Találatok a következő kifejezésre: Miért néz a volt pasim (2 db)

Miért néz egyfolytában a volt pasim?

sziazstok két hete szakított velem a barátom egy másik csaj miatt de azóta iskolában mindíg engem néz és keres a szezmével meg mikor nem vagyok suliba megkérdezi a barátn?imt?l hogy hát én hol vagyok...miért néz engem mindíg?S.O.S

Legjobb válasz: azért mert még minidg szeret téged és vissza akar kapni mert megbánta h szakított csak sztem azér nem mer oda meni hozzád mert szégyelli magát.....(hiddd el tapasztalatbol mondom)

azért mert még minidg szeret téged és vissza akar kapni mert megbánta h szakított csak sztem azér nem mer oda meni hozzád mert szégyelli magát.....(hiddd el tapasztalatbol mondom)
Szerintem több vasat akar a tûzbe tartani, de ez csak egy szubjektív vélemény.
Lehet hogy megbánta hogy szakított.
mert csodálkozik, hogy tudott veled járni
Ha megbánta, akkor azóta szakított a másik csajjal is. Az nem mûködik, hogy az egyik hintából ugrunk a másikba. Elõbb ki kell szállni!
jah megbántam:(
:D
ha rám hallgatsz szerintem újból járni akar veled de ez nem biztos

Miért nézik ri_binek azokat a lányokat, akiknek több pasijuk volt?

úgy értem hogy sokan átverték ?ket, otthagyták más csajért stb a lány meg persze új kapcsolatot szeretne kezdeni mással. Aztán jön a le__bancozás. A többiek ezt mért nem tudják megérteni?

Legjobb válasz: Mert biztos nem az lesz a ribanc aki még nem volt egy pasival se. Ez bonyolult drága?

Mert biztos nem az lesz a ribanc aki még nem volt egy pasival se. Ez bonyolult drága?
Eskuszom, miota feljarok erre az oldalra, tele lett a t*kom az osszes luzerrel aki leribancozza a noket:p 30F
Mert talán nem 12 évesen kéne kezdeni...
kiégtek
Irigység. Pasik részérõl azért, mert könnyebben jut szexhez a csaj, mint a pasi, ezért irigy, és elhordja minden ribancnak. Csajok részérõl: Mert azt hiszik, hogy a nagy önmegtartóztatásukkal értékesebbek lesznek. Mikor szembesülnek vele, hogy nem, elönti õket az irigység. (a kiégõsnek: anyukád puncusa... az égett ki esetleg...)
Nem kéne minden jöttmenttel összeállni, hanem találni egy normálisat talán, és nem kell amúgy sem kipróbálni az összeset. :)
Ha tudnál olvasni és értelmezni, rájöttél volna, hogy nem rólad írtam, hanem egy hasonlat volt... De amekkora gyök vagy, nem látod a fától az erdõt, és csak a saját hülyeséged bizonygatod... Érték... xD
Na ne nevetess már:D Egyik baklõvésrõl a másikba szaladsz. Nem vagyok szûz. Én semmiben nem dicsekedtem, hogy hazudok. Szóval egy õszínte választ olvastál te sügér!
tegnap 22:48 Mondani mindent lehet... Fõleg egy anonim oldalon... Ahogy a sok szûz lúzer azzal védekezik "Lett volna rá lehetõségem, de ennél többre tartom magam, várom az igazit"... Tudod mi ez? Szánalmas mentegetõzés... Duma... Pont, mint a te értékelésed (azt max itt tudsz a válaszok alatt, gombokkal xD)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális választ kedves 6. :) A többiek meg amint látom teljesen szerencsések a szerelemben, minden sikerül nekik, mindig tudják ki a legjobb, és soha senki nem veri át õket...
ma 21:05 én nem vagyok irigy hanem értékelek. Csak hogy majd legközelebb könnyebben menjen a pszichológiai jellemzésed...
A kérdező hozzászólása: itt szó sincsen életkori kezdésrõl:) ha már válaszolsz akkor legalább a kérdésre létszives:)
Fárasztó vagy-.-"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!