Találatok a következő kifejezésre: Miért nem új (1188 db)

A kérdező hozzászólása: na?

Miért nem új a facebookom?

spanyaimnak kb már vagy 1 hónmapja új facebookjuk van nekem meg még mindig a régi csak a chatem változott meg.Miért van ez?

Legjobb válasz: örülj neki. minden egyes újítással jobban el lesz cseszve a rendszer. az eddigi fontos információkat mégjobban elérhetetlenné tették.

örülj neki. minden egyes újítással jobban el lesz cseszve a rendszer. az eddigi fontos információkat mégjobban elérhetetlenné tették.
Majd új lesz. Nekem is csomó ideig nem lett új, aztán végre pár napja új lett. Had jegyezzem meg: Az újításokról az a véleményem hogy elb*sszák a facebook-ot. Már nem is az igazi facebook, hanem valami mutáns közösségi oldal. És ez nem áll jól a face-nek...

Töröltem a Gmailem, miért nem tudok újra regisztrálni ugyanazzal a felhasználónévvel?

Legjobb válasz: Adatszerzési módszer, hogy valaki korábbi fiókját újra beregisztrálod, majd jelszóemlékeztetõt kérsz ki különbözõ profilokhoz amikhez így hozzáférhetsz. Biztonsági megoldás, hogy volt fiókot ne lehessen újra létrehozni. De ha törölted, miért regisztrálod újra? Vagy miért törölted ha mégis kell?

Adatszerzési módszer, hogy valaki korábbi fiókját újra beregisztrálod, majd jelszóemlékeztetõt kérsz ki különbözõ profilokhoz amikhez így hozzáférhetsz. Biztonsági megoldás, hogy volt fiókot ne lehessen újra létrehozni. De ha törölted, miért regisztrálod újra? Vagy miért törölted ha mégis kell?
A kérdező hozzászólása: Idegességbõl töröltem, meggondolatlanul.
Akkor csak gratulálni tudunk, sok szerencsét a visszaállításhoz. (Egy tanács, ha google supportnál élõ emberek dolgoznak, talán rájuk írhatsz, hátha tudnak segíteni.)

Miért nem adnak az ex barátnők egy utolsó esélyt, mitől félnek ha egyszer pedig boldogok vtak együtt, és abba nem gondolnak bele h könnyebb lenne beleszeretni a régibe mint majd egy új társba?

Hiába próbálkozom esélytelen,de miért nem lehet megpróbálni....

Legjobb válasz: Én meg nem értem, h miért kell folyton az exet nyaggatni, h kezdjék újra, béküljenek ki, beszéljék meg. Egy kapcsolatra vigyázni kell, óvni kell, és figyelni kell rá. Épp azért, h ne legyen vége, h ne unják meg egymást benne, h mindig legyen benne vmi új... Ha már egy kapcsolatnak vmiért vége lett, mi a biztosíték arra, h másodjára nem következne be ugyanaz a hiba? El kell tudni engedni a másikat. Ha meg valóban összetartoznak, akkor nem kell túl sok emberi erõfeszítés ahhoz, h újra összejöjjenek... Tényleg úgy érzem néha, h csak én vagyok ennyire racionális...

