Találatok a következő kifejezésre: Miért nagy cicám (40 db)

Miért bántja a nagy cica a kcisit?

Májusban szült a cicám és úgy döntöttünk, hogy egy cicut megtartunk, de úgy 2 hónapja amikor a közelébe megy a kicsit akkor ilyen "sírós nyávogoós" hangot ad ha még közelebb megy akkor fúj ha meg nagyon közel akkor karmolja is. miért van ez?

Legjobb válasz: Tanítja neki ki a fõnök a háznál :D Egy idõ után megszokják egymást.Az én két cicám is zsokott veszekedni fõleg mikro a fiatalabb pimaszkodik az idõsebbel.

Tanítja neki ki a fõnök a háznál :D Egy idõ után megszokják egymást.Az én két cicám is zsokott veszekedni fõleg mikro a fiatalabb pimaszkodik az idõsebbel.
A kérdező hozzászólása: De már nem szeretgeti mint kiskorában, inkább olyan mintha el akarná zavarni. Amikor szegény kicsi odabúja hozzá mindig elmegy =(
Ez természetes folyamat, a kiscica felnõtt, és az anyja elkezdte a leválasztást. Ne avatkozz közbe, nem "gonosz" a nagymacska, csak azt csinálja, ami természetes. Egy idõ után már nem akar a kicsi odamenni hozzá. Babusgasd inkább ezentúl te:) És az anyát ivartalanítsátok ki inkább.
ezt csinálja... de ha megfigyeled máskor meg megmosdatja, megöleli...párzási idõszak elõtt szokás ez a verekedés..

Nekem miért nincs nagy cicim?

Még csak 15 éves vagyok, de olyan kiábrándító, hogy még a fiatalabb lányok is nagyobb cicikkel rohangálnak :S ráadásul nem tudok magamra húzni nekem tetsző felsőket,(csak ilyen idétleneket,amiket óvodások hordanak) mert minden nagy rám mellben !:(((((

Legjobb válasz: még nõhet...amúgy nem mindenkinek adatik meg! kicsik játékosak :) Annyit csinálj, hogy ezt kompenzáld azzal, hogy jó a segged a combjaid a hasad...szép hosszú haj, szép arc, mosoly....

még nõhet...amúgy nem mindenkinek adatik meg! kicsik játékosak :) Annyit csinálj, hogy ezt kompenzáld azzal, hogy jó a segged a combjaid a hasad...szép hosszú haj, szép arc, mosoly....
Dehogy kell azt kitömni, a szivacsos az még jó megoldás lehet, de semmiféleképpen se tömd ki!! És fogadd el magad így, mert vannak akiknek ez (is) tetszik!
Mutass képet, majd megmondjuk.
-Doktor úr, mit tegyek, hogy nagy melleim legyenek? -Naponta többször simogassa a két melle között WC-papírral. -És attól biztos meg fognak nõni? -Ahogy azt a hatalmas seggét elnézem...
szívás, tegyél implantátumot
Vegyél szivacsos melltartót. Nem kell nagyon tömöttet meg pushupot, csak valami egyszerübbet. Eleinte én is óckodtam, de sokkal jobb érzés :)
zoknival tömd ki a melltartót, vagy a hagyományos félnarancs melltartó.
Én imádom a kicsi ciciket! :$
A kérdező hozzászólása: igen
sok különbség van a körülötted lévõk és a Te melleid között?
A kérdező hozzászólása: nem mindenkinek csak körülöttem mindenkinek:S
Ez most olyan, hogy a fiúknál meg van, akinek 15 évesen még mindig parányi, néhány centis a fütyije, miközben körülötte, a 13-14 éves osztálytársainak már lankadt állapotban is impozánsan dudorodik. Neki is roppant kínos tornaóra vagy úszás elõtt levetkõzni, de nem tehet semmit, el kell viselnie, hogy a többiek látják, neki mekkora.

A férfiakat miért taszitják annyira a nagyobb hasú lányok? áplot, divatos, csinosnak mondott nö vagyok, vékonynak tünök, vékonyak a lábaim, pici fenék, nagy cicik, de van egy kis hasam, olyan 3-4 hónapos terhesnek felel meg.

Azt olvastam valahol, hogy a pasiknál tudat alatt is a derék-csipö arány a döntö. Nekem nagyon keskeny a csipöm, mellé nagyobb has, de nem lóg. Évek óta senki nem udvarol. Már szinte senkinek nem kellek, még szexre se kellenék. Tényleg nagyon sokat számit a has?? Amit ugyan most dolgozok le, nyárra tuti lemegy. Légyszi öszintén. Mi kirekesztettek vagyunk kicsit nagyobb hasúak?

Legjobb válasz: Már válaszoltál is a kérdésedre,mert úgy nézel ki,mintha már terhes lennél.

