Találatok a következő kifejezésre: Miért nem nem (72573 db)

Vagy a hely, vagy a helyzet nem tetszik már. Vissza.... veszélyes irány
A kérdező hozzászólása: Csak azért képes ilyet tenni szegény kicsivel, mert nem fogad szót, nem akarja elsõ szóra megérteni, hogy "nem szabad".
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Magyarán van egy hisztis, akaratos, neveletlen, több mint másfél éves gyereked, a párod üvöltözve és verve nevelné, te meg sehogy! Ti vagytok aztán az álompár! Erre most csak annyit mondok, hogy az unokaöcsém 1 év 4 hónapos, és gyönyörûen megérti a "nem szabad" és a "most nem" jelentését, mert születésétõl fogva következetesen megtanították neki. Ha hagyod a gyereked elkallódni, nyilván nem tanulja meg ezeket, és szerintem teljesen egyértelmû, hogy idegesíti akár a saját apját de bármelyik más embert is! Nem normális, hogy egy ekkora gyerek 10-15 percre sem képes magát lefoglalni, amíg leülsz valamit csinálni! Más ilyen korú gyerekek már legalább rövid idõre eltologatják egyedül a játékautót vagy leülnek duplózni. Ha nem állsz neki sürgõsen megtanítani a gyerekednek SZÉP SZÓVAL (nem veréssel és üvöltéssel), hogy mi az a nem/nem szabad/nem lehet, akkor ez csak rosszabbodni fog. Mégis mi a fene az, hogy te nem fogsz neki korlátokat szabni?? Akkor ha az asztal tetején meztelenül táncolva akar kakilni, azt is szabad, mert szegény gyerek ne legyen már korlátozva??
Bocs, de pont ilyen neveletlen gyerekeket lehet látni a boltokba, hogy pakolnak és összefogdosnak mindent amit elérnek, de az anyjuk rá nem szólna, a világ minden kincséért sem. Az eladóknak, meg hullik ki a hajuk az ilyen antiszociális "családoktól"...
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor járjon így a szája valakinek, amikor átéli ugyanazt a rossz élményeket, amit mi a kisfiúval.Koraszülött volt, 31.hétre, 1605 g-al, 41, 5 cm-el.Amikor teljes 1 hónap múlva a születésétõl hazavittük, szó szerint 2 hétig minden rendben volt vele, utána meg éjjel nappal ordított, sikított, folyamatosan.Azt mondták nagyon sok helyen, orvosok, hogy "kólikás".Megvettünk neki sokféle dolgot ami arra jó, de csak azt láttuk hogy nemhogy jó lenne neki, még rosszabb minden.13-14 hónapos volt, elkapott egy hasmenéses, vírusos fertõzést.Akkor megnézettük azzal az orvossal, akivel azelõtt még nem, az én háziorvosommal, és csak ránézett a kicsire, abból tudta, hogy izomgörcsös a feje tetejétõl a talpáig, ráadásul hasizomgörcsös a legjobban.Ezért ordított olyan sokat, nem a hasfájás.Szóval azóta is azt mondom, hogy ha akkor nem lettek volna a szüleim, nem tudom mi lett volna velünk is és a kicsivel is.Szegényke, most meg azért írtam amit, mert tényleg úgy van, sajnos egyedül nem játszik el, nagyon sokat mozog, 2 percig nem marad egy helyben, sokszor ok nélkül, elõjel nélkül elkezd toporzékolni, stb. Ja, és az is rendben van hogy nevelni kell, de azért nem hinném hogy akinek gyereke van az akkorát rácsap a fejére hogy olyan piros mint a paradicsom!! Azért nagyon nagy ereje van a páromnak, és az ilyen kis törékeny pici kis test, akár el is törhetne keze, lába, bármije, amikor rácsap.Igen, lehet hogy pakolni fog majd a boltban, meg hasonlók, de azért én még nem fogom õt agyonütni, és hasonlók.A gyerek nem azért van hogy állandóan verve legyen, hanem szeretve! Ráadásul a párom nem is akarta õt, véletlenül sikerült, de nem akarta.És ez látszik most is, és késõbb is fog.Õ 28 éves, de õ az aki még nem érett meg a feladatra.Egyébként meg, ami a legfontosabb, az az hogy a szüleimnél sokkal nyugodtabb a gyerek, semmi gondja nincs és m ég ráadásul játszik is egyedül!!! Itt furcsa neki valami, nem szokta meg!
