Találatok a következő kifejezésre: Miért nem 30 évesen gyerekre (6 db)

Miért nem vágyom 30 évesen gyerekre? (Nő vagyok)

Legjobb válasz: Talán átestél a holtponton... rengeteg ismerõsöm van így. 20-as évei eleje-közepén nagyon szeretne, ha nem lesz, akkor utána ez elmúlik. Érdekes tudom, de nekem minden ismerõsömnél így néz ki a helyzet. (tisztelet az 1 kivételnek). A másik amire gondolni tudok, hogy esetleg nem úgy nõttél fel, hogy a nõiség anyai oldala legyen megerõsítve benned. Erre jócskán rátesz egy lapáttal a karierista nõk bálványozása a médiában. Mindenesetre remélem egyszer ha karodban tartasz egy kisbabát, rádöbbensz, hogy mint nõnek, neked csak anyaként tud kiteljesedni az életed. Én soha elõtte nem voltam olyan ilyen boldog, mint most, mikor 1 hónapos kisfiam szuszog, sír, nevet a karomban. Sok boldogságot az élethez!

Talán átestél a holtponton... rengeteg ismerõsöm van így. 20-as évei eleje-közepén nagyon szeretne, ha nem lesz, akkor utána ez elmúlik. Érdekes tudom, de nekem minden ismerõsömnél így néz ki a helyzet. (tisztelet az 1 kivételnek). A másik amire gondolni tudok, hogy esetleg nem úgy nõttél fel, hogy a nõiség anyai oldala legyen megerõsítve benned. Erre jócskán rátesz egy lapáttal a karierista nõk bálványozása a médiában. Mindenesetre remélem egyszer ha karodban tartasz egy kisbabát, rádöbbensz, hogy mint nõnek, neked csak anyaként tud kiteljesedni az életed. Én soha elõtte nem voltam olyan ilyen boldog, mint most, mikor 1 hónapos kisfiam szuszog, sír, nevet a karomban. Sok boldogságot az élethez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Valószínû, ha lenne lakás, pénz, másképp látnám.De így?Tudom, hogy késõbb megbánom(már most látom magam 70 évesen egyedül), de nem érzem a vágyat.Talán elítéltek, de sokkal jobban vágyom kutyára.Szeretõ barátom van, õ a párom, imádom.Ha jól állnánk anyagilag, valószínû belevágnék.De így is nélkülözünk.
Az elõttem szólónak igaza van, viszont én is olyan helyzetben vagyok mint a kérdezõ. Lehet, hogy öreg korunkra megbánjuk, hogy nem szültünk, de most úgy szüljek gyereket, hogy semmi porcikám nem kívánja? Hogy szüljek úgy, hogy nem is akarok? Utáljam, ha ott fekszik a kiságyban? Én nem tudok úgy belevágni, hogy na, ha megszületik, akkor majd biztosan megszeretem, addig meg utálom azt is hogy a hasamban van. Csak azért nem szülök gyereket, hogy nem maradjak egyedül, hány olyan ember van, aki öreg beteg tehetetlen nyomorult, a kölyke meg éli világát, rá se nyitja az anyjára az ajtót, alig várja, hogy elpatkoljon, és vihesse az örökséget...
Szerintem elõbb utóbb minden nõ megbánja hogy nem szült gyereket.
Én enm értek egyet azzal, hogy nem kell foglalkozni ezzel, nem baj, ha nincs gyerek. Lehet, hogy a párod nem az, aki mellett elöntenek az anyai érzések, mert nem látod benne azt a férfit, akitõl gyereket szeretnél. Lehet, hogy egyszereûen nem vagy még érett rá. Van még úgy 4-5 éved, utána már elég kockázatos gyereket vállalni, persze a mai felfogása a nõknek nagyon a 40 felé közelít. Csak hát elõfordulhat, hogy majd nem jön össze. És ez nem most baj, hanem majd 20-25 év múlva, meg még idõsebben, amikor ott leszel egyedül és a kutya nem venné észre, ha valami történne veled, mert nincs aki rád nézzen. Rossz esetben még párod sem lesz. Én sosem értettem, hogy egy nõnek mi lehet az életcélja, ha nem akar gyereket? Azt, hogy te 30 évesen miért nem vágysz rá neked kell tudni, és ha tudod, hogy miért nem, akkor megérné változtatni hidd el. 10 hetes kismama
nemtudom hogy miért nem vágysz rá. a legtöbb nõ vágyik rá. én 19 vagyok. és clostit szedek hogy teherbe essek. szoval én tényleg nemtudom megérteni azokat akiknemvágynak babára. lehet hogy tényleg a párod miatt van?
Szia! Én most 28 vagyok. Tíz évvel ezelõtt is úgy gondoltam, hogy nem kell gyerek, most is úgy érzem, és valszeg 30 évesen is úgy fogom érezni. Szerintem nincs ezzel semmi baj, fõleg, ha van más ami teljesen kitölti az életed. Szerencsére nekem van. A férjemnek néha eszébe jut, hogy nem e kéne, de igazából egyikünk sem családcentrikus. Elõttem valaki azt tanácsolta, hogy kezdjél el baba után vágyódni.. hát nem tudom, hogy hogy kell azt csinálni. Szerintem nincs is olyan, hogy elkezdeni vágyódni, meg szokni a gyereket. Valaki vagy akar vagy nem. Ne kárhoztasd magad, ha nem akarsz gyereket, nem veled van a baj.
Én is most értem meg rá, 31 évesen, az igaz hogy 3 éve találtam meg az ideális párom, és 1 éve vagyunk házasok.Nagyon sokáig ne várj mert kifutsz az idõbõl.(35 hetes kismama)
Egy nõ a megfelelõ partner mellett elõbb-utóbb elkezd vágyni egy babára. De ehhez nekem is meg kellett várnom az "igazit". Amikor teljesen biztos voltam a kapcsolatunkat illetõen, és a párom is bennem, akkor azonnal babát akartunk. Lehet, hogy te is így vagy ezzel. Ha eljön a megfelelõ férfi, akarsz majd tõle gyereket is.
El fogsz késni!!!! Nem jó ha még most itt tartasz. Mire vágysz?? Õszhajúként szeretnéd oviba vinni? Kezdj el vágyódni, keress babatársaságot, hogy szokd a babákat. Elõbb azonban akarni kell a babat, hogy legyen is, de a terheség sokmindent megváltoztat.
Én még csak 25 vagyok, de megértem a kérdezõt, és egyetértek azzal is, aki azt mondja, hogy mi lesz vele idõs korban... Mind a két félnek igaza van, és biztosan csodás érzés, ha van gyereked, de ha õ legbelül nem érzi, hogy minden porcikája vágyik a gyerekre, akkor tényleg mi értelme? Csak azért, hogy legyen? Én is kutyára vágyom inkább :) De remélem, majd megváltozik ez bennem 5 év alatt. A párom nagyon vágyik gyerekre, és nagyon jó apa lesz belõle, ez biztos, ennek ellenére (gondolom az anyagi helyzet és a saját lakás hiánya miatt sem) nem tudom elképzelni, hogy nekem gyerekem legyen :S

