Találatok a következő kifejezésre: Miért nehéz az autós ülés-hordozót (1 db)

Miért nehéz rögzíteni az autós ülés-hordozót az autóban?

Az hittem, hogy egyéni problémám, hogy nem tudom rendesen rögzíteni az autóban. Abban a hitben voltam, hogy a suzukiban van a hiba és rövid a biztonsági öv, viszont beszéltem ismer?sökkel, és azt mondják nekik is nagyon nehéz rögzíteni, annyira hátra kell hajtani az ülés háttámláját, hogy két személy helyét foglalja el az egy ülés. Másnak is van ílyen problémája??

Legjobb válasz: Èn nem tudom,nekem sosem volt a 6 hónap alatt ilyen problémám.Pedig kötöm elöre is,mikor egyedül megyek,meg hátra is.... Nincsen megcsavarodva az övetek??

Èn nem tudom, nekem sosem volt a 6 hónap alatt ilyen problémám.Pedig kötöm elöre is, mikor egyedül megyek, meg hátra is.... Nincsen megcsavarodva az övetek??
A kérdező hozzászólása: Nincs megcsavarodva, már gondolkodtam rajta, hogy kicseréltetem, de ha egyforma hosszúságúak akkor teljesen fölösleges.
Nekünk is ue. a problémánk és tízbõl kilencen is ezt mondják az ismerõseink közül. Hogy miért? Hát ez jó kérdés. Szívesen megkérdezném a hordozó tervezõjét, mert a gyerek ráadásul nem fekszik hanem ül benne, és ugye nem ülhetne a hordozóban a baba. De hát így találta ki valaki, és így gyártották le.Úgyhogy megy a szenvedés. De semmi baj az autótokkal mert nekünk Mazda 3 van, a szomszédnak Seat, a másiknak Alfa Romeo, és õk is szenvednek a hordozóval. Üdv: T.
A kérdező hozzászólása: Most néztem egy pár oldalt, és azt írja, hogy úgy szabad csak ülést venni ha bepróbáljuk az autóba! Na ez röhej! Lehet, hogy csak a 67000 Ft-os mini-mano-t lehetne belerakni, de azt nem hiszem, hogy mindenki megengedheti magának. Így hát szenvedhetünk tovább!
A miénket se volt könnyû bekötni a Suzukiba, mondjuk apukám Skodájába könnyebb volt, ott hosszabb az öv. De tényleg sok helyet foglal. De mostmár szerencsére autósülésünk van egy hete, ezt nem kell ki-be kötni, és nem is foglal el annyi helyet. Polly
Mi olyan graco babakocsitvettünk 70000 ft-ért amihez volt hordozó és bázistalp.AA talpat egyszerlerögzítettük és onnantól csak egy kattintás és bent van a hordózó, illetve kint egygomb felhúzásával.A legtöbb bázistalpnak nincs lába, ami kitámaszt az auto alján fixre, de ennek van, így nem kell az övvel bajlódni.Cak ajánlani tudom mindenkinek, ráadásul nem is drága így egyben.Persze ha már megvan a hordozó meg a kocsi, akkor nem érdemes újat venni ez miatt, csak ha még vásárlás elött állnak.Amúgy mi is szenvedtünk vele elötte amikor a családban volt más pici és õt kellett bekötni a sima hordozóval.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Heti hányszor, és mennyi sárgarépát lehet adni egy éves babának?

Ha napi 2 szálat adok neki,h elmajszolja párolva,attól besárgulhat?

1

Milyen körülmények, okok miatt fordulhat elő, hogy a védőnő nem engedi haza az újszülöttet?

11

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!