Találatok a következő kifejezésre: Miért nem összejönni senkivel Nem (9 db)

Miért nem akar senki sem összejönni veleM? Ilyen csunya vagyok?

http://kepfeltoltes.hu/view/110114/DCS043232523_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Hinnye, cseles próbálkozás gyk kisajátítása társkeresésre!

Hinnye, cseles próbálkozás gyk kisajátítása társkeresésre!
Érdekes, hogy a kapcsolat hiányát rögtön a külsõre fogják, az meg senkinek nem jut eszébe, hogy "miért nem akar senki összejönni velem? ennyire kiállhatatlan/ostoba/bunkó/unalmas/gonosz/tucatember vagyok?" Gondolom jelen esetben is ilyesmi lehet a valódi ok.
bocsi de énse járnék veled tucat vagy az a haj, az a póló is elég gyerekes, és a sminked is undorító
Fúú, na pont ez az a stílus, amitõl hánynom kell! Ezek a beállított fejek... Pffff
Mondjuk a lelkivilág sokkalta többet nyom, mint a pózolás, nem gondolod? Írj magadról (de magadtól!) 1 A/4-es oldalt, és eldöntöm neked :)
mitörtént veletek lányok?:D Mostanában egyre több kép kerül fel, amin érdeklõdtök magatok iránt.:D Ennyire bäszhatnekotok van?(:
EMO fiu vagy, vagy stílustalan és mell nélküli lány?
Nem hiszem el , hogy senki se szeretne összejönni veled, nagyon szép vagy szerintem :)
"Mi az a baszott nagy csõ? :o" :D szerinted még is mi? nem kell hozzá túl sok fantázia, hogy rájöjj :D
Hallottál már negatív kisugárzásról? Inkább próbálj meg természetesen viselkedni. Akkor az megy oda hozzád, akinek bejön a természeted.
nem, te nem csúnya vagy, hanem idióta
Csúnya nem vagy. Írj Sir Butchernek! Õ majd elmondja, hogy mi a gond. Mekkora jó válasz. Respect.
Én sejtem mi a gond.. Ne válogass annyira és biztos lesz párod ;)
sz.zk.rvás képek..blaa ettöl hánynom kell.2 akkora ego fejed van h elötted jár 3 méterrel..igy én sem jönék veled ösze..ijen fejeket wáá ijedjél meg..pff
Véleményem szerint azzal hogy a "mutrákot" bevegyíted a képbe azzal nem leszel magasabb rendû, vannak akiknek jól áll, de ez a személy nem te vagy. Most gondold el, kicsit kihivóbb ruci, természetesebb smink. Hol láttad hogy a szemet úgy ki kell húzni, mintha rajzolnál, ha már fested, fesd úgy hogy az nézzen is ki valahogy... s cseréld le már azokat a gyerekes pólókat valamire... hjaa és kérd meg a barátaidat hogy készitsenek képet rólad, nincs annál rosszabb mikor az összes képe egy csajnak úgy van h magával szembeforditsa s vagja a pofákat... azt hiszem hogy 14évesen én is ezt csináltam, kitettem a közösségi oldalra, volt vagy 200 képem, most csak azok vannak amiket más készitett, meg egy kettõ, ami rég voltam, és valamilyen emlékhez köt, a többi mehetett a kukába:)
Néha a srácoknak az jön be, ha kicsit visszafogottabb, titokzatos vagy... lehet csábitani igy, hidd el:) Én is igy kaptam meg az igazit:) Most már 4 hónapja mindjárt együtt vagyunk:)
Az a baj veled hogy rosszul áll a hajad és béna fejet vágsz a képen. A hajadat festesd át mert ez az igénytelen vörös nem jó, és úgy csináld hogy ne lógjon a szemedbe.
Szerintem nem vagy csúnya, de szabályzós vagy? Furcsán tartod a szádat. :S Bocsi:D
LOL, már dugnák a kiscsajt.
tetszesz. írj prvit (: 19F G.
Mi az a baszott nagy csõ? :o
Nem tudom mi lehet a gond, nekem szimpatikusnak tûnsz. ;) Szívesen megismernélek. :D 17/F
ez fura igazából nem vagy rossz csaj...
Jól nézel ki, a külsõddel minden rendben, ezért más lehet az oka, hogy nem akarnak veled összejönni.
szia! hány éves vagy? és hol laksz? :)
Kivagyok az ilyen fejektõl...
Természetesen viselkedj...ne pedig úhy, mintha egy erotikus fotózáson lennél, és nyújtanák át neked egy hatalmas nyalókát. Nem kell megjátszani magad, mert nincs is kiábrándítóbb dolog, mintha valaki azt csinálja. Barátaid körében, vagy csak egyszerû mosoly, nem pedig terpeszbe állsz, mint a terhes anyuka, hanem egy TERMÉSZETES mosoly az, ami szép tud lenni. Sok szerencsét!:)
Ha nem jössz össze valakivel az nem a külsõ, hanem belsõ vagy nem vesznek észre. De szerintem nagyon is kihívó vagyXD ami lehet egyeseknek taszító is. Feltöltöttél 4 képet amin szép vagy, de te is a külsõvel jössz:P hát így nem is ismerkedem aki így áll hozzá:) belsõ tulajdonságot írtál volna akkor felfigyeltem volna, nálam így mûködik.
igen
szia szerintem nem vagy rossz csaj vagy rossz helyen probálkozol vagy a stilusoddal van gond amugy szépek a szemeid nagyon
igen, ilyen gáz vagy :D
megismernélek, ha nem lennél ilyen...azért nem jösz össze valakivel, mert túl sokat válogatsz külsõben, ha nem akkor meg másoknak tényleg nem vagy szimpi.
Na ezt megkaptad:DD
Hát nem vagy csúnya, sõõõt inkább egy kicsit k.u.r.v.á.s vagy :) és lehet h ezért nem kellesz senkinek 18L

Miért nem akar velem senki se összejönni?

