Találatok a következő kifejezésre: Miért nem nem (69214 db)

Milyen kodekkel konvertáltad? Valószínûleg olyannal amit nem szeret a lejátszód.
A BDRip nem egy fájl formátum. Utalás arra , hogy mibõl lett átkonvertálva (általában avi-ba: BDRip-BluRaybõl avi, DVDRip-DVDbõl avi.) Tehát te az avi-t konvertáltad avi-ba?
Akkor MPEG4 vagy divX a nyerõ kodek...
A kérdező hozzászólása: megnéztem WMA-MP3-JPEG-MPEG4-DivX ezeket játssza le
A házimozid papírján kéne megnézni, hogy milyen formátumot ismer fel. Valószínûleg Xvid vagy DivX kodek kell hozzá. Azzal kéne konvertálni...
A kérdező hozzászólása: telepítve már régóta
A kérdező hozzászólása: a kmplayer és a vlc is fel van telepíte.
bocs hogy ekkora kmplayer fun vagyok. de annál ha elindítod a filmet, utána egy tab-ot nyomsz, és az kiírja, hogy milyen kodekkel próbálkozik
A kérdező hozzászólása: azt hol tudom megnézni hogy milyen kodekkel konvertáltam vagy milyen kodek van a gépemen, és milyen kodek kéne hogy lejátssza?bocs hogy ilyen egyszerû dolgokat nem tudok de ebben a témában nem vagyok otthon
Próbáld meg kmplayerrel, vagy vlc-vel
Akár az is lehet, de miért probléma ha avi-t konvertál avi-ba?
Gyurcsány Ferenc mondta: Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.
Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány.
„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” Ha jól emlékszem nem Orbán mondta.
"A kormány nem hazudik." Na ezért tart ott az ország, ahol...Egy birka nép vagyunk, nem tudok mit mondani.
A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon.
A kormány nem hazudik.
A kormányt egy olyan paraszt tekergeti aki még életében nem lapátolt szart.
A kérdező hozzászólása: "A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon." Pl Orbán azt mondta, hogy az AB döntése miatt 3-400 ezer határon túli nem szavazhat majd. De a valóság és a tények mások. AZ AB nem a külföldiek regisztrációját törölte. Külföldön eddig is jelentkezni kellet ha szavazni akart. Erre egy fideszes vélemény, hogy baloldali hazugság. De ezek tények.
A kérdező hozzászólása: "Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. " De az a baj, hogy nagyon kevés az ilyen lépés. 1000-bõl 1. A nyerõgépek megadóztatása meg egy rossz példa. Õk komolyan azt gondolták, hogy abból nekik bevételük lesz. AZ eszükbe se jutott, hogy pont ellenkezõt érnek el. Még a költségvetési számokba is belerakták.
A fidesz még mindig többet tett a közért, mint a szocialisták a 12 év alatt! Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. Pl. a nyerõgépek betiltása ilyen!
"Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Írd már le légy szíves, hogy miben tartotta a szavát, és miben mondott igazat, ami nem üres hazugság és mesebeszéd! Én elhiszem neked, de akkor írd már le légy szíves!
A kérdező hozzászólása: "Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Ne legyünk már ilyen vakok. A francokat nem hazudik. Már ott tartunk, hogy nem lehet eldönteni, hogy melyikük hazudott többet. A fidesz az elég szép számban hazudik. Csak nézd meg az ellenzéki munkájukat. Most szabályosan az ellenkezõjét teszik. De a legszebb hazugság amit még a mai napig így gondolnak, hogy nincsenek megszorítások. Már nagyon ritka az amikor igazat mond. Nem mintha az mszp nem hazudott volna, de néha már az az érzés, hogy a fidesz lefölözi õket.
Viktorka nem mondja, Viktorka csinálja. Rodolfó is megmondta: Vigyázat, csalok!
Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!
A kérdező hozzászólása: "Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány." Nem pont errõl szólt a kérdés. Hanem, hogy bármi ami nem ugyanazt állítja mint a kormány, akkor az miért lenne baloldali hazugság? Egyáltalán miért lenne baloldali? Még akkor is amikor mindenkinek világos, hogy nem mond igazat Orbán.
A kérdező hozzászólása: "A kormány nem hazudik." Ezt te komolyan is gondolod? Mert ha igen akkor eléggé bajok vannak.
Minden politikus hazudik. Ha te ott lennél, te is hazudnál, mert megérintene a pénz szele. Ostobá. mind, egytõl-egyig.
Az övét kéne kikapcsolni, az fogja meg...
Lehet neki van egy normális tûzfala, veled ellentétben.
Tûzfal blokkolja a pinget. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Letiltottam, kikapcsoltam az öszes tûzfalam de akkor sem tudom pingelni.
A kérdező hozzászólása: Jah, és az elsõ válaszolónak... Ugyan az a tûzfalunk...
A kérdező hozzászólása: Igazad volt 3. válaszoló... az övét kellett kikapcsolni. Kösz a választ :)
Naná, tudtam én, amúgy én voltam az elsõ és a 3. válaszoló is.


