Találatok a következő kifejezésre: Miért nézik sokan a (92 db)

Miért nézik sokan le a mai egyetemi és főiskolai diplomákat?

Én gazdálkodási és menedzsment szakra járok , az első szemeszteremet fogom elvégezni. Egyáltalán nem egyszerű a képzés, és ne tudja "minden hülye" elvégezni ezt az iskolát. Vajon akik ilyen frázisokat hangoztatnak ismerik azoknak a képzéseknek a jellemzőit, amiket negatív kritikákkal illetnek?

Legjobb válasz: Nem magát a képzést nézik le, hanem nagyon sok diplomát, nem ugyanaz. Egyszerûen azért, mert olyan sok van már. Szinte minden fiatalnak van egy olyan ambíciója, hogy diploma , csakhogy legyen, viszont ennyi diplomásra meg nincs szükség, nincs kétkezi munkás. Persze orvosokból, mérnökökbõl hiány van, de gondolom nem új, ha azt mondom, hogy nem kell több kommédiás, szabad bölcsész meg úgy egyébként nagyon sok gazdasági szak is ilyen. Arról nem is beszélve, hogy az a szerencsétlen, aki egy kommédia diplomát megszerez 10 év alatt fizetõsön, hát az ne dicsekedjék, hogy van diplomája (és sajnos nem kevés ilyen van!)

Nem magát a képzést nézik le, hanem nagyon sok diplomát, nem ugyanaz. Egyszerûen azért, mert olyan sok van már. Szinte minden fiatalnak van egy olyan ambíciója, hogy diploma , csakhogy legyen, viszont ennyi diplomásra meg nincs szükség, nincs kétkezi munkás. Persze orvosokból, mérnökökbõl hiány van, de gondolom nem új, ha azt mondom, hogy nem kell több kommédiás, szabad bölcsész meg úgy egyébként nagyon sok gazdasági szak is ilyen. Arról nem is beszélve, hogy az a szerencsétlen, aki egy kommédia diplomát megszerez 10 év alatt fizetõsön, hát az ne dicsekedjék, hogy van diplomája (és sajnos nem kevés ilyen van!)
mondjuk a jobb szakokat nem hiszem hogy lenenzik. altalaban a tanarkepzo, szocialis munkas szakok azok amit minden hulye el tud vegezni, mar bocsanat, de nem egy olyan ismerosom van akik sik hulyek es megis megvan az ilyen diplomajuk.
Azért mert nagyon sok olyan hely van mint az NYF, DE, ZSKF, KJF, GDF stb ahol mindenki le tud diplomázni és az egyetem belõlük él. BGF, BCE gazdmen. elhiszem hogy nehéz. De azt hogy szükség lesz rátok magyarázd meg Rózsának is....
Igen akár az ÁVF-t is mondhattam volna.... Persze mindegyik nehéz, hisz van egy óriási szakadék a gimnázium és az egyetem között de alapvetõen óriási különbségek vannak az egyetemek/fõiskolák között is nehézségben. Kellõ ambícióval vagy nyalással bármelyik egyetem diplomájával lehet érvényesülni (sajnos).
A kérdező hozzászólása: Én például az ÁVF-re járok, erre is azt mondták, hogy mindenki le meg tudja csinálni.... De azért mondjuk az analízis és a mikroökonómia nem éppen egyszerû és a szervezetpszichológiát is viszonylag magas színvonalon oktatják, az se egyszerû.
Vannak "irigyek" is. Sajnos
Talán azért "nézik le" sokan, mert azt gondolják, csak "elméleti" képzés folyt ott és a diplomások tulajdonképpen nem is tudnak semmit a gyakorlatban

Miért nézi le a sok diplomás a szakmunkásokat? Anyu szakmunkát végzett, Nagyon okos. Művelt. Aztán megkérdezte tőle egy nő hogy honnan tud ilyeneket?

Miért van az hogy általánosítanak? Vagyis úgy értem lehet h*lye az aki egyetemet is végzet... és lehet okos aki szakiskolát végzet.. Fordítva is igaz. De ezen nagyon felháborodtam-.- Köszönöm a válaszokat! 17L

Legjobb válasz: nézd, orvosira járok, magas a pont, stbstb, mégis sokan alap dolgokkal nincsenek tisztában, olvasottságuk nulla. Anya egyik munkatársa nem diplomás, mi több, érettségije sincs. ehhez képest az egyik legintelligensebb, legmûveltebb ember, akit ismerek. nem mindenki azért nem megy egyetemre, mert nem épp lángelme. millió oka lehet.

nézd, orvosira járok, magas a pont, stbstb, mégis sokan alap dolgokkal nincsenek tisztában, olvasottságuk nulla. Anya egyik munkatársa nem diplomás, mi több, érettségije sincs. ehhez képest az egyik legintelligensebb, legmûveltebb ember, akit ismerek. nem mindenki azért nem megy egyetemre, mert nem épp lángelme. millió oka lehet.
Régen a tanulási képességgel rendelkezõk kereltük egyetemre.Most meg a pénzes réteg kölkei anyuci apuci befizeti õket.Vagy rossabb esetben kefélnek a tandijért nézz körül az ELTÉn milyen ordas ri*ancok vannak.
Azért jó esetben van összefüggés a diploma és a mûveltség között. De természetesen nem mindenkinél. Például aki diplomás létére lenézi a másik embert...
Én egyet megtanultam az életben de azt nagyon, hogy a diploma és a inteligencia köszönõ viszonyban sincsenek.
Anyámnak 8 általánosa van, mert ahogy kimaradt elkellett mennie dolgozni, hogy ne haljanak éhen(a mama egyedül nevelte és akkor csökkent le a mama fizetése), és mégis sokszor olyanokat mond, h én csak lesek! Mûvelt, mert attól, h nem tanult tovább, otthon olvasott az 5 gyerek mellett (mellettünk), és folyamatosan a neten is olyan játékokat játszik, amik mûvelik az embert! Pl. honfoglaló. szóval szerintem nem kell lenézni õket, mert ismerek olyan embert aki diplomás és mégis a béka segge alatt van a tudása. lehet, hogy a szakmáját jól megtanulja valaki, de attól még lehet sikhülye, mert én hiába fujom kivülrõl a periodusos rendszert, ha emberekkel nem tudok értemeles dolgokról dumálni, mert fogalmam sincs semmirõl:)
Ez egy nagyon érdekes kérdés. Ahelyett h belemennék szociológiai dolgokba egyszerû rá a válasz: A MAGYAR TÁRSADALOM A LENÉZÉS TÁRSADALMA. Ez a magyar nép rossz tulajdonsága. Egy svéd diplomás nem nézi le az utcaseprõt mert tiszta lesz az utca, az asztalost sem mert szép bútort készít. Bõvebben: Nálunk egy hierarchia alakult ki, mivel a diplomásokat jobban elfogadják, régebben jobban is kerestek ezért õk a társadalom magasabb szintjén vannak, tehát lenézik az alacsonyabbakat. Egyáltalán nem mûveltek, csak bejutottak az egyetemre mert jó tanulási képességük van. Beseggelik a tananyagot és utána el is felejtik. Gondolj bele a legyen ön is milliomos rekordnyereményét is egy postás nyerte meg nem egy diplomás.
miért, én az egyetemen semmivel sem lettem okosabb, õszintén szólva... az alapmûveltségemet kb 10-14éves koromban szereztem, mert a szüleim rengeteget olvasnak stb... de aztán mindenkit halálba idegesítettem az okoskodásommal gyerekként:D anyu 45évesen lett diplomás, apu nem diplomás, sokkal intelligensebbek ésmûveltebbek, mint az átlag. egy mai egyetemista azt sem tudja, hogy kirõl nevezték el az egyetemet, ahova jár...
Engem is lenéznek, párom apja fõleg. Nem törõdök vele. Nem vagyok lángelme, ez tény és való, de legalább emberileg többet érek. 21/L
Figyelj én nem akarok lenézni senkit de mégis mit csináljak ha ezt tapasztalom??? A tapasztalataim nem tudom megváltoztatni. Jó hogy anyukád okos és múvelt de a többség nem sajna. A többség az aki beszól az utcán amikor elmész mellette, és nem tud helyesen írni...
engem meg nézett már le melós azért, mert egyetemre járok. na most ezek után mit mondjak? egyébként nem nézem le õket, csak tudom, hogy mire számíthatok nagyjából, ha velük beszélgetek.
"egy mai egyetemista azt sem tudja, hogy kirõl nevezték el az egyetemet, ahova jár..." Legjobb válasz ez volt!!!!!! :-) :-) :-) :-) Ha-ha-ha! Ez milyen igaz!

Miért néznek sokan rosszallóan arra az édesanyára aki megteheti, hogy otthonmaradjon a gyerekeivel a 3 éves koruk betöltése után is, mert a férje biztosítja számukra a biztos hátteret?

Legjobb válasz: Szia! Én nem rosszalóan néznék, hanem furcsállnám. Szerintem egy 3 éves gyereknek már kell a közösség, hogy szokja a szabályokat, a többi gyerekhez alkalmazkodást. De ha Te megteheted, hogy tovább otthon maradj, ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. 2 éves a kislányom, itthon maradok Vele 3 éves koráig és van, aki azt is furcsálja, hogy miért nem megy bölcsibe már.

