Találatok a következő kifejezésre: Miért neki mért (311 db)

Miért nem mer a szemembe nézni a lány? Talán tetszem neki vagy épp ellekezőleg? Bővebben lent.

Most lettem 9.-es. Van egy lány akivel már látásból ismertük egymást, és nekem nagyon tetszik.(én 15 vagyok,? 14)

Legjobb válasz: Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki... De miért nem kezdesz udvarolni neki? 17/L

Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki... De miért nem kezdesz udvarolni neki? 17/L
tetszel neki, sõt, sztem szerelmes is beléd :) Ne hagyd ki!! :)
Szerintem tuti tetszel neki :)
Szerintem titkolni akarja, hogy kontaktlencséje van.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D utolsó :D a többieknek kösz :D
A kérdező hozzászólása: ja és még annyi, hogy MSN-en meg mer velem beszélni.. tehát.
én is voltam így , alig mertem annka a srácnak a szemébe nézni aki nagyon-nagyon bejött nekem
Én is szoktam így reagálni, hogy nem nézek annak a szemébe, aki tetszik nekem, de egy idõ után, ha beszélek is vele, akkor bátrabb leszek. Ha MSN-en nem akar veled beszélni, akkor viszont vagy annyira félénk, hogy nem mer rádírni, vagy tényleg nem jössz be neki, MSN-en pedig bátrabb mindenki... Szerintem egy próbát megér, ha õ nem akar rádírni, akkor írj rá te :) Ha nagyon nem akar veled beszélni, akkor inkább hagyd, keress mást. Még azt megpróbálhatod, ha "élõben" beszéltek, hogy próbálsz konkrétan vele beszélni, hozzászólni vagy valami, hogy lássa foglalkozol vele... Ha tényleg nem jössz be neki, akkor elutasító lesz msn-en is és élõben is, de hát ha nem, akkor nem, nincs mit tenni, van még sok szép lány =)

Valaki segítene nekem, mert egy olvasó naplót kell írnom az Egri csillagokból? ! 1. feladat: Írj 5 szép idézetet.2. feladat: Kinek ajánlod, miért? 3. feladat: Tetszett, nem tetszett? Miért? 4. feladat: Írj egy levelet Évától Gergõnek.

Legjobb válasz: miert, nem olvastad? a 3. feladatot kulonosen mokas lenne, ha valaki mas irna meg helyetted; nekem pl. tetszett, de ezt hogyan mondjuk meg a tanitoneninek? vagy az en velemenyemet mondanad el sajatodkent?

miert, nem olvastad? a 3. feladatot kulonosen mokas lenne, ha valaki mas irna meg helyetted; nekem pl. tetszett, de ezt hogyan mondjuk meg a tanitoneninek? vagy az en velemenyemet mondanad el sajatodkent?
" -Íme - mondotta acélos, de keserû hangon -, ez az elsõ és utolsó levél, amely töröktõl jött ebbe a várba, s el is olvasódott. Megérthették belõle, hogy miért jön. Szabadságot hoz karddal és ágyúval. A keresztény vérben fürdõ pogány császár hozza ránk ezt a szabadságot. Nem kell? Ha nem kell a szabadság, levágja a fejünket! Hát erre válaszoljunk..." " Esküszöm az élõ Istenre, a vár és az ország védelmére fordítom minden erõmet, minden gondolatomat, minden csepp véremet! Esküszöm, hogy a várat pogány kezére kerülni nem engedem! Sem a várat, sem magamat élve meg nem adom! Föld Úgy fogadja be testemet, ég a lelkemet. Az örök Isten taszítson el, ha eskümet meg nem tartanám. "... a félelem olyan ragadós nyavalya, mint a pestis..." " Úgy dacolt a vár eddig az ostrommal, mint tenger viharában a tengerben álló kõszikla. Most az utolsó próba következik. Az Istent hívtuk segítségül. Bûntelen lélekkel, halálra készen kell küzdenünk a várnak és a hazánknak a megmaradásáért. Példátlan az a küzdelem, amellyel eddig megtartottuk a várat, s példátlan az a gyalázat amely a törököt eddig is érte. Bízom a fegyverünkben, bízom a lelkünk erejében, bízom Szûz Máriában, aki Magyarország patrónája, bízom Szent István királyban, akinek a lelke vele van mindig a magyar nemzettel, és legjobban bízom magában az Istenben! " ( Dobó István )" Ott marad egymaga, és meghal egymaga, de a történelem azt az egyet nem írhatja fel róla, hogy elhagyta a reá bízott várat."
Amúgy szerintem nézd meg a filmet és annak alapján válaszold meg a többi kérdést, eléggé megbízható a film

Miért neki mondta mért nem nekem?

