Találatok a következő kifejezésre: Miért nem össze (498 db)

Miért nem mûködik, miért nem ossza a netet a routerem?

Egyik percrõl a másikra nem ment az internet. Kikapcsoltam, majd vissza a routert, de még most sem osztja a netet. Nem a netkábellel van a gond, mert ha azt dugom a laptopba, akkor az internet megy. Eddig nem volt vele semmi probléma, de már 2 napja nem megy. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Reseteld ki, konfiguráld újra.

Reseteld ki, konfiguráld újra.

A Fidesz sok embertől elvette a rokkant nyugdíjakat de az evvel megporolt pénzt miért nem ossza szét azok közt aki tényleg rászorul?

Legjobb válasz: Odaadja majd a gazdagoknak hisz Orbán szegényellenes ezért szedi el tõlük. A jelszó mindenek felett segítsük a gazdagokat! A bátyámtól is megvonják mert nem tudta hová kell vissza küldeni semmi cím pedig hiányzik az egyik lába na de hátha kinõ. idáig ezek voltak a leg mocskosabb szemetebb kormány amióta megtörtént a rendszerváltás.

Odaadja majd a gazdagoknak hisz Orbán szegényellenes ezért szedi el tõlük. A jelszó mindenek felett segítsük a gazdagokat! A bátyámtól is megvonják mert nem tudta hová kell vissza küldeni semmi cím pedig hiányzik az egyik lába na de hátha kinõ. idáig ezek voltak a leg mocskosabb szemetebb kormány amióta megtörtént a rendszerváltás.
Mert az a pénzt maguk közt osztják szét.
Azért van felülvizsgálat, mert sokan jogosulatlanul kapnak rokkantnyugdíjat. Ez engem is zavar. Nevetséges ez az ország 800000 rokkantnyugdíjassal. "A bátyámtól is megvonják mert nem tudta hová kell vissza küldeni" Na ezt saját magának köszönheti. Telefonról, internetrõl még nem hallott?
Szerintem helyes hogy felül vizsgálják egy csomó élõsködõ kapta eddig is miközben semmi baja.A pénzt pedig gondolom átcsoportosították máshova.
A kapcsolattal rendelkezõ élõsködõk most is kapják, és a "semmi baja, de kap" az kapcsolatokkal rendelkezik, mert másképp már azelõtt sem tudta volna elintézni.
Szerintem meg a protekciósokat is kilõtték, csak sajnos azokkal együtt akik valóban rászorulók.
Hát igen talán még emlékeznek sokan hogy mi volt két éve Nyírmihálydiban, ahol az szúrt szemet hogy ugyan csak 2 ezer fõs a lakosság de 10x annyi a járadékra jogosult mint más hasonló lélekszámú település esetében. Az érintettek egytõl -egyik kisebbségbõl származtak. Egyébként sokakkal tényleg szemét módon elbántak. Az utcánkban a fél oldalára béna embert 90%-ról 30%-ra vették azzal az indokkal hogy a másik kezét még tudja használni!

Miért nem osszák meg a külföldön dolgozó emberek egymással a tapasztalataikat?

Egyszer tettem ide egy kérdést:Van itt olyan 30év körüli pár,akik szeretnének Angliában dolgozni,és van külföldi munkatapasztalatuk?Senkit nem érdekelt semmi,nem akartak kapcsolatba lépni sem velem.Volt,aki tanácsokat adott,hogy nyelvtudás...meg minden,hát gondolom,csak tisztában vagyok a dolgokkal,nem el?ször csinálom.

Legjobb válasz: Jól mondjátok! A magyar már csak ilyen "segítõkész"! Hát nehogy már a másik ember elõrébb jusson!!!

