Találatok a következő kifejezésre: Miért nézek máshogy mint (12 db)

Miért nézek ki élőben máshogy mint a képeken, vagy tükörben?

facebookon mindenki dicséri a képeimet hogy milyen jók (NEM PHOTOSHOP) , és a tükörben is szépnek látom magam (legalábbis nem csúnyának) akkor hogy lehet hogy mégis mindenki szerint cssúnya vagyok élőben ? :((

Legjobb válasz: Hát ez a rosszabbik eset.. ki mondja, hogy csúnya vagy? Te hogy látod? Amúgy van olyan sajnos, hogy valaki képeken jobban néz ki, mint valójában, bár általában fordítva szokott lenni.

Hát ez a rosszabbik eset.. ki mondja, hogy csúnya vagy? Te hogy látod? Amúgy van olyan sajnos, hogy valaki képeken jobban néz ki, mint valójában, bár általában fordítva szokott lenni.
Ha egyszer a tükörben jól nézel ki, nem hiszem, hogy csúnya lennél. Lehetséges, hogy irigységbõl mondják csak. Küldenél privátban képet kérlek?
Max te látod magad így.

Miért nézek ki máshogy mint a tobbi korombeli csaj?

13 éves vagyok, és van elég sok olyan barinom akik szintén annyi idosek mint én.. de nagyon tudom irigyelni hogy ok sokkal magasabbak, fejlettebek, sot még szebbek is.. szerintetek miért? mert jobban ki vannnak fejlodve? bunko válaszokat nme szeretnék kapni..koszonom.. :)

Legjobb válasz: 13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)

13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)
nem biztos hogy szebbek, csak lehet elégedettebbek önmagukkal.és ez kisugárzik rajtuk.próbálj meg elégedett lenni magaddal.jobban fogod érezni magad.még 13 éves vagy.rengeteget fogsz fejlõdni és nõni is.lehet 18 éves korodra sokkal jobban nézel majd ki mint õk.próbálj meg csinos ruhákat hordani, amik azt emelik ki rajtad ami szép.biztosan te is szép vagy csak nem látod magadon.a te korodban minden lány ezt érzi, hogy a másik szebb.ne izgulj ezen.csak légy nagyon boldog, és meglátod szebbnek fogod érezni magad.
Hát 13 évesen még nem vagy kifejlõdve, még változni fogsz.Ha szüleid alacsonyabbak, akkor nem leszel te sem 180 centis valszeg.A szépség meg relatív.De apró trükkökkel Te is lehetsz csinosabb:smink, divatos ruhák, magabiztos megjelenés.Az utóbbi nélkül az többi sem igazán érvényesül.
Türelem :D Nem mindenki kezd el ugyanabban az életkorban fejlõdni, ne félj, fognak még utánad is megfordulni a férfiak...
Magasságoddal nem tudsz mit tenni, ha ezt örökölted, de még nõni fogsz szóval ne aggódj. 13 évesen én pl rettenetesen csúnya voltam, mindig csúfoltak is, aztán meguntam hogy a kutyának sem kellek és teljes fordulattal megváltoztattam magamon mindent amit csak lehet, haj, ruha, stílus, sminkelni is megtanultam, most meg döglenek utánam a pasik:D Szóval nézz a tükörbe és ami nem tetszik és tudsz változtatni rajta azon változtass, aztán ha elégedett vagy magaddal azt mások is észreveszik.
A kérdező hozzászólása: koszike szépen mindenkinek.. nagyon sokat segítettetek..!!!! thank you.

Miért van az hogy a lányok (átlagosan/általában) manapság gyorsabban fejlődnek, máshogy néznek ki mint régebben?

Itt egy kép példának:

Legjobb válasz: A kép alapján, egyáltalán nem látszik fejlettebbnek, csak ribisre van megcsinálva.

