Találatok a következő kifejezésre: Miért mondja barátnöm mindenre (8 db)

Miért mondd el mindent a legjobb barátnőm amit elmondok neki?

az van hogy ha én mondjuk elmondok neki valamit akkor másnap már valaki tudja! Múltkor volt olyan hogy csináltam egy msn-t másikat és szivattam de csak vicc meg alap hogy ezt csináljuk és az volt hogy mindenki tudta mire elmondtam volna neki hogy csak vicc volt mindenki utált majd nem szószerint értem..hát szegényt elég jólbeszopattad!!!és ezek a válaszok meg furán mondják

Legjobb válasz: Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Az ilyen nem barátnõ. A titkok azért titkok, hogy megtartsuk 1-2 ember között. Lehet beszélned kellene vele, hogy ez így nem okés, ha továbbra sem változik meg, akkor szerintem "szakíts" vele.

Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Az ilyen nem barátnõ. A titkok azért titkok, hogy megtartsuk 1-2 ember között. Lehet beszélned kellene vele, hogy ez így nem okés, ha továbbra sem változik meg, akkor szerintem "szakíts" vele.
A kérdező hozzászólása: hát de õ szószerint a legjobb barátnõm és csak ez az egy hibája van szerintem ez még nem a világ de olyan rossz hogy ezt megteszi és hát ez van!! ma meg különösen fura volt velem!! de anyira szeretem!!
Szia :) Barátkozz vele, viccelõdj vele nyugodtan, de a titkaidba, magánügyeidbe NE avasd bele.
A kérdező hozzászólása: Hát ugy nem is avatom de azt mondta hogy ezt muszáj volt valakinek elmondania és az a valaki elmondta a legjobb barátnõjének a legjobb barátnöje meg az összes többi lánynak és ez majdnem minden alakalommal igy megy sajnos :/
talán mert nem is a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Hát de nagyon jó barátnõm de nem tudom hogy miért mindig az a válasza hogy valakinek el kellett mondanom :(

8 hetes 3 napos kismama vagyok! Nagyon rosszul esik, hogy az összes barátnöm leordit, hogy minek mondom el mindenkinek, hogy kismama vagyok mert még nem is biztos hogy megmarad a baba! Miért ilyenek? És tényleg nagy veszélyben van még a baba?

Ez olyan csodálatos érzés hogy nem tudom magamba tartani!

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!! Mi 6 hetesek vagyunk, és már mindenki tudja! Ne törõdj a barátnõiddel, csak ÖRÜLJ és VIGYÁZZ MAGATOKRA!!