Szia! Én nem rosszalóan néznék, hanem furcsállnám. Szerintem egy 3 éves gyereknek már kell a közösség, hogy szokja a szabályokat, a többi gyerekhez alkalmazkodást. De ha Te megteheted, hogy tovább otthon maradj, ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. 2 éves a kislányom, itthon maradok Vele 3 éves koráig és van, aki azt is furcsálja, hogy miért nem megy bölcsibe már.
Valószínû én is itthon maradok a gyerekekkel, de 3 éves korukban mennek oviba, én meg intéztem az itthoni dolgokat. párom folyton dolgozik, nem tudnánk amúgy sem megoldani, hogy én vigyem/hozzam a gyerekeket, dolgozzam, bevásároljak, és itthon is minden rendben legyen. Ez apa munkája mellett elég kivitelezhetetlen. Van, hogy napokig nem is látjuk.
mi jelentkeztünk óvodába, de nem vették fel, túljelentkezés miatt, és mert terhes vagyok a kistestvérével... én beadnám oviba , de nem veszik fel egyébként a te esetedben simán irigység
szerintem csak irigyek .van akit nem elégít ki az hogy otthon maradjon és nem tudja megérteni azt aki ezt teszi.
Mi is így tervezzük, pont így ahogy az elõzõ is írta.Apa még többet fog dolgozni így nem tud nekem segíteni semmiben. 4 órás munka nincs, 6 órás van de annyira keveset fizet, hogy nem éri meg. Inkább akkor a férjem csinál fél nappal többet hetente a vállalkozásában. 8 órás utazással túlórával együtt inkább 10 na és amellett 3 kicsi gyerek, ráadásul a nagyobbam fejlesztésekre szorul. Ha nem muszáj ugyan minek húznék le még 2 bõrt magamról , csak azért hogy néhány ismerõs szemében jó legyek? A férjem se gondol itthon "üldögélõ" ingyenélõnek szerencsére.
A rosszallást én sem értem, de az tény, hogy mostanában szokatlannak számít, ha valakinek teljesen kitölti az életét a gyereknevelés és a háztartás vezetése. Ez persze nem azt jelenti, hogy napi 12 órában kéne dolgoznia még hétvégén is, hanem azt, hogy a gyerekek és a háztartás mellett jó, ha van valami más értelmes elfoglaltsága is egy nõnek (persze nem a szépségszalonok és az edzõterem látogatására gondolok :) ) Pl. ha én ilyen helyzetben lennék, akkor valószínûleg vagy indítanék egy vállalkozást, csak úgy hobbiból, vagy pedig 4 órában dolgoznék. Ha egyik sem jöhetne szóba, akkor tanulnék, esetleg önkéntes munkát végeznék. De az, hogy "otthon" üljek egész nap és csak azon kelljen "gondolkodnom", hogy elõbb porszívózzak vagy mosogassak, nekem elképzelhetetlen. Szerintem a férfiak is többre tartanak egy olyan nõt, akinek van saját élete is.
Így van, irigységrõl van szó inkább. Nagyon sok kritikának is ez az alapja. Én a kérdésedbõl egyébként nem azt szûröm le, hogy a gyerekek is otthon lesznek, és nem mennek oviba, csak hogy te nem mész vissza dolgozni, jól értem? Én is itthon maradok az ikrekkel, eszemben sincs bölcsibe adni õket, de sokat járunk játszóházba, és sokat vannak egyéb társaságban is. Oviba már mindenképp menni fognak, mert nagyon klassz helyet néztünk ki nekik, én meg itthon leszek a kistesóval. :)
Az elsõ válaszolóval értek egyet. Aki rosszallóan néz, az szerintem azért teszi, mert egy 3-4 éves gyereknek már kell a gyerektársaság, szocializálódni kell, meg kell tanulnia anya nélkül is lenni egy kicsit, alkalmazkodást kell tanulnia stb. stb. Szóval az ovi szükséges szerintem.


Sok pasi miért nézi le a nőket? Miért vagytok ilyenek?

Itt gyakorin annyi olyan pasi van aki jön azzal, hogy hát a nők ilyeneket a nők olyanok stb. Ne higgy nekik, nekik nincs önbizalomhiányuk, ők a nagyszerűek, ők csak megcsalni tudják a párjukat stb. Gondlom minket tudja mire gondolok. Figyeljetek, attól, hogy egy lány kicseszett veletek az még nem a világvége. Meg nem csak titeket vernek át. Sok pasi minket, nőket, már nagyon sokszor átvert és kisemmizett. Nem csak ti jártok így. Nekünk is van önbizalomhiányunk rinyálunk azon, hogy vajon tetszünk e nektek stb. Higgyétek el, hogy nekünk is rossz nem csak nektek. Meg azt sem értem... miért várjátok el egy nőtől, hogy ő szerezzen meg titeket? Így nem lesztek férfiak a szemünkben és akkor csodálkoztok, hogy nem kellettek senkinek. Gondolkodjatok csak el ezeken a dolgokon. Egy hisztis férfi nem fog kelleni senkinek.

Legjobb válasz: Annyira unalmas az ilyen kérdéseket és válaszokat olvasni. De tényleg, ti nem unjátok már rohadtul, hogy egymás vérét szívjátok mindenhol? Hol a nyomi lúzer pasik siránkoznak (ez a gyakoribb), hol a lányok keseregnek... *ásít*

