Találatok a következő kifejezésre: Miért nem összejönni (59 db)

A magyarok miért nem szeretik az Ukrán pasikat, miért nem mernek velük összejönni, és miért nem tűrik meg magyarban őket bele kötés nélkül?

Mivel mások az Ukránok mint mink? Szegényebb ország mint a miénk a feltörés hiányában nem kezdenek a csajok az Ukrán pasikkal?

Legjobb válasz: igen

igen
modok törölték.
A kérdező hozzászólása: Hóvá lett a többi válaszoló 21 en válaszoltak hova lettek most csak 6? És hol van 3 oldalnyi ?
A kérdező hozzászólása: Én azért kérdeztem mert aki jönne le Ukrán pasi magyarba az kicsit tart az emberek véleményétõl és engem érdekelne hogy a többségnek milyen véleménye van róluk nekem semmi bajom az ukránokkal, pozitívum van csak. Esetleg a rossz indulatú emberek tönkre tennék e az autóját mert faj elleniek?
na ezért nem kezdünk ukránokkal..
Vagy mert nem tudnak ukránul...
Tartanak az ukrán maffiától....:D
mink.. MI.. hallottam ukrán, magyar lányról akivel állandóan köcsögösködnek, mert magyar származású, de ott él köztük..
Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: De hát azt ki lehet törölni is? Nem is tudtam.

Miért ilyen nehéz az élet? Ha két ember passzol egymáshoz és éreznek is egymás iránt valamit akkor miért nem tudnak egyszerűen összejönni? Miért ilyen qrva bonyolult a szerelem?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés. Azt hiszem, az erre adható legegyszerûbb válasz az, hogy ez eredetileg egyáltalán nem lenne nehéz. Nem lenne az, ha az emberek nem bonyolítanák túl.

Nehéz kérdés. Azt hiszem, az erre adható legegyszerûbb válasz az, hogy ez eredetileg egyáltalán nem lenne nehéz. Nem lenne az, ha az emberek nem bonyolítanák túl.
Én is hasonló kérdést tettem fel magamnak kb 10 évvel ezelõtt. Azóta megpróbálok mindent a legegyszerûbben intézni és MÛKÖDIK :) Ha tetszik valaki, megmondom neki. Ha lesz belõle valami, akkor örülök, ha nem, akkor bad luck, továbblépek. Nem görcsölök azon, hogy a párom megcsal-e vagy sem. Ha akar, akkor is megcsal, ha görcsölök, ha nem akar, akkor meg nem. Most már egészen más szemmel nézem a világot és igencsak élvezem :)
Hát ez egy jó kérdés.:) Nekem is tetszett egy srác, mint nemrég kiderült én is neki.Csakhogy akkor nem lépett, én se.Azóta már eltelt közel 3év.Összejöttem mással.Aki mellesleg jó barátja.Hát ez van..
Mi akadályoz abban hogy összejöjjetek?
Mert qurva szar az élet
A kérdező hozzászólása: Hát ez az hogy mindent túlbonyolítanak az emberek :(
Helyzet: X szereti Y-t és Y is szereti X-et. Ahogy a romantikus sorozatokban és filmekben: Összejönnének simán, de a családok, a társadalmi különbségek, a sors keze, vagy valami egészen egyedi, tragikus, külsõ akadály miatt reménytelen a szerelem, a kívülállók mindent megtesznek, hogy elválasszák õket, stb... A valóságban: Y mégsem szereti X-et.
Csak. Az a lényege, hogy nehéz. Miért, ki ígérte, hogy könnyû lesz? Egyébként meg biztos, hogy nem tudnak összejönni?

Miért van az, hogy az összes olyan kérdésben, hogy : Miért nincs pasim, miért nem akar velem összejönni stb. mindenki szépnek írja magát? Magának hazudik, vagy nekünk?

Érdekes, az összes ilyen kérdés úgy kezd?dik, hogy állítóólag szép vagyok... kicsit zavar már.

Legjobb válasz: Hát a csajok akik azt írják, hogy jajj nem vagyok szép és jajj nem vagyok csontsovány, aztán feltöltenek magukról egy képet, kiderül hogy k*rva jól néznek ki és önértékelési zavaraik vannak. Szóval szerintem tényleg nem a kinézetükkel van a baj az ilyen embereknek, hanem az önbizalmukkal, a fiúknál az a helyzet, hogy gyávák kezdeményezni a lányoknál és a 18-25 éves szûz srácoknak is, akik kérdezgetnek az oldalon túl magas elvárásaik vannak (szép és okos, stb), a lányokról pedig többnyire csak gondolom hogy magas elvárásaik vannak, pl. legyen ugye érett, komoly, nem lehet vele egykorú, mert az nem elég érett, legyen okos, menõ, vicces, stb Mintha akik nem találnának párt, valami álomvilágban élnének.