Mikor én megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor én is tudtam, hogy van ez a babona, hogy nem szabad elmondani senkinek 12hétig, mert azután már biztosabb, hogy megmarad, de én úgy voltam vele, hogy ha a sors úgy akarja akkor megmarad, ha el is mondom valakinek. Munkámból kifolyólag rengeteg ember mozgott körülöttem így meg kellett mondanom, hogy baba lesz. Amúgy meg nem csak a 12. hét a vízválasztó, mert utána is történhet olyan dolog ami miatt nem marad meg vagy el kel vetetni. Szóval szerintem ha úgy gondolod mond el nyugodtan akinek szeretnéd. Én is ezt tettem és hozzá is tettem, hogy igen tudom ilyenkor még nem szokták elmondani, de ha meg akar maradni akkor úgyis megfog. És ha úgy jársz mint az egyik válaszoló, hogy 5. hónapban beteg lett a baba, és akkor már az ember biztosan úgy van vele, hogy megmarad, de sajnos neki nem így lett. Szóval ennyi erõvel akkor nem kell elmondani senkinek, csak ha már rákérdeznek, mert látszik. Baj bármikor történhet sajnos. Ha úgy érzed hogy ezt az örömöt meg szeretnéd osztani másokkal akkor tedd azt és ne törõdj a barátnõkkel. Jó egészséget és vigyázz magatokra!
Én sem tudtam magamban tartani, elmondtam már mindenkinek az elején.
Ne foglalkozz vele, nem tudja átérezni az örömödet. Vagy nagyon jót akar, vagy nem is igazi barátnõ. De a 12.hétig azért bármi elõfordulhat, de kíméld Magad. Problémamentes terhességet és szülést. :-) 20hónapos törpi anyukája
nekem ez a 3.terhességem.Az elsõ kettõt alig, hogy pozitívat teszteltem már híreszteltem is, hogy terhes vagyok. Sajnos a 2.terhességem 5.hónapjában meg kellett szakítani a terhességet, beteg lett a baba. Iszonyú rossz volt utánna, majd elsírtam magam, mikor mindenkinek egyenként kellett elmondani mi történt! Ilyenkor persze nem pletykálnak, pedig jobb lett volna. Most ismét terhes vagyok túl a 16.héten és csak a férjem tudja!! Nekem a 18 hetes uh-on derült ki a baj, azon még túl szeretnék lenni. A barátnõid pesszimisták, nem minden esetben történik baj, de elõfordul. Élvezd a terhességet.
Amikor en terhes lettem csak par embernek mondtam el.A szuleimnek nem.Mivel kulfoldon vagyok.Varni szerettem volna amig elmulok 12 hetes.Sajnos a 11 heten elment a baba.utolag belegondolva jo hogy nem mondtam el mert az a par ember akiknek elmondtam mindig kerdezte hogy van a baba es mindenkinek elkellett mindig mondanom mi tortent es szornyu volt!Most ujra babas vagyok hala istennek!Remelem most minden rendben lesz!De most is varok!!!!!De nagyon varom hogy elmondhassam foleg a csaladomnak!De mindenki mas!!!!En is nagyon boldog vagyok!!!!!Csak felek bejelenteni nehogy megint gond legyen!!!!!De ha te ugy erzed hogy elmondod mindenkinek akkor ez persze normalis!Szerintem ezzel mindenki igy van!!!!!! Jo babavarast!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok:D!
Amikor nekem a teszt kimutatta hogy terhes vagyok, meg sem vártam mig a doki is megvizsgált másnap már minden munkatársam tudta, mert akkora boldogság volt bennem hogy úgy éreztem az egész világnak ki tudnám kiabálni. Azok a barátnõk talán nem is igazi barátnõk. Sajnos ténleg van amikor nem marad meg a baba valamilyen ok miatt, de szerencsére ez ritkábban fordul elõ. Szerintem ne aggodj feleslegesen, minden rendben lesz és ne hagyd hogy el bizonytalanítsanak. Szép babavárást.
Szia! Gratulálok!! Mi 6 hetesek vagyunk, és már mindenki tudja! Ne törõdj a barátnõiddel, csak ÖRÜLJ és VIGYÁZZ MAGATOKRA!!
en 7 hetes es 3napos vagyok, es amikor kiderült, en sem birtam ki, hogy magamban tartsam.mära mär mindenki tudja a környezetemben.szerintem annak mond el akinek akarod.nem kell titkot csinälni ebböl.attol meg nem marad meg a baba...ugyhogy csak örüljünk együtt!! :)
Lehet, h irigyek, de azért egy kicsit igazuk van. Én a 12. hétig nem szóltam senkinek, csak a párom tudta. 2 vetélés után már nem mertem újságolni túl hamar. Nagyon rossz, amikor ismerõsök megkérdezik egy vetélés után, h "na és h viseled a terhességet?", és akkor kell elmesélned, h sajnos elment a babó. Aztán jön a sajnálkozás, amitõl még rosszabbul érzed magad. :( Én már kétszer átéltem, harmadjára óvatosabb voltam. Van olyan távolabbi ismerõs, aki csak most tudta meg a babát, pedig már mindjárt szülök. :) Szóval annak mondod el, akinek akarod, és akkor, amikor akarod, de ha mégis baj lenne (ne legyen!!!), akkor nagyon rossz lesz mkinek magyarázkodni. Ne sértõdj meg rajta, ha a barátnõid ezt mondják, valszeg csak jót akarnak! Kívánom a legjobbakat! A. :)
