Találatok a következő kifejezésre: Miért nem élvezni (56 db)

Miért nem tudom élvezni egyáltalán az anyaságot?

El?re leszögezném, hogy a gyerekem tervezett volt, nagyon vártuk, és a mai napig rajongok érte, mégsem érzem magam boldognak. Egész álló nap azt lesem, mindent megadok-e neki, ma mégis az borított ki és sírok miatta egész nap, hogy egy hete alig akar meginni valami plusz folyadékot a fiam. Ma még csak 20! ml-t ivott és nem hajlandó inni. Máskor amiatt idegesítem magam, hogy nem akar darabosat enni, pedig már hozzászokott. A WC-re nem tudok elmenni t?le, mert üvölt utánam, én meg szülés óta csak egy nyomorult árnyéknak érzem magam, akit?l összetörik a tükör, ha belenézek. Szóval valahogy nem tudom kialakítani magamban a harmóniát. Átlag heti egyszer mindig kiborulok és sírok, hogy éhen hal a fiam, hogy kiszárad, hogy hisztizik, mindig van minden. Mégis mit csináljak? Más is érez ilyet? Vagy én vagyok ilyen korcs? A fodrászhoz se tudok eljutni, magamra semmi id?m, állandóan csak ez a nyomorult házimunka. Elegem van a monotonitásból.

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Én az elsõ 6 hétig így voltam. Ráadásul decemberi a lányom, és pont a szürke, hideg hónapokra esett.... grrr.. visszagondolni is rossz rá. Aztán egyre jobb lett. :)) Most már minden percét tudom élvezni, még a hisztit is. 2,5 éves.

Mennyi idõs? Én az elsõ 6 hétig így voltam. Ráadásul decemberi a lányom, és pont a szürke, hideg hónapokra esett.... grrr.. visszagondolni is rossz rá. Aztán egyre jobb lett. :) ) Most már minden percét tudom élvezni, még a hisztit is. 2, 5 éves.
Szia! Tanuld meg nem túl reagálni a dolgokat! A pici úgyis fogja követelni, amire szüksége van. Nem kell semmit siettetni (darabos ételt pl.), próbálkozz több féle folyadékkal nála, hátha nem szereti, amit adsz neki. A hisztivel nem tudsz mit csinálni, tereld el a figyelmét olyankor. Egy darabig beválik, majd ha idõsebb lesz, jöhet a bünti. És ami nagyon fontos! Szánj idõt magadra! Én is csak a picinek éltem egy teljes évig, akkor azt mondtam, elég, nem áshatom el magam azért mert anya vagyok!! Azóta mindig csinálok magamnak programot, akár csak 1 fodrász, 1 kozmetikus, ruha vásárlás, kávézó, ilyesmi. Nekem egyetlen anyósom van, aki tud segíteni, de valahogy mindig megoldjuk. Ill. a férjem is társ ebben szerencsére, sõt ha látja, hogy kezdek befordulni, már zavar is el, mondja, hogy majd Õ vigyáz a gyerekre, csak menjek:-) 21 hónapos most a kisfiam és várjuk a másodikat, 12 hetes terhes is vagyok. Szóval találj magadnak valakit, akire rábízhatod a picit és foglalkozz magaddal!! Nagyon fontos, hogy utána új lendülettel tudj újra neki állni az otthoni dolgoknak és a babához. Sok boldogságot!
Relax:) egy éve kb én is ilyen voltam:) Most 2törpével sokkal jobb. Egy: kiveszek 30percet a napomból, amíg apa itthon szenved, és nõt csinálok magamból. kettõ: kifelé minél többet, minél kevesebbet bent a gyerekek kénye.kedvének kitéve.(a 4fal közt hisztisebbek) három: alszanak, elvannak magukban, én is pihenek. a házimunkát kettesben-hármasban jobb csinálni, és a kicsik is élvezik, pláne, ha már bevonhatóak. négy: eszik-nem eszik, Õ dolga. ha éhes kér, ha nem éhes csak idegbajt kapsz.
Az én bajom is az, hogy mindig minden miatt aggódom. Pedig eddig úgy fejlõdött, ahogy kell, semmivel sem vagyunk még elmaradva, mégis állandóan aggódok. Mintha nem hinném el, hogy nekem is lehet szép, egészséges gyerekem, nemcsak másnak. Szerintem egyszerûen többet kell kikapcsolódni, nálam az eddig segített.
a gyermek annyit eszik és iszik amire szüksége van. Ha nem beteg nem lesz baja. De sajnos nem tudom mi az amirõl írsz, mert én nem voltam igy... már 8 éves a fiam, de mindig kipihent és kiegyensúlyozott voltam
AMi segíthet: társaság, barátok, nem begubózódni otthon.
köszi, hogy le lettem pontozva, azért mert nem voltam depis anya, mint a mostani anyák. Szerintetek az a normális, ha valaki depis és elhanyagolja magát? Akkor hajrá!!! biztos nagon vágyik a pasi is egy ilyen " feleségre"
Heló :) Budapesten laksz? Mintha én írtam volna ki ;)
A kérdező hozzászólása: A kicsi 9 hónapos, apja dolgozik, már azzal is cukkol, hogy a fürdetést se akarja csinálni, merthogy fáradt, édesanyám meg messze van tõlünk. Barátok meg sose jönnek, dolgoznak.
Mennyi idõs van segítséged férj, nagyszülõ???
A kérdező hozzászólása: Igen, budapesti vagyok. És most írtam ki magamból, mert kibuktam, de nagyon...
Attól, hogy neked nem volt ilyen problémád, másnak még lehet és nem arra van szükség, hogy leírd, fogalmad nincs, mert te mindig kiegyensúlyozott voltál. Ezért vagy lepontozva. Ez olyan, mintha akvarisztikai kérdéshez beírnád, hogy nem tudod, hogy miért zöldül a víz, sose voltak halaid... Ennek semmi köze nincs hozzád, meg hogy ki a jó feleség.