16 éves lány vagyok, értelmesnek tartom magam egy elég erõs gimnáziumba járok most járom ott a második osztályt az átlagom olyan 4,2 körül van szóval buta nem vagyok. Szépnek gondolom magam elég sok pozitív visszajelzést kapok efelõl hosszú barna hajam van 170 cm vagyok és olyan 53 kilo. Sok fiú próbálkozik nálam de nagyrészt elutasítom õket, akivel én szeretnék kapcsolatot ott meg én leszek elutasítva egyszerûen nem értem miért... Kavarni csak úgy bulikba elég ritkán szoktam ( mostanában 1x szilveszerkor és egyszer utána ) Nem tudom mi van nagyon szeretnék már egy kapcsolatot de soha nem jön össze. Tuti valami baj van velem :/

Legjobb válasz: "Miért nem akar velem senki se összejönni?" "Sok fiú próbálkozik nálam de nagyrészt elutasítom õket" fuck logic

"Miért nem akar velem senki se összejönni?" "Sok fiú próbálkozik nálam de nagyrészt elutasítom õket" fuck logic
Az elsõ válaszolóval értek egyet. Kiegészítés: "átlagom olyan 4, 2 körül van szóval buta nem vagyok" Valóban nem vagy olyan buta, de nem tûnsz kiemelkedõen értelmesnek se. Én elsõre nem látok benned semmi különlegeset. Sõt, ahogy folytatod a kérdésed leírását - "Kavarni csak úgy bulikba elég ritkán szoktam ( mostanában 1x szilveszerkor és egyszer utána )" - még inkább antipatikusabbnak tûnsz a számomra. Én nem szeretnélek megbántani, de pont azt kérdezted, hogy mi a probléma, és én erre válaszolok. Igazából fõleg azzal van baj, hogy gondolkodsz errõl az egészrõl. Bár nincs okod aggodalomra. Attól függetlenül, hogy én a kérdésed leírása alapján mennyire (nem) tekintelek rokonszenvesnek, valószínûleg hamarosan lesz barátod, ha tényleg szeretnéd.

Ezen egyének miért csodálkoznak? ! "Miért nem akar velem senki se összejönni? " "Sok fiú próbálkozik nálam, de nagyrészt elutasítom õket. " "Akivel én szeretnék kapcsolatot, ott meg én leszek elutasítva egyszerûen nem értem miért. "

ÉS?!

Legjobb válasz: Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van. Nem tudom mit mit akarnak ezek. Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket (HA pasik még egyáltalán a szemeitekben ezek). Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected] Ennyi, most fáj ezen emberkéknek az igazság? Vagy nekik szabad elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD

