Találatok a következő kifejezésre: Miért nem őt (1504 db)

Battlefield 3 singleplayert viszi ultrán akadás nélkül a gépem. Az eredeti bf3multit miért nem? Ott még medium beállításokon is felmegy a proci használat 90%fölé és laggol MI lehet a baj?

Legjobb válasz: Asrock 960GM ipon on de máshol is van 10-11ezer közöt ugrált ára edig mindég ez 125W ig birja 140w t már nem ritka volt a 140w os 965 de ha neked pont olyan van akor ugyan ott vagy ezel az alaplpal is hogy nem birja el azért lene jó pontosan tudní

Asrock 960GM ipon on de máshol is van 10-11ezer közöt ugrált ára edig mindég ez 125W ig birja 140w t már nem ritka volt a 140w os 965 de ha neked pont olyan van akor ugyan ott vagy ezel az alaplpal is hogy nem birja el azért lene jó pontosan tudní
A kérdező hozzászólása: proci: Amd phenom II x4 965 ram 4gb vidikártya sapphire hd6850 1gb
http://benchmarkreviews.com/images/reviews/processor/HDZ965F.. látod amd kép alatt a Stepping -et? ha az 3 akkor 125W os ha 2 akkor 140W http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html ezzel tudod megnézni
A kérdező hozzászólása: hogyan tudhatom meg hogy hánywattos a procim?
A kérdező hozzászólása: tudnátok olyan alaplapot írni ami 125w-os? és olcsó?
Amugy jobb elhalgatni hogy 125w os procival kinoztad:p bár te döntésed procihütöt is jó lene beszerezned majd talán ha még mindég túlmelegedne ipon.hu ról a legolcsóbb Artic Freezer de persze ha tudod 10ezer körüli limited edition is jó vagy egy másik drágább mindég változik a választék mert megveszik hamar
Cpu part number "kodszám" és/vagy alata a microproceszor "kodszám" tudtomal cpu-z valahol kiirja ezt de ha nem akor hogy milyen pontos nevet ir ki róla vagt képet is linkelhetsz cpu-z röl Csak azért lene fontos hogy elég e 125w alaplap vagy netán 140w os kel az már lehet drágáb elégé még 125w os van 10ezer körül is mostani alaplapod meg eltudod adni 8ezer körül lehet joban is tán
http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68-VS3%20FX/?cat=CPU alaplapod csal 95W os procikat támogat max. CPU-Z program milyen nevet ir ki pontosan? ilyen hoszú kódszám amit cpu world ön is látsz amit linkeltem
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20965.. 70 foknál több az nagyon nagy baj károsodhat is proci anyin már maximálisan 62 fokig birja... van 140W os is ebböl a tipusból érdekes... az is 62 fokig birja amugy
A kérdező hozzászólása: Nem torrentezek pingem 30 proci felmegy játék közbe 70fok fölé az lehet a baj?? tápom minõségi chietef ctg 400 alaplap: asrcok n68-vs3 fx
Még volt egy másik kérdésben hogy nem torrentezel ugye közbe? illetve semmi más internetet használó program nem fut? netán valami rossz tüzfal beálitás (vagy router?)
Amugy alaplapod 125W TDP s ugye? és tápegység minösegi? bár aligha ezek a gondok ha single megy:s ha semmi nem segít akkor szervizelni kelene talán garanciás netán még akor ugy vagy elöte futathatsz teszteket Memtest prim95 (cpu test) hdd sentinel net sebeséget mérhetsz speedtest.net oldalon höfokokat megnézheted Speccy vel pl nem e melegszik túl valami alaplap... proci... stb
Mivel igazából egyáltalán nem kéne akadnia ilyen konfigal és ha ultrán megy single . ahogy irták kérdésben lehet pinged túl nagy vagy ugráló neted van vagyis szakadozós vagy nagyon kicsi a feltöltésed mennyi a szerzödési minimum feltöltés? (netán letöltés minimum?)
A kérdező hozzászólása: 6megabites Pr telecomos
Érdekes neted milyen amugy?
http://ipon.hu/webshop/product/asrock_960gm_gs3_fx_oem/195969 van ebböl nem OEM is kicsit drágábban ez legtöbb webshopban és boltban is van 125W os hát olcsón nem látam 140W ost az kb 20-25 ezertöl van anyira nem fontos csak ha ténleg anyit fogyasztana de nemtudom mikor és hol veted reméljük 125w os az nagyon elterjedt másikból alig volt "1-2 db" vagyis kevés töröltem kérdést seok sikkert hozá ha melegedne mint irtam akkor kelene egy jó procihütö mert 62 fok felet nagyon nem jó hamar tönkre fog meni ugy

Most lehetséges a babó? Legyetek szívesek segíteni, mert nem értem, hogy miért nem ott esett a hőm, ahol az lh teszt mutatja, s nem is oda húzta be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2a9d1d5b2b5b39987ae9e7..