Annyira unalmas az ilyen kérdéseket és válaszokat olvasni. De tényleg, ti nem unjátok már rohadtul, hogy egymás vérét szívjátok mindenhol? Hol a nyomi lúzer pasik siránkoznak (ez a gyakoribb), hol a lányok keseregnek... *ásít*
Amiért a nõk is lenézik a csúnya pasikat.
Csak az a gond velem nem egy lány cseszett ki, hanem kb két tucat, és további több száz utasított el. Úgyhogy ezek után igen is lenézem a rohadt beképzelt felszínes fajtátokat és a bebeszélt baromságaitok, miszerint a szépség relatív, meg a belsõ fontosabb.
nem várom el. az én szemmeben sosem lesz komoly azzal a nõvel, aki rámnyomul. egyzserûen nem becsülöm meg. lenézni cska azokat nézem le, akik inkább vannak egy sz/r kapcsolatban, mintsem szakítsanak, mert félnek egyedü amradni. "de szeretem" hangzik a válasz sokszor mikor rákérdezek miért vagy vele, és mikor kiderül, hogy ja hát már 3 x megcsalta meg ilyenek, akkor az kb semmit sem jelent..:/ ezeket tartom szánalmsanak! szeressek bárkit bárhogy, azt hogy míg együttvagyunk és megcsal, nembocsájtanám emg senkinek.
a legtöbb nõ r*banc, és csak dugásra jó.másra nem igazán:DD(kinek nem inge...)
"egy lány kicseszett veletek" XD
Utolsó válaszoló, mit gondolsz, miért nem akarnak veled lenni? Ha nem lenne benned olyan mértékû "hiba", nyilván megmaradna melletted valaki, de ha mindenki elutasít, ott már szerintem nálad kell keresni a gondot.
"Egy hisztis férfi nem fog kelleni senkinek." Miért egy hisztis nõre kinek van szüksége?
Hiba a külsõmmel van, az nem tetszik a nõknek.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg olyan lány ismerõsöm van akik sokat hisztiznek és van pasijuk.
Ha eleve nem jön be a külsõm a nõknek, akkor esélyem sincs megismertetni velük a személyiségem, mivel a külsõm miatt alapból esélyt sem adnak. Ennyit a párkapcsolatról, meg a mesékrõl.
A kérdező hozzászólása: Ha ott vagy a lány közelében idõvel úgyis megismer. Lehet pont ezért fog megszeretni. Igaz, tény, hogy külsõ alapján zajlik az elsõ megítélés. Azt meg nem hiszem el hogy olyan csúnya lennél, hogy nem állnak veled szóba.
Általában a szintemhez megfelelõ nõknél próbálkoztam, nem a bombázóknál, de általában azok is lerondáztak, vagy kerestek más kifogást, csak ne kelljen velem lenniük, errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Te nem.. ilyen palival, aki ilyen egocentrikus azzal nem is kezdenék, de a páromnak bármit megadnék úgy ahogyan õ is nekem. Ennyi.
És nagyon sokra megyünk vele
A kérdező hozzászólása: Aki nem akar az nem keres. #39-s de igen.. nõ létemre kihasználtak, megaláztak, majd jól belém rúgtak. Igenis átéltem, hogy milyen megalázkodni, milyen amikor kihasználnak és nem érsz semmi sem. Átéltem. De mégsem mondom azt, hogy minden pasi egyforma, hisz köztetek is sok a rendes és intelligens férfi
Ezt nagyon jól összefoglaltad kedves utolsó válaszoló, minden tiszteletem!
Kedves rinyáló pasik: szerintem a gond ott kezdõdik, hogy nem a megfelelõ lányhoz mentek oda. pl ha ti 10/2 kinézetû pasik vagytok, akkor teljesen felesleges odamenni egy 10/8 de még egy 10/5 lányhoz is és ráadásul hányszor hallani, hogy kevésbé helyes pasik a velük kb egy szinten lévõ kinézetû csajokat, hogy lehordják bányarémnek, tanknak stb. Ha az utcán egy vadidegen leszólít akkor az elsõ benyomást a külsõ alapján teszed meg és ha nem tetszik vagy nem szimpatikus (egy jóképû fiú is lehet szörnyen unszimpatikus) akkor minek álljon le vele a lány 20 percet beszélgetni, ezt nem lehet elvárni senkitõl. Ha pedig mindenképp csinosabb barátnõt szeretnétek, akkor ellensúlyozni kell valahogy a kinézetet: határozott magabiztos fellépéssel, egzisztenciával, jó humorral stb. A másik dolog a figyelmesség és a papucsság(szokásos "mindent meg tennék érte" szöveg) között baromi nagy különbség van: nõknek egy normális pár kell nem pedig egy szolga
#39 Kicsit ironikus..:)
Én eddig, amíg próbálkoztam, soha ne hittem, hogy sikerem lesz a kiszemelt nõknél, sõt inkább arra számítottam, hogy ez is bukta lesz, de azért hátha össze jön alapon próbálkoztam. Teljesen mindegy, hogy személyesen, vagy az interneten, tõlem fiatalabbnál, vagy idõsebbel próbálkoztam, az eredmény az volt, engem koccoltattak, mással pedig szépen összejöttek. Már úgy vagyok vele, hogy keresgél a f..om, meg vagyok egyedül is.
Igen ám.Csak, hogy nõkre mindig akadnak pasik.Hisztis vagy nem.Dugni mindig kell valakit...
Akkor részvétem hozzájuk! Csodálatos egy ismeretségi köröd lehet, ha hisztisekkel vagy körülvéve, miközben te a kifinomult párkapcsolatodról beszélsz :S mindazonáltal sok fajta beállítottságú ember van, amiért senkit sem lehet elítélni.
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla, hogy az egyetemen vannak hiszits lányok is. Szerintem attól, hogy van 4-5 ilyen lány attól még az ismeretségi körömrõl nem tudsz semmit. A párom nem az egyetemrõl való, õ villamosmérnökit végzett és a helyi faluból ismerem. Igen, nekem kifinomult a kapcsolatom és attól, hogy neked ez nem járt ki, nem kell azonnal egy kibúvó okot keresni rajtam amiért nekem ez megadatott.
Szívesen. Bár arra számítottam, hogy le lesz pontozva a válaszom, mert a sok önsajnáló pasi a világért sem ismerné be, hogy õ is hibás lehet, és tehetne ellene a siránkozás helyett... Nekem bejött.
Pendulum92: Örülök, hogy van még értelmes férfi, és a normális nõk nevében is köszönöm a hozzászólásodat. Engem már annyiszor hazugoztak meg pontoztak le, amikor megírtam az igazságot, hogy számát se tudom. Lehet nem kéne fáradnom azzal, hogy az ilyen témákhoz hozzászólok. :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Mert könyebb mást hibáztatni a kialakult helyzetért, mint a a megoldáson dolgozni.
Higgyétek el, hogy nem csak a külsõ a siker titka... Az maximum segítség az ismerkedéshez, de ha ilyen siránkozó a hozzáállásod, akkor lehet hogy nem egybõl, hanem második körben küldenének el a pitsába. Mondhatod, hogy ez is kitaláció. Nem az, állítólag jól nézek ki, és évekig elutasítottak a nõk. Elõször ment, mint a karikacsapás, aztán mikor valaennyire megismertek, menekültek elõlem. Ha ronda vagy, de a személyiséged rendben van, akkor az elején nehezebb lehet, de ha megismertek, és bejössz nekik, mint ember, akkor veled fognak maradni. Egy ronda és önsajnáló pasinak tényleg semmi esélye sincs. Ezt a normális nõkre értettem, nem a plázaribizlikre. Azokat jobb messze elkerülni.
A nõkkel csak az a baj hogy a buta férfiak megbetegítik a lelküket, megbélyegzik õket és õk ezzel élnek tovább. Csak egy szûk utat hagynak nekik és a nõk ezen próbálnak átjutni. Nem csoda hogy néha sportszerûtlenek. A nõknek nem kéne ezt elfogadniuk. Leszólják õket, kit érdekel én meg az összes férfi sokkal nagyobb r1bancok vagyunk. De minket nem érdekel. Ha a nõk végre a sarkukra állnának és nem asszisztálnának ehhez a rémálomhoz akkor a férfiak meggebedhetnének akkor sem bírnák ki csaj nélkül. Én tisztelem a nõket és az önrendelkezésük jogát. Egy izgalmas nõ immunis tud lenni a buta felfogásokra de sajnos az emberek többsége még nem. Márpedig az a nõ aki a közfelfogás szerint él az szerintem nem olyan érdekes és izgalmas mint az amelyik vállalja a vágyait és olyan a szellemisége és az önbizalma is. 30F
Pontosan így ahogy a 64-es írja, jó látni, hogy rajtam kívül más is reálisan látja a dolgokat, nem pedig a mesékben hisz.
#60 Mert csak szerinted rondák, másnak más az ízlése, v kevésbé válogatós. A másik lehetõség, h gazdagok. Viszont aki minden nõ szerint ronda, és nem is gazdag, az eláshatja magát.
Milyen kibúvó ok? Nem azzal van a bajom, hogy nekem nincs senkim, mert megvagyok nélküle is, viszont sokkal inkább bosszant, hogy olyan dolgon kezdesz el vitatkozni ami neked már megadatott, vagyis nem kell vele foglalkoznod, mert neked megvan. Ha meg valaki többszörös elutasítást kapott, vagy rondának tartja magát stb., fölöslegesen beszéled be neki, hogy márpedig tele vagy esélyekkel, végtérre is a tapasztalatait nem tudod meghazudtolni. Csak papolsz a biztató mesebeli ultra optimista hozzáállásodról, ugyanakkor kint az életben más törvények uralkodnak, és mindenki másképpen csinálja.
Ismétlem.Nem azokból kell kiindulni. Nekik összejött.Mások küzdenek érte. Viszont sokaknak az agyával van baj.Nõknek férfiaknak egyaránt. Mind2 félben hatalmas hibák vannak.Valakinek ez valakinek az a nehezebb.De nem fogja fel egyik fél sem.SÕT inkább elõnyt akarnak belõle csinálni. Elég szánalmas.
Nagy szerencséjük van, vagy sok pénzük, más lehetõség nincs.
A kérdező hozzászólása: Az enyémen kívûl rengeteg másik "tökéletes" (kihangsúlyozom még egyszer az IDÉZÕJELET) kapcsolatról tudok/ismerek. Milyen érdekes.. azok a palik se éppen jóképûek és mégis találtak maguknak párt.. Ez meg vajon hogy lehet?
Mondjuk azt is le kéne szögezni, hogy nem a saját kapcsolatodból kéne kiindulni
Ez így van, ahogy az 57-es leírja, az ilyen szöveg, hogy fontos a belsõ, meg önbizalom kell stb. csak esti mese, ellehet mondani a gyerekeknek hátha elalszanak tõle, másra nem jó.
#42 10/2-es kinézetû pasiként még 10/1-es kinézetû csajnál is felesleges próbálkozni, azok is mindig elhajtanak. #53 Ez sem igaz, mert ha külsõre nem jön be egy fiú egy lánynak, akkor a lány már az elsõ pillanatban elkönyveli, h a fiú legfeljebb haver lehet, és ez késõbb se fog változni. Egyébként velem sem állnak szóba, csak a magukat csúnyának tartó lányok, de náluk is barátság a maximum, amit elérhetek.
Majd ha az itt a nõket feltételesen szeretõ meg tenyerén hordozó tagok élnek olyan kapcsolatban, ahol a párjuk veri õket, érzelmileg, anyagilag és fizikailag vagy akár szexuálisan bántalmazza, zsarolja, ellehetetleníti majd írja már meg, hogy mégis hogyan tudnak õk oylan rohadt könnyen kilépni egy iylen kapcsoaltból úgy, hogy mások "ne nézzék le õket". Tényleg, várom a tippeket. Amíg nem éltetek olyan párkapcsolatban, ahol minden téren kihasználnak és meggyaláznak, szerintem fogjátok be a szátokat, hogy milyen könnyû abból kilépni, mert így csak 1000000%os idiótáknak tûntök bármelyik normális ember szemében. Ok, kösz.