Így van, az utolsónak van igaza! Egy kapcsolatot ápolni kell, nem akkor észbe kapni, mikor az egyik fél nem bírja tovább. Ez a "könnyebb beleszeretni a régibe" szöveg meg...mármint az lenne a könnyebb megoldás, nem? Én, ha már eljutok addig, hogy szakítsak, nemhogy utolsó esélyt nem adok az exnek, de látni sem akarom. Azért mindennek van határa.
Én meg nem értem, h miért kell folyton az exet nyaggatni, h kezdjék újra, béküljenek ki, beszéljék meg. Egy kapcsolatra vigyázni kell, óvni kell, és figyelni kell rá. Épp azért, h ne legyen vége, h ne unják meg egymást benne, h mindig legyen benne vmi új... Ha már egy kapcsolatnak vmiért vége lett, mi a biztosíték arra, h másodjára nem következne be ugyanaz a hiba? El kell tudni engedni a másikat. Ha meg valóban összetartoznak, akkor nem kell túl sok emberi erõfeszítés ahhoz, h újra összejöjjenek... Tényleg úgy érzem néha, h csak én vagyok ennyire racionális...
Én nem hiszek benne, hogy megéri második lehetõségeket adni, ha valaki elbaltázza.. Becsülje meg magát ott és akkor, ne az én érzéseimmel, életemmel gyakoroljon! Ha meg elmúlt a szerelem, akkor meg úgyis mindegy, vissza ritkán térnek érzelmek.
mivel rúgtad el a pöttyöst? ha nagyon megbántottad ne csodálkozz hogy enm ad egy új esélyt. Vagy ha nem szerelmes akkor nem fog belemenni az újbóli próbálkozásba
nem biztos hogy nehezebb lenne beleszeretni az újba mint a régibe. sajnos az élet megy tovább :(
Kérdezd meg tõle, vannak e még érzései, s meglátjátok mit lehet kihozni belõle.Vidd el vacsizni, de olyan helyre, ahol lehet beszélgetni, egyenlõre még az is jó, ha a barátság megmarad, utána majd meglátjátok.Elõször is azt beszéljétek át min is vitatkoztatok, s meg lehet e oldani, mert egy idõ után megunja az ember a vitákat.Én is így jártam, ex lettem, de fél év múlva újra kibékültünk, azóta 5 év telt el, s van egy 6 hónapos kislányunk, ja s élettársak vagyunk, nem hiányzik a papír.
A kérdező hozzászólása: óó de hogy semmi komoly "néha voltak viatkozásaink", de hát ha ezeket megbeszéltük volna....
Kérdezd meg Tõle, hol rontottátok el?Megcsaltad, vagy más miatt lett vége?
Nem lenne könnyebb beleszeretni a régibe, hiszen csalódtak benne és kiszerettek belõle. A csalódást pedig nehéz elfelejteni/megbocsátani. Ha pedig nem csalódtak, csak elmúlt a szerelem, akkor az úgyse lenne tartós.
A kérdező hozzászólása: ....az a baj ha én sem ebben a cipõben járnák, biztos ezt mondanám h nem érdemes újrakezdeni....

Nem szavaztam 2010-ben sem és 2014-ben sem fogok. Ti miért szavaztok újra és újra?

Az ok egyszerû, már hosszú ideje egyetlen magyar politikai párt által nem érzem magam képviseltetve. Új pártok nem alapulnak, a fiatal politikusuk hamar elvesznek a sûrûben. A magyar demokrácia a talpnyaló szürke egereknek kedvez. Minden fontosabb állami intézmény kézivezérelt, nem független, hanem politikai nyomásra cselekednek (lásd ügyészség). Egyetlen olyan magyar politikust nem tudok megnevezni, aki többé-kevésbé õszinte, vagy hiteles lenne. Az összes magyar párt bolsevik minta szerint épül fel. Se a korrupció méretérõl, se a háttérkapcsolatokról fogalmunk sincsen, maximum sejthetjük.

Legjobb válasz: "Az ok egyszerû, már hosszú ideje egyetlen magyar politikai párt által nem érzem magam képviseltetve." Na végre valaki aki végigolvasta és áttanulmányozta a közel 200 bejegyzett politikai párt listáját, és így meg tudja határozni, hogy egyik sem alkalmas. Ja várj, vagy mégsem? "Ti miért szavaztok újra és újra?" Mert ha nem szavazol az is szavazat, mégpedig akkor arra adod a voksod, hogy szerinted minden rendben van, a jelenlegi rendszer neked megfelel. Ha NEM a mostani bagázsra szavazol (legyen az jobb vagy baloldali) AKKOR szavazol a változásra, minden ellenkezõ szavazat a jelenlegi rendszer mellett szól.