Legjobb válasz: a ciklus.hu nem valami megbízható, mert átlagot számol. magadra és a megérzéseidre hivatkozz! szerintem 15-én vagy 16-án volt pé-ed. eddig jól alakul a görbéd. maradjon így!!!

a ciklus.hu nem valami megbízható, mert átlagot számol. magadra és a megérzéseidre hivatkozz! szerintem 15-én vagy 16-án volt pé-ed. eddig jól alakul a görbéd. maradjon így!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de akkor miért 16-17.én volt pozitiv az lh teszt???
15.-én hajnalra repedt meg a tüszõd, akkor volt peteérés és 16.-ára lett pozitív. így van ez jól!!!! jó a görbéd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm)))))

Ajánlanátok a SOTE II-öt szülés szempontjából? Miért jó ill. miért nem jó választás?

Legjobb válasz: Ott szültem október 1-jén. Császárom volt, mert nem fordult be a babám, és volt fogadott dokim. Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, a nõvérekkel, szülésznõkkel, csecsemõsökkel is minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak. Rosszat nem tudok írni. Az ágy sem volt vészes, sokkal kényelmetlenebbre számítottam. 5 ágyas szobák voltak, a szobatársaim nagyon aranyosak és kedvesek voltak, jól elvoltunk! A császár alatt az anesztes hölgy is egy tündér volt, és a többiek is a mûtõs-pakolós férfiig. Biztos lesz akinek nem jó tapasztalatai voltak, lehet csak jó brigádokat fogtam ki, de jól éreztem magam ahhoz képest hogy már alig vártam hogy haza mehessünk. Te ott fogsz szülni? Vagy gondolkodsz rajta?

Ott szültem október 1-jén. Császárom volt, mert nem fordult be a babám, és volt fogadott dokim. Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, a nõvérekkel, szülésznõkkel, csecsemõsökkel is minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak. Rosszat nem tudok írni. Az ágy sem volt vészes, sokkal kényelmetlenebbre számítottam. 5 ágyas szobák voltak, a szobatársaim nagyon aranyosak és kedvesek voltak, jól elvoltunk! A császár alatt az anesztes hölgy is egy tündér volt, és a többiek is a mûtõs-pakolós férfiig. Biztos lesz akinek nem jó tapasztalatai voltak, lehet csak jó brigádokat fogtam ki, de jól éreztem magam ahhoz képest hogy már alig vártam hogy haza mehessünk. Te ott fogsz szülni? Vagy gondolkodsz rajta?
nekem nem volt jó tapasztalatom, nekem is császáro volt, és elõtte feleslegesen hagytak vajúdni. a szülészet az rendben volt, de a csecsemõsök iszonyú bunkók, pihenni semmit nem tudtam, zokogva jöttem el, nem volt tejem, ami amint hazaértünk bedurrant. a másodikat a következõ hónapban szülöm, de az már biztos, hogy nem ott!
Nekem az õrzõs nõvérekkel, és a szülésznõkkel volt problémám. Nem fogadtam, lehet, hogy az volt a baj. Többet nem szülnék ott! Szintén császáros anyuka, aki rengeteg idõt töltött a vajúdóban.
Szia! Az alábbi linken találsz egy kis leírást a kórházról egy doki szemszögébõl, meg képeket is. http://www.timmermann.hu/index.php?m=munkahelyvaltas Szerintem az itteni válaszokból, fõleg, ha nem sok jön, ne következtess. Valaki így, valaki úgy éli meg a bent töltött idõt, nyilván ez alapján válaszol jót, vagy rosszat. Én is ott fogok szülni, a dokim miatt, de nekem kezdettõl nem volt kétséges, hogy milyen lesz. A szülõszoba állítólag nagyon jó, a nõvérek meg..... most mondjuk meg õszintén. Milyenek legyenek a nõvérek a kórházakban, mikor már évek óta ezt csinálját, és ugyanúgy futószalagoznak, mint egy csavargyárban dolgozók.... nincs idejük, nekik is lehet rossz napjuk, és nem várhatja el senki, hogy minden nap mindenkivel mosolygósak és készségesek legyenek, hisz õk is emberek. Szóval én álltalában jót hallottam a nõvérekrõl is, a szülésznõkrõl is. Nekem lesz fogadott szülésznõm, és dokim is. De asszem én elég jól tolerálom az emberek viselkedését, mert velük foglalkoztam, míg dolgoztam.... 34 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen, ott fogok szülni, a dokim miatt választottam a kórházat, de érdekelt, ki mit tapasztalt anyukaként ott. köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: köszi, tényleg jó a link. Ki lesz a dokid és a szülésznõd?