Miért vagyok ilyen idióta? Miért nem tudom soha élvezni az életet? Miért nem tudok ellazulni?

Folyton csak a jövõmre gondolok, ami persze nem baj, de ez már beteges és mostanában komolyan megijedek saját magamtól is. Folyton csak azon kattogok, hogy a suliban jól teljesítsek, jövõre vegyenek fel a kiszemelt egyetemre, míg a többi ember körülöttem a tanulás mellett is boldogan él. Pár hete megismertem egy lányt, akivel mélyebben elbeszélgettünk és õ annak ellenére boldog, örül minden kisebb-nagyobb dolognak, amit kap a környezetébõl, hogy elég nehéz sorsa van neki is és a barátjának is, mégis örül, él, küzd és harcol nap, mint nap... Én meg... meg van mindenem, a tanuláson kívül semmire nincs gondom mégsem tudom megbecsülni ezeket a dolgokat, nem tudok felengedni. Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: dolgozz valamit, az hátha segít.

dolgozz valamit, az hátha segít.
Ugyanez a problémám, de én megfogadtam valamit. Ha sikeresen lezárom a középiskolát(nemsokára), akkor elkezdem élni az életem. Úgyhogy te is kösd magad valamiféle dátumhoz!:) Sok sikert!Nekem remélem már csak pár nap börtön!
az iskola miért börtön??
Kérdezõ, egy kicsit szorongós vagy, de nincs veled semmi nagy baj. Azt kell átgondolni, hogy annyira erõsen akarod-e azt az egyetemet tényleg, vagy pedig félsz, hogy vajon hová jutsz, ha az mégse sikerül. Mert ha a félelem az erõsebb, az nem egészséges érzés. Ha az akarás miatt van az, hogy ennyire nem tudsz másra gondolni, az szerintem jó.
szerintem ez az elkényeztetettség... mivel mindened megvan, megkapsz mindent, fogalmad nincs a dolgok értékèrõl, így aztán nem is tudsz értékelni semmit...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 5-ös válaszolóval egyáltalán nem értek egyet!!! ez csak a tipikus válasz, amit sajnos sokan megkapnak... elõször is, szerintem nagyon jó dolog, hogy érzékelted a problémát, tehát tudod mire kell koncentrálni... lehet döntés kérdése az egész, ha jó vagy a suliban néha tényleg megengedheted magamnak a lazulást... vagy próbáld beosztani az idõdet, valószínûleg lelkiismeretes vagy, így a beosztást be is fogod tartani... Nekem a sok stresszelésnek az lett a vége már egyetemen, hogy két fontos vizsgát is buktam és halasztanom kellett, szerencsére ennél komolyabb problémám nem keletkezett... én például abba a hibába estem, hogy a végén egyáltalán nem tudtam tanulni... nem akarlak ijesztgetni, nem kell hogy veled is ez legyen... én is azt tûztem ki hogy majd az egyetemen, aztán majd a vizsgák után, aztán majd nyáron élek... de ez gy nem fog mûködni... ha egyedül, akarattal nem tudod ezt leküzdeni, akkor még mindig ott van a lehetõség, hogy keress egy szakembert, aki célzottan kezeli a problémát... remélem azért valamit segítettem

Miért nem szól mielõtt el akar élvezni?