Már két éve tetszik 1fiú de neki nem jöttem be így nem igazán tör?dtem vele. most 1hónapja van barátom, de ezzel a fiúval is nagyon jóban lettem, mindenr?l el tudok vele dumálni. most ah beszélgettem a pasimmal, kiderült h pár nappal azután h összejöttünk a fiú aki régóta tetszik bevallotta a pasimnak, h bejövök neki és összeakarta velem jönni. mi értelme volt, és nekem mért nem mondta?

Legjobb válasz: Gondolom nem merte mert félt hogy visszautasítod õt. Lehet, hogy azért mondta a barátodnak el, mert megakarta tudni hogy neked bejön e õ, vagy pedig 2 évvel ezelõtt is bejöttél neki, csak nyuszi volt, és most hogy lett barátod, féltékeny lett kicsit. Vagy nem tudom. Az a fiú tudta /tudja hogy bejön neked? (Írd le kommentbe, hogy világosabb legyen a kérdés, és akkor talán jobban rájövünk a válaszra) :-) szia!

Gondolom nem merte mert félt hogy visszautasítod õt. Lehet, hogy azért mondta a barátodnak el, mert megakarta tudni hogy neked bejön e õ, vagy pedig 2 évvel ezelõtt is bejöttél neki, csak nyuszi volt, és most hogy lett barátod, féltékeny lett kicsit. Vagy nem tudom. Az a fiú tudta /tudja hogy bejön neked? (Írd le kommentbe, hogy világosabb legyen a kérdés, és akkor talán jobban rájövünk a válaszra) :-) szia!
Szívatja a barátod, mert tudja, hogy bejön neked. Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Gondolod, hogy téged igazán komolyan venne úgy, hogy a barátodnak ilyeneket mond azután 2 nappal, hogy összejöttetek?
A kérdező hozzászólása: két éve is tudta h bejön nekem, és most is tisztában van vele..:S de õ az összes csajjal játszik, két éve nekem sem adott egyértelmû választ:S most ezért sem értem h ha tényleg nem gondolja komolyan a csajokat mért mondta el a pasimnak?engem komolyan gondolna?de akkor nekem bevallhatná..tudja h nekem bejön...
Szerintem is csak össze akar ugratni benneteket. És félig sikeres is volt, mert most is õrajta töprengsz, ahelyett hogy a barátodra gondolná. Neki kényelmes lenne, . ha ti szakítanátok, és te újra õérte epekednél, mint az utóbbi 2 évben. Kérdés csak az, akasz e te még esélyt adni neki és futni utána, miközben tudod hogy érzései komolytalanok és csak játszik a csajokkal, vagy pedig kitartassz a barátod mellett, aki legalább szeret téged.

Miért van facebookon sokaknak 200 lájkjai a képein? Nekem mért nincs csak 10-15?

Miért van sokaknak ilyen sok lájkja? Miért kapják, népszerûek? Mi az oka, hogy sokakat jobban kedvelnek? Van olyan ismerõsöm akinek 1000+ lájkja is van. Egy kiírását 100-an kedvelik... Mi az oka? Én mért nem kapok csak alig 15-öt?

Legjobb válasz: Nézd meg, neked hány ismerõsöd van és neki hány ismerõse van. Neki nyilván (tippelem) több -> ezért tudja több ember tetszését elnyerni. A másik lehetõség az, hogy a te ismerõseidet hidegen hagyják a képeid/kiírásaid. Vagy a te ismerõseid szemben az övéivel nem lógnak a fészen realtime-ban. Egyébként remélem nem a lájkok száma befolyásolja a lelki egyensúlyod, mert akkor rossz híreim vannak. :) - Csak arra akarok utalni, hogy tojd le magasról. :)