A Stalker Clear Sky-ban itt nála hogy hogy látni három Ak 74\2u-t és egy PSO 1 távcsőt de miért van ott ha nem tudom felvenni vagy elvenni tőle. Vagy miért vannak ott úgy mintha fel lehetne venni?

http://kepfeltoltes.hu/120607/xrEngine_2012-06-07_23-43-28-9..

Legjobb válasz: Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.

Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.
A kérdező hozzászólása: Sost az elején tartok ott hogy át kell mennem KORDON-ba ez után hány küldi kell ahoz hogy megjelenjenek a komolyabb csúzlik meg cuccok?
Miután a játék nem lineáris, ezért nem lehet így küldetésre pontosan megadni. Ha a mocsárban is elég idõt eltöltesz, végigjárod a rejtekhelyeket és a mellékküldetéseket, már ott is lesz egy megfelelõ alapkészleted (a játék lényege az aprólékos végigjátszás, mert ha végigrohansz a fõszálon, akkor sokkal gyengébb leszel a végére, mintha fejlõdnél. Kordon-ban két kereskedõ is van, és ott a hadsereggel kell területfoglalási harcokat vívni, nekik pedig gépfegyverük van (+ utánpótlásuk az õrhelyrõl, ott pedig fegyverkészletek).
nekem nincs semmi bajom, ha 1 pasi borotválja ott:D
Én kérem a férjemet, hogy boroválja, nekem tetszik is és jobban érzem. De ez is ízlések és pofonok, de a b.zást nem értem.
ki beszélt itt hónaljról?:D szerintem egyáltalán nem b*zis:) ) sõt! 26/N
huppsz igazad van XD nem is volt szó kónaljról..valamit benéztem.. de az ottani dolgról is ugyanaz a véleményem..
én utálom ha egy férfinak szõrös a hónalja...oké, persze ezzel nem mindenki van így, de engem valahogy ez taszít.Nem értem a b.uzi jellemzést, a mai világban nem hiszem, h ez annyira , , különc" dolog lenne..
irigyellek, hogy az a legnagyobb problémád, hogy neten egyesek név nélkül miket mondanak..
én utálom, ha egy pasi borotválja, szerintem tök visszataszító. de egyre inkább egyedül maradok ezzel. én sem borotválom magam, csak megigazítom és gyantázom a bikinivonalam. eddig egyik pasim sem tiltakozott, sõt, volt aki azt mondta, hogy végre valaki, aki nem borotválja. 20/L
*hónalj

Miért van az, hogy mindenki szinte xbox 360-on tolja a GTA 5 -öt? Azért, mert sokan a GTA 5 -öt xbox-on szeretik tolni ezért inkább mások is azon játszanak? Vagy mi az oka? Ps3-on miért nem játszanak annyian?

Legjobb válasz: Ezt a hulye kerdest, es hasonloan hulye valaszt. Xbox nem elterjedtebb, mindket konzolbol 80 milliot adtak el, es gta vbol is kb ugyanannyit adtak el mindket konzolra. Ne a par ismerosod alapjan alkoss velemenyt. Itthon lehet elterjedtebb a box, mert mindenki azt vette anno hogy lophassa ra a jatekot, de vilagszinten az egy eleg kicsi piac.