Tegnap nagyon fáradt voltam , de a barátom (29/F) csak nem akart békén hagyni, orálisan kényeztetett. Aztán persze elvárta,hogy én is megtegyem ugyanezt, ami még okés volt, de ez már a többszöri alkalom ,amikor nem szólt.

Legjobb válasz: miért vagy ilyen pasival?

miért vagy ilyen pasival?
áldozd felmagad még egyszer, aztán mikor már a szádban van akkor 2 út van 1: átadod neki, hogy izllje meg magát. 2:kicsit magharapdálod busszúbol, nem nagyon csak hogy kellemtelen legye neki is.
A kérdező hozzászólása: Nem értem, mire fel ítélkezel mások felett. Egyrészt nem szidtam, nem tudom melyik adást nézed. Másrészt "olyan, amilyet megérdemelsz". Igazán kedves ember lehetsz, hogy ismeretleneket így leminõsítesz. Gratulálok. De azért köszi a véleményeket. Tegnap megbeszéltük a dolgot, ha érdekel valakit. Szerinte vicces volt, õ legalábbis annak szánta és nagy hévben nem gondolkozott. Mindenesetre remélem felfogta, hogy legalább kérdezzen, mielõtt olyat csinál, amit én nem szeretnék. Ha többször elõfordul legalább tudni fogom, mi a helyzet. :)
Nem tetszik? Keress mást, de ne szidd, mert a párod olyan amilyet megérdemelsz / eltûrsz!
Nálunk is ez volt sokszor. Mondtam neki, hogy nem akarom, erre meg direkt nem szól, és megfogta a fejemet, nehogy el tudjam húzni. Ezzel csak azt érte el, hogy nem csináltam többször. Már nem vagyok vele, igaz nem ez miatt.
Semmibe vesz, nem szeret, nem tisztel. Ezek egy kapcsolat alappillérei. Mivel ezek nincsenek meg nálatok, így nem kapcsolatban vagytok, õ csak házi k**vának tart téged, ennyire vagy jó neki. Én elgondolkodnék, jó-e így nekem.
mond meg neki h míg õ 5ször nem nyeli le sajátját addig te se fogod azt akkor elkussol...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az egyértelmû válaszokat! Nekem is ez volt az elsõ gondolatom :D Mégis , hogy említsem meg neki? Vagy a következõ alkalomig csináljak úgy mintha semmi nem történt volna és akkor közöljem vele?
Böszme bunkó, és eszközként kezel. Amit nem akarsz, ha igazán szeretne, akkor megértené és nem várná el tõled, meg nem erõltetné rád. De ez csak az én véleményem.
Én addig nem csinálnám neki, így észbe nem kap. Aztán ha megint eljátssza ugyanezt, akkor az életbe többet nem szopnám le. Ha meg ez nem tetszik, hát lehet menni.
Bunko barátod van. Vagy ne copd le, vagy huzzon kotont, vagy hagyd ott egy értelmesebbért.
Egy önzõ fasz.. ki kell jelenteni hogy ha még egyszer megcsinálja, akkor nem kap..ennyi. Merj feltételeket szabni, nem kötelezõ, én sem erõltettem sosem a barátnõmnek, hiába tudom hogy milyen jó..
Kedves Kérdezõ! Kár megsértõdnöd a válaszomon. Ez a fórum nem az a fórum ahova a szakszavakkal megtûzdelt nyolc tíz gépelt oldalnyi adekvát magyarázatot lehetne írni, mert akkor azért sértõdnél meg! Kérdeztél, kaptál egy tömör választ! Mit nem lehet azon érteni? "Nem tetszik? " Biztosan nem mert végtelen pejoratívan fogalmazol vele kapcsolatban! "Keress mást, de ne szidd, ~~folyt köv!~~" Írtad:"még õ volt rám megsértõdve, amikor megemlítettem, hogy ez bunkóság." Ez nem szidás? "folyt- mert a párod olyan amilyet megérdemelsz / eltûrsz!" Valóban olyan. Ha eltûröd akkor ne siránkozz, mi ebben az ami neked nem tetszik? Az nem tetszik, hogy párodnak vannak vágyai melyeket te lenézel, undorodsz tõlük? Én azt vélem, hogy te csak azért vagy vele, mert az anyagi létbiztonságod ezt kívánja, de mint ember nem érdekel a párod és nem is veszed figyelembe a vágyait! Kérdeztél, most kicsit bõvebb választ adtam, de ha kéred akkor írok teljes véleményt, amit biztosan nem teszel ki az ablakba! Egy szóban (háromban) te egoista vagy!