"Az ok egyszerû, már hosszú ideje egyetlen magyar politikai párt által nem érzem magam képviseltetve." Na végre valaki aki végigolvasta és áttanulmányozta a közel 200 bejegyzett politikai párt listáját, és így meg tudja határozni, hogy egyik sem alkalmas. Ja várj, vagy mégsem? "Ti miért szavaztok újra és újra?" Mert ha nem szavazol az is szavazat, mégpedig akkor arra adod a voksod, hogy szerinted minden rendben van, a jelenlegi rendszer neked megfelel. Ha NEM a mostani bagázsra szavazol (legyen az jobb vagy baloldali) AKKOR szavazol a változásra, minden ellenkezõ szavazat a jelenlegi rendszer mellett szól.
Mindegyik csak báb. Aki a dellát virítja, azokat szlgálják.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aki nem szavaz az pont hogy nem ért egyet az egésszel. Aki nem szavaz, az azért teszi mert fölöslegesnek látja az egész cirkuszt, az hogy jogod van változtatni egy X-el csak egy illúzió, és aki nem szavaz, az általában tudja ezt. Megválaszthatod melyik hóhér akasszon fel, na most szerinted ebbe benne van a változtatás lehetõsége? Attól hogy egyik vagy másik hóhérra szavaz valaki, attól még semmi nem fog változni. Aki nem megy el szavazni, az azt mondja egyik hóhért sem akarom. Az õ nem szavazatuk igazából senkit sem támogat, mert csak leszûkíti a mezõnyt az agy mosottak között. Csak akkor érnék el a céljukat ha az összes ember azt mondná hogy nem megy el szavazni, mert nincs kire. Van ügye a ma már közhely mondás, ha a szavazással bármit elérhetnél már betiltották volna. Egyébként senki máson nem múlik csak rajtunk, ha kiállítanánk és felsorakoznánk egy nemzeti kormány mögé, akkor simán lehetne itt is jobb világ. De amíg az emberek belemennek ebbe a paraszt vakítós játékba amit ma demokráciának nevezünk, és ölre mennek a saját hóhérjukért, addig vajmi keveset tehet a gondolkodó felvilágosult ember. Zombi vs Túlélõk, annyi különbséggel hogy itt ketyeg az óra, és egy idõ után mindkettõt viszik majd a vágóhídra.
A Haza Nem Eladó Mozgalom pártra szavazok, bízom a sikerükben.
Szerintem is egyre megy! 7-es voltam.
A kérdező hozzászólása: azért vicces, hogy milyen agresszíven reagáltok azért mert nem szavazok. majdnem minden nagy demokrata ezt csinálja, engem személy szerint felháborít. mintha az az 1 szavazat a több millióból érne bármit is, semmire nem jó csak sok millió szavazó társatokkal legitimálja újra és újra valamelyik régi rendszert és az ellenség akkor is a nem szavazó:) de könyörgöm mégis kire a sok ürülék közül? nem mindegy? :)
"100" is van benne??? Idéztél Gyurcsánytól???
9-est szerintem nem sokan fogják megérteni :)
Én még nem döntöttem el, szavazok-e, mert akármelyik pártot nézem, egyik sem szimpatikus. De még olyan sincs, aki egy icipicit szimpatikusabb lenne a többinél.
Szerintem èn sem fogok menni szavazni.Akàrkire szavazol, mindnek az a lènyeg, hogy mèg több pènzük legyen!Ehhez probàljàk megnyerni a nèpet. Hazugok, csalók mind!
Azért, mert a szavazás még akkor is véleménynyilvánítás, az "ügyért" tevés ha gyengék is választható opciók. Maradj otthon a seggeden nyugodtan, de legalább büszke ne legyél rá, hogy a demokrácia ilyen alapvetõ részében se vagy hajlandó részt venni. Felesleges ezt kifesteni, te csak lusta vagy és nyavajogni akarsz.
Nem lustaságból nem megy az ember szavazni hanem mert látja, hogy semmi értelme akikre szavazna azok nem léteznek a mostaniak meg velejéig korruptak
Én azért szavazok, hogy változzon valami. Te kérdezõ, beledugod a fejed a homokba és siránkozol. Nem is értem, mit keresel még ebben az országban, hiszen mehetnél szolgának is, mert akkor is azt mondanád, hogy "minek ellenkezzek, úgyse változik semmi".
Azért szavazok, hogy legyen jogom egyetérteni vagy nem egyetérteni egy politikai vitában: Azok, akik arra lusták, hogy szavazzanak, ne sírjanak, hogy rosszabb lett az ország sorsa.
Teljesen egyet értek a kérdezõvel sõt ha lehetne de sajnos nem lehet akkor én arra buzdítanák mindenkit, hogy senki se menjen szavazni
Èn akkor is azt mondom, hogy aki nem megy szavazni, az azèrt nem teszi, mert tudja, hogy bàrmelyik mellett is döntene, nem lenne jobb.Mi akik nem megyünk az minden kormàny ellen vagyunk szerintem.Legalàbbis èn.Ha szavazok x-re ugyanolyan szar lesz, minta y-ra szavaznèk, mximum x-nek, vagy y-nak lesz jobb.Èn egyikre sem akarok szavazni, akkor mit jelöljek be?