A kérdező hozzászólása: Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van. Nem tudom mit mit akarnak ezek. Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket (HA pasik még egyáltalán a szemeitekben ezek). Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected] Ennyi, most fáj ezen emberkéknek az igazság? Vagy nekik szabad elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD
Hogy érted hogy mit csodálkoznak?Hagy csodálkozanak meg van nekik engedve...Amíg nem neked bõgik ezt el , akkor mi bajod ezzel???
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ez nincs így a világban. Nemrég ellopták a telefonom; akkor egyértelmûen én is ellophatom valakiét?" Rosszul fogalmazol, olyan dolgokat keversz ide, ami ehhez a példához még csak közel sincs. Inkább mondtad volna azt: a múltkor nem engedtem ki egy rahedli autót a keresztezõdésbõl, akkor hasonlóan ehhez bizony engem sem biztos, hogy mindig ki fognak engedni. A lopás példa (bár az ilyet rühellem, de most az egyszer legyen) pedig így lett volna helyes: múlt évben kizsebeltem embereket Madridban, akkor bizony lehetséges, hogy engem is ki fognak fosztani valamikor. "MINDENKI ilyen, az egész világon, mert mindenki önzõ. Mindenki a saját érdekét nézi. Kortól, nemtõl, nemzetiségtõl függetlenül. Mindenki ÉN-t védi, mindenkinek ÉN a legfontosabb." Igen, az ember egoista lény, de akkor is legyen már egy egészséges énképe magáról. Tudom, hogy nekem is [email protected] (itt most kivételesen magamra gondolok, nem a kérdésben kiírt emberekre), szóval tudom, hogy nagyon rossz érzés, ha aki nekem tetszik az még csak fel sem veszem/rám se néz, de én nem mondom azt, hogy "én dobhatok másokat, de az én kiszemeltem véletlenül se dobjon engem" - csak mert magamnak akarok jót... Bakker ilyen ez a h.ülye élet, hogy ha nekem sem tetszik pár lány, és rájuk sem nézek, pontosan ugyan így engem is dobhat az, akinek nem tetszem. Tudom, hogy gáz, de ha én ezt tudom, nem hiszem el, hogy más nem tudja - vagy nem gondolja át, õ mit tesz, így vele is megtehetik a nagy számok törvénye alapján. Legyen már ennyi jelleme! "De most komolyan, te tényleg elszomorodnál, ha lenne egy 200 kilós, büdös szájú rajongód, és nemet kellene mondanod neki?" Neki, és még sok ilyen lánynak, hisz nem kizárólag róla van szó, nem 200 kg-os pattanásos (sõt, mit pattanásos, néhány fiatal bõre klinikai eset) csúnya fiúk/férfiak mondtak nemet, hanem tök átlagos fickók, akik szimplán csak nem voltak "menõ" jó pasik. VAGY jó pasik voltak, de öntelt beképzelt s.eggfej ágyútöltelékek. Azért ez nem mindegy! :) Az általad írt 200 kg-os delikvensnek sokan könnyen mondanak nemet, tehát ez szélsõséghes példa. Nyilván pont ezért írtad le, szemléltetésként, ezzel nincs is baj. De sokan (fiúk, lányok is) a szimplán nem elég jó egyéneket küldik el, de ahogy írtad nagyon találóan, ez mivel sérti az egójukat, már nem tetszik nekik. Jómagam is foghatnám sírósra a dolggot, hogy engem miért nem vesznek észre a "jó csajok", de pontosan tudom, hogy azért van ez, mert én is (sajnos, vagy nem sajnos) pattintottam a nekem nem elég jókat. De nem bömbölök, nem írok kérdéseket ide tucatszám, mint sok férfitársam (vagy ezek a "fenti" nõk), hisz tudom, hogy valszeg én sem vagyok jó nekik. Persze, hogy nekem sem tetszik, de el kel fogadnom. Mindenki válogat, ahogy én is.
"Ha pedig valamit én csinálok, akkor azt teljesen egyértelmûen más is csinálhatja" Ez nincs így a világban. Nemrég ellopták a telefonom; akkor egyértelmûen én is ellophatom valakiét? "én megtehetem másokkal, de légyszike, más ne tegye már velem, mert én "én" vagyok. WTF???!!!" MINDENKI ilyen, az egész világon, mert mindenki önzõ. Mindenki a saját érdekét nézi. Kortól, nemtõl, nemzetiségtõl függetlenül. Mindenki ÉN-t védi, mindenkinek ÉN a legfontosabb. De most komolyan, te tényleg elszomorodnál, ha lenne egy 200 kilós, büdös szájú rajongód, és nemet kellene mondanod neki?
A kérdező hozzászólása: Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt mondtam, hogy amiért megdöglött a tehenem, dögöljön meg a másiké is. Ebben tényleg nem lett volna semmi ráció - ha így írtam volna! Én arra világítok rá, arra viszont nagyon, hogy ha elõfordult (ráadásul nem egyszer, milliószor), hogy kikosarazott másokat, akkor természetes, hogy más is pattinthatja õt. Azért beszélsz el mellettem, mert NEM avégett, amiért õ dobott egy rakás embert, hanem AMIATT hogy ez egyáltalán lehetséges. A lepattintás. Hisz õ maga is csinálta nem egyszer. Ha pedig valamit én csinálok, akkor azt teljesen egyértelmûen más is csinálhatja (és csinálja is, mint láthattuk). Na ezt nem értetted meg. És az ilyenek sem értik, különben nem tennék fel a kérdést. Csak a kérdés, alapból önellentmondás. Meg egy kissé olyan szagú (és pontosan ez szúrja a szemem minduntalan), hogy én megtehetem másokkal, de légyszike, más ne tegye már velem, mert én "én" vagyok. WTF???!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De hát épp ez az egésznek a lényege! Hogy aki megfelel az én ideámnak, annak én legyek az ideája. Ez a párkeresés. Hogy megtaláld azt, aki téged keres. "De õ is lehet hogy megfelelt egy tucat férfi/fiú álom-ideáljának, de mivel õk nem voltak szimpik neki, így pattintotta õket." Ez igaz, de senkitõl nem várható el, hogy boldogtalan legyen, csak mert valakinek õ lenne az igazi. "Miért nem lehet feldolgozni azt, hogy (ha én lennék ezen lányok egyike) az ideálomnak megfelelõt keresek (és találok, nem is egyszer), annak meg én nem biztos, hogy szimpi vagyok, így õ simán lepattint engem?" Feldolgozza, csak lassabban, mint te. Neki idõ, ki kell sírnia magát. Ha nem gyászolja, nem is volt fontos. "Hisz én is ezt csináltam a másik oldalon, miért legyek én a kivétel?" Az embereket viszont nem azért kosarazzák ki, mert õk is kikosaraztak valakit. Ebben nincs logika vagy ok-okozat.
A kérdező hozzászólása: Azzal sincs baj. Semmivel sincs semmi baj. :) "Nem kellek annak akit én akarok, akivel én szeretnék összejönni, aki megfelelne az én ideámnak." De õ is lehet hogy megfelelt egy tucat férfi/fiú álom-ideáljának, de mivel õk nem voltak szimpik neki, így pattintotta õket. Miért nem lehet feldolgozni azt, hogy (ha én lennék ezen lányok egyike) az ideálomnak megfelelõt keresek (és találok, nem is egyszer), annak meg én nem biztos, hogy szimpi vagyok, így õ simán lepattint engem? Hisz én is ezt csináltam a másik oldalon, miért legyek én a kivétel? Ha a példánál maradva én lennék a lány továbbra is - én is lekoptattam a fiúkat, mert nem feleltek meg, akkor mégis miért én lennék a kivétel, hogy engem mindenki akarjon, és ne akarjon lepattintani? A párválasztás amúgy is egy bonyonult, idõigényes feladat. Benne van, hogy bizony mindenkit nem egyszer dobhatnak. Pont a megfelelés-nem megfelelés miatt. Akkor ne sírjunk már (mintha a másik nemnek mindent lehetne)...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Szóval itt az a lényeg, hogy nem "senki se", hanem akiket õ akar, azok közül nem. De nem senki, hanem egy csomó(!) már összeakart vele jönni, de neki (ahogy magad is írtad, de nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni, hisz mindenki válogat, nincs ebben semmi extra), szóval neki az a rengeteg nem jó." Õ olyat akar, aki hozzáillik! Nem csak egy akárkit! Figyu, ha te most keresel magadnak barátot/barátnõt, van egy preferenciád, külsõre, belsõre. Így te magadnak megfelelõbbet tudsz találni, mintha lenne egy tucat lány, aki járni akar veled, de neked nem tetszene egyik sem, mert túl buta, túl ronda, túl vihogós... érted? A "nem kellek senkinek" itt azt jelenti, hogy nem kellek senkinek, akit én akarok, akivel én szeretnék összejönni, aki megfelelne az én ideámnak. Miért baj, ha valaki jó pasit vagy jó nõt akar magának?
Hát de picinyem, mindenki válogathat. Csak azért nem kell senkinek összejönnie valakivel, mert az a másik össze akar jönni vele. Mindenkinek szarul esik, ha elküldik, és mindenkinek jogában áll sírni emiatt. Emellett mindenkinek joga van elküldeni bárkit, aki neki nem szimpatikus.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Utolsó, nem értem, mit nem értesz, mikor ot van érthetõen. De hogy konkrétan neked válaszoljak, pedig ez is világos, mint a nap: "Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van." Mirõl beszélünk? Nekem azzal von gondom, hogy egyesek rinyálnak, hogy: "Jajj, miért nem akar velem senki se összejönni?" Aztán MAGA teszi hozzá a drága: "Sok fiú próbálkozik nálam, de nagyrészt elutasítom õket." És EZEK UTÁN(!) meg jön a kedvencem, melyet õk - ellentétben velem - ezek szeint nem tudnak megemészteni: "Akivel én szeretnék kapcsolatot, ott meg én leszek elutasítva egyszerûen nem értem miért." Ez röhej! :DD Tuti(!), hogy az van a dologban, amit leírtam: "Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket. Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected]" Nem egy ilyen kérdés volt már itt, vagy máshol az életben, és odaírja "szegénykém", hogy: "Ott meg én leszek elutasítva, egyszerûen nem értem miért." Szegényke nem érti, miért. :) Mikor õ pont ugyanúgy válogat. ;) Béke! :DD
Tehát akkor ha van egy nõ, aki nálánál jobbat akar, de nem talál, érje be veled? Vagy... ?
A kérdező hozzászólása: Pedig ott van tisztán, világosan. Röviden: Válaszokat szeretnék kapni, lehetõleg olyan férfiaktól/nõktõl, akik meg is tudják modnani, hogy miért nyávognak a fentebb írt egyének. Hosszabban: Ezen egyének miért csodálkoznak? Fáj nekik az igazság? Vagy nekik szabad(WTF?!) elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD
Mi a kérdés, konkrétan...?
A kérdező hozzászólása: Én viszont nem az értelmetlen, fölösleges off-topicra vagyok kíváncsi, hanem válaszokat szeretnék kapni. Lehetõleg olyan (értelmes) férfiaktól/nõktõl, akik meg is tudják modnani, hogy miért nyávognak a fentebb írt egyének. A kérdés ez volt. Nem más. Nem kell a nem ide tartozó mellébeszélés.
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy nem túl kedvesen fogalmaztam meg, hanem rámutattam az fájó igazságra, miért lenne trágár? Csak nem lány vagy, és "véletlenül" pont a fentebb írt kategóriába tartozol? :DD Ha mégsem, vedd úgy, hogy nem írtam semmit, akkor viszont újból kérdem, mi a túróért lenne trágár, amikor pont hogy elegem van ezen intelligens nõ... mit nõkbõl, szerencsétlen értelen nyávogó gyereklányokból! Nehogymár ezzel bajod legyen, amikor NEKEM(!) lett herótom ilyen túl sokat akaró kiírásoktól!
Ez a kérdés provokatív vagy trágár.
Te most mit szívtál?

