Találatok a következő kifejezésre: Miért nem őssze a (295 db)

Miért nem mûködik, miért nem ossza a netet a routerem?

Egyik percrõl a másikra nem ment az internet. Kikapcsoltam, majd vissza a routert, de még most sem osztja a netet. Nem a netkábellel van a gond, mert ha azt dugom a laptopba, akkor az internet megy. Eddig nem volt vele semmi probléma, de már 2 napja nem megy. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Reseteld ki, konfiguráld újra.

Reseteld ki, konfiguráld újra.

Másoknak miért ér össze a két melle? Nekem miért nem?

Nem lóg, nem szottyadt, nagy, keres, feszes stb, és mégsem ér össze. Ez gáz?

Legjobb válasz: Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi,sõt, még feszes is. Örülj neki inkább,hogy nem két lufid van...

Normál esetben nem ér össze senkinek, csak ha felvesz egy olyan melltartót, ami összenyomja meg felnyomja.
Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi, sõt, még feszes is. Örülj neki inkább, hogy nem két lufid van...
push up melltartó
azért, mert mások összenyomorítják a melltartóval. még azok is, akiknek amúgy kicsi - azt hiszik, menõ, ha feltolják a vállukig, csak hogy "összeérjen...
"nagy, keres, feszes stb" Az gáz hogy nem tettél fel képet :D
Kéééépet!!!
Kézrátétellel tudom ezt orvosolni.
A kérdező hozzászólása: Örülök h nem lógnak! De akkor ez miatt ér össze egyeseknek? Mert már megnyúlt? Képet nem teszek ki:)
nekem sem ér össze, mert kicsit kifelé állnak:D de legalább nem lóg és szép :D
Nekem is nagy és feszes, de attól még, hogy valakinek ilyen melle van, nem fog összeérni, csak akkor, ha olyan melltartót használ, amivel 'felnyomja, összenyomja'
A kérdező hozzászólása: OKés, köszi:) már értem. Nagy méretben ilyen melltartót nem gyártanak, vagy csak én nem találtam még:D Nembaj, akkor igy kilehet szúrni a kis mellûeket :P
Nem, egyszerûen, csak nem olyan orbitálisan széles, mint másoknak. Nyugi, semmi komoly :)
A melle köze sem egyforma ám a nõknek. Ahogy a mellük állása sem, formája sem (sõt, a két mell sose egyforma). De ez csak és kizárólag a melltartó miatt van. Ma minden második nõ push upot hord. Kérdezõ, ne csak a melled legyen nagy, mert az rövid siker.
Le tudnád írni magyarul is?
A kérdező hozzászólása: igen igen még jó mikor nyomom de amikor már kb teljesen ki nyomom igen feszül a tricepsz és akkor de csak az egyik karom de azt latni is hogy a jobb karomba fejleteb a tricepszz mind a balban lehet hogy azért ?
Lehet, hogy a tricepszed túl gyenge. Addig még megy a mozdulat, ameddig vállból nyomod, de amikor már a tricepszed érné a terhelés jórészt, akkor összecsuklik a karod, nem? Persze ez csak egy tipp, mert ebbõl a szövegbõl lehetetlen kihámozni a mondanivalódat.
Ha nem vagyok fent hogy írjak vissza majom? Ha ennyi eszed van, hogy nem jössz rá magadtól hogy kisebb súly kéne, akkor inkább iskolába mennék a helyedben, mert szükséged van rá!
Egyrészt próbálj meg tagoltan, helyesen írni. Ékezetes betûk, tagmondatok között vesszõ, alapvetõ helyesírás, stb... MÁSRÉSZT meg talán kisebb súllyal kéne próbálkozni?
A kérdező hozzászólása: de ne hogy segics te kugya
A kérdező hozzászólása: hát ugy értem mikor nyomom ki akkor a kezzem össze essik érted nem birja és veszélyes mert rám eshet és azt szeretném tudni hogy miért ?
Mi az hogy összecsuklik? Ilyet még életemben nem láttam!
A kérdező hozzászólása: össze csuklik a karom mikor nyomok mellre, miért ? lehet nincs ellége kifejledve a vállam ? vagy mi ?
Igen, akkor biztosan az a tricepszed a ludas. Meg kell próbálnod felhozni!