Nézd meg, neked hány ismerõsöd van és neki hány ismerõse van. Neki nyilván (tippelem) több -> ezért tudja több ember tetszését elnyerni. A másik lehetõség az, hogy a te ismerõseidet hidegen hagyják a képeid/kiírásaid. Vagy a te ismerõseid szemben az övéivel nem lógnak a fészen realtime-ban. Egyébként remélem nem a lájkok száma befolyásolja a lelki egyensúlyod, mert akkor rossz híreim vannak. :) - Csak arra akarok utalni, hogy tojd le magasról. :)
lehet, hogy azért, mert egyes testrészeivel odavonzotta a like-olókat. vag..mint az elsõ válaszoló írta, lehet, hogy több ismerõse van. Ne foglalkozz vele, az csak egy szám. Velem is ez van. Alig van like..de nem érdekel. nem attól vagyok több/kevesebb
A kérdező hozzászólása: De ha valakinek több, akkor az azt jelenti hogy népszerûbb... Nem tartom magam vesztesnek de akkor is...

Miért pofáznak nekem? Mert szimpatikus vagyok nekik, vagy mert teljesen hülyének néznek?

Mostanában gyakran felmerült bennem a kérdés. A pofázni szót használtam, de szebbet nem találtam rá. Gondolom már megesett mindenkivel, hogy valaki szívét lelkét kiöntötte neki a legmélyebb traumáiról, vagy bevontak egy röpke 1 órás monológhallgatásba Triaonon következményeinek elemzéseként például. Egy darabig érdekel amit mondanak, de huzamosabb idõ után kezdem elveszíteni a türelmemet, esetleg néha bólogatok, helyeslek, vagy kérdezek. Ezek a beszélgetések ismerõsök, családtagok, barátok között mennek végbe. Azért beszélnek hozzám, mert azt gondolják hogy szimpatikus vagyok nekik, vagy mert kiszúrják az elsõ lehetséges embert a közelükben aki úgyis végighallgatja õket?

Legjobb válasz: Mindenkinek kell, hogy valaki meghallgassa a gondjait, vagy mondandóját. Valószínûleg azt a benyomást kelted az emberekben, hogy érdekel, amit mondanak. Akkor pedig persze, hogy mondják. :) Annyit kell csak tenned, hogy nem negyed óra után szólsz nekik, hogy elég volt, hanem az elején közbe-közbe vágsz, röviden elmondod te is a véleményed, visszakérdezel, és ezzel folyamatosan fenn tudod tartani a kiutat, mindig lesz "kijárat", kis szünet itt-ott.

Mindenkinek kell, hogy valaki meghallgassa a gondjait, vagy mondandóját. Valószínûleg azt a benyomást kelted az emberekben, hogy érdekel, amit mondanak. Akkor pedig persze, hogy mondják. :) Annyit kell csak tenned, hogy nem negyed óra után szólsz nekik, hogy elég volt, hanem az elején közbe-közbe vágsz, röviden elmondod te is a véleményed, visszakérdezel, és ezzel folyamatosan fenn tudod tartani a kiutat, mindig lesz "kijárat", kis szünet itt-ott.

Miért nem mer egy fiú odamenni egy lányhoz, ha tetszik neki, a lány pedig több jelet küldött már?

Legjobb válasz: Errõl én õszintén lebeszélnélek. Én többször voltam már így, és már a határán voltam, hogy odamenjek a sráchoz és randit kérjek, de a végén mindig kiderült, hogy van barátnõje, és engem csak hülyített. Ha elég egyértelmû jeleket adtál, akkor az õ dolga lépni, ha egy-két héten belül nem teszi meg, keress másik srácot. Konkrétan az egyetemen nagyon tetszett egy srác. Sokat beszélgettünk, már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke, stb. Úgy éreztem én is tetszem neki, telefonon órákat beszéltünk. Egyszerûen nem értettem, hogy miért nem lép már. Aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy hol lakik és kivel, és kiderült, hogy a csajával egy albérletben. Köpni-nyelni nem tudtam, de szó szerint iszonyú ciki volt. Késõbb mondta az egyik osztálytársam, hogy mindenki rajtam röhögött, hogy mennyire csorogtam a srác után, nagyon-nagyon egyértelmû volt. Soha többet ilyen helyzetbe nem hozom magam, az tuti, és még mi lett volna, ha esetleg randit kérek?

