Találatok a következő kifejezésre: Miért mondja, szeret, ha nem (13 db)

Miért mondja, hogy szeret, ha nem úgy tűnik?

Mikor mondom a páromnak, hogy szeretem, akkor azt mondja, hogy ? is. Ha mondom, hogy számomra Õ az egyetlenegy, akkor mondja, hogy számára én.

Legjobb válasz: Valószínûleg van valami takargatnivalója, ha kavar mással azt eszedbe ne jusson eltûrni! Igenis vond kérdõre, sztem, és magyarázza meg, mert ezzel kb. téged nem tisztel.

Valószínûleg van valami takargatnivalója, ha kavar mással azt eszedbe ne jusson eltûrni! Igenis vond kérdõre, sztem, és magyarázza meg, mert ezzel kb. téged nem tisztel.
Azért mert hazudik, kihasznál.
Ne felhaborodva, mert akkor bizti te veszitel. de szepen kerdezd meg es mond meg h ez igy nem fer egy kapcsolatba, foleg ha te ilyensmit nem tudsz elnezni.Ebbol kiderul h atvert vagy sem. ha meg igen, akkor hagyd a francba, ennel sokkal jobbat erdemelsz!
ne legyél naív! dobd ki! ha igazán szeret visszakönyörgi magát

Honnan tudhatom, hogy azt érzi amit én érzek iránta? Miert mondja azt, hogy nem szeret ha nem azt mutatja.

Egy éve megismerkedtem egy fiúval...az elején megmondta, hogy nem akar szerelmes lenni.Engem ez akkor nem igazán érdekelt de id? közben bele szerettem.Azt mondta evel mindent elrontottam mert igy már túl komoly a dolog és ha ? komolyan vesz valamit annak csak féltékenykedés a vége...

Legjobb válasz: Kérdezd meg!

Kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: Áhh kérdezzem meg...szerinted az nem jönne ki egy kicsit hülyén... Állitólag a szerelem nem szavakból áll... Nem tudom csak én nem értek hozzá...
mondd neki, hogy szereted és várd a hatást :) nem hiszem hogy le akarna törni a csenddel ha nem válaszolj légy szomorú, és menj haza, ami nem azt jelenti, hogy hagyd el hadd vegye észre, fontos kifejezni a másik felé az érzelmeinket, ami nem mindig jelenti azt, hogy ezzel sebezhetõvé válunk
ezt a kérdést minimum 3x olvastuk két nap alatt..
A kérdező hozzászólása: Jo h figyeltek:p

Tök jókat szoktunk beszélgetni, de ő nem ír rám. Viszont azt mondja, hogy szeret velem beszélgetni? 1. ha szeret velem beszélgetni miért nem ír rám? 2. Ha nem szeret velem beszélgetni, miért mondja azt hogy szeret?

? a fiú én a lány

Legjobb válasz: Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)

Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) hát lehet nem tudom... de semmiképpen nem akarom megmondani neki, hogy miért nem ír rám, mert az olyanizé érted... ha nekem mondanák csak azért sem írnék rá:DD


