...ezért úgy gondoltam nem érdekli õket, hát nem erõltettem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehéz nem általánosítanom (bár a kérdésben "a legtöbb nõ", nem "minden nõ" szerepel), ha egyszer a rengeteg nõbõl, akit közelebbrõl megismertem (és itt nem csak párkapcsolatra gondolok), egy-kettõ talán, aki tényleg értelmes volt. Ehhez képest meg csomó olyan (férfi) barátom/haverom van, akik rendkívül intelligensek. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az igazán szép nõk sajnos mennyire üresek belül... Nem kell több olyan kapcsolat, ahol a csaj tankönyven, Twilighton meg Harry Potteren kívül mást nem olvasott életében, ahol csak a disney-mese meg a romantikus komédia a film, ahol értetlenül néznek rám, ha nem a jobban fizetõ, hanem az érdekesebb állást választom, ahol esténként a mindennapi teendõkön/pletykákon kívül másról nem lehet beszélni... pedig szeretni nagyon tudnak ezek a nõk is (nem félreérteni), de mit tegyek, ha nekem az kevés?
meg ha ez a véleméyned a nõkrõl keress pasit õket úgyis megérted meg intelligensek.na hajrá!!! L 18

Miért van ez? Miért nem lehet a saját országukba maradni?

Kalocsán mindenhol néger férfiakat látok és a legszebb nők vannak mellettük,minden 5. ember néger,miért Kalocsára jönnek a bevándorlók?miért nem tudnak Afrikába maradni?

Legjobb válasz: mert afrikába sz_rul élnek, ráadásul itt fára se kell mászniuk az oroszlánok elõl. Na ezért jönnek ide. Debrecen is tele van velük amúgy.

mert afrikába sz_rul élnek, ráadásul itt fára se kell mászniuk az oroszlánok elõl. Na ezért jönnek ide. Debrecen is tele van velük amúgy.
Ja, és szintén az Egyesült Államokban tavaly a nõk ellen elkövetett erõszak nagy többségét feketék követték el fehérek ellen. Fordítva (fehér néger nõvel) egy eset sem történt!
akkor vedd le a napszemüveget. Vagy tudod mit, menj oda egyhez és kérdezd meg, ja h csak a pofád nagy...
Valóban jobb lenne ha otthon maradna az a csürhe
nem kell terelni. Tõle kérdezd meg a kérdésed ugyan így. Mellesleg a kedves bagázsnak nem tûnik fel h õk is olyan emberek mint mi?
De amúgy az a vicces, hogy ezek a majmok tiltakoztak legjobban az európai gyarmati uralom ellen, most meg jönnek ide. Nem kéne beengedni az ilyeneket.
Amerikában az erõszakos bûncselekmények több mint felét õk követik el, pedig a lakosságnak kevesebb mint 20%-át adják. Az átlag intelligenciájuk alacsonyabb, illetve több köztük a HIV-fertõzött. Ez mind statisztika. Szóval lehet, hogy olyanok, mint te, de 100%, hogy nem olyanok, mint én.
A kérdező hozzászólása: "ja h csak a pofád nagy..." ha odamegyek 1-hez akkor kimegy a több ezer az országból?
vicces, hogy a liberálisok a legnagyobb fasiszták.
A kérdező hozzászólása: mo-n a cigányok csinálják ezt
a másik meg az h te az usa-ról beszélsz... Ez itt meg MO.
Tetszik, vagy nem tetszik, egy társadalomban fontos a statisztika, nincs lehetõség egyéni mérlegelésre. Ha egy népcsoport rontja az ország mutatóit, akkor azokat nem kéne beengedni.
ha így ítélsz meg egy egész embercsoportot akkor nem is akarok olyan lenni mint te. És mert, sokan közûlük olyanok akkor meg miért is ne vegyük õket egy kalap alá, nemigaz? -.-.
Nem anégereknek kell hazamenni, hanem neked nõt találni.
A kérdező hozzászólása: 2.részvétem, ott is elveszik a nõket a négerek?
a nõk máshogy gondolkodnak mint mi, ezt el kell fogadni, nekik fekete f*usz kell
Hülyegyerekek beszélnek itt a statisztiáról. A statisztikák igazak, csak azt ugye vágjuk, hogy nem mindegy a szociális helyzet, ami még a nagy USA-ban se jobb semmilyen régen elnyomott/bevándorló csoportnak? Könnyû levonni a következtetéseket a statisztikákból, és még könnyebb ignorálni a statisztikák eredményeinek okait... Persze a rasszista az ostoba ember, ezt mindenki tudja. De ha tudománnyal jössz, akkor tanuld meg használni és értelmezni.
Miért ne lehetne?
A kérdező hozzászólása: nem engedi, mert adatkapcsolati problémát ír ki :S
Van net elõfizetésed?


