Találatok a következő kifejezésre: Miért nő köröm (32 db)

Halál után, miért nő a haj és a köröm?

Legjobb válasz: Ez egy tévhit, valójában nem nõ sem a haj, sem a köröm, csak a bõr esik össze alatta, azért tûnik hosszabbnak.

Ez egy tévhit, valójában nem nõ sem a haj, sem a köröm, csak a bõr esik össze alatta, azért tûnik hosszabbnak.

Miért nő a köröm és a haj?

Mi a biológiai szerepe annak hogy folyamatosan n?nek? Tudom hogy mi a szerepük, csak az érdekelne hogy miért nem úgy vannak mint pl a gyíkok farka, hogy ha levágják akkor visszan? egy adott méretre? Miért lenne pl az jó ha méteres hajunk és körmünk lenne?

Legjobb válasz: Mert egy gyík életében jó ha egyszer veszíti el a farkát, már ha egyáltalán, a körmöd pedig kétnaponta letörhet. Ezek mind olyan szarufüggelékek, amiket folyamatosan használunk, piszkálunk, kapirgálunk valamit vele, így teljesen jó, hogy folyamatosan nõnek. (Nem mindig éltünk ilyen kényelemben, mint egy mai városban.) Amúgy a gyík farka olyan mint egy ujj, csont alapon (csigolyák) izmok, zsír és bõr, míg a köröm és a haj egyszerûen elhalt sejtekbõl összetömörödött zsaruanyag, így nem túl szerencsés összehasonlítani õket.

Mert egy gyík életében jó ha egyszer veszíti el a farkát, már ha egyáltalán, a körmöd pedig kétnaponta letörhet. Ezek mind olyan szarufüggelékek, amiket folyamatosan használunk, piszkálunk, kapirgálunk valamit vele, így teljesen jó, hogy folyamatosan nõnek. (Nem mindig éltünk ilyen kényelemben, mint egy mai városban.) Amúgy a gyík farka olyan mint egy ujj, csont alapon (csigolyák) izmok, zsír és bõr, míg a köröm és a haj egyszerûen elhalt sejtekbõl összetömörödött zsaruanyag, így nem túl szerencsés összehasonlítani õket.
A kérdező hozzászólása: Azt értem hogy letörik-visszanõ, de miért jó ha folyamatosan nõ, akkor is ha nem törik le/nem vágják le?
Azért, mert régebben nagyjából ekkora volt az elhasználódás, mint amilyen gyorsan nõ. Vagy úgy gondolod, hogy a majmok (akiknek ugyanilyen körmük van) vagy az õsember hetente manikûrözte?
A kérdező hozzászólása: értem. és a hajjal mi a helyzet? az természetes körülmények közt nem törik/kopik
A hajhagyma adott ideig él - aztán az a szál haj kihullik. Tehát mindenkinek a haja elér egy adott hosszúságot (ami õrá jellemzõ) - és aztán összesszégében már nem nõ tovább. Onnan kezdve mindig annyi haj hullik ki, amennyi nõ. Van egy ilyen elváltozás, hogy az illetõ haja nem hullik (nagyon) - ennek a következménye a méteres, két méteres haj.

Miért gondolják azt sokan, hogy egy 22 éves nőnek korai összeköltözni a párjával, és háztartást vezetnie?

Legjobb válasz: Ezt én is megkaptam már, de hülyeségekkel nem foglalkozok :) Elvégre mi az, hogy még élnem kellene?! Miért, tán most halott vagyok? :D Legyél boldog a szerelmeddel, és csak magatokkal törõdj. 23/N

