Találatok a következő kifejezésre: Miért mondja mindenki - akár (6 db)

Miért mondja mindenki azt hogy tapasztalat szükséges ha kisautóból nagy autóba akarunk átülni?

itt magára az autó erejére gondolok. Ismerõsöm semmit nem vezetett és most egy 328i-n tanul ami ha jól tudom 193 lóerõs. de ha én venni szeretnék pl egy hasonló kaliberü autót, tuti mindenki azt mondaná nincs elég tapasztalatom hozzá , miért??? (kb 10k km alatt vezettem egy 1.3-as fiestával, de jogsim lassan 3 éve van)

Legjobb válasz: nem azt mondtam hogy tapasztalt vezetõ vagyok, félre ne értsetek. Csak arra akarok kilyukadni, hogy miért mindig a kis motoros autót ajánlják a friss jogsisnak, ha valakik meg "bivalyerõs autón" kezdenek tanulni alapból

A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy tapasztalt vezetõ vagyok, félre ne értsetek. Csak arra akarok kilyukadni, hogy miért mindig a kis motoros autót ajánlják a friss jogsisnak, ha valakik meg "bivalyerõs autón" kezdenek tanulni alapból
Aki nem akar száguldozni, annak minek erõs autó? 8-o
A kérdező hozzászólása: Neki nincs oktató, Ausztráliában lakik. Vezethet ha ül mellette valaki.
Nagy autó? Létezik nagy motorú (nagy köbcentis, vagy kicsi turbós, de erõs) és a nagy méretû autó (közép, vagy felsõ kategóriás, a 3-as BMW például középkategóriás, kedves elõzõ). Itt a kérdésben gondolom az erõsebb autókra gondoltak. A kedves barátod esetében sem hinném, hogy az oktató engedi neki, hogy padlógázzal közlekedjen a 328i oktató autóval. Vagy a szülõknek van 328i és azon próbálkozik magánszorgalomból? Ha nem óvatos, elõbb vagy utóbb összetöri, fõleg most, télen. Igen, nem árt a rutin, a tapasztalat (a sok levezetett km után) és az önmérséklet (egy bizonyos életkor után). Persze vannak csodagyerekek, akik már 10 évesen rendelkeznek ezekkel, vagy legalábbis ezt gondolják, aztán vagy balesetük lesz, vagy nem. Vagy magukkal rántanak még néhány embert a balesetbe, vagy nem.
egy ilyen hármas BMW még kisautó. nagyautó a hetes BMW-nél kezdõdik, ahhoz már nem árt egy kis rutin.
Én is azt mondom hogy akinek nincs józan esze és száguldozni akar az megteszi egy 70lóerõs autóval is! Normálisan közlekedve mindegy hogy 500 vagy 50 lóerõ van alattad... Persze az erõsebb autó robbanékonyabb stb... de mint mondtam ésszel és nincs gond. Mondom ezt úgy hogy 230lóerõs autóval kezdtem... egyben vagyok ahogy a kocsi is :)
Nagyobb a kísértés. Picit odalépsz neki és máris ott a 100. Kis autónál örülsz, ha egyáltalán kiviszi a százat... Tapasztalat egyedül csúszós úton számít. Egy béna gázadás és máris másik irányba haladsz tovább. Vagy éppen a kamion alatt.
A kérdező hozzászólása: betartom a korlátozásokat.
met 50-es táblánál is 100-al mennél
A kérdező hozzászólása: gyenge autóval is lehet száguldozni, az is felgyorsul....

Miért mondja mindenki hogy csajozzak, ha én meg nem akarok harcolni egy lányért? 17F

Nem akarok harcolni. :P Belefáradtam már a sorozatos kudarcokba. Rossz egyedül, de inkább ez, minthogy harcoljak... Tudom, hogy nem férfias amit mondok de egyszer?en semmi kedvem megint szenvedni. :P Egy lány meg nem fog értem küzdeni, az biztos, dehát ez van... R.banc és hasonló lányok kerüljenek el engem jó messzire, semmiképpen nem érdekelnek! Persze, hogy jó lenne egy társ, de azért tenni is kell ám. Engem nem szeretnek a lányok, csak barátként, de ennyi és nem több, "nem vagyok izgalmas". És nagyon bonyolúlt ez az egész dolog, csináld azt, csináld ezt, hívd el, találd ki mit akar stb... Meg nem is élvezem ezt az egészet. Én meg nem akarok harcolni. Mit mondjak nekik, hogy végre békénhagyjanak?