Miért nem lehet a rendszámok vége I, O és Q? És Q miért nem lehet középen sem?

Legjobb válasz: Én biztos vagyok benne, hogy lehet a közepe is, meg a vége is.

Én biztos vagyok benne, hogy lehet a közepe is, meg a vége is.
ismerõsöm kocsijának pont o a vége
Q-sat sorozatban azért nem adnak ki, mert a rossz tervezés miatt könnyen összetéveszthetõ az O-val. Egyébként plusz pénzért kérhetõ.
Lehet a végén is meg az elején is, sõt képzeld el..még a közepén is!!
Ezt honnan szedted - ugyanis már láttam sok olyan rendszámot, ahol ezek benne voltak, elöl, középen és a végén.
Az eleje azért nem lehet Q, mert még nem jutottunk el odáig. Azt hiszem, még az O-ig sem, de lehet, hogy tévedek :) Igazából nem tudom, hol tartanak vele jelenleg. De ha elérjük azt a betût, akkor kezdõdhet vele. Az, hogy benne nem lehet, az baromság. Lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat! http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_forgalmi_rendsz%C3%A1mok.. Innen vettem, hogy nem lehet. De akkor úgy tûnik, mégis?

Miért nem lehet a laminált padlót mikroszálas kendővel tisztítani?

Állítólag a padló "használati utasításában" volt.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne?

Miért ne lehetne?

Miért nem lehet a már felmelegített üveges kaját másnapig hûtõben tárolni és ujra melegítve odaadni a babának? Vki ennek ellenére csinálta?

Legjobb válasz: Én így csináltam, semmi baja nem volt sem a kajának, sem az ételnek. Hogy miért nem lehet nem tudom.

Én így csináltam, semmi baja nem volt sem a kajának, sem az ételnek. Hogy miért nem lehet nem tudom.
Igen en oda szoktam neki adni meg masnap es harmadnap is! Kulonben a vilag penze nem lenne eleg baba kajakra :) uzlet az egesz :) es nehogy ezthidd h most egy "trehany" anyuka irt
Másnap még odaadtam, harmadnap már nem.
Én jelenleg is így csinálom. Egyébként is ki mondta hogy nem lehet? Az üvegen is ez áll: bontástól számítva hütõszekrényben tárolva 2 napig fogyasztható.
vmelyiken az van, hogy masnap a maradekot, ha nem hasznalod fel, akkor kuka. En is gondoltam mar ra, hogy megetetem vele a maradekot, de aztan megsem. Komolyan irom, hogy belölem es a hozzamhasonlo anyukakbol gazdagodik a hipp.
nem hiszem, hogy baja lenne a gyereknek a kétszer melegített kajától. Legfeljebb kicsit puhább lesz. Én sem dobtam ki, megette másnap vagy vacsira
De lehet. Ahogy másnap felmelegíted újra a levesedet, vagy a rakott krumplidat is.
Szerintem ha tiszta kanálla kiveszel belõle amennyi kell, és nem az üvegbõl eteted, akkor aztán végképp odaadhatod másnap a maradékot!
A kérdező hozzászólása: Hát én eddig úgy csináltam hogy egy külön üvegbe kivettem annyit amennyit kb gondoltam hogy megeszik és azt melegìtettem, többi hûtõbe. De sokszor az is megmarad aminek nem kéne, úgyhogy akkor én is elrakom még másnapra is

A nők miért nem idokolják meg miért szakítanak? Miért nem lehet a másik szemébe elmondani az igazat? Többszöri kérdésre is az a válasz, hogy magam sem tudom miért?

Legjobb válasz: Utolsó, ilyen barát mellet nem csoda, hogy néha meghülyül a csaj...... Nézzél már oda miket írsz le!