Ezt én is megkaptam már, de hülyeségekkel nem foglalkozok :) Elvégre mi az, hogy még élnem kellene?! Miért, tán most halott vagyok? :D Legyél boldog a szerelmeddel, és csak magatokkal törõdj. 23/N
Ahány ember, annyiféle, és sokaknak van az a késztetése, hogy a saját életvitelére térítsen, hát ezért. :) Nem kell számításba venni ezeket a térítéseket, mert az iylen ember a legtöbbször a saját életével nincsenek is megelégedve, osztán akkor még toboroznak is...!
szerintem nem korai, jövõ ilyenkor én is a páromnál leszek, pont 22 leszek:D Együtt vagyunk több mint 4 éve, nem értem mire kéne várjunk. Az összeköltözés számomra nem teher, hanem öröm. Szívesen fõzök és mosok a páromra, mindent megosztunk, segít nekem a házimunkában. Attól mert összeköltözünk még nem leszek háziszolga, nem fejezõdik be az élet. 21-L
jó kérdés.. anyám már 18 évesen elpaterolt volna más háztartásba :D szóval nem mindenki szerint.. de sokan azt se értik hogy mehettem hozzá 20 évesen a férjemhez..
Ó ezt én is megkaptam már diszkó cicáktól.....én 19 éves korom óta együtt élek a párommal, 17 évesen jöttünk össze. Mit mondjak , hûséges típus vagyok és hosszú távra tervezek, nem szeretnék több kukit fogni mint kilincset, ha ezért megszólnak csak sajnáld le õket!! Jah, és mi így is nagyon szépen kiélvezzük az életet, csak épp együtt ! :)
Honnan veszed, hogy sokan így gondolják? Az én környezetemben ez tök normális, 22 évesen egy lány már elég érett és komoly gondolkodású ahhoz, hogy képes legyen megállni a helyét ilyen területen is. Mondjuk azért segítség sosem árt :) 23/N
Igen, korai, fõleg ha a pasi kihasznál és csak cselédkedsz neki...
Szerintem sem korai ennyi idõsen, végülis már nem 15éves vagy. Nekem 23évesen született a lányom. Ne foglalkozz mások véleményével, te tudod mi neked a jó. Sok szerencsét az összeköltözéshez. :)
Én sem gondolom, hogy korai. Viszont azt soha nem értettem, hogy mi az, hogy a férfi "besegít" a háztartásban, és ez még azt is jelenti, hogy mennyire jó nekem mint nõnek. Nekem nem segítség kell, nem az én dolgom. Kettõ ember dolga, nem a férfi segít a nõnek.
18 voltam, mikor összeköltöztünk a barátommal, és nem evett fel minket a kupi, nem rohadt szét semmi és nem haltunk éhen. Nem olyan nagy dolog ez. A szülõk véleményét nyilván kikérjük a fontosabb dolgokban, mert nekik nagyobb a tapasztalatuk, de ezt az 50 körül járó szüleimnél is látom. Ha valamiben nem biztosak, felhívják a nagyszülõket, de szerintem ez így van jól.
felénk ez a normális... én 20 voltam, hugom 19 éves mikor elkezdtük a nagybetûs életet és összeköltöztünk a párunkkal saját háztartást vezetni... :D 26/nõ
A kérdező hozzászólása: Pedig sok férfi egyáltalán nem segít a háztartásban azzal az elvvel, hogy a nõ dolga.
És milyen nõ az, aki ezt eltûri? Maximálisan egyetértek azzal, hogy nem kell olyan nagyra lenni azzal, hogy a férfi besegít a háztartásba, mert két ember dolga.
szerintem ha sokan úgy gondolják, hogy korai az összeköltözés az a réteg azt látja, hogy: fiatalon (22 évesen) még a kötetlen, felelõtlen (nem kell felelõsséget vállalni csak önmagunk miatt)életet kellene élni - ekkor teljesedhet ki teljesen önmagunk kis világa idõsen: már dolgozunk, le vagyunk kötve, nem lehet már össze-vissza ugrálni - egyfajta beszabályozás szerint él az ember innenstõl élete végéig szóval a korait arra értették, hogy a lázadó fiatalság csak egyszer van és az visszahozhatatlan és érdemes élni vele fiatalon, mert örök emlékek.
Amiért nekem is beszóltak, hogy 16 évesen nem kéne kapcsolatom legyen. Igaz azóta is együtt vagyunk (nem érdekli õket), de mai napig kapom a beszólást, hogy úgyis megunom, nem éltem még... 22/L