Vannak olyan emberek, akik nem tudnak másokkal együtt élni vagy sosem költöznének össze idegenekkel. Az informálódás tényleg fontos lenne, de ettõl, hogy valakinek sikerül jó munkát kapni, másnak nem biztos, hogy lesz ugyanahhoz kedve vagy tehetsége, szóval ez sem mérvadó. Nem valószínû, hogy azért nem kaptál a volt kérdésedre választ, mert nem akart senki sem segíteni, de nem hiszem, hogy millió olyan ember van, aki Angliában keres épp munkát 30 év körüli párként. Miért kellene kapcsolatba lépniük veled? Ha te akarsz valamit, akkor nem neked kellene velük felvenni a kapcsolatot? Ha akarok valakitõl valamit kérdezni én hívom, nem õ engem...
Jól mondjátok! A magyar már csak ilyen "segítõkész"! Hát nehogy már a másik ember elõrébb jusson!!!
Az elsö válaszoló vagyok. Két féle magyar van külföldön. Az egyik aki azért megy ki hogy pénztkeresen´, otthon hagyja a családját mindenét, és egy meghatározott idöre külföldre megy pénzt keresni. Ez minden centet sajnál, ezek akik még a szemetet is össze szedik, bolhapiacra járnak, és egy centért az anyjukat is eladnák. Aztán van a másik típus aki külföldre megy férjhez, ritabban nösül meg. Ezek egyböl beilleszkednek az adott társadalomba, szinte ugyan úgy élik az életüket mint otthon, ök nem készülnek haza és nem a mindenáron pénzszerzés a céljuk inkább hogy beilleszkedjenek az adott társadalomba.ilyenek még azok akik valami magasabb állás küldött ki külföldre.
Szia, kicsit nezzel korul ebben az utazas reszben, nagyon sokan kerdeztek mar korabban Angliaval kapcsolatban, vannak hasznos valaszok. Mire lennel amugy kivancsi? Angliban elunk, szeretunk kint, van egy kiskoru gyermekunk is aki itt jar az iskolaba, nem fogunk mar visszamenni Magyarorszagra. Par eve jottunk ki, mar megszoktunk, es sokkal jobban erezzuk magunkat mint otthon. Van tobb hasznos infoval teli oldal, nezd meg oket londonimagyarok.hu euvonal.hu iranylondon.hu
Az ingyenes iskola van...nekem egyszeri felmérési díjat kellett fizetnem(ami 30 font volt), ahol megállapították, hogy milyen szintû az angol tudásom, majd a megfelelõ csoportban kezdtem..De a fizetõs helyen se rossz a helyzet..4 hónapi kurzusnál kérheted, hogy reggeli vagy esti órákban akarsz járni, és havi 140 font.. A kisállatokról:Amikor mi néztünk kiadó lakásokat, volt aki elõre megírta, hogy állat nem lehet! Ha akarsz sem tarthatsz, mert benne van a szerzõdésben(van aki ki írja, hogy gyermek sem lehet) Mi nálunk nincs ilyen a szerzõdésben, ezért egyszer megkérdeztük, hogy tarthatnánk-e kiskutyát vagy macskát..Azt mondták nyugodtan csak szóljunk nekik, hogy van állat...ennyi. A lakás bérlés az egy kicsit nehéz, fõleg ha úgy szeretnéd mint mi.Csak mi ketten bérelünk 2 szobás lakást, és nem SZOBÁT! Így csak a lakásbérlésrõl tudok infót adni.Amikor mi kerestünk lakást fontos volt, hogy legyen leinformálható munkahelyed, megfelelõ fizetésed.Amit rögtön fizetni kellett:140 font az ügynökségi díjért.Ott ellenõriztek le, hogy tényleg valós adatokat adtunk meg...ha jó elbírálást kaptak akkor kifizettük a másfél hónap kauciót+ 1 havi bérleti díjat..