A kép alapján, egyáltalán nem látszik fejlettebbnek, csak ribisre van megcsinálva.
Úgy tudom, a mesterséges kajákban lévõ hormonok miatt. De lehet, hogy tévedek.
Szerintem nem fejlõdnek gyorsabban, csak sminkelik magukat, és közönségesen öltöznek és viselkednek.
2.-nál a pont
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen:) Amúgy én is 14/L vagyok, de inkább hasonlítok arra a lányra, aki az elsõ képen szerepel :) akk ahogy a szavaitokból kiveszem, egyáltalán nem baj (sztem sem az) ;)
Fizikailag nem fejlõdnek jobban, csak "felnõttesebb" kihívóbb ruhákat hordanak, mint régen és sminkelik magukat, mert a társadalom belekényszeríti õket a túlszexualizált szerepekbe.
De, fizikailag is gyorsabban fejlõdnek, régebben 14-15 évesen kezdtek menstruálni, ma 12-13, a nagy többség hamarabb kerekedik ki. A kajában, ivóvízben lévõ hormonok miatt. De az is igaz, hogy most sminkelnek, nõies ruhákat hordanak, ez is sokat rátesz.

A fiatal Tom Rowle Denem miért néz ki máshogy a Harry Potter 2. részében mint a 6. részében?

a 6. részben így néz ki:

Legjobb válasz: Mert más színész játsza:D A filmesek pont leszarják az ilyen apró részleteket és azt hiszik mást sem izgat.Veled nem számoltak:D

Mert más színész játsza:D A filmesek pont leszarják az ilyen apró részleteket és azt hiszik mást sem izgat.Veled nem számoltak:D
Meg gondolom, hogy a színész, aki a másodikban játszott, már kiöregedett belõle, hogy eljátsszon egy diákfiút.

Miért van az hogy otthol a tükörben máshogy nézek ki mint a suliban? :O

Tudom hogy furán hangzik de igy van.Otthol még rendesen nézek ki a suliban meg olyan ronda vagyok,és mikor haza érek ugyan ugy nézek ki mint suli el?t. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert mások a fényviszonyok. Nekem is így van..:/

Mert mások a fényviszonyok. Nekem is így van..:/
Kajak nekem is így van, otthon benézek a tükörbe, és OHH WOWWW, hello csajszi:DDD aztán beérek a suliba és WTFFFF MI A FRANC TÖRTÉNT IDEFELÉ :de aztán megint hazaérek és újra beleszeretek magamba
de mi az hogy máshogy nézel ki? összekócolódik a hajad? sminked szét kenõdik vagy hogy? nem értem :D
Ezt már megtanultam. Otthon magadhoz képest nézel ki jól, suliban meg máshoz hasolítod magad. És ha tudod, hogy xy mennyire szép te nem érzed magad olyan szépnek
a többiek azért néznek ki rendesen mert te nem látod õket otthon... te is rendesen nézel ki csak te nem látod úgy
A kérdező hozzászólása: De az osztályban csak velem van igy a többiek tök rendesen néznek ki :( Ezzen nem lehet változtatni?
A kérdező hozzászólása: Rondabb leszek. Tiszta piros az arcom.Zsirosabbnak latszik a hajam.....stb

Flitwick professzor miért néz ki máshogy a Harry Potter első két részében mint a többiben?

az 5. részben így néz ki : http://www.google.hu/imgres?q=flitwick&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1..

Legjobb válasz: mert más rendezte

mert más rendezte
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ez nem is jutott eszembe. Szerinted melyik ábrázolja jobban a könyvben leírt Flitwicket ?
az 5. részes :)
Mert a keszitok ugy akartak.
Fejlõdött a techinaka fejlõdtek az idegenek
A kérdező hozzászólása: Emlékeztetõ: http://www6.incrysis.com/screenshots/200805052019071um1.jpg
csak azért voltak kékek, mert azokon is páncél volt. Amikor az ûrhajójukban kellett menni, ott is ilyen sárgás-pirosas nyálkás lények voltak, és ott gyártották a páncéljaikat
A kérdező hozzászólása: De itt sárgás az ufók színe az 1-ben meg kék.
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem rájöttem. Ha megnézed a képen a hátsó idegent, látni hogy csábok lógnak ki a fejébõl http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2010/05/Crysis_2_1... szerintem valahogy úgy van, hogy ugyanazok a csápos ufók vannak itt is, csak ilyen lépkedõ robotokat irányítanak. Meg a lábuk is vékony azér gonolom hogy robotok
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam, de ilyeneket írnak oldalak, hogy pl. "Nem hagyják veszni a meghódítandó planétát". Ebbõl arra következtettem, hogy már jártak itt ezelõtt.
Istenem, mert más féle ûrlények nem létezhetnek?
A kérdező hozzászólása: De, arról van szó, hogy az idegenek visszatértek. Tehát ugyan az a faj. És akárhogy nézem, ez:http://pnmedia.gamespy.com/planetcrysis.gamespy.com/images/a.. kicsit sem néz ki úgy, mint ez: http://greyviper.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis-2-tra..
Gondolom mivel NY-ben fogjuk ölni azokat a (......-okat) ezért új külsõt kaptak mint amilyenek a szigeten voltak.
A kérdező hozzászólása: -.-"
de amúgy ilyenen fenn akadni...XD