"szerintem ha sokan úgy gondolják, hogy korai az összeköltözés az a réteg azt látja, hogy: fiatalon (22 évesen) még a kötetlen, felelõtlen (nem kell felelõsséget vállalni csak önmagunk miatt)életet kellene élni" Felénk 4-5 eves kortol atlagosan 25-30 eves korig éjt nappallá téve tanulni a dolga egy embernek, és csak utána jöhet a szórakozás, és a szerelmi kapcsolatot egyértelmuen szorakozasnak tartják, szoval ezert is mondhatják.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg bõven lehetne külön szakma, több ezer dolgot kell tudni egy háztartáshoz.
Ha meg van akibe igazán szerelmes vagy, meg vannak a normális rendezett körülmények, van állandó munkahelyed, akkor teljesen rendben van még a házasság is!
A kérdező hozzászólása: Nem egyszer megkaptam, hogy "élnem" kéne 22 évesen, és nem már 1 éve együtt élni párommal. Meg milyen korai, hova sietünk -.-'
A kérdező hozzászólása: Sose értettem az ilyen embereket, mintha attól megállna az élet, ha már együtt élsz valakivel. A másik véglet meg, amikor az van, hogy mikor házasodunk már.
A kérdező hozzászólása: Nem cselédkedek! A párom besegít a háztartásban, sokszor együtt takarítunk, fõzünk.
Én 22 évesen már rég feleség voltam, és örültem neki nagyon. Nálunk is jöttek azzal, hogy korai, és mindjárt elválunk, meg suttogtak bekapott legyekrõl (pedig hol volt még a gyerek akkor...), aztán beletörõdtek, hogy mi korán érõ típusok vagyunk, mára már senki sem morog velünk, mert házasok vagyunk, és hogy mára már gyerekünk is lett, több évi házasság után. Azért mondhatják, hogy korai, mert én is látom, hogy a korosztályunk java még mindig a diszkókban cselleng hétvégén, és most ez a norma. Nem muszáj behódolni neki, kívánom, hogy költözzetek össze, és legyetek boldogok!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Már több mint 1 éve együtt élünk és nagyon jó :) Csak bánt, hogy néhányan szinte lesajnálnak, hogy "korán" elköteleztem magamat és nem dugatom magamat mindennap mással, hanem évek óta egy valakivel vagyok.
Imádom, mikor az éld ki magad szöveggel jön valaki. Mintha párkapcsolatban, együtt élve nem lehetne élni, mintha ott véget érne az élet...de hát nem vágyik mindenki állandó bulizásra, pasizásra, csajozásra stb.! Nekem az volt az élet, hogy párommal lehessek, hogy összeköltözzek vele, nem pedig az hogy anyám nyakán lógjak otthon. Én 3 év járás után 20 évesen költöztem össze a párommal (ennek már 8 éve). Ha ez maradi felfogás, hát jó, vállalom.
A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad., ma 21:27 Nem hiszem hogy úgy értené hogy amúgy nem vezetne háztartást, ezt úgy érti hogy mivel mások megszólják hogy ilyen fiatalon összeköltözik valakivel akkor még tudatlan nagyon fiatal nem ért semmihez, nem vezetett még háztartást rendesen. Erre írja szerintem hogy de igenis háztartást is vezet, de lehet hogy nem önálló volt mikor elköltözött hanem szülõktõl ment el és ez esetben is megszólhatják hogy nem ért hozzá pedig igen.
A kérdező hozzászólása: 14 éves korom óta vezetek háztartást rendszeresen, ezzel nincs gond :)
"Akkora hûhót csapnak körülötte, mintha külön szakma lenne. Repülõgépet vezetni az, kamiont vezetni az, de a háztartás nem ilyen. Amikor egyedül éltem, akkor is ki kellett takarítanom, ha nem akartam koszban/kupiban lenni és akkor is fõztem, ha nem akartam szendvicsen élni. Nem éreztem semmi extrát ebben. (....) Komolyan, aki egyedül él az nem "vezet" háztartást?" Én antitalentum vagyok ehhez, 35 eves vagyok, 30 evesen kezdtem egyedul elni, addig mindig alám tolták a széket és betolták a számba a szendvicset, ugyhogy en 5 ev alatt sem voltam kepes elsajatitani a legalapvetobb hazvezetesi dolgokat sem, borzaszto terhemre van a dolog. Tulajdonkeppen vészmegoldásaim vannak arra, hogy hogyan ne vezessek haztartast, es ne rohadjon ram a lakas. Ebbol mar egy konyvnyi jegyzetet is irtam, talan felkeresek vele egy kiadót.:)
A kérdező hozzászólása: De van elég pénzem, párom fizeti a bérlést, én a kaját, így egyeztünk meg. A többit meg akinél éppen van pénz. 21 évesen elvégeztem felsõfokú OKJ-t, amivel el tudtam helyezkedni, szóval nekem nem kell 25 éves koromig éjjel-nappal tanulnom.


