Találatok a következő kifejezésre: Miért nézek máshogy (15 db)

Miért nézek ki élőben máshogy mint a képeken, vagy tükörben?

facebookon mindenki dicséri a képeimet hogy milyen jók (NEM PHOTOSHOP) , és a tükörben is szépnek látom magam (legalábbis nem csúnyának) akkor hogy lehet hogy mégis mindenki szerint cssúnya vagyok élőben ? :((

Legjobb válasz: Hát ez a rosszabbik eset.. ki mondja, hogy csúnya vagy? Te hogy látod? Amúgy van olyan sajnos, hogy valaki képeken jobban néz ki, mint valójában, bár általában fordítva szokott lenni.

Hát ez a rosszabbik eset.. ki mondja, hogy csúnya vagy? Te hogy látod? Amúgy van olyan sajnos, hogy valaki képeken jobban néz ki, mint valójában, bár általában fordítva szokott lenni.
Ha egyszer a tükörben jól nézel ki, nem hiszem, hogy csúnya lennél. Lehetséges, hogy irigységbõl mondják csak. Küldenél privátban képet kérlek?
Max te látod magad így.

A fiatal Tom Rowle Denem miért néz ki máshogy a Harry Potter 2. részében mint a 6. részében?

a 6. részben így néz ki:

Legjobb válasz: Mert más színész játsza:D A filmesek pont leszarják az ilyen apró részleteket és azt hiszik mást sem izgat.Veled nem számoltak:D

Mert más színész játsza:D A filmesek pont leszarják az ilyen apró részleteket és azt hiszik mást sem izgat.Veled nem számoltak:D
Meg gondolom, hogy a színész, aki a másodikban játszott, már kiöregedett belõle, hogy eljátsszon egy diákfiút.

Flitwick professzor miért néz ki máshogy a Harry Potter első két részében mint a többiben?

az 5. részben így néz ki : http://www.google.hu/imgres?q=flitwick&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1..

Legjobb válasz: mert más rendezte

mert más rendezte
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ez nem is jutott eszembe. Szerinted melyik ábrázolja jobban a könyvben leírt Flitwicket ?
az 5. részes :)


Mert a keszitok ugy akartak.
Fejlõdött a techinaka fejlõdtek az idegenek
A kérdező hozzászólása: Emlékeztetõ: http://www6.incrysis.com/screenshots/200805052019071um1.jpg
csak azért voltak kékek, mert azokon is páncél volt. Amikor az ûrhajójukban kellett menni, ott is ilyen sárgás-pirosas nyálkás lények voltak, és ott gyártották a páncéljaikat
A kérdező hozzászólása: De itt sárgás az ufók színe az 1-ben meg kék.
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem rájöttem. Ha megnézed a képen a hátsó idegent, látni hogy csábok lógnak ki a fejébõl http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2010/05/Crysis_2_1... szerintem valahogy úgy van, hogy ugyanazok a csápos ufók vannak itt is, csak ilyen lépkedõ robotokat irányítanak. Meg a lábuk is vékony azér gonolom hogy robotok
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam, de ilyeneket írnak oldalak, hogy pl. "Nem hagyják veszni a meghódítandó planétát". Ebbõl arra következtettem, hogy már jártak itt ezelõtt.
Istenem, mert más féle ûrlények nem létezhetnek?
A kérdező hozzászólása: De, arról van szó, hogy az idegenek visszatértek. Tehát ugyan az a faj. És akárhogy nézem, ez:http://pnmedia.gamespy.com/planetcrysis.gamespy.com/images/a.. kicsit sem néz ki úgy, mint ez: http://greyviper.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis-2-tra..
Gondolom mivel NY-ben fogjuk ölni azokat a (......-okat) ezért új külsõt kaptak mint amilyenek a szigeten voltak.
A kérdező hozzászólása: -.-"
de amúgy ilyenen fenn akadni...XD

Miért néz rám máshogy? Lehet hogy elgondolkozott azon amit leírtam neki? Mit tegyek?

Bevallottam levélben egy srácnak hogy annak idején nagyon szerelmes voltam belé és le is feküdtem volna vele jelzem akkor voltam 15.

Legjobb válasz: Biztos megérsz egy patront, s anyu úgysem tudná meg.