Hát a csajok akik azt írják, hogy jajj nem vagyok szép és jajj nem vagyok csontsovány, aztán feltöltenek magukról egy képet, kiderül hogy k*rva jól néznek ki és önértékelési zavaraik vannak. Szóval szerintem tényleg nem a kinézetükkel van a baj az ilyen embereknek, hanem az önbizalmukkal, a fiúknál az a helyzet, hogy gyávák kezdeményezni a lányoknál és a 18-25 éves szûz srácoknak is, akik kérdezgetnek az oldalon túl magas elvárásaik vannak (szép és okos, stb), a lányokról pedig többnyire csak gondolom hogy magas elvárásaik vannak, pl. legyen ugye érett, komoly, nem lehet vele egykorú, mert az nem elég érett, legyen okos, menõ, vicces, stb Mintha akik nem találnának párt, valami álomvilágban élnének.
ez abból fakad, hogy ha valaki "állítólag szép" azt a barátai mondták neki. Nos melyik az az idióta tapló barát, aki azt mondja a spanjának hogy "rondavagyb*szod"? ez az elsõ opcio. a második, hogy tényleg szépek, csak szerencsétlenek. a harmadik pedig hogy szépek csak h*lyék. Egyébként nem tudom miféle ideges alaptermészetû emberke lehetsz te ha ilyen dolgok zavarnak. Ez az oldal a naivitás oldala. Ha az a kérdés hogy az illetõ látott egy rozsaszín lila fülû elefántot amint éppen felcsinált egy hangyát, és segítséget kér mert a hangyának fáj, akkor leírom a legésszerûbb opciót, és elhiszem neki. Ha valaki arra kiváncsi miért nincs pasija ha szép, akkor arra válaszolok. Ha mellette ronda az már az õ baja, akkor nem kap hasznos választ.
engem is zavar!XD de amúgy igazad van:D
mert mindenki szép, okos, hibátlan. legalábbis aki itt megfordul. csak én vagyok csúnya, buta.selejt
ma 19:11 amit te írtál az egy külön kategória. A magukat fényeztetõ, másoktól dícséretet kikönyörgõ nõk kategóriája. õk tisztában vannak azzal hogy enm csúnyák, de hát jólesik azt hallani. Tudod ha egy nõ azt mondja hogy "jhahj de nagy a s*ggem" akkor a férfinek kötelessége azt mondani hogy "dehogy kicsim, tökéletes!" KEvés nõ tudja ám felmérni a paramétereit. ezzel még én is küszködöm, de legalább magambafolytom:D
Mert én még nem tettem fel ilyen kérdést:P Komolyra fordítva, nem nagy baj ez. Legalábbi ennyi önbizalmuk van.
én pl csunya vagyok :) vagyis hát nem vagyok egy adonisz, de jó a tesmtem humoros vagyok, szóval ügye a csajoknak nem annyira döntõ dolog az arc.a belsõ számít egy kapcsolatnál, és ezt sokan a külsõre fordítják.
én csúnya vagyok, bunkó, paraszt, régimódi... na tessék, és van kedvesem már 2 éve, szeretjük is egymást. Na puff neki, biztos helikopterek vagyunk xD.


Nekem miért nem tud összejönni egy párkapcsolat? Miért nem találok senkit?

Azt látom, hogy mindenki (majdnem mindenki) olyan könnyen találnak maguknak valakit, hogy nem nagyon van olyan időszak az életükben, hogy egyedül lennének. Mindig találkoznak olyannal, aki megteszik nekik, akivel van is lehetőség ismerkedni és meg tudják szeretni egymást. Nem értem, nálam ez miért nem működik így. Bárhova megyek (programra,buliba,új társaságba,találkozom barátaim barátaival,munkahely,suli) még véletlenül sincs olyan akivel bármi lehetne. (vagy nekem nem tetszik, vagy neki nem tetszem, vagy van párkapcsolata,vagy nem akar kapcsolatot, vagy külföldi, vagy nem értjük meg egymást stb). Most már félek, hogy senkim nem lesz...nagyon reménytelennek tűnik. Van/volt valaki hasonló helyzetben? Igazából olyan sztorinak örülnék, mikor egyszer csak megtört a jég, hogy tudjak hinni abban, hogy még nekem is sikerülhet. Illetve nem tudom hol ismerkedhetnék (netet leszámítva). 20+/L

Legjobb válasz: Én még csak nemrég regisztráltam ide,de elõtte komolyan azt hittem,hogy csak én vagyok így! Nem mintha ez bármi vigaszt adna nekem vagy a kérdezõnek...de tényleg jó tudni,hogy nem egyedi eset vagyok. Pont így vagyok én is ahogy fent írta a kedves kérdezõ, csak én 27/F vagyok. Munkahelyen nem lehet ismerkedni mert zárt kör van és alig van 1-2 nõ nálunk egyébként is. Suliba már nem járok tehát kilõve. Barátok meg az évek során valahogy csak 2-3 közeli maradt de ott már abba körbe mindenkinek van párja és ezzel vége is a lehetõségeknek. A nõk amúgy sokkal könnyebben találnak párt (ha hiszed,ha nem) elég csak várni és elõbb utóbb csak leszólít valaki,vagy neten rád ír.(társkeresõkön meg pláne) Szerintem ne félj attól,hogy egyedül maradsz :) csak adj egy kis idõt a dolognak. De ha nagyon szeretnél találni már valakit,akkor a neten szerintem biztos találsz,és ott akár te is "jelölgethetsz" vagy írhatsz a kiszemeltnek,már nem ciki ez egyáltalán.(élõbe persze más a helyzet de neten már teljesen elfogadott szerintem) Mindenesetre fel a fejjel,biztosan találsz valakit csak járj "nyitott szemmel" ! :)