és lehetett költözni...De szobát is lehet bérelni, akár úgy is hogy ketten mentek.Ilyen esetben kérhettek dupla szobát.Itt kétszemélyes ágy van, és néha tartozik a szobához fürdõszoba is... A benzin most 0.94 penny.Legalábbis mi annyiért szoktunk tankolni.A ház elõtti parkolással nekünk is vannak néha gondjaink, mert ha késõ este megyünk haza nem mindig van hely a ház közelében..De ha kocsi van akkor úgyis kérnetek kell(és persze fizetni kell) parkolási matricát.Minden zónának van külön matricája...Ha nincs matricád , és úgy parkolsz , megbüntetnek..(itt a parkolóõrök lelkesen végzik a munkájukat, minden nap látom õket...Én nem Londonban élek, de kocsival csak akkor megyünk fel, ha tudunk parkoló házat mert ott iszonyú a forgalom.(egyébként London sokkal drágább mint vidék, szóval ott egy kicsit nehezebb lesz az élet) A baráti körrõl csak annyit, hogy ha kint vagy nem biztos, hogy lesz kedved más magyarokkal megismerkedni, vagy éppen ellenkezõleg sok barátot szerzel.Ezt elõre nem lehet megmondani..Majd rá fogsz jönni, hogy sokan nem bulizni akarnak, hanem dolgozni, és sok embernek megvan a maga baja, fõleg most...Gondolom sokan vannak akik barátságosak és csalódtak is...Mi szívesen barátkozunk, de szerencsére nem sok emberben de csalódtunk is...Így egy kicsit bizalmatlan is az ember.De ezt csak ti fogjátok tudni, hogy tudtok-e olyan baráti társaságot összehozni ahol bulizni is lehet... Ha van még kérdésed szívesen válaszolok, és sok sikert
Ha azokkal az oldalakkal vegeztel mar, kivesezted oket, akkor meg nezd meg az utazas.com (forumba menjel)oldalt is, ott is talalsz infokat! Amugy amire szukseged van, utlevel, penz, talpraesettseg, nyelvtudas, es a jeg hatan is megelni tudas!:) Ha ezek megvannak, nincs mitol felnetek.
Én Angliában élek, és nagyon szívesen segítek neked ha bármi kérdésed van, és persze tudom a választ...
A kérdező hozzászólása: Persze, ha tudod, hogy kit hívj.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, vannak rendes emberek!!!!
De te azt mondod, hogy nem kerestek...és akikrõl beszélsz honnan tudják, hogy te mit akarsz vagy hogy egyáltalán létezel, ha nem ismernek? Szóval akkor hogy venné fel veled egy ismeretlen a kapcsolatot? Úgysem úgy lesz semmi sem, ahogy más elmondja. Én is külföldön élek (nem Angliában) és senki soha sem segített és nem is vártam ezt el. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Nem önzõség ez, csak egyszerûen te a saját életedet tudod csak megélni, másét nem. Kaphatsz x millió tanácsot, de a te életed úgyis másként fog alakulni, mint másoké. Milyen konkrét kérdéseid vannak a kinti életrõl? Tedd fel õket, hátha tudunk segíteni!
Igaza van az elõttem írónak..Mindenkinek más tapasztalata van...Én Angliában élek, és bizony úgy tapasztalom, hogy a magyarok csak szóbeli segítséget adnak(de nem mindegyik)de az irigység az erõsebb....A párom amikor kijött 6 magyarral lakott egy házban....Nagyon kínlódott, mert volt aki nem volt tekintettel a másikra, hogy õ éjszakás volt, és pihenne..