22 évesen szültem az első gyerekem most szeretnék még egyet 30 vagyok de nem jön össze miért? Koros lehetek már gyereket szülni? Fogamzásgátlót sose szedtem.

Legjobb válasz: Dehogy vagy koros!!!! Én az elsõt 27 évesen szültem,most tervezzük a másodikat,32 éves leszek szeptemberben,de nem tartom magam öregnek!!!Ez az 5.probálkozos hónapunk,bízom benne,hogy hamarosan összejön!!!Nálunk ugyanaz az apuka..:-) Ti mióta probálkoztok?

Dehogy vagy koros!!!! Én az elsõt 27 évesen szültem, most tervezzük a másodikat, 32 éves leszek szeptemberben, de nem tartom magam öregnek!!!Ez az 5.probálkozos hónapunk, bízom benne, hogy hamarosan összejön!!!Nálunk ugyanaz az apuka..:-) Ti mióta probálkoztok?
A doki azért mondta szerintem mert biológiailag az elsõ gyereket 25 elõtt "jó" szülni. A barátnõdnek van már gyereke? Ha nem, akkor ezért mondta neki a doki. 6 hónap még nem túl sok. Feltételezem hogy most dolgozol, akkor még nem dolgoztál, most ott van egy 8 éves iskolás gyerek, több a stressz az életedben. Én is a 6. próbálkozós hónapban voltam orvosnál de megmondta hogy csak 1 év után érdemes vizsgálgatni.
Na ne már! Én 35 évesen szültem az elsõ babánkat, most 37 évesen várom a másodikat. Mindkettõ pár hónap után összejött, miután elkezdték kezelni a pajzsmirigyemet (alulmûködik). 30 évesen még egyáltalán nem vagy öreg a második babához.
Dehogy vagy koros!Mióta nem jön össze?Tudom könnyû ilyet mondani de próbálj meg türelmes lenni és nem ezen agyalni.Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!
Bp.-en a SOTE I. nõi klinikáján(Baross Gábor út) pl. van nõgyógyász-endokrinológus, aki kifejezetten a te problémáddal foglalkozik, kérj oda beutalót.
Én 30 vagyok és még csak az elsõ babával próbálkozunk (eddig sajnos eredménytelenül, csak egy korai vetélést tudok felmutatni) :-( Viszont könnyen lehet, hogy valami hormonális, szervi probléma van, szerintem menjetek orvoshoz. Lehet, hogy 22 évesen hatalmas szerencséd volt és azonnal összejött, pedig már akkor is voltak gondok. De ezek általában gyógyszeresen pár hónap alatt kezelhetõek, úgyhogy nem kell megijedni egybõl.
A kérdező hozzászólása: apuka ugyanaz, kb fél éve próbálkozunk már csak azért gondoltam hogy koros vagyok mert a barátnõm 27 és neki is azt mondta a doki hogy öreg
Koros semmiképpen sem vagy. Mennyi ideje próbálkoztok? Hõmérõzöl? Ovutesztezel? Ha így próbálkoztok és mindent megtettetek érte, de már túl vagytok így is az egy éven, akkor álljatok le. Menjetek el nyaralni, foglalkozzatok sokat egymással, a kisgyerekeddel stb. Majd õsszel, vagy ha úgy érzitek folytatjátok. Menj el orvoshoz, ha kell, vidd a párod is. Aztán megnyugszatok, hogy nincs baj. De ezt a nyarat most fordítsátok a kikapcsolódásra, szerintem nagyon rágörcsöltetek. Sok sikert!
Nem korfüggõ. Lehet valami gyulladás vagy a éppen a pároddal van vlmi, vagy csak rossz periódusban vagy. Én is 22 voltam az elsõnél 26 a másodiknál az elsõ nem volt tervezve a második elsõ próbálkozásra összejött. A terhesség nehezebb és komplikáltabb volt a másodiknál, de szerencsésebb lett a vége mert végig kihordtam /kórházban/. Az elsõ koraszülés lett 34 hétre.
Bocs a kérdésért, de apuka ugyanaz?
"Kedves egy doki"... no comment. Én 30-al szültem az elsõt, majd 32 és 35-el nemrég a harmadikat. Akkor én mi vagyok, "vén banya"?? :D

Miert ilyen egy 30 eves pasi? A szulei nem szolnak neki semmit, ha mar veluk el? Meg fog valaha valtozni? Hogyan elhetik meg a szulok az ilyen gyereket?

30 eves letere iszik, cigizik, bulizni jar, ahol van, hogy annyira leissza magat, hogy azt se tudja mit csinalt, hol volt; nehany evvel ezelott fejezte be az egyetemet, szulei azt hittek, hogy megvannak a vizsgai, kozbe meg mindig megbukott; ossze-vissza tettek egyetemre, de sehol se allta meg a helyet. A noket ugy valtogatja, mint mas a bugyijat, minden 2-3 honapban mas van neki.

Legjobb válasz: Az ilyen embereket sokszor a szülõk nevelik ilyenné. Fiúk esetébe fõleg az anyuci. Az állandó tutujgatással, meg seggkinyalással idáig jutnak. Sajnos bátyámból is nehezen lett ember, az õ segge is ki volt nyalva, meg pátyolgatva volt. Neki 31 évesen jött meg az esze. Exem 29 éves, a szüleivel él, pedig van külön lakása...csak nagy ritkán mehettünk át oda, képes volt a szüleinél altatni engem is. (pedig be van rendezve a kecó, teljesen élhetõ) Persze anyuci meg azt élvezte, ha reggel az ágyba vitte fajicskájának tálcán a reggelit. Nekem meg kötelességem volt eltakarítani utána...örülök, hogy vége lett.