A jelenlegi kormány 1 millió új munkahelyet szeretne a közeljövőben teremteni? Miért nem kezdik ezt a tervet azzal hogy a szociális foglalkoztatókat beindíttatják?

Sok embernek más lehet?sége nincs, csak ez a napi pár óra munka. azután meg jöhetne a többi munkahelymegvalósítás. Vélemények?

Legjobb válasz: "A jelenlegi kormány 1 millió új munkahelyet szeretne a közeljövõben teremteni?" Nem, ezt rosszul tudod. 10 év alatt akarnak ennyit teremteni, nem a közeljövõben. A közeljövõben egész más a feladat: a nagyon okos szakértõ, kiváló válságkezelõ, a gyk szocijai által agyonimádott Bajnai által felvett IMF-hitelt kell visszafizetnie az országnak. Jövõre 1150 milliárd forintot. "Miért nem kezdik ezt a tervet azzal hogy a szociális foglalkoztatókat beindíttatják?" Annak nem sok értelme van. Nem az a cél, hogy ráfizetéses munkahelyek jöjjenek létre. A munkahelyeket a tõke fogja létrehozni, ha ehhez megfelelõ környezetet talál itt. Ezt a célt szolgálja az új adórendszer.

"A jelenlegi kormány 1 millió új munkahelyet szeretne a közeljövõben teremteni?" Nem, ezt rosszul tudod. 10 év alatt akarnak ennyit teremteni, nem a közeljövõben. A közeljövõben egész más a feladat: a nagyon okos szakértõ, kiváló válságkezelõ, a gyk szocijai által agyonimádott Bajnai által felvett IMF-hitelt kell visszafizetnie az országnak. Jövõre 1150 milliárd forintot. "Miért nem kezdik ezt a tervet azzal hogy a szociális foglalkoztatókat beindíttatják?" Annak nem sok értelme van. Nem az a cél, hogy ráfizetéses munkahelyek jöjjenek létre. A munkahelyeket a tõke fogja létrehozni, ha ehhez megfelelõ környezetet talál itt. Ezt a célt szolgálja az új adórendszer.
mert a "munkahelyteremtés" csak egy (még mindig) jól hangzó közhely a kampányban
Azért lenne szükség több munkahelyre, hogy azok az ember eltartsák magukat és fizessenek adót, ne pedig az államnak kelljen eltartania õket. Ha közmunkát adnak neki, akkor nem segélyt, hanem bért fizetnek nekik. Ez persze sokkal jobb, mert így hasznot is hajtanak a munkások, van, ami kitölti az életüket és könnyeben vissza /be tudnak kerülni a munkaerõpiacra, de a közmunka nem jelent megoldást az ország igazi gondjaira.
Az lenne a megoldás, ha mindenkinek jutna végzettségének megfelelõ munka.
Ezt már az ez elõtti kormányok is mondták, csak sosem lett belõle semmi.
"Az lenne a megoldás, ha mindenkinek jutna végzettségének megfelelõ munka." És a filozófusok mit csinálnának? Amúgy meg ez az 1M munkahely jó kampányban. Itt van pl az autógyárak ami most majd építeni akarnak. A fidesz magát fényezte, hogy új munkahelyet ígértek, de a gond, hogy az elõzõ kormány kezdte el a tárgyalásokat.
A közmunka csak egy látszat megoldás.Arra is jó mellesleg, hogy a normális önbecsülésû embereket elriassza a segélyigényléstõl.Vagy éhen hal, vagy utcát seper érettségivel...ilyen is van .