Már válaszoltál is a kérdésedre, mert úgy nézel ki, mintha már terhes lennél.
Engem kifejezetten vonzanak a kicsit nagyobb hasú lányok, és nem hiszem, h ezzel egyedül lennék. Nekünk férfiaknak amúgy sem a külsõ a legfontosabb általában, szal biztos nem a hasad miatt nem próbálkoznak nálad. Valszeg van is, akinek tetszel, csak legfeljebb nem veszed észre, mert csúnya az illetõ.
Õszintén? Ez nem igaz. Ha valamiért nem udvarolnak neked, akkor az nem a hasad. Én magam sem vagyok sovány, nekem is van hasam, erõs combom és hatalmas melleim is. Nem telt egy negyedév, hogy valaki ne próbálkozott volna be. Most, hogy már évek óta kapcsolatban élek, most is ez megy. Szerintem az önértékeléseddel és kisugárzásoddal van a probléma, n em a hasaddal. Ezen dolgozz, és ha jólesik, csinálj felüléseket, de nem ez az elsõdleges. Az, hogy magad nem tudod elfogadni. Ez látszik. Természetesen vannak, akiknek nem tetszik az ilyen testalkat, de rettenetesen sokan vanank azok is, akik pont tojnak rá, amíg sírva nevetünk egy randin, és isteni a hangulat, és tudod, hogy mit csinálsz az ágyban. Szerintem máshol van a bibi, keresd! L28
Kép kellene a tisztánlátáshoz!
Undorító nõszemély lehetsz te.És ezt most nem a kinézetedre értettem.
Magyarul háziqrva akarsz lenni. Sok sikert hozzá!
Stílus.
Tényleg a stílussal lehet a baj. Meg a jellemeddel. Egyszerûen undorító, amiket írsz, és most nem a külsõd jellemzésére gondolok.
Jó lehet az a test. Én megdugnálak.
Nekem ugyanez volt a gondom több mint 17 évig.. De van egy egyszerû módja hogy lapos hasad legyen: Este 6 után ne egyél, csak sima vizet igyál.Legyen reggeli, ebéd vacsora ami minden nap hús, sajt és zöldség.Az édességet is simán megeheted csak napközben egyed semmiképp se este.Én így eszem és csinálok sok pici hasprést és törzsfordítást minden nap, nem olyan sokat de kb 20 percig.Ez nem nagy erõfeszítés és mivel nem vagy kövér a leírás alapján csak gyengék a hasizmaid, kb 2 hónap és feszes lesz, de a haspráseket sose hagyd abba, csak heti 2 napra :)
Elõzõ vagyok, csak a kérdésedre felejtettem el válaszolni:) A hülye tini fiúcskákat taszítja (de egy olyan kinek kell?...) idõsebb férfiaknál a legtöbbjüknek mindegy, csak jó kisugárzásod legyen.Ha valaki meg gyerek testû lányra vágyik..hááát én nem tudom mit gondolnék arról a férfiról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó!!! Kipróbálom a tanácsodat. Viszont 20 perc hasra edzés?? Az igen. Nem vagy semmi!! :) Jól birod. Én kardiózom, táncikálok, stb, szóval mostanában sokat edzem, de ennyit, 20 percet nem szoktam a hasamra, derekamra szánni, talán ez is a baj. Megpróbálom!!! Köszi!
Csak szimplán egy hárpia vagy, az az oka. Elolvasva azokat, amiket írtál, nem hiszem, hogy a hasad lenne a legnagyobb probléma. Az arcodról pedig nem írtál. Rengeteget számít, hogy egy nõnek kedves, csinos arca van, vagy gyerekeket lehetne vele riogatni. Azért a hasad nyugodtan ledolgozhatod, mert gusztustalan, ha egy nõnek pocakja van.(Ez persze nem feltétlenül igaz azokra, akik már több gyereket is szültek). Utálod a férfiakat, ugye? Valószínûleg ez látszik is rajtad.
Hány éves vagy? Ami szerintem a gond:Az a fejed.Ha helyes lennél akkor ragadnának rád a pasik. Abból ítélve h alkeszokkal dumálsz szerintem falusi vagy, ebbõl adódóan túl gazdak palikat nem fogsz tudni becserkészni mivel azok nem ott laknak. önbizalomhiányt én nem látok.Talán az az arcodból is vissza kéne venned és akkor talán valaki észre is vesz és melletted is marad.
19:16-os vagyok: Jobban belegondolva... nagyon unatkozol, kisfiam?:)
Ezt olvastad?? Na ezért nincs a csajoknak önbizalmuk mert a "csajos" magazinok kimossák az agyukat. QRVÁRA NEM SZÁMÍT! 34f
Elolvastak. Ha jól értem te egy HAS vagy. Mert te annak tartod magad. És így is van, egy HASból állsz, mivel A TESTED TÖBBI RÉSZÉT nem vagy hajlandó se méltányolni, se észrevenni, se azokból a legtöbbet kihozni, mindig csak a HAS. A világ az ellenséged, ahol (szerinted) minden férfi HASAKAT ellenõriz, HASAKAT vizsgál, HASAKAT keres. Több évnyi sikeres bebeszélés után sikerült tökéletesen elhinned hogy te bizony egy értéktelen vacak vagy! Szép munka volt! Ehhez még hozzá jött, hogy X ember negatív véleményével még megis támogatod ezt a beteges teóriát. Egy valamire való statisztika is úgy készül, hogy komoly mennyiségû embert kérdeznek meg. Most azért mert kb. 10en elhajtottak a francba, mert nem tetszettél nekik, miért kell azt a hülyeséget levonni ebbõl, hogy mondjuk a következõ férfiaknak sem fogsz tetszeni. Arról