A kérdező hozzászólása: Ja, és igen, hisztis, akaratos, stb, de én legalább szép szóval próbálom nevelni, nem azonnal ütni! Azért, mert elsõ szóra nem érti meg, az nem azt jelenti, hogy a 100 adikra sem fogja.Neki többször kell még azt mondani hogy nem szabad, mert úgy megérti! Állandóan idegeskedni vele, türelmetlenkedni, szerintem nem jó.Amikor azt látja hogy valamelyikünk kicsit idegesebb, akkor már õ is az.Szóval nem kérnék olyan válaszokat, akik azt sem tudják milyen az ilyen gyerkõc, csak a jól neveltet ismerik! Amúgy meg anyámék, engem is úgy neveltek ahogy, mégsem vagyok "rossz".Az írjon, aki esetleg tud segíten, nem hátráltatni!
6-os vagyok Fel ne vedd kedves kérdezõ ezeket a beszólásokat.Csak Te ismered a saját gyereked.Valószínûleg a hozzászólóknak nincs gyerekük.Másfél éves korban nem szoktak eljátszani egyedül(persze vannak kivételek).A boltokban hasonló korú gyereket többnyire pakolósat láttam.Elmúlik ez a korszak is, majd nem pakol. A párod az más kérdés.Próbálj vele beszélni, ha meg tudjátok oldani kettesben programot csinálni.Sehova nem vezet, ha így üti a gyereket.
Ne lehet, hogy a párod miatt akarsz visszamenni a szüleidhez? Abból amit írtál nem tûnik harmonikusnak a kapcsolatotok! A gyerek érdekét nézd, ne foglalkozz mással! Ha a párod már most ilyen durván bánik vele, mi lesz akkor ha majd beindul az igazi dackorszak? Ebben a korban normális ha néha toporzékol picit, akaratoskodik, és az is, hogy mindig a sarkadban van. Az én picurom is ilyen, elég sok energiát felemészt, hogy le tudjam kötni egész nap, folyamatosan kitaláljak neki valami programot, játékot, tennivalót. Igyekszem bevonni a házimunkába, persze játékosan. Segít teregetni, porszívózni, stb. Ami olyan feladat, , azt pedig akkor csinálom amikor alszik. Visszatérve a párodra, attól is lehet feszült-ideges a babád, hogy érzi rajtad a feszültséget, nyugtalanságot, idegességet. Neki nyugodt, harminikus családi légkörre van szüksége, ha ez otthon nincs meg, akkor érdemes megfontolnod azt, hogy ideiglenesen visszamész a szüleidhez a kisgyerekkel. És ha ilyen garesszív a párod, akkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy vele maradsz-e... (Ha az én férjem megütné a gyerekemet, azonnal pakolnék.....)
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért vannak itt normális emberek is.Köszönöm!:-).Hát nem tudom mi lehet az oka a dolgoknak, de az biztos hogy van rá ok.Igen, sajna, nekem is ilyen, hogy mindig a sarkamban van, mindig pakol, stb.De ezt én is természetesnek veszem.Anyukám is ezt mondta, meg azt hogy majd amikor elkezd beszélni, mindent vissza fog mondani, azt is pl, hogy hol és mikor van rácsapva a kis kezére vagy máshova, és mindent visszamondd majd.Igen-igen, én is arra gondoltam hogy ideiglenesen mennék vissza a szüleimhez, nem végleg, de most arra van nagy szükségem, és a kicsinek is.Csak annyi baj van ezzel, hogy a párom hitelt vett fel, és még más is volt, ahhoz hogy most itt legyünk 3-an, mint kis család.És ezzel vissza is vág, hogy akkor miért vette fel a hitel, stb., ha most meg visszamegyek.., hogy felesleges volt.Anyámék is azt mondták, hogy azt nézzem ami a gyereknek a legjobb, neki viszont ott jobb, oda született, ott szokta meg a helyet, és sokkal jobban elvan, mint itt.Ráadásul egy szobás albérlet, ahova kifizetünk 60-70 ezreket, meg lehet még az több is.