Miért nem tudok összejönni senkivel? Nem tudom hogy mit csinálhatok rosszul?

Cikinek érzem hogy 18 éves leszek és egy normális barátn?m sem volt.Sokan mondják hogy ne akarjam görcsösen,de a dolgok gyakrolatilag minden esetben azzal végz?dnek hogy "aranyos vagy meg minden....".foglamam sincs mi lehet velem a baj,de szeretnék rajta változtatni ha tudnám mi az

Legjobb válasz: Sok veled egykorú lány van (köztük én is) akinek még nem volt fiúja...van akinek egyszerûen nem jön össze, én viszont félek. Még sose volt senkim nem tom mit hogy kell csinálni...:(

Sok veled egykorú lány van (köztük én is) akinek még nem volt fiúja...van akinek egyszerûen nem jön össze, én viszont félek. Még sose volt senkim nem tom mit hogy kell csinálni...:(
hát nem tudom mi lehet a baj... valszeg elég rosszul csinálod... http://casanovatitkok.net/mesterprogram2008.php használd egészséggel Casanova 1-2 egy két érdekes tipp van benne meg pár jó tanács:) am torrenten is fent van vhol:) nekem az ismim küldte el szal nem tom honnan szedte:) õ már 2x elolvasta XD most kezd neki összejönni vmi bige szal lehet jó:) am belenéztem egész jó trükkök vannak a könyvbe... szal olvasd el jót fog tenni
hu , ez komoly baleset. "aranyos vagy meg minden...." szintén ebben a szituban élek én is, csak nekem volt már barátnõm, sõt elég sokáig voltak......akik voltak. De mostanában nálam is mindig ez a szitu él. Lehet, h a nagyf***ú BMW-s a menõ, de én sem vagyok egyik sem, tehát nem adjuk fel, szépen nyugodtan éldegélünk, tojunk a csajokra, majd csak akad valami. A haverom meg én is éljük az életünk. Nem akarunk már csajozni, mert egy normális sincs köztük, v az a tökéletes meg már foglalt, szóval szívás együttérzek béke
annyi nekem már volt pár kapcsolatom jah és fiu vagyok . meg nem "elveszett "ember csak az utóbi idõkben nem tudok 6 ost dobni::S:S
ugyan ebben a cipõben vagyok tesó még a korom is ennyi. Nem tom pedig nem vagyok csunya, és ez nem azért van mert a csajok féltettek hogy porcelán vagyok.:d Szal nem tom én sem
Nyugi van 22 éves ahverom akinek még nem volt nõje, még van idõd belejönni, de... nekem 20 éves koromig, csak kizárolag 1, 5, 2 éves kapcsolataim voltak, köztük néha 1-1 nem komoly, tehát végülis mindig volt bartánm, de nem voltam egy csajozo gép, sõt, nem is csajoztam soha. Nem tudtam hogy kell...Most mióta 20 elmultam, belelendültünk ebbe a dologba, új ismerõsõök, fõsuli stb. Fõleg szórakozohelyen ismerkedünk(itt a legegyszerübb). Eleinte nem mertem odamenni a csajokhoz, nem bírtam leküzdeni azt ami meggátol attol, hogy bárkihez odamenjek és elkezdjünk dumálnu, v. táncolni. Na ez volt a baj. Uj ismerõseimmel hamar megváltozott ez:D. Minden a magabiztosságon múlik, és a jó szövegen. A lányok nagyon szeretik a jó humorú srácokat, szoval ezt mindenképpen be kell vetni. Legyél mindig rámenõs, szeretik a lányok, szeretik tudni ha vkinek nagyon tetszenek, ezt add a tudtára bátran, bókolj sokat, milyen szép stb, mennyire kell neked DE: Ne legyél papucs, illetve ne irogass napi 100 smst eleinte, szépen finoman, nehogy elszálljon magátol a végén:D. Tapasztalat sajnos:D, ha túl kedves vagy egy lánnyal mindent megadsz neki, át fog baszni...Ellenben Ha geci vagy akkor szinte bármit megteehtsz velük, oda lesz érted. Na ez sem jó... Középutat kell megtalálni, legyél, magabiztos, humoros, jó fej, bókolj sokat, és igen járj nyitott szemmel!!Ha már rádnéz egy lány látni, hogy bejössz e neki vagy sem. Ezketet ki kell használni , azonnal odakell menni számcsere(bárhol buszon, bankban, szorakozohelyen), randi stb, nem kell félni, úgy fogd fel h nincs veszteni valód, ha elküld akkor csá, kit érdekel, van még 1 milliárd csaj..Szórakozoholeyen meg kb annyi a taktika h bepiáltok haverokkal aztán mehet a tánc a csajokhoz, ha eltol, vagy tudtodra hozza h nem jössz be neki akkor mentek tovább, hidd el h lesz akit felszedel egy este ez 100%. Kb ennyi:D, miota ezeket leközdöttem , bárkivel közvetlen vok, minden héten jön min 1 csajszi, és láss csodát, most áprilisban ugyanigy összejöttem egy lánnya akivel nem csak 1-2 hetes kapcsolat van, hanem azota együtt vunk és szeretjük egymást, nagyon jó. HAJRÁÁ
Ha a külsõddel van a baj, még az sem elég jó kifogás, valóban. Sok minden lehet ebben a dologban, a megoldásra sztem saját magadnak kell rájönnöd, vagy rávenned vkit, aki frankón megmondja! Segítek, ha akarod, írj privibe, 17 leszek, lány, és azt hiszem, elég jól ismerem a pasikat. De ezt igazából semmilyen korban nem lehet kijelenteni... Írj, ha mégis érdekelne.
Van egy mondás: "Ha éhesnek látszol, nem hívnak meg vacsorázni" Tehát ne küzdjél, jön ez majd magától.
Igen és ezek a válaszok mind le vannak irva a másik kérdés válaszai között
Lehetséges az is, hogy eddig olyanokkal akadtál össze, akik nem ilyen pasit kerestek.Az is lehet, hogy már "annyira rád van írva", hogy már nagyon akarsz egy barinõt, hogy ez elijeszti õket.Lehet lazábban kellene hozzáállni, hátha akkor jobban sikerülne.
Eloszor is...nem KELL osszejonni senkivel...csak azert mert meg nem volt `normalis`baratnod nincs semmi gond. Valoszinuleg talan meg szerelmes sem voltal...tulajdonkeppen csak csajozni szeretnel?! Akkor tessek tanulni a nagyoktol, no nem az ontelt majmoktol...kiszemelni egy lanyt...aki tenyleg tetszik es udvarolni neki. Ami nagyon fontos hogy ne rohanj le senkit sem. Jonni fog az igazi!