Az miért hozza össze a melegeket, hogy "Jaj, te is meleg vagy, én is, akkor írj", de két heteró embert miért nem hoz össze az a közös nevező, hogy mindketten heterók?

Legjobb válasz: Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.
Azért, mert melegekbõl kevesebb van, mint heterokból, nehezebb emiatt a keresés is számukra. Így örülnek, ha hozzájuk hasonlóval beszélhetnek. Ennyi.
Mert õk kevesebben vannak, mint a heterók. Ez olyan mint hogy pl. kimész Spanyolországba, és ott véletlenül összefutsz egy magyarral. Vszínû felcsillan a szemed hogy õ is magyar és váltotok pár szót. Viszont ha itthon vagy, mindenhol magyarok vannak és az már nem is olyan érdekes. :D
A hatos vagyok. örülök, hogy segíthettem. A százalékom így lement 51 %- ra míg aki taknyozott, az 100%- os. Jó mi?
Azért, mert a melegek többsége minden kapcsolatot megragad, még az egy perces kapcsolatot is, még akkor is, ha van állandó partnere. A melegek többsége promiszkuitásban él. A fiú lány kapcsolat, meg jó esetben szerelmen szimpátián alapszik. Így sokkal nehezebb kapcsolatot találni , mert a lánynak nem elég felmutatni a fütyit és nem ugrik rögtön rá, de ha egy meleg meglát valakit lehajolni, potenciális partnernek tekinti arra a pár percre, amíg kiélik a vágyaikat. Aztán vagy van tovább, vagy nincs. És már is mennek tovább a WC egy másik lyukához, hát ha lesz egy újabb zsákmány. A nõ és férfi kapcsolat meg az érzelmekre van bedrótozva. A meleg kapcsolat meg az érzésre.
Na mégegyszer!
Te meleg vagy?? Mert akkor nem írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 6. válaszoló, talán te ragadtad meg legjobban, amire a kérdésem irányult és így adtál egy nagyon korrekt választ. De köszönöm a többi válaszolónak is!
A kérdező hozzászólása: Biztos azért pontoztak le, mert nem csak csupa jó és szép dolgokat merészeltél írni a melegekrõl. Mert leírtad, hogy õk is csak emberek, mint mindenki más.

Miért nem szabad egynél több vírusírtót használni? Miért omlik össze a rendszer?

Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy tegyünk fel hogy, egy fert?zött állományt egyszerre veszi észre mind a kett?. Mi történik ilyenkor (a bels? folyamatra gondolok)?

Legjobb válasz: Az anti spyware nem vírusírtó (ahogy az a anevében is benne van). Bár a NOD-ban is van hasonló modul. Nem tudom, pontosan miért nem szeretik egymást, de mindenesetre a rendszert nagyon le tudják lassítani (Pl. NOD és Symantec együtt halál)