És akkor még a párom megkérdezi hogy szeretem-e még.Igen szeretem, és sokat is köszönhetek neki, fõleg ezt a gyönyörû, okos kisfiút, de nem tehetek róla hogy megváltozott a véleményem, és inkább otthon lennék anyámékkal.Az a nagy bajom, hogy nem tudom hogyan tudnám értelmesen megmondani a páromnak ezt az egészet.Már kezdtem azt hinni, hogy ha még nehezen is, de elfogadja a döntésemet, de ekkor meg azt mondta hogy ne akarjak hazamenni.Nem tudom mit nem ért meg ezen, ugyanúgy család leszünk, csak külön élnénk egy kicsit, ráadásul nyugodtan járhatna dolgozni és akkor tudna pihenni is amikor rájön a fáradtság, meg hát nem mi lennénk az elsõk és utolsók sem, akik külön élnek.Tavaly nyáron külön éltünk, mert talált munkahelyet, és muszály volt megoldani, bármilyen rossz is volt, én meg otthon maradtam a kicsivel.Nagy nehezen sikerült eljönni, most meg inkább ott lennék.Azért is írtam ide, mert hátha valaki tudna segíteni, mert már tényleg nagyon kivagyok ettõl, minden percben azt érzem, hogy milyen jó lenne most otthon, és hogy milyen jó lenne az a kicsinek is, nagy udvar, stb..Itt meg hiába viszem sétálni, játszótérre, bárhova, az sem jó neki, hameg csak a ház elé viszem, inkább be akar jönni, pedig nagyon szeret kint lenni.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy én már eldöntöttem, hogy vissza akarnék menni, csak nem tudom, hogy értessem meg a párommal, hogy nem azért szeretném ezt mert már nem szeretném vagy ilyesmi.Õ ezt hiszi.
22-es vagyok. Mi lenne ha azt mondanád hogy elmentek nyaralni a nagyszülõkhöz? Hétvégén õ is lemehet hozzátok. Lehet hogy 1 hét alatt neked is kiszellõzne a fejed és másképp látnád a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Az még oké lenne, ha azt mondanám, hogy elmegyek nyaralni, de az a baj, hogy albérletben vagyunk, és úgy jön össze, hogy amit én kapok, gyest és családit, abból vannak a számlák fizetve.Ha meg már hazamegyek, nem fizetném ide a számlát, mert nincs értelme. (Egyébként most voltam otthon a kicsivel, egy hónapot, május 13.-tól, június 12.-ig) Legszívesebben ott maradtam volna.
A kérdező hozzászólása: Hát nehéz helyzet, nehéz döntés. Próbálok küzdeni az ellen, hogy hazamenjek, hogy csak egy család vagyunk, és hogy mindig is ezt akartuk, hogy külön éljünk szülõktõl, de sajnos mindig az a vége, hogy nem megy már nekem, hogy itt legyek a kicsivel, nem akarom.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Köszönöm az õszinte válaszokat, de tényleg..! Nem vagyok kislány, nem vagyok hisztis, és fõleg nem nézem a szüleimetz cselédnek! Náluk is ugyanúgy megcsinálom a háztartásbeli feladatokat, csak annyi a különbség, hogy addig a kicsi is jobban elvan, mert ott van udvar, és van aki figyelni tud rá.Itt nincs sem udvar, sem ismerõs, senki.Amíg a dolgaimat csinálom, amit kell, fõzni, -mosni, -takarítani, ráadásul kézzel mosni., addig a kicsi a nyakamon nyûglõdik, nem játszik a játékaival, semmivel, nem bírja elfoglalni magát.Ez a nagyobbik baj.És igen, sem a hely, sem semmi nem jó, egyedül vagyok sokat a kicsivel, és nincs rá idõm, sajnos.Eléggé elfáradtam, kimerültem.És ráadásul a párom is csak idegeskedik a gyerek miatt, mindig kiabál vele, másképp nevelné, mint én, de én nem fogom bezárni, sem pedig szabályokat állítani neki, olyanokat, hogy szinte semmit ne csináljon.Türelmetlen a gyerekhez, ráadásul volt olyan is hogy nagyon ráütött, ráadásul a fejére..
12 es, 5 hetes a gyerkoc valoszinuleg nagyon szeretne baratkozni :D
Sokat vagy egyedül a gyerekkel..
"azt érzem, hogy visszamennék a szüleimhez" Hány éves vagy? Nagyon gyerekes a gondolkodásod, annak ellenére, hogy már neked is gyereked van!