és volt 1-2 ember aki soha nem vett ennivalót, hanem ami a hûtõben volt azt ette meg...ha szóltak neki, hogy mindenki saját ennivalóját egye akkor egyszerûen lepergett róla, és továbbra is ette a másokét.Ez elég kellemetlen hisz a legtöbben azért mennek ki, hogy pénz gyûjtsenek, és nem azért hogy másokat etessenek...Most 2-en lakunk egy nagy házban, és a rossz tapasztalat miatt inkább nem is hirdetjük, hogy van még üres szobánk....Nem beszélve arról, hogy mindenki más egyéniség...van aki szimpatikus van aki nem...néha a saját rokonoddal sem tudsz együtt élni, akkor bizony nehéz egy "idegennel"..Ami a legjobban sértett, egy magyar lány aki mesélte, hogy amikor kijött alig beszélt angolul de sikerült a mekibe menni dolgozni...most 5 évvel késõbb még mindig ott van de már menedzserként...Ez a lány teljesen kiakasztott, hogy panaszkodott, hogy jönnek magyarok akik a mekiben próbálnak munkát keresni, és nem segít nekik(pedig megtehetné) mert nem tudnak angolul, és lenézi õket...Sajnos sok ilyen van....ha valaki kint akar boldogulni jobban jár ha egyedül vagy tényleg nagyon jó ismerõs által próbálkozik...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, kösziii, ezeken informálódgatok több-kevesebb sikerrel.
A kérdező hozzászólása: A magyarok nagyrészt pénzt keresni mennek ki külföldre, és azért nem mindenkire jellemzõ ez a fukarság, és rosszindulat, amit fentebb írt valaki. Én 7-8 éve járom a "világot", szinte mindig új országba, környékre, és eddig bárkinek, ha tudtam, segítettem.Viszonzást még soha nem kaptam, és ezt nagyon furcsállom... Nem akarok férjhez menni külföldön, mert szeretem a párom, és õ is jönne velem. Igen, Angliát néztük ki magunknak, de senkit nem ismerünk ott, információ is csak annyi áll a rendelkezésemre, amiket mostanság a neten olvasok.Valahogy jobb lenne egy olyan emberkétõl informálódni, aki kint van, s ismerõs különféle területeken. De alapjában véve nem kellene senkinek sem elfelejteni, honnan jött. A magyarok sajnos nagyon rosszindulatúak, találkoztam marokkóiakkal, indiaiakkal, lengyelekkel, hollandokkal, törökökkel, jugókkal, németekkel/mind csoportban dolgozott, vagy élt/s levontam a következtetést, hogy minden nép segíti a saját népcsoportját.Mindegyik. Sokkal több segítséget, kedvességet kaptam én tõlük, mint a magyar társaimtól, és ez eléggé fájó pont...pl.mikor apukám nagyon beteg lett, és én még azt sem tudtam, anno, hogy jöjjek hirtelen haza az egyik kinti munkahelyemrõl, rep.jegyet se tudtam még, hogy kell venni, autóm se volt, akkor a magyar fõnököm annyit mondott:oké, megértem, hogy haza kell menned-elengedlek haza.De nem kérdezte, hogy, s mivel kerülök 2000km-rõl Magyarországra. A török fõbérlõm pedig annyit mondott/õ jól beszélt angolul-én szinte semmit sem értettem/, hogy azonnal szerzek neked rep.jegyet, és kiviszlek a 60km-re lévõ rep.térre, pakolj, 2óra múlva jövök, pakolj.A rep.jegyet elintézte, hogy látogatóban voltam kint nála/így nem lett drága/és 4óra múlva már itthon lehettem a kórházban.Nem fogadott el pénzt sem. Emberek, mekkora különbséggel, ugye?
Sziasztok! Nem sok tapasztalatom van de ez örök kérdés volt mindig, hogy miért nem segítenek a magyar emberek egymáson külföldön (sem).Én az usa-ba éltem de inkább elhallgattam és angolul beszéltem ha magyar szót hallottam mert annyi rossz dolog történt velem. Azért is írtam mert ahogy olvastalak benneteket a remény megmozdult bennem.Jó hogy vannak még ilyen emberek mint TI.Sok sikert mindenkinek az életéhez, terveihez!