Az ilyen embereket sokszor a szülõk nevelik ilyenné. Fiúk esetébe fõleg az anyuci. Az állandó tutujgatással, meg seggkinyalással idáig jutnak. Sajnos bátyámból is nehezen lett ember, az õ segge is ki volt nyalva, meg pátyolgatva volt. Neki 31 évesen jött meg az esze. Exem 29 éves, a szüleivel él, pedig van külön lakása...csak nagy ritkán mehettünk át oda, képes volt a szüleinél altatni engem is. (pedig be van rendezve a kecó, teljesen élhetõ) Persze anyuci meg azt élvezte, ha reggel az ágyba vitte fajicskájának tálcán a reggelit. Nekem meg kötelességem volt eltakarítani utána...örülök, hogy vége lett.
Pont azért ilyen, mert van rá igény. Te magad írtad, hogy 2-3 havonta új Nöje van, tehát a Nöknek imponál... Valószinüleg Én is ilyen lennék, ha rákapnék az ízére, mert mindaddig ameddig komolyan veszem az életem, szó szerint [email protected], levegönek néznek. Jól csinálja.
Ha van rendes munkahelye akkor annyira nem vészes a helyzet.....
Gyerek.
õ élte, késõbb fog csak rájönni mit kellett volna tenni.addig nem változik meg még nem a saját életét éli szülõk nélkül.

A mai nők mit szeretnek a vékonyabb embereken? Miért szekszi az ha egy egy gyereket egy erőseb hasmenés elvisz? am nem mondok korozytáylt mert ezt a a kis 15 évesektől a egészen a 30 éves korosztályig tapasztalom, de miért?

Legjobb válasz: Miért kell általánosítani mondjátok már meg? Ahány ember, annyi féle "szokás". ne viccelj már. Én például sosem szerettem a vékony pasikat. Nem is volt soha ilyen vézna típusú pasim. Átlagos alkatom van, de még így is egy disznónak érezném magam egy vékonka mellett. 22