Flightradar24.com --> miért nem nem lehet Google Chrome-an látni a gépek nyomvonalát, miért nem lehet rájuk kattintva a repülési adataikat lekérdezni, ahogy az minden további nélkül megtehető IE-ben, Firefoxban?

Szóval mit kell ahhoz beállítani, letölteni a Chrome-hoz, hogy ugyanúgy élvezhet? legyen a Flightradar24, mint más böngész?kben ?

Legjobb válasz: igen, a Vonatinfo kifogástalanul mûködik a Chrome-ban.

A kérdező hozzászólása: igen, a Vonatinfo kifogástalanul mûködik a Chrome-ban.
Nekem teljesen jól mûködik Google Chrome 20.0.1132.57 m Néha egyébként nekem sem, akkor csak egy fehér valami jelenik meg, térkép és minden ilyesmi nélkül, ilyenkor a Firefox is ugyanezt csinálja, akkor szerintem az oldal szervere rossz.
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. Nekem is a legfrissebb Chrome fut a gépen, mégsem mûködik. Ezért gyanítom, hogy beállítások között kell keresnem a megoldást, de a kérdés, hogy hol ?
MÁV vonatinfó megy?

Miért nem tudnak ezek a mai lányok flörtölni, miért várják el, hogy a fiúk tegyenek meg mindent, miközben ők várják a sült galambot, vagy gúnyolnak ki olyan fiúkat, akik próbálkozni mertek náluk, de nem jöttek be nekik külsőre?

Legjobb válasz: Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.

Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.
Meg kell, hogy védjem a lányokat, mert velem nagyon is tudnak flörtölni:) Csak ámulok a kreativitásukon, mosoly, beszélgetés kezdeményezése, érintés, szemezés stb... szóval igenis tudnak és flörtölnek is:) 24F
Az a vicces, hogy én a fiúkon tapasztalom ezt... A srác suli idején mindig bámult meg mosolygott, egy szót nem szólt hozzám. Ráírtam fb-n és nagyon normális volt meg jófej. De így is mindig nekem kell ráírnom, ha szeretnék vele beszélni. És nem értem, miért, ha (szerintem) bejövök neki. 16L
Talán mert férfiként ez lenne a dolgod?? Nem attól leszel férfi, hogy valami van a lábad között hanem attól ami a fejedbe kellene , hogy legyen! De szerintem meglepõdnél, ha egyszer oda mernél menni a csajhoz s kiderül, hogy baromira nem jössz be, csak te azt akarod hinni...
A kérdező hozzászólása: ma 22:24 Hol írtam én, hogy én bámulom a lányokat? Látom, hogy néznek engem, de minek, ha nem szólítanak le? Vagy azt várják, hogy majd én leszólítom õket, csak olyan béna jeleik vannak, hogyha leszólítanám tuti visszautasítana. Tanuljanak meg értelmesen jelezni, ne félreérthetõen!
Nem akarlak elkeseríteni, de azért mert te bámulsz egy lányt s csak néha néz rád akkor valószinû baromira nem jössz be neki. S a nõk nem felejtettek el flörtölni, a férfiak felejtették el dekódolni a nõk jeleit!! 27F
A kérdező hozzászólása: ma 21:51 Nekem nem sír, olyan lányokért, akik jellemre romlottak nagy eséllyel, nem sírok én, de amit elvárnak a mai lányok tõlünk az nevetséges, mert ha nem kezdeményezünk, akkor meg mi vagyunk a gyáva, szánalmas, béna srácok. Nagy rajtunk a nyomás, lányok. De belegondolva, milyen silány a mai választék a lányokon belül, nem is értem minek gürcöljük, mi fiúk halálra magunkat.
Köszi szépen xD Még jó, hogy egy szóval nem mondtam még soha senkinek, hogy szép vagyok, és tudom is, hogy nem vagyok valami szép. Csak azt nem tudom, mit sír a szád akkor.
A kérdező hozzászólása: ma 21:39 Kicsikém, ez nagyon is érthetõ, ti fiatal tini lányok manapság nagyon el vagytok szállva a szépségetektõl, az a srác meg fél, hogy elevenen megnyúzod, amit meg is értek, mert jogos a félelme.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyílván van még ritka kivétel, de én pocsékul flörtölõ, béna lányokkal találkozok folyton. Leszólítani egy sem mert, de bámulni azt tudott a szeme sarkából. Aztán úgy tesz, mintha nem érdekelném. Ha felé nézek, de ha elnézek újra néz engem.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy látom, csak bámulnak maguk elé, ha tetszik nekik egy srác, alig mernek ránézni ( magamon tapasztaltam buszon például).
A kérdező hozzászólása: ma 22:38 Jó, hogy felfogtad végre, épp errõl beszélek, én is így gondolom, mert nem tudnak jelezni, csak félreérthetõen.

Miért nem tudok átmásolni egy mappát egy másik mappába? Megpróbáltam és lefagyott a mappa aztán ctrl+alt+ del el kellet kilépnem nem tudom ez miért van ezelőt simán tudtam mappákat másolni de most nem engedi

Legjobb válasz: 1. vírusos fájl található a mappában, vagy a gépeden! 2. Túl nagy a fájlok ösz-mérete a mappában, 3. Másolás védett valamelyik fájl a mappában.... stb...

1. vírusos fájl található a mappában, vagy a gépeden! 2. Túl nagy a fájlok ösz-mérete a mappában, 3. Másolás védett valamelyik fájl a mappában.... stb...

Miért nem teszi fel a messenger plust? Folyton kiírja hogy kell hozzá a msn 8 elkezdi telepíteni feltelepíti a plust is, újraindítja az msn-t de se híre se hamva a plusnak. Miért nem teszi fel?

Legjobb válasz: A 2009-es hez jó minden. A 2011-eshez csak az plusz 5-ös verziója jó. A 8-asnak meg régebbi kel pontosabban 4.8-asnál régebbi. Üdv: Gál András!

A 2009-es hez jó minden. A 2011-eshez csak az plusz 5-ös verziója jó. A 8-asnak meg régebbi kel pontosabban 4.8-asnál régebbi. Üdv: Gál András!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Miért nem jó a facebook? Megnyitom és nem lehet belépni mert ezt írja ki: "Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. " Tudom hogy ez egy vírus de azt már nem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy működjön.

Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.

Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.
A kérdező hozzászólása: de akkor telefonról miért jó?:O
Codec van fent? Op.rendszer milyen? Mennyi idõs? Milyen lejátszó?
Használd a VLC Media Playert. Amióta azt használom nincsenek problémáim.
Mert nem értik az utalásokat.
Az elsõnek igaza van, de én meg tudom cáfolni az állításodat. Faterom és a csaja (40 évesek) szeretik a SP-ot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!