Errõl én õszintén lebeszélnélek. Én többször voltam már így, és már a határán voltam, hogy odamenjek a sráchoz és randit kérjek, de a végén mindig kiderült, hogy van barátnõje, és engem csak hülyített. Ha elég egyértelmû jeleket adtál, akkor az õ dolga lépni, ha egy-két héten belül nem teszi meg, keress másik srácot. Konkrétan az egyetemen nagyon tetszett egy srác. Sokat beszélgettünk, már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke, stb. Úgy éreztem én is tetszem neki, telefonon órákat beszéltünk. Egyszerûen nem értettem, hogy miért nem lép már. Aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy hol lakik és kivel, és kiderült, hogy a csajával egy albérletben. Köpni-nyelni nem tudtam, de szó szerint iszonyú ciki volt. Késõbb mondta az egyik osztálytársam, hogy mindenki rajtam röhögött, hogy mennyire csorogtam a srác után, nagyon-nagyon egyértelmû volt. Soha többet ilyen helyzetbe nem hozom magam, az tuti, és még mi lett volna, ha esetleg randit kérek?
Esetleg nem fogja a jeleket. Talán oda kellene menni ahhoz a fiúhoz végre. Tudod, egyenjogúság van.
1-nek adok igazat, menj oda, ha o nem akar. Ha 2-at koveted soha nem derul ki.
Ki mondta, hogy randit kérj? Csak menj oda hozzá, beszélgess vele, hívd el valahova... aztán majd kiderülnek a dolgok. Tudod, lánynál éppen így elõfordulhat, hogy van már fiúja. Az nem ciki a fiúnak? Nem ám, mert honnan tudhatná? Csak ha megkérdezi. De nem ezzel a kérdéssel kezdünk.
lehet, hogy rossz irányba áll az antennája. vagy nincs hitelesített enigma gépe. esetleg nincs jelbeszéd képesítése, próbáld meg szóban, vagy írásban. egyébként meg biztós búzi. te miért nem mersz odamenni? " Errõl én õszintén lebeszélnélek. Én többször voltam már így, és már a határán voltam, hogy odamenjek a sráchoz és randit kérjek, de a végén mindig kiderült, hogy van barátnõje, és engem csak hülyített. Ha elég egyértelmû jeleket adtál, akkor az õ dolga lépni, ha egy-két héten belül nem teszi meg, keress másik srácot. Konkrétan az egyetemen nagyon tetszett egy srác. Sokat beszélgettünk, már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke, stb. Úgy éreztem én is tetszem neki, telefonon órákat beszéltünk. Egyszerûen nem értettem, hogy miért nem lép már. Aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy hol lakik és kivel, és kiderült, hogy a csajával egy albérletben. Köpni-nyelni nem tudtam, de szó szerint iszonyú ciki volt. Késõbb mondta az egyik osztálytársam, hogy mindenki rajtam röhögött, hogy mennyire csorogtam a srác után, nagyon-nagyon egyértelmû volt. Soha többet ilyen helyzetbe nem hozom magam, az tuti, és még mi lett volna, ha esetleg randit kérek?" :D:D:D nõi logika: szerintem tetszettem neki, de kiderült hogy van barátnõje = hülyített. én is csak röhögök az ilyen lányokon. rohadt sokat besézlgethettetek ha azt se tudtad kivel él. "már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke" - micsoda konkrét utalások :D:D kérdezd meg tõle hány óra, biztos érteni fogja, hogy feleségül kellene vennie. " 1-nek adok igazat, menj oda, ha o nem akar. Ha 2-at koveted soha nem derul ki." ennyi

Vissza fogadtam exem mert megbocsájtottam a hibáit anno. Hogy miért is? Mert első nagy szerelem. Hibáztam én is, nem csaltam meg, hazudtam neki 1 dologról, de ő már nem tudott megbocsájtani nekem. Már van barátja is, fél éve hogy szét mentünk.

Nem múlik a görcs a gyomromból és a szívemből azóta sem hiába próbáltam más lánnyal. Már tényleg nem látom semminek értelmét,92 kg voltam kigyúrt most 63kg vagyok. Miért van ez így? :S (23f)

Legjobb válasz: Emészted magad a történtek miatt. és belül az furdal hogy neki van más, és megértem hogy hiányzik... és igy nemjó mással megis értem... De amit tehetsz,hogy az egészséged nem áldozod erre a dologra,és próbálsz felejteni. vagy várni, arra hogy 1x még szabadlessz a pálya :)