Miért kell általánosítani mondjátok már meg? Ahány ember, annyi féle "szokás". ne viccelj már. Én például sosem szerettem a vékony pasikat. Nem is volt soha ilyen vézna típusú pasim. Átlagos alkatom van, de még így is egy disznónak érezném magam egy vékonka mellett. 22
Ezt én se, bár volt már vékony barátom (vékony, de nem girhes) a személyiségével fogott meg, de nekem nincs konkrét ideálom, más az ami mérvadó.
Rossz fele kapizsgálsz, mert engem a jól megtermett százas testsúlyommal nem mondhatnám hogy nem csípnek ... vagy tényleg még a 20 alatti korosztályba tartozol, ahol trendi cerka emónak lenni. 25/F
Na, a kérdezõvel sem fogok mostanában összefutni az egyetem folyosóján.
A kérdező hozzászólása: 16:42 ezt hogy érted kérlek szépen ???
Mert megfogja bennük valami õket!! egyébként nem értem miért b*asztatod a vékony embereket , nem tehetnek arról õk hogy vékonyak, lassú az anyagcseréjük és ezzel semmit nem lehet tenni!!! Én is vékony vagyok, pedig eszek elég szépen !!! Egy haverom fele annyit eszik és mégis elég macis!!!
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, nincs bajoom a vékony emberekkel, sõt ismerek sokat és jófejek nem arrol van megint szó, arrol van szó h a nõk mért pont õket szeretik 10 nõbõl 10 az én tapasztalatom szerint
hülye vagy kérdezõ
Ha zsírdisznó vagy, akk tényleg nem csípnek, én testépíek, van rajtam izom, és sosem volt ilyen problémám, h ne szeretnének :D
bszki és mi van ha valaki nem tehet arról h vékony? Én pl próbálnék hízni, de nem megy... Attól még értékes vok, sõt talán értékesebb, mint Te aki ezzel a fsággal foglalkozk.
És téged miért zavar az, ha valakinek a vékonyabb fiúk tetszenek?? :DD Nem mondom, hogy legyenek kinn a csontjai, de azért legyen vékony. :D Nekem ez tetszik. Téged meg ne zavarjon, te csak keresgélj máshol... :D Sokféle lány van.. van akinek a vékonyabb tetszik, és van akit taszít.. Ennyi erõvel: a fiúk miért csak a vékony lányokat szeretik? Nem mindenki szereti a vékony lányokat... :DD 18L
A kérdező hozzászólása: 15:07 aszthiszem mi jól kijönnénk, de amugy meg oké látom ti félreértettéktek, én nem a tinészerekre gondolotam kis 14-16 évesekre, mert olyankor persze h vki nem olyan izmos, inkább a 20-25-30 év körüliekre gondoltam, mert az felháboritó hogy hiszonéves " érett nõk " ilyen kis 20 as karú 50 Kg os emberekre alapoznak .. ez egy nagy vicc..
oké akkor én kérek elnézést, mentségemre szóljon, hogy én ezt csak a 14-17 évesek között tapasztaltam, ilyenkor meg még a srácok fejlõdésben vannak, ilyen koromban én is "girhes" voltam:D, 17 felett azért már a normál testalkatúakat szeretik a csajok inkább, vagy az izmosat, vagy a mackósabbat, de szerintem nem a girheseket:D, persze biztos van ilyen is, de nem hiszem , hogy a többséghez tartoznának az ilyen esetek
Oké, hogy a fiatalság értsd, 14-20 nagyrészt ilyen kis köcsög., és ezért nincs más, akit lehetne választani. A másik meg, hogy eddig, a kopasz típus volt a zsáner, most meg ez. Ugyanúgy mint ezelött 30 évvel a hosszú haj, ma meg a katona séró. Divat az egész., De véleményem szerint., undorodva nézek ezekre a girhes viccekre, sok mindennek tudnám õket hívni, csak nem túlélõ géncsoportnak..,