Mert mindegyiknek ugyanezt mondja, kis buta!
Már nem azért, de a 22-évesre nõ ként néz, és stabil kapcsolatot lát benne. Benned meg a bolondot (már bocs) akinek elég csak bókolni meg minden, és úgyis beleszeretsz, hisz fiatal vagy.
tudom, hogy rossz hallani, de tuti nem szeret. hidd el bármelyik pasi a szemedbe tudja mondani hogy szeret. csak élvezi, hogy odáig vagy érte.
ha tényleg szeretne, otthagyná a csaját. nem szeret, csak kényelmes neki a helyzet, hogy egy kiscsaj odavan érte.
Így van, de nem akar veled lenni mert ha azt akarná már rég szakított volna érted.. -.-
Mert te odáig vagy érte! ÉS nem akarod elhinni h õ viszont nem! És bárki mondaná h kihasznál nem akarnád elhinni "mert tuti szeret".
16 évesen nem kellene belemenni ilyen h*lye játékokba ... Te sem örülnél, ha egy kis liba lenyúlná a pasidat ..szerintem .. :S
Mert nem szeret téged se, csak meg akar dugni, ennyi.
Az a baj, hogy valószínûleg úgysem fogsz hinni nekünk, mert a szerelem sajnos tényleg vak. De nézd meg, minden válaszoló ugyanazt mondja. Elég nagy az esélye annak, hogy igazunk van. 5 éve vannak együtt, megismert téged, és látta rajtad, hogy tetszik neked. Kiélvezi a helyzetet, de nem fogja felrúgni miattad a kapcsolatát.
Egész egyszerûen megfogalmazva: azért, mert ha azt mondaná, hogy csak meg akar dugni néhányszor, aztán azt is letagadni, hogy valaha találkoztatok, sosem feküdnél le vele.
Egy ehhez egészen hasonló eset történt meg velem is. A szám stimmel: 5 éve van együtt a barátnõjével, csak a fiú 21, a lány 20 éves. Rögtön elsõ este, amint találkoztunk, sokat beszélgettünk, és akkor mondta, hogy már nincs értelme a dolognak a barátnõjével, már szakítani tervez, ésatöbbi. De aztán, csak nem jött a dolog... Velem viszont igencsak kétértelmûen viselkedett- elhívott magához kettesben filmezni, futni voltunk (szintén kettecskén), és hasonlók. Nem történt semmi az ártatlan arcrapuszin és ölelésen kívül találkozáskor és búcsúzáskor. De a szavai és az egész viselkedése azt sugalmazta, hogy tényleg tetszem neki. A barátnõjével viszont folyamatosan csak abban az állapotban volt, hogy megcsalta a lány, nem tud már benne bízni, és csak az alkalmat várja, hogy szakíthasson vele. Aztán egyszer csak hopp, már kijelölt fb-n, telefonon se keresett soha, ésatöbbi. Megpróbálta a barátaimat ellenem fordítani, azt mondta nekik, hogy én hazudtam, sose voltunk kettesben, az a közös filmezés is nagyobb társaságban történt, meg hogy szereti a barátnõjét és nagyon nem akar szakítani vele. Azt is kitalálta a barátaimnak, hogy megfenyegettem a lányt. Szerencsére a barátaim ismernek annyira, hogy tudják, nem én hazudtam, de azért, volt pár kellemetlen bonyodalom ebbõl kifolyólag. Igaz, hogy esetünkben ez nem tartott 1 évig, csak 1 hónapig, de mint utólag belegondoltam és beszéltem másokkal, egészen egyértelmû, hogy kihasználta naivitásom és cseppet sem titkolt rajongásom. Egy cél érdekében, amit viszont nem kapott meg. És mikor alkalom lett volna, de nem adtam magam, azután szakított meg minden kapcsolatot. Fura, nem? Engem persze annyira nem vágott földhöz a dolog, hiszen egyrészt nem voltam szerelmes, másrészt meg igen rövid ideig tartott ez a huzavona, de azért, igencsak felháborodtam azon, hogy a barátaimat akarta ellenem fordítani. Csak azért írtam ezt le, hogy lásd, ha tényleg tervezi a szakítást, akkor azt pár napon/héten belül megteszi, még ha 5 évig is jártak együtt. Az a pasi, akivel nekem dolgom volt, még mindig együtt van a lánnyal, pedig velem hónapokkal ezelõtt próbált jóban lenni.

A párom csak akkor mondja hogy szeret, ha "ittas". (nyugi nem sűrűn : ) ) Most akkor szeret? Akkor miért csak akkor mondja? 28/L

Legjobb válasz: nem tudom szó szerint, de van egy mondás: az ittas ember õszinte ember.

nem tudom szó szerint, de van egy mondás: az ittas ember õszinte ember.
a részegek és a gyerekek mindig igazat mondanak :D am a szeretetet nem ki mondani hanem ki mutatni kell :D 19F
Máshogy fogalmazva: onnantól nem nyomasztják már az egyéb gondjai, az érzelmi életével tud foglalkozni. :)
Igen, és van olyan részeg is, aki onnantól mindenkit szeret..
Ez egy gátlás, amit az alkohol felold.:) Egyébként, ha érezteti veled, hogy szeret téged, akkor szerintem nincs gond.