Az anti spyware nem vírusírtó (ahogy az a anevében is benne van). Bár a NOD-ban is van hasonló modul. Nem tudom, pontosan miért nem szeretik egymást, de mindenesetre a rendszert nagyon le tudják lassítani (Pl. NOD és Symantec együtt halál)
azért nem jó mert minden ilyennek van rezidens vedelme ami a háttérben nézegeti a fileokat, jo lassan. kepzeld el h egy nagy filet masolsz. aztan ugyanonnan masolsz megegyet. nemszereti a winchester ha 2 felé kelll dolgoznia. épp elég hogy egy virusirto is nezegeti a fileokat, nem kell h mégegy is olvasgassa öket, fizikailag tök máshol a lemezen. kattogni fog a gép meg lassabb lesz. amugy nem tilos. ha kikapcsolod ezeket a védelmeket és csak a real-time megy az ugy még oké mert akkor csak azokkal a fileokkal foglalkozol amit meg fogsz nyitni vagy frissen hozódott létre:)
Együttes erõvel lefagyasztják a gépedet. Reset...
Ha van egy VALÓS IDEJÛ virusirtó (pl. NOD32), akkor amellé kell még kémprogram irtó is, mert a NOD ezt nem nagyon tudja. Bármi kerül fel, bevonja az ellenõrzése alá a NOD. Ha viszont van komplex védelem a gépeden (Kaspersky IS, Norton vagy ESS stb, ), amellé egy Free (valós védelem nélküli) kémprogram irtó feltehetõ. Nem zavarják egymást. (Ilyen az A-Squared Free, az Ad-Aware-nak is van Free változata, de sok másnak is).
NOD32 mellett vigan mûködik pl. a Sypbot et Search. Egyáltalán nem blokkolják, nem is zavarják egymást. Az egyik víruskergetõ, a másik a kémprogikra (trójai falovak, malware) hajt.
Én kettõt használok, eddig semmilyen probléma nem merült fel nálam, sõt, sikerült is kiírtani egyes "gonosz" vírusokat. Nod32-t és Super Anti Spyware-t használok együtt, szerintem nagyon jók, és nem "hatnak" egymásra, gond eddig nem volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom. Hiszen ha nem állandó a védelem, akkor nem figyeli a tevékenységeket (vagy csak nagyon minimális szinten). Csak akkor, ha kézzel elindítod. Én ARRA vagyok kíváncsi pontosan, hogy ha mind a kettõ állandó védelemet nyújt (egyébként az állandó védelmet is ki lehet lõni, de ez most nem a téma része), akkor miért akadnak össze? És NEM ARRA, hogy a vírusírtó mellé mit kell telepíteni, használni. Kérlek benneteket, hogy olvassátok el a kérdést még 1x, és utána válaszoljatok. Köszönöm! :-)
Ha az egyik az Állandó védelem része (valós idejû), a másik pedig Free, akkor nem akadnak össze.
Amúgy az eredeti kérdésre a válasz: egyrészt ugye nagyon lelassíthatják a gépet, másrészt a vírusírtok ilyan elven mûködnek, hogy figyelik az ismeretlen futó alkalmazásokat, és ha többen vannak egymást is ilyen futó alkalmazásnak nézhetik, mert ugyebár a másik is vasul figyeli a rendszert.
symantec endpoint protection a király és nem kell mellé semmilyen gagyibugy parasztvakító spybot meg spyware keresõ
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak igaza van. A Super Anti Spyware nem vírusírtó. A témára térve: nem arra vok kiváncsi, hogy melyik két vírusírtó halál stb., hanem a belsõ folyamatra. Rövid válasz is elég nekem, nem kell regényt írni. :-) Az is jó, ha linket/könyvet tudtok mondani.
Haverhez bevittek a szervizbe egy majdnem új gépet, azzal, hogy állandóan lefagy. Meg volt róla gyõzõdve, hogy trójai lehet, átvette. És mit talált? KÉT valós idejût és HÁROM Free-t, valamint KÉT bekapcsolt tûzfalat. Szerencsétlen Windows alig tudott megmozdulni ennyi smasszer között. Haver rendberakta, aztán kiokitotta õket a kezelésrõl. Tök gáz volt: munkahelyi rendszergazda telepitette azt aq nyomorult gépet.

Miért nem tudok megbízni a férfiakban? Miért nem tudnak a férfiak őszinték lenni? Vagy csak én futok össze mindíg hazug emberekkel?