Utolsó, ilyen barát mellet nem csoda, hogy néha meghülyül a csaj...... Nézzél már oda miket írsz le!
hát..ha jólviselkedik akkor nincs pofon...és ki mehet sétálni 10percet a ketrecböl...:DDD
a nõk hülye segggfejek...és nincs köztük egy értelmes sem...!!!
Nem akarnak megbántani, mert valószínûleg olyan dolog, amin úgyse tudnál változtatni. Nem csak a nõk csinálják így....
:D:D Najó pofonos, ezzel javítottál. :D
A kérdező hozzászólása: Ez igy van. Sõt ha elárulják még ha lehet változtatni még össze is jöhet a kapcsolat.
Pont 2 hete szakítottam a volt párommal, ami majdnem 5 éves kapcsolat volt, szóval friss az élmény. Én mindent pontosan elmondtam neki, hogy mi vezetett idáig, mik a konkrét okok. A végén elszörnyedt magától, hogy miket tett velem (birka vagyok, nagyon sok mindent próbáltam elnézni neki), és megértette a döntésemet. Nem minden lány fekete és fehér.
Félnek kimondani az igazat, mert azt hiszik ezzel nagyon megbántják a pasit.Pedig sokkal egyszerûbb lenne õszintén kimondani a dolgokat.
a nõk nagyon hülyék és sokszor õk maguk sem tudják mit miért tesznek...az én bnõm is néha meghülyül...aztán nem gyõz bocsánatot kérni amikor el akarom hagyni...szerintem a megoldás egy jó nagy pofon lenne amitöl kirepülne legalább 2 fog...:DDD
A kérdező hozzászólása: Inkább bántson meg, majd túlteszem rajta magam. Sokkal szarab az amit nem tudsz. Szerintem egy ideig lehet haragudnék rá de azután elfelejtem és lehet, hogy ugy gondolnám igaza van és lehet változtatni ezen.
Szerintem van olyan, hogy nincs rá magyarázat. Azt tudnám az ilyen esetekre mondani, hogy ott már kezdetben sem volt minden rózsaszín.
mert nem akarnak megbántani, például én se mondom soha azt hogy azért mert meguntalak, vagy csunya vagy, vagy találtam jobbat, jobbat érdemlek. Szerintem jobb békésen elválni a másiktol mint vérig sérteni.
A nõk ösztönösek, így néha megesik, hogy mondja egy belsõ hang, hogy a kapcsolat már nem jó, de azt nem mondja meg, hogy miért.
Tudja õ, csak olyan a válasz, amivel valszeg megbántana és azt nem akarja. 28/n
ugye nem is bánokolyan rosszul az aszonnyal..:D egyébként meg ma volt a szülinapja és ezért ünnepi kaját ehetett..vízben áztatott záraz kenyér hejett vajaszsömlét kapott..:D

Palex Perfect Babakocsi? NE VEDD MEG! Miert arulnak szemetet? Miert nem lehet a dolgokat manapsag rendeltetesszeruen hasznalni? Miert kell bolondnak nezni? Vegul, minek a garancia, ha ugyse elhetsz vele?

Mi a netrol rendeltunk babakocsit...NE TEDD!!!A lengyel Palex Perfect babakocsira esett a valasztas...Ultragagyi-Ultraciki-Ultraszemet! Nevesincs babakocsit semmikeppen ne rendelj a netrol,csak akkor,ha elotte szemelyesen is megtudod nezni egy uzletben,vagy a YouTube-on utananezel. Amugy olcsobban rabukkanhatsz a neten az Ebay-en es kifoghatod,de csak ismert kocsit rendelj,de,ha csalodsz vissza nem viheted! Az Ultragagyi Palex Perfectrol csak annyit,hogy 3 kereku,az elso kerekei duplak,de minek,igy is- ugy is elakadnak mindenhol-mindenben! Bolygosithato,vagy fixalhato,de nagggggyon nehez vele kozlekedni,eleg egy kisebb ko es mar el is akad! Keresztbe fordul a kereke es csak,ha jol belerugok megy tovabb...A teteje-napvedoje folyton leesik az ut kellos kozepen-aztan a parom tekert ket jo nagy csavart a vazba...Az alvo baba hatul siman kicsuszik...Biztonsag??? Rettento kemeny a fekvofelulet,a vasak nyomjak a baba hatat...(nekem kellett belelnem szivaccsal)ramatyul van megvarrva,par het utan szetmegy a varras...A mozesreszben par hasznalat utan kibolyhosodott az anyag...instabilan lehet felrogziteni a vazra...A mozesresz es a gyerekules is lotyog rajta...A gyerekulest nagyon maceras bekotni az autoba... tomegkozlekedni egy remalom,a legtobb ajton,buszon nem fer be...Kanyarban,emelkedon,felo,hogy felborul a babakocsi-nemegyszer,csak en akadalyoztam meg benne...Osszecsukni remalom,mindent le kell szerelni rola elotte,meg a sportkocsi uleset is,hogy sikeruljon a muvelet...

Legjobb válasz: Hát igazad van, mi mondjuk már túl vagyunk a babakocsi vásárlásán, de biztosan segítettél sokaknak. Remélem! Sajnálom h így jártatok..