Valaki meg tudná magyarázni, hogy mi történt ezzel az oldallal, miért nem jelenik meg a kérdés, miért ismétlődnek 5 napja feltett kérdések újra meg újra?

Legjobb válasz: amire nem érkezett még válasz, azt rakják felülre azt hiszem. a szürke kérdõjelesek régebbiek, azok vannak felül. az új kérdés ezek után jön, és kék kérdõjeles. tehát megjelenik.

amire nem érkezett még válasz, azt rakják felülre azt hiszem. a szürke kérdõjelesek régebbiek, azok vannak felül. az új kérdés ezek után jön, és kék kérdõjeles. tehát megjelenik.
Azért, mert most van egy új funkció.Miszerint, ha nem kaptál, vagy nem kielégítõ választ kaptál egy-egy kérdésedre, akkor azt újra elõre helyezheted.
Elõre tudod rakatni a kérdésedet, ha nem kaptál rá kielégítõ választ. Ezt írja, ha megnézed az általad feltett kérdéseket: "Szeretnéd, hogy a kérdésed a kategórialista elejére kerüljön, mert nem kaptál még rá kielégítõ választ? Ha eltelt 36 óra azóta, hogy utoljára választ kaptál a kérdésre, akkor itt egy linket találsz, amire kattintva kérdésed újra legelõre helyezheted. A kérdés addig a kategóriáján belüli kérdéslista élén fog szerepelni, amíg el nem telik 36 óra, vagy a limitált kiemelt hely miatt más felhasználók kérdései ki nem szorítják onnan. (Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebbõl a kategóriából.)"
Nem tudom, de engem is érdekelne!!!!!!
Én sem tudom, de kissé bezavar...
Ha felteszel egy kérdést, és 24 órán belül nem kapsz rá kielégítõ választ, akkor tudod kérni, hogy ismét felülre kerüljön, hátha más újra olvassa, és válaszol neked.
Sziasztok! Ha kiírtok egy kérdést alatta megjelenik ez a felirat: Szeretnéd, hogy a kérdésed a kategórialista elejére kerüljön, mert nem kaptál még rá kielégítõ választ? Ha eltelt 36 óra azóta, hogy utoljára választ kaptál a kérdésre, akkor itt egy linket találsz, amire kattintva kérdésed újra legelõre helyezheted. A kérdés addig a kategóriáján belüli kérdéslista élén fog szerepelni, amíg el nem telik 36 óra, vagy a limitált kiemelt hely miatt más felhasználók kérdései ki nem szorítj ák onnan. (Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebbõl a kategóriából.) Nos itt keresendõ a probléma forrása. Van aki olyan kérdést is kirak újra amire jött nagyon sok válasz, azt nem értem miért, de az nem rossz, hogy egy régi olyan kérdést kirakhatsz újra amire senki nem válaszolt.

A barátnőm miért nem ad még csak esélyt sem új dolgoknak a szexben? Mindent elutasít.

2 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk nemi életet. Az hagyján hogy fél év volt mire azon túljutottunk hogy már nem csak sötétben, takaró alatt, melltartóban és misszionáriusban engedte.

Legjobb válasz: Akkora gyökerek vagytok... miért véditek a nõt, mint valami szentet? Az szerintem nem normális, ha nem hajlandó még új pózt se kipróbálni, a másik, hogy a párja elõl rejtegeti magát... (bár azért lehet, mert nincs megelégedve magával, lehet ilyen gondja? (adottságok) ) Ha én (pasi létemre) hajlandó lennék olyat is kipróbálni, ami valamilyen szinten undorít, azért, hogy kipróbáljuk azt is, amit a másik fél szeretne, ha ilyenre vágyna... akkor a nõ is próba szinten legalább egyszer kipróbálhatna dolgokat. Az meg hogy "meg vagyunk ujjak nélkül is" szintén egy nagy baromság, már bocs :) Miért kell elvetni az esélyt, hogy a jóból jobb legyen? A barátnõd olvashatna párkapcsolatokról szóló írásokat, lehet sok kérdõjele van, fél az ismeretlentõl, de ha nem lenne annyira ismeretlen... bár az elsõ kérdés ez lehetne: mennyire vallásos a lány?