Szerintetek miért nem akar velem sexelni a párom? Egy hónapban max.3-szor ha együtt vagyunk. Azt mondja szeret meg kíván de miért nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.

Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.
Mert érzi, hogy sokszor nem õt kívánod, csak az igényeidet akarod vele kielégíteni.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam beszélni vele errõl, de azt a választ kapom, hogy fáradt, nem ér rá meg ilyen dolgok.Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?Amúgy meg nem arra megyek, hogy a vágyaim legyenek kielégítve, hanem szeretem és szeretném szeretgetni!Nõ vagyok 35 éves, a párom 25.Amúgy köszönöm a válaszotok.:)
"Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?" NE haragudj, de szerinted a párodnak az a dolga/kötelessége/munkája, hogy hetente kétszer lefeködjön veled? Ha fáradt, akkor nem hiszem, hogy NEKI jó lenne, és csak muszájból szexelni a legrosszabb dolog a világon.
A kérdező hozzászólása: Ezt a mondatot amit idéztél, nem konkrétan gondoltam, hogy heti 2 alkalom "kötelezõ".De ahhoz képest, hogy mikor nem költöztünk össze akkor hétvégén volt minimum!!2 alkalom, most már együtt lakunk, most meg havi 2 alkalom.Nem tudom érted-e, hogy mire célzok?Persze, hogy nem akarom, hogy kötelesség legyen, a volt házasságomból ismerõs ez a szitu.De mindig fáradt azt nem hiszem.
Bocs, akkor félreértettem. De egyrészt amikor még csak együttjárás van, akkor az újdonság miatt kicsit más a helyzet, most meg már kicsit megszokottabb, hogy ott vagy. Az meg, hogy mindig fáradt: lehet, hogy tényleg kifárad (nemcsak fizikailag lehet valaki fáradt), lehet esetleg beteg (vitaminhánytól kezdve egy csomó más bajig), de az is lehet, hogy csak sok a stressz valamiért, és ez meriti ki. Vagy egyszerüen neki csak ennyire van igénye - az nem igaz, hogy egy férfinak mindig ezen jár az esze, meg mindig van kedve. Próbáld neki elmondani, hogy mi a bajod, vagy még jobb, ha leirod, és azt adod oda - igy pontosabban meg tudod fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megfogadom!:) És az tényleg nem igaz, hogy minden pasinak azon jár az esze!!
markold nemiszerven és közöld vele hogy kívánlak cicuka :DDD

Azt mondja szeret, de ha külön vagyunk nem keres. Miért?

Négy hónapja vagyunk együtt a párommal, minden tökéletesen m?ködik. Órákig tudunk beszélgetni, órákat töltünk az ágyban is, teljesen egy hullám hosszon vagyunk. Szóval minden tökéletes. Lenne. Egy aprócska dolog van, ami nagyon zavar. Ha nem találkozunk három napig (pl. ? is elutazik, én sem vagyok itthon), az id? alatt fel sem hív, üzenetet sem küld. Tehát ha megbeszéljük, hogy holnap, holnap után dolgunk van, találkozzunk csütörtökön, akkor az biztos, ? sem kedden, sem szerdán nem fog jelentkezni, de ha csütörtökön jön, olyan, mintha sosem váltunk volna el. Ugyanúgy bókol, szeretget, bújik, ölelget, érzem, hogy imád, hajnalig beszélgetünk… Miért van ez? Olyan, mintha nem is léteznék a számára, amikor külön vagyunk. Ez vajon tényleg így van? Vagy ez így természetes, és egyszer?en csak „férfiból van”?