Hát igazad van, mi mondjuk már túl vagyunk a babakocsi vásárlásán, de biztosan segítettél sokaknak. Remélem! Sajnálom h így jártatok..
Szegénykém:(Nagyon kivagy akadva:(Már tegnap is láttam kiírva!És nagyon igazad van!Én is láttam élõban, extra [email protected]!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom az egyutterzeseteket es bizom benne, hogy sokakhoz eljut az info! Ez a cel! Szep babazos napokat mindenkinek!
Hát sajnálom...tényleg nem volt egy okos választás...és rohadt sok pénz ez érte.Használjátok is??Szerintem szabadulj meg tõle minél hamarabb.
Én rühellem a lengyel babakocsikat az összeset úgy ahogy van sõt továbbmegyek a lengyel babacuccokat is! van egy etetõszékünk ami faasztal + fa kisszék a kikában 7990, - megvettük hát a rajz ami alapján össze kéne rakni már nem azt a terméket mutatja mint amit vettél úgyhogy kicsomagolod és megvan az aznap esti 4D lengyel kirakós apának. és hogy nem mi vagyunk a bénák... jó rajz alapján a férjem az ikea nappaliszekrényt 2.5 óra alatt ezt az etetõszéket szintén 2, 5 óra alatt rakta össze kis különbség méretben akad a kettõ között!!! azóta utálom. Sajnálom hogy ráfáztál ....
A kérdező hozzászólása: Igyekszem megszabadulni a babakocsitol, mert egyenlore csak kabattarto az eloszobaban... Magyar anyukak nyugalom, kulfoldon probalom eladni! :)
Köszi az infot, én néztem ezt a babakocsit, nagyon tetszett, de most hogy olvastalak téged nem venném meg.Köszi még egyszer, és sajnálom hogy így jártatok!
Én is pont ezt a babakocsit nézegettem, ránézésre is gagyinak tûnik a váz... de azért ennyire nem gondoltam volna.

Miért nem lehet a botmixerrel krumplipürét készíteni?

Vettem egy új botmixert ( Ufesa ) és azt olvasom a használati utasításában, hogy " Ne használja burgonyapüré készítéséhez! " Tudja valaki, hogy miért? Még az is bent van a leírásban, hogy bébiételek készítésekor a max.mennyiség 175 gramm és 10-20 mp alatt készül el. Most ez azt jelenti, hogy ennél nagyobb mennyiséget nem ajánlatos vele készíteni, vagy mit jelent az a " max.mennyiség ".

Legjobb válasz: A burgonya püré botmixertõl kb. tapéta ragasztóvá alakul át. Olyan csirizes nyúlós vacak lesz, én sem ajánlom. (Nem tudom miért lesz olyan) A max mennyiséget én sem értem, szerintem az lehet, hogy ez csak egy ilyen javasolt dolog, h kb ennyit ennyi ideig kell.

A burgonya püré botmixertõl kb. tapéta ragasztóvá alakul át. Olyan csirizes nyúlós vacak lesz, én sem ajánlom. (Nem tudom miért lesz olyan) A max mennyiséget én sem értem, szerintem az lehet, hogy ez csak egy ilyen javasolt dolog, h kb ennyit ennyi ideig kell.
A krumpliügyben az elsönek igaza van, csupa ragacs lesz belöle. A max. mennyiség meg azért van, mert a mixer a motorját különben túlterheli, és tönkremegy.
Nekem nagyon sokáig nem volt krumplinyomom és ki kellet találni hogyan tudok pürét csinálni! Így jött a botmixxer! Igaz, hogy sürübb lesz(a keményítö miatt) de több tejjel higitható! Bármit csinálhatsz vele csak ne terheld le nagyon a gépet! Különben oda a motorja!! Nekem az egyik kedvenc konyhai gépem! Sokat segített a gyerek kajákban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csajok!

Miért nem lehet a H1N1 oltást (meg persze a többi oltást sem) beadatni, ha az ember csak egy picit is beteg?

Legjobb válasz: Miért? Nem lehet? Én náthásan kaptam meg és semmi nem lett rosszabb.A doki azt mondta csak lázas beteg nem kaphatja meg!

Miért? Nem lehet? Én náthásan kaptam meg és semmi nem lett rosszabb.A doki azt mondta csak lázas beteg nem kaphatja meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták a rendelõben, ne menjek oltatni, mert picit fáj a torkom.
Ezekszerint orvosa válogatja...
Látom már nem új ez a kérdés, ezért merem megkérdezni, hogy esetleg azóta beoltattad-e magad? Én is náthás vagyok és mindenki mást mond a környezetemben, orvosok is. Nagyon megköszönném a válaszodat :) És ne haragudj, hogy kérdéssel zavartalak.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én végülis tegnap beoltattam magam, torkom picit megint elkezdett fájni ugyan, de már nem akartam tovább húzni, mert kisgyermekem van. A nõvér azt mondta, õk nem oltanak kicsit is beteg embert (úgyhogy én nem mondtam meg a torokfájásomat), mert az immunrendszer akkor már keményen dolgozik és nem hiányzik még egy "kihívás", de õ is tudja, hogy sok helyen meg olyankor is oltanak. ÉS még azt mondta tegnap este, ha bennem van a vírus, akkor ma reggelre dögbeteg leszek, mert duplán jön elõ, de eddig semmi szerencsére, remélem, már nem is lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!