nem tehetsz, hogy valakinek más az ízlése, és attól semmivel sem leszel rosszabb, hogy valakinek nem jössz be. Õszintén megmondták, hogy nem, leléptek, de meg még mindig õket átkozod. Ma a világ azzal van tele hogy X ember nem képes társat találni, nézd csak meg hányféle ember a rondától a szépig keress társkerõsökön, õket is kikosarazzák legalább 10en így vagy úgy. És? Nem a HASUKAT hibáztatják érte. Sajnos teljesen betege lettél a HASADNAK, mint Cyranó az orrának. Tudod, van egy érdekes könyv: Andrew L. Morrison amerikai pszichiáter írta. (Harvard). A szégyenkezés a címe. párszáz oldalon keresztül mutat be hozzád hasonló kórós eseteket, akik mániákusan gyûlölik hozzád hasonlóan valamelyik testrészüket. Egy nõ az orrát, egy férfi a homlokát. A pszichiáter kiderítette, hogy mindegyik esetben DURVA BEKÉPZELÉSRÕL van szó, a testrész problémájának óriási felnagyításáról. Magyarán te ezt a kérdést eltúlzott, beképzeled. Ehhez még hozzájön a média által bemutatott szépségek ideje, akik közül sokan csak milliós plasztikai mûtétek árán szépen, és nagyon erõs megvílágításban egy betanított pózban egy jó fotó erejéig. Tovább nem. Ez egy "jó" marketing a magukkal elégedetlenkedõ nõknek hogy vásároljanak x csodaterméket, próbáljanak ki y diétát. Ha valóban a HAS számítana, ahogy mondod, nézz csak körül hány nõnek nem lenne társa. Nézz körül egy forgalmas utcán : hány nagyhasú nõnek van barátja, vagy éppen hányat kísér a férje kisgyerekkel, szülés utáni nagy hassal. Érdekesmód ott a HAS senkit nem zavar, sõt még tetszik is. De még ha ezt el is ismered, akkor is találsz majd kifogást: De hát az én HASAM, az én problémám az MÁS!. Mert te attól érzed jól magad a kérdéshez tett kommentjeidbõl ez jött le: ha csepûlheted, szidhatod, önsajnálhatod magadat. Bármit, csak ne kelljen kibékülni a saját testeddel!!! Tehát akárki mondhat akármit, úgy is ugyanabba a hibás magatartásba fogsz esni. Hamis viziódat még rossz, szintén a média által közétett hülye kutatásokkal igazolod, és ezzel bezárul az ördögi kör. A választásaidhoz: egy nõn igen is meglátszik, hogy viszonyul saját magához, és a férfiak azt szeretik, ha egy nõ elégedett magával, mert csak úgy tud sugározni. Magyarul az ellenkezõjét (ami most te vagy) rohadtul nem szeretik. Azt csak a hasonló problémákkal küzködõ elégedetlen balf.aszok szeretik. Hasonló a hasonlót vonzza, így ezek a megkeseredett emberek téged nem vesznek komolyan, nem tisztelnek, csak azért kellenél nekik, mert már rég lemondtak egy harmónikus, csinos, boldog nõrõl, és mert tudják, hogy azoknak a nõknek õk nem kellenének. Mintahogy neked is csak komolytalan jelöltek voltak, te csak társat akartál, de nem õket magukat, magyarul neked már mindegy lenne csak legyen valakid. Benned és ezekben a férfiakban a közös, a leadott színvonal , a gyors párkereshetnék, és a kétségbeesés találkozott. Õk sem tiszteltek téged, és te is tiszteletlenül írsz róluk. Tehát bolhából elefántot csinálsz. A másik, hogy az emberrel úgy beszélnek az embernek, ahogy hagyja. Te hagytad, hogy így beszéljenek, végighallgattad, gyötörted rajta magad, hát velem ezt rohadtul nem tudták volna megcsinálni. A ronda, elhanyagolt férfiak szokása pediglen az , hogy saját fogyatékosságukat kompenzálva még a legszebb nõket is képesek leszólni. Rengeteg olyan párkapcsolatot ismerek ahol ez a játszma megy, az elõnytelen külsejû férfi sakkban, terrorban tartja a sok esetben szép, gyönyörû nõt és a bunkó beszólásaival elhiteti vele, hogy õ szerencsétlen ezen a Földön már más férfinek nem is kellhet (ócska férfitrükk, hogy magához láncolja a csajt)...Szóval én azt tanácsolom, hogy ilyen embereknek ne dõlj be, mert nem õszinte ez a vélemény, itt csak a rosszindulat õszinte. És ne ígérgesd meg, hogy majd ilyen jó csaj lesz belõlem nyárra, merthogy ez ígéret, ki tudja hányszor mondtad már ezt. És nem másoknak kell bebízonyítani, hogy jó csaj vagy, hanem EGYEDÜL MAGADNAK. Mert rádfér, ott a sport, ott van minden. És vedd észre a lábad, az arcod, a melled, a hajad, és adj többet magadra. Aki csak a HASAT keresi benned, annak nem te kellesz, de aki TÉGED szeret, az a HASADAT is imádni fogja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszönöm szépen a hosszú leveledet. Megfogadom a tanácsod minden sorát! És hozzáteszem, tényleg elkezdtem edzeni, és már nem 3-4 hónaposnak nézek ki, hanem max csak 2 :) . Annyit edzettem már, minden nap azóta, hogy ide beirtam. Mégegyszer köszönöm, hogy ennyi idöt szántál soraidra.