Biztos megérsz egy patront, s anyu úgysem tudná meg.
Egyetértek! Vagy kettõt
:) Miért írtad le neki?? Fõleg, ha tudod, hogy van b.nõje? Sztem ez nem túl szép dolog tõled... Amúgy a kérdésedre sok minden lehet a válasz... Pl nem gondolta volna, amit leírtál neki, vagy azt hiszi, hogy azért írtad ezt most neki le, mert ismét akarsz tõle valamit... stb üdv 25/L
Lehet, hogy csak csodálkozik. Sokféle oka lehet annak, hogy megbámulunk valakit.
Lehet lógott a fiknyó az orrodból és azt este.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat az utolsónak meg azt üzenek hogy ne magadból indulj ki!!
lehet hogy azért bámul, mert azon gondolkozik mien lenne veled..vagy mi lett volna ha :) vagy h merjen e kezdeményezni ^^..de kitudja..kérdezd meg tõle
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válasz adónak köszi..:)

Miért néz ki máshogy a férfi és női kerékpárok váza?

Legjobb válasz: Azért, mert régen, mikor még általános volt a nõk körében a szoknya viselete, csak így lehetett megoldani, hogy úgy tudjanak felszállni a kerékpárra, hogy ne látsszon ki semmi, aminek nem kellene :-) (mert ugye a nõi kerékpárra történõ felszálláskor kisebbet kell lépni)

Azért, mert régen, mikor még általános volt a nõk körében a szoknya viselete, csak így lehetett megoldani, hogy úgy tudjanak felszállni a kerékpárra, hogy ne látsszon ki semmi, aminek nem kellene :-) (mert ugye a nõi kerékpárra történõ felszálláskor kisebbet kell lépni)
meg a férfikerékpár felsõ rúdjában fenn is akadna a szoknya, ami vagy azt eredményezné, hogy le sem tudja rakni a lábát a pedálokig, vagy azt, hogy mindene kilátszana tekerés közben.
Állítólag így erõsebb a váz, és hát a férfiaknak általában nagyobb is a súlyuk.
nem csak állítólag, hanem ténylegesen erõsebb. ha megnézel oldalról egy férfivázat, akkor az két háromszögbõl áll. (a háromszög az egyik legerõsebb alakzat) A nõinél a nagyobbik háromszög hiányzik, helyette csak egy hattyúnyak van, ami mechanikailag nagyon gyenge. Ezért aztán a nõi váz sokkal nehezebb is, mert jóval több anyag kell bele, hogy ugyanazt a terhelést elbírja.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Erre nem is gondoltam... :)
A kérdező hozzászólása: De akkor még mindig ott van a kérdés, hogy akkor miért gyártanak férfi biciklit? A férfiaknak milyen elõnye származik abból, hogy ott vízszintesen megy a váz?

Miért nézek ki máshogy mint a tobbi korombeli csaj?

13 éves vagyok, és van elég sok olyan barinom akik szintén annyi idosek mint én.. de nagyon tudom irigyelni hogy ok sokkal magasabbak, fejlettebek, sot még szebbek is.. szerintetek miért? mert jobban ki vannnak fejlodve? bunko válaszokat nme szeretnék kapni..koszonom.. :)

Legjobb válasz: 13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)

13 évesen mindenki úgy érzi, hogy a körülöttelévõk szebbek nála, azért nem vagy olyan mint õk mert az emberek nem egy klónozógépbõl jönnek, majd te is fejlõdni fogsz, és tudodmit: Ha késöbb lesznek nagyobb melleid, legaládd tovább volt Hawai a gerincednek, és ha nem nössz olyan gyorsan kissebb az esélyd a csontritkulásra... Ja és ha elhagyod a köszibõl a ke kicsigyítõképzõt, nem használsz olyan msnszlenget, mint a "barinõm" továbbá nem az lesz a fõtéma a fejedben, hogy hogy legyél te a legszebb, agyban te leszel a legfejletebb:)
nem biztos hogy szebbek, csak lehet elégedettebbek önmagukkal.és ez kisugárzik rajtuk.próbálj meg elégedett lenni magaddal.jobban fogod érezni magad.még 13 éves vagy.rengeteget fogsz fejlõdni és nõni is.lehet 18 éves korodra sokkal jobban nézel majd ki mint õk.próbálj meg csinos ruhákat hordani, amik azt emelik ki rajtad ami szép.biztosan te is szép vagy csak nem látod magadon.a te korodban minden lány ezt érzi, hogy a másik szebb.ne izgulj ezen.csak légy nagyon boldog, és meglátod szebbnek fogod érezni magad.
Hát 13 évesen még nem vagy kifejlõdve, még változni fogsz.Ha szüleid alacsonyabbak, akkor nem leszel te sem 180 centis valszeg.A szépség meg relatív.De apró trükkökkel Te is lehetsz csinosabb:smink, divatos ruhák, magabiztos megjelenés.Az utóbbi nélkül az többi sem igazán érvényesül.
Türelem :D Nem mindenki kezd el ugyanabban az életkorban fejlõdni, ne félj, fognak még utánad is megfordulni a férfiak...
Magasságoddal nem tudsz mit tenni, ha ezt örökölted, de még nõni fogsz szóval ne aggódj. 13 évesen én pl rettenetesen csúnya voltam, mindig csúfoltak is, aztán meguntam hogy a kutyának sem kellek és teljes fordulattal megváltoztattam magamon mindent amit csak lehet, haj, ruha, stílus, sminkelni is megtanultam, most meg döglenek utánam a pasik:D Szóval nézz a tükörbe és ami nem tetszik és tudsz változtatni rajta azon változtass, aztán ha elégedett vagy magaddal azt mások is észreveszik.
A kérdező hozzászólása: koszike szépen mindenkinek.. nagyon sokat segítettetek..!!!! thank you.