Miért nő lassabban a lábunkon a köröm, mint a kezünkön?

Legjobb válasz: haver, te nagyon ráérsz.... :D

haver, te nagyon ráérsz.... :D
Nekem nem nõ lassabban.
Szerintem a cipõ miatt Én is nagyon ráérek, és azt is megfigyeltem, hogy télen még lassabban nõ

Miért nő ki ilyen korán a bölcsességfog?

Sziasztok! 15 éves lány vagyok. Mindenhol azt olvastam, hogy a bölcsességfog 18 és 25 év között n? ki. Nekem 15 évesen már a két alsó bölcsességfogam kint van, az egyik fels? pedig most fog kijönni, mert érzem, hogy hátul kicsit fáj az ínyem. Normális az, hogy ennyi id?sen már majdnem 3 bölcsességfogam kint van? És másnak is volt ilyen ennyi id?s korába? Amikor kin?ttek akkor szerencsére csak egy kis minimális fájdalmat éreztem, gond nélkül és mindenféle beavatkozás nélkül kijött mind a kett?.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 éves vagyok és kint van mind a 4 bölcsességfogam. Kb. 1 év alatt jött ki az összes. Fogorvosom nem mondott semmit, hogy baj lenne. Csak vigyázz rá, mert könnyen romlik:)

Szia! Én 17 éves vagyok és kint van mind a 4 bölcsességfogam. Kb. 1 év alatt jött ki az összes. Fogorvosom nem mondott semmit, hogy baj lenne. Csak vigyázz rá, mert könnyen romlik:)
Az a jó, ha korán kinõ. Ha késõn nõ ki, vagy egyáltalán nem, az azért van, mert rosszul helyezkedik el. Ha jó irányban nõnek, akkor szerencsés vagy, és nem kell majd késõbb kiszedetned. Én 26 éves vagyok és mind a 4-et ki kell mûteni :S
Második vagyok, azt kifelejtettem, hogy eddig egy nõtt ki félig, többi egyáltalán nem.

Miért van minden jó nő körül 5-6 pasi (felváltva)?

Nem vita, egyszer? kérdés. Az egy dolog, hogy valaki jól néz ki, de emiatt? Egyszer?en nem értem, hogy miért lógnak mindig rajtuk.

Legjobb válasz: Láttál már kutyát tüzelni?:D Tele van kankutyával az utca olyankor... Nah, ezt asszociáld át az emberekre, és rájössz:) -ReapeR-23/F

Láttál már kutyát tüzelni?:D Tele van kankutyával az utca olyankor... Nah, ezt asszociáld át az emberekre, és rájössz:) -ReapeR-23/F
Körlüttem is van pedg nem vagyok tipikus jõ nõ ...csontsovány mûnõ plazacica...
Körülöttem meg 4-5 jó nõ van mindig. Nem tudom miért, jól nézek ki? Vagy ilyen szórakoztató? Vagy csak a nagy BMW és a lottónyeremény teszi?
Akkor én nem vagyok jó nõ. Sejtettem. :S Na de komolyra fordítva a szót: a szép az vonzó is, nem? És ami vonzó, az vonz is, nem? :D
Talán mert bejön nekik a csaj :)
ezt hülyeség volt kérdezni, benne van a válaszod a kérdésben:jó nõk körül
Hogy más ne férjen oda!
Sztem ez fordítva is igaz amúgy, amikor látom a pasit és 4 lány mellette. Már csak az a baj hogy ez a pasi nem én vagyok.

Nem szeret az anyám? Miért ilyen velem, velünk? 31Éves nő vagyok, 2gyerekem van. Anyuék elváltak 8éves koromban, apu azóta egy másik nővel élt, de 5éve apu meghalt. Anyu sosem tudott róla jót mondani.