Nekem miért nem tud összejönni egy párkapcsolat? Miért nem találok senkit?

Azt látom, hogy mindenki (majdnem mindenki) olyan könnyen találnak maguknak valakit, hogy nem nagyon van olyan időszak az életükben, hogy egyedül lennének. Mindig találkoznak olyannal, aki megteszik nekik, akivel van is lehetőség ismerkedni és meg tudják szeretni egymást. Nem értem, nálam ez miért nem működik így. Bárhova megyek (programra,buliba,új társaságba,találkozom barátaim barátaival,munkahely,suli) még véletlenül sincs olyan akivel bármi lehetne. (vagy nekem nem tetszik, vagy neki nem tetszem, vagy van párkapcsolata,vagy nem akar kapcsolatot, vagy külföldi, vagy nem értjük meg egymást stb). Most már félek, hogy senkim nem lesz...nagyon reménytelennek tűnik. Van/volt valaki hasonló helyzetben? Igazából olyan sztorinak örülnék, mikor egyszer csak megtört a jég, hogy tudjak hinni abban, hogy még nekem is sikerülhet. Illetve nem tudom hol ismerkedhetnék (netet leszámítva). 20+/L

Legjobb válasz: Én még csak nemrég regisztráltam ide,de elõtte komolyan azt hittem,hogy csak én vagyok így! Nem mintha ez bármi vigaszt adna nekem vagy a kérdezõnek...de tényleg jó tudni,hogy nem egyedi eset vagyok. Pont így vagyok én is ahogy fent írta a kedves kérdezõ, csak én 27/F vagyok. Munkahelyen nem lehet ismerkedni mert zárt kör van és alig van 1-2 nõ nálunk egyébként is. Suliba már nem járok tehát kilõve. Barátok meg az évek során valahogy csak 2-3 közeli maradt de ott már abba körbe mindenkinek van párja és ezzel vége is a lehetõségeknek. A nõk amúgy sokkal könnyebben találnak párt (ha hiszed,ha nem) elég csak várni és elõbb utóbb csak leszólít valaki,vagy neten rád ír.(társkeresõkön meg pláne) Szerintem ne félj attól,hogy egyedül maradsz :) csak adj egy kis idõt a dolognak. De ha nagyon szeretnél találni már valakit,akkor a neten szerintem biztos találsz,és ott akár te is "jelölgethetsz" vagy írhatsz a kiszemeltnek,már nem ciki ez egyáltalán.(élõbe persze más a helyzet de neten már teljesen elfogadott szerintem) Mindenesetre fel a fejjel,biztosan találsz valakit csak járj "nyitott szemmel" ! :)