Igen a zsák sajnos megtalálja a foltját :/ Harcolok is mindenért az álmaimért az életben maradásért, hiszen köztudott, hogy az élet semmit sem ad ingyen, viszont egy nõért semmiképpen. Vannak fontosabb dolgok is!
Majd kapod itt szépen a nõgyûlölõ válaszokat. Amúgy azért, mert anyuka apuka nem magyarázta el nekik, hogy a nõk emberek, és az embereket tisztelni kell, illetve, ahogy azt jól leírtad, valószínûleg egy csaj kicseszett velük, és most az egész nõi nemre halálosan sértõdékenyek, és úgy fújnak a nõkre, mint veszett macska a teknõsbékára.
A kérdező hozzászólása: Mint látod, oda is írtam hogy itt a Gyakorin, nekem van egy rendes barátom, egy jó ideje, tehát nem magamról és jó pár férfiról van szó
A kérdező hozzászólása: #15-s csak nehogy egyszer megtörj :) de csak ügyesen, amíg nem bántod õket addig jó :)
Sok rendes pasi is van, nem az összes szemét.Csak te itt a gyakoris pasikról veszel példát...
Vagy csak úgy érzitek, hogy sok pasi lenézi a nõket. Ha már eleve ezt érzitek akkor már onnan kezdve nincs min gondolkozni. Aztán csodélkoztok, hogy hibáztatnak. Ha már ott hibáztok, hogy mindenen kiakadtok... Ki lehet próbálni.
A kérdező hozzászólása: #11-s egyetértek. :D #13-s én mindig is az egyént kerestem és meg is találtam. :)
Nekem nincs önbizalomhiányom, viszont nem keresem magnak a nõvel a bajt, mert ha megszólítod ott kezdõdnek a gondok. Nem bántom õket sem szavakkal sem pedig fizikailag, mindkettõ messze távol áll tõlem. Szívesen ismerkedem, barátkozok, sõt még ismerõsnek jelölöm õket azon a genyán is, és ezzel vége van, nincs tovább. Bölcs maradok.
A kérdező hozzászólása: #10-s Minden zsák megtalálja a foltját. Ha hiszed ha nem. Elõbb utóbb úgyis lesz valaki. De gondolj csak bele... ha így állsz a dolgokhoz, hogy az én fajtám ilyen meg olyan, akkor nem lehet, hogy a te hozzáállásod nem jó? Nem lehet, hogy egy kicsit másképp kéne gondolkozni? Nem mondom, mert nem, mert nagyon sok olyan lány van, aki egyszerûen borzalmas, csak játsza az agyát és csak arra jó, hogy meghúzzák. Viszont sok olyan van aki értékeli a belsõt is. Nem szabad elõre ítélkezni, én sem ítélkezek senki fölött addig amíg nem ismerem meg. :)
Fordítva is ilyen nyugi. Mindig a nagy átlagot nézik, és sosem az egyént..
Vannak szemét nõk és szemét pasik, olyan nõk, akik nem valók többre, minthogy megdugják õket és olyan pasik akik csak dugásra jók, blabla keresgéljen mindenki a maga szintjén és akkor nem lesz ennyi rinya
Most le leszek pontozva az az érzésem, de nem baj:D Az életben ugye a legtöbb ilyen férfi próbálkozik, elutasítják, nem kell senkinek és ahelyett, hogy magában keresné a hibát, ugye könnyebb a csúnya nõket hibáztatni. Ha ezt a való életben nem is teheti meg, itt név és arc nélkül legalább elsírhatja a sérelmeit, kiadhatja az igazi véleményét. Nem minden férfi ilyen, szerintem csak a sikertelen férfiak sírnak, hogy minden nõ szajha és érzéketlen, akiben van tartás, nem itt nyafog, hanem próbál tenni, hogy változtasson. Persze vannak olyan nõk, akiket le sem köpnék, de ugyanezt elmondhatjuk férfiakról is. Ugyanúgy nõket is kihasználnak és ugyanúgy sok lány is panaszkodik, hogy a férfiak miért ilyen bunkók :D Bár úgy vettem észre, azért kevesebb nõ teszi ezt, mint férfi. Itt nagy divat ez.Akármit írsz nekik, a "nõk védelmében", süket fülekre találsz, mert kicsit sem nyitottak más véleményére, inkább csak befogják a fülüket...jelen esetben szemüket...:D Persze itt nem általánosítok, vannak normális férfiak is.
A kérdező hozzászólása: #8-s helyes felfogás :)
A kérdező hozzászólása: én biz isten nem kesergek :D Nekem van egy normális 3 éves párkapcsolatom és ennyi, én jól elvagyok.
A kérdező hozzászólása: #3-s sajnos igazad van, ha nem is a legtöbb de jó néhány igen. Megértem a te álláspontodat is.
#19 ne aggódj nem fogok! megannyi szép dolog van az életben, minthogy a nõkkel idegesítsem magamat, a fontossági listámnak a legalján állnak (most nem sértésbõl mondom) :) Egyébként ha neked ilyen tökéletes párkapcsolatod van akkor minek írogatsz ki ilyen kérdéseket, és meglátásokat fölöslegesen foglalkozol mások problémájával o_O
A kérdező hozzászólása: Csak mert annyi ilyet olvasni itt is. És szeretném, meg tudni, hogy mire föl vannak ezek. Nem értem sokszor meg az embereket. Te is rendes vagy és normális. :) Ez a kérdés rám egyáltalán nem vonatkozik, csak egyszerûen kíváncsi vagyok. :)
Az ilyen siránkozók személyes tragédiaként élik meg a visszautasítást. Arra számítanak, hogy mindenképp sikerük lenne a kiszemelt nõnél, hiszen nincs semmi önkritikájuk és tökéletesnek hiszik magukat. Csak hogy elfelejtik azt, hogy a nõknek is van ízlésük és nem fognak bármilyen csavargóval elmenni. Aztán ha vissza lettek utasítva, utána egyre inkább begubóznak és átváltoznak a bolond macskásnénik férfi változatává, akik egész nap a nõket szídják és egész nap piálnak.
Ilyen hozzáállással nem is csodálom...
A kérdező hozzászólása: #34-s akkor jön egy másik lány, nem szabad föladni, sose add föl, én se és még sokan mások se adták föl, ez a lényege, az életben harcolni kell
Persze, minden zsák megtalálja a foltját...a mesében. Ha nem jövök be a csajoknak, akkor hiába próbálkozok, úgy is elhajtanak.
A kérdező hozzászólása: Lin: És valószínûleg nem azért nem tetszik, mert csúnya, csak éppen valami nem fogott meg benne :D
Ezt egyébként már megfigyeltem, hogyha visszautasítok az életben egy pasit, akkor én már gonosz vagyok és jól kicseszek vele. Hiába mondom az elején, hogy kapcsolatban vagyok, Õ csak nyomul és aztán még én vagyok a hülye, hogy micsoda pasit hagyok ki. Aztán meg írja, hogy ezek után hogy menjen oda a nõkhöz, ha elutasítom. Nem vagyunk szeretetszolgálat, hogy ha egyszer valaki nem fog meg, nem tetszik(vagy egyéb okok), akkor szánalomból mégis vele legyünk.
A kérdező hozzászólása: #26-s én se vitázok itt senkivel... elmondom a véleményem :D #27-s becsüllek téged is. :) Értem, hogy rossz de elõbb utóbb minden zsák megtalálja a foltját.
½Meg azt sem értem... miért várjátok el egy nõtõl, hogy õ szerezzen meg titeket?½ Mert ha egy nõnek tetszik egy férfi, akkor ugyis a nõ fog kezdeményezni. Viszont ha nem jópasi az illetõ, akkor hiába is kezdeményezne, harcolna a nõ szívéért hónapokon át, az ugy is csak kikosarazza.
# 25-nek 1.000.000%-ban igaza van!
A kérdező hozzászólása: #25-s köszönöm jól ismerem azt a számot ;) De az én párom is a tenyerén hordoz még a csillagokat is lehozná nekem :) És én mégis megbecsülöm.
Azt csak néhány unatkozó gyerek írja ki. Amúgy azért mert eléggé kicsesztek velük.Viszont a legtöbb nem próbálkozik és elkönyveli magát hulladéknak.A többi meg adja magát.A nõk a hibásak. Én is szidok néhányat, és sok dolog nem tetszik a nõkben.De nem hangoztatom, és nem mocskolódok itt. Ez a különbség.
17# Az ilyen pasik úgy kezdik, hogy minden nõ felszínes, csak a külsõ meg a pénz számít nekik, és amikor elmondom a magam példáján, hogy az én párom se nem egy Adonisz, se nem gazdag, akkor olyan válaszokat kapok, hogy hazudok, meg hogy olyanokkal csak az ostoba tramplik vannak és hasonló, akkor azt hiszem nem ok nélkül akadok ki. Meg még az a kedvencük, hogy úgysem valljuk be mi nõk az igazat, illetve még magunkat sem ismerjük jól. Igen, megtehetem, hogy fütyülök az ilyen "véleményekre", de amikor elkezdenek személyeskedni, és épp rossz passzban vagyok, akkor kibukok rájuk. Nem mintha ezzel elérnék bármit is. :) De legutóbb pl. egy itteni pasi azt gondolta nekem bebeszélni, hogy ha nem jött be elsõre a párom, akkor ugye csalódtam benne és az ilyenek összeadódna, úgyhogy majd szakításkor írjak neki egy privit... mindezt egy olyan "párkapcsolati guru" akarja megmondani egy vadidegen embernek, aki addigi életében még csak prostikkal volt...akkor is joggal akadok ki. Elõször. Mert utóbb már felfogom, hogy ilyen szánalom alakokkal nem érdemes "vitázni".
Mert buták vagytok nõk. Ha valaki ver, megaláz titeket, el nem hagynátok (fõleg ha az illetõ jópasi) Viszont ha valaki szeretne, tisztelne, és a tenyerén hordoz titeket, attól egybõl leléceltek mihelyt egy vagány machó udvarolni kerd nektek. Állmodoztok a romantikáról, pedig csak a tv-ben látva tetszik nektek. Nem lehet rajtatok kiigazodni. Amúgy ajánlom a Hooligans - királylány, címû zeneszámot. OLvasd el a zeneszöveget. Szal´ ne várd el hogy tiszteljünk titeket, kölyök korunkban kiöltétek ezt belõlünk.
Megvagy nélkülük, mert nem tudod milyen jó érzés, ha valaki mindig mindenben melletted áll, aki az életét adná érted, aki vacsorával és szeretettel vár haza munka után, vagy csak szimplán átölel, ha az élet épp szar lapokat osztott neked. Persze nem akarlak meggyõzni, de ezek jó dolgok és ha kipróbálnád, talán te is így látnád.Nem tudod mirõl maradsz le:D A kérdezõ meg gondolom azért kérdezi, mert idegesíti, hogy sokan általánosítanak és egy kalap alá vesznek minden nõt. Ennek semmi köze ahhoz, hogy kapcsolatban van-e.
A kérdező hozzászólása: #1-s Az exem se szép nem volt se csúnya és mégis õ vert át. Szóval ez is hülyeség, minden nõ szépnek talál valakit, ugyanúgy ahogyan a pasik is. Ti sem egy csúnya lányt fogtok megnézni azonnal, de van akinek pedig az a lány a legszebb. Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Miért nézik le a nőket a férfiak? Miért hiszik azt, hogy ők sokkal okosabbak, a nőnek csak szépnek kell lennie stb?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy minden férfi így gondolja. Elég primitív dolognak tartom, hogy valakirõl csupán a neme alapján mondjuk azt, hogy okos vagy sem.