Legjobb válasz: Igazad van, harcoljanak a nõk értünk!

Igazad van, harcoljanak a nõk értünk!
Igazad van.
ott a pont, made in japan kicsi a farkad?
Eddig egész pontosan miben merült ki az, hogy harcoltál?
Már ne is haragudj de az életben mindenért harcolni kell.Nem fog egy lány az öledbe pottyani miközben otthon nyomod az ágyat-És ha te nem élvezed azt hogy egy lánnyal elmész moziba vagy telefonon beszéltek STB STB...akkor az lehet csak azért volt mert nem õ volt a megfelelõ lány erre.Mert ha szeretsz valakit akkor mindig vele akarsz lenni és még élvezed is.Egyébként én érzek itt egy kis ferdehajlamúságot......Nem lehet hogy ez a bajod?:/ Csak kérdezem...
Szerintem is az a helyzet, hogy akivel érdemes összejönnöd, ott nem harcként éled meg a kezdeti lépéseket, amik elvezetnek a kapcsolathoz. És nem kell ezt görcsösen keresni, jön majd. Engem is mindenki piszkált, mikor pasizok már be, nem is értették, hogy lehet, hogy elõtte nem tettem, de csak 19 évesen találkoztam olyan sráccal, akibe beleszerettem (azóta is együtt). Kényszerûségbõl, harccal nem is éri meg szerintem, mert az azt jelzi, nem akarja mindkét fél egyformán, így a jövõ sem biztos együtt, nem? Szerintem csak várj, ennyi:) Aki kérdezi, beléd köt, annak meg adj vmi lekoptatós választ, hogy "mert nem csajozok", "mert nem találtam nekem valót", "mert nem fogok egy akárkivel összejönni, csak hogy vkivel legyek", ilyesmik. Hajrá:) 21L
A kérdező hozzászólása: 17:08 Nem vagyok meleg! :D XD Elõzõ Szerintem is csak várnom kell. :) A szerelem majd csak jön magától, az izzadságos, görcsös, elkeseredett és "véres" harc egy leányzóért FÖLÖSLEGES! Sajnos nem értem, miért olyan fontos hogy "becsajozzak", ha még nem szeretnék. :P Ráadásúl sajnos szinte csak negatív tapasztalataim vannak a lányokkal kapcsolatban, szal ez is lehet egy ok arra hogy miért nem szeretnék most csajozni! Félreértés ne essék! Volt hogy közelkerültem egy lányhoz, sõt, volt olyan akivel többször el is mentem és azokról tényleg csak nagyon szép emlékeim vannak. :) De sajna nem volt csók. :( És valaki azt írta, hogy "az életben mindenért harcolni kell"! Igen tudom, hogy így van, ezt le is írtam már az elején is, "Egy lány meg nem fog értem küzdeni, az biztos, dehát ez van...", nem csak egy lányért kell harcolni, mindenért az életben. Errõl szól az egész élet, a szüntelen harcról. Csak jelenleg nem szeretnék harcolni lányért. És szerintem az egy cukormázas baromság, hogy "a kamaszkor csakis akkor szép, ha ezalatt megismerkedünk a másik nemmel". :P Akkor ezek szerint aki nem csajozik vagy pasizik ilyenkor, az "boldogtalan és ássa el magát"??? Nem az a legfontosabb, hogy eredményeket érjek el, végezzem a kötelességem és BOLDOG legyek??? Netalán ha a szüleim nem azt láják, hogy udvarlok egy lánynak, veszem neki a virágot, akkor én nem lehetek egy boldog ember??? És hagyjatok a francba ezzel a "kihagyok valamit dumával"... Unom már és rohadtúl nem így van. :P Ugyanis ha nem esik jól a csajozás, nem lehet eröltetni! És ki volt az a barom, aki szerint tini korban "kötelezõ"??? Tudjátok mit? Majd "megyek és görcsösen szerzek valami csajt, akárki lesz, mert nem akarok kimaradni a jóból", még mit nem. :P Hát persze... Szóval én így érzem jól magam, boldog vagyok és SENKI kedvéért nem fogok görcsösen barátnõt szerezni! Majd csak eljön az a lány, akit zerethetek. :)
Hagyd a fenébe! Ne állj szóba vele!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó....kicsit szerintem el vagy tévedve....:-D egyrészt nem vagyok 16éves hogy ne gondoljak a fogamzásgátlásra, évek óta gyógyszert szedek...én többé nem fogok vele lefeküdni.az tény, amíg együtt voltunk nagyon jó volt vele.és nem tudok odamenni senkivel mert azt mondta hogy csak akkor találkozik velem ha ketten vagyunk...