Én még csak nemrég regisztráltam ide, de elõtte komolyan azt hittem, hogy csak én vagyok így! Nem mintha ez bármi vigaszt adna nekem vagy a kérdezõnek...de tényleg jó tudni, hogy nem egyedi eset vagyok. Pont így vagyok én is ahogy fent írta a kedves kérdezõ, csak én 27/F vagyok. Munkahelyen nem lehet ismerkedni mert zárt kör van és alig van 1-2 nõ nálunk egyébként is. Suliba már nem járok tehát kilõve. Barátok meg az évek során valahogy csak 2-3 közeli maradt de ott már abba körbe mindenkinek van párja és ezzel vége is a lehetõségeknek. A nõk amúgy sokkal könnyebben találnak párt (ha hiszed, ha nem) elég csak várni és elõbb utóbb csak leszólít valaki, vagy neten rád ír.(társkeresõkön meg pláne) Szerintem ne félj attól, hogy egyedül maradsz :) csak adj egy kis idõt a dolognak. De ha nagyon szeretnél találni már valakit, akkor a neten szerintem biztos találsz, és ott akár te is "jelölgethetsz" vagy írhatsz a kiszemeltnek, már nem ciki ez egyáltalán.(élõbe persze más a helyzet de neten már teljesen elfogadott szerintem) Mindenesetre fel a fejjel, biztosan találsz valakit csak járj "nyitott szemmel" ! :)
Szerintem azért látod azt, hogy mindenki párban van, mert ez a "gyenge pont", erre figyelsz. 20évesen még nagyon nem vagy elkésve, szerintem ez az ismerkedés akkor megy jól, ha próbálsz közvetlen és nyitott lenni, meg persze nem ragaszkodsz mindenféle ideálokhoz. 23N
Nekem sem megy ez a dolog, én is pontosan így gondolom ahogyan te ugyanez történik velem is sajnos.Bármit csinálok semmi nem jön össze, a netre rátérve pedig vannak ott is normális srácok, csak hát általában ott sem veszitek észre õket mint ahogyan a valóságban sem. :/ 22/F
ugyanez van nekem is... 21/F
Én is csatlakozok.. Én már feladtam :)
Ugyanez.. Az ellenkezõ nem nagy ívben kikerül. :)
mintha csak én írtam volna, pontosan ugyanebben a cipõben járok, bármerre nézek, mindenhol azt látom, munkahelyen, utcán, hogy mindenki megtalálta már a párját az életben, a korosztályomban, elég elszomorító, dehát ez van, próbálkozni kell, és nem feladni, akár nekem is írhatsz kezdetnek 27F
vagy külföldi---- :(
Kitartás! Mindenkinek! Én jelenleg a leszarom fázisban vagyok, de egyszer majd csak eljön a "csoda" :) 23/N
Elsõsorban magadban rendezd a dolgokat, azt is, egyáltalán mit szeretnél, mit vársz el magadtól.Ez azért fontos, mert rendbe rakja az önbizalmad is.Figyelj befelé...mindig jelzi a szíved, hogy rendben vagy-e és egyáltalán meg tudsz-e nyílni egy kapcsolathoz.Amikor ezt tudod mondani, be tudod fogadni az új életedet. :) Ha pedig nem, ne aggódj, mert mindig tudsz fejlõdni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, nagyon sokat segítettél!:) Elgondolkodtatott, amit írtál. Úgy érzem igazad van, meg kell próbálnom nekem is így tenni. Sajnos én eléggé rápörgettem erre az agyam az utóbbi idõben. Nehéz nem erre figyelni, mikor nagy a hiányérzet. De azon leszek, hogy most ne ezt tegyem az elsõ helyre és nekem is van mit helyre raknom magamban.
akik könnyen ismerkednek az nem feltétlenül a elõnyös...ismerek olyan embert aki már annyi embert ismer, ismert kapcsolat téren is, hogy már nem bírja a sok ember sokféle nyavalyáját és hát nem lennék a helyében..én pont az ellenkezõje vagyok, alig ismerek valakit, de akit ismerek, abban bízhatok, azokra tényleg azt mondom hogy értük érdemes élnem..sokáig voltam úgy, mint te, noha fiatalabb vagyok nálad.Járhattam én bárhova, hajjajj:bulik, koncertek, nyaralás, suli...aztán feladtam(persze nem az eljárogatást) és azt mondtam h bányaló vagyok, én nem érdemlek senkit...hónapokig voltam depressziós, látszott is.Aztán kihúztam magam a gödörbõl, nomeg a barátaim is segítettek.Akkor azt mondtam, leszarom, majd megismerek valakit valamikor, de félretettem és foglalkoztam mással(megjegyzem nem volt könnyû hiszen romantikus típus vagyok).Nem kellett soká várnom, egy hetet se.Buszon kezdõdött a kapcsolatom, egy szemezéssel(nem én kezdtem)...nem számítottam rá.Rájöttem, hogy rendeznem kell magam és a gondolataim, mielõtt az új életemnek nekifutnék(ezt a találkozás elõtt döntöttem el.)És megtörtént a csoda.
írj
Én se találok senkit nyugi.Majd idõvel.Ismerkedés nekem megy.Csak a kapcsolathoz nem jutok el soha.Valamit mindig hiányolnak a nõk. 20F
Egyáltalán nem vagy ezzel egyedül. Sõt, attól, hogy itt nem sok ember ír róla, bizony általános tény, hogy túlnyomórészt 2 féle ember található meg a fiatalok között: aki szingli és nehezen talál párt, illetve aki egy rossz kapcsolatban van, de az Istennek se akar kilépni belõle. Azért azt szögezzük le, hogy attól, hogy a környezetedben sok mindenki megtalálta a párját nem jelenti azt, hogy jó is a párkapcsolatuk. És mivel az emberek nagy része érzelmileg labilis és gyenge...beérik ezzel. Én meg amondó vagyok, inkább vagyok egyedül, mint egy rossz, javíthatatlan kapcsolatban. Én is várom a csodát és Nekem is mindennél jobban szükségem lenne arra, hogy legyen végre valakim. De itt az ideje belátnom azt is, hogy azért nem jött még, mert még mindig változtatnom kell valamit a belsõmön :)

Mit csinálok rosszul, miért nem tok összejönni senkivel?