Nem hinném, hogy minden férfi így gondolja. Elég primitív dolognak tartom, hogy valakirõl csupán a neme alapján mondjuk azt, hogy okos vagy sem.
Nekem pl egy ilyen párom sem volt, sõt a baráti társaságomban sincs ilyen, az ilyet kerülném is. Szerintem amúgy nincs olyan sok belõlük szerencsére, azzal a pár szerencsétlennel aki így gondolkodik meg nem kell foglalkozni.
szerintem egyiknemse hülye kb egyforma kétnem kiegésziti egymást! De azt bekell valani hogy a nõ mindig rosszul választ szeretõt
Régen elnyomták a nõket, csak háztartásra és gyerekszülésre voltak jók. Sajnos még most is vannak országok, ahol a nõ alacsonyabb rangú mint a férfi. Gondolom ebbõl a szellemiségbõl maradt vissza valamicske. Én spec. nem foglalkozom az ilyen férfiakkal.
Mert ez a tradicionalis gondolkodas, neveles. Meg mindig sok lany is ugy van nevelve, hogy O a gyengebb nem, babazzon, szolgalja ki az "urat".
Talán azért, mert a nõk a szebbik nem és irigykednek rájuk :) A szõke nõk se hülyék csak a többi nõ irigykedik rájuk, ezért találták ki a vicceket.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:05 Minek írtál ide, mikor semmi értelmes értékelhetõ nincs benne ami a témához kapcsolódna.
Errõl tudnák mesélni elég sokat, hogy miért is gondolom ezt így. De úgy is csak a sértõdés lesz belõle, az megy a nõknek a legjobban. Aztán meg majd megint kapom a figyelmeztetést kapom, hogy trágár voltam:D Holott csak õszinte voltam. UI:Ne felejtsetek el lepontozni, mert ugye tudjuk, hogy nekem ettõl kevesebb lesz a fizetésem meg a többi;) Nektek meg lesz jó fajta orgazmusotok!
"Minek írtál ide, mikor semmi értelmes értékelhetõ nincs benne ami a témához kapcsolódna." Miért?te talán adtál értékelhetõ választ? Errõl beszéltem, h fölösleges leírni, mert csak a sértõdés lesz meg a hiszti.
Mert ez így van, 1000 éve is így volt, 10000 éve is így volt. A férfi volt az úr a háznál, õ mondta meg hogy mit kell csinálni. Egy kapcsolatban mindig van egy alárendelt, az sosem lehetséges hogy a két fél egyenlõ. de manapság nem mindig így van. Ha olyan okosak a nõk mint a férfiak, akkor miért nincsenek nõi nobel díjasok? egy darab van csak..
Úgy gondolom férfiként is, hogy gyermeteg dolog ilyen "témáról" - pláne "vérre menõ" stílusban - veszekedni. A viták érveken alapulnak, - ami itt folyik, az pedig civakodás, kétségbeesett "önigazolási" kísérletek sorozata. A férfiak TÖBBSÉGE szélsõségek között mozog - véleményem szerint - a gondolkodás tekintetében: Vagy olyan ék-egyszerûen, nyersen gondolkodnak, hogy annál egyszerûbben már képtelenség gondolkodni, vagy olyan összetetten, hogy azt lehetetlen már túlkombinálni. A nõk TÚLNYOMÓ HÁNYADÁNAK ESETÉBEN az a képesség az uralkodó, hogy egy idõben többfelé képesek koncentrálni, - például elképesztõ, ahogy be tudják osztani a rendelkezésükre álló idõt. Szélsõségeket mindig lehet találni, - értelmetlennek tartom a "rivalizálásnak" azt a "szintjét", ami itt is folyik - jelenleg. A férfi és a nõ kölcsönösen kiegészíti egymást, - még ha ez "fizikai fájdalmat" is okoz valakinek.
A tanulatlan pasiknak: Miért nincs annyi Nobel - díjas nõ? Mert anyukád inkább téged szült meg és nevelt fel minthogy kutatónak-tudósnak állt volna. Esetleg az ükdédinek nem is engedték hogy tanuljon, inkább férjhez adták: "szüljél lányom az a nõk dógga"
Csak a sérült, komplexusos emberek néznek le másokat, õket meg kerülni kell és kész.
Régen a fizikai erõfölény miatt teljesen el tudták nyomni a nõket, akár meg is ölhették, ennek a hozzáállásnak még vannak nyomai. Minél élhetõbb és fejlettebb egy ország annál inkább nincs jelentõsége a nemeknek. Sok fiút úgy nevelnek, hogy neki több joga van, akár bánthatja is a lányt és ezekbõl férfiak lesznek, na és egy kifejlett példánynak magyarázd el, hogy nem szabad, jogfosztottnak fogja érezni magát, ha már annyira buta, hogy magától nem jött rá, hogy lenézi másokat ostoba dolog. Nem csak egy Nobel díjas nõ van, régebben meg nem is engedték a nõket tanulni se kutatni és a díjak kiadásánál is lehetnek csúsztatások, nincs jelentõsége az olyannak, de a sok ikúbetyár szeret evvel elõjönni.
17:54 akkor szerinted egy nõ miben jó? Mert a leírásod szerint semmiben:/ Amúgy egypár intelligens nõ hozzászóló nagyon okosan megválaszolta a kérdést. Ezért nem is fûznék hozzá semmit. A pasikban megvan az a mánia, hogy k mindenkinél okosabbak, tökéletesebbek--fõleg a nõknél. Sõt egyenesen hülyének, alacsonyabb rendûnek nézik a nõket...nos az ilyen pasik megérdemlik hogy csakis búzák jussanak nekik! Én azt mondom, ha valaki nem szereti nem tiszteli a nõket, az legyen bu*zi! :D
Én nõ vagyok és az, hogy valaki mennyire eszes nem a nemétõl függ. De vitathatatlan, hogy a legtöbb férfinak jó humorérzéke van, amiben mi nõk nem nagyon jeleskedünk(tisztelet a kivételnek). A nõk viszont erõsebbek, no nem fizikailag, hanem lelkileg több mindent kibírnak. Amúgy nõ létemre a férfi gondolkodásmód jobban tetszik, de tény, hogy vannak nagyon okos nõk is:) De ha választhatnék akkor férfi agyat választanék:) Pedig diplomáim vannak, vezetõ beosztásban dolgozom, a férjem fele annyit nem dolgozik mint én, sokkal kisebb a felelõssége is, mégis imádom azt a jó humorát!!!!!Ezt azért irigylem a férfiaktól.
"a nõk vagy csúnyák/vagy szépek és buták./Vagy ha szépek és okosak is egyben, /NEM ÁLLNAK SZÓBA VELEM." Na ilyen pasik írnak ide.
Én nem a nõt vagy a férfit tisztelem, hanem az EMBERT.
22:52. Mennyi idõs vagy és milyen színvonalas versenyeken vettél részt?
-Bereznai Gyula matematikaverseny 1. hely -Curie matekverseny 1. hely -Ambrózy matekverseny 2. hely És színvonalas versenyeken is indulsz?
Ugyan már csajok! Hát nem vagytok ti hülyék! XD Vegyük példaképpen doktor szöszit! Õ olyan értelemben okos, hogy jól tanul. Más értelemben pedig sík hülye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló nagyon megfogott! Ez az a válasz, amit hallani akartam!
mert mindenen megsértdõnek és tényleg hlyébbek ha az átlagot nézzük.
Én tudományos pályán dolgozok. Vannak itt is szép számmal nõk (bár tény, hogy túlnyomórészt férfiak), de a nõi kollégáimon látom azt is, hogy nem egyszerû tudományos pályán egy nõnek, úgymond ezt nem nekik találták ki. És nem azért, mert butábbak lennének! De tegyük fel szül egy tudós nõ, van egy kicsi gyereke, hogy repül el egy tudományos konferenciára Koppenhágába? Illetve szoptatás, gyermeknevelés, és vasalás közben hogyan írja meg a publikációit? Mert az a tudós, aki nem ír publikációkat, semmit nem ér, és nem marad benn a dolgok sûrûjében. Szóval nehezebb nekik, meg a neveltetésük is más, ezért alapvetõen kevesebben jönnek ilyen pályára. Szóval szerintem vannak okos nõk, nem igaz, hogy nincsenek, én néha élvezek is velük együtt dolgozni, mert kicsit más szemszögbõl láttatják a dolgokat. Viszont a másik szempont, amiért NEM szeretek nõvel együtt dolgozni: egy laborban, vagy kinn a terepen, amikor ez ember épp arra figyel, hogy minden mérést a szabványok szerint végezzen, nem arra koncentrál, hogy túláradó kedvességgel szóljon a kollégáihoz. Ettõl pedig egy nõ megsértõdik. Ha kíméljük, nem adunk neki annyi munkát, az a baj, hogy kiszoríjuk a kutatásból, ha hagyjuk, hagy tegye azt, amit akar, akkor õ lesz a mártír, aki az egész kutatást viszi a hátán (és most nem egy konkrét nõrõl beszélek, ezek tipikus jelenségek). Sosem tudhatod, hogy épp mikor mondasz olyat, ami egy nõi kollegádnak rosszul esik, és amíg a férfiak el tudják különíteni a kettõt, és a nézeteltéréseiket munka után megbeszélik egy sör mellett, egy nõ beleviszi a munkába, és képes egy laborban elkezdeni hisztizni (meg képes kiönteni a mintákat a lefolyóba, volt ilyen...). Na arról meg nem is beszélek, mi van, ha ne adj Isten egy kutatócsoportba KÉT nõ kerül össze, mert az maga a katasztrófa...
Azért nincsenek nagyon nõk a tudományos pályán, mert még mindig benne van a káros nevelési elv a családokban, miszerint ez a pálya nõnek nem való! Egyszerûen így szocializálják a nõket. Ez a múlt káros öröksége. Ez nem szellemi képességek kérdése, hanem inkább társadalmi jelenség. És ami a kérdést illeti, sajnos tényleg vannak nõket lenézõ férfiak, nekem is volt szerencsém egyhez. Azt mondta, szerinte a férfiak okosabbak, mint a nõk (!). Kértem, indokolja meg. Válasz: "Hát mert a természettudományi meg mérnöki karokon több a férfi!" Inkább nem kommentálom.
Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy a normális ember nem nem szerint nézi le társait. Ez ilyen egyszerû.
Azért, amiért a férfiakat meg a nõk nézik le.
21:34 Fekete Pákó? Gyõzike? :)
A kérdező hozzászólása: Azt sem értem, hogy miért nincs esélyegyenlõség, miért kellene egy nõt kinevetni? Miért ne tudna egy nõ érvényesülni? Fõleg a mai világban, ahol kimutatták, hogy sokkal több a nõi diplomás és valószínûleg ez a nõk évszázada lesz, ahol a NÕK fognak vezetõ pozíciókat betölteni...és ezzel hiába vitatkoztok, ez így van :)
Kedves 62 %-os nagyon intelligens válaszoló! Ismered a kivétel fogalmát? Vagy azt, hogy nem minden fekete és fehér? Nos Marie Curie esetében még nagyobb érdem, hogy nõ létére érvényesülni tudott, de valószínû ebben segítségére volt a férje is, hogy nõként ne röhögjék ki, amiért a sztereotípiákkal ellentétben õ mert gondolkodni és nem nyomták el otthon.
mondj egy férfit aki ismert és hlyébb mint kiszel tünde?
aztmondjátok nem engedték tanulni a nõket na és marie curie vagy õ nem számít?
"Esetleg az ükdédinek nem is engedték hogy tanuljon, inkább férjhez adták: "szüljél lányom az a nõk dógga"" igen nincs esélyegyenlõség most is a nõ dolga a szlés.
Ez a válasz 85%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 06-07 16:15 Én úgy gondolom hogy ez a válasz 100%-os.
elõkeresném a mentett kérdéseimet a hlye kérdéseket is túlnyomó többségben nõk tették fel.
ma 21:20 Igen, valami tényleg sántít. Nálad a rosszindulat. Na, az sántít. :D
A kérdező hozzászólása: Órára nem tanulok, az rámragad :D De van szorgalmam, amit a versenyen elért eredményeimmel mutatom meg. És köszönöm a dícséretet :)
csak az osotoba pasik gondolkodnak így. szerencsére nem mind az :)
Két féle nõ van: 1. Csúnya de okos. 2. Szép, de hülye. Ugyanakkor ott van az aranyközépút: Nem olyan szép, de nem is csúnya és agyilag is ok.
Ez ugyanúgy igaz lehet a nõkre is. Sokan lenézik a másik nemet. Valószínûleg vagy azért, mert nem értik meg, vagy azért, mert a legtöbbször rosszul választottak, nem biztos, hogy rossz embert, csak nem hozzájuk illõ embert. Esetleg azért, mert rossz tapasztalataik vannak. De olyan is van, aki csak a másik nem egy-egy típusát nézi le. Pl. az üresfejû, pénzéhes ribiket, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, vagy a bunkó, soviniszta pasikat, akik a nõket csak tárgyként kezelik. Végül is ezzel az állásponttal nem is nagyon tudok vitatkozni.
Nyugi, ahogy ismerem a nõket már hisztiznek ezerrel a moderátoroknál, hogy töröljék az összes választ, ami nem arról szól, hogy a nõk okosak szépek:) De látom ismét azt hiszik, hogy attól, hogy lepontoznak valakit akkor nekik lesz igazuk:D
Kedves lepontozók. Mi a hasznos válasz? Ha azt írom: "dehogy is okosabbak a férfiak. Inkább hülyébbek és rohadt elnyomók..." akkor felpontoztok? Mert úgy látom itt a nagyon okos pontozóbrigád (gondolom többnyire nõk) nem a válasz hasznosságát, vagy esetleg igazságtartalmát pontozzák, hanem azt, hogy mennyire egyezik azzal, amit õk hallani akarnak
Ez a vita kihagyhatatlan, mindjárt hozok popcornt. :D
nem minden férfi hiszi ezt, csak hát a legtöbb ember már csak magával bír foglalkozni, rossz irányba fejlõdik a társadalom...
Olvass el pár társadalom és személyiségpszichológiai könyvet, jót fog tenni, és a választ is megtalálod benne.
"Egyébként hogy miért van kevesebb elismert nõnemû tudós, megvan a magyarázata" na és miért?
Egyébként hogy miért van kevesebb elismert nõnemû tudós, megvan a magyarázata, és nem az értelmi képesség és az ész miatt. De kedves férfi válaszoló, ha okosabb vagy mint én, nem is írom le, te is biztos ismered ezt a tanulmányt.
Arra még mindig nem kaptam választ ( a nagy lepontozások közepette) hogy akkor miért csak egy nõi nobel díjas van?
"Amíg a férfiak képesek voltak eltartani a családot, a nõk otthon voltak....." Igen valóban ez az egyezményesen elfogadott akármi. Hiszen, mint tudjuk, a nõk 2011.06.01-tõl járhatnak hivatalosan iskolába, eddig nem volt lehetõségük, hogy egyetemre jussanak majd maradandót alkossanak. Mindannyian otthon ültek és vezették a háztartást, a gyereket nevelték meg a postást kezelték. Nem is értem, hogy várhatjuk el tõlük, hogy valamit alkossanak? Légyszi engem is pontozzatok le! Abból fogom tudni, hogy nem nekem van igazam!
egyébként minden korlátol pasi, aki lenézi a nõket, elgondolkodhana 2 dolgon: 1. "nõk" alatt az õ édesanyját, hugát, nagymamáját, kislányát is értjük. 2. azért nem halt ki az emberiség, mert nem vagyunk sem buták, sem szerencsétlenek
Én férfi létemre simán ki merem jelenteni, hogy okosabb vagyok a nõvéremnél, édesanyámnál, nagymamámnál na most mi?
Azta! Te aztán tényleg egy zseni lehetsz! És sokat tanulsz? Biztos nem lehet könnyû :O
"Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni." Lány vagyok, de itt valami azért sántít, gondolom versenyneveket nem akarsz mondani.
Az igazi férfiak nem nézik le a nõket. Mert nem érzik veszélyeztetve az egojukat, az önbecsülésüket, a férfiasságukat attól, ha egy nõ okos, vagy okosabb náluk. Ebbõl következik, hogy aki lenézi a nõket, az nem igazi férfi. És egy nem férfiatlan pasira pedig egy igazi nõ nem fog tudni felnézni. Ez van.
Persze ez nem jelent lenézést.
Van benne valami, ugyebár a nõk a humoros férfiakat szeretik mert a humor az intelligencia jele. A nõknek erre nincs szükségük, ezért is ritka a humorista nõ, és azok is "férfiasabbak" az átlagnõhöz képest.
Nincs nõ és férfi, egy ember vagy okos vagy nem, vagy szép vagy nem. Mondhatnám ennyi erõvel, a nõk szebbek mint a férfiak, vagy a férfiak szebbek, mint a nõk, jó nagy hülyeség lenne. Valóban számos tanulmány van arra, hogy a nõk miért nem töltenek be magasabb pozíciókat, erre igen egyszerû a válasz, nem azért, mert hülyék, hanem egy nõ a munkakeresésnél bizonyos helyeken, pont az ilyen ostoba megítélés miatt hátránnyal indul, arról nem is beszélve, ha családja, gyermeke van még inkább nem szimpatizálnak a felvételével, mert sokat kieshet a munkából. A legtöbb országban már számos törvény van arra, hogy a nõket sújtó diszkriminációt csökkentsék. Másik meg szintén kimutatták a nõi agy és a férfi agy eltérõ felépítését, míg a férfiak elsõsorban reál beállítottságúak, addig a nõk a humán jellegû, kreativitást igénylõ feladatokra fogékonyabbak, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan akár férfi, akár nõ, akire pont az ellenkezõje igaz, sõt azt sem jelenti, hogy csak azt lehetne okosnak tekinteni, aki az egyikben jó. Ráadásul az én személyes véleményem az, hogy a média nõket lejárató hadjáratának is köszönhetõ, hogy a nõket a címlapon pózoló, agya nincs, cicababákkal azonosítják, innentõl kezdve nekik eszük nem lehet...
te magad mondtad: "általában férfiak nyerik" akkor mi a kérdés? Hisz te is tudod a választ
A kérdező hozzászólása: Jómagam sem értek egyet azzal, hogy a férfiak okosabbak lennének. Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni. Na látjátok, pasik? Nem csak ti lehettek okosak, és én be is bizonyítottam és bizonyítani fogom életem hátralévõ részében!
Egy okos nõben mindig lesz kétség, míg egy buta férfi elhiszi magáról, hogy Õ a "tudás atyja.
nem nézem le a nemük alapján, hanem tudván tudom, hogy náluk okosabb vagyok. ez gondolom baj
nem vagy okos, mert lenézel embereket pusztán a nemük alapján. ez nem sok észre vall. sõt, igen kevésre...
Azért, mert általában a férfiak okosabbak, talpraesettebbek. ezért. Meg ugye erõsebbek is testi adottságaik miatt. Meg ez így alakult ki az évszázadokon át.