Felesleges kérdés volt. Minden ember más, minden embernek más a szép, ergo; mindenki a maga verzióját, látásmódját mondja el, ami csak akkor hasznos, ha a válaszolók közt keresel magadnak párt... xD Képzeld el fordított helyzetben: Egy pasi megkérdezné, hogy taszítja-e a nõket a nagy has... Naná, hogy lesz olyan, aki igent ír, s olyan is, aki nem. Szóval a kérdezõ kb ugyanott van, mintha fel se tette volna a kérdést.
Te hallod nagyon gáz hapsijaid voltak eddig....Biztos nem a hasaddal van a probléma.Inkább az összkép, a kisugárzás, a viselkedés.....Ne állj le alkeszokkal, meg lúzerekkel. Nekem is van pocikám, és eddig senkit se érdekelt.Volt már széptestû, nagyon jóképû párom is, aki mellett én éreztem már szinte rosszul magam, hisz tökéletes teste volt.De pl kövér párom még sose volt, szinte mindenki vékony, v kicsit izmosabb volt.... Érezd jól magad a bõrödben és akkor majd észrevesznek.
A kérdező hozzászólása: jellemtelenség, vagy sem, ez van. pénz beszél, kutya ugat. nekem is megvan már szinte mindenem. és jo csaj vagyok. kivéve a has, de most az nem számit, mert már csak pár hétig élek vele, annyira azért nem hatalmas :) . csak szeretem a tökéletes testet. és nekem az lesz. és megtehetem, ha már ilyen csinos vagyok, hogy ne valami buta csövesnek legyek a kapcája, és csövezzek otthon vele, hogy valami gazdag pasi kényeztessen. ennyi. akinek ez nem tetszik :) , teszek rá. az ö élete ugysem változik, jellemtelenség ide vagy oda, én jobban elvagyok pénzzzel :D. kit érdekel mit gondol más, aki a szakadt kanapéjén ücsörög :) . csak és kizárólag gazdag pasi jöhet számitásba, aki sokat költ rám. és én most nem olcso kis sza.r vacsorákra, virágokra gondolok. új kocsi, milliók, stb. itt kezdödik a pasi :) . számomra. és a csöves pasik véleménye???? hmmmm, nem különösebben érdekel :D
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy azt olvastam a nagy hasról, hogy senkinek nem kellünk, mert tudat alatt a pasik terhesnek látnak, tudják nem az, de tudat alatt mégis. És ez energiamezöket mozgat meg, látatlanban is megérzik és elkerülik az ilyen csajokat. A legtöbb nönek széles a csipöje, nagy a feneke, vastagok a combjai, nekem ezek mind keskenyek. De nekik áltakában a hasu lapos, a legtöbb nönek. Nos nekem ez nagy, meg az oldalam széles fent. Úgy tudom ez nagyon taszitó. Tényleg?? tapasztaltam már, ha lement a hasam, sokan néztek, udvaroltak, de igy soha, nagy hassal. pasik irjanak.
A kérdező hozzászólása: aha, köszi elsö. ez tényleg igy van. világéletemben csak nösek környékeztek meg szinte, vagy akik le akartak húzni. ez a hasam miatt lehet ugye?? a sza.r nöseknek ugyis mindegy, hogy anyukát, terhes nöt, vagy babzsákot du.gnak... normális pasinak nem kell egy ilyen csaj, aki amugy elég szexi, széparcú, hosszúhaju, relativ jo alakú, csak a has...
Huhh... elég kellemetlen lehet. Õszinte leszek: engem is taszít, de ne légy elkeseredett. Egy ilyen lányt ismerek, aki a hasától függetlenül nem egy szépség, de sosem volt gondja a pasizással, és most épp boldog párkapcsolatban él.
Igaz én nõ vagyok, de én is azt tapasztalom, hogy nem a has a mérvadó. Két gyereket szültem, nem vagyok vékony. Kövér sem. Valahol a kettõ között. Ikreim vannak így a hasamon is maradt némi felesleg. Eladó vagyok, így sok férfival találkozom. Mind azt mondja, hogy még így két gyerek után is csinos vagyok. Sokan bókolnak. Akivel beszélgetek mind azt mondja, nem az a lényeg, hogy egy nõ gebe legyen. Lehet valaki csinos úgy is ha nem 45kg. Valószínû neked van gondod a hasaddal, különben nem foglalkoznál vele. Próbáld elfogadni magad akkor mások is úgy állnak hozzád.
A kérdező hozzászólása: egyszer már egy öregebb alkoholista is megjegyezte, hogy nagy a hasam. vagy azt hiszik terhes vagyok, vagy hogy sörözök?? vagy hogy jol bezabáltam és nemsokára telerakom a wc-t? :) eléggé taszitó lehetek. ha állok vigyázba, nem látom a nunimat ha lenézem, mert kidülleszkedik a hasam. ha melltartoban állok kb a mellemig kilog a hasam, szoval egy sikban vannak. ha leülök, van 2 nagyobb hájredö rajta. régen 3 volt, mára már csak 2. de dolgozom rajta, akkor is nekem lesz a legszebb hasam fél év múlva, annyit fogok azért is edzeni. minden nap edzek most. és akiket eddig ismertem, és udvarolni fognak, arrogáns leszek, nekik nincs eséjük, mert ha csak olyan csinosan kis hassal kellek, akkor nincs eséjük. és ha újak udvarolnak, sokan mondjuk, mert olyan szép leszek, akkor csak millárdossal állok majd le, ez lesz a pasik büntetése. ha nagy hassal nem kellettem, akkor nekem meg csinosan ök nem fognak kelleni átlagos pénztárcával. amugy ez a csinosvagy duma ez demagog. minden nönek ezt hazudják. talán üritenének egyet. én nem hiszek a csinos vagy dumában. a tettekben hiszek, akiinek kell is a nö.
