Találatok a következő kifejezésre: Miért nézek máshogy mint a tobbi (2 db)

Miért nézek ki máshogy mint a tobbi korombeli csaj?

13 éves vagyok, és van elég sok olyan barinom akik szintén annyi idosek mint én.. de nagyon tudom irigyelni hogy ok sokkal magasabbak, fejlettebek, sot még szebbek is.. szerintetek miért? mert jobban ki vannnak fejlodve? bunko válaszokat nme szeretnék kapni..koszonom.. :)

Legjobb válasz: 13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)

13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)
nem biztos hogy szebbek, csak lehet elégedettebbek önmagukkal.és ez kisugárzik rajtuk.próbálj meg elégedett lenni magaddal.jobban fogod érezni magad.még 13 éves vagy.rengeteget fogsz fejlõdni és nõni is.lehet 18 éves korodra sokkal jobban nézel majd ki mint õk.próbálj meg csinos ruhákat hordani, amik azt emelik ki rajtad ami szép.biztosan te is szép vagy csak nem látod magadon.a te korodban minden lány ezt érzi, hogy a másik szebb.ne izgulj ezen.csak légy nagyon boldog, és meglátod szebbnek fogod érezni magad.
Hát 13 évesen még nem vagy kifejlõdve, még változni fogsz.Ha szüleid alacsonyabbak, akkor nem leszel te sem 180 centis valszeg.A szépség meg relatív.De apró trükkökkel Te is lehetsz csinosabb:smink, divatos ruhák, magabiztos megjelenés.Az utóbbi nélkül az többi sem igazán érvényesül.
Türelem :D Nem mindenki kezd el ugyanabban az életkorban fejlõdni, ne félj, fognak még utánad is megfordulni a férfiak...
Magasságoddal nem tudsz mit tenni, ha ezt örökölted, de még nõni fogsz szóval ne aggódj. 13 évesen én pl rettenetesen csúnya voltam, mindig csúfoltak is, aztán meguntam hogy a kutyának sem kellek és teljes fordulattal megváltoztattam magamon mindent amit csak lehet, haj, ruha, stílus, sminkelni is megtanultam, most meg döglenek utánam a pasik:D Szóval nézz a tükörbe és ami nem tetszik és tudsz változtatni rajta azon változtass, aztán ha elégedett vagy magaddal azt mások is észreveszik.
A kérdező hozzászólása: koszike szépen mindenkinek.. nagyon sokat segítettetek..!!!! thank you.

Flitwick professzor miért néz ki máshogy a Harry Potter első két részében mint a többiben?

az 5. részben így néz ki : http://www.google.hu/imgres?q=flitwick&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1..

Legjobb válasz: mert más rendezte

mert más rendezte
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ez nem is jutott eszembe. Szerinted melyik ábrázolja jobban a könyvben leírt Flitwicket ?
az 5. részes :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!