Miért nem tudok felszabadulni, és élvezni az életet?

Sziasztok. Dióhéjban összefoglalnám a problémámat. Lassan 18 éves lány vagyok. 1-2 éve nagyon sok problémám volt, családi zűrök, magánéleti problémák, iskola, tehát mindent összevetve csak a szar volt körülöttem, de sikerült kimásznom belőle. A családi gondok rendeződtek, iskolát váltottam, ahol jól érzem magam, és egy éve élek párkapcsolatban, vannak barátaim. Ennek ellenére mégsem találom a helyem a világban, folyamatosan szorongok, negatív és paranoiás gondolatokkal van tele az agyam, rettegek attól, hogy a párom elhagy/megcsal, attól, hogy elvesztem a barátaimat, pedig semmi nem támasztja alá az aggályaim, de mégsincs nap, hogy ne kezdjek el azon agyalni, milyen rossz dolog történhet velem. Félek a jövőmtől, hogy nem lesz belőlem semmi, hogy egyedül fogok meghalni, hogy egy gyógyíthatatlan betegség lesz rajtam úrrá, és hasonlók. Persze ezek minden ember fejében megfordulnak, de én folyamatosan szorongok ezek miatt, de erről senki sem tud, mert nem vagyok képes az érzéseimről és a problémáimról beszélni. Azon gondolkoztam, hogy tudomásom szerint a mentális betegségek örökletesek, és emiatt vagyok ilyen, mivel a családomban rengeteg depressziós beteg volt. Mi lehetne erre a megoldás? Hogyan lehetnék pozitívabb? Tudom, siránkozó fiatalnak tűnök, de nagyon megkeserítik a mindennapjaim ezek a dolgok.

Legjobb válasz: Nagyon benned vannak még a múlt fájdalmainak a nyomai. Az akkori stressz és szorongás valamiképpen nagy hatással volt rád és beleégette magát az elmédbe. Szerintem szépen lassan megszabadulsz majd tõle. Én fél éve költöztem el otthonról, 21 éves koromig egy kis faluban éltem, én is sokat szorongtam, igazi barátaim nem is voltak, csak haverok, akikkel össze-összejártam iszogatni, a szüleim folyton cseszegettek, ha elmentem otthonról, hogy már megint kivel, mikor, miért és hogyan csinálom azt, amit csinálok, amikor nem vagyok éppen otthon, aztán eljöttem fel Pestre és szépen lassan hétrõl hétre éreztem, hogy megszûnik a nyomás, a magam ura vagyok. Nekem a szüleim jelentették a probléma forrását, egyszerûen túlságosan belemásztak a képembe és nem hagyták élni még azt a kis életet sem, amit egy 200 fõs településbõl ki tudtam hozni (a haverjaim nagy többsége 15-20 kilométerre lakik innen, oda nem kis dolog eljutni, pláne mert kb. 3 busz jön naponta a faluba). Pesten minden más, minden itt van, ami csak kell és megélhetem ezeket a dolgokat, nem cseszeget senki, hogy mikor hol vagyok. Még mindig bennem van ugyan az a rengeteg szorongás, amit õk okoztak nekem, de már csak a töredéke. Neked is helyrejött az életed és hidd el nekem, hogy szépen lassan ki fog belõled törlõdni mindannak a rossznak az emléke, amin eddig át kellett esned.