Emészted magad a történtek miatt. és belül az furdal hogy neki van más, és megértem hogy hiányzik... és igy nemjó mással megis értem... De amit tehetsz, hogy az egészséged nem áldozod erre a dologra, és próbálsz felejteni. vagy várni, arra hogy 1x még szabadlessz a pálya :)

Ha a fiúk megbámulnak akkor nyilvánvalóan tetszem nekik. De miért nem mernek megszólítani? Mert nem bíztatom őket?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy annyira tetszel. Én is kíváncsi vagyok az emberekre, megnézem õket, de nem járnék vagy feküdnék le akárkivel. Várd ki, amíg valaki eléggé vonzónak tartson ahhoz, hogy feladja minden gátlását, vagy pedig lépj te is, és várd az arányos választ, hogy megbizonyosodj arról, hogy tetszel neki... Így könnyebben jön meg az ember bátorsága. :)

Nem biztos, hogy annyira tetszel. Én is kíváncsi vagyok az emberekre, megnézem õket, de nem járnék vagy feküdnék le akárkivel. Várd ki, amíg valaki eléggé vonzónak tartson ahhoz, hogy feladja minden gátlását, vagy pedig lépj te is, és várd az arányos választ, hogy megbizonyosodj arról, hogy tetszel neki... Így könnyebben jön meg az ember bátorsága. :)
Micsoda ótvaros bunkó válaszok... Amúgy azért, mert ahhoz sokszor nyuszik. :)
Tippelek: 1. Túl szép vagy és azt gondolják nincs esélyük. 2. Túl riban.cosan öltözködsz és azt gondolják nem vagy jó párkapcsolatra. 3. Eddig csak félénkebb pasiknak jöttél be. 4. Nem ideális ismerkedõ helyeken bámulnak meg. 5. Nem azért néznek meg, mert szép vagy.
Igen a Te dolgod lenne a csábítás, hanem adsz jeleket akkor a fiúk nem mernek lépni, ha érzik , hogy el akarod õket csábítani akkor beindul náluk a hódítási ösztön.
Ha hûvösen reagálsz arra hogy megnéznek, akkor úgy érzik, hogy nincs értelme megszólítaniuk. Mosolyogj arra, akit te is szimpatikusnak tartasz.
Amik nem adod jelét a vonzalomnak, addig ne is várd el. Nem tudom, mit képzel némelyik nõ. Az ismerkedés nem egyoldalú. Ha tetszik valaki, mosolyogj rá, szemezz vele. Nehogy már nõ létedre még tanítani is kelljen az ismerkedést. Ha ez megvan, meg lehet, hogy leszólítanak. Én erre már lépnék legalább is.
Mert lehet h kissé lenézõ vagy amit nem veszel észre, vagy semmi pozitívat nem mutatsz.
"Amíg", csak egy kis "sajtóhiba".:D Hát jól teszed. Nekem meg az a bajom, hogy sok nõ rám sem mer nézni, annyira vadul bámulom (persze nem mind), és akkor nem tudom eldönteni, hogy most mi van ilyenkor. :D
És szerinted miért látszol mindig szomorúnak? Annak nyilván van valami oka, amin nyilván lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Azért látszom szomorúnak, mert szomorú vagyok..és nem tudok rajta segíteni....ez már más téma lenne.. :)
Figyelj, én például azért nem megyek oda a nagyon szép csajokhoz, mert tudom, hogy külsõre nem vgyok egy álompasi, akkor meg minek égessem magam olyan csaj elõtt, aki kaphat tõlem ezerszer jobbat is és nyílván magas igéynei is vannak ezekenk a szép csajoknak. Másrészt meg tapasztalataim szerint a szép és rendes lány már mind foglaltak. Ezt onnan tudom, hogy idõnként szép, rendes lányokkal beszélgeti kezdtem csak úgy a buszmegállókban, de csak akkor, ha õ meg én voltunk, mert én nem merek tömegben megszólítnai amúgy lányokat vagy csak nagy ritkán, ha tényleg kérdezek valami fontosat, esetleg haverok miatt, mert addig csesztettek, míg nem léptem már. De többnyire nem szeretek zaklatni idgen lányokat, biztos tolakodásnak is vennék, ha néha szemeztek velem szép csajok vagy úgy feltûnõben néztek engem, akkor is elõbb gondolok arra, hogy tuti ronda vagyok azért néz ennyrie, minthogy én jövök be neki, annak ellenére, hog ymár két haveorm is látott ilyen szitut és maguktól mondták, hogy szerintük bejöttem azoknak a lányoknak. Hát nem is tudom, én túl szar vagyok külsõre egy szép csajhoz, ezért is szoktam neten tök átlagos, egyszerû szürek kiegér csajoknál bepróbálkozni. Ezek általában olyan lányok, akik max 5-10 lájkot kaptam a képeikre, de volt már olyan is, aki csak egy fiútól kapott lájkot, ennek a fiúnak meg volt barátnõje és nem az a csaj, na õ például nagyon szép csaj volt és úgy vettem ésrze, hogy azok a szép lányok, akiknél nicns fiú rajongó had a facebookon, õk általában nyitottabbak és kedvesebbek is velem, pedig nem vagyok egy álompasi, mégis volt, hogy képemet látva ilyen szép csajok sem rondáztak le, de élõben inkább lekoptattak, ha úgy direktben próbálkoztam szép lányoknál, nem nekem való ez a leszólítgatás dolog, ahhoz nagyon helyes fiúnak kéne lennem. :D
megnézni valakit semmibe se kerül és jó. odamenni már nyilván húzósabb. ahhoz olyan szituáció kell ami alkalmas. hány olyan kérdés és válasz volt már hogy nyilvános helyen utálják a lányok ha valaki odamegy
A kérdező hozzászólása: 14es :) azt írtam, hogy nagyon szép, nem hogy túl szép ;)
A kérdező hozzászólása: Az lehetséges, hogy az is baj, hogy szinte mindig szomorúnak látszoM? :S
Miért lennél túl szép?
A kérdező hozzászólása: Lenézõ nem vagyok, az is idegesíteni szokott amikor a barátnõm lenézi az embereket, mintha õ több lenne..de köszönöm a válaszokat! :) )
A kérdező hozzászólása: Hát nem szoktam mosolyogni :S, köszi kipróbálom a tanácsodat! :)
A kérdező hozzászólása: Talán az 1.be van valami, de miért félnek attól a fiúk ha valaki nagyon szép? Attól még lehet hogy kapnának esélyt..
A kérdező hozzászólása: nem vagyok r*bancos
A kérdező hozzászólása: Kb. hány lányhoz mentél már oda és mennyien utasítottak vissza?