Miért van az hogy minden tükörben máshogy nézek ki?

nincs önértékelési problémám, tudományos szemszögb?l kérdezem... vélemények?:D elég érdekes

Legjobb válasz: Ezt már én is észrevettem! Szerintem nem mindegy hogy kövérít e/tozít a tükör, ill. a megvilágítás milyen. Tescós tükörbe ne nézz!!!!! Vannak olyan tükrök, aminél viszont jól nézek ki. Ezt én sem értem, de vannak torzító tükrök, az biztos!

Ezt már én is észrevettem! Szerintem nem mindegy hogy kövérít e/tozít a tükör, ill. a megvilágítás milyen. Tescós tükörbe ne nézz!!!!! Vannak olyan tükrök, aminél viszont jól nézek ki. Ezt én sem értem, de vannak torzító tükrök, az biztos!
fizika órán, amikor a tükrökrõl beszélgettünk pont ezt hozta fel a tanár példának, hogy a vastagabb tükrökben jobban megtörik és a fény és torzít, ezért nézünk ki máshogy benne. Minden tükör más vastagságú ezért máshogy törik meg benne a fény és máshogy nézünk ki :) Azt tanácsolta, hogy vegyünk nagyon vékony tükröt, mert azokban törik meg legkevésbé a fény és akkor szebbek leszünk benne :D Egyébként ezeknek külön elnevezésük is van, "velencei tükrök" :)
Nem az számít melyikbe legyél szép!Hanem amelyik a valóságot mutatja! Szerintem az autók visszapillantója meg tükrei legjobbak! Meg azok ahol láccanak minél messzebrõl pattanások, anyajegyek!Sajnos ez a valós kinézeted
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Szóval. Van egy alcatel telefonom amivel 3 megapixel-es képet lehet készíteni, szóval nem valami minőségi. Na de akkor is miért van az, hogy teljesen máshogy nézek ki a telefonon, mint a valóságban?

Legjobb válasz: Abban mi a nem minõségi hogy egy kép 3 Mp méretû? A telóm 12 Mp-es kameráját én is 3 Mp-re állítva használom például.

Abban mi a nem minõségi hogy egy kép 3 Mp méretû? A telóm 12 Mp-es kameráját én is 3 Mp-re állítva használom például.
Mert más a perspektíva, ahogyan a telefon lát. Általában ezekben egy fix, nagy látószögû kamera van, amit ha közel tartasz az arcodhoz, elnyújtott, lószerû lesz a fejed.
igen, a nagylátószög tényleg torzít ha közel állsz az objektívhez.. :P és a minõségi kérdésnél csak a sokadik dolog a megapixel (mindenki az hiszi hogya nagy az nagyon jó, ppedig annyira nem xD) de elsõsorban az objektív minõségétõl és a képérzékelõtõl függ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket mindenkinek!

Az egyik MMORPG játéknál eddig sose laggoltam meg semmi most ha felmegyek nagyon durván laggolok meg minden ami a pályán van teljesen máshogy néz ki . Miért van?

Ma is játszottam vele akkor normálisan ment . Sokszor kiírt valami NVIDIA error-t és becsukta a játékot.

Legjobb válasz: Én a World of Tanks-nél voltam így, nem tudom mi okozza.

Én a World of Tanks-nél voltam így, nem tudom mi okozza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!