Miért nem jön semmi össze?

Egy csajt sem vagyok képes felszedni, pedig adok magamra,kondizok,és állítólag jóképű is vagyok.

Legjobb válasz: azt ne nevezném semmi nem jött össze dolognak hogy 1 csajjal akifoglalt volt nem jött össze a dolog mert ezeléggé valószinü volt lássuk be ..

azt ne nevezném semmi nem jött össze dolognak hogy 1 csajjal akifoglalt volt nem jött össze a dolog mert ezeléggé valószinü volt lássuk be ..
Megvárod mire a csaj szabad lessz és lecsapsz rá !
Türelem! Kitartás! Még nem vagy nyugdíjas.
Miért nem jön semmi össze? 26/f :(
Kitartás, majd csak lesz valami :) Van még idõd...
A kérdező hozzászólása: Elég félreérthetõ volt a csaj, úgyhogy megpróbáltam.Bár ne tettem volna. De más lányoktól is megkapom hogy "bocsi nem akarok kapcsolatot".

Az miért hozza össze a melegeket, hogy "Jaj, te is meleg vagy, én is, akkor írj", de két heteró embert miért nem hoz össze az a közös nevező, hogy mindketten heterók?

Legjobb válasz: Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.
Azért, mert melegekbõl kevesebb van, mint heterokból, nehezebb emiatt a keresés is számukra. Így örülnek, ha hozzájuk hasonlóval beszélhetnek. Ennyi.
Mert õk kevesebben vannak, mint a heterók. Ez olyan mint hogy pl. kimész Spanyolországba, és ott véletlenül összefutsz egy magyarral. Vszínû felcsillan a szemed hogy õ is magyar és váltotok pár szót. Viszont ha itthon vagy, mindenhol magyarok vannak és az már nem is olyan érdekes. :D
A hatos vagyok. örülök, hogy segíthettem. A százalékom így lement 51 %- ra míg aki taknyozott, az 100%- os. Jó mi?
Azért, mert a melegek többsége minden kapcsolatot megragad, még az egy perces kapcsolatot is, még akkor is, ha van állandó partnere. A melegek többsége promiszkuitásban él. A fiú lány kapcsolat, meg jó esetben szerelmen szimpátián alapszik. Így sokkal nehezebb kapcsolatot találni , mert a lánynak nem elég felmutatni a fütyit és nem ugrik rögtön rá, de ha egy meleg meglát valakit lehajolni, potenciális partnernek tekinti arra a pár percre, amíg kiélik a vágyaikat. Aztán vagy van tovább, vagy nincs. És már is mennek tovább a WC egy másik lyukához, hát ha lesz egy újabb zsákmány. A nõ és férfi kapcsolat meg az érzelmekre van bedrótozva. A meleg kapcsolat meg az érzésre.
Na mégegyszer!
Te meleg vagy?? Mert akkor nem írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 6. válaszoló, talán te ragadtad meg legjobban, amire a kérdésem irányult és így adtál egy nagyon korrekt választ. De köszönöm a többi válaszolónak is!
A kérdező hozzászólása: Biztos azért pontoztak le, mert nem csak csupa jó és szép dolgokat merészeltél írni a melegekrõl. Mert leírtad, hogy õk is csak emberek, mint mindenki más.
Le tudnád írni magyarul is?
A kérdező hozzászólása: igen igen még jó mikor nyomom de amikor már kb teljesen ki nyomom igen feszül a tricepsz és akkor de csak az egyik karom de azt latni is hogy a jobb karomba fejleteb a tricepszz mind a balban lehet hogy azért ?
Lehet, hogy a tricepszed túl gyenge. Addig még megy a mozdulat, ameddig vállból nyomod, de amikor már a tricepszed érné a terhelés jórészt, akkor összecsuklik a karod, nem? Persze ez csak egy tipp, mert ebbõl a szövegbõl lehetetlen kihámozni a mondanivalódat.
Ha nem vagyok fent hogy írjak vissza majom? Ha ennyi eszed van, hogy nem jössz rá magadtól hogy kisebb súly kéne, akkor inkább iskolába mennék a helyedben, mert szükséged van rá!
Egyrészt próbálj meg tagoltan, helyesen írni. Ékezetes betûk, tagmondatok között vesszõ, alapvetõ helyesírás, stb... MÁSRÉSZT meg talán kisebb súllyal kéne próbálkozni?
A kérdező hozzászólása: de ne hogy segics te kugya
A kérdező hozzászólása: hát ugy értem mikor nyomom ki akkor a kezzem össze essik érted nem birja és veszélyes mert rám eshet és azt szeretném tudni hogy miért ?
Mi az hogy összecsuklik? Ilyet még életemben nem láttam!
A kérdező hozzászólása: össze csuklik a karom mikor nyomok mellre, miért ? lehet nincs ellége kifejledve a vállam ? vagy mi ?
Igen, akkor biztosan az a tricepszed a ludas. Meg kell próbálnod felhozni!