Ezt a hulye kerdest, es hasonloan hulye valaszt. Xbox nem elterjedtebb, mindket konzolbol 80 milliot adtak el, es gta vbol is kb ugyanannyit adtak el mindket konzolra. Ne a par ismerosod alapjan alkoss velemenyt. Itthon lehet elterjedtebb a box, mert mindenki azt vette anno hogy lophassa ra a jatekot, de vilagszinten az egy eleg kicsi piac.
Az Xbox valamivel elterjedtebb. Én pl. xboxos váltás után a gta v miatt ps3-at vettem. Vannak ott azért elegen. Haverokkal jó játszani, mert valamilyen szinten akkor van összetartás.
Egyebkent meg ps3ra 2 millioval adtak el tobbet, ez kb 15%-kal tobb, mint boxon.
Egyet értek a 2ikkal hülye kérdés... Azért mert a te környékeden mindenki xboxos azt hiszed mindenki xboxos...
A kérdező hozzászólása: 4. egyébként onnan gondoltam mivel , hogy én nagyon sok amerikai illetve magyar gta 5-ös videókat nézek és õk azzal játszanak . Egyébként pár embernek köszi a válaszokat :-)
Ebben a két országban pont a box dominál (bár itthonról nem nagyon tudok adatokat, nem olyan biztos). Amcsiknál azért, mert az MS amcsi cég, ott az olyanok a menõk (bár PS4 esetén jobban vitték a PS4-et az amcsik, mint az Xbox One-t), itthon meg azért, mert mindenki csóró és boxon lehet a letöltött játékokkal játszani.
Bakker Nálunk meg PS-esel vannak.De nem kérdezek ekkora hülyeséget.
én meg ps5-ön tolom a gta 7-et

Miért nem volt ember a holdon 69 óta?

Legjobb válasz: Azért, mert az emberes holdutazás nem jár semmilyen gazdasági, társadalmi vagy tudományos haszonnal. A Holdon nincs kitermelhetõ nyersanyag, az ember a Holdon-projektet megnyerték az amerikaiak, a tudományos érdeklõdésre pedig bõven elég egy szonda is. Egy ember semmit nem tud ott csinálni, így nincs miért odamenni. Fölösleges pénzkidobás. Egy ûrjármû mindent el tud végezni, amit egy ember el tudna, csak töredék összegért és emberélet kockáztatása nélkül. Ha lenne ésszerû ok emberes holdutazásra, akkor mennénk, de így teljességgel fölösleges.

Azért, mert az emberes holdutazás nem jár semmilyen gazdasági, társadalmi vagy tudományos haszonnal. A Holdon nincs kitermelhetõ nyersanyag, az ember a Holdon-projektet megnyerték az amerikaiak, a tudományos érdeklõdésre pedig bõven elég egy szonda is. Egy ember semmit nem tud ott csinálni, így nincs miért odamenni. Fölösleges pénzkidobás. Egy ûrjármû mindent el tud végezni, amit egy ember el tudna, csak töredék összegért és emberélet kockáztatása nélkül. Ha lenne ésszerû ok emberes holdutazásra, akkor mennénk, de így teljességgel fölösleges.
Korrupció!:D Nem fekete fehérek azok a képek te okos, a hold néz igy ki, nem vágod?
Mert nincs ott semmi érdekes, se fák, se csajok, se egy tó. Lelagább egy jakuzzi lenne, de még az sincs.
"Meg miért nem engedi a NASA, hogy a Hubble-t ráirányítsák a Holdra? Valami susmus mehet..." http://apod.nasa.gov/apod/ap060401.html http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/moon/hst_moon_991.. http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/moon/hst_moon_991.. Ezek pl. mind a Hubble-al készült képek, de találni akármennyit. Ennyit a susmusodról :P
Dehogy, a Hold sárga és sajtból van. Azért nem volt ember a Holdon (nagybetû ha a Föld körülirõl van szó) mert soksok pénz és felesleges.
mert a Hold nem is létezik, késobb jottek rá, hogy az csak a Nap háta..... :D
A kérdés jogos. Van egy film ami elgondolkodtató, nem mondom, hogy hidd el inkább csak elgondolkoztam én is, hiszen a Hold van legközelebb mint másik égitest. Erõs korrupciót sejtek mögötte, mert pl. miért van az szintén, hogy csak fekete-fehér képeket készítettek róla? Holott más galaxisokat stb.-ket meg színesben fotózzák. Meg miért nem engedi a NASA, hogy a Hubble-t ráirányítsák a Holdra? Valami susmus mehet...
Egyébként meg volt, 69-72 között hatszor volt emberes expedíció.
Retusálásról még nem hallottál? Tényleg azt gondolod, hogy a világ manipuláció nélküli? Nézd - és olvasd el újra az elõzõ kommentem, nem állítom, hogy igaz, de elgondolkoztató. A film címe: Élet a Holdon amit a kormány eltitkol. Nem tudom, hogy érted-e, nekem nem ez az álláspontom, de meghallgatok bármit és utána gondolkozok csak el, hogy igaz lehet-e egy része vagy sem.