Anyu kivételez a tesómmal és a gyerekeivel.Õket segíti,ők ott aludhatnak,napokig ott lehetnek,az én gyerekeim a szobába sem mehetnek be.A nappaliban kell ülni ha anyuhoz megyünk,még egy pohár vizet is úgy kell kérni.Tesóm gyerekei órákig egy helyben ülnek,az én gyerekeim pörgősebbek,de jó gyerekek.A tesóm lusta,piszkos,azt sem bánja ha a gyerekei 2napig nincsenek otthol.Én soha nem hagyom ott őket sehol,nem is akarom,és ők sem mennének.Ha ünnep van,hozzánk jönnek,mert én sütök főzök,anyu egy tányér kaját sajnál a rokonaitól,vagy csak lusta megcsinálni,nem tudom.Egy faluban lakunk,mégis csak névnap,szülinapra jönnek,és ünnepkor.Mi 2-3naponta járunk hozzájuk,de már nem megyek szívesen,mert sírva jövök el.Én tisztán tartom a házam,mindennap főzök,a párom dolgozik,mégis anyu folyton leszólja,hogy miben fárad el.Bezzeg ha segíteni kell nekem szól nem a tesómnak.Mégis én vagyok a rossz.Miért nem szeret az anyám?Nem tudom feldolgozni.Nagyon szeretem anyut,és fáj amit csinál.Ha ne mennék hetekig, nem is keresne.

Legjobb válasz: Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.

Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.
Nem erõltetném ezt a kapcsolattartást, mert semmi értelme.Teljesen felesleges átmennetek.Anyukád már nem változik, és a helyzet sem.Az a lényeg, hogy a gyerekeiddel, férjeddel minden rendben, rájuk kell összpontosítani.
Ez így szokott lenni, mint a mesékben a gonosz mostohaanyáknál. Aki jó és a lelkét is kiteszi a másikért, az van lenézve, meg kiutálva, a gonosz mostohatesó, aki meg egy lusta dög, meg istenítve. Akármilyen hihetetlen, ez nálunk is így van. Most ez jutott eszembe:D Szerintem ne menj hozzá három naponta, hanem ritkábban, mert minek? Azért, hogy szekáljon? Engem is mindig piszkálnak a nagyszüleim és elfelejtik azt, hogy mindig segítek nekik, mert mindig megkapom, hogy egy lusta disznó vagyok és soha nem segítek. Ezért nem megyek hozzájuk túl gyakran. Minek akarnám halálra kínoztatni magam?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem anyut, és a gyerekeknek is kellene a nagymama.Olyan jó lenne a karácsonyt is otthol tölteni, ahol felnõttünk, de ez csak nekem fontos, nekik nem.Egyszer kifakadtam, nagyon sírtam és mondtam neki, hogy soha egy jó szót nem kaptam, soha nem mondta, hogy szeret.Az volt a válasza, hogy mért én mondom a gyerekemnek, hogy szeretem? Hozzáteszem, mindennap elmondom a gyerekeknek, hogy mennyire szeretem õket.Anyu még puszit sem ad a kicsiknek, csak mikor köszönnek el.Volt hogy a gyerekem kért egy szendvicset, (mert edzés után ment anyuhoz), erre azt válaszolta, hogy ettél a suliban, nem?Csak nekem fájnak ezek a dolgok?
Az én anyám is ilyen !!! Tesóm a mindene.... Én ma felhívtam mert igért vmit amit már hetek óta ígérget de megint csak tolta....no mind1 õ ilyen elkell fogadnom.. Én nem hívom õ nem keres engem.... Csak azt tudom tenni h megszíktom a kapcsit vele... de örökre!!! Nekem is nagyon fáj lelkileg és nem tudom én sem feldolgozni... számomra õ nem anya...felnevelt de..ennyi...semmit nem kaptam tõle.. se szeretet semmit... csak voltam és kész.... és most mikor saját családom van most látszik igazán h tényleg csak úgy voltam mert nem keres...LESZAR!!!!!!
megszakítom ill szeretetet
A kérdező hozzászólása: Engem sem hív anyu, sõt a saját tesóját sem hívja fel, sajnálja ránk a pénzt.A tesóm, a féltesóm, anyu elsõ házasságából született.Azt szokta mesélni, hogy a nõvérem milyen szép volt kicsinek, hogy dícsérték.Bezzeg rólam szó sem esik sosem.De nem is kell engem dícsérni, csak venné észre, hogy nekem fáj.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.Sajnálom, hogy ti is ilyen helyzetben vagytok.És ezekszerint nem igazán lehet túl lépni ezen?!
én 26 éves vagyok. Nem tudom magam túl tenni magam , nagyon fáj...

Mennyidős korra kell benőnie a kutacsnak? Miért baj ha korábban nő be? Mi számít korainak?

A nagyobbik lányom még nem volt egy éves talán 10 hónapos mikor már be n?tt a kutacsa.

