Találatok a következő kifejezésre: Miért nem élvezni a (41 db)

Ezt ki mondta? Ha megfelelõen védekeztek, akkor nem kell kivenni.
Nem kell. De amúgy biztos azért, mert egyik módszer sem 100%os. (Kivéve a sterilizálás). Mi nem védekezünk pluszban megszakítással, bízom a gyógyszeremben.
Akkor nem kell megszakítás. Ez butaság.
Baromság. Éppen azért szed valaki gyógyszert pl. hogy az ilyen negatív dolgokat kirekessze a szexuális életébõl.
Mióta vagytok eggyütt?
Érdemes lenne szakember segítségét kérni, mert így nem tudsz maximálisan boldog lenni egy kapcsolatban és az a partnerednek sem jó. Lehet valahol mélyen gyökerezik a probléma, melynek feltárását rá kellene bízni egy szexuál pszichológusra. Esetleg nem volt valami gyerekkorodban, hogy megláttál valakiket intim helyzetben? És mivel nem tudtad mi történik, ez lehetett rossz hatással Rád? Számos ok lehet, érdemes lenne kideríteni hogy ne maradjon ki ez a csoda az életedbõl.
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja. de nagyon szeretem. de senkivel se tudtam eddig még élvezni. és annyira rossz mert nem is szeretem nagyon a szexet de nem akarom meg bántani õt se.
Szerintem nem azért kellene lefeküdnöd vele, hogy "ne bántsd meg". Érezned kellene, hogy irdatlanul kívánod, majd belepusztulsz, csakhogy hozzád érjen, belédhatoljon.. A szex nem egy szükséges rossz, hogy megtesszük azért, mert a másik elvárja.. 22/N

Miért nem tudom élvezni a szexet? Miért volt ennyire rossz élmény?

Legjobb válasz: Ebbõl annyi valószínû, hogy korai volt neked. Vegyél vissza belõle.

Ebbõl annyi valószínû, hogy korai volt neked. Vegyél vissza belõle.
Talán a pasi nem állt hozzád annyira közel érzelmileg, hogy élvezni tudjad...vagy túl gyors volt.Esetleg a volt pasid emlékei miatt...mindenféle oka lehet, de így kevés az információ.
Nyulj magadhoz töbször tapasztald ki a tested ès figyeljen a fiu råd lehet csak rå kell hangolodniVagy igyål kevès vörösbort amennyit èrzel hogy elengedd magad
Esetleg ha velem megprobålnåd megmondanåm mi a gond tutiDe lehet nem is lenne semmi gond
Szia! Szerinted ennyibõl tudunk segíteni???
Az elején én is így voltam vele, talán azért mert az elején még szokatlan ez az egész, de hidd el már ha többször csinálod akkor élvezni fogod és még kívánni is.Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ volt, hanem a sok századik, de mégis rossz volt:S Mondjuk elõtte 6hóig nem volt semmi...
Ez álltalába a lányok nagy részével így van.

Miért nem tudom otthon érezni magam ebben a világban? Miért nem tudom élvezni az életem. Ti ismeritek ezt az állapotot?

Minden olyan idegen, mintha idegen lennék ezen a bolygón, mintha mindenki aki itt él és mozog éli, élvezi az életét, én meg nézem ?ket kívülr?l, de nem élem ezt így meg. Mintha csak egy robot lennék aki dolgozik, eszik, alszik, és már semmi örömöm, tervem nincs az életre. Járok pszichológushoz, szóval nem ilyen "menj el vizsgáltasd ki magad" válaszokat várok, csak érdekel mások is éreznek-e így.

Legjobb válasz: Szerintem ez a foto mindent elmond: http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/stash-1-4faea4d6.. "Járok pszichológushoz" Bocs, de ha azt hiszed, hogy egy idegen jobban meg tud erteni teged, mint te onmagad, buta vagy, pont.

Szerintem ez a foto mindent elmond: http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/stash-1-4faea4d6.. "Járok pszichológushoz" Bocs, de ha azt hiszed, hogy egy idegen jobban meg tud erteni teged, mint te onmagad, buta vagy, pont.
A kérdező hozzászólása: Te meg egy s*fej vagy, mert ide jössz ugatni, úgy hogy semmit nem értesz a témához. Egy pszichológus azért tanul, hogy segítsen kigobozni a szálakat, amit a beteg nem ért, nem lát át, mi miért hogy alakult ki a lelkében. És igenis segítenek. Az ilyennek mint te pedig kívánom, hogy egyszer te is tapasztald meg ezeket. pont.
A kérdező hozzászólása: ja és az ember nem azért megy pszichológushoz hogy megértsék, hanem hogy meggyógyítsák. itt árultad el magad hogy a téma számodra egy sötét folt. pont.
szia hát én sajnos ismerem igen 22 éves vagyok de mintha nem erre a bolygóra szántak volna vagy nem is tudom...nálam ez abban is látszik h nem akarok úgy élni mint mindenki más...jó az is igaz h én beteg vagyok vagy zavart vagy nem tudom h mondjam ezt. /f
Hasonlót már én is éreztem meg érzek most is, de pontosan leírni nem tudnám. Megsérteni sem akarlak, de szerintem egy dilidok nem tud segíteni. Tapasztalatból mondom ! Írtad valakinek , hogynem megérteni akara hanem meggyógyítani. Az, hogy valaki felkeres egy dilidokit még nem jelenti, hogy beteg!! Ne hagyd, hogy belédbeszélje, hogy az vagy!!