Bélféreg.
A kérdező hozzászólása: ja, és nincs derekam se :) . semmi. csak ha nagyon nagyon kihuzom magam és kinyomom a fenekem, akkor tüni úgy, hogy van egy kis derekam. most néztem meg magam a tükörben, teljesen egy sikban van a hasam a mellemmel. a hátamra is rakodott zsir. egybevan az egész. lehet ezért nem tetszem?
"és ha újak udvarolnak, sokan mondjuk, mert olyan szép leszek, akkor csak millárdossal állok majd le, ez lesz a pasik büntetése. ha nagy hassal nem kellettem, akkor nekem meg csinosan ök nem fognak kelleni átlagos pénztárcával." Na ezért nem udvarolnak neked, nem a hasad miatt.
A kérdező hozzászólása: gondolod bélféreg lehet az oka?? és azt hogy lehet kiirtani? majd utánanézek. amugy én szinte sose sortoltam, mindig egész nap csak feküdtem. alig mozogtam valamit. mostmár minden nap edzek majd beirok, ha már nem tünök 3-4 honapos termesnek. amugy nem gömbölyü a has, hanem szétterülö, nagy. és egybevan a derekammal. jó gusztustalan lehetek, mi?? :)
Hát nem tudom, nekem alapvetõen átlagos a testalkatom, és van egy pici hasam, de emiatt még nem volt problémám a pasiknál. Jó, sose vonzottam össze ezreket, de mindig volt, aki bepróbálkozott. Szóval kizárt dolog, hogy a hasad miatt van. Talán tényleg a kisugárzásoddal van a probléma. Szerintem kicsit jobban bízz magadban!
A kérdező hozzászólása: és ezt honnan tudják, utolsó?? :) látszik egy nön ha csak a pénzes pasikat szereti??? pedig nem mutatom direkt. nekem is van, igy nagyasszonynak nézek ki. szóval ezt nem látják rajtam, de én mégis csak a pénzt szeretem. plusz ha nagyon nagyon csinos leszek, jóhogy millárdos dukál mellém, nem?? átlagosnak átlagos, nagyoncsinosnak meg gazdag, vagy nem igy van?? a szépeket kényeztetni kell.
A kérdező hozzászólása: utolsó! igen, a kisugárzás. az. hogyan kell bizni magamban??? mert régebben biztam, de mára elszállt. nem emlékszem hogy kell. és ezt megérzik. pedig sokszor nagyon dögösnek érzem magam, pláne most, hogy edzek, mégse, semmi esély. senkinek nem kellek.
Akkor házi feladat: Rázd meg magad és olvasd el, hogyan beszélsz magadról! Neked kellene egy olyan pasi, aki így jellemzi magát? Ugye nem? Akkor ne csak az edzésre koncentrálj, hanem az önértékelésedre is. Keresd magadon a szépet és értékeset. Ne koncentrálj arra, ami nem tetszik. Így élni is nehéz, nem csak párt találni.
A kérdező hozzászólása: ja, udvarolt egy nálam fiatalabb, kissé dagadt, mackós, csóró gyerek, egy igazi lúzer, akinek kalapácsujja van. undorito. és az exnöjének köpenyhasavolt, ami lelógott a pi.nájáig, azaz az alá, nekem közel se ilyen. nos, ez a sz.ar csöves, ruppótlan megjegyezte, hogy van egy kis hasam. miért ilyenek az emberek??? meg az alkoloista is. én nem jegyeztem meg a fiatalnak, hogy ö dagadt, kalapácsujja van és hogy lúzer, csöves, semmilye sincs. és az alkoholistának sem, hogy alkesz, ccsöves, az anyjából él. ök miért teszik ezt egy idegen növel??? miért mernek ilyet mondani nekem??? miért??? hogy merik venni a bátorságot?? én sose tenném, senkivel. söt, inkább biztatom, mint itt pár kedves hozzászóló. soha nem sértenék meg senkit, de engem mindenki. miért van ez??? csak sértegetnek. ilyen buták, vagy ez az emberi jellem?? vagy irigyek, mert megvan mindenem??? és a hasamat leszámitva elég szép vagyok ??? csak ez lehet, ha minden ember valamivel mindig megsért. mindegy, rába.sznak. edzek, és nyárra a legjobb nö leszek. és csak mosolyogni fogok mindig, meg plusz hazudozni, milyen nagyon jo nekem. nem adok okot semmilyen sértésre, mert elöadom, milyen nagyszerü nekem. és igy szenvedni fognak. ez most az életcélom, hogy irigykedjenek a férgek!!!
13:08 Ezt konkrétan nem tudhatják, de azt igen, h mennyire jellemtelen vagy. Ha nem lennél az, nem a pénzes pasikra hajtanál.
A kérdező hozzászólása: kedves vagy a házifeladatt, köszönöm szépen!! igy teszek!!! nyárra, mit nyárra, már jövö hónapra kikupálom magam. és tényleg igazad van, a szépet fogom csak meglátni magamon, régen is igy tettem, nagyon jó csajnak tartottam magam és sokmindenben sikerem volt. igaz pasikban nem, de az nem számit. ök a legkevesebbek, meg úgyis csak gazdag pasi kell. pláne, ha nagyon nagyon jó alakom lesz, mert már nem kell sok...edzek, mint az örült.
amúgy kamu ez a kérdés, csodálom, h nem veszitek észre :)