A magyar kertvárosok miért néznek sokkal zsúfoltabbnak, mint az amerikaiak?

Nálunk, ha újonnan parcelláznak egy területet és újépítés? házakkal "népesítik be", akkor is hiába a juppis soktízmilliós "jólszituáltkodás" a nagy házakkal, mégis szánalmas heringtelep az összbenyomás, mert a telkek és a házak méretaránya katasztrófális. (pici telken orbitálbrutál ház) A közutak és a járdák (már ha vannak) sokkal sz?kebbek, mint a jellegzetes amerikai kertvárosokban.

Legjobb válasz: Amerikában egy kicsit több hely áll rendelkezésre eleve, mint Magyarországon... :)

Amerikában egy kicsit több hely áll rendelkezésre eleve, mint Magyarországon... :)
A kérdező hozzászólása: Ez igaz is meg nem is. Mert nálunk a legtöbb ilyen helyet több négyzetkilométeres mezõk, senkiföldjék veszik körül. Ha nagyon akarnának, itt is tudnának tágasabb lakóövezeteket csinálni.
Egy 500 négeyzetmétere telek is 10 millióba kerül. Ha nagyobbak lennének még többe kerülnének. Annyira sokan azért nem maradnának, akik ezt ki tudnák fizetni. És kivel fizettetnék ki a szélesebb utakat?
A kérdező hozzászólása: Érdekes lenne tudni, hogy az amcsik hogyhogy meg tudják oldani ugyanezt a témát sokkal jobban, mint mi magyarok.
Amerikában sokkal joban élnek mint Mo.
Na ja. Ott kicsit más az életszínvonal, mások a fizetések, mint itthon.

A pasik miért kapják fel a vizet ha egy nő szert költeni? Miért nézi sok pasi rossz szemmel ha egy nő igyekszik igényes lenni? Szereti a jó helyeket. Jó cuccokat stb?

Én pont nem vagyok ilyen helyzetben ..kíváncsi vagyok más barátn?im miért tapasztalják ezt?

Legjobb válasz: Ha a nõ a saját pénzét költi, azzal nincs semmi baj :) Viszont ha a pasija, vagy a szülei pénzével tesz hasonlókat, az... szóval érted. Az én pénzemet jobb szeretem saját magam elkölteni.