Miért nem tudom élvezni ha a csiklómat izgatják?

1-2 perc elteltével abba kell hagyni mert olyan kellemetlen érzést kelt csajok mi a véleményetek, nálatok van ilyen? 20/L

Legjobb válasz: Ez velem is így van. Ha túlságosan ingerlik, akkor már kellemetlen. Ilyenkor én elmozdítom magam egy kicsit, hogy ne csak egy ponton legyen ingerelve. :D

Ez velem is így van. Ha túlságosan ingerlik, akkor már kellemetlen. Ilyenkor én elmozdítom magam egy kicsit, hogy ne csak egy ponton legyen ingerelve. :D
Nekem is fáj az erõs érintés, meg hogyha szárazon nyúlnak hozzá. Én magamnak csak egész óvatosan csinálom, és csak akkor jó, ha ugyanazon a ponton csinálom sokáig. Meg kell találni azt a legjobb pontot. :)
Lehet, hogy nem a csiklódat, hanem a csuklódat izgatják...
Ez egy tanulási folyamat. Szerintem kérd meg a párodat, hogy nézze végig, Te magadnak hogyan csinálod. Ha a példa után elkezdi, folyamatosan adj neki visszajelzéseket. Finomabban érintsd meg, csak egy helyen, lassan, néha állj meg, több nyállal, ilyesmi és menni fog. Ha a nyelve érdes, csinálhatja az ajkaival felváltva. Hajrá!

Nem megy a szex. Nem tudom élvezni. Miért van ez? Bővebben lent.

2 éve vagyok együtt a párommal, mi voltunk az elsők egymásnak. Lassan 1 éve rendszeresen le szoktunk feküdni egymással. Nekem még sokszor így is nagyon fáj, de neki jó, ezért hagyom.(bár az is előfordul, hogy mondom neki elég lesz. szerencsére megérti.) Mikor a szájával kényeztet, azt nagyon élvezem, szinte mindig orgazmusom lesz tőle. De amikor magára a szexre kerül a sor, azt egyszerűen képtelen vagyok élvezni. Csak fekszem ott mint egy darab fa, és olyan mintha nem történne semmi a néhai fájdalmon kívül. Próbáltuk már több pózban, de jelentős változás nem volt. Akárhol utána olvastam, azt írták, mindig az a legélvezetesebb, amikor bennünk van a férfi. De nekem semmi élményt nem nyújt az együttlét, nem tudom miért. Ötletek?

Legjobb válasz: elég nedves vagy?

elég nedves vagy?
Probald ki a vibratort, ha azzal elelvezel akkor a pasiddal van baj.
Lehet pl egy enyhe fokú vaginizmusod (nézz utána mi az), vagy nagyon eltérõ a mértetetek.

Miért nem tudom élvezni a szexet?

Szaisztok!

Legjobb válasz: várj még pár évet! Vagy sex közben nyúlj magadhoz! Vagy sokáig legyél önmegtartoztató és utána dugjatok!

várj még pár évet! Vagy sex közben nyúlj magadhoz! Vagy sokáig legyél önmegtartoztató és utána dugjatok!
én 7 pasival voltam eddigi életemben és a 7. az aki el tudott juttatni a csúcsra, pedig nem csinál semmi olyat amit a többiek ne csináltak volna. Lehet hogy a szexuális érettségtõl függ, vagy pedig a kapcsolatotokat épitsétek még egy kicsit, csiszolodjatok össze, de nem szexuálisan, hanem mondjuk menjetek el kirándulni, beszélgessetek minden féle dologrol ismerjétek meg egymást és akkor szerintem figyelni fog arra hogy mi a jó neked, mert lehet hogy az a baj, hogy nem arra figyel hogy hogy jó neked, hanem már a sok csalodástol görcsösen akarja magában, hogy menjél már el menjél már el...

Miért nem tudom élvezni a szexet?