A kérdező hozzászólása: nem, nem fog!!! mert tudom azzal sértem meg a legjobban ha tényleg nem fekszem le vele többé!!!
Megsérteni, ugyan már... jobban kívánod, mint h ilyenekkel foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: lószart!!!csakazért sem fog megkapni!!!pusztuljon meg ott ahol van!!!!
Én nem hagynám magam megalázni!
A kérdező hozzászólása: hát persze!!!! én sem fogom hagyni!!!!:-)
Ne akard , hogy az idióta [email protected] közé soroljanak. Még 1x utoljára meg akar húzni ennyi. Ha van egy csöppnyi kis eszed akkor nem állsz vele szóba többé.
A kérdező hozzászólása: ok!! köszi az értelmes válaszokat!!!nem hagyom magam!!! én ennél sokkal többet érek!!!!
Mert tudja, h jól néz ki, ezért bármit megtehet veled. Meg is fog dugni még egyszer, v többször, majd meglátod!
Szexelni akarsz vele, de büszkeséged nem engedi. Tudod, hogy egy olyan alak aki nem érdemli meg, hogy bárki is vele legyen, de te akarod õt. Mibõl gondolom ezt? Abból, hogy fel se merül benned, hogy nemet tudsz neki mondani ha meglátod. Egyszerûen ott vagy, õ mond valamit, s te azonnal kezded a pipát, meg mindent amit akar. Meg abból, hogy foglalkozol vele, s nem fogsz valakit vagy valakiket magad mellé, s ugrasz le a cuccaidért. Remek alkalom ez neked, hogy megcsináljon rendesen, majd újra ... meg újra... meg újra. Õ jól jár, mert van egy p..nci aki azt teszi amit õ akar, te meg majd jössz ide sírni, hogy: "... korábban is figyeltünk, s nem volt gond, de most terhes lettem, s õ nem akarja. Szerintetek megtartsam?" Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: hm....lehet így van...de ha pont az ellenkezõjét csinálta volna, azt mondja én vagyok a legjobb még ha persze nem is így van, meg hogy velem a legjobb, a karjaiba omlottam volna!!:-D ezt jól elbaszta!!!:-D
gondolom, szexet akarsz, te meg belemész, mert odavagy érte, õ meg sz.rba sem vesz. Egyszer mondanál nemet, mindjárt megnõne az önbecsülésed, õ meg pofára esne és talán észhez térne, de akkor már kellene a francnak.
Csak meg akar D*gni.
ill. õ akar szexet
A kérdező hozzászólása: de én az arcába mondtam már többször hogy biztos hogy soha többé nem fogok vele lefeküdni! de még azt is mondta hogy szar vagyok az ágyban!!meg hogy mással jobb...akkor miért én kellek neki??azért mert folyamatosan azt mondom hogy nem? nem akarom látni, nem akarok vele találkozni? azért kellek neki mert én nem adom oda magam neki?
nem állsz vele szóba és kész, telefont nem veszed fel, akkor lekopik, nincs szükséged arra, hogy hallgasd, milyen alak vagy, ugye?
A kérdező hozzászólása: annyi a helyzet, hogy amióta kiraktam, három hete, azóta még nála vannak a cuccaim és csak személyesen akarja odaadni...nem tudok tõle addig megszabadulni!fontos dolgok vannak nála!de õ vidéken lakik.és ritkán jön pestre.azt mondta utazzak le én hozzá, de én nem fogok mert akkor tudom hogy rávenne hogy maradjak ott éjszakara és tudom ez a célja.
Menj valamelyik barátnõddel vagy rokonoddal. Aztán meg soha többé ne vedd fel neki a telefont. Vagy ha tudod pótolni a cuccaidat, akkor ne is foglalkozz tovább vele.A végén még nemcsak szavakkal bántalmazna, hanem jól meg is verne és utána még meg is erõszakolna.
azért mondja hogy rossz voltál az ágyba, meg hogy mással jobb mert húzza az agyadat, azt akarja elérni hogy te bebizonyísd hogy milyen jól sexelsz, ezt akarja csak elérni ezekkel, meg hogy te gyere le a cuccaidért, ezt is azért mert rádmászik és lehet eléri hogy sexeljetek.. hiányzol neki, nemileg biztos..
aztán úgy is legyen.