Legjobb válasz: Én éppen tegnap kérdeztem meg a doki nénit, azt mondta, hogy egy éves kora körül. Gondolom, ez plusz/mínusz...

Én éppen tegnap kérdeztem meg a doki nénit, azt mondta, hogy egy éves kora körül. Gondolom, ez plusz/mínusz...
Az utolsótól kérdezem, most ez így nem egyértelmû, ha varratosan nõ össze az baj, akkor lesz furcsa fejformája, így értetted?Ennek nincs köze a kutacshoz?
18 hónapos kor körül "kell" benõnie Az baj ha nagyon hamar benõ, mert az agy nem tud hová nõni, ismerek egy fiút neki 5 hónaposan benõtt (elég furcsa alakja van a fejének)de ettõl függetlenül semmi baja.
Átlagosan másfél éves korukra nõ be. Persze átlagos baba, az nincs. :-)
Kb. 18 hónapos kor körül, de max. két éves koráig.
nálunk is hamar benõtt, 9-10hó.mondtam dok néni- nek , és mondta h, nem baj.További szép napot!
az én lányomnak 10-11 hónaposan már benõtt.
ez jó, ebben sincs egyetértés ezek szerint. nekünk azt mondta a doki, hogy 2 éves korra kell benõnie, addigra is nõtt be (kb. 22-23 hónapos korára)
Az én kisfiam 4 hónapos és tegnap mondta a gyerekorvos, hogy túl hamar nõ befelé a kutacsa. Remélem nem lesz gond...
Attól, hogy benõ a kutacs, még van lehetõsége tágulni a koponyának. Varratosan van összenõve.
Nem tudom, hogy mi az "elõírás". De ha hamarabb nõ be, az nem lehet baj. Ha nem nõ be, amikor már kellene, az viszont igen.
00:17:Most mekkora a baba akinek fura buksija van, ugye megmûtötték azóta?
00:17- es Vagyok a baba már 17 éves lesz nem mûtötték meg az anyuka nem egyezett bele, a feje furcsa alakú olyan mint egy kaszadinnye vagy elipszis a homlok a és tarkó irányába tágult a feje. De semmi baja jó tanuló középiskolás.
Nekünk is ilyen volt a buksija, 6 hónaposan mûtötték meg, szerencséje, hogy semmmi baja nem lett, mert az agyat nyomhatja bárhol a koponyacsont, és nagyon sok problémát okozhatna. Én is féltem a mûtéttõl, de örülök hogy megcsinálták mert szép lett a feje, attól is féltem hogy majd bántják érte. Neki semmi hátránya nincs belõle?

Higurashi no Naku Koro No című animéhez miért nem készült szinkron?

Az egyik legjobb amit eddig láttam,és nem értem,hogy miért nem készítettek hozzá szinkront,mikor rengeteg másikhoz(amik rettent?en silány min?ség?ek) viszont igen.

Legjobb válasz: Mert az animax csõd szélén van + a szinkron teljesen tönkretenné. Plusz most minden kezdõ animés a naruto szinkronért sír mert nemképesek pár sort olvasni . Jobb eredeti nyelven , nebasszákel azzal hogy ratesznek 1 full szar szinkront , mint pl a narutora vagy a hagaren-re.

Mert az animax csõd szélén van + a szinkron teljesen tönkretenné. Plusz most minden kezdõ animés a naruto szinkronért sír mert nemképesek pár sort olvasni . Jobb eredeti nyelven , nebasszákel azzal hogy ratesznek 1 full szar szinkront , mint pl a narutora vagy a hagaren-re.
A kérdező hozzászólása: a szinkron szerintem sem tudná visszaadni azt a hangulatot amit az eredeti hang, de mégis úgy tetszene ha magyar szinkronnal nézhetném! :D
Az elsõ tökéletesen leírta. Még csak annyit fûznék hozzá, hogy ha meghallanád a magyar szinkront, szerintem világgá mennél :) Meg az a baj azokkal az animékkel, amiket itthon leadnak, hogy tömegcuccot csinálnak belõle, és végül szét szedik a fangörcsök.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! :) Amúgy megnevettettél, bár szerintem igazad van. :DD

Összeházasodnál/összejönnél, ha nő vagy, alacsonyabb férfival; ha férfi vagy, magasabb nővel? Ha nem, miért nem? Probléma ez? Mit gondolsz? Tapasztalatok, vélemények? Nemet, kort is írjatok!

