Találatok a következő kifejezésre: Miért nehéz az autós (2 db)

Az autós hírdetéseknél miért takarják le vagy úgy fényképezik, hogy ne látszodjón a rendszám?

Egyes hírdetéseknél ez van és megfordul a fejemben, hogy vajon lopott-e

Legjobb válasz: Azért szokás letakarni, hogy az utcán azért mégse ismerje meg mindenki a kocsit, aki látott róla képet. Én is mindig letakarom, ha a netre teszek fel képet. Mondjuk nekem a rendszám nélkül is eléggé felismerhetõ...:D

Azért szokás letakarni, hogy az utcán azért mégse ismerje meg mindenki a kocsit, aki látott róla képet. Én is mindig letakarom, ha a netre teszek fel képet. Mondjuk nekem a rendszám nélkül is eléggé felismerhetõ...:D
Személyiségi jogok védelme miatt.
úgy vettem éeszre inkább a kereskedõk csinálják. Szerintem azért, hogy bizonyíthatóan ne ismerjen rá a gazdája, hogy amit megvett tõle a kereskedõ 500 ezerért, miért árulja 1, 2 millióért. Én is letakartam mondjuk, de csak úgy. Mivel a nevem, és két telefonszámom is kint van, itt a személyiségi jogok nem annyira játszottak szerepet, de ki tudja, lehet...
Esetleg olyan is lehet, hogy valaki például kisodródik a kanyarban, jól meghúzza a saját kocsiját egy fán, utána bemegy a rendõrségre, hogy azért sodródott ki, mert a szembejövõ autó az õ sávjában jött, alig bírta elkerülni a frontális ütközést. Megadja a rendszámot meg az autó egyedi jellegzetességeit. Közben az autót csak a netrõl nézte ki, és így akarja kifizettetni a kárát. Lehet, hogy a tulaj tisztázni tudja magát, de akkor is sok hercehurca.
A kérdező hozzászólása: Jah szóval vigyázni kell ezzel...
Utolsó, ez tök hülyeség. Valaki az utcán is megnézheti bármelyik kocsi rendszámát, jellegzetességeit, sõt le is fényképezheti, ennyi. Inkább kereskedõk szokták kitakarni, szerintem azért, hogy a potenciális vevõ ne tudjon a tényleges eladónak utána nyomozni, és megegyezni vele a "normál" árban a kereskedõ tudta nélkül - mert mint tudjuk, a kereskedõ rengeteg hasznot rárak.

Miért nehéz rögzíteni az autós ülés-hordozót az autóban?

Az hittem, hogy egyéni problémám, hogy nem tudom rendesen rögzíteni az autóban. Abban a hitben voltam, hogy a suzukiban van a hiba és rövid a biztonsági öv, viszont beszéltem ismer?sökkel, és azt mondják nekik is nagyon nehéz rögzíteni, annyira hátra kell hajtani az ülés háttámláját, hogy két személy helyét foglalja el az egy ülés. Másnak is van ílyen problémája??

Legjobb válasz: Èn nem tudom,nekem sosem volt a 6 hónap alatt ilyen problémám.Pedig kötöm elöre is,mikor egyedül megyek,meg hátra is.... Nincsen megcsavarodva az övetek??

Èn nem tudom, nekem sosem volt a 6 hónap alatt ilyen problémám.Pedig kötöm elöre is, mikor egyedül megyek, meg hátra is.... Nincsen megcsavarodva az övetek??
A kérdező hozzászólása: Nincs megcsavarodva, már gondolkodtam rajta, hogy kicseréltetem, de ha egyforma hosszúságúak akkor teljesen fölösleges.
Nekünk is ue. a problémánk és tízbõl kilencen is ezt mondják az ismerõseink közül. Hogy miért? Hát ez jó kérdés. Szívesen megkérdezném a hordozó tervezõjét, mert a gyerek ráadásul nem fekszik hanem ül benne, és ugye nem ülhetne a hordozóban a baba. De hát így találta ki valaki, és így gyártották le.Úgyhogy megy a szenvedés. De semmi baj az autótokkal mert nekünk Mazda 3 van, a szomszédnak Seat, a másiknak Alfa Romeo, és õk is szenvednek a hordozóval. Üdv: T.
A kérdező hozzászólása: Most néztem egy pár oldalt, és azt írja, hogy úgy szabad csak ülést venni ha bepróbáljuk az autóba! Na ez röhej! Lehet, hogy csak a 67000 Ft-os mini-mano-t lehetne belerakni, de azt nem hiszem, hogy mindenki megengedheti magának. Így hát szenvedhetünk tovább!
A miénket se volt könnyû bekötni a Suzukiba, mondjuk apukám Skodájába könnyebb volt, ott hosszabb az öv. De tényleg sok helyet foglal. De mostmár szerencsére autósülésünk van egy hete, ezt nem kell ki-be kötni, és nem is foglal el annyi helyet. Polly
Mi olyan graco babakocsitvettünk 70000 ft-ért amihez volt hordozó és bázistalp.AA talpat egyszerlerögzítettük és onnantól csak egy kattintás és bent van a hordózó, illetve kint egygomb felhúzásával.A legtöbb bázistalpnak nincs lába, ami kitámaszt az auto alján fixre, de ennek van, így nem kell az övvel bajlódni.Cak ajánlani tudom mindenkinek, ráadásul nem is drága így egyben.Persze ha már megvan a hordozó meg a kocsi, akkor nem érdemes újat venni ez miatt, csak ha még vásárlás elött állnak.Amúgy mi is szenvedtünk vele elötte amikor a családban volt más pici és õt kellett bekötni a sima hordozóval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!