Miert bantja a nagy cica a kisebbet? Sos ( tobbi lent)

9 eves ivaros fiu cicank tegnap este szurkuletben nekiment a masfel eves ivartalanitott kandurkanak! Nagyon fenyegetoen nyavogott! Ra par percre mintha mi sem tortent volna, osszepusziszkodtak! Fel ora mulva ismet tamadas! Miet csinalja ezt? Egyutt laknak panelban masfel eve, csak neha vannak kint egy stegen! Jarnak erre idegen cicak, lehet azt hitte idegen? Azota kulon zartuk oket! Mit tegyunk? ( bocsi az ekezet nelkulisegert, de telefonrol igy konnyebb)

Legjobb válasz: Ez a dominancia jele. Megmutatja, hogy elfogadja, de azért õ marad az úr a házban. Ezen segíthettek az ivartalanítással. Ha megint összeverekednek, dobj közéjük egy nedves törölközõt, vagy "lõdd le" õket vízipisztollyal.

Ez a dominancia jele. Megmutatja, hogy elfogadja, de azért õ marad az úr a házban. Ezen segíthettek az ivartalanítással. Ha megint összeverekednek, dobj közéjük egy nedves törölközõt, vagy "lõdd le" õket vízipisztollyal.
A kérdező hozzászólása: Biztos segít az ivartalanítás? Nem árt 9évesen az altatás?
Igen, segít. Szerintem ez macskafüggõ, kérdezz meg egy állatorvost. Mi cicánkat 12 évesen ivartalanították (ráadásul lány) és semmi baja nem lett. Még 6 évet élt utána. Sokkal barátságosabb lett. De a Te döntésed. Mindenképp kérdezz meg egy állatorvost.
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön elvisszük orvoshoz, addig külön zárjuk õket! Ivartalanítás után szerinted mennyi idõ mire elmúlik ez a harciasság?
A kérdező hozzászólása: Miért most kezdte el, eddig semmi gond nem volt!
Fogalmam sincs. Lehet, hogy kezd öregedni és talán azért. Nem tudom, õk is külön egyéniségek, lehetetlen kiigazodni rajtuk. Azért, még ne kérj idõpontot az ivartalanításra. Ez csak egy ötlet, amitõl biztos, hogy változik a cica. De nem biztos, hogy a kora miatt, jó ötlet. Hívd fel az állatorvost, õ biztos segít dönteni.
A kérdező hozzászólása: Túl vagyunk az ivartalanításon, már eltöltöttek együtt egy fél napot, minden indulat nélkül! Alakulunk!
Örülök! :)

Miért nagy a cicámnak a hasa?

fiú, meg még kicsit..lehet hogy sokat evett? ez baj?

Legjobb válasz: 20kg???? Az durva. Amúgy meg az én macskám is ilyen igaz õ sokat eszik, de szerintem a tiédnek sincs semmi baja

20kg???? Az durva. Amúgy meg az én macskám is ilyen igaz õ sokat eszik, de szerintem a tiédnek sincs semmi baja
valószínû :D
vagy férges
az én maccsomnak földig lógott a hasa kicsi korában, azt hittem sérve van, de nem volt. most 3 éves 8kg, de nem kövér, csinos-sportos
az én macskámnak hormon baja van, 20 kg, olyan mint egy kis gombóc, ráadás hosszú szõrû... minden héten kezeltetni kell, ami nem olcsó... mondjuk nemhiszem hogy a tiednek ez a baja, lehet hogy csak sokat evett, vagy kérj egy féreghajtó tablettát, vagy valami ilyesmit az állatorvostól... ártani nem árthat :)

Miért nagy a cicám hasa szülés után?