Hogyan érjem el hogy szeressen? Ez ami történt miért nem kött össze van-e eséy hogy össze jöjjönk? Miért nem tudom leírni az égesz történetet ide?

Van egy lány aki julius8-án a születésnapomon véletlen találtrám az intertneten beszélgetün szimpatikusak vultunk egymásnak mindig volt témánk jól beszélgetünk azt mondta jó kapcsolatott érez ! julius 13.án találkoztunk Budapesten ő pesti 17 éves sétálgatunk a margit szigeten

Legjobb válasz: túl sok a karakter, azért nem tudod leírni...?

túl sok a karakter, azért nem tudod leírni...?
A kérdező hozzászólása: folyatotm itt ! este piálgatunk a rakparton beszélgetünk leterítette a pulcsiját és lefeküdtünk átöleltünk egymást õ le smárolt én semmit sem csináltam utána megint smároltunk 4 azt megint öltünk egymást mint ha a csajom lenne azt elkezdett simogatni ott is én félénk vagyok
A kérdező hozzászólása: azt megujjaztam ! utána szintén ugyan úgy öleltünk egymást többször smároltunk hajnalba 2:30 fele haza kisértem amikor elköszöntünk akkor is átöleltünk egymást és smároltunk nem volt úgy berúgva mindenre emlészik ! 5hónapja nincs pasija és csak 1 pasija volt 9 hónapig és elmondása szerint
A kérdező hozzászólása: elmondása szerint csak az az egy embere ujjazta ! és 5 hónapp allat mert ugye annyi idõ telt el a szakításuk után velem együtt 3 pasival smárolt de idáig nem ment el meg elöte sem csak a pasijánál ! Talink után mindent a piára fogott de engem megfogott a csaj ! Azt ugy volt barátok sem leszünk
A kérdező hozzászólása: Ra egyhétre talitunk vettem neki csokit meg rózsát és ezzel elértem hogy barátok legyünk de én mára meg szerettem, és mag akarom szerezni ! utána megint taliztunk a kedvencét kapta a emlékeztem hogy mit mondott hogy fekete rózsa szereztem amit még a pasija sem tudott ! talink után ami volt volt 3.án
Hát akkor mire vársz? Adj a testének!
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki hogy szeretem erre az volt a válassza hogy õ soha nem tud szeretni .de nem tudom miért mond ilyet és hogyan érhetem el hogy még is nincs neki elmondása szerint senkije de ezzel a barátságunkat nem szakította meg!
A kérdező hozzászólása: Mit lépjek hogy össze jöjjön van-e rá ésély és mi lehet a dolgoknak az oka ?

Másoknak miért ér össze a két melle? Nekem miért nem?

Nem lóg, nem szottyadt, nagy, keres, feszes stb, és mégsem ér össze. Ez gáz?

Legjobb válasz: Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi,sõt, még feszes is. Örülj neki inkább,hogy nem két lufid van...