Én még csak nemrég regisztráltam ide, de elõtte komolyan azt hittem, hogy csak én vagyok így! Nem mintha ez bármi vigaszt adna nekem vagy a kérdezõnek...de tényleg jó tudni, hogy nem egyedi eset vagyok. Pont így vagyok én is ahogy fent írta a kedves kérdezõ, csak én 27/F vagyok. Munkahelyen nem lehet ismerkedni mert zárt kör van és alig van 1-2 nõ nálunk egyébként is. Suliba már nem járok tehát kilõve. Barátok meg az évek során valahogy csak 2-3 közeli maradt de ott már abba körbe mindenkinek van párja és ezzel vége is a lehetõségeknek. A nõk amúgy sokkal könnyebben találnak párt (ha hiszed, ha nem) elég csak várni és elõbb utóbb csak leszólít valaki, vagy neten rád ír.(társkeresõkön meg pláne) Szerintem ne félj attól, hogy egyedül maradsz :) csak adj egy kis idõt a dolognak. De ha nagyon szeretnél találni már valakit, akkor a neten szerintem biztos találsz, és ott akár te is "jelölgethetsz" vagy írhatsz a kiszemeltnek, már nem ciki ez egyáltalán.(élõbe persze más a helyzet de neten már teljesen elfogadott szerintem) Mindenesetre fel a fejjel, biztosan találsz valakit csak járj "nyitott szemmel" ! :)
Szerintem azért látod azt, hogy mindenki párban van, mert ez a "gyenge pont", erre figyelsz. 20évesen még nagyon nem vagy elkésve, szerintem ez az ismerkedés akkor megy jól, ha próbálsz közvetlen és nyitott lenni, meg persze nem ragaszkodsz mindenféle ideálokhoz. 23N
Nekem sem megy ez a dolog, én is pontosan így gondolom ahogyan te ugyanez történik velem is sajnos.Bármit csinálok semmi nem jön össze, a netre rátérve pedig vannak ott is normális srácok, csak hát általában ott sem veszitek észre õket mint ahogyan a valóságban sem. :/ 22/F
ugyanez van nekem is... 21/F
Én is csatlakozok.. Én már feladtam :)
Ugyanez.. Az ellenkezõ nem nagy ívben kikerül. :)
mintha csak én írtam volna, pontosan ugyanebben a cipõben járok, bármerre nézek, mindenhol azt látom, munkahelyen, utcán, hogy mindenki megtalálta már a párját az életben, a korosztályomban, elég elszomorító, dehát ez van, próbálkozni kell, és nem feladni, akár nekem is írhatsz kezdetnek 27F
vagy külföldi---- :(
Kitartás! Mindenkinek! Én jelenleg a leszarom fázisban vagyok, de egyszer majd csak eljön a "csoda" :) 23/N
Elsõsorban magadban rendezd a dolgokat, azt is, egyáltalán mit szeretnél, mit vársz el magadtól.Ez azért fontos, mert rendbe rakja az önbizalmad is.Figyelj befelé...mindig jelzi a szíved, hogy rendben vagy-e és egyáltalán meg tudsz-e nyílni egy kapcsolathoz.Amikor ezt tudod mondani, be tudod fogadni az új életedet. :) Ha pedig nem, ne aggódj, mert mindig tudsz fejlõdni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, nagyon sokat segítettél!:) Elgondolkodtatott, amit írtál. Úgy érzem igazad van, meg kell próbálnom nekem is így tenni. Sajnos én eléggé rápörgettem erre az agyam az utóbbi idõben. Nehéz nem erre figyelni, mikor nagy a hiányérzet. De azon leszek, hogy most ne ezt tegyem az elsõ helyre és nekem is van mit helyre raknom magamban.
akik könnyen ismerkednek az nem feltétlenül a elõnyös...ismerek olyan embert aki már annyi embert ismer, ismert kapcsolat téren is, hogy már nem bírja a sok ember sokféle nyavalyáját és hát nem lennék a helyében..én pont az ellenkezõje vagyok, alig ismerek valakit, de akit ismerek, abban bízhatok, azokra tényleg azt mondom hogy értük érdemes élnem..sokáig voltam úgy, mint te, noha fiatalabb vagyok nálad.Járhattam én bárhova, hajjajj:bulik, koncertek, nyaralás, suli...aztán feladtam(persze nem az eljárogatást) és azt mondtam h bányaló vagyok, én nem érdemlek senkit...hónapokig voltam depressziós, látszott is.Aztán kihúztam magam a gödörbõl, nomeg a barátaim is segítettek.Akkor azt mondtam, leszarom, majd megismerek valakit valamikor, de félretettem és foglalkoztam mással(megjegyzem nem volt könnyû hiszen romantikus típus vagyok).Nem kellett soká várnom, egy hetet se.Buszon kezdõdött a kapcsolatom, egy szemezéssel(nem én kezdtem)...nem számítottam rá.Rájöttem, hogy rendeznem kell magam és a gondolataim, mielõtt az új életemnek nekifutnék(ezt a találkozás elõtt döntöttem el.)És megtörtént a csoda.
írj
Én se találok senkit nyugi.Majd idõvel.Ismerkedés nekem megy.Csak a kapcsolathoz nem jutok el soha.Valamit mindig hiányolnak a nõk. 20F
Egyáltalán nem vagy ezzel egyedül. Sõt, attól, hogy itt nem sok ember ír róla, bizony általános tény, hogy túlnyomórészt 2 féle ember található meg a fiatalok között: aki szingli és nehezen talál párt, illetve aki egy rossz kapcsolatban van, de az Istennek se akar kilépni belõle. Azért azt szögezzük le, hogy attól, hogy a környezetedben sok mindenki megtalálta a párját nem jelenti azt, hogy jó is a párkapcsolatuk. És mivel az emberek nagy része érzelmileg labilis és gyenge...beérik ezzel. Én meg amondó vagyok, inkább vagyok egyedül, mint egy rossz, javíthatatlan kapcsolatban. Én is várom a csodát és Nekem is mindennél jobban szükségem lenne arra, hogy legyen végre valakim. De itt az ideje belátnom azt is, hogy azért nem jött még, mert még mindig változtatnom kell valamit a belsõmön :)

Mit gondoltok, igaz-e, hogy a fiúk szinte bárkivel össze tudnak jönni, ha jól kijönnek? Vagy ha például a fiút visszautasítja egy lány, akibe szerelmes, miért tud mással is rögtön simán összejönni, egy lány meg miért nem?