A kérdező hozzászólása: álj emberrek , elõször is én akit ismerek jó csajokat me láttam MIND GIRRHESEKKEL VOLTAK , és nem az arányos testfeléõitésû hanem ilyen 50-60 Kg és ha van 20 - as karja soakt mondtam, és hogy csak 3 éve volt divat ?? háát sztem meg mosti s nagy divat kis besült beszéllni nem tudó f*szok , a nõjét nem tudja megvédeni, és ezekre buknak ?? én nem értem...
mert általában arányosak a "girhesek, bár egy 180/70-72 kilósat nem ondanék girhesnek, ilyenekre gondolsz gondolom. tehát õk általában arányos testfelépítésûek, nem úgy mint az izompacsirták 60 százaléka, vagy egyes mackós emberek. Persze vannak izmosok meg mackósok között is arányosak. Az arányos mindig esztétikus függetlenül attól, hogy milyen testalkat, de vékonyabban könnyebb arányosnak lenni:D remélem értitek, hogy gondolkodok. Persze lehet nincs igazam.
Nem kell általánosítani. Nem csak a vékony pasik jönnek be a csajoknak, az 2-3 éve volt divat :D Mostanában még az eddig ismert "cerka emók" között is látok néha olyat, akinek egész jó alakja van, ráadásul egy csajt sem ismerek akinek kifelyezetten a vékonyak jönnének be. Én 70 kg vagyok 175 centivel, sportos testalkattal (5 év kézilabda+ két év atlétika) és sok csajnak bejövök.
A kérdező hozzászólása: nem 20 év alatti vagyok, csak amikor azt látom h MINDEN jó nõ aki télleg nagyon jó nõ nem csak tömnivaló, azok mindig ilyen kis girhesekkel vannak ?? DE MÉÉ nem értem..
Nekem mindig a kicsit testesebb (na nem az egészségtelenül elhízott), vagy kicsit pocisabb pasik tetszettek. Bár nem ez a mérvadó, a párom a megismerkedésünkkor ennek pont az ellentéte volt, kicsit vékonykának is találtam. De azóta már felszedett pár kilót és ez elõnyére vált. :)
Rohadtul nem attól függ, hogy ki milyen vékony... A személyiség az arc a szem fontosabb szempontok. Valszeg nálad alapvetõen el éne ezeken gondolkozni...

Miért nem látszik a bicepszemnél az az ér? 1 éve járok konditerembe a bicepszem 30 cm, és mégsem látszik az ér. Miért? Pedig elég vékony testalkatú gyerek voltam mikor edzeni kezdtem. (17 éves vagyok)

Legjobb válasz: Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.

Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.
Ki mondta hogy az érnek feltétlenül látszania kell!? A testépítésnek ne ez a célja!
"A bicepszem 30 cm" ennyi, nincs mi odanyomja a bõrödhöz.
nekem durranva 42 és nincs ér ..:) szálkásítani kell lassan...
Mindenkinek eres, csak ha fedett vagy (zsir, víz) akkor nem látszik.. Ha odafigyelsz picit a kajára, 1-2 hónap alatt elõ jönnek az erek ;)

Miért néznek hülyének, amikor megmondom, hogy nem szeretnék 30 éves korom előtt szülni, akkor is csak egy gyereket?

Feltételek most is adottak lennének,egyet kivéve: még egyikőnk sem akar szülő lenni. 26 vagyok,férjem 31,élünk boldogan. De még nem hiányzik egy baba,majd pár év múlva. Kérdezgetik sokan,hogy miért nincs még gyerek,biztos nem jön össze,sb,és meglepődnek,amikor megmondjuk,hogy még nincs tervben. Korosztályom sorra szüli a gyerekeket,minket lassan lenéznek ezért. Olyan nagy bűn ez?