A barátom nagyon szenvedélyes, és imádom, de én nem tudom élvezni a szexet, és ez rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra. Az eddigi barátaimmal sem élveztem, így biztos bennem van a hiba. Nagyon kívánom, és tényleg nagyon szeretném, de amikor bennem van, alig érzek valamit, valószín?leg, mert elég tág vagyok. Tudok valamit csinálni, hogy jobb legyen? Akinek van ötlete, kérem írjon! El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Kegel-gyakorlatokat írd be google-ba az segít

Kegel-gyakorlatokat írd be google-ba az segít
hosszabb elõjáték?
A kérdező hozzászólása: A hosszú elõjátékkal nincs gond. Mindent nagyon jól csinál. Csak, amikor oda kerülünk, hogy beteszi, nem érzek semmit. :(
Nem használtok túl sok síkosítót?
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a Kegel gyakorlatot. Remélem beválik! Köszönöm!
vagy kérd meg hogy adjon ki hangokat. lehet ez felizgat meg kicsit csináld magadnak is. nekem is ilyen volt egy idõben, de azóta valami változott :D. hátha neked is megváltozik egy idõ után :) . L*
túl nagy volt az elõzõ partnerednek, most idõ kell h visszaszûkülj! /remélem ezt már nem törlitek ki:P/
A kérdező hozzászólása: Nem használunk síkosítót. Az elõzõ barátom, másfél éve volt, azóta tuti összeszûkültem valamennyit... :) A gyakorlat tényleg segített... Már most jobban éreztem, amikor bennem volt... Mondjuk közben is csináltam picit... Neki is tetszett, és én is élveztem!

Mi a baj velem? Miért nem tudok élvezni? Maszti után miért fog el az undor?

Van amikor vérzek is...pedig nincs is meg a menzeszem.. Miért tör rám a sirogörcs? Ha valakinek hasonló érzései vannak, vagy tudja az okot, irjon.16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.

Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.
A kérdező hozzászólása: Én ugy érzem, elfogadom, sõt élvezem is, amig el nem kezd fájni és vérezni, pedig mindig nedves vagyok :S.
beszélj a nõgyógyászoddal errõl
Nekem volt kb. 1 éve ilyen. Nagyon rossz volt 4 hónapig nem voltam hajlandó a sexre. lkezdtük jóvolt..és negyed óra után valami maitt büntudatot éreztem pedig 17 éves voltam. Akkor már ugyis szabad. Van mikor elõjön de csak pár napra.

Utálom a farkamat! Miért nem tudom vele úgy élvezni a szexet ahogy szeretném?

A hosszával van baj,a vastagsága jó.Alacsony törékeny alkatú csajokat szeretem.De soha nem tudom tövig nyomni,mert már fáj nekik.Mindig kimarad 2-3 centi ami már zavar. Mit lehet tenni ezzel?!Vagy csak agyban tudom legyõzni ezt?Annyira idegesít és kedvromboló

Legjobb válasz: vágd le !!!

vágd le !!!
mindenki állandóan sexel, mégis állandóak a kiírások, hogy dughatnékom van, ismerkednék, kit dughatnék seggbe... :D
Ez neked semmi plusz örömöt nem okoz, csak ezt akarod látni. Nincs sok idegvégzõdés a pénisz tövében. Tedd magad takarékra, agyban tedd helyre ezt!
Pedig sovány "lónak" van nagy p-inája.
adok egy bárdot azt csapd le vele a kupakod..probléma megoldva heha :DD
menj el k_rvázni, azzal kiélvetheted:)
Kúrjad seggbe õket. A végbélnek nincs vége úgy mint a hüvelynek
A kérdéseidre nem tudok válaszolni, de a problémádat még nõként is irigylem :)
Dugj meg egy lovat, az meg panaszkodna is. Neked meg legalabb fulig erne a szad madár!
Így is lehet. Egész életemben tapasztaltam ezt, nem értem mi a bajod. Kitalálod milyennek kellene lennie a szexnek? :D Az nem egy végtelen hosszú csõben húzogatott péniszrõl szól.
Én meg azért utálom mert pisilésen kívül semmi másra nem használom. Mindenkinek meg vannak a problémái, keress olyan lányt aki szereti, ha feldugod a méhéig.
A kérdező hozzászólása: De hidd el plussz örömet okozna, ha nem arra kéne figyelnem, hogy ne okozzak fájdalmat.Hanem önfeledten dugni egy jót
Én a megtestesült átlag vagyok péniszméretben 15/4, a lényeg, hogy ezzel is ütköztem vékonyabb, kisebb testalkatú lánynál akadályba, szóval átérzem a problémádat, nagyon kellemetlen, ha az ember nem engedheti el magát szex közben. Sajnos tanácsot én sem tudol nagyon adni.
Azt semelyik csaj nem szereti :) Ez van, szokd meg. Esetleg a másik lyukat tudnám még ajánlani, mert ott nem ütközik ilyen akadályba. Páromnak is nagyobb, mint az átlag, neki is figyelnie kell, hogy ne okozzon fájdalmat.
Keress duci csajt!
*megvannak
NIncs összefüggés testalkattal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!