Nagyon benned vannak még a múlt fájdalmainak a nyomai. Az akkori stressz és szorongás valamiképpen nagy hatással volt rád és beleégette magát az elmédbe. Szerintem szépen lassan megszabadulsz majd tõle. Én fél éve költöztem el otthonról, 21 éves koromig egy kis faluban éltem, én is sokat szorongtam, igazi barátaim nem is voltak, csak haverok, akikkel össze-összejártam iszogatni, a szüleim folyton cseszegettek, ha elmentem otthonról, hogy már megint kivel, mikor, miért és hogyan csinálom azt, amit csinálok, amikor nem vagyok éppen otthon, aztán eljöttem fel Pestre és szépen lassan hétrõl hétre éreztem, hogy megszûnik a nyomás, a magam ura vagyok. Nekem a szüleim jelentették a probléma forrását, egyszerûen túlságosan belemásztak a képembe és nem hagyták élni még azt a kis életet sem, amit egy 200 fõs településbõl ki tudtam hozni (a haverjaim nagy többsége 15-20 kilométerre lakik innen, oda nem kis dolog eljutni, pláne mert kb. 3 busz jön naponta a faluba). Pesten minden más, minden itt van, ami csak kell és megélhetem ezeket a dolgokat, nem cseszeget senki, hogy mikor hol vagyok. Még mindig bennem van ugyan az a rengeteg szorongás, amit õk okoztak nekem, de már csak a töredéke. Neked is helyrejött az életed és hidd el nekem, hogy szépen lassan ki fog belõled törlõdni mindannak a rossznak az emléke, amin eddig át kellett esned.
Velem is ez van én már több vok és fiu. Nagyon sok rosszat érzek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a második választ :) Biztosan van igazság abban, amit mondasz. Különösen azért, mert én sosem dolgoztam fel a múltam, nem beszéltem róla senkinek, csak új fejezetet kezdtem, és lezártam, amint lett rá lehetõség.

Miért nem tudom élvezni az életet? Miért vagyok pesszimista? (lent)

15 éves vagyok. Akármi jó történik velem , utána nem arra gondolok, hogy életemnek ez egy szép része volt , hanem szomorú leszek , hogy vége lett . Minden jó dolog után szomorú leszek és ez így nem jó mert már semmit sem tudok élvezni. Mit csináljak , hogy ne így fogjam fel a dolgokat?

Legjobb válasz: egyél sok csokit az boldoggá tesz..: )

egyél sok csokit az boldoggá tesz..: )
Nyugi nem csak te éled így az életed.... én is akárhányszor történik velem valami jó már egybõl csak arra tudok gondolni, hogy lassan jön a rossz dolog amiért szomorú leszek... Csinálni sztm nem tudsz semmit sem...
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló : allergiás vagyok a kakóra ://
tanács: dugj*ál meg minél több jó nõt, egyél kibas*zott sok finom kaját, élj a hobbydnak ezek mind mind széppé teszik az életet, az élvezetknek élj, keresd a jó fej embereket, bulizz sokat de csak mértékkel, játsz frankó pc játékokkal, élj társasági életet, mindjárt nem lesz olyan szar az élet öcsém

Miért nem tudom otthon érezni magam ebben a világban? Miért nem tudom élvezni az életem. Ti ismeritek ezt az állapotot?

Minden olyan idegen, mintha idegen lennék ezen a bolygón, mintha mindenki aki itt él és mozog éli, élvezi az életét, én meg nézem ?ket kívülr?l, de nem élem ezt így meg. Mintha csak egy robot lennék aki dolgozik, eszik, alszik, és már semmi örömöm, tervem nincs az életre. Járok pszichológushoz, szóval nem ilyen "menj el vizsgáltasd ki magad" válaszokat várok, csak érdekel mások is éreznek-e így.

Legjobb válasz: Szerintem ez a foto mindent elmond: http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/stash-1-4faea4d6.. "Járok pszichológushoz" Bocs, de ha azt hiszed, hogy egy idegen jobban meg tud erteni teged, mint te onmagad, buta vagy, pont.