Lehet, hogy eddig mindenben kiszolgáltak a szüleid, most meg ott állsz "cselédség" nélkül??
Mert hisztis , unatkozó kis asszony vagy.
Több okot is látok erre, de neked kell érezned, mi a baj. Lehet a bezártságtól.Van-e lehetõséged kikapcsolódni néha?Nem vállaltad túl magad?Párod segít-e a gyereknevelésben, háztartásban?Esetleg túlzottan kimerült vagy? A pároddal való kapcsolatod rendben van?Nem azért vágysz vissza a szüleidhez, mert õk a biztonság, társaság, amit esetleg a párodtól nem kapsz meg? Vagy egy ok jutott még eszembe magamból kiindulva.Mi abban a lakásban lakunk, amit a férjem az elsõ feleségével vett.Eleinte elfogadtam, hogy nem akar innen elköltözni, de nem engedett semmin változtatni, újítani.Nem lehet, hogy az albérletet nem érzed az otthonodnak?Ezen a bezártság csak ront.
a szülõi háttér, biztonság hiányzik?
Akkor ezek szerint most tudatosul benned, hogy már felnõtt vagy... Bepánikoltál, hogy ez már nem az az élet, mikor bedobod az unalmat és anyudék megoldják a gondjaidat. Vmi miatt ez ki jött belõled.Van esetleg olyan probléma, amivel eddig nem találkoztál? Én 18 éves koromban költöztem el otthonról páromhoz. Ekkortájt. Karácsonykor nem tudtam, hogy mit keresek én itt, a megszokottat akarom, anyukámékat stb. Még akkor beláttam, hogy vége! Innen nincs visszaút, a magam életét élem és úgy csinálom, ahogy akarom.Persze mentünk anyuékhoz 1 napra, de merõben szokatlan volt. Azóta eltelt 8 év és már tök normális, hogy 1 nap itthon, 1 nap itt-1 nap ott. De nem csak a karácsony volt a fura, hanem minden más.
Nehogy vissza menj, kb egy hét múlva megbánod hidd el, és akkor már nehezebb lesz a visszaút! Szólj anyudnak, barátnõdnek, tesódnak, hogy jöjjön gyakrabban, mozduljatok ki a kisfiaddal, sétáljatok, kiránduljatok, élvezd, hogy otthon vagy és vele lehetsz! Egy 20 hóssal már sok mindent lehet csinálni, ne gubózz be!
Elég egyértelmû a helyzet, és gyakori azoknál, akik a gyerekszobájukba szülnek vagy jó ideig a szüleiknél élnek a társukkal. Egyszerûen beleszoknak abba a helyzetbe, hogy mindig van körülöttük valaki, van kihez szólni, anyuka-apuka segít, támogat, és mellett még ugye körülbelül 0 erõfeszítéssel van meleg étel, tiszta lakás is. Különköltöznek és rájönnek, hogy a háztartási teendõk bizony idõt vesznek el, nincs kivel trécselni egész nap, így máris nem akkora móka ez a családosdi. Azoknál, akiknél a férjük/feleségük és közös gyermekkel való különélés helyett a szülõkkel való együttélés a vonzó valami súlyos gond van, és ez egyszerûen az, hogy vagy szimplán nem jó a kapcsolatuk a házastársukkal/nem szeretik, vagy pedig még nem nõttek fel.
Én is így érzek :( Csak mi sajnos külföldön élünk. Egész nap egyedül vagyok a picivel, nincs itt baráti társaság (akik meg vannak, nem nevezhetõ barátoknak)
Tanuld a nyelvet és mozdulj ki a gyerekkel mondjuk utolsó? A gyerek is szerezhetne barátodat, és nem a te bánatos képedet nézné egész nap, és talán te is összeismerkednél egy-két hasonló helyzetben lévõ anyukával.
meg akarsz pattani a felelõség elõl és játszani a tinit
Kedves Kérdezõ! Rendezõdött a helyzeted valamennyire? Mi van most veled?
Milyen kodekkel konvertáltad? Valószínûleg olyannal amit nem szeret a lejátszód.
A BDRip nem egy fájl formátum. Utalás arra , hogy mibõl lett átkonvertálva (általában avi-ba: BDRip-BluRaybõl avi, DVDRip-DVDbõl avi.) Tehát te az avi-t konvertáltad avi-ba?
Akkor MPEG4 vagy divX a nyerõ kodek...
A kérdező hozzászólása: megnéztem WMA-MP3-JPEG-MPEG4-DivX ezeket játssza le