Miért van az hogy minden tükörben máshogy nézek ki?

nincs önértékelési problémám, tudományos szemszögb?l kérdezem... vélemények?:D elég érdekes

Legjobb válasz: Ezt már én is észrevettem! Szerintem nem mindegy hogy kövérít e/tozít a tükör, ill. a megvilágítás milyen. Tescós tükörbe ne nézz!!!!! Vannak olyan tükrök, aminél viszont jól nézek ki. Ezt én sem értem, de vannak torzító tükrök, az biztos!

Ezt már én is észrevettem! Szerintem nem mindegy hogy kövérít e/tozít a tükör, ill. a megvilágítás milyen. Tescós tükörbe ne nézz!!!!! Vannak olyan tükrök, aminél viszont jól nézek ki. Ezt én sem értem, de vannak torzító tükrök, az biztos!
fizika órán, amikor a tükrökrõl beszélgettünk pont ezt hozta fel a tanár példának, hogy a vastagabb tükrökben jobban megtörik és a fény és torzít, ezért nézünk ki máshogy benne. Minden tükör más vastagságú ezért máshogy törik meg benne a fény és máshogy nézünk ki :) Azt tanácsolta, hogy vegyünk nagyon vékony tükröt, mert azokban törik meg legkevésbé a fény és akkor szebbek leszünk benne :D Egyébként ezeknek külön elnevezésük is van, "velencei tükrök" :)
Nem az számít melyikbe legyél szép!Hanem amelyik a valóságot mutatja! Szerintem az autók visszapillantója meg tükrei legjobbak! Meg azok ahol láccanak minél messzebrõl pattanások, anyajegyek!Sajnos ez a valós kinézeted
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Szóval. Van egy alcatel telefonom amivel 3 megapixel-es képet lehet készíteni, szóval nem valami minőségi. Na de akkor is miért van az, hogy teljesen máshogy nézek ki a telefonon, mint a valóságban?

Legjobb válasz: Abban mi a nem minõségi hogy egy kép 3 Mp méretû? A telóm 12 Mp-es kameráját én is 3 Mp-re állítva használom például.

Abban mi a nem minõségi hogy egy kép 3 Mp méretû? A telóm 12 Mp-es kameráját én is 3 Mp-re állítva használom például.
Mert más a perspektíva, ahogyan a telefon lát. Általában ezekben egy fix, nagy látószögû kamera van, amit ha közel tartasz az arcodhoz, elnyújtott, lószerû lesz a fejed.
igen, a nagylátószög tényleg torzít ha közel állsz az objektívhez.. :P és a minõségi kérdésnél csak a sokadik dolog a megapixel (mindenki az hiszi hogya nagy az nagyon jó, ppedig annyira nem xD) de elsõsorban az objektív minõségétõl és a képérzékelõtõl függ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket mindenkinek!

Az egyik MMORPG játéknál eddig sose laggoltam meg semmi most ha felmegyek nagyon durván laggolok meg minden ami a pályán van teljesen máshogy néz ki . Miért van?

Ma is játszottam vele akkor normálisan ment . Sokszor kiírt valami NVIDIA error-t és becsukta a játékot.

Legjobb válasz: Én a World of Tanks-nél voltam így, nem tudom mi okozza.

Én a World of Tanks-nél voltam így, nem tudom mi okozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!