Találatok a következő kifejezésre: Miért nehezebb éjfél után (1 db)

Miért nehezebb elaludni éjfél után?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy nem elaludni nehezebb, hanem az, hogy az éjfél elõtti alvás pihentetõbb. De hogy miért van így, azt nem tudom. Valami a biológiai órával kapcsolatban.

Én úgy tudom, hogy nem elaludni nehezebb, hanem az, hogy az éjfél elõtti alvás pihentetõbb. De hogy miért van így, azt nem tudom. Valami a biológiai órával kapcsolatban.
én minden nap éjfél után alszom el, szerintem egyáltalán nem nehezebb.
felkelni nehezebb, szerintem.
Én úgy tapasztaltam, hogy éjfél után nehezebb ébren lenni, de egy idõ után ez a fáradság hipp-hopp eltûnik. Aztán már nem is vagy álmos, nem is tudsz aludni.
Érdekes a kérdés. Én úgy tudom, hogy az ember biológiai órája úgy vnn beállítva, hogy kb. éjjel fél kettõ-fél három között van holtponton. Ilyenkor a legalacsonyabb a vérnyomás, a vércukorszint, leglassabb a szívverés, az agymûködés, a leghosszabb a reakcióidõ. Ha nem alszik az ember, akkor ebben az idõintervallumban a legvalószínübb egy baleset bekövetkezése. Tehát elvileg éjfél után könnyû elaludni. Ezért érdekes a kérdés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nemrég láttam egy Csernobilról szóló dokumentumfilmet. Valaki elmagyarázná nekem érthetően, mit jelent az, hogy pozitív üregtényező?

7

Mennyi 8645325733545353 x 5 x 94 : 612 x 77 :34 x 9000000?

6

Eratoszthenészi szita 100- 300ig, nem értem?

Segitene valaki?

5

Mi az az ötödik dimenzió (5D)?

3

Caprylic acid mit jelent? (kémia) Többi lent!

Kaptam egy üvegballont amibe pálinkát szeretnék tárolni, de nem tudom mi volt előtte benne. Ha jól tudom gyógyszergyárba szállították ezeket, valamilyen szer volt benne és onnan kaptam havertól.
Caprylic acid, C8H18O2 van ráírva nagy betűvel, ebből lehet tudni mi volt benne? Erős szúrós szaga van, mivel érdemes kimosni?
Vannak még rajta írások, ha kell leírom.

4

Mennyi (a-1) x (a^2+1)?

2

Mivel foglalkozik a piramidológia?

2

0, 99999999=1 bizonyításába belekötök, vélemények?

ugye van az, hogy 0,9999=1
0,99999=x /x10
9,999=10x /-x <ezt lehet? mert az egyik oldalon nincs x, tehát elméletben nem is vonhatnánk így ki, és ennek kéne következnie: (9,999-x=9x és akkor teljesen más számok jönnek ki...)
9=9x /:9
1=x

11

A pí-t fel lehet írni 2 szám hányadosaként?

pl. a 22/7? HA igen, akkor miért irracionális szám a pí?

13

Milyen munkahelylehetőségek nyílnak meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara elvégzése után? 15/L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!