Akkora gyökerek vagytok... miért véditek a nõt, mint valami szentet? Az szerintem nem normális, ha nem hajlandó még új pózt se kipróbálni, a másik, hogy a párja elõl rejtegeti magát... (bár azért lehet, mert nincs megelégedve magával, lehet ilyen gondja? (adottságok) ) Ha én (pasi létemre) hajlandó lennék olyat is kipróbálni, ami valamilyen szinten undorít, azért, hogy kipróbáljuk azt is, amit a másik fél szeretne, ha ilyenre vágyna... akkor a nõ is próba szinten legalább egyszer kipróbálhatna dolgokat. Az meg hogy "meg vagyunk ujjak nélkül is" szintén egy nagy baromság, már bocs :) Miért kell elvetni az esélyt, hogy a jóból jobb legyen? A barátnõd olvashatna párkapcsolatokról szóló írásokat, lehet sok kérdõjele van, fél az ismeretlentõl, de ha nem lenne annyira ismeretlen... bár az elsõ kérdés ez lehetne: mennyire vallásos a lány?
Két lehetõség van: -Ilyen -Nem szeret eléggé Mindkét esetben a megoldás, hogy szakítasz vele. Ha most nem is, de késõbb erre rá fog menni a kapcsolatotok. Én az elõzõ barátnõmmel amiatt szakítottam, pedig az egy 4 éves kapcsolat volt. Sajnos az élet ilyen :S
Pár pohár bor majd mikor világosban találkoztok kapd el tépd le a ruháját és rajta. A végén csak elmúlik a gátlása.
"anál, mellszex, 69, segédeszköz használata, fenéknyalás" Nem tudom hol élsz te, de egy év szexuális élet után ne várd, hogy pornókirálynõ lesz a barátnõd. Ráadásul az anál és a fenéknyalás pont olyan dolgok, amiket sok nõ (köztük én sem) soha nem enged meg. Ha ennyi idõ után segédeszközt szeretnél használni, akkor mi lesz veletek 10 év múlva? :) Legyél kicsit türelmesebb vele!
Szerintem teljesen normális a barátnõd, sok dolog amit felsoroltál egyáltalán nem nevezhetõ olyan dolognak, amibe annyira bele kéne menni. Te mit szólnál ha nyalogatnák a fenekedet, vagy seggbe dugnának? Ráadásul egy kapcsolatban mondjuk több év után amikor esetleg tényleg újítani akarnak, beszereznek segédeszközt. Szerintem te vagy egy kicsit eltévedve... Az orál meg gusztus dolga, de ha te barátnõ helyett egy pornóangyalra vágysz akkor szakíts vele.
Hát, a kérdezõnek teljesen igaza van.... Nem azt mondom, hogy a felsoroltak közül mindegyiket meg kellene tenni egy év alatt, de legalább egy-két dolgot bevállalhatna, úgy is tetszene neki valamelyik, mert nem hiszem el, hogy nem. Én imádom a páromat, és mikor felvetette a mellszexet, hülyeségnek tartottam, de gondoltam próbáljuk ki, olyanról nem mondok véleményt, amit nem próbáltam. Nagyon megtetszett, aztán jött a popsinyalás, és végül az análszex! :) Imádom az összes dolgot, amit csak kitalált az évek során, mert midnig jobban megismertem a saját testem, hogy mit szeretek, mitõl lesz jobb az orgazmusom, és hosszabb, plusz még a páromat is közelebb érzem magamhoz ezek miatt! NEm értem, hogy mi baja van a nõknek. Kipróbálni, ki lehet, és ha nem tetszik, akkor többet nem csinálja. Ettõl meg szerintem nem lesz valaki pornókirálynõ, ha meg még is, azt is ki nem sz*rja le? Szeretem a párom, csak azzal csinálom ezeket, akit szeretek, és ezt õ is élvezi! Akkor meg? Nincsenek nagy elvárásai a kérdezõnek, szóval a csajjal van a baj! 19/N házas