Fiú ismer?seimt?l ( és alapvet?en normális fiúkra gondolok) és lányoktól is hallottam már nem egyszer, hogy a fiúknak nem kell szerelem a kapcsolathoz; elég, ha szimpatikus a lány, kijönnek egymással (persze a lány külseje is szempont). Szóval sok mindenkivel simán el tudnak kezdeni egy párkapcsoaltot, míg a lányok szerelemb?l mennek bele.

Legjobb válasz: "egy pasi nem bírja ki szex nélkül, egy nõ igen" Ez hülyeség. Alapvetõen a két nem közötti eltérések nem olyan hatalmasak, mint ahogy azt mindenhol mondják. Bizony, nem csak a tinik esnek áldozatul a médiának, hanem a felnõttek is. Tudjátok, hogy az egész Földön melyik másik lény hasonlít leginkább a nõre? A férfi. Ugyanaz a faj. Csak ha nem hegyezik ki az ellentéteket, akkor nem veszi meg senki az idióta self-help könyveket, magazinokat, romantikus filmeket. Ez is, mint a legtöbb dolog a világon, EMBERfüggõ. Nem nemfüggõ.

a férfiak szexuális vágyat éreznek, a nõk szerelmet a kezdet kezdetén és sok esetben a férfiban nem alakul ki szerelem évek múlva sem. ez gén.
"egy pasi nem bírja ki szex nélkül, egy nõ igen" Ez hülyeség. Alapvetõen a két nem közötti eltérések nem olyan hatalmasak, mint ahogy azt mindenhol mondják. Bizony, nem csak a tinik esnek áldozatul a médiának, hanem a felnõttek is. Tudjátok, hogy az egész Földön melyik másik lény hasonlít leginkább a nõre? A férfi. Ugyanaz a faj. Csak ha nem hegyezik ki az ellentéteket, akkor nem veszi meg senki az idióta self-help könyveket, magazinokat, romantikus filmeket. Ez is, mint a legtöbb dolog a világon, EMBERfüggõ. Nem nemfüggõ.
Szerelem a kapcsolathoz? Ne röhögtessek már! Azt, hogy szeretsz valakit, akkor mondhatod el, ha kívül belül tetõtõl talpig megismerted, és elfogadtad olyannak, amilyen. A kapcsolat elején, amikor alig ismered, mit szeretsz benne? Amit beleképzeltél és valójában nem is létezik?
Javítás: "Azt hozzátenném, hogy szerintem ez a hozzáállás NEM kizárólag a fiúkon múlik." bocsi.
de, nemfüggõ
Ha már csak abból indulunk ki, hogy a srácok többsége érzelem nélkül is tud dugni, a lányoknál meg ez is máshogy müködik..., bár akadnak kivételek!Ezt most arra hoztam fel, hogy irtad, a "fiúknak nem kell szerelem a kapcsolathoz"...
a pasik nyitottabbak, alacsonyabban van náluk a léc is, és ez már megint abból ered, hogy be vannak programozva a nemzésre a legnagyobb különbség tehát a hormonszintben van, genetikában egy pasi nem bírja ki szex nélkül, egy nõ igen
Ez igaz. Egyszerûen a férfiaknak sokkal erõsebb a dugásigénye, ezért nekik ez az egyik legfontosabb szempont, hogy ez ki legyen elégítve. A többire ott vannak a haverok, tehát egy lány fõleg ezért szükséges nekik. Annyira nem fontos maga a szerelem vagy hogy különösebben szeressék azt a lányt, hanem ha egy srácnak lehetõsége van egy nõvel kapcsolatra, akkor azt megragadja. Csúnyán hangzik, de egy kapcsolat az biztosított dugásokat jelent egy férfinek, amiért már nem kell tepernie. A pasik az egyéb igényüket, a beszélgetésre, barátságra, szellemiekre stb. azt általában a baráti körükkel élik meg, és egy párkapcsolat megléte elsõsorban a szexuális igények miatt fontos nekik. Ezért van az, hogy rengeteg fiú inkább a haverokkal van, szívesebben van baráti körben stb. mint a barátnõjével, viszont ha van szex, akkor egy ideig mézes-mázos stb. Ezért van az, hogy elvileg intelligens férfiak is ha összegyûlnek, elmondják a nõket mindennek, nem túl szép jelzõkkel illetve õket, persze a nõk körül hirtelen átváltanak kedvesbe... Illetve az, hogy egy csomó srác inkább lejjebb adja a lécet, és képes egy bunkó, kifejezetten csúnya csajjal is párkapcsolatban lenni, mert legalább akkor rendszeresen tud dugni, mert amúgy nem vonzó a lányoknak és sokat kellene egy sima szexért is tepernie. Persze ez alól vannak nagyon ritka kivételek. Ezek általában azok, akik válogathatnak okos, szép lányok közül. Õk nyilván szerlmesek a párjukba, és fontos nekik a szerelem, de a legtöbb férfinek nincs ilyen lányoknál lehetõsége. Így lejjebb adják a lécet, hogy legalább a szexuális igényeik ki legyenek elégítve. Én nagyon sokféle, intelligens, kevésbé intelligens, fiatal, idõs stb. férfit ismerek, és 95%-ban ezt látom, amit itt leírtam.
A kérdező hozzászólása: Hát én alapvetõen úgy gondolkodok, mint ahogy a harmadik is ecsetelte, hogy nem szabad sztereotípiákat teremteni, meg hgy mindenki egyedi ...stb. DE. Akárhogy is nézegetem az ismerõseimet, a gimiseket is, az egyetemieket is, a barátokat is, a munkahelyieket is; valahogy én akkor is azt látom, hogy valahogy csak igaz az esetek nagy részében ez a sztereotípia. És tényleg normális, józan életû emberekre gondolok.
ez mekkora ökörség, h a pasiknál lejjebb van a léc! már bocs, de kb csak olyan nyomoronc pasikkal találkozok, akik kizárólag tuti bomba szõke nagymellû csajokról álmodoznak, és frankón beképzelik maguknak, hogy meg is kaphatják. elõbb van az, hogy egy dekoratívabb csaj összejön egy kopasz szemüveges sráccal, csak mert a srác érdekes és okos, és nem csak meg...ni akarja. egyébként osztom a véleményt. egy pasinál többynire elég ha bejön neki a csaj, de egy lánynak fontos, h a személyiségét is megsimerje a fiúnak, akivel összejön. legalábbis a többség így van ezzel.
Én fiú vagyok, de nekem sajnos nem ez a tapasztalatom, a kérdés elsõ felére válaszolva, már csak a saját példámból kiindulva:( Nem könnyû ismerekedni, de lehet én vagyok béna:/ Nekem nagyon nehezen jön össze egy lánnyal kialakitani egy kapcsolatot hiába vagyok szórakozóhelyen, és hiába tetszik.. Sztem pont hogy a lányoknak könnyebb kialakitani kapcsolatot, csak jól megválogatják kivel állnak le..
lányoknál is van ilyen hogy nem kell szerelem vagy úgy jönnek össze valakivel hogy mást szeretnek ez mind2 nemnél így van persze valaki meg csak akkor jön össze valakivel ha szereti is ez mindenkinél más nemtõl függetlenül