Legjobb válasz: szerintem nem a magasság fog számítani,ha valakibe beleszeretsz. de gondolom van olyan pasi akit zavarna, hogy a barátnõje magasabb nála. 18.l

szerintem nem a magasság fog számítani, ha valakibe beleszeretsz. de gondolom van olyan pasi akit zavarna, hogy a barátnõje magasabb nála. 18.l
Barátnõm magasabb mint a párja náluk ez sosem volt probléma 5éve együtt vannak
Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem számít. Én nagyon szeretem a magas pasikat, általában csak ennyi a kikötésem, hogy magas legyen. Bár a 158 centimmel eddig még nem találkoztam nálam alacsonyabb férfival. Azért nem jönnék össze alacsonyabbal, mert nekem nagyon fontos, hogy a megjelenése védelmet sugározzon. (Ugyanezért valahogy még egy sovány pasit sem találtam szexinek.) 23/L
Engem nem zavarna, ha alacsonyabb pasim lenne, abban az esetben, ha magas csajszi lennék... De mivel alacsony vagyok, ezzel nekem sem volt még problémám, mivel minden pasim magasabb volt nálam... De nem tudom...hát szerintem, ha beleszeretnék valakibe, akkor rohadtul nem azzal foglalkoznék, hogy hány centi! :) 21/L
En 168 cm vagyok, a ferjem pedig 153. Teljes erteku nonek erzem magam mellette, felnezek ra (ha nem is a szo szoros ertelmeben), es remekul kijovunk, o eletem szerelme. Jo nagy marha lettem volna, ha azert nem randizok vele, mert sokkal alacsonyabb nalam. Orulok, hogy nem igy tortent :D Egyebkent az elso bebinket varjuk. 23/l
Ja, ez annyira tipikus. Én még eddig nem gondolkodtam rajta, mert csak magasabb fiúim voltak. Ha most megkérdezel, azt mondom: NEM. Lehet, hogy jövõ nyáron az épp aktulis szerelmem alacsonyabb lesz. Ezt azért mondom, mert mikor barnát képzeltem el, szõke jött, mikor zöldszemût akkor barnaszemû jött. Az elvárásaink mindig megcsúfolnak...és így szép a világ!
Ja, bocs, 28/L
Én alapból magas vagyok 180 cm, de eddig nem volt alacsonyabb pasim, valahogy nem kerültem közelbbi kapcsolatba eggyel sem, lehet hogy tudat alatti, de ha ugy alakulna, hogy bele szeretek, szerintem nem lenne akadály, ha szeretem ugy szeretem ahogy van. 23L
36/L A férjem 160, én 164.Imádjuk egymást.Telefonos hirdetés útján ismerkedtünk meg, õ rögtön megemlítette a magasságát.Ugyanis elfogadta magát olyannak, amilyen...bár meg van gyõzõdve, hogy õ ronda és kövér...:) A kisfiunk gyönyörû /mások szerint is/ és igazi vasgyúró.TISZTA APJA!Valszeg nem lesz kosárlabdázó.Na és?Okos, értelmes embernek nem kell a külsõség.
Engem nem zavarna ha pár centirõl lenne szó, de azért alapból magasabb pasikhoz vonzódom.Szerintem ezzel sokan vannak így, hiszen a nõknek legtöbbször egy olyan férfira van szüksége, aki mellett biztonságban érzi magát, és ez együtt járhat a magassággal.De itt is elmondhatjuk, hogy nem a méret a lényeg:)
180 cm vagyok, imádom a magas sarkút. 190-nél alacsonyabb férfi nem jöhetett volna számításba, de még annál se vagyok kisebb sokkal magas sarkúban. Legjobb lenne a 2 méter, gondoltam. Ehhez képest most találkoztam egy pasival, aki igazán megmozgatott. 175 centi. Eleinte picit zavart, de az egyéb tulajdonságai teljesen elhomályosították ezt, és már egyáltalán nem zavar. És néha veszek fel lapos sarkút is, de csak néha. :) (Ez még friss dolog, csak alakulóban van, de megtanított arra, hogy tényleg annyira, de annyira nem számítanak az ilyen külsõségek.) 28/N