Üdv!

Legjobb válasz: Megeshet, hogy maradt benne egy kiscica. Egyik ismerõsömnél is ez volt a gond. Márpedig, ha ez igaz, akkor meg kell mûteni, különben az anyacica elpusztulhat. Szerintem mindenképpen vidd el állatorvoshoz!!

Megeshet, hogy maradt benne egy kiscica. Egyik ismerõsömnél is ez volt a gond. Márpedig, ha ez igaz, akkor meg kell mûteni, különben az anyacica elpusztulhat. Szerintem mindenképpen vidd el állatorvoshoz!!

Miért van az, hogy a legtöbb fiú a nagy mellekre buki, én miért bukom a kicsi cicikre? Normális ez?

Én a kicsi, formás cicikre bukom, nem úgy, mint a haveromék. Ilyen kicsi feszes ciciket többnyire fejlődésben lévő 12-15 év körüli csajoknál láttam. Nagyon felizgat, ha látom is őket. Legutóbb egy 14 éves csajjal kavartam és szórakoztam vele kicsit, láttam a cickóit, fentről, mert olyan ruhában volt, hogy be lehetett látni és rögtön beindított, a két kicsi, feszes, formás cickó, elképzteltem egyből, hogy szopom a cikóit és simogatom, gyengédem megfogom. Már a gondolat is beindít. *-* Haveromék meg a nagy mellekre buknak és gáz vagy sem, de engem nem izgatnak a nagy mellek. Ezért is néztem meg jobba a fiatalabb tini csajokat, köztük sok a kicsi cickós. :P Juj, majd egy éve lassan, hogy játszottam utoljára feszes, kicsi cickókkal. *-*

Legjobb válasz: Túl sok pornót néznek, ott látni mindig nagy mellû nõket. Egyébként egyet értek veled, én is a pici cicit szeretem.

Túl sok pornót néznek, ott látni mindig nagy mellû nõket. Egyébként egyet értek veled, én is a pici cicit szeretem.
Én is kicsi, feszes cici párti vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Hát én is igaz, hogy sok pornót néztem, nézek, mégsem izgat a nagy mell, ha ezekre a mû mellekre gondolsz, hát ritka undorítóak.
Mert az ember ugyan úgy állat, mint egy kutya (még ha ezt sokan nem is valljuk be magunknak) és minket is ugyan úgy az ösztönök irányítanak tudat alatt, hiába próbáljuk meg õket elnyomni. Az ösztön pedig azt súgja, hogy szaporodj. És genetikailag valószínûleg az a jobb anya, akinek nagy a melle és széles a csípõje (könnyû szülés). Ezért. Egyébként aki a melle alapján ítél meg egy csajt, az nem komplett. Persze, ha húspiac szinten nézegetjük a csajokat, akkor oké, kategorizáljunk mell szerint, de így is a férfiak 90%-a legalább az átlagos/nagy méretre bukna, csak itt van ez az elferdített arány, hogy 10-bõl 9 a kicsi mellre bukik. (A leírást pedig hanyagold, majdnem az ölembe hánytam ettõl az ömlengéstõl, pláne amikor belegondoltam, hogy 14 éves kisgyerek vagy...)
sztem a kérdezõ már betöltötte a 20-at is... a leírással meg nincs baj... a feszes formás cickók nagyon cukik! :$
nem mindegy miért? amúgy pedo vagy, kis mellû harmincasok is sokan vannak

Miért van az hogy a 6 hetes babám napközben nagyon sűrűn kéri a cicit?

Éjszaka akár 4-5 órát is átalszik, napközben meg csak 1-2 órát, s nagyon s?r?n kéri a cicit. Ezt már másfél-két hete csinálja. Van hogy pár korty után csak cumizik. Szomjas, vagy adjak neki cumit?

Legjobb válasz: Tuti szomjas. Az én lányom 1 éves, napi 3-szor szopott. Jött ez a nagy meleg, most fél óránként jön oda hozzám, és veszi le a blúzom, cici-cici. Nyugodtan adj neki te is.