Egyáltalán nem akarlak megilyeszteni, de a 12. hétig még bármi történhet. Persze nem így kell nézni a dolgokat, legyél boldog és hidd, hogy minden rendben lesz! Csak sajna én jártam így, hogy terhes lettem, mindenkinek újságoltam a nagy hírt, aztán a 10.héten kiderült, hogy nem él a baba. Nagyon rossz volt, de a legrosszabb az volt, hogy aki ezt még nem tudta, úgy beszélt velem mintha minden rendben lenne. Mindenkinek újra és újra elmondani, hogy mi történt, az maga volt a borzalom!! Ezért szokták azt mondani, hogy csak akkor mondd el ha már túl vagy az elsõ pár kritikus héten. Remélem ezt neked soha nem kell átélned!! Sok sikert!
Szerintem ezek a barátnõk egyszerûen irigyek, ne foglalkozz velük. Vigyázz magadra és nem lesz semmi gond. 20 hetes kismama
Szia! Annyira megértelek, nekem az egyik "barátnõm" azt mondta hogy nem gratulál majd csak 3 hónap után... hát nem tudom, elég rosszul esett, én most vagyok 7 hetes 4 napos, de szinte mindenki tudja már, nem gondolok a legrosszabbra, nem is szabad. Boldog Babavárást!!!
Az elõzõ vagyok, azt még elfelejtettem, hogy ha meg úgy alakul a dolog, hogy nem marad meg valami miatt, akkor azt is fel kell vállalni, akkor azt kell mondani, hogy sajnos nem maradt meg próbálkoztok amint lehet és le is zárni a témát mondván hogy nem akarsz beszélni a dologról. Könnyû ezt mondani de mi mást tehet valaki, hogy ha így alakul.
én a két csíkos után elmondtam a családnak. mindenki nagyon örült. utána tudták meg a barátnõk, néhány "fontosabb" kolléganõm. és nem rég a fõnököm. nekünk midenki örült. szerintem nincs vele gond ha elmondod. 13 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nekem is muszáj volt elmondani, mert elég veszélyes munkahelyen dolgozom:(! Vegyszerekkel és festékekkel de már itthon vagyok táppénzen mert az üzemorvos nem engedi hogy dolgozzak! Nálunk is mindenki örült nagyon hát bizom benne hogy nem lesz semmi gond sokat pihenek és csak a babára gondolok:D!
A pozitív tesztet tudta csak a párom és a szuleink, ill. egy barátnom-kolleganom, aki szintén babát várt:) Alig bírtam magamban tartani, legszivesebben kiabáltam volna. Persze, aki rákérdezett már, annak nem hazudtam, de úgy igazán kb. egy hónappal késobb meséltem (8-1O hét). Elég nagy félsz volt bennem, mert pont akkoriban sajnos elvetélt az unokanovérem a 14. hétben. De szerencsére nem volt gond. Ne félj, nem kell negatívan gondolkodni, de azért csak vigyázz magadra! Sajnálom, hogy a barátnoid ilyen pesszimisták!
Lehet, hogy a barátnõid közül is többen átesetek már korai vetélésen, azért próbálnak óvni. Aki végigcsinál egy ilyen szomorú esetet, az egész máshogy látja a dolgokat. Sajnos tapasztalatból tudom. Amikor mindenkinek el kellett mondani, hogy nem maradt meg a baba, akkor derült ki, hogy hány ismerõsöm járt így, csak senki nem reklámozza. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos hogy a barátnõid gonoszak, vagy irigyek. Boldog babavárást, és problémamentes terhességet kívánok! 23 hetes kismama
Nekem ezt a párom mondta hogy irjam le.:Én büszke lennék hogy gyermeket várok a barátnõd fejét megszard le!!
Valami olyat ezek szerint amit szinte senki nem:DD
"Tudod mi a különbség a szex és a lego között? Nem? Akkor csak legozzál"
A kérdező hozzászólása: Egy baráttal kell megbeszélni a problémákat, ha kell. Egy kapcsolatnak 90%, hogy vége lesz, utána pedig akár csak bosszúból is kiadhat mindent.. Viszont egy igaz barát sosem fogja.
Miért ki mondja hogy kell?
A kérdező hozzászólása: Nincs lényege a párkapcsolatnak, maximum a házasságnak. Annak is maximum >=20 év után, miután feltétel nélküli bizalom alakult ki mindkét részrõl. Barátokra van szüksége az embernek-és egy olyan barátra, akivel extrák vannak..
Nem tudom, lehet csak a mi kapcsolatunk ilyen de mi egyszerûen nem tudunk egymás nélkül létezni egyszer szakítottunk 1 hónapig voltunk külön de most újra együtt vagyunk és nem is bírnám nélküle olyan szinten támaszkodom rá és tényleg neki csak én vagyok az egyetlen jó dolog az életében mert amúgy szar az élete és én is csak úgy bírom elviselni a ok rossz dolgot, hogy ott van velem .
Igazából nem muszáj, de a párkapcsolat egyik alapja a barátság. Nekem a párom a legjobb barátom is egyben, barátok is árultak már el, szóval nem attól függ az árulás, hogy milyen viszonyban vagy a másikkal. Ennyi erõvel semmilyen emberi kapcsolatnak nincs értelme, hiszen véget érhez, kihasználhatnak.