Nem tom soha nem jön össze , valami tippetek van hogyan közeledjek a fiúhoz a kiszemelthez , mondjuk most is van egy fiú jó haverok vagyunk meg minden :P

Legjobb válasz: csak akarni kell. mond neki milyen jól áll neki ez a pulcsin meg ilyen bókok. de ha a srác, nem akarja, akkor esélytelen.

csak akarni kell. mond neki milyen jól áll neki ez a pulcsin meg ilyen bókok. de ha a srác, nem akarja, akkor esélytelen.
beszelgess vele kozelebbi temakrol es utana csokold meg de csk lassan aztan kerj bocsanatot h nem akartad
Lehet, hogy a helyesirasoddal van a baj...
Nem ciki egyátalán. Erre mondják: Ami késik, az nem mulik.
TISZTELLEK... ez egyáltalán nem szégyelnivaló... ciki, mert a barátaid ezzel tömték meg a fejed...
Szerintem nem ciki és nem szégyen. Brad Pitt meg már kicsit öreges.
Van egy évfolyamtársam, 22 éves, és nyáron lesz 2 éve, hogy együtt van a párjával. Õ szándékosan nem kezdett kapcsolatba senkivel, mert tudta, hogy akivel majd megismerkedik, és összejön, ahhoz hozzá is szeretne menni, így állt hozzá az egész kérdéshez. Akik voltak srácok, mindet elhajtotta, mert a nagy õre várt. Megtalálta, szinte karnyújtásnyira voltak egymástól, és már az eljegyzés is megvolt. :) Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy egyáltalán nem ciki, és ne érezd magad rosszul emiatt. Hidd el, sok lány szeretné visszacsinálni, és így csinálni, ahogy te. :) Azért meg tényleg nem érdemes összejönni senkivel, hogy ne légy egyedül. :) (23/L)
Szerintem hujje az a szemely aki azt mondana h szegyelned kellene azt h szuz vagy.Vegul a te dontesed volt h szuz maradj es nem kell azt szegyelned.
Szerintem sem ciki és egyáltalán nem kell szégyenleni! Sõt, ha úgy vesszük ez egy nagy kincs! :) 23/L
Nem az, én 20 vagyok szintén nem volt még kapcsolatom...na puff: lehet szégyellnem kellene, de igazság szerint nem érdekel mások véleménye a dolgaimról :)
Itt csak egy gond lehet: ha a nagy Õ-t királyfinak képzeled, fehér lovon - és nem adod alább. Ugye normális elvárásaid vannak?
Nem mondom azt, hogy szégyelni való, vagy ciki lenne. Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy minek érzi azt, ha x évesen szûz. Én 19 éves lány vagyok, és eddig két fiúval jártam, de ágy közelébe nem kerültem. Nem érzem cikinek, nem szégyellem. Mindkét srácnak az elején megmondtam, hogy mi a helyzet. Viszont engem zavar. Nem azért, mert jaj mit szólnak mások, hanem mert egyszerûen szükségem van arra, hogy valaki szeressen. Érezni akarom, hogy valaki azért szeret, amilyen vagyok, érezni az elfogadást, a bizalmat. Én is várok a nagy Õ-re, de rájöttem, hogy a nagy várakozásommal nem értem semmit. Ezt a két srácot is elsõre visszautasítottam, mert nem passzoltak bele 100%-ig, a nagy Õ képembe, aztán kiderült az egyik fiúról, hogy dehogynem. Õ róla mintáztam valószínûleg az ideálomat, csak hát õ nem így gondolja. Szóval én nem mondom azt, hogy menj discoba, dugasd meg magad. Nem mondom, hogy süllyedj el szégyenedbe, de azt tanácsolom, hogy legyél nyitottabb, és ne akarj csak a nagy Õ-vel összejönni. Lehet barátod attól még, hogy nem fekszel le vele. Nem azért kell összejönni valakivel, mert nem akarsz egyedül lenni, hanem mert valami megfog benne. Késõbb kiderülhet, hogy õ a te nagy Õ-d. Szóval nem vagy elkésve, ne törõdj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki ez, vagy furcsának találják. Te ilyen vagy, mindenki más. De ne zárkózz be, és ne várd ölbetett kézzel, hogy a nagy Õ becsenget. Lehet, hogy elõtte ki kell "próbálni" pár kisebb õ-t is.
Legyél Büszke rá, mondja ezt egy 54 éves férfi. Cserébe megérdemled, hogy végül ideális társat találj!
Csatlakozom az elõttem "szólóhoz". Ne térítsen el az sem, hogy a fiúk azt fogják mondani, hogy pedig az nagyon jó dolog. Amiben viszont igazuk van.
Szia! Én is így voltam ezzel, folyton kerestem a megfelelõt, idõnként bele is voltam zúgva valakibe. De ezek nem voltak semmik, igazából nem is ismertem õket. :) Nem voltam valami vonzó csaj, és mikor 18 éves voltam, elkezdett "udvarolgatni" nekem egy srác. Ez eléggé tetszhetett, mert elkezdtem járni vele. S hálle lúja, idõ közben rájöttem, hogy én nem is vagyok szerelmes belé, és szakítottam vele. Hogy õ szerelmes volt-e belém, vagy csak csaj kellett-e neki, nem tudom, egy biztos, dugni akart. De csak akart, mert nem adtam magam. A nagy Õ-re vártam. A szakítás után néhány hónappal (tuti nem a véletlen, mert abban nem hiszek) elém sodorta, vagy talán engem elé. (Internetes ismerettség, iwiw-en talált rám a drága, és megtetszettem neki.) Kérem szépen most két éve vagyunk együtt, és nagy a szerelem. Szóval keresgesd, majd jön. De nézz hátra, hátha ott áll mögötted. :) (21/L)
Szia.1általán nem kell szégyellned hogy 21 évesen még szûz vagy.Ilyen idõsen mint te vagy most még én is szûz voltam és ismerek egy pár olyat aki 25 éves lesz lassan és nem hogy a szüzességét nem veszítette el hanem még azt sem tudja hogy milyen érzés csókolózni. 24/L
A családomban több ember is van, aki - ne vedd sértésnek, családom tagjait sem sértegetném semmi áron - épp ilyen idealista, mint te vagy. :) Ez nem baj. Tudod, aki nem adja lejjebb a mércét, megnyeri a csatát. :) Az olimpikonok is úgy edzenek, hogy "ezt el kell érnem", ha nem úgy edzenének, hova jutnának? :) Szóval no para! :) (22/L)
Vannak még olyan fickók is (köztük én is), akik nem cikinek, hanem ellenkezõleg nagy kincsnek tartják azt ha valaki vár a nagy Õ-re. Én mikor párt kerestem alap volt hogy leányzót keresek aki szûz, ez alap feltétel volt. És megnyugtatlak, hogy vannak még ilyen fickók mint én. Megéri!!! Én 28 évet vártam a nagy Õ-re. Õ 22 és mind a ketten szûzek vagyunk. És nem szégyellem magam, te se tedd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Örülök hogy vannak olyanok akik nem néznek marslakónak emiatt. :) ) Köszi szépen mégegyszer
Én 22 vagyok és ugyanaz a véleményem mint neked, én sem akarok csak azért együtt lenni vkivel, hogy elmondhassam van pasim és én is kezdtem már ezt cikinek érezni, de látom vagyunk így egy páran csak mi ezt nem kürtöljük világgá mint a mostani 12-13 évesek, hogy igen, megtörtént elvesztettem:P! Én sem a tökéletes pasira vagyom, mivel én sem vagyok az, de azért arra már igen, hogy vki mellett boldog legyek:) ! De remélem mostmár eljön ez is! Sok sikert neked is:) !Aki keres az talál:) !
Tiszteletem! Legyél erre büszke! Bár szerintem a nagyÕ nem létezik. Keress egy ideális társat, aki megért és boldog is vagy vele. Érezni fogod, mikor állsz rá készen!
Szia, Nem ciki, sõt. Nem bánom, hogy én nem vagyok már szûz, de néha eszembe jut, hogy ha visszamennék, és az eddigi pasikat kiszedném az életembõl, és kivárnám a párommal csemetém apjával való találkozást, akkor is ilyen szép lenne az életünk, akkor megtenném minden gondolkodás nélkül. Remélem neked "tapasztalat, és csalódás nélkül" megkerül a NagyÕ.
Én 23 éves koromig vártam és azt hittem a megfelelõ párt találtam meg...Meg is történt a dolog...Aztán el is hagyott...Hát ennyit a nagy Õ-rõl. Az egy dolog, hogy annak hiszed, nem biztos, hogy az is. Hát az enyém nem volt az és nagyon megbántam, hogy nem jöttem rá korábban, hogy csak ki akart használni...
ma 12:54 vagyok, még annyit, hogy én úgy érzem már most (21/F), hogy mintha lekéstem volna valamirõl... volt osztálytársaim páran már házasok és szültek is babát. Én meg... :( sehol.
Nem ciki, mindössze annyit mondok, hogy nem érdemes, nehogy az legyen, hogy találkozol a nagy õvel, aztán a tapasztalatlanságod miatt elveszted õt. Az ember minden kapcsolatából tanul valamit és ezáltal "okosabb" lesz.
Már a kérdésen is mosolygok, neharagudj:) ez már az X. ilyen kérdés. miért volna ciki ha 21 évesen még szûz vagy? Valahogy én csakis az ilyen lányt tudom értékelni, nem pedig a 10-éveseket. Én is ilyen vagyok, csak fiúba:) 21 vagyok, sajnos nem volt senkim, és szintén a nagy õ-re várok. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerintem reálisak az elvárásaim, nem Brad Pittre várok. :)
Nem ciki. Sõt, nagyon jó, hogy vagytok még olyanok, akik nem kefélnek össze-vissza. Mert kevés ilyen lányt ismerek, az egyik a párom, akinek 21 évesen vettem el a szüzességét és azóta is együtt vagyunk, így is maradunk. :) Viszont sajnos a legtöbb csaj nem ilyen. Pl annak idején az osztályban volt 9 lány, abból hat nyíltan felajánlotta, hogy lefekszik velem. Ez max az egómnak tett jót :D 20/f