Szerintem ez a foto mindent elmond: http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/stash-1-4faea4d6.. "Járok pszichológushoz" Bocs, de ha azt hiszed, hogy egy idegen jobban meg tud erteni teged, mint te onmagad, buta vagy, pont.
A kérdező hozzászólása: Te meg egy s*fej vagy, mert ide jössz ugatni, úgy hogy semmit nem értesz a témához. Egy pszichológus azért tanul, hogy segítsen kigobozni a szálakat, amit a beteg nem ért, nem lát át, mi miért hogy alakult ki a lelkében. És igenis segítenek. Az ilyennek mint te pedig kívánom, hogy egyszer te is tapasztald meg ezeket. pont.
A kérdező hozzászólása: ja és az ember nem azért megy pszichológushoz hogy megértsék, hanem hogy meggyógyítsák. itt árultad el magad hogy a téma számodra egy sötét folt. pont.
szia hát én sajnos ismerem igen 22 éves vagyok de mintha nem erre a bolygóra szántak volna vagy nem is tudom...nálam ez abban is látszik h nem akarok úgy élni mint mindenki más...jó az is igaz h én beteg vagyok vagy zavart vagy nem tudom h mondjam ezt. /f
Hasonlót már én is éreztem meg érzek most is, de pontosan leírni nem tudnám. Megsérteni sem akarlak, de szerintem egy dilidok nem tud segíteni. Tapasztalatból mondom ! Írtad valakinek , hogynem megérteni akara hanem meggyógyítani. Az, hogy valaki felkeres egy dilidokit még nem jelenti, hogy beteg!! Ne hagyd, hogy belédbeszélje, hogy az vagy!!

Egy párkapcsolaton belül miért nem lehet élvezni az Életet?

Úgy értem sokan úgy írnak minta egy komoly párkapcsolatban nem lehetne gátlások nélkül élvezni ( persze csak egymással). És ha nem "Él"i ki magát az ember fiatalon akkor kés?bb fogja, de ezt lehet párkapcsolaton belül is. Attól még, hogy kimarad az ember fiatalon a mindenkivel smaciból és össze-vissza baszásból még élvezhetné kés?bb az életet egyetlen fickóval, nem? Szerintetek hogy van ez?

Legjobb válasz: Én sem értem. Az egyik kérdésre le is írtam az erre vonatkozó véleményem és azt írta az egyik értelmes válaszoló, hogy "nekem biztos a Jézuska vette el". Mindezt azért mert azt mondtam a kérdezõnek, hogy normális kapcsolatban is ugyanúgy kiélheti magát és érdemesebb is. Igazából megértem, hogy egyesek milyen plusz élvezetet látnak egy egy éjszakás kalandban. Izgalmas az ismeretlen valahol. Meg az, hogy valaki "rossz kislány". De ezeket a vágyakat szerintem egy normális kapcsolatban is ki tudja élni az ember, ha olyan párja van. Csak egy kis fantázia kell hozzá. Ráadásul így nem egy 10 percre kap, egy olyan férfit, aki nem foglalkozik vele, hanem akár egy egész életre egy olyat, akinek õ is fontos. Én a párommal élem ki magam, akit nagyon szeretek és semmi bajom nincs ezzel az életformával. Szerintem amúgy vannak olyanok akik fiatalon kíváncsiak, hogy miben más mondjuk a szex egy másik féllel meg hasonlók és ha nincs tartós kapcsolatuk, az Õ dolguk. Miért ne tehetnék meg? Mindenkinek más okoz örömet. Õk a mának élnek és azt szeretnék kiélni, nem gondolkoznak hosszútávon szerintem.. :)