Miért mondja azt mindenki - akár idősebb, akár fiatalabb - hogy az embernek fiatalon kell kiélvezni az életet?

Ezt azért kérdezem, mert úgy vélem ezt b?ven meglehet tenni kés?bb is. Szerintem egy életen át kéne ezt csinálni, és kés?bb sem "betokosodni", és kesergetni az elmúlt fiatalságot.

Legjobb válasz: Az életet bármikor lehet "kiélvezni". De azért mondják,mert amíg nincs család, gyerek, addig lehet igazán. Szerintem az életünk folyamán mindaddig lehet, amíg te akarod . Minden kornak meg van a szépsége, nehézsége,de vannak akik csak 50 felett tudják "kiélvezni" az életüket.

Az életet bármikor lehet "kiélvezni". De azért mondják, mert amíg nincs család, gyerek, addig lehet igazán. Szerintem az életünk folyamán mindaddig lehet, amíg te akarod . Minden kornak meg van a szépsége, nehézsége, de vannak akik csak 50 felett tudják "kiélvezni" az életüket.
AZ életet akkor kell kiélvezni, amikor lehetõség van rá. fiatalon még kevesebb dologra kell ügyelni, és több a szabadidõ. Késõbb már a munka (és tanulás) mellet fenn kell tartani a háztartást, gondoskodni kell az emberi kapcsolatokról és egyéb dolgokról. Fiatalon még tanulékonyabb az ember, késõbb már eldönti, hogy mire van szüksége, és jobb esetben lehetõségeihez mérten szórakozik.

A filmekben a helyes csávó randit akar, a csaj meg visszautasítja, erre a fiú mindent megtesz. Veletek megesett már ilyen? Miért mondanék nemet ha dögös a pasi?

el?fordul ilyen az életben is? Vagy ilyenkor a fiú lekopik, az már túl romantikus, h még er?lködjön, randizzon vele a lány!?

Legjobb válasz: A film az film, a valóság meg az élet. Amúgy biztos vannak esetek, amikor a valóságban is nemet mondana egy lány egy szexi pasinak. pl, mert. 1. Van már párja 2. Kelleti magát; élvezi, hogy szivathat egy pasit 3. Mivel relatív a jó pasi kifejezés, talán neki épp nem az esete (pl. nekem az Isten sem magyarázná meg, hogy Brad Pitt jó pasi...) 4. Nõi logika = 0 21L