Az Orbán - kormány miért kesztyűs kézzel bánik a bankokkal, miért nem mer nekik odacsapni, miért engedik a forint leértékelődését?

Legjobb válasz: Néha jó tudni, hogy NEM a farok csóválja a kutyát. És ebben a szituációban bizony a banktõke a kutya, és a kormány a farok... Bár ehhez az utóbbihoz még a banktõke sem kell. :-D Pedro

Néha jó tudni, hogy NEM a farok csóválja a kutyát. És ebben a szituációban bizony a banktõke a kutya, és a kormány a farok... Bár ehhez az utóbbihoz még a banktõke sem kell. :-D Pedro
anyámborogass! még egy közgazdász zseni... mert, ha a kormány "odacsap" a bankoknak, akkor aztán olyan stabil lesz a forint, hogy a fal adja a másikat :)
látom, egész pénzügyi tagozat gyülekezett itt össze :) azzal a rengeteg ésszel, ami van errefelé egyeseknek, igazán el lehetne árulni, hogy mit is jelent az az "odacsap" és ettõl hogyan és miért lesz a forint erõsebb? (majd kétharmaddal megszavazzák, hogy ezután a frank, vagy az euro igazodjon a forinthoz?)
Még egy kis bankadót a nyakukba kell rakni, amit aztán tiltás ide, tiltás oda, végülis mégiscsak nekünk kell megfizetni. Ugye milyen jól odacsaptunk a bankoknak? :-D Pedro
ne adj nekik tippeket pedro, mert a végén még megfogadják...
"Elég régóta, és a svájci frankhoz, meg az eurohoz képest... Mi van, nem itt laksz?" Tavaly május-június környékén, amikor megalakult a Fidesz-kormány 275 körül volt az EUR. Most 275 körül van az EUR. Ez aztán a hatalmas leértékelõdés! Mivan, nem itt laksz? Tavaly május-június környékén kb 0, 6EUR volt 1CHF, most 1CHF=1EUR. Tavaly május-június környékén 180Ft körül volt 1CHF, most 260Ft. Ez szintén kb hasonló arányú CHF erõsödés. Nem a Forint gyengült, hanem a CHF erõsödött. Mindenhez képest... Ezt persze logika nélkül mûködõ agy nélkül elég nehéz lehet felfogni. Folytassam a dollárral vagy más pénznemmel? A burkot ledobhatnád magadról és az egyoldalú félelmet keltõ tájékozódási csatornáidat elfelejthetnéd végre. Olvashatnál tényeket is végre.
"hitelkárosultak" beazsrok miben károsultak a drága hitelfelvevõk amikor a hitelt felvették, nem kapták meg a pénzt? kit rérdekel a román lej a CHF adóst meg érdekelje csak a CHF erõsödése, uyganis neki CHF-et kell visszafizetni egyébként a CHF amit felvettél, szerinted honnét van? télapó tojta? nem. az bizony a CHF megtakarításból. és mivel boldog boldogtalan erõsen bizik a svájciakaban, azért egyre nagyobb a kereslet egyre kisebb kinálat mellett. mert a CHF megtakarítások sem végtelenek ezzel együtt jó sokáig a chf hitel lényegesen olcsóbb volt mint a forinthitel, ennyire szar volt szegény hitelkárosultaknak
08:53 Tudom, tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is... Csak valahogy ettõl a hozzáállástól kellene már megszabadulni, sokkal élhetõbb lenne ez az ország!
Mivel nem szeretné Orbán sem, hogy csödbe menjen az ország.
Az nem Orbán döntése, hogy a Ft leértékelödik. Maradj inkább a kubikus talicskánál! Annak kezeléséhez esetleg értesz valamit!
hgy kell a bankoknak odacsapni?
