Találatok a következő kifejezésre: Miért mondja, szeret, ha nem úgy (3 db)

Miért mondja, hogy szeret, ha nem úgy tűnik?

Mikor mondom a páromnak, hogy szeretem, akkor azt mondja, hogy ? is. Ha mondom, hogy számomra Õ az egyetlenegy, akkor mondja, hogy számára én.

Legjobb válasz: Valószínûleg van valami takargatnivalója, ha kavar mással azt eszedbe ne jusson eltûrni! Igenis vond kérdõre, sztem, és magyarázza meg, mert ezzel kb. téged nem tisztel.

Valószínûleg van valami takargatnivalója, ha kavar mással azt eszedbe ne jusson eltûrni! Igenis vond kérdõre, sztem, és magyarázza meg, mert ezzel kb. téged nem tisztel.
Azért mert hazudik, kihasznál.
Ne felhaborodva, mert akkor bizti te veszitel. de szepen kerdezd meg es mond meg h ez igy nem fer egy kapcsolatba, foleg ha te ilyensmit nem tudsz elnezni.Ebbol kiderul h atvert vagy sem. ha meg igen, akkor hagyd a francba, ennel sokkal jobbat erdemelsz!
ne legyél naív! dobd ki! ha igazán szeret visszakönyörgi magát

Párommal kb 4 hónapja élek együt, szerintetek miért lehet az hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben? Ha pl én nem kezdeményezek, akkor ő nincs is rajta az ügyön, pedig azt mondja szeret. Mi lehet akkor a baj, ?

Lehet hogy nem is szeret?????

Legjobb válasz: Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?

Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?
Ezt mi nem tudhatjuk, sok oka lehet. Lehet, hogy nem vonzódik hozzád, de az is, hogy esetleg magával nincs megelégedve. Mindenképpen le kell ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet szimplán csak szereti, ha te kezdeményezel. :P
A kérdező hozzászólása: Hát már sokszor rákérdeztem hogy mi az oka! de korrekt választ soha nem kaptam , azt mondja nem tudja miért. De szerintem az még túl korai lenne , hogy unja velem a szexet azt mondja hogy jó! normális dolog ez szerintetek hogy van amikor kb 5-6 napig , ha én nem kezdeményezek akkor nincs szex??
Kezdeményezz aztán hagyd abba. Úgy értem izgasd fel érd el hogy már õ is akarja aztán mondd hogy kimész egy pohár vízért vagy valami, aztán visszamész és csak lefekszel mellé, ha nem csinál semmit akkor, azt hiszem komolyan el kell mondanod neki az aggályaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ki fogom próbálni.Akkor már õ is benne van! ha én kezdeményezek, engem csak az zavar hogy mindig nekem kell. ezért ugy érzem nem kíván eléggé ha van ugyis jó , ha nincs úgyis jó!De ha meg kérdezem miért ilyen , a válasz "minden kapcsolatában ilyen volt" de én ezt nem akarom elhinni , még ilyen esettel soha nem találkoztam!
Az ötödik válaszoló vagyok, a "minden kapcsolatomban ilyen voltam" válasz.. Nem hangzik túl jól.. Én megkérdezném miért? Nem szeret-e kezdeményezni vagy aggódik hogy visszautasítja valaki vagy i a baj? Mert az nem jó ha pl kívánja a szexet és elfolytja mert nem akar kezdeményezni. Holott valószínû hogyha kezdeményezne akkor lenne belõle valami :D

Ha egy srác szeret velem lenni így is úgyis, hülyéskedni is tudunk de komolyan is beszélgetni, de azt mondja h nem akar se most se soha velem összejönni az tényleg úgy van? Ha ennyire elevagyunk kettesben és vonzódunk egymáshoz akkor miért?

Hizzáteszsem h volt azért sok balhénk,f?leg mert én féltékeny voltam,és úgy állítottam be a dolgokat mintha több lenne.ezen szerintetek változtathatnék?de az a legfurcsább h a sok balhé ellenére sem tudott megutálni,pedig lett volna rá alkalma.

Legjobb válasz: valszeg az az oka, h nem illesz hozzá lelkileg. másabb lányokat szereti belsõre az egy dolog, h tud veled hülyülni...

valszeg az az oka, h nem illesz hozzá lelkileg. másabb lányokat szereti belsõre az egy dolog, h tud veled hülyülni...
egy kapcsolat nemannyi h beszélgetünk és hülyülünk. lehet nemis tetszel neki, de jófej csajnak tart. ilyen simán van, és nemszeretne elveszíteni, mint barátot, mert annak tökéletes vagy.
A kérdező hozzászólása: de tetszek neki ezt elmondta.meg akkor nem lennénk úgy együtt.
mármint hogy úgy?
A kérdező hozzászólása: szex
lehet fordított pszichológia. úgy tesz mintha nem akarná, de közben arra vágyik.
szia! sztem probáld meg megbeszélni vele a dolgokat, mert hosszu távon csak kikészülsz lelkileg attól hogy szereted melletted van és nem lehetsz vele :(
nem akarom a kihasználni szót használni, de ez önzõség õ szerethet más csajt meg minden, szakít vele és ott vagy neki, ha nem lép akk hagyd el lehet, hogy úgy éled meg mint egy pasi, vagy barát elvesztését, de az ilyen nem barát hanem önzõ ha a szexre a srác felnõtt akk arra is h mérlegelje a helyzetet ha téged akar nem enged el, de ha annyira mégsem akar elenged ne akarjál a kis szexes csicskája lenni, még akk is ha megvan a belsõ összhang


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!