Miért nem lehet összejönni senkivel szórakozóhelyen?

nincs barátnõm .

Legjobb válasz: Jól van.

Jól van.
Össze lehet jönni. Te csinálod szarul. Csináld inkább jól.
De nagy jampi vagy! :D A körítés szar nem te! Fel kell hogy figyeljenek rád, ha minimálisan is, de meg kell, hogy ismerjenek. Nem mindegy, hogy mit sugárzol magadról a külvilág felé, ha egy jelentéktelen kis kakidarabnak tartod magad, úgy is fognak látni téged is és kezelni. Szedd össze magad és meríts egy kis önbizalmat aztán meglátod a ribizlik egymás kezébe adják a kilincset hogy lecidálhassanak.
nézz ki jól. Buliba leginkább a külsõn mulik a sikered. Ha pl vagy egy 8as pasi, akkor a 6os csajok már viszonylag könnyen el fognak veled menni veled dugni, az 5ösek meg egyszerüen rádtapadnak. De hát kéne egy kis herét is növeszteni, hogy VÁGOD odamenni nagy lendülettel nõkhöz, mert ez sajnos ezt igényli. Nem lehet langyiskodni. Szó szerint le kell tarolni õket. Legalábbis nekem meg nagyon sok embernek ez mûködött a leginkább.

Miért van az, hogy amikor van barátom jól elvagyunk minden pasi velem akar összejönni próbálkoznak de persze én nemet mondok. Amikor meg nincs senkim akkor meg senki sem akar észrevenni?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod,akkor kivirulsz,más lesz a tekinteted,a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)

Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod, akkor kivirulsz, más lesz a tekinteted, a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)
Mint ahogy az elõttem szóló is mondta: kisugárzás.
Ez egyszerû emberi felfogás. Ha valaki egy boldog párkapcsolatban él, akkor a körülötte élõ emberekben beindul tudat alatt a küzdõ szellem, és felmerül bennük egy kérdés: A párja mit látott meg benne, amit én nem? Itt elkezdõdik a "harc". Ha pedig nem élsz párkapcsolatban, akkor nincs meg a versenyszellem a többiekben.
Ezek szerint most nincs párod? Ismerkedünk? :D
A kérdező hozzászólása: hát most nincs párom:D szal ismerkedhetünk;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!