Legjobb válasz: Nem bûn. Ti tudjátok hogy mikor akartok szülõk lenni, ne mások akarják már megmondani :) Ne foglalkozz mások véleményével, ezt csakis Ti dönthetitek el.

Nem bûn. Ti tudjátok hogy mikor akartok szülõk lenni, ne mások akarják már megmondani :) Ne foglalkozz mások véleményével, ezt csakis Ti dönthetitek el.
Ugyan ez a helyzet nálunk is, én szintén 26 párom 31, és én se szeretnék 30 éves korom elõtt szülni, és szintén csak egy gyereket, annyi különbséggel, hogy én még tanulok, és utána szeretnék két évet dolgozni. Ne foglalkozz velük, nektek kell eldönteni, mikorra értek meg a feladathoz. Lehet ha most becsúszna nem örülnétek tiszta szívvel, míg késõbb ti lesztek a legjobb szülõk.
Nekem több ismerõsöm van, akik szintén "késõn" akartak szülni, de aztán évekig nem jött a baba. talán féltenek titeket. Vagy szimplán nem tolerálják, hogy ti máshogy gondolkodtok mint õk. Nem kell velük foglalkozni.
Ez nem bûn csak a mai világban sokaknak szokatlan h ha adottak a helyzetek és nem akarnak gyereket. Ugye nagyon sokan azért szülnek 30 év felett mert akkorra lesz meg az anyagi biztonság. Ugye nem ti vagytok egyedül ezzel de nem sûrû jelenség. De nem kell ezzel foglalkozni a ti életetek ti döntitek el úgyis h mit szeretnétek. :) Mi mondjuk pont az ellentétek vagyunk :) Én 25 férjem 27 éves és van egy fél éves kislányunk. Mihelyst adott volt az anyagi háttér belevágtunk. Csak azért mondtam el h aki nem úgy gondolkodik mint ti nem nézlek le végképp miatta. :) Lehet nem is telik el annyi év mint amennyit terveztetek lehet 1-2 év múlva meggondoljátok magatokat. :) sose tudhatod. De az biztos h a többi véleményére nem kell adni. :)
Mi is három éves házasok voltunk amikor elkezdtünk próbálkozni, 30 évesek múltunk. Azóta két év telt el, baba még sehol, viszont most is úgy gondolom, hogy 30 éves korunk elõtt a mi kapcsolatunkba még nehezen fért volna bele egy baba. Persze jobb lenne ha most várnám a másodikat (mi kettõ csemetét szeretnénk), de ez van. Jó volt így, csak azt sajnálom, hogy nem sikerült rögtön az elején teherbe esnem amikor nekiálltunk. Egyébként majd amikor te szülsz, legalább nem lesz más kismama (vagy nem elõször), így kiélvezhetsz minden pillanatot: csak te és csak a te babád, párod. :-) Ti hárman:-)
A kérdező hozzászólása: Nemrég vágtam bele olyan munkába, ami rengeteg pörgéssel, képzéssel jár, utazgatni kell, párom is beiratkozott egy második diplomára meló mellett, az összes szabadidõnket utazgatással töltjük, élvezzük a munkánk gyümölcsét.Ebbe nem fér bele egy csöppség, aki nyugalmat és 24 óráts felügyeletet igényel. Majd pár év múlva, addigra én is megunom ezt a munkát, a fõnöknõ 3 év múlva megy nyugdijba, engem akar utódjának, párom is befejezi addigra a másoddiplomát, talán kevesebb igényünk is lesz az utazgatásból. Ha nem 30, hanem 33-34 éves leszek amikör jön a baba, az sem tragédia, egyet akarunk csak, 35-ig belefér. Csak már unalmas a sok kérdezõsködés. És a hétvégén már anyám és anyósom is kérdezgették, hogy nem-e gondoltuk meg magunkat, egyszem gyerekek vagyunk, unokáznának...
szerintem nem elítélnek, csak másképp gondolkodnak. Én pl remélem, hogy hamarosan anyuka lehetek majd.. Én 24 vagyok párom meg 39. Én pont 30 éves korom elõtt szeretnék szülni. Ez hozzáállás kérdése, hiszen mindenki saját maga dönti ezt el. A szülõk meg mindenhol aktívak ilyen téren:D Sok boldogságot Katy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!