A házimozid papírján kéne megnézni, hogy milyen formátumot ismer fel. Valószínûleg Xvid vagy DivX kodek kell hozzá. Azzal kéne konvertálni...
A kérdező hozzászólása: telepítve már régóta
A kérdező hozzászólása: a kmplayer és a vlc is fel van telepíte.
bocs hogy ekkora kmplayer fun vagyok. de annál ha elindítod a filmet, utána egy tab-ot nyomsz, és az kiírja, hogy milyen kodekkel próbálkozik
A kérdező hozzászólása: azt hol tudom megnézni hogy milyen kodekkel konvertáltam vagy milyen kodek van a gépemen, és milyen kodek kéne hogy lejátssza?bocs hogy ilyen egyszerû dolgokat nem tudok de ebben a témában nem vagyok otthon
Próbáld meg kmplayerrel, vagy vlc-vel
Akár az is lehet, de miért probléma ha avi-t konvertál avi-ba?
Gyurcsány Ferenc mondta: Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.
Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány.
„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” Ha jól emlékszem nem Orbán mondta.
"A kormány nem hazudik." Na ezért tart ott az ország, ahol...Egy birka nép vagyunk, nem tudok mit mondani.
A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon.
A kormány nem hazudik.
A kormányt egy olyan paraszt tekergeti aki még életében nem lapátolt szart.
A kérdező hozzászólása: "A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon." Pl Orbán azt mondta, hogy az AB döntése miatt 3-400 ezer határon túli nem szavazhat majd. De a valóság és a tények mások. AZ AB nem a külföldiek regisztrációját törölte. Külföldön eddig is jelentkezni kellet ha szavazni akart. Erre egy fideszes vélemény, hogy baloldali hazugság. De ezek tények.
A kérdező hozzászólása: "Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. " De az a baj, hogy nagyon kevés az ilyen lépés. 1000-bõl 1. A nyerõgépek megadóztatása meg egy rossz példa. Õk komolyan azt gondolták, hogy abból nekik bevételük lesz. AZ eszükbe se jutott, hogy pont ellenkezõt érnek el. Még a költségvetési számokba is belerakták.
A fidesz még mindig többet tett a közért, mint a szocialisták a 12 év alatt! Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. Pl. a nyerõgépek betiltása ilyen!
"Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Írd már le légy szíves, hogy miben tartotta a szavát, és miben mondott igazat, ami nem üres hazugság és mesebeszéd! Én elhiszem neked, de akkor írd már le légy szíves!
A kérdező hozzászólása: "Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Ne legyünk már ilyen vakok. A francokat nem hazudik. Már ott tartunk, hogy nem lehet eldönteni, hogy melyikük hazudott többet. A fidesz az elég szép számban hazudik. Csak nézd meg az ellenzéki munkájukat. Most szabályosan az ellenkezõjét teszik. De a legszebb hazugság amit még a mai napig így gondolnak, hogy nincsenek megszorítások. Már nagyon ritka az amikor igazat mond. Nem mintha az mszp nem hazudott volna, de néha már az az érzés, hogy a fidesz lefölözi õket.
Viktorka nem mondja, Viktorka csinálja. Rodolfó is megmondta: Vigyázat, csalok!
Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!
A kérdező hozzászólása: "Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány." Nem pont errõl szólt a kérdés. Hanem, hogy bármi ami nem ugyanazt állítja mint a kormány, akkor az miért lenne baloldali hazugság? Egyáltalán miért lenne baloldali? Még akkor is amikor mindenkinek világos, hogy nem mond igazat Orbán.
A kérdező hozzászólása: "A kormány nem hazudik." Ezt te komolyan is gondolod? Mert ha igen akkor eléggé bajok vannak.
Minden politikus hazudik. Ha te ott lennél, te is hazudnál, mert megérintene a pénz szele. Ostobá. mind, egytõl-egyig.