Miért mondja mindenki, hogyha nem veszek tudomást a nőkről, akkor majd jönnek barátnőnek?

Miért mondja mindenki, hogyha szarok a n?k fejére, akkor majd jönnek barátn?nek? Egyszer?en nem igaz! Oké, legközelebb ha bemegyek egy buliba, elkiáltom magam "minden n? le van szarva!" akkor mind sorbaáll értem? Nem beszélek senkivel, semmi, majd jön, nem? Magyarázza el valaki...

Legjobb válasz: Ezt már csak azok mondják, akik tanácstalanok. Egy kapcsolat megalakulásához mind2 félnek tenni kell..

Ezt már csak azok mondják, akik tanácstalanok. Egy kapcsolat megalakulásához mind2 félnek tenni kell..
Na ez nem egészen így van... Életem Szerelmére úgy találtam rá, hogy nem is kerestem. A "nem veszek tudomást" dumát ne úgy értsd, hogy nem szólsz a nõkhöz, hanem hogy nem csajozós dumával mész oda...
sajnos ez csak akkor mûködik ha jól nézel ki, ha nem akkor csak szívességet teszel a nõknek azzal hogy leszarod õket
jelenlegi barátnõmmel úgy jöttem össze, hogy két és fél évig küzdöttem érte, mindig mellette voltam, õ persze csak legjobb barátként tekintett rám, de azért végig tudta mik a szándékaim. Aztán besokalltam, azt mondtam na most már elég, többször már nem csinálok magamból hülyét, nem leszek a játékszere, és elegem lett belõle, facerõl is letiltottam, látni se akartam többé. Ezután pontosan 16 nappal összejöttünk, és azóta is boldogok vagyunk együtt. Ezek után én meg vagyok róla gyõzõdve, hogy van igazság a dologban.
Az ember jobb szereti az olyat, amit nehezebben ér el, ezt azért tapasztalhatjuk. Ha egy lányra ráfeszülsz, az neki csak "játék", kell a fenének, ha már meg is van. Viszont ha nem törõdsz vele, elérhetetlennek tûnsz, vagy legalábbis nehezebben kaphatónak, ami csábítóbbá tesz Téged. De ettõl még nem lesz az emberbõl, púposból fehér herceg. :) ) De azért ez nem csak a nõkre irányul, ez általános emberi tulajdonság, a fentiek. Semmi lealacsonyítás, mielõtt félre értené bárki is.
valakinél mûködik, valakinél nem mivel alapból lesz.rom a pasikat így csak õk jönnek hozzám beszélgetni én sose, ezért ha a pasi is lesz.r és nem kezdeményez, akkor semmi esélye mert nekem nem fog feltûnni vagy úgy érzem nem jövök be neki és akkor nem égetem magam :D de biztos van olyan csaj aki akkor kezd el teperni ha keresztülnéznek rajta
Mert ez az igazság. amúgy meg nem kiabálgatni kell a buliban, hanem úgy kell viselkedni. A [email protected]ás nem azt jelenti hogy szóba se állsz velük, hanem hogy nem nyalod a talpukat és nem loholsz folyamatosan a nyomukban. De ennyi ésszel inkább ne csajozz!
Ostoba hulladék tanács. Én le se szarok magamon kívül senkit, és megnyugodhatsz, soha nem is volt nõm. Lehetett volna, , nyitottak felém azért, de nem foglalkoztam velük. EZt ne úgy értsd, hogy "szia, bassz meg" volt a nyitás szövege felém, csak úgy érdeklõdtek irántam, de én nem foglalkoztam velük. Egyszerüen ha nem vagy partner, akkor nem lesz sose senkid. Ha nem közeledsz hozzájuk, akkor õk sem fognak. Néha, ritkán van egykettõ aki kezdeményezõsebb, azokat nem érdemes elszaljtani, ha tetszik is, de a többsége bamba bírka, elvárják , hogy a férfi kezdeményezzen , sajnos ez van. Enm tudsz ezellen a jelenség ellen mit tenni. De az a duma viszont igaz, hogy ha nem keresel konkrétan, nem is foglalkozól a párkeresés gondolatával, és amikor nem számítasz rá, akkor lesz ott majd valahol egy olyan tündérke, akit neked szánt a sors. Más kérdés, hogy megragadod e a lehetõséget, vagy azt is kihagyva marad az örök magány.
újabb ember ki nem érti a lényeget!