nandras Na látod, még azt is elhiszem, hogy igazad van. De (bevallom õszintén) nekem ez tulajdonképpen teljesen mindegy. OK, elfogadom, hogy ilyen vagy olyan gazdasági tényezõk, meg nemzeti bank, meg minden... De ebbõl számomra, laikus számára csak az látszik, hogy a forint egyre kevesebbet ér a többi valutával szemben. És számomra, aki néha át akarom váltani a jó magyar forintomat, vagy netán vissza akarom fizetni a bedõlt kölcsönömet, EZ AZ EGYETLEN ami érdekes. Nem értem, és nem is érdekel, hogy ezt most leértékelõdésnek hívják, vagy nem. Engem az érdekel, hogy mit kapok a forintomért. És azt látom, hogy egyre kevesebbet. Akár leértékelõdött, akár nem.
nem kellene összekeverni a piaci árfolyammozgásokat a nemzeti bank eljárásaival. az, hogy egy adott valuta pillanatnyilag milyen árfolyammal fut, jórészt a tõzsdei mozgások határozzák meg, erre pedig édeskevés ráhatása van egy kormánynak. (amúgy pedig, az mnb, amennyire megteheti, védi a forint árfolyamát, pl. árfolyamjavító felvásárlásokkal, de az eszközei végesek...)
Igazad van, nem értékelõdött le a forint. Csak a többi valuta lett drágább... :-)
23:09- nek látom te sem vagy tisztában azzal, hogy mit is jelent a "leértékelés"... (2008 óta a forint ún. lebegõ valuta, így sem le, sem felértékelni nem lehet)
Elég régóta, és a svájci frankhoz, meg az eurohoz képest... Mi van, nem itt laksz?
"miért engedik a forint leértékelõdését?" Mióta és mihez képest értékelõdött le a Forint?
a jobbik átlátja a banki terrorizmust hallgatni kéne parlamenti közvetítést rogonyi ernõ, z. kárpát dániel, lenhardt balázs elmondják mindig hogy jegybankkal stb.-vel van a gond
Te tényleg elhitted, hogy a fidesz nemzeti párt? Komolyan azt gondoltad, hogy nem a banktõke áll mögötte is? Naiv... nagyon naiv. Én itt most elmondom neked, hogy ameddig egy párt nem fogja a saját nemzeti bankunkat visszatenni a saját kezünkbe, addig Pedro hasonlatával élve csak "farok" lehet. És sajnos ilyenkor szégyellem, hogy a Jobbik is csak zsidózni tud, és nem látja át ezt a pénzügyi terrorizmust.
amúgy meg ezek is pont ugyanolyanok, mint a többi, csak a saját érdekeiket nézik (lásd munka tv. könyv)
Majd ha Orbánt megválasztják a Svájci Jegybank elnökének, akkor számon kérheted, hogy miért ilyen erõs a svájci frank. A forint amúgy így is kicsit túlértékelt, mert nincs mögötte gazdasági teljesítmény, nincs fogyasztás. És miért? Mert az összes devizadzsentri a fizetése nagy részét kifelé lapátolja az országból törlesztõrészlet címén a maradék kis pénzébõl meg csak minimálisan tud fogyasztani, de akkor sem a sarki magyar boltból vásárol, hanem, a tescoban veszi az akciós egérszaros kiflit, a tesco meg szintén kifelé lapátolja a pénzt. Ilyen helyzetben tényleg nincs könnyû dolga Orbánnak, de nem is rajta múlik az ország felemelkedése, hanem rajtunk magyarokon. Nem kell hitelt felvenni, és nem kell multinál költeni a pénzt, hanem jó minõségû magyar terméket kell magyar kereskedõtõl vásárolni. Ilyen egyszerû a recept.