Legjobb válasz: Ez a természetes. Vannak párfüggõk, kapcsolatfüggõk és olyanok, akiknek egy korábbi párjuk volt az, így Tõle megtanulták, hogy a kapcsolatot állandóan "ápolgatni" kell. Ez persze nem baj, vagy betegség, csak egy tünet. ;o) Két felnõtt, önálló és fejlett egyéniséggel rendelkezõ ember között attól, hogy szeretik egymást, még nem kell, hogy állandó kapcsolat legyen. Ez a gyerekekre, vagy azokra a felnõttekre jellemzõ inkább, akiknek a fejlõdésében törés volt gyermekkorban. Ez sem baj, vagy elítélendõ, a legtöbb embernél történik ilyen, csoda inkább az, ha nem. Így aztán kinek milyen jellemvonásai vannak felnõttkorban, ki a pókoktól fél, ki a madaraktól. Összefoglalva, semmi baj nincs ezzel, a párodnak ettõl még hiányzol, csak nem tartja fontosnak, hogy ezt azonnal közölje, mielõtt együtt lehetnétek. Én is ilyen vagyok. Mi értelme lenne tovább keseríteni a dolgot? Majd, ha együtt leszünk, elmondom, hogy mennyire hiányoztál, és akkor már meg is tudlak ölelni, vigasztalhatlak is, ha arra van szükség. Telefonon keresztül én ezeket olyan hamisnak, pótléknak érzem. (Persze az is lehet, bennem van a hiba.) ;o)

Ez a természetes. Vannak párfüggõk, kapcsolatfüggõk és olyanok, akiknek egy korábbi párjuk volt az, így Tõle megtanulták, hogy a kapcsolatot állandóan "ápolgatni" kell. Ez persze nem baj, vagy betegség, csak egy tünet. ;o) Két felnõtt, önálló és fejlett egyéniséggel rendelkezõ ember között attól, hogy szeretik egymást, még nem kell, hogy állandó kapcsolat legyen. Ez a gyerekekre, vagy azokra a felnõttekre jellemzõ inkább, akiknek a fejlõdésében törés volt gyermekkorban. Ez sem baj, vagy elítélendõ, a legtöbb embernél történik ilyen, csoda inkább az, ha nem. Így aztán kinek milyen jellemvonásai vannak felnõttkorban, ki a pókoktól fél, ki a madaraktól. Összefoglalva, semmi baj nincs ezzel, a párodnak ettõl még hiányzol, csak nem tartja fontosnak, hogy ezt azonnal közölje, mielõtt együtt lehetnétek. Én is ilyen vagyok. Mi értelme lenne tovább keseríteni a dolgot? Majd, ha együtt leszünk, elmondom, hogy mennyire hiányoztál, és akkor már meg is tudlak ölelni, vigasztalhatlak is, ha arra van szükség. Telefonon keresztül én ezeket olyan hamisnak, pótléknak érzem. (Persze az is lehet, bennem van a hiba.) ;o)
engemis érdekelne a válasz!!! nekemis volt 1 barátom, és nekem hiányzott napközbe az sms, v h felhivjon, ha jött msnre este, elvoltunk és mondta h talizzunk, de napközbe ejtve volt rám, és találkozás után meg egy smst semm kaptam h pl: jóléreztem veled magam mg stb.. ezek nekemis hiányoztak
Ez így van nem vagyunk egyformák. Mi sem telefonálunk, sms-zünk minden nap. Igaz naponta váltunk emailt, de ha nem akkor sem lenne gond. Mivel tudom, hogy akkor is hiányzok neki ha épp nem találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ezek szerint csak az a bibi, hogy mások vagyunk. Vagyis máshogy közelítjük meg a dolgokat. Hát, ha csak ennyi, akkor minden oké! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Jajjmááár! Nem azt mondtam, hogy tíz percenként ellenõrizgessük egymást! :) Csak néha - mondjuk a 3 nap alatt egyszer - jól esne, csak annyi, hogy hiányzol. Na, mindegy végülis. Kicsit azért megnyugtattatok :) Köszi szépen.
Szia:) mi sem hivogatjuk, és nem irogatunk egymásnak feleslegesen, csak ha valami fontos dolog van!A párom kollegáját a csaja 10percenként hivja:hol vagy?mit csinálsz??ez elég ciki, és idegesitõ lehet a pasi számára! Engem is zavarna, és ha hapsi lennék az ilyen csajt elküldeném a p*csába!!
A végén rátapintottál a lényegre: Férfiból van. Mi is így voltunk a barátnõmmel. Ha írt akkor én is írtam, s ha nem akkor nem. Én azért nem írtam, mert mindig az az érzésem, hogy van jobb dolga is neki, minthogy írogasson nekem. Mindig bennem van, hogy zavarok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :) Csak tudod, az elõzõ páromnál megszoktam, hogy reggel mire felébredtem már ott volt az elsõ "jó reggelt szerelmem" üzenet... Még 3 év után is... És most ez egy kicsit furcsa így, hogy olyan, mintha nem is lennék neki, ha külön vagyunk.
Célirányosan végzi a feladatait.Gondolom sok a dolga, amikor nincs veled intézi az egyéb dolgait és nem akarja a figyelmét megosztani.Ha neki állna beszélgetni a lényeges dolgokat hosszabb idõ megbeszélni, az, hogy hogy vagy?, köszi jól, azt meg tudja.A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, de soha nem hívogatjuk feleslegesen egymást.Vannak akik 15 percenként hívják egymást, szerintem ez függõség.Nyugodj meg nem felejt el.
A kérdező hozzászólása: Igen, eleinte még írtam neki, és válaszolt is mindig, volt hogy 15-20szor váltottunk sms-t, tehát ha keresem, azonnal válaszol, és akkor írja, hogy úúúúúúgy hiányzol, de magától soha. Nem értem a férfiakat, esküszöm :)
hát ha nekem csak ennyi bajom lenne h nem keres a pasim két napig....:D !! mond meg neki h neked jol esne ha néha megcsörgetne irna egy sms t h hiányzol neki! de amugy te szoktál neki irni mert ha te sem akkor azért nem ir ö sem
Tudom, hogy ezer éves kérdés, de TEJÓISTEN!!! Nálam ugyanez a szitu....ordítanék legszívesebben...még a szerelmes sms 3 év után is stimmel.... :D