Mindenki azt mondja hogy cuki helyes jó pasi vagyok aranyos izmos stb de miért nincs barátnöm? Mit rontok el?

Valaki segítsen már hogy csajozzak akkor be mindenki jókat mond de még sincs senkim :(

Legjobb válasz: Egy izmos pasi legyen férfias és ne cuki.Lehet, hogy a körülötted lévõ lányok olyannak tartanak, akinek mindenfélérõl lehet beszélni, meghallgatja õket meg ilyenek. Ez nem minden esetben jó, mert csak barátként tekintenek így rád.

Egy izmos pasi legyen férfias és ne cuki.Lehet, hogy a körülötted lévõ lányok olyannak tartanak, akinek mindenfélérõl lehet beszélni, meghallgatja õket meg ilyenek. Ez nem minden esetben jó, mert csak barátként tekintenek így rád.
Elõttem szólónak mondanám, hogy nem szabad általánosítani. Vannak szeretetigénylõ tizenévesek. A kérdezõnek pedig csak annyit, hogy nem kell erõltetni ezt a csajozás dolgot. Akkor jön a szerelem, mikor nem keresed. :) Ez a "cukiság" dolog meg... hát nem tudom... egy pasi inkább legyen férfias, mint cuki.
*szeretetet igénylõ. sry
Ugyan ez a helyzet nálam is de kezdem kapisgálni. Szerintem az a baj, hogy túlságosan is ez megy, hogy: barátnõkell, barátnõkell, barátnõkell. Akár mennyire akarsz szeretni, imádni, elkényeztetni egy nõt, NEM SZABAD. Szard le, félvárról kezeld. Azthiszem csak így lehet lányhoz jutni tizenévesen. Úgylátszik a tizenéves picsák semmibe veszik ha valaki szeretni tudná õket. Mivel én nemigazán tudok így bánni egy nõvel ezért nekem valszeg nem lesz még egy ideig barátnõm...
lehet h pont azzal van a gond h CUKI vagy. ez elég gáz ha egy srácról ilyet modnanak
csajozasitanacsok.hu
És ha nem kell feltétlen szerelem? Ennyire ne legyünk már nagyvonalúak..én jólérezném magam egy nekem külsõre bejövõs csajjal is. Nem kell feltétlen a szerelemm mert az ritka, ezért nem is várom el hogy mindig legyen. De attól még szükségem lenne egy csajra, akivel együttlehetek, ölelhetem és érezhetem, hogy mellette férfi vagyok. És nem úgy mint egy haver csaj mellett, mert olyan, hogy haver csaj olyan nemlétezik, és a havercsajt nem lenne szokás dugni. Nekem annyi az össz igényem, hogy legyen egy aranyos csaj akivel együtt lehetek. Olvasgatom itt a sok hatalmas problémát hogy hogy kell csókolózni, meg hogy mozogjon a csaj a pasin lovaglóba. Aki ennyire idióta, tapasztalatlan és hülye, annak hogy jut barátnõ/barát??? Ezt nem értem én..
A kérdező hozzászólása: igen nekemis szükségem lenne egy csajra akivel megértem magam nemszükséges a szerelem csak egy lány aki tetszik nem szerelembõl hanem csak azért mert szép és jó