Miért nem lehet olyan lánnyal összejönnöm, aki nem csak személyiségre, de külsõre is az esetem, miért nincsenek vonzó, cuki és egyben kedves, jófej, szimpi lányok manapság?

Olyan rossz, hogy ha levelezek egy lánnyal és jól el vagyunk, meg minden, egy idõ után kiderül a képcserénél vagy a találkánál, hogy egyáltalán nem jön be nekem külsõre vagy én õ neki. Miért nincs olyan lány, aki vonzó, cuki is és egyben mégis ilyen jófej, hogy már a személyisége, jelleme is lenyûgöz. A mostani lányok többnyire utálatosak és tiszteletlenk meg flegmák jellemre, ez a legnagyobb bajom velük, felõlem lehet akármilyen szép, ha ilyen egy lány engem már nem érdekel max megdugni akarom.

Legjobb válasz: Nos a problémával már akkor ketten vagyunk. De sosem szabad feladni a csüggedést!! :D

Nos a problémával már akkor ketten vagyunk. De sosem szabad feladni a csüggedést!! :D
Hidd el, ha lenne olyan, akkor neki nem kellenél te. Tapasztalat, sajnos. Szóval majd beérem valakivel akiért nem rajongok, hanem alkalmazkodni is kell hozzá...talán :((( 18/L
Nem azt mondtam, hogy defektes sz*r vagy, csupán megosztottam veled a tapasztalataimat. Az én baráti köröm tele van olyan kapcsolatokkal, ahol az emberek felnéznek egymásra, értelmesek és normálisak, nem csalják egymást, hanem tisztelik - az ilyeneknek sosem volt probléma egymásra találniuk, mert bizonyos értelmi és érzelmi szinten hasonlóak az érdeklõdési körök és szokások. A helyes, de barátnõjüket csaló fiúknak sem a normális lányok jutnak, hanem általában a jellemgyenge és buta csajok. Az páváknak az alja r*bancok. Az izomagyaknak a plázacicák. Az értelmeseknek meg az értelmesek.
A kérdező hozzászólása: # 7/7 Erre csak annyit tudok mondani, hogy neveztek már rondának és helyesnek is, aki meg nem a külsõre ment az azt mondta, hogy olyan jófej vagyok, h nem hiszi el, hogy még nem is volt barátnõm. Két lány meg játékból még meg is akart erõszakolni. De amúgy igazad van egy defektes ronda szar vagyok. Míg az a fiú, aki helyes, magas, de csalja folyton az megérdemli a szép, rendes lányt.
Én azt tapasztalom, hogy a normális emberek mindig megtalálják egymást, ugyanis a hasonló személyiség hasonlót vonz. Ezek után, ha te egyetlen olyan lányt sem találsz, aki egyszerre szép és jófej a szemedben, akkor valószínûleg te sem rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal. Tessék a magadfajták között keresgélni...
Nem vagy egyedül kérdezõ :) Sokan vagyunk így férfiak! Hm, talán nem szabadna így rágörcsölnöd. Próbáld meg ezeket a gondolataidat kiiktatni. Kösd le magad, valami versenysport tökéletes erre.
túl nagyok az igények xD
Látjátok ez nekem is a bajom, hogy nem találok ilyen hölgyet pedig már mindenhol kerestem. :/
Az ilyen lányok nem kelletik magukat általában, tehát rájuk bukkani is nehéz:) Az én barátnõm pont ilyen, és nagyon becsülöm! NE általánosítsatok férfitársaim.
jóvan tesókáim, akkor már hárman vagyunk :'D
9-es te szerintem nem ebben a világban élsz, amiben mi.Én mindig azt tapasztalom, hogy az értelmesek és normálisok sosem találják meg egymást, ismerõsi körömben a nagy része a srácoknak teljesen normális, értelmes.És egyikük sem talál olyan lányt, köztük én sem, pedig már kerestem mindenhol ilyet. "Az értelmeseknek meg az értelmesek." Ha ez a mondatod valós lenne ténylegesen, akkor most nem lenne itt ennyi hasonló kérdés sem, hidd el nem viccbõl állítom, itt az oldalon van jó pár teljesen normális srác, csak éppen õk sem találnak értelmeset, ahogyan én sem.