De basszus, ezekbõl mindenkinek lejön, hogy a csaj nagyon szégyellõs, és nem szereti a testét! Nem új pózokkal kellene próbálkozni, hanem elõbb rendbetenni a csaj önbizalmát! A kérdezõ feladata, hogy bizalmat ébresszen a lányban, és elérni hogy igenis szexinek érezze magát. Az is lehet, hogy azt nevelték bele hogy a szex bûnös dolog, és ne tud ebbõl kitörni. A kipróbálásról meg annyit, hogy mindig is undorodtam az análszextõl, szerintem nyilvánvaló hogy miért. Persze a párom addig könyörgött hogy beadtam a derekamat. Ennek köszönhetõen életem egyik legszarabb élményében volt részem, soha még olyan fájdalmat nem éreztem, úgyhogy ha valaki nagyon ellene van valaminek, azt nem kell erõltetni!
Számomra csak az érthetetlen miért nem tudják egyes emberek felfogni, hogy különbözõek vagyunk, az ejtõernyõzést sem kell kipróbálnom ahhoz, hogy tudjam, soha az életbe nem akarom csinálni, és még millió egy ilyen dolog van. Téged meg nem ismerünk, se a barátnõdet. De lehet például rossz a kapcsolatotok, nem vagy figyelmes vele, képtelen feloldódni melletted, mert mindig jössz valamivel, amikor õ még azokat a dolgokat sem szokta meg, amiket elkezdtetek. Szoktad neki egyáltalán mondani, hogy mennyire szép és gyönyörû? Vagy csak azon van a hangsúly, vetkõzz már... Az meg, hogy új pózokat nem vállal be, lehet megalázónak érzi magát benne. Elõször a kapcsolatotokat egymással kéne jobban megnézni, de osztom a véleményt, hogy a legtöbb dolog amit elvársz, az kb. pornóban szokás, de sok nõ soha az életbe nem hajlana rá. Komolyan amikor itt olvasom pasik kérdéseit, hálát adok, hogy normális barátom van, aki törõdik velem, és nem az a lényeg neki, most fejen állva törökülésben csináljuk vagy csak simán lovaglóban. 23/l
Akkor ismét felteszem a kérdést: miért baj az, ha egy férfinek vannak igényei? Kedves utolsó: miért nem normális az a férfi, aki például igényt tart az análra? MErt hogy te írtad, hogy mennyire örülsz annak, hogy neked normális pasid van. Kérdezõ: beszélgess el a barátnõddel errõl az egészrõl, hogy miért ilyen szégyenlõs. Ha egyszerûen csak ilyen, akkor dobd ki. Ne szenvedj évekig egy olyan kapcsolatban, ahol nem passzolnak az igényeid. Én négy évig voltam egy olyan kapcsolatban, amiben elég különbözõek voltak a szexuális igényeink, és nem volt jó. Nem éri meg. Pedig az én exnõm a tiednél sokkal-sokkal bevállalósabb volt. (vele inkább a mennyiséggel volt gond, bár az utolsó 1-2 évben újítani sem volt hajlandó már) Egyáltalán nem normális, hogy ilyen szégyenlõs a barátnõd. Meg milyen az, hogy csak pólóban/melltartóban lovagol? Meg csak sötétben?
Attól még nagyon szerethetitek egymást, mert nem akar a három pózon kívül mást. Mondjuk én otthagynám...
A kérdező hozzászólása: Úgy mondom, ha te is csak egy pózban csinálhatnád, azt is úgy ahogy leírtam, valószínû hogy többet akarnál. Igaz lehet kicsit elvetettem a sulykot ezekkel ilyen gyorsan, de akkor is, képzeld el csak három póz és semmi színt sem lehet ezekbe sem vinni. A forgatókönyv mindig ugyanaz, stb.