Igaz eddig mindíg kiderült, hogy volt okom a bizalmatlanságra! De nem akarok én ellen?rizgetni senkit! Csak nem kapok sosem ?szinte választ a kérdéseimre! Megért? vagyok! Mégis mindíg úgy ézem, csak kihasználtak! :S

Legjobb válasz: Önbizalomhiány és pluszba ezért olyan férfiakat vonzasz magadhoz akik ezt megérzik és ki is használják! Ne mindig másban keresd a hibát hanem magadban is nézzél körben hogy mi az a pont ami gyengéd és miért válsz sebezhetõvé?Esetleg naiv vagy?Hamar belemész a kapcsolatban esetleg hamar bizalmat szavazól?Ezeken érdemes elgondolkodni..

Önbizalomhiány és pluszba ezért olyan férfiakat vonzasz magadhoz akik ezt megérzik és ki is használják! Ne mindig másban keresd a hibát hanem magadban is nézzél körben hogy mi az a pont ami gyengéd és miért válsz sebezhetõvé?Esetleg naiv vagy?Hamar belemész a kapcsolatban esetleg hamar bizalmat szavazól?Ezeken érdemes elgondolkodni..
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 OFF! .és Te erre h reagáltál?? érdekelne nagyon.nem nyitsz kérdést?
nem szabad magad túlzottan alárendelni, érezze a hapsi, h nem egy gyenge, irányítható nõ vagy, hanem a magad lábán is megállsz. ha tisztel, akkor nem fog megcsalni. én eddig mindig megéreztem, ha egy pasi nem korrekt, és idõben leléptem. nem hagytam, h kihasználjon, átverjen.
most hogy mondod, kiírok egy kérdést, csak úgy viccbõl
Ott a válasz!!Megértõ vagy ki is mondtad!Nem kell mindenben egyet érteni!!Kicsit legyél határozottabb, bár egyszer csak betoppan az életedben egy olyan férfi aki ezt becsüli! Egy ilyen nõt én tudnék értékelni...:) 29/F
Én néhányszor ugyanígy voltam a nõkkel. Két férget is kifogtam, akik megcsaltak. Utánuk úgy éreztem, hogy többé nem tudok megbízni a nõkben. Szerencsére aztán jöttek gerincesek is, akik visszaadták a hitemet. Remélem, te is megtalálod azt, aki a szemedben visszaadja a férfiak becsületét.
sztem 100%-osan senkiben nem is szabad megbízni.
Most mondjam azt, hogy megértelek? 28 hetes terhes vagyok, dolgozom gõzerõvel, hogy mindenünk meglegyen, párom hazajön a munkából, lefekszik aludni (éjszakázik, így nappal alszik), csörög a telefonja, nem ébred fel rá. Kap egy sms-t, megnézem, ha fontos, akkor felébresztem. Erre egy olyan üzenet, hogy "Biztos szereti-e a teltebb nõket?". Most erre mit mondjak?
A kérdező hozzászólása: Tényleg önbizalomhiányom van! :S Simán igazat adtam a férfinak, akit szerettem, és én érzem magam hibásnak amiért megtudtam, hogy másfelé is nézelõdött! Nem vagyok beteges, féltékeny típus, hagyok levegõt, és bízom benne, ha szeret egy férfi, nem teszi ezt velem! Eddig nem nagyon értékeltek..., mindíg csak utána gondolkodtak, hogy vissza akarnak kapni, amikor már eljátszottál a bizalmamat.., így már nem megyek! :(
A kérdező hozzászólása: 26/nõ vagyok 11.53, ha gondolod írhatsz privit, és beszélgethetünk...

Miért nem nézünk a lábunk elé, hogy ne tapossuk össze a hangyákat?

Legjobb válasz: Miért ott mászkálnak a hangyák ahová lépek?