Normál esetben nem ér össze senkinek, csak ha felvesz egy olyan melltartót, ami összenyomja meg felnyomja.
Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi, sõt, még feszes is. Örülj neki inkább, hogy nem két lufid van...
push up melltartó
azért, mert mások összenyomorítják a melltartóval. még azok is, akiknek amúgy kicsi - azt hiszik, menõ, ha feltolják a vállukig, csak hogy "összeérjen...
"nagy, keres, feszes stb" Az gáz hogy nem tettél fel képet :D
Kéééépet!!!
Kézrátétellel tudom ezt orvosolni.
A kérdező hozzászólása: Örülök h nem lógnak! De akkor ez miatt ér össze egyeseknek? Mert már megnyúlt? Képet nem teszek ki:)
nekem sem ér össze, mert kicsit kifelé állnak:D de legalább nem lóg és szép :D
Nekem is nagy és feszes, de attól még, hogy valakinek ilyen melle van, nem fog összeérni, csak akkor, ha olyan melltartót használ, amivel 'felnyomja, összenyomja'
A kérdező hozzászólása: OKés, köszi:) már értem. Nagy méretben ilyen melltartót nem gyártanak, vagy csak én nem találtam még:D Nembaj, akkor igy kilehet szúrni a kis mellûeket :P
Nem, egyszerûen, csak nem olyan orbitálisan széles, mint másoknak. Nyugi, semmi komoly :)
A melle köze sem egyforma ám a nõknek. Ahogy a mellük állása sem, formája sem (sõt, a két mell sose egyforma). De ez csak és kizárólag a melltartó miatt van. Ma minden második nõ push upot hord. Kérdezõ, ne csak a melled legyen nagy, mert az rövid siker.

Miért van az, hogy minél jobban tudsz szeretni egy lányt, ő annál inkább elutasít magától és jön össze inkább egy érzéketlen, bunkó fiúval? Lányok miért nem kell nektek egy őszintén szeretnitudó, hűséges, kedves fiú?

Legjobb válasz: Senki sem jön össze egy bunkó fiúval. Ez mese. Lehet te annak tartod, mert féltékeny vagy, esetleg veled bunkó, mert neki is tetszik a lány és õ is féltékeny. Lépj tovább és ne itt tedd fel a már 300. ilyen kérdést.

Senki sem jön össze egy bunkó fiúval. Ez mese. Lehet te annak tartod, mert féltékeny vagy, esetleg veled bunkó, mert neki is tetszik a lány és õ is féltékeny. Lépj tovább és ne itt tedd fel a már 300. ilyen kérdést.
Murpy törvénye. A lényeg, hogy ha beszophatod, akkor be is fogod.
Nekem az kell, az is van. A többi nem érdekel, hogy ki mit gondol, szenved össze-vissza.

Miért nem jön össze egy rendes kapcsolat? Miért csak ilyen pasikat fogok ki?

Hétf? óta 'levelezek' Facebook-on egy sráccal, és ma ezt írta: 'Hát ?szintén megmondom egy olyan nagyon komoly kapcsolatba nem szívesen fognék bele mert most lett vége egy 2 évesnek el?tte meg egy 3 éves volt és közte kb 2 hónap tellt el...:S' 17l

Legjobb válasz: Ki tudja!? Nekem se jön össze. Óriási szerencse is kell hozzá. Egyszer csak sikerül neked is, nekem is. 22F