Én sem értem. Az egyik kérdésre le is írtam az erre vonatkozó véleményem és azt írta az egyik értelmes válaszoló, hogy "nekem biztos a Jézuska vette el". Mindezt azért mert azt mondtam a kérdezõnek, hogy normális kapcsolatban is ugyanúgy kiélheti magát és érdemesebb is. Igazából megértem, hogy egyesek milyen plusz élvezetet látnak egy egy éjszakás kalandban. Izgalmas az ismeretlen valahol. Meg az, hogy valaki "rossz kislány". De ezeket a vágyakat szerintem egy normális kapcsolatban is ki tudja élni az ember, ha olyan párja van. Csak egy kis fantázia kell hozzá. Ráadásul így nem egy 10 percre kap, egy olyan férfit, aki nem foglalkozik vele, hanem akár egy egész életre egy olyat, akinek õ is fontos. Én a párommal élem ki magam, akit nagyon szeretek és semmi bajom nincs ezzel az életformával. Szerintem amúgy vannak olyanok akik fiatalon kíváncsiak, hogy miben más mondjuk a szex egy másik féllel meg hasonlók és ha nincs tartós kapcsolatuk, az Õ dolguk. Miért ne tehetnék meg? Mindenkinek más okoz örömet. Õk a mának élnek és azt szeretnék kiélni, nem gondolkoznak hosszútávon szerintem.. :)
Szerintem egy jó párkapcsolatban igenis lehet élvezni az Életet. Én is ezt teszem. A barátommal bármit meg lehet csinálni. És szerintem ez ezerszer jobb, mint mindig vaidegeneket keresni. Engem nem is érdekel, hogy milyen lehet mással. A titkos vágyaimat (amik vannak), úgysem merném elmondani egy olyan embernek, akit mondjuk az nap ismertem meg a discoban, mert ehhez az kell, hogy megbízzak a másikban. Erre a legjobb példa a kikötözés. Engem rohadtul izgat, és a barátommal ki is fogom próbálni, de egy vadidegennel nem tudnám, mert állandóan attól félnék, hogy mi van, ha kirámolja a lakást, elviszt mindent stb. És ha tényleg tartalmas egy kapcsolat, akkor van rengeteg program: az esti andalgós sétától, a paintball játékig, szóval igenis lehet élvezni az életet teljes egészében úgy, hogy "le van kötve" az ember egy ember mellé. Csak jó embert kell választani magunknak.
ahány ember annyi szokás, úgy van.
Mióta vagytok eggyütt?
Érdemes lenne szakember segítségét kérni, mert így nem tudsz maximálisan boldog lenni egy kapcsolatban és az a partnerednek sem jó. Lehet valahol mélyen gyökerezik a probléma, melynek feltárását rá kellene bízni egy szexuál pszichológusra. Esetleg nem volt valami gyerekkorodban, hogy megláttál valakiket intim helyzetben? És mivel nem tudtad mi történik, ez lehetett rossz hatással Rád? Számos ok lehet, érdemes lenne kideríteni hogy ne maradjon ki ez a csoda az életedbõl.
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja. de nagyon szeretem. de senkivel se tudtam eddig még élvezni. és annyira rossz mert nem is szeretem nagyon a szexet de nem akarom meg bántani õt se.
Szerintem nem azért kellene lefeküdnöd vele, hogy "ne bántsd meg". Érezned kellene, hogy irdatlanul kívánod, majd belepusztulsz, csakhogy hozzád érjen, belédhatoljon.. A szex nem egy szükséges rossz, hogy megtesszük azért, mert a másik elvárja.. 22/N

Mi a baj velem? Miért nem tudok élvezni? Maszti után miért fog el az undor?

Van amikor vérzek is...pedig nincs is meg a menzeszem.. Miért tör rám a sirogörcs? Ha valakinek hasonló érzései vannak, vagy tudja az okot, irjon.16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.

Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.
A kérdező hozzászólása: Én ugy érzem, elfogadom, sõt élvezem is, amig el nem kezd fájni és vérezni, pedig mindig nedves vagyok :S.
beszélj a nõgyógyászoddal errõl
Nekem volt kb. 1 éve ilyen. Nagyon rossz volt 4 hónapig nem voltam hajlandó a sexre. lkezdtük jóvolt..és negyed óra után valami maitt büntudatot éreztem pedig 17 éves voltam. Akkor már ugyis szabad. Van mikor elõjön de csak pár napra.

Miért nem tudom élvezni a szexet? Miért volt ennyire rossz élmény?

Legjobb válasz: Ebbõl annyi valószínû, hogy korai volt neked. Vegyél vissza belõle.

Ebbõl annyi valószínû, hogy korai volt neked. Vegyél vissza belõle.
Talán a pasi nem állt hozzád annyira közel érzelmileg, hogy élvezni tudjad...vagy túl gyors volt.Esetleg a volt pasid emlékei miatt...mindenféle oka lehet, de így kevés az információ.
Nyulj magadhoz töbször tapasztald ki a tested ès figyeljen a fiu råd lehet csak rå kell hangolodniVagy igyål kevès vörösbort amennyit èrzel hogy elengedd magad
Esetleg ha velem megprobålnåd megmondanåm mi a gond tutiDe lehet nem is lenne semmi gond
Szia! Szerinted ennyibõl tudunk segíteni???
Az elején én is így voltam vele, talán azért mert az elején még szokatlan ez az egész, de hidd el már ha többször csinálod akkor élvezni fogod és még kívánni is.Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ volt, hanem a sok századik, de mégis rossz volt:S Mondjuk elõtte 6hóig nem volt semmi...
Ez álltalába a lányok nagy részével így van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!