Miért csak a félénk, visszahúzódó, csendes, érzelmes, odabújós, szeretgetős, titokzatos, védelemre szoruló lányokhoz vonzódom, miért nem tudok ilyen lánnyal összejönni végre, hogy odafigyelhessek rá és törődhessek vele?

A sulimban már nincsenek ilyen lányok sajnos több okból kifolyólag is, valahogy egyre több az nagydumás, határozott, beszólogatós, durva, érzéketlennek t?n? lány, akikhez nem vonzódom valamiért. A másik meg, hogy miért vágyom, hogy síró lányokat vígasztaljak meg?

Legjobb válasz: 18L, de azért le sem [email protected]ád ezt a gyereket... A nyakamat tenném rá, elõbb vinnélek ágyba, mint hogy ennek az önbizalom hiányos gyereknek egy puszit is adnál. Szépen barátaid közé sorolnád.

18L, de azért le sem [email protected]ád ezt a gyereket... A nyakamat tenném rá, elõbb vinnélek ágyba, mint hogy ennek az önbizalom hiányos gyereknek egy puszit is adnál. Szépen barátaid közé sorolnád.
Én amitõl kivagyok azok az erõszakos arcú lányok. Könyörgöm! MIRE FEL ERÕSZAKOS AZ ARCA?!?!?! Egy nõ, hogy jön ahhoz, hogy erõszakos legyen?!?! Tele van velük a város...
4. hozzászóló: Sajnálom, hogy ilyen reménytelen vagy, és örülök neki, hogy nem ismersz, mert én messzire elkerülöm az ilyen egoista balfékeket ;)
azért van ez, mert igazából te vagy a vámpír edward és keresed a síró, savanyú belládat.
Igazi kincs vagy. Minden igazi hercegnõ álma :) Hidd el, hogy vannak még normális lányok, akiknek nagyon hiányzik a szeretet... Olyanokat ne a p*cs*k között keress, azoktól csak rossz élménnyel távozol. 18/L
én is ilyen vagyok, ezért is animézek, mert ott vannak igazán olyan lányok akikre én vágyom :3 https://www.google.hu/search?num=10&hl=hu&site=imghp&tbm=isc.. Amúgy meg az élõkhöz alkalmazkodok a komoly testépítéssel, el akarom érni a max izomzatot amit naturálba lehet! Úgy tuti lesz megfelelõ csajom :D Meg ha nem viselkedsz keményen [email protected] se vesznek szal próbálj meg eleinte csak színészkedni, majd egy idõ után már jön magától az erõ-kisugárzásos viselkedés, gyakorolni kell. Ha találsz ilyen lányt állj készen hogy elcsábítsd!
Vagyunk még egy páran ilyenek, de sokszor nehéz minket megtalálni mert elnyomnak a "nagydumás, beszólogatós" lányok. Csak járj nyitott szemmel:)
Vannak ilyen lányok, de sajnos elég kevés, és mindnek van egy jóképû, magas, bunkó pasija.
Ja, azt hozzátenném, hogy nekem volt ilyen típusú barátom, mint a kérdezõ, aztán egy majdnem 2 éves kapcsolat után bejelentette, hogy õ már nem tudja viszonozni azt a szeretetet, amit én adok neki és lelépett. ;)
Bezzeg az én sulimba nem járnak ilyen srácok. Ez nem igazság.:D Egyébként meg a srácokkal is ez megy. Öntelt, bunkó, éretlenek idióta lesz mindegyik, aki csak dugni akar mindent és mindenkit. :) Hová valósi vagy?:)
Megmondom én miért! Mert nem egyenrangú partnerre, NÕ-re vágysz, hanem egy ölebre, egy zsebkutyára, csak ugye embermõl legyen. Azért. Végülis nem vagy beteg, de sokan inkább a romantikus, tüzes határozott nõket szeretik, azokkal lehet állat nagyokat kefélni. TE meg inkább ápolod, símogatod, vígasztalod azt a szerencsétlenséget. De monom , nem vagy eltúlzottan beteg.
nos hát én épp ilyen vagyok....és hát a barátom ilyen szempontbol tökéletes vigasztaló és biztonságot nyújtó tényezõ számomra...(: tehát butaság hogy az ilyen srácok a barátoknál maradnak..és igenis ha johelyen keresel találsz még ilyet..:D
Azért, mert te is ilyen típus vagy; arra vágysz, amit adni szeretnél :)
Az én sulimba mért csak egy-két ilyen fiú jár?? egyébként szerintem sokkal jobb, hogy az ilyen lányokat szereted, szerintem egy fiúnak az (is) a dolga hogy megvédje a barátnõjét :) )

Miért nem tudok egy lánnyal sem összejönni? Miért nem kellek nekik? Más hogy tudja meghódítani a lányokat, mi a titkuk?