Ha a nõ a saját pénzét költi, azzal nincs semmi baj :) Viszont ha a pasija, vagy a szülei pénzével tesz hasonlókat, az... szóval érted. Az én pénzemet jobb szeretem saját magam elkölteni.
Ha a saját pénzét költi, amit magának teremtett elõ munkával, azzal semmi baj. De ha a szülei vagy párja pénzébõl vásárol, az nagy szegénységi bizonyítvány, amitõl csak egy igénytelen, kitartott, pénzéhes p!csa lesz, aki miután szegényházba küldte a barátját keres olyat, akinek több pénze van a manikûrre és a szoláriumra. Meg a "jó cuccokra". A sminktõl és a legújabb D&G p!csaszoknyádtól még nem leszel idényes, mert nem a borító tesz azzá. 17/L
Ahogy az elsõ megfogalmazta, nem mindegy kinek a pénzét költöd :D Egyébként szerintem pozitív, ha egy nõ igényes, és ad magára.
A kérdező hozzászólása: Nem bevásárló központban külföldön..De közben bámuljuk a tenEgert is stb...:)
A kérdező hozzászólása: Hát mert jó buli költeni..de nekem a pasim is szert..meg tanítottam:D õ is szereti pl a szép igényes órákat stb..együtt szoktunk menni ilyen körutakra..:) ja és azt is szereti ha szépen igényesen öltözöm.és el is várja...
Szerintem minden nõ szeret költeni, mindegy, mire. ez amolyan gyûjtögetésforma. De a helyesírásod, ne haragudj, rémes! Alig bírtam kihámozni, mit akarsz közölni. Máskor használj vesszõket is.
Valószínûleg azért, mert sokan hajlamosak összekeverni az igényességet a divatossal és a márkással. Ez utóbbiak is lehetnek ugyanis sz*rok és rondák annak ellenére, hogy rohadt drágák, de mégis sokan megveszik, mert "trendi". Miközben turkálókból is lehet olyan príma darabokat halászni fillérekért, hogy csak na. Ugyanígy, a puccos étteremnek is lehet sz*r kajája, és a nem túl csicsásnak is isteni finom. Csak sokan erre már nem figyelnek oda, hanem csak mennek a külsõségek után, és szórják a pénzt a semmibe. Na, ez tényleg marhára dühítõ.
"õ is szereti pl a szép igényes órákat stb..együtt szoktunk menni ilyen körutakra." Gratulálok, ha nincs jobb dolgotok szabadidõtökben, mint egy bevásárló-központban bámulni az ékszerboltok kirakatát. Ez nem igényesség, hanem butaság.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés nem rólam szól! hogy én mit szeretek stb..mire költök!!Az utolsó végre arra válaszolt ami a kérdés volt!
Szeretek kellemes meglepetést okozni a páromnak, - és ha van pénzem erre, - nem idegen tõlem az, hogy gáláns vagyok Vele. Azzal viszont Õ is tisztában van, hogy mi a különbség a nõi szereppel élés, ill. nõi szereppel visszaélés között, - tudja, hogy "Mi, merre, meddig, miért?", - és szerepjáték nélkül elfogad olyannak, amilyen vagyok, nincsenek ilyesmibõl eredõ konfliktusaink. Válasz: Sok nõ nem tudja, hogy hol a határ, - amely a nõi szerep és a kihasználás, ill. visszaélés között húzódik.
A kérdező hozzászólása: Nálunk mi a saját pénzünket költöm de a párom pl nem irígy..õ sosem volt ilyen kicsinyes .örül neki ha én örülök..szóval nekem ez furcsa felfogás...persze nem költök órba szájba baromságokra..csak úgy normális szinten
A kérdező hozzászólása: Oké. Természetesen az életünk nem ebbõl áll , de ez is csak egy jó dolog a többi közül , a kérdés csak az volt.Egyeseknek ez miért irritáló?És kihangsúlyozom 1000 más dolog van még ami leköt minket.pl vállalkozás, munka, sport stb..De azt sem értem miért úgy válaszoltak eddig , mintha arról lenne szó hogy az én életem csak pénz költésbõl áll.Minek kell általánosítani? Azt sem tudják ki vagyok ?
Azért kapják fel a pasik a vizet (az értelmesebbje) mert nem értik, hogy miért jó, ha a csaj konzumidióta lett. neked milyen örömet okoz, ha veszel négy pár új cipõt, vagy a pasid megveszi a negyvenedik pár órát? Nekem egy órám volt 12 évig, és meglehetõsen fájó szívvel cseréltem le, miután eltörött, és kénytelen voltam helyette másikat beszerezni, mert javíthatatlan volt. Most kénytelen leszek venni egy cipõt, mert ez, ami van mindjárt kilyukad. Ééés ennyi. Megveszem, mert kell. Sosem éreztem tõle lelki boldogságot, ha volt hat pár cipõm, vagy négy órám. Akkor is csak csak két kezem és egy pár lábam van... De pl sosem háborodtam fel, ha a barátnõm vesz egy könyvet, vagy olyan dolgot, amit fontosnak ítél. De ha tele lenne a szekrény cipõkkel, amit jó, ha egyszer felvett, és közben vért izzadunk a melóhelyen a pénzért, hát én is felemelném a hangomat, na... A vásárlás meg a modern világ betegsége, és semmi más értelme nincs, csupán az, hogy fogyassz, mert a gyárosnak szüksége van a pénzedre. Ennyi kész. A több ruha, cipõ nekem sosem okozott örömet. Egy jó könyv igen, elolvasom, akár többször is, nevetek közben vagy elgondolkoztat, szórakoztat. Egy cipõt felveszek és hordom. Ez a funkciója. Hogy embereknek miért okoz örömet az, hogy van otthon a szekrény sarkában negyven másik pár, sosem fogom megérteni O.o Hiába is agyalok rajta :S
A kérdező hozzászólása: Elég irigykedõen hangzik??Miért te milyen full értelmes dolgokkal töltöd az idõdet?
A kérdező hozzászólása: Ja hát az gáz.de az szetm magának okoz kárt...én is járok turikba de , piacra is meg persze boltokba..
A kérdező hozzászólása: nekem jó igy:)
Óriási különbség van az igényesség, és az értelmetlen pénzszórás között. Én is kiborulnék, ha a párom semmit nem dolgozna, de szórná a pénzt ész nélkül, azt a pénzt, amiért én keményem melóztam, h legyen a családnak, mondjuk, tartaléka, ha balul sülnének el a dolgok. Én praktikus dolgokra szeretek költeni, de nagyon ritkán vásárolok. Azt használom, amim van, és rendbetartom a holmimat.

Sokan miért "nézik" le a szegényeket?

A "nézik" szó erősen idézőjelben, senkit sem akarok megbántani.

Legjobb válasz: Azért, mert a magyarok nagy többsége hihetetlen mód szegényes érzelmi intelligenciával bír.

Azért, mert a magyarok nagy többsége hihetetlen mód szegényes érzelmi intelligenciával bír.
Senkit nem nézek le, de a szegények engem annál inkább. A megjegyzések... Pedig soha senkinek nem ártottam és mégis tombol az irigység. Nagy bajok vannak, az tény. Nettó 100k Ft-bõl megélni nem lehet. Az államnak meg kellene erõsítenie a középréteget, olyan szinten, hogy mindenki megélhessen normális körülmények között. De amúgy az engem is zavar, hogy egy egyszerû szakmunkás, aki azelõtt csak a szép, meg a populáris fiút tudta játszani, nem tanult, úgy gondolja, hogy neki alanyi jogon jár a jó kocsi, stb. és vádaskodik... Amúgy az is érdekes, hogy az egyik ismerõsöm keresett a gyümölcsösébe munkásokat gyümölcsszedésre (annyit fizet, amennyit a munkás kér!), 1-2 jelentkezõ, ha volt... Úgyhogy itt a lustaság is jelen van, de nagyon.
"A magyar társadalom még most is nagyon kommunista mentalitású, gazdag/kulák ellenes és attól várja a helyzete javulását, hogy a gazdagoktól kellene elvenni a javakat." Miért, szerinted honnan? Csak attól lehet, akinek van, márpedig tízezer milliárdok csücsülnek offshoreban, ami a gazdájuknak rohadtul nem kell, csak ott van nekik és döglenek rajta, a többi meg éhen hal, mert az a pénz õt illette volna meg az utóbbi 23 évben.
Egyrészt valóban létezik egy ilyen lenézés, mert azt gondolhatják, hogy azért szegény mert egyszerûbb, butább vagy talán még link, lusta is. A fiatalok körében is megfigyelhetõ, hogy a diplomások körében, fõleg az elit egyetemeken van egy ilyen felsõbbrendûségi érzés. Másrészt ahogy ez egyik elõzõ is írta, féltik magukat és a pénzüket. A magyar társadalom még most is nagyon kommunista mentalitású, gazdag/kulák ellenes és attól várja a helyzete javulását, hogy a gazdagoktól kellene elvenni a javakat.
da da kokov si csácsipé
3- as al nem értek egyet. Nem mindenki vágyik külföldre és ha még is mond már meg hogy mibõl indulna el egy szegény ember aki örül hogy nem hal éhen . Én nem hinném hogy ez elhatározás kérdése Másik hogy 1 millió ember nem mehet ki mosogatni.
"Tehát aki minimálbért kap, az ne akarjon 5-ös BMW-t, vagy hasonlók." Megnyugodhatsz, aki ma minimálbérbõl él Magyarországon az nem a béemvéidrõl ábrándozik, hanem arról, hogy ne dögöljön éhen és ne fagyjon meg télen.
Mivel ma itthon és nyugaton is ez a ki kicsoda kérdés megy. Persze ezalatt próbálkoznak a liberalizmussal de közük nincs hozzá. Az számít mennyi a pénzed hogy nézel ki és megmondom ki vagy. Ennyit ér ma egy ember. Ez a nagy liberalista kapitalista világ.
Mert rettegnek hogy õk is ilyen helyzetbe kerülnek.Ez pszichológia.
Én nem nézem le a szegényeket, minimálbért keresõket, mert az õ munkájukra is szükség van. DE! Nagyon sokaknak a kapott fizetés, nem áll összhangban az igényeivel. Tehát aki minimálbért kap, az ne akarjon 5-ös BMW-t, vagy hasonlók. Vagy ha azt akar, akkor tegye meg a megfelelõ lépéseket, hogy kikerüljön a minimálbéres állásból. Én 3, 5 évig voltam konyhai kisegítõ külföldön. Minimálbérért. Amit abban a 3, 5 évben megspóroltam, vállalkozást csináltam saját szakmámon belül, ma pedig abból élek. Ha megelégedtem volna avval a szinttel, ma is azt csinálnám. De én többre akartam vinni, ezért váltottam. Mindenki elõtt ott az esély, ha változtatni akar. Aki nem akar, vagy nem tud, az pedig alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez.
A kérdező hozzászólása: És egy jómódúbb embert sem akarok megbántani, aki tisztességgel dolgozik, az én szememben õk is ugyanolyan emberek, és minden tiszteletem az övék, hogy ilyen sokra vitték! De a szegényt meg segíteni kéne, legalább munkával, hogy többre jusson! :)
Az úgymond "gazdag" álláspont szerint aki gazdag, az azért az mert megdolgozott érte, és megérdemli. (Azt már ritkábban merik kimondani ami ebbõl egyenesen következik hogy aki szegény az meg szintén "saját magának köszönheti" és az , meg azt érdemli meg.) Azért ha megézed egy értelmisgi ember nem lazsál se többet se kevesebbet mint egy munkás, ugyanúgy gürcöl, mégis összemérhetetlen a színvonal amin élnek. A fizetésed abszolút nem arányos a munkádal amit belefeccöltél, s ez így valóban igazságtalan. Persze az úgymond "szegény álláspont" sem fair, amely szerint a gazdagoknak csak abból van pénzük, hogy a szegényeket kizsákmányolják. Az igazság valahol a kettõ közt van. Persze fillérre pontosan nem biztos hogy valaha is arányos lehet az elvégzett munka és a kapott pénz, mivel akkor mi hajtana minket arra hogy értékesebb, tanultabb munkaerõvé váljunk és elõreléptetésre hajtsunk a munkahelyünkön, de azért a társadalmi különbségek mértéke jelenleg irreálisan ijesztõ, ezt be kell vallani.