Ki tudja!? Nekem se jön össze. Óriási szerencse is kell hozzá. Egyszer csak sikerül neked is, nekem is. 22F
Mert csak a külsõt nézed, nem azt, h mennyire komoly a srác v mennyire tudna szeretni.
Ja, hogy te is ezt csináltad... Akkor hogyan vegyünk téged komolyan? Én is komoly kapcsolatot keresek és ezek után nem biztos, hogy szóba állnék veled. Nem azért, mert ezt csináltad, hanem mert csak üres szavak amiket mondasz. 22F
Nem failbookon kell ismerkedni.
Hát igen, legutóbbi kommented fényében érdekes ez a kérdés. Én is csókolóztam már sajnos érzelmek nélkül, és az sem volt jó, de azért csak úgy szexelni, ráadásul 2 pasival is... így eléggé hiteltelen.
De ettõl függetlenül lehet, hogy tévedek és egy normális jó fej csaj vagy, aki ezerszer megbánta már. Elvégre ez nem egy olyan dolog, ami miatt nem jönnék össze egy lánnyal. 22F
A kérdező hozzászólása: Benne volt a pakliban az, hogy a munka miatt történek a dolgok...
Ha ilyen kérdés megfogalmazódik a fejedben, hogy miért pont ilyen pasikat fogsz ki mindig, akkor gondolkodj el azon, hogy ennek a legfõbb oka TE vagy! Ahogy te állsz a témához, ahogy gondolkozol róla, olyan döntéseid lesznek és olyan embereket fogsz magadhoz vonzani. Ez az élet rendje. Azért történik így, hogy megtanuld, hogyan kell helyesen csinálni. Minden ezért történik. Mindig az a hibás, aki nem talál párt, nem pedig a világ vagy a többi ember.
Továbbra se értelek. Milyen alapon várod el, hogy a normális fiúk kezdeményezzenek nálad? Ezzel a "benne volt a pakliban" dumával is azt sugallod, hogy te nem komoly kapcsolatot keresel. 22F
Akinek csak egy pár dugásra kellenél azok a BadBoy-ok, én is ilyenné fejlõdgetek mostanság, de nekem nem csak egy dugás kéne késõbb se. F18
"A kérdező hozzászólása: Ilyenekbõl, és azokból, akinek egy-két 'használatra' kellenék, Dunát lehetne rekeszteni." Ezzel a hozzá állással még kérdezed? Pontosan azért mert az ilyenekbõl mint te, szintén Dunát lehet rekeszteni.
Ejnye te kis csacsi:) Talán olyanokkal kell ismerkedned akinek nem volt barátnõje és így nem kell félned, hogy lepattint mint egy bolhát:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenekbõl, és azokból, akinek egy-két 'használatra' kellenék, Dunát lehetne rekeszteni.
De õ legalább megmondja mi a helyzet, nem ködösít, nem jön össze más csajokkal közben. Egyszer ismerkedtem egy lánnyal, minden tök jól alakult, én voltam a hihetetlenül rendes pasi akibõl több kéne a világra, meg hogy szerinte nagyon jól összeillünk stb, és akkor egyik napról a másikra összejött valami sráccal... na ilyet ne akarj.
Most erre mit mondjak? Egyébként, ha szexelni meg akarnak veled, akkor biztos jól nézel ki. Normális srácok is vannak, akik komoly kapcsolatot akarnak, szóval ez miatt ne aggódj. Az már más kérdés, hogy nem kezdeményeznek/ünk. 22F
A kérdező hozzászólása: ...pedig már úgy megörültem...
Igen ez elég gyakori de lányok is gyakran nyomják ezt a szöveget. A " barátok még azért lehetünk " utolsó döféssel megkoronázva. Ez van. Az esetek nagy százalékában te futsz valaki után akinek nem kellesz, mögötted meg fut valaki, hogy utolérjen, de neked az elõtted lévõ kell. Tehát érted mit akarok mondani ezzel, vagy mi!?.... A szex.... öhh az, hogy valaki csak meg akar fektetni az természetes, az állatok is több nõsténnyel párosodnak, genetika...
Amúgy tényleg nehéz ebben a korosztályban komoly kapcsolatot találni, mert sokan még nem akarnak "leragadni", hanem inkább csak dugnak, tombolnak, flörtölgetnek. Annak a kevésnek aki meg szeretetre, szerelemre vágyik nincs könnyû dolga. Sajnos én is tapasztalom. :( 20/F
"Az esetek nagy százalékában te futsz valaki után akinek nem kellesz, mögötted meg fut valaki, hogy utolérjen, de neked az elõtted lévõ kell." Nagy igazságot mondasz. 22F
Walk With Me! Neked is igazad van, én is ezt tapasztalom. 22F
A kérdező hozzászólása: Bevallom, nyáron volt kettõ olyan kapcsolatom, hogy párszor csak szex, és annyi. Hát... Nem jött be, és rosszul is éreztem magamat (ráadásul a két srác munkatársak is).
"Benne volt a pakliban az, hogy a munka miatt történek a dolgok..." Fizetés emelésért dugtál? Én nem a kapcsolataim miatt nem jönnék össze veled:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!