Az övét kéne kikapcsolni, az fogja meg...
Lehet neki van egy normális tûzfala, veled ellentétben.
Tûzfal blokkolja a pinget. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Letiltottam, kikapcsoltam az öszes tûzfalam de akkor sem tudom pingelni.
A kérdező hozzászólása: Jah, és az elsõ válaszolónak... Ugyan az a tûzfalunk...
A kérdező hozzászólása: Igazad volt 3. válaszoló... az övét kellett kikapcsolni. Kösz a választ :)
Naná, tudtam én, amúgy én voltam az elsõ és a 3. válaszoló is.

Flightradar24.com --> miért nem nem lehet Google Chrome-an látni a gépek nyomvonalát, miért nem lehet rájuk kattintva a repülési adataikat lekérdezni, ahogy az minden további nélkül megtehető IE-ben, Firefoxban?

Szóval mit kell ahhoz beállítani, letölteni a Chrome-hoz, hogy ugyanúgy élvezhet? legyen a Flightradar24, mint más böngész?kben ?

Legjobb válasz: igen, a Vonatinfo kifogástalanul mûködik a Chrome-ban.

A kérdező hozzászólása: igen, a Vonatinfo kifogástalanul mûködik a Chrome-ban.
Nekem teljesen jól mûködik Google Chrome 20.0.1132.57 m Néha egyébként nekem sem, akkor csak egy fehér valami jelenik meg, térkép és minden ilyesmi nélkül, ilyenkor a Firefox is ugyanezt csinálja, akkor szerintem az oldal szervere rossz.
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. Nekem is a legfrissebb Chrome fut a gépen, mégsem mûködik. Ezért gyanítom, hogy beállítások között kell keresnem a megoldást, de a kérdés, hogy hol ?
MÁV vonatinfó megy?

Miért nem tudnak ezek a mai lányok flörtölni, miért várják el, hogy a fiúk tegyenek meg mindent, miközben ők várják a sült galambot, vagy gúnyolnak ki olyan fiúkat, akik próbálkozni mertek náluk, de nem jöttek be nekik külsőre?

Legjobb válasz: Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.

Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.
Meg kell, hogy védjem a lányokat, mert velem nagyon is tudnak flörtölni:) Csak ámulok a kreativitásukon, mosoly, beszélgetés kezdeményezése, érintés, szemezés stb... szóval igenis tudnak és flörtölnek is:) 24F
Az a vicces, hogy én a fiúkon tapasztalom ezt... A srác suli idején mindig bámult meg mosolygott, egy szót nem szólt hozzám. Ráírtam fb-n és nagyon normális volt meg jófej. De így is mindig nekem kell ráírnom, ha szeretnék vele beszélni. És nem értem, miért, ha (szerintem) bejövök neki. 16L
Talán mert férfiként ez lenne a dolgod?? Nem attól leszel férfi, hogy valami van a lábad között hanem attól ami a fejedbe kellene , hogy legyen! De szerintem meglepõdnél, ha egyszer oda mernél menni a csajhoz s kiderül, hogy baromira nem jössz be, csak te azt akarod hinni...
A kérdező hozzászólása: ma 22:24 Hol írtam én, hogy én bámulom a lányokat? Látom, hogy néznek engem, de minek, ha nem szólítanak le? Vagy azt várják, hogy majd én leszólítom õket, csak olyan béna jeleik vannak, hogyha leszólítanám tuti visszautasítana. Tanuljanak meg értelmesen jelezni, ne félreérthetõen!
Nem akarlak elkeseríteni, de azért mert te bámulsz egy lányt s csak néha néz rád akkor valószinû baromira nem jössz be neki. S a nõk nem felejtettek el flörtölni, a férfiak felejtették el dekódolni a nõk jeleit!! 27F
A kérdező hozzászólása: ma 21:51 Nekem nem sír, olyan lányokért, akik jellemre romlottak nagy eséllyel, nem sírok én, de amit elvárnak a mai lányok tõlünk az nevetséges, mert ha nem kezdeményezünk, akkor meg mi vagyunk a gyáva, szánalmas, béna srácok. Nagy rajtunk a nyomás, lányok. De belegondolva, milyen silány a mai választék a lányokon belül, nem is értem minek gürcöljük, mi fiúk halálra magunkat.
Köszi szépen xD Még jó, hogy egy szóval nem mondtam még soha senkinek, hogy szép vagyok, és tudom is, hogy nem vagyok valami szép. Csak azt nem tudom, mit sír a szád akkor.
A kérdező hozzászólása: ma 21:39 Kicsikém, ez nagyon is érthetõ, ti fiatal tini lányok manapság nagyon el vagytok szállva a szépségetektõl, az a srác meg fél, hogy elevenen megnyúzod, amit meg is értek, mert jogos a félelme.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyílván van még ritka kivétel, de én pocsékul flörtölõ, béna lányokkal találkozok folyton. Leszólítani egy sem mert, de bámulni azt tudott a szeme sarkából. Aztán úgy tesz, mintha nem érdekelném. Ha felé nézek, de ha elnézek újra néz engem.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy látom, csak bámulnak maguk elé, ha tetszik nekik egy srác, alig mernek ránézni ( magamon tapasztaltam buszon például).
A kérdező hozzászólása: ma 22:38 Jó, hogy felfogtad végre, épp errõl beszélek, én is így gondolom, mert nem tudnak jelezni, csak félreérthetõen.

Miért nem tudok átmásolni egy mappát egy másik mappába? Megpróbáltam és lefagyott a mappa aztán ctrl+alt+ del el kellet kilépnem nem tudom ez miért van ezelőt simán tudtam mappákat másolni de most nem engedi

Legjobb válasz: 1. vírusos fájl található a mappában, vagy a gépeden! 2. Túl nagy a fájlok ösz-mérete a mappában, 3. Másolás védett valamelyik fájl a mappában.... stb...

1. vírusos fájl található a mappában, vagy a gépeden! 2. Túl nagy a fájlok ösz-mérete a mappában, 3. Másolás védett valamelyik fájl a mappában.... stb...

Miért nem teszi fel a messenger plust? Folyton kiírja hogy kell hozzá a msn 8 elkezdi telepíteni feltelepíti a plust is, újraindítja az msn-t de se híre se hamva a plusnak. Miért nem teszi fel?

Legjobb válasz: A 2009-es hez jó minden. A 2011-eshez csak az plusz 5-ös verziója jó. A 8-asnak meg régebbi kel pontosabban 4.8-asnál régebbi. Üdv: Gál András!

A 2009-es hez jó minden. A 2011-eshez csak az plusz 5-ös verziója jó. A 8-asnak meg régebbi kel pontosabban 4.8-asnál régebbi. Üdv: Gál András!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Miért nem jó a facebook? Megnyitom és nem lehet belépni mert ezt írja ki: "Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. " Tudom hogy ez egy vírus de azt már nem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy működjön.

Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.

Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.
A kérdező hozzászólása: de akkor telefonról miért jó?:O
Codec van fent? Op.rendszer milyen? Mennyi idõs? Milyen lejátszó?
Használd a VLC Media Playert. Amióta azt használom nincsenek problémáim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!