A film az film, a valóság meg az élet. Amúgy biztos vannak esetek, amikor a valóságban is nemet mondana egy lány egy szexi pasinak. pl, mert. 1. Van már párja 2. Kelleti magát; élvezi, hogy szivathat egy pasit 3. Mivel relatív a jó pasi kifejezés, talán neki épp nem az esete (pl. nekem az Isten sem magyarázná meg, hogy Brad Pitt jó pasi...) 4. Nõi logika = 0 21L
Hát én próbálkoztam, sokáig és még csak egy normális nemet sem kaptam. A lány egyszerûen élvezte, hogy valaki kapar utána aztán mikor már kellemetlen volt neki jött a "ne zaklass" és a "legalább beszéljünk"-ra a "nekem nincs mit mondanom" és a "nem érdekel mit vergõdsz". Írtam verseket, volt virág több romantikus film is kijött volna abból amit mûveltem. Többnyire bejövök a lányoknak (kaptam már sok pozitív visszajelzést) és kedves vagyok. Tipikus jófiú, de az ilyenek többnyire pofára esnek.
23:16, a 4.-et jó volt végre egy nõ "szájából" is hallani! Ezért már megérte bekapcsolni a gépem!
5. Csak mert és kész :D
dehogy nincs ilyen, és elvileg a lányok értékelis is a teperést. De nem mindegy, hogy meddig csinálod, ezért nem szabad megállni egy nõnél, és ha összejössz egy 2. nõvel, mert õ nem mondott nemet a randira.... akkor majd az 1. kesereghet
A kérdező hozzászólása: csak én azt nem értem, h oké h egy lány élvezi, h tepernek érte, DE: én nem mernék nemet mondani, mert félnék, h akkor azt nemnek is veszi, és soha többet nem próbálkozik, akkor meg kesereghetnék, h miért hagytam elszalasztani, amikor bejött. Pedig nem nézek ki rosszul, meg alapvetõen én is jó visszajelzéseket kapok, de lehet h nincs önbizalmam..mármint biztos :)
Én nem szoktam próbálkozni egy "nem" után. Megalázónak érzem, hogy egyértelmû visszautasítás után még én nyomuljak.
elõfordul, én leráztam egy srácot félig-meddig, mondjuk a "nem" szót nem mondtam ki de nem foglalkoztam vele, utána igyekezett nagyon szegényke (de ez csak utólag derült ki :S:D) pedig én csak azért kerültem egy picit mert akkor még valaki más is tetszett és bizonytalan voltam.. de aztán megváltoztak a dolgok :)
A külsõ nem minden. Én is jól nézek ki, mégsem kellek senkinek.

Miért fontos a pasimnak mellettem az önkielégítés (táv. kapcsban), ha azt mondja, hogy megkap mindent tőlem és nem akarja, hogy változtassak?

Legjobb válasz: A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.

A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.
ezen nem tudsz változtatni sem te, sem más. Hagyni kell hadd csinálja. Jó tudom hogy zavar, de téged ettõl függetlenül ugyanúgy szeret. Attól még, hogy megkap tõled mindent, még úgy látszik erre is szüksége van. Biztos vagyok benne, hogy azelõtt is csinálta mielõtt megismert volna téged. Õ ilyen..és ne is próbáld lebeszélni, mert akkor azt is elérheted, hogy a kedvedért azt mondja már nem csinálja, és az már régen rossz ha hazudozni kezd. Ha tiltod, annál rosszabb lesz!
minden férfi ezt csinálja.nyugodj meg.
Azért mert a távkapcsban nincs szex olyan sûûrn, mint ahogy neki kell. Örülj, hogy csak magához nyúl, nem pedig más csajhoz.
En is sokaig eltem tavkapcsolatban.... En is megkaptam tole mindent o is tolem, de amikor nem voltunk egyutt, akkor en is magamhoz nyultam meg os is :D....ez igy normalis... ha tiltani fogod, vagy szemere veted minden egyes talalkozaskor, akkor szerintem ramehet a kapcsolatotok...szoval kezeket a paplan ala, eljenek a csajok!
Azért, mert egészséges. Ha nem távkapcsolatban élnétek, hanem minden nap szexelnétek, akkor is csinálná. Egyébként meg ezzel örömet szerez saját magának: Miért zavar ez Téged?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!