Találatok a következő kifejezésre: Miért mondja, szeret, (89 db)

Tök jókat szoktunk beszélgetni, de ő nem ír rám. Viszont azt mondja, hogy szeret velem beszélgetni? 1. ha szeret velem beszélgetni miért nem ír rám? 2. Ha nem szeret velem beszélgetni, miért mondja azt hogy szeret?

? a fiú én a lány

Legjobb válasz: Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)

Attól még, hogy nem ír rád szeret veled beszélgetni! Arra nem gondoltál, hogy mondjuk közbe mást csinál és nem látja, hogy mikor jelentkezel be? Vagy alapból nem írja ki az msn, ha mondjuk úgy van neki beállítva, hogy ki mikor jelentkezik be! Szerintem nem kell kétségbeesned! Vagy, ha tényleg annyira zavar, mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír rád, hidd el máskor rád fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) hát lehet nem tudom... de semmiképpen nem akarom megmondani neki, hogy miért nem ír rám, mert az olyanizé érted... ha nekem mondanák csak azért sem írnék rá:DD

Miért mondja azt egy pasi hogy már nem tudja hogy szeret e engem, amikor biztosra tudom hogy szeret? Miért mondja ezt?

Legjobb válasz: Ha én ilyet mondanék a barátomnak, azt komolyan is gondolnám, ilyennel nem jó szivatni a másikat. De te ismered õt, gondolkodj miért mondta ezt. Én azért elbizonytalanodnék egy ilyen kijelentés után. Beszéld meg vele.

Ha én ilyet mondanék a barátomnak, azt komolyan is gondolnám, ilyennel nem jó szivatni a másikat. De te ismered õt, gondolkodj miért mondta ezt. Én azért elbizonytalanodnék egy ilyen kijelentés után. Beszéld meg vele.
Ez nem igaz.Ha nem mondja, nem szeret.
Nem lehet, h csak te érzed rosszul és tényleg nem szeret??
Ha annyira egysejtû az a pasi, hogy az érzelmeit, gondolatait is jobban tudod nála, szerintem dobd ki. Különben néhány év múlva tõled fogja megkérdezni, hogy hogyan is érzi magát. Egyébként meg, viccet félretéve, gyaníthatóan te hiszed magad okosabbnak a valóságnál. Szép pár lehettek.
nem értem, azt mondják a lottózóba hogy nem én nyertem a fõnyereményt, de én tudom hogy én nyertem de nem fizetik ki :S r*hadékok

Miért mondja nekem kevesebbszer azt, hogy szeret mint a legelején? Ha kevésbé szeret mit tegyek, hogy újból úgy szeressen mint rég?

Legjobb válasz: Nem biztos h kevésbé szeret,ha nem szeretne nem mondaná,másrészt ugy hogy mondja,akkor sem biztos...Amugy csak nem akarja hogy egy kiégett szó legyen a "szeretlek"bõl.Ha minden percbe mondaná akor egy idõ után nem uy an olyan jóérzést vált ki,h dejó szeret,hanem h huha...még mindig szeret,és fél perc mulva is ezt fogja mondani...Ne aggodj,max beszélj vele erröl h mennyire érzi még a dolgokat