Félénk fiúk! Ha suliban tetszene egy lány, akit nem ismertek, és felvett titeket msn-re, írnátok neki 3 héten belül? Vagy nem mernétek, csak suliban néznétek? Esetleg azért nem írtok neki mert nem tetszik? Akkor miért nézitek?

Ez a helyzet velem..Felvettem a fiút,3 hete,azóta nem beszélünk..Csak suliban veszem észre hogy néz,mostanában egyre inkább úgy,hogy ne lássam(csak hát barátn?im észreveszik..).Ráköszöntem,erre nem vette észre hogy neki köszönök,és barátn?m vette észre hogy utána néz vissza rám hogy rá köszöntem-e:/...Próbálok mindig a közelében lenni,de néhai odapillantáson kívül semmi...Én 15/L a fiú 17 éves...

Legjobb válasz: Hallod, kezdeményezz már ha ennyire feltûnõen béna szegény. :D Legalább írj rá msn-en, akkor is ha nem látod. Ha csak nem tiltott le, meg fogja kapni vagy késõbb, vagy ha rejtõzik akkor rögtön. Írd neki h fontos vagy vmi, hátha kell neki még ahhoz is a biztatás h visszaírjon. Am meg csak odamennék hozzá, hátha nem fut el ijedtében. XD "életmûvész"

Hallod, kezdeményezz már ha ennyire feltûnõen béna szegény. :D Legalább írj rá msn-en, akkor is ha nem látod. Ha csak nem tiltott le, meg fogja kapni vagy késõbb, vagy ha rejtõzik akkor rögtön. Írd neki h fontos vagy vmi, hátha kell neki még ahhoz is a biztatás h visszaírjon. Am meg csak odamennék hozzá, hátha nem fut el ijedtében. XD "életmûvész"
velem sokszor volt már ilyen. egyik esetben a srác a szomszédom.. egy suliba jártunk és 1 évig flörtölni próbáltam vele, állítása szerint õ szeretett. nem lett belõle semmi. azt hozzátenném hogy ahhoz képest hogy szomszédom 2 szót váltottunk ( a köszönéseket nem számítva) a mostani párom is félénk volt eleinte, de tudott kezdeményezni és már fél éve együtt vagyunk. Nem értem egyébként õket, szerint ez a félénk fiús dolog mindenkinél más :) 15L
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom:D De félek hogy lehet hogy nem is tetszek neki..:/ És azért néz, mert én nézem, és nem érti mit akarok-.- De isteneem:/
elõzõ vagyok hozzátenném hogy msn-en beszéltünk, ott nagy volt a szája
ne nagyon szállj rá, ne kérdezz máris rá hogy tetszessz-e neki, melegíts be, barátkozz elsõnek ismerkedjetek meg. aztán utána szépen vezesd rá a hangot a témára :) sok sikert ;)
szerintem se nyomulj ilyen feltûnõen.. abból már tuti levette, hogy bejön neked, hogy felvetted MSN-re..
Igen, én írnék neki. De szerintem ha õ nem ír neked, akkor írjál te neki, mert így is kialakulhat.
Múltkor volt egy ugyanilyen kérdés akkor írta egy válaszadó hogy valószínûleg azért néz, mert furcsállja hogy felvetted msn-re. Azért csak rádírna ha tetszenál neki hogy mizu? Még ha személyesen nem is megy oda.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!