1. amit leszûrtem, h. a csaj baromira szégyenlõs vmi miatt. Vagy a melleit tartja kicsinek, vagy magát kövérnek, de biztos, h. nincs kibékülve magával, nos ezek után jöhet az 5 liter síkosító, akkor sem fogod tudni betenni hátulra, mivel az anál-sexben baromira nagy összpontosításra, koncentrálásra, nyugalomra, és BIZALOMra van szükség. Egy nõ, aki magával sincs kibékülve, hogy hagyhatná... 19 évesen tudom, h. neked is csak azon jár az eszed, hogy mit lehetne még kipróbálni, vagy melyik gyümölcsnek kásás a belseje, de hidd el, ha 1 év után már vmi újítás kell, akkor itt nem igazán van szó óriási szerelemrõl. És amit tanácsolni tudok, ne tõlünk kérdezd, hogy mi van vagy mit akar, hanem TÕLE :)
A kérdező hozzászólása: 76%. Rendi, akkor hagyjuk az olyan "xtreme" dolgokat, mint feneke általam történõ nyalása vagy 69. De még új pózokat sem hagy. A lovaglót és a kutyát is csak úgy hagyta hogyha kutyában pl. rajta van a takaró, lovaglóban meg minimum egy melltartó vagy póló. Ha nyalnák a fenekem, azt biztos élvezném, bár a látványt még én is gusztustalannak tartom (hogy egy nõ egy férfinak), de az a különbség hogy én ezt is azért csinálnám hogy õ hátha élvezi-e. Ha nem akkor soha többé. Ugyanez az anállal. Ha elsõ alkalommal 5 liter síkosító és fél óra fokozatos tágítás után azt mondja hogy fáj és nem élvezi, akkor azt is hagyjuk. Ha a 69-ezés mind a száz pozíciójának kipróbálása után azt mondja hogy ez neki nem megy/nem tetszik, akkor hagyjuk. Új póz esetén szintén: Ha nem jönne be neki valami új, akkor hagynánk.
Könnyû olyan igényeket támasztani, amiknél a másik a passzív fél, sõt még esetleg kellemetlenséget is jelent neki a dolog... Nem azt írtam nem lehet igénye, mert ugyan a nõknek milyen igényük van aminél esetleg a férfi mint szenvedõ/passzív fél jelenik meg? Nagyon semmilyen...
Utolsó: Miért baj az, ha egy férfinak vannak igényei? Miért csak a nõknek lehetnek?
"miért nem normális az a férfi, aki például igényt tart az análra?" Talán azért, mert az anál maga sem normális... Elnézést hogy így fejezem ki magam, de a segglyuk nem arra való, hogy egy [email protected] ki-be járkáljon benne. Vagy talán az a férfi, aki igényt tart az análra, megengedi hogy vibrátort dugjanak a seggébe? Mert szerintem a többség nem engedi meg. Innentõl fogva mirõl is beszélünk?

Mit gondoltok miért a fiataloknak lesz nehezebb a hitelhez jutás ha a kormány megváltoztatja a hitelezést márciustól? És véleményetek szerint miért nem lehet használt lakásra hitelt kapni, csak új építésűre?

Mi ebben a "haszon" a pártoknak, a kormánynak?

Legjobb válasz: Azért, mert az új építésû lakás kerül 10 millióba, többet kell fizetni, hosszabb ideig. Egy 5 milliós használt lakásnál kevesebbet kell fizetni rövidebb ideig. Szimpla matek. Máris rájöhetsz miért éri meg nekik.

Azért, mert az új építésû lakás kerül 10 millióba, többet kell fizetni, hosszabb ideig. Egy 5 milliós használt lakásnál kevesebbet kell fizetni rövidebb ideig. Szimpla matek. Máris rájöhetsz miért éri meg nekik.
Albiban is király lakni. :)
Örülj neki, hogy nem tudsz eladósodni egy életre. Vegyél egy telket.Építs rá egy szoba-konyház házat, ha megszalad bõvítheted, ha csóró maradsz, akkor is ki tudod fizetni a rezsijét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!