Sokan miért nézik le a nőket?

Én pasi vagyok de nem tudom megérteni. Néha én is lenézem ?ket de csak ha okom van rá. Vannak páran akik köcsögözik a barátn?jüket/feleségüket csak úgy. A bels?r?l valaki tehet valaki nem és ez van a küls?vel is. Mondjuk az alak az nem ilyen. Van egy ismer?söm akinek volt egy alacsony, vékony barátn?je és azért piszkálta mindig mert nem volt er?s. Nekem vagy kétszer akkora hátam van mint a feleségemnek és sokkal er?sebb vagyok mégse bäszogatom h gyenge. Meg amúgy is a n?k is emberek. Ugyanannyi joguk van mindenhez mint nekünk attól h kisebbek. Az is tök hülye aki azt mondja h a gyereknevelés nem munka. Hát a fiam most 4 éves és volt olyan h egyedül maradtam vele 2 hétig(kb 2 éves volt). Egyedül nem tudnám felnevelni az biztos.

Legjobb válasz: 15:24 Felsõbbrendû, te idióta?! Kíváncsi lennék, ki szült a világra téged és az elvtársaidat! Csak nem az alsóbbrendû anyátok? Marha!

Van aki ilyenekkel baszogatja lányt, feleségét? Már jó hogy 31 évesen nem ilyenekkel jössz "hahaha izmosabb vagyok nálad" azt hittem ez egyértelmû nem valami kedves gesztus. Az ismerõsöd meg nagy loser lehet, kínjában nem tud jobb szöveget kitalálni, meg egyáltalán leszólja bnöjét. Nahát kisebbek ez amúgy relatív van magas lány is --> http://www.youtube.com/watch?v=VDtSAXfcQRI Nem tudtam hogy a magasság összefüggésben van a jogaimmal, de jó tudni. Na de komolyan szerintem ugyanúgy lenéznek mást is, emberfüggõ, miért azt nem tudom. Mert hülye.
"15:24 Felsõbbrendû, te idióta?! Kíváncsi lennék, ki szült a világra téged és az elvtársaidat! Csak nem az alsóbbrendû anyátok? Marha!" Nem tudsz olvasni? Nõ vagyok!
15:24 Felsõbbrendû, te idióta?! Kíváncsi lennék, ki szült a világra téged és az elvtársaidat! Csak nem az alsóbbrendû anyátok? Marha!
Nem hiszem el, h van még ilyen férfi! Köszönöm nõtársaim nevében! :D
Én nem nézem le a nõket. (Csak a plázacicákat, de az már más kategória)
Hát azt én sem tudom.De nagyon fel tud idegesíteni.Egy csomó férfi csak rabszolgának nézi a nõket.Azt hiszik õk a teremtés koronái meg ilyenek.De nagyon sok helyzetben a nõk sokkal erõsebbek.És nem csak lelkiekben értem hanem fizikailag is.És ne hurrogjatok le de tényleg.Nem átlagban mondom, de ha egy nõ valamit nagyon akar azt általában eléri, még a férfi nem rendelkezik akkora akaraterõvel.
Mert nagyon sok nõ rászolgál... Érdekes, engem nem szoktak lenézni, mert úgy viselkedem, hogy egy férfinek sem jut eszébe szemtelenkedni velem. 21L
Ha akarnád is és muszáj is lenne, föl tudnád. Én mindenkit lenézek, ha okom van rá, legyen az hím- vagy nõnemû. Ok nélkül nem nézek le embereket. Különben peig nagyon sok nõ is van ám, aki lenézi a férfiakat...
15:24 Te egy barom vagy ... NAGY barom.
Sokat javult a nõk megítélése az elmúlt 100 évben, gondolj bele hogy addig választójoguk se volt, egy francia filozófus az 1900-as évek elején jelentette ki elõször hogy a nõ is ember. Egyébként szerintem is felsõbbrendûek vagyunk mi férfiak, de tény hogy bizonyos dolgokban szükségünk van rájuk.
Ha te lennél a Sebezhetetlen, akkor lennél esetleg felsõbbrendû. Amúgy nem vagy az. Tanulj, tinó! :)
Na van rendes pasi is :) , nem az én férjem vagy véletlen?! Bár õ 30. Az én férjem is elismeri szerencsére a gyerekekkel való munkát és a háztartás vezetését. Amikor a kisebbik lányunk született, nem készültünk rá, egyszer csak bent kellett maradnom egy vizsgálat után és a férjem meg a nagyobbik lánnyal(2 éves) + házimunkával itthon maradt. Na a gyereket olyan cuccba hozta be hozzám a kórházba, hogy megkérdeztem, hogy ez a mi szekrényünkbõl való?!
Az olyan bunkó pasik akik köcsögözik a feleségüket meg stb azok otthon rózsaszín papucsot hordanak nyugi!!! :) :) :) csak a pofájuk nagy. De ez is ronda dolog!!!!
Eltavolodtak a termeszettol. A ferfi feladata lenne az, hogy tamogassa a gyengebbet es segitse es tisztelje azt. S gondolom, hogy amikor a gyengebb nem megis kapja ezt, akkor O is halas lesz es tisztelni fogja ezert a tarsat es felfog nezni ra, es itt a ffi mar erezni fogja, hogy O a csaladfo, az Ur a haznal. Sajnos nagyon kihalo felben van a szeretett es az egyutterzes, igy a tisztelet is, ez ezert van ez igy, mivel a nagyon sok ffi mar nem ugy viselkedik a tarsaval, mint ahogyan kellene, az pedig szinten nem fog normalisan reagalni. A mai vilagban mar a nok is dolgoznak, tehat mar eleve 3 muszakot vegeznek, mivel a m.hely, gy.neveles, haztartasi teendok, de nagyon sokszor ahelyett, hogy a tarsuk segitenenek, inkabb cselednek nezik es goromban viselkednek, holott tisztelettel kellene, de itt mar a gyermekenek is mutatott egy peldat, ami szerint a gyermeke is elni fog. Ennek az eredmenye lathato a mai vilagban!
19:18 Nem neked ment, eggyel alattad....
15:24 köszi jót szórakoztam, bearanyoztad a munkaidõm végét :DDDD Amúgy ezt már közölted anyukáddal is ? És nem kaptál egy k.. nagy pofont?:XD

Szerintetek miért nézik ki a rockereket az öltözködésük miatt? Ez az õ egyedi viseletük, mert sokan azt állítják nemtudnak viselkedni, hadd ne emlegessek másokat tudnak kultúráltan viselkedni?

(szegecsek,bõrõk,felvarrok és láncok,acélbetétes bakancs,tetoválások,hosszú hajak,még férfiaknál is)

Legjobb válasz: Szerintem csak azért, mert õket mindenki felismeri. Még a legvénebb banyák is! Most gondolj bele, hogy egy emot, vagy egy snasz homit nem szúrnak ki a tömegbõl.

Szerintem csak azért, mert õket mindenki felismeri. Még a legvénebb banyák is! Most gondolj bele, hogy egy emot, vagy egy snasz homit nem szúrnak ki a tömegbõl.
Mert nem az a divat.Minél mûbb és csillivillibb valami az a jó. Én személy szerint nagyon szeretem a rockerek kinézetét.Jómagam is rock zenén élek csak nem öltözök úgy de simán megtenném:) A rockerek sokkal jobbak mint azok a mûcsajok akik a legminibb cuccokba járnak és divat szerint öltözködnek ami egyre idiótább...
A kérdező hozzászólása: na igen a kilátszódó idomokig érõ mini akármi, de valakinek ez tetszik, meg az acélbetétes bakancs
Igazából mindenki leszarja a rockereket. Én is nyomultam évekig tiszta feketében, bakancsban, mégsem néztek ki. Manapság a páwákat is leszólják, a farmer-pólósokat is, az elegánsakat is. Nyilván van aki a rockereket is cikizi, de nem többen mint bármelyik más öltözködési stílus követõit. Magyarul akárhogy nézel ki, lesz aki beszól és csúnyán néz rád. Már teljesen normálisan öltözködöm, de az öreg nénik a buszmegállóban még mindig megölnek a pillantásukkal, csak mert fiatal vagyok. Szóval még õk sem kifejezetten a rockereket szuggerálják, hanem minden fiatalt. Csak a rockerek szeretnek dagonyázni az önsajnálatban, hogy õket nem értik meg és kitaszítják. A fenét. Minimum 40 éve van ez az öltözködési stílus, mindenki megszokta már.
Sok rocker hülyén néz ki, fogalma sincs róla mi áll neki jól, csak felvesz mindent ami fekete meg koponyás. Rengeteg magára semmit nem adó kiscsajt látni fazontalan hosszú hajjal, xxl-es együtteses pólóban, a halott nagymamájáról lelopott fekete maxiszoknyában, szimatszatyorra, és ez nagyon gáz. Fiúban/férfiban sok esetben ugyanez az igénytelenség a jellemzõ. Ha ezen belül van stílusod, és tudod mit mivel vegyél fel, akkor lehet jól kinézni. Én is extrémnek számítok a hajszínem meg az egész felsõtestemet beborító tetoválásaim miatt, de még én is kiröhögöm az ilyeneket. Amúgy meg igen, mindenkit megbámulnak és mindenkinek beszólnak, ilyenek az emberek.
A négyes válaszolónál van az igazság...Egyébként az embereknek az a baja mindenki mással, hogy azok nem õk, mert csak Nekik lehet jó ízlésük, akinek az nem tetszik az hülye, és aki nekik nem tetszik az meg ízléstelen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!