Legjobb válasz: Hogy mi a titkuk? Szerintem semmi. Egyszerûen így jöttek össze a dolgok, a szerelem kiszámíthatatlan. Ha önmagad adod,azzal sokat nem veszíthetsz,mert egyébként még az esélye se lesz meg,h valaki önmagadért szeressen...

Hogy mi a titkuk? Szerintem semmi. Egyszerûen így jöttek össze a dolgok, a szerelem kiszámíthatatlan. Ha önmagad adod, azzal sokat nem veszíthetsz, mert egyébként még az esélye se lesz meg, h valaki önmagadért szeressen...
Mert bekerülsz a barátzónába. Nem vagy elég határozott az ismerkedés közben, és a logikai agyára akarsz hatni az érzelmi agya helyett. Megtorpansz ismerkedés közben. Persze nem vetheted rá magad, de tudatnod kell a lánnyal, hogy mint NÕ érdekel. Ha ezt nem teszed, azt hiszed csak barátkozni akarsz, és a férfi image lassan szertefoszlik.
"azt hiszi"
A kérdező hozzászólása: Adhatom én önmagamat, ha alacsony vagoyk és vékony. :/
CMD, ez alatt mit értesz pontosan? "Nem vagy elég határozott az ismerkedés közben, és a logikai agyára akarsz hatni az érzelmi agya helyett. " Hogyan adod tudtára, hogy õ téged mint NÕ érdekel?
Hát gondolom úgy kell a Nõ-vel Nõ-ként bánni, hogy megdicsérjük a haját, puszit adunk az arcára, megérintjük, bókolunk neki. Különben honnan venné le, h akarunk tõle valamit...
Ja, valahogy úgy, ahogy a 6-os írja. Sokan azt hiszik, hogy duma, duma, duma, aztán beleszeret a lány. Ez a legnagyobb tévedés. Ezzel szinte csak a logikai agyára lehet hatni, az érzelmire nem, vagy nem eléggé, attól függ, mit mondasz. Kell az egyensúly. Elkezdesz dumálni valakivel, eléred, hogy kényelmesen érezze magát veled. Ezt észre lehet venni onnan, hogy a csaj már magától pofázik neked. Eleinte csak te beszélsz, te kérdezel, de a lényeg, hogy ne kihallgatásnak tûnjön, hanem beszéltesd a lányt. Közben fontos az érintés. Elõször csak finoman, nem intimet, váll, hát felsõ része ilyenek. Aztán ahogy egyre mélyülnek a dolgok, mehet a derék, hát alja, kézfej. Így szépen eljutni a csókig, onnan szerintem már nem nagyon lehet elcseszni a dolgokat. A lényeg, hogy mindig FÉRFINEK lásson. Ez egy baromi hosszú, és nehéz, de tanulható mûvészet, és bárki képes rá. Írjatok privátot, ha jobban érdekel.
Sokat beszélgettünk, az értékrendünk passzolt, kedves volt, udvarias, figyelmes, vicces, nem utolsó sorban tetszett is a külseje (rocker pasi, mackós-izmos, hosszú hajú, kecskeszakállas), hát ennyi az én sztorim. 22/L

Miért nem sikerül egy lánnyal sem összejönnöm buliban?

22 éves vidéki nagyvárosban élõ srác vagyok,intelligens, okos hapsinak tartanak. Több nyelvet is beszélek, egyetemre járok stb. Már évek óta minden héten egyszer eljárok szórakozni. Ha jól számolom az utóbbi 5 évben kb 250 buliból mindössze csak 5 alkalommal tudtam lánnyal smárolásig eljutni. Ez szerintem borzasztóan rossz arány, valami nagy gond lehet velem. Fõleg annak tekintetében mondom ezt, hogy a cipõ-nadrág-ing kombináció ami rajtam van az mindig 100 ezer Ft. feletti értékû (Boss, GANT, Ralph Lauren, GAS cuccok) + egy feltûnõ másfél milliós órát hordok. Ennyire csúnya lennék, hogy még a "gazdag" kinézetemmel együtt sem figyelnek fel rám a lányok?

Legjobb válasz: Nem a ruha teszi az embert. Te GYÖKÉRNEK születtél és GYÖKÉR is maradsz!