Kispesten az ivóvizünk lehet fertőzött? Nem iható az ivóvizünk már hetek óta, üledékes, szurós az ize, zavaros, lhet fertőzött? Elég sokat fizetünk az ivóvizért, miért nem iható?

Talán a vizmüvek feladata lenne hogy az ivóviz megfelel? min?ségü legyen? lehet tévedünk? vagy a kispesti önkormányzat? kié? ki a felel?s? mi csak fizetünk elég sokat a viz nem iható!

Legjobb válasz: ....helyileg Kazinczy utca lakótelep!! de lehet hogy másutt is Kispesten, ha egy fehér pohárba, vagy átlátszóba a csapból veszel vizet, látható, zavaros, üledékes, fekete kis valamit ülepednek le a pohár aljára, ez hetek óta igy van már. ráadásul, ihatatlan is a viz szurós az ize, nem mindenki tud vásárolni palackos ivóvizet!!! Ha ivóviz és sokat fizetünk a vizért, miért nem ellenõrzik az illetékesek a viz minõségét??????

A kérdező hozzászólása: ....helyileg Kazinczy utca lakótelep!! de lehet hogy másutt is Kispesten, ha egy fehér pohárba, vagy átlátszóba a csapból veszel vizet, látható, zavaros, üledékes, fekete kis valamit ülepednek le a pohár aljára, ez hetek óta igy van már. ráadásul, ihatatlan is a viz szurós az ize, nem mindenki tud vásárolni palackos ivóvizet!!! Ha ivóviz és sokat fizetünk a vizért, miért nem ellenõrzik az illetékesek a viz minõségét??????
Egyrészt, ha még nem tettétek, HALADÉKTALANUL SZÓLJATOK MINDENKINEK, akinek csak lehet!!!!!! Önkormányzat, a vízszolgáltató, szomszédok, rendõrség, mindenki! Én nem tudom, ki szokott ezért felelõs lenni, de ez felháborító!!! Ezt nem szabad csinálni az emberekkel!!! Ezt a problémát haladéktalanul meg kell oldani, pláne most, a nyári melegben, az a legkevesebb, hogy iható víz legyen a házban. Másrészt, vásároljatok vm olcsó ásványvizet és azt igyátok, pl Spar-Verde vizet ajánlom, én elég jónak találom már több éve, vagy Szentkirályi, NaturAqua, vagy Nestlé Aquarel Cédrus, Emese. Kb. ezeket ajánlom, ha esetleg korábban nem szoktatok palackozottat inni.
A kérdező hozzászólása: Minden rendben lett, ugy tünik elháritották az ivóvizes gondot. Tegnap este még nem volt tökéletes az ivóviz minõsége, de ma már teljesen jó szuper tiszta az ivóviz nem volt már üledékes sem, és IHATÓ!! is ami fontos számunkra, reméljük igy is marad, iható és jóinõségi marad az ivóvizünk minõsége a telepen. KÖSZÖNJÜK !
A kérdező hozzászólása: #2 köszönöm a hsz-t.

Nokia lumia 800! miért nem tudom a bluetooth-ot más telefonokkal párosítani? Hiába kapcsolom be azt irja h hiba.

Legjobb válasz: Nekem nokia lumia 610-em van! de nem tudtam h nem fog meni mukodni a BT_ot eleg sz/r ugy ... most miert kel mindeg valamit elsz/rni a telefonokon?! regebi telefonokon ment most ezen mirt nem lehetet megoldani

Nekem nokia lumia 610-em van! de nem tudtam h nem fog meni mukodni a BT_ot eleg sz/r ugy ... most miert kel mindeg valamit elsz/rni a telefonokon?! regebi telefonokon ment most ezen mirt nem lehetet megoldani
A Microsoft hivatalosan nem engedélyezte a bluetooth fájlátvitelt, egyedül a telefonos névjegyeket lehet átküldeni, és fogadni. "„Mi az igazság, tudok BT-on fájlokat küldeni?” - Röviden: nem. Hosszabban: a Nokia – állítólag – ügyködik valami alkalmazáson, ami ezt lehetõvé teszi. A többi gyártóról nincs hír." http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_lumia_800_tamadnak_a_finn..
Nekem is 810 Lumia van, ad fel barátom.. Kuka..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!