180 vagyok, a fiam 203 cm. Saját tapasztalatok:megijednek a pasik, hüledeznek, TÉNYLEG ILYEN MAGAS VAGY?????? az exférjem alacsonyabb volt nálam, nem tekintette "értéknek" a magasságomat.Sõt! DE: sok olyan házasságot látok , ahol az alacsonyabb férfi a "tenyerén hordozza " a magasabb nõt, amiért õt választotta.
A kérdező hozzászólása: "volt egy ismim. lány. a barátja pár centivel alacsonyabb volt nála, és a csajszi folyton rogyasztotta a hátát. 2 évig volt a sráccal, pont mikor még növésben volt. emiatt görbe a háta azóta is. nem szép történet..." - de a csajt zavarta a magasságkülönbség, vagy a pasit? Ki miatt járt görnyedve a magasabb lány?
Hát én ellen példa vagyok. A férjem alacsonyabb nálam, igaz, csak egy picivel ( 3 centi) Én 176 centi vagyok, õ 173 cm. Elõtte én is a magasabb pasikat néztem meg magamnak. De ez szerelem volt az elsõ látásra. Mindig magas, szõke pasi élt a képzelemben, erre alacsonyabb barna hajú a férjem :-D 14 éve vagyunk együtt, 10 éve vagyunk házasok.
Én is elégé alacsony nõ vagyok, 160cm de nem zavarna ha párom is alacsony. szerintem ez nem befolyásolja ha valakit szeretünk.! Az egyik ismerösöm nem rég házasdott össze a férfi 175cm és a nõ 180cm +magassarkú nem zavarták õket sem ezek szerint.:) 20L
én 161 cm vagyok.szóval nálam nem nehezebb magasabbnak lenni.de..ha megismerkednék egy ugyanakkora alacsony sráccal és õ is bejön nekem belsõleg és külsõleg is, és fordítva is akkor nekem nem számítana a magasság. az igaz szeret a lényeg. 18L
szeretet* elírtam:D
Én se jönnék össze alacsonyabb pasival. 166cm vagyok és a pasim minimum legyen 175 21/L
Én elég alacsony vagyok.160 körül.Nekem azért valamennyire számít, hogy a barátom magasabb legyen nálam.Szeretek felnézni a férfiakra.Vagy biztonságban érezni magam mellettük:D Bocsi:S Jó nem kell 180 centisnek lennie de legalább 167-175 körül legyen.
Mivel én picike lány vagyok, ezért nem nagyon volt még ezzel gondom. De volt már olyan párom, aki pár centivel alacsonyabb volt nálam. Nem zavart a dolog, õt sem zavarta, csak azt nem bírta, ha magassarkú volt rajtam, mert akkor már nagyon látható volt a különbség.
elég magas lánynak számítok (175), így értelemszerûen nem jönnék össze egy törpével. mellettem még a 180cm-es pasik is alacsonynak tûnnek... hála az égnek a barátom 2m magas, szóval ebbõl nincs gondom :D volt egy ismim. lány. a barátja pár centivel alacsonyabb volt nála, és a csajszi folyton rogyasztotta a hátát. 2 évig volt a sráccal, pont mikor még növésben volt. emiatt görbe a háta azóta is. nem szép történet... a másik: van egy barátnõm, aki 185 magas. na, õt se sokan irígylik... :D mindig parázok, h mikor nyúlja le a pasimat :DDDD
25 éves nõ vagyok, 180 cm magas és nem lennék képes sosem alacsonyabbal összejönni. Nagyon zavarna, egyszer majdnem összejöttem egy alacsonyabb fiúval, de megmondtam neki, hogy bocs, de nem. Nem is tudom miért, talán mert olyan érzésem van, hogy nem tudna megvédeni ha baj van.
Szia! Én 168 cmes nõ vagyok. Egyszer vakrandiztam egy sráccal a netrõl. Kisebb volt mint én, majdnem elsüllyedtem úgy szégyelltem magam mellette. Engem nagyon nagyon zavart. Sokan jönnek azzal hogy a belsõ számít csak....hehe. A férjem 185 cm. Mellett nõnek érzem magam. Törékenynek, nõiesnek. Ha felveszek egy magassarkút akkor sem vezetem mintha a kisfiam lenne.
Magassarkú miatt nem kell az egymagas/alacsony fiú? :D ja, és ha egy srác pl. 170cm de harcmûvész, és lazán bever ilyen felfújt macsókat, vagy a kisebbséget, akkor el lehet gondolkozni ezen a biztonságérzetes közhelyen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!