Nem a ruha teszi az embert. Te GYÖKÉRNEK születtél és GYÖKÉR is maradsz!
tipik. mondas: a penz nem boldogit!
Szimplán a pénzes kinézettel tényleg nem lesz sikered. Annak a válaszolónak is teljesen igaza van, hogy a legtöbb lány ránézésbõl meg nem mondja, hogy mennyit ér az órád. Hiába mennél el egy szórakozóhelyre egy Becsei Áron által gyártott mûremekkel a karodon, senki le sem kakálná, pedig egy alapmodell árából is csinos lakást lehetne venni akárhol az országban. Egy diszkó félhomályában pedig egy Ralph Lauren és egy Goldenland ing is csak "ing". Te nagyon görcsösen akarod ezt a dolgot, esetleg rossz lányokat nézel ki. 5 év alatt szerezhettél volna olyan rutint, amibõl tudhatnád, ki az, akihez érdemes odamenni, és ki az, aki úgyis elküld. Az órát például ha egy fémszíjas nagy batár, fõleg, ha arany színû, felejtsd el! Ez cigányos hatást kelt. Helyette válassz egy kevésbé vastag, bõrszíjas, elegáns modellt. Ez most csaqk így eszembe jutott. Buliban ne törekedj feltétlenül az azonnali kavarásra. Kivéve persze, ha ez a célod, mármint kizárólag a szex. Ha nem, akkor ott ne is próbálj rámászni a lányra, inkább arra törekedj, hogy az elérhetõségét szerezd meg. Késõbb tudtok találkozni világosban, józanon, halkabb környezetben.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a bunkón nyomulós, buzgómócsing típus, ígyekszem kultúráltan közelíteni a lányok felé a buliban is. Az önbizalom nem teng túl bennem az tény. Igazából már annak is örülnék ha legalább flörtölés, csók szintjén szóbaállna velem valamelyik egy buliban. Egy idõben sokat k*rváztam és pénzért dugtam csinos lányokat, de ebbõl ki akarnék szállni és pont ezért próbálkoznék "normálisan". Mivel elég csúnyácska (külsõre magam 10-es skálán 3-asra értékelném, úgy a drága ruhákkal és kiegészítõkkel együt) vagyok, így az igényeim sem túl magasak nõk terén, de a netes társkeresõkön is csak az olyan kövér/nagyon csúnya lányoknak jövök be, akik senkinek sem kellenének. Egyébként Debrecenben élek és itt végzem az egyetemet levelezõn.
Viszonylag kevés olyan lányt ismerek, aki tisztában van egy karóra értékével. Vagy az árcetlit rajta hagytad a biztonság kedvéért? Mert akkor lehet az a baj, hogy igénytelenül fityeg a karodon.
Szerintem, azért ne ess pánikba. Igaz, hogy nem a ruha teszi az embert, de a megjelenés nagyon fontos. Lazits egy kicsit. Buliba mész? Nem pinvin bálba! A csajok amugyis óvakodnak az anyám-asszony-katonáktól! Nincs farmared? Vegyél!Nics egód, csinálj!Minden rajtad mulik, az igazi nem a pénztárcád belsejét fogja csokolgatni, az pedig, hogy te mit teszel ezért, rajtad áll!
Na igen, az ok amiért a huszonéves pasik inkább a tizenéves kis naivákkal próbálkoznak :) Ha a saját korosztályodban nem találsz magad mellé lányt, akkor nem az öltözködéseddel van baj. Kérdés az hogy milyen céllal keresel csajt, kapcsolatra vagy csak pár menetre? Az egyetemista lányok azért már nem olyan hülyék, a legtöbbje leszûri hamar, hogy mi a szitu (bár ez függ attól is hogy hova jársz). Ha van kisugárzásod, jó társaság vagy, akkor tök mindegy hogy nézel ki.
túl komoly vagy, és túl jó parti ahhoz, hogy veled csak úgy szórakozzanak a buliban, inkább másképp tekintenek rád de mivel a buliban nem az örök szerelmet keresik a csajok, így te kiesel a körbõl :D
Szia ! Menj el agybeültetésre, segiteni fog :D
Mert béna vagy azért a ruháddal biztos nem fogsz csajozni 22 évesen nem tudsz csajozni? hihetetlen nem a ruha teszi az embert. :D
Hát ha a ruha nem segít rajtad, akkor az órádat nyugodtan nekem adhatnád :/ Jól jönne.
Ha ilyen gazdag vagy, és amúgy se veszed emberszámba a lányokat, akkor miért nem k*rvázol? Ha eladod az órádat, az árából két évig minden héten más csajt dughatnál hétvégente. Az idöt meg majd nézed a telefonodon.
nem a kinézettel lehet csajozni a célközönség is más akit feltudsz szedni ezekkel vagy pénzzel de a te esetedben a lényeg a számok növelése gondolom nem csunya nökkel szeretnéd ezt megtenni. de aki tud csajozni az egy kihegesztett olajos bemelegitöbe is sikerrel jár itt a duma kisugárzás magabiztosság és az adott nöre minél hamarabbi ráhangolodás és azok szerint teszel vagy mondasz bármit
a legfontosabb dolgot kihagytam de mindenki ahogy látom, egy buliban mivel tudsz kitünni a kibsztt nagy tömegböl? a bárpultnál feszitesz villogtatod a kocsikulcsot orát deákokat vagy igazi cápa vadász leszel és bedobod a legnagyobb fegyvert a TÁNCOT!!!!

Miért nem sikerült nekem összejönni még egy csajjal se? (képet privibe küldök)

22 éves vagyok még nem sikerûlt csajjal összejönöm soha,

Legjobb válasz: Önbizalomhiány esetleg? H nem vagy elég határozott pl, meg hát nemtom, a magabiztosság, hogy ott van egy férfi, és meg tud védeni, az jó. Szerintem talán ezért lehet.

Önbizalomhiány esetleg? H nem vagy elég határozott pl, meg hát nemtom, a magabiztosság, hogy ott van egy férfi, és meg tud védeni, az jó. Szerintem talán ezért lehet.
A külsõ sok lánynál alig számít. Ha el tudod szórakoztatni õket, biztonságérzetet adsz a jelenléteddel, és aktív vagy, tudsz udvarolni, a lányok legalább 40-50 százaléka fel tud figyelni rád akkor is, ha nem vagy tipikusan vonzó megjelenésû!
küldj priviben képet, szívesen adok tanácsokat
küldj képet
küldj képet
Nekem is küldj légy szíves képet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!