Magam is azon gondolkodom, hogy az izmosság meg az hogy valaki cuki, hogy jön össze.Sok jelzõt hallottam már pasikra, de ezt így együtt még nem.Szerintem próbálj meg lazább lenni a lányokkal, ismerkedjél, beszélgess velük stb., de ne lássák rajtad annyira, hogy neked mindenáron barátnõ kellene már. Meg próbálj meg másmilyen lányokkal ismerkedni, akikkel eddig próbálkoztál.A cukiság helyett inkább férfiasabb legyél, és vedd lazábban a dolgokat.Talán így több szerencsével jársz ezután.
A kérdező hozzászólása: beszélgetek velük jófej akarok lenni de akkor megint csak havernak néznek és nekem már épp elég csaj haverom van aki am bnömnek is tökéletes lenne csak nemtudom öket hogy kéne felszedni :(
Szerintem te még egy nagyon fiatal fiú vagy, és a korodbéli lányoknak már idõsebb srác kell. 1-2 éven belül hidd el minden megoldódik.
En egy csaj vagyok es most leirom a velemenyem. ;) Szoval nekem az elso egy fiun amit megnezek az az arca. Pozitivan hat, ha jokedvu es sokat mosolyog. Fontos, hogy legyen jokedelyu es legyen jo humora. Az mindig jo jel, ha sikerul megnevettetni egy lanyt. Ezen kivul nagyon fontos, hogy legyen batorsaga lepni es tudatni velem, hogy o tobbet akar, mint puszta baratsagot. Az is lehetseges, hogy tul sok lany baratod van es nem is veszik eszre, hogy te nem megegy baratot szeretnel, hanem egy baratnot. Szerintem a te esetedbe egyszeruen tudatnod kellene a szandekaidat...

Miért mondja a barátnöm mindenre hogy talán, ha szexről van szó?

szexröl van szo mindig hogy talán...egy hétig nem vagyunk együtt hétvégén mondom de jo lesz a szex erre aztmondja talán...mi a baja?

Legjobb válasz: szia. talán õ már nem ugy áll a dologhoz. rég együtt vagytok, lehet hogy kezd kihúlni részérõl....

szia. talán õ már nem ugy áll a dologhoz. rég együtt vagytok, lehet hogy kezd kihúlni részérõl....
Ööö...határozatlan? Vagy õ talán nem is úgy gondolja. Kérdezd meg, hogy mi jó, és mi nem jó neki a szexuális életetekben.
Hát ha folyamatosan a szexrõl beszélsz vele ne csodálkozz !!! 1 hétig nem látod és arrol dumáltok hogy de jó lessz a sex? hát ez elégé szegényes...
Talán :-) nem szereti az elõre eldöntött dolgokat. Ne beszéld meg elõre vele. Menj el hozzá, és csábítsd el :-) Szerintem akkor nem nagyon fog tiltakozni :-)
A kérdező hozzászólása: igyvan ezen énis agyaltam, hogy énis eljûátszom vele amikor ö mondja majd vagy valami hasonlovan amit nagyon akar :D

Szerintetek miért mutat nem törődést a barátnőm irántam pedig mindent megadok neki nem mondok soha nemet neki nézem minden kívánságát egy szó és meg is csinálom aztán alig hív alig jön MSN-re. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ez valószínüleg azért van,mert mindent megkap,és így nem érzi annak fontosságát,hogy törõdjön veled,hiszen a kisujját sem kell megmozdítania,te így is mindent megteszel neki.Egy pasi,akkor érzi jól magát,ha egy nõért küzdhet,nem szabad egybõl mindent elé tenni,elveszted a varázsod...Hány éves vagy? Nem bántásból írtam...