Tuti szomjas. Az én lányom 1 éves, napi 3-szor szopott. Jött ez a nagy meleg, most fél óránként jön oda hozzám, és veszi le a blúzom, cici-cici. Nyugodtan adj neki te is.
De jó, hogy nem vagyok egyedül, az én kislányom ugyan ezt csinálja napközben 1-2 óránként cicizik éjszaka meg elalszik akár 5-6 órát is!Biztos, hogy szomjassak csak az én kislányom aztán ugy járt, hogy 4 órán át óránként másfél óránként cicizett és utánna meg hányt, szerintem túl sok volt neki egyszerre, ugyhogy ma azt csináltam, hogy amikor kérte óránként a cicit akkor nem engedtem neki olyan sokáig rajt lógni, és igy rendessen is evett amikor kellett és még nem hányt!
9 hetes kislányom ugyanezt csinálja, és szerintem szomjasak is lehetnek. Napközben két óránál többet nem bír ki szopcsi nélkül. Gondolom, mivel sûrûn eszik kicsiket hamar is megéhezik. Esetleg próbáld meg 10-10 perccel tovább húzni az idõt két szoptatás között, hogy egy kicsit te is tudj pihenni. Mi is ezen gyakorolunk éppen kisebb-nagyobb sikerrel. Minden jót, és türelmet.
Az enyém is ezt csinált tegnap, gondolom szomjas volt.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, csak még annyival egészíteném ki, hogy esetleg közre játszhat még a fejlõdési ugrás is ami általában 6hetesen is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is arra gondoltam hogy talán szomjas, vagy mivel már 6 hetesek vagyunk, akkor ez egy pillanatnyi ugrás, de aggódom, mivel hogy többet eszik, így jobban megszenved a kakival, s nem jó látni hogy szenved. Próbálom hosszabbítani a szoptatást, de nehéz lesz mert akár 10 perc szopival megeszik akár 100-130-at is, s a végére pedig mindig bealszik.
4 hetes a kislányom, nekünk ugyan ez. De nekünk azért, mert fáj a hasunk. Nektek nem lehet ezért?Én egy napot csináltam úgy végig, hogy egész nap rajtam lógott...mikor másnap ismétlõdött volna az egész, beadtam a kulcsot és adtam neki játszócumit. Így el-el bóbiskol, mert megnyugtatja. (valahol azt olvastam, hogy a hasfájást és az éhség érzést még ilyen picin nem tudja szétválasztani. Ezért kéri a cicit akkor is amikor fáj a hasa) az elején féltem, mert OK de akkor honnan tudom meg ha tényleg szomjas vagy éhes...de egyszerû, mert akkor már a cumi sem jó. Mert nem jön belõle semmi :)

Miért nem kakil a cica? Ma 7 hetes a cicám, 2 napja érkezett. Azóta napi 1x végez nagy dolgot (napi 3x minimum kéne), a pisivel nincs gond. Nyávog, mikor piszkít. Felhívtam a volt gazdit, és mondta, h felnőtt kajával etették a kicsit.

Adtam neki junior ételt, abba raktam egy kis olajat, hogy lágy legyen a széklete.De akkor is keményet piszkít és feketét.Kemény a pocija is.Férges,vagy a kaja miatt van?Féreghajtó pasztát csak receptre lehet kapni?Holnap mindenképpen megyünk dokihoz,csak kíváncsi lennék,hogy valaki tapasztalt-e már hasonlót.

Legjobb válasz: vagy kevesett eszik a cica, vagy szorulása van, elõfordulhat bél pangás.

vagy kevesett eszik a cica, vagy szorulása van, elõfordulhat bél pangás.
A kérdező hozzászólása: Eh, bél pangás??Az mi? Ha szorulása van, mit lehet tenni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó étvágya van, akkor valószínû a szorulás.
Én egy kis paraffinolajat locsoltam a junior cicakajára, az segített. Egyébként az nem baj, ha naponta csak egyszer produkál, csak ne legyen túl kemény.

Miért van az, hogy mikor elmegyek a macskám mellett, lábon csap? Pedig játszunk vele, meg minden ilyesmi. Õ ivartalanított fiú cica. Mikor meg játszunk, akkor nagyon bedurvul seperc alatt.

Legjobb válasz: szerintem az is játékból van. A macskák (az én tapasztalatom szerint) bedurvulnak kb 1 perc múlva, és legalábbis a mieink nem alkalmasak a játékra, pedig nagyon szelídek, igaz kinti cicák.

szerintem az is játékból van. A macskák (az én tapasztalatom szerint) bedurvulnak kb 1 perc múlva, és legalábbis a mieink nem alkalmasak a játékra, pedig nagyon szelídek, igaz kinti cicák.
Szerintem az élénk természetû cicák általában ilyenek, nekik minden játék, vagy levadászni való dolog, ami mozog. Az én cicám is lesbõl nekiugrik a bokámnak, és ha próbálok játszani vele, akkor harap és karmol. Persze nem szándékosan okoz fájdalmat, egyszerûen nem tudja, hogy ez nekünk rossz. Ez fõleg olyan cicáknál jellemzõ, akik túl korán lettek elválasztva anyjuktól és testvéreiktõl. Ugyanis a kiscicák az egymás közti játék során tanulják meg, hogy ez fájdalmas is lehet. A pici korban egyedül maradt macskáknak nincs módja ezt megtapasztalni. Annyit tudsz tenni, hogy amikor eldurvul a jéték, azonnal abbahagyod és nem foglalkozol a cicával. Ez nálam valamennyit használ, és a határozottan kimondott tiltó szót is ismeri már. Olyankor inkább visszavonul.
Ezt az én cicám is csinálja, játékból, néha eldurvul nála, akkor egy kicsit leszidom, vagy az orrára koppintok és ilyenkor elvonul az ágyába!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!