Miért ott mászkálnak a hangyák ahová lépek?
Mert nem érdekelnek minket.Olyan jelentéktelenek számunkra hogy szinte tudomást sem veszünk róluk.Azért ha egy hangyaboly elé ér a legtöbb ember azt már kikerüli és nem bántja õket.Ezzel azonban nem vagyunk egyedül.Az állatok sem foglalkoznak avval mit taposnak el és mit nem.Minden élõlény csak a saját fajtársával foglalkozik igazán.Persze ha veszélyforrás vagy táplálék akkor arra az idõre figyelmet fordít rá de egyéb esetben a fajok nagy ívben tojnak egymásra.
Max. te nem nézel.
Nem tudom, mit keres ez ebben a rovatban. Én nem szoktam rálépni a hangyákra, a rovarirtó hatásosabb.
Megjelent ma a fürdõszobában (számomra is rejtély miért ott és nem a konyhában) egy boly... Kaptak 1 dl Domestost aztán felsúroltam õket... Hogy miért? Kiülök az udvarra a hintaágyra és látom hogy ott mászkálnak körülöttem és meg is csíptek nem egy helyen....A lényeg utálom õket...
Nekik az a pár millió veszteség lényegtelen, úgyis tovább itt lesznek ezen a Földön, mint mi.
A kérdező hozzászólása: Tehát a lényeg, hogy mindenki sza*ik a másikra. XD
Hat igen Meg mert be jonnek a hazba es azert tapossuk osze a kis dogoket. En ha meglatok egy hangyat nem hogy kikeruljem hanem inkabb ra lepekXD

Miért rezzen össze a 4 hónapos babám még néha a zajokra, ill. miért remegteti az also ajkát? Nem azért mert fázik az biztos!

Legjobb válasz: Az osszerezzenes az ijedsegtol, ha pedig remeg a kis alla, vagy alsoajka, az az orvosunk szeint kalciumhianyra utal. Az enyem sirni kezdett amikor vizsgalta a doki, ilyenkor kezdi a kis alsoajka remegtetesevel, erre vagta ra az orvos, hogy kalciumhiany miatt remeg neki.

Az osszerezzenes az ijedsegtol, ha pedig remeg a kis alla, vagy alsoajka, az az orvosunk szeint kalciumhianyra utal. Az enyem sirni kezdett amikor vizsgalta a doki, ilyenkor kezdi a kis alsoajka remegtetesevel, erre vagta ra az orvos, hogy kalciumhiany miatt remeg neki.
Mert a kisbabáknak még nem elég fejlett az idegrendszere.EL fog múlni.

Miért ment össze a nemi szervem, mit lehet ellene tenni?

57 éves koromra, az eddig, átlagon felüli méret? nemi szervem majdnem a felére csökkent. Ezt tragédiaként élem meg. Mit lehet tenni, mi lehet az oka, visszafordítható ez a folyamat?

Legjobb válasz: vágd le..

vágd le..
én nekem is sokszor úgy érzem kisebb de nem tom miért!!! az a lényeg ne pánikolj be!!!ha lehet minél többször izgasd fel magad és merevedjen fel!!! úgy talán jobb lesz valamivel!!
Nos, azért az fontos kérdés, hogy ez az összemenetel milyen állapotában jelentkezik. Ugyanakkor az is felmerül bennem, hogy ha az összemenés erektív állapotban történt, akkor az mennyire hasonlít a megszokottra. Elõfordulhat, hogy a vérellátásával van valami probléma, s ebbõl fakadóan nem képes a korábi teljesítményre a merevedés tekintetében.
Lehet hogy a vérkerinéssel lehet gond, jó ötlet többször felizgatni magad hiszen többször fogja járni a vér és talán segít valamit a dolog
Vagy azért mert jonnek az éveid, vagy pedig elhíztál és olyankor osszemegy, foggyál le, és meglátod. DR. :D :P

Miért nem tudom a skypot össze kapcsolni a facebooka?

Legjobb válasz: Talán ugyanazért, amiért egyetlen, tömör mondatodba három kisiskolás szarvashibát sikerült belegyömöszölnöd minden tervszerûség nélkül remélhetõleg.

Talán ugyanazért, amiért egyetlen, tömör mondatodba három kisiskolás szarvashibát sikerült belegyömöszölnöd minden tervszerûség nélkül remélhetõleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!