Ez valószínüleg azért van, mert mindent megkap, és így nem érzi annak fontosságát, hogy törõdjön veled, hiszen a kisujját sem kell megmozdítania, te így is mindent megteszel neki.Egy pasi, akkor érzi jól magát, ha egy nõért küzdhet, nem szabad egybõl mindent elé tenni, elveszted a varázsod...Hány éves vagy? Nem bántásból írtam...
hát ez elég nagy probléma szerintem kicsit fogd vissza magad ne légy ennyire papucs
Félreolvastam, bocsi :) :) :) :)
Elõzõ voltam, általában a lányokra jellemzõ ez a tulajdonság, ezért a szemem kijavította a mondatokat...:D:D:D
A kérdező hozzászólása: am 19 éves múltam.
szerintem is fogd vissza magad. nekem volt már papucs barátom, hidd el, nem jó az. azért a lány is küzdhet egy kicsit:)

Mindenki mondja, hogy nem jó, ha az oszt. Társad egyben a barátnőd/barátod is. Miért van ez, mi ebben a baj?

Az oké, hogy mindennap látom, de akkor is...

Legjobb válasz: ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)

ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)
Gondolj bele, mi történik ha nem jön össze/megromlik a kapcsolatotok. Ezért.
Második vagyok...bocs, h nem értem, de szerintem nem én vagyok a hülye...ugyanis ha már fel teszed a kérdést, legalább azt, h "osztálytárs" ki lehetett volna írni...de ha ennyit sem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:20, örülök, hogy egyetértünk:DD
Nekem is ezvolt mint ami neked mostvan. csak én a lány vagyok, Idén kezdtem a 9.et:) és szeptember végén összejöttünk.Rá 2 hónapra szakítottunk :( nem túl jó minden nap látni...de ha kivánc vagy rá h mien szar akkor teis próbáld ki xxD de ismerek olyan párt akik 9.be összejöttek utána szakítottak és ballagás után újra öszzejöttek :)
én is így gondolkoztam de aztán arra jutottam hogy nem akarom kihagyni, 10 hónapja vagyunk együtt, és imádjuk egymást..a szakításról meg annyit hogy tudni kell kezelni ahelyzetet.szerintem.
A kérdező hozzászólása: eddig nekem is ez volt, de most gimiben (9.-es vagyok) van egy lány, akibe szerelmes lettem, de akkor hagyni kéne?:S
én amúgysem szeretem a korombelieket
A kérdező hozzászólása: határozottan van benne valami...
énis így gondoltam h mér lenne baj?! de már vége és elég sz*r h minden nap látnom kell
Azt a mondást sem hallottad, hogy "házinyúlra nem lövünk"?
hááthh jah:)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor "csak" a szakítás miatt?:p
majd amikor szakitotok meg látod hogy mért intenek óva az osztálytársaktól!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi nem világos, én csak arra gondoltam, hogy biztos hallottad már, hogy "osztálytárssal nem jó kikezdeni" ésatöbbi, na erre lennék kíváncsi, h miért nem jó... Mert én nem találok benne kivetnivalót^^
mert a kapcsolat közbe kevesebbet találkoztok délután, este mert minden nap elég sokat látjátok 1mást. A kapcsolat után meg, hát szerintem nem kell elmagyaráznom...akkor meg az a baj hogy minden nap látod. Tapasztalatból mondom...:S
Én ezt a kérdést nem értem...
A kérdező hozzászólása: jójó tényleg ki lehetett volna, sry^^ de am nem sértésnek szántam azt, h "nem tudom, ezen mit nem lehet érteni", ha annak vetted...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!