Szakitott velem? A baratom 2 honap utan egyszerüen nem jelentkezik nalam. Nem volt közöttünk semmi nezetelteres vagy ilyesmi. Szerdan irtam neki, hogy miert nem jelentkezik, hogy ha nem akaraja folytatni velem, ok, de mondja meg legalabb.

Arra sem jött valasz.Utana irtam neki, hogy azaltal, hogy nem valaszol ugy veszem, hogy szakitottunk.Mivel hogy nem ertem az egeszet es faj,hogy semmibe vesz,felhivattam ma egy közös baratnönkkel aki elöször semleges temarol beszelt es a baratom kerdezte,hogy mit tud rolam es hogy nem akar velem veszekedni.A legfurcsabb,hogy arra kerte a baratnömet,hogy ne szoljon nekem rola,hogy kerdezett rolam.Miert?

Legjobb válasz: ezt csak te tudhatod :/

ezt csak te tudhatod :/
Azert, mert nem gondolja komolyan vagy rossz fat tett a tuzre es nem tudja bevallani!
Vagy nem vesz komolyan, és ki akar hátrálni a kapcsolatból, vagy valóban olyat tett, amit nem kellett volna, és nem meri bevallani.
Nyúl béla és nem meri a szemedbe mondani hogy felejtõs vagy.

Párommal kb 4 hónapja élek együt, szerintetek miért lehet az hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben? Ha pl én nem kezdeményezek, akkor ő nincs is rajta az ügyön, pedig azt mondja szeret. Mi lehet akkor a baj, ?

Lehet hogy nem is szeret?????

Legjobb válasz: Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?

Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?
Ezt mi nem tudhatjuk, sok oka lehet. Lehet, hogy nem vonzódik hozzád, de az is, hogy esetleg magával nincs megelégedve. Mindenképpen le kell ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet szimplán csak szereti, ha te kezdeményezel. :P
A kérdező hozzászólása: Hát már sokszor rákérdeztem hogy mi az oka! de korrekt választ soha nem kaptam , azt mondja nem tudja miért. De szerintem az még túl korai lenne , hogy unja velem a szexet azt mondja hogy jó! normális dolog ez szerintetek hogy van amikor kb 5-6 napig , ha én nem kezdeményezek akkor nincs szex??
Kezdeményezz aztán hagyd abba. Úgy értem izgasd fel érd el hogy már õ is akarja aztán mondd hogy kimész egy pohár vízért vagy valami, aztán visszamész és csak lefekszel mellé, ha nem csinál semmit akkor, azt hiszem komolyan el kell mondanod neki az aggályaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ki fogom próbálni.Akkor már õ is benne van! ha én kezdeményezek, engem csak az zavar hogy mindig nekem kell. ezért ugy érzem nem kíván eléggé ha van ugyis jó , ha nincs úgyis jó!De ha meg kérdezem miért ilyen , a válasz "minden kapcsolatában ilyen volt" de én ezt nem akarom elhinni , még ilyen esettel soha nem találkoztam!
Az ötödik válaszoló vagyok, a "minden kapcsolatomban ilyen voltam" válasz.. Nem hangzik túl jól.. Én megkérdezném miért? Nem szeret-e kezdeményezni vagy aggódik hogy visszautasítja valaki vagy i a baj? Mert az nem jó ha pl kívánja a szexet és elfolytja mert nem akar kezdeményezni. Holott valószínû hogyha kezdeményezne akkor lenne belõle valami :D

Miért mondja hogy szeret, ha közben meg nem akar találkozni velem?

Szóval van egy srác. 26 éves. Én két éve ismerem, de csak 3-szor találkoztunk ezalatt. 200 km-re lakunk egymástól. Õ azt mondja, nagyon elfoglalt, ezért nem volt ideje találkozni. Mindig megbeszéljük, hogy találkozunk, de ? el?z? nap soha nem hív fel, hogy id?pontot is beszéljünk meg. S ilyenkor mindig elt?nik pár hétre. Aztán egyszer csak megint felhív. Kb fél éve már mondta azt is hogy szeret, s hogy ezt tényleg komolyan mondja. Ha meg én nem mondom neki hogy szeretem, akkor szinte ? van felháborodva, hogy én miért nem mondom neki. Idáig szép és jó, telefonon nagyon jól elhumorizálunk,meg minden, de találkozni meg ugye nem akar. Tetszik a lányoknak(leginkább a viselkedése miatt), s ? is szereti szédíteni ?ket. Csak azt nem értem velem miért csinálja ezt?! Már mikor éppen kezdeném elfelejteni, akkor újra el?kerül a semmib?l, s elmondja hogy szeret. Az elején még nagyon szerettem volna hogy szeressen, s az enyém legyen, s csak az enyém. Ez kicsit ma már alább hagyott. De mégis érdekelne, hogy valakinek van valami ötlete, hogy miért csinálja ezt???

Legjobb válasz: szia sajna én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok csak pár honapja nem két éve.lenne kedved esteleg privibe errõl beszélgetni???

szia sajna én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok csak pár honapja nem két éve.lenne kedved esteleg privibe errõl beszélgetni???
én is hasonló helyzetben vagyok, én sem értem, miért csinálja :S:(
de ha nem szeretnek mindeket akkor miért nem mondják meg de viszont ha meg keresnek akkor minden ok én ebbe már bele bolondulok :S
A kérdező hozzászólása: Én sem értem az egészet, de már lassan belebolondulok. Még esetleg arra gondoltam, hogy félne valamitõl?! Vagy tényleg ilyen nagy távolságot jelent egyeseknek kb 150-200 km távolság?? Én sokat utazok, nekem ez fel sem tûnne. De ráadásul, mindig úgy beszéljük meg hogy én mennék hozzá, s lenne egy külön kis kuckó is , ahol el tudnánk lenni, szóval még ezek sem lehetnek kifogások.
A kérdező hozzászólása: Én már arra is gondoltam, hogy elmegyek a hozzá közeli nagyvárosba, s akkor felhívom váratlanul, hogy na itt vagyok, s jöjjön ide. Mit gondoltok errõl? Megtegyem? Vagy csúnyán hoppon maradnék
nah ezt én is megcsináltam nincs msned?ott részletesen tudnánk beszélni errõl.nekem ma reggel irt amugy :S
Én azt tudom tanácsolni, hogy ne fuss utána! Lehet, hogy csak játszik veled, lehet, hogy nem ! Ha te szeretnéd, hogy több legyen ez mint barátság akkor beszéljétek meg..egyenesen kérdezz rá hogy mit szeretne..:) Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!