Nem biztos h kevésbé szeret, ha nem szeretne nem mondaná, másrészt ugy hogy mondja, akkor sem biztos...Amugy csak nem akarja hogy egy kiégett szó legyen a "szeretlek"bõl.Ha minden percbe mondaná akor egy idõ után nem uy an olyan jóérzést vált ki, h dejó szeret, hanem h huha...még mindig szeret, és fél perc mulva is ezt fogja mondani...Ne aggodj, max beszélj vele erröl h mennyire érzi még a dolgokat
Lehethogy csak azthiszi, hogy már unod, hogy folyton mondogatja, hogy szeret... :) De ha kevésbé szeret, akkor csináljatok közös programokat, menjetek új helyekre, próbáljatok ki új dolgokat együtt.
Mi, fiúk nem vagyunk olyan kiszámíthatatlanok, körmönfontak, mint ti :P Ha együtt vagyunk veletek, az azt jelenti, hogy akarunk is valamit, nem kell ahhoz azt mondjuk, hogy szeretlek szeretlek.
attól hogy kevesebbszer mondja.. egyáltalán nem biztos hogy kevésbé szeret... sztem az nem normális ha mér egy ideje együtt vagytok.. ez idõvel elmúlik hogy "lángoljon" és örökké szeretlekezzen... légy kicsit reálisabb:)
A kérdező hozzászólása: még azt hozzá szeretném fûzni, hogy a barátom idén érettségizik, lehet ez is közrejátszik benne?
Mert mindegyiknek ugyanezt mondja, kis buta!
Már nem azért, de a 22-évesre nõ ként néz, és stabil kapcsolatot lát benne. Benned meg a bolondot (már bocs) akinek elég csak bókolni meg minden, és úgyis beleszeretsz, hisz fiatal vagy.
tudom, hogy rossz hallani, de tuti nem szeret. hidd el bármelyik pasi a szemedbe tudja mondani hogy szeret. csak élvezi, hogy odáig vagy érte.
ha tényleg szeretne, otthagyná a csaját. nem szeret, csak kényelmes neki a helyzet, hogy egy kiscsaj odavan érte.
Így van, de nem akar veled lenni mert ha azt akarná már rég szakított volna érted.. -.-
Mert te odáig vagy érte! ÉS nem akarod elhinni h õ viszont nem! És bárki mondaná h kihasznál nem akarnád elhinni "mert tuti szeret".
16 évesen nem kellene belemenni ilyen h*lye játékokba ... Te sem örülnél, ha egy kis liba lenyúlná a pasidat ..szerintem .. :S
Mert nem szeret téged se, csak meg akar dugni, ennyi.
Az a baj, hogy valószínûleg úgysem fogsz hinni nekünk, mert a szerelem sajnos tényleg vak. De nézd meg, minden válaszoló ugyanazt mondja. Elég nagy az esélye annak, hogy igazunk van. 5 éve vannak együtt, megismert téged, és látta rajtad, hogy tetszik neked. Kiélvezi a helyzetet, de nem fogja felrúgni miattad a kapcsolatát.
Egész egyszerûen megfogalmazva: azért, mert ha azt mondaná, hogy csak meg akar dugni néhányszor, aztán azt is letagadni, hogy valaha találkoztatok, sosem feküdnél le vele.
Egy ehhez egészen hasonló eset történt meg velem is. A szám stimmel: 5 éve van együtt a barátnõjével, csak a fiú 21, a lány 20 éves. Rögtön elsõ este, amint találkoztunk, sokat beszélgettünk, és akkor mondta, hogy már nincs értelme a dolognak a barátnõjével, már szakítani tervez, ésatöbbi. De aztán, csak nem jött a dolog... Velem viszont igencsak kétértelmûen viselkedett- elhívott magához kettesben filmezni, futni voltunk (szintén kettecskén), és hasonlók. Nem történt semmi az ártatlan arcrapuszin és ölelésen kívül találkozáskor és búcsúzáskor. De a szavai és az egész viselkedése azt sugalmazta, hogy tényleg tetszem neki. A barátnõjével viszont folyamatosan csak abban az állapotban volt, hogy megcsalta a lány, nem tud már benne bízni, és csak az alkalmat várja, hogy szakíthasson vele. Aztán egyszer csak hopp, már kijelölt fb-n, telefonon se keresett soha, ésatöbbi. Megpróbálta a barátaimat ellenem fordítani, azt mondta nekik, hogy én hazudtam, sose voltunk kettesben, az a közös filmezés is nagyobb társaságban történt, meg hogy szereti a barátnõjét és nagyon nem akar szakítani vele. Azt is kitalálta a barátaimnak, hogy megfenyegettem a lányt. Szerencsére a barátaim ismernek annyira, hogy tudják, nem én hazudtam, de azért, volt pár kellemetlen bonyodalom ebbõl kifolyólag. Igaz, hogy esetünkben ez nem tartott 1 évig, csak 1 hónapig, de mint utólag belegondoltam és beszéltem másokkal, egészen egyértelmû, hogy kihasználta naivitásom és cseppet sem titkolt rajongásom. Egy cél érdekében, amit viszont nem kapott meg. És mikor alkalom lett volna, de nem adtam magam, azután szakított meg minden kapcsolatot. Fura, nem? Engem persze annyira nem vágott földhöz a dolog, hiszen egyrészt nem voltam szerelmes, másrészt meg igen rövid ideig tartott ez a huzavona, de azért, igencsak felháborodtam azon, hogy a barátaimat akarta ellenem fordítani. Csak azért írtam ezt le, hogy lásd, ha tényleg tervezi a szakítást, akkor azt pár napon/héten belül megteszi, még ha 5 évig is jártak együtt. Az a pasi, akivel nekem dolgom volt, még mindig együtt van a lánnyal, pedig velem hónapokkal ezelõtt próbált jóban lenni.

Azt mondja szeret, de akkor mégis miért csinálja ezt velem?

Egy év két hónapja vagyok együtt barátommal, azt mondja szeret, mégis olyan dolgokat csinál, amik ezt nagyon megcáfolják. Legújabb pl., azt beszéltük meg, h ma átmegyek, de mta, hogy ne, mert elmegy dokihoz. Mikor felhívtam, h mi volt a dokiknál, azt mondta, h tulajdonképpen nem ment el, mert nem volt kedve... Mégis azt mondja a telefonba, h nagyon szeret, stb. (Nem hiszem, hogy megcsal...) Most akkor mi van? Nekem ez így nem jó, nem érzem, hogy felh?tlenül boldog lennék, pedig nem tartom normálisnak, hogy kicsivel több, mint egy év alatt ellaposodjon egy kapcsolat.. Segítsetek! Szeretem! :( 18/L

Legjobb válasz: Szerintem fogd szépen magad öltözz fel kihívóan,és állíts be hozzá most,amikor nem vár. És mondd el mit érzel,hogy hanyagol,és hogy mit szeretnél...és ettõl többet vársz.Látni fogod a reakcióját,csak légy magabiztos. Ha tényleg un akkor elenged, ha szeret akkor megváltozik. 20/L

Szerintem fogd szépen magad öltözz fel kihívóan, és állíts be hozzá most, amikor nem vár. És mondd el mit érzel, hogy hanyagol, és hogy mit szeretnél...és ettõl többet vársz.Látni fogod a reakcióját, csak légy magabiztos. Ha tényleg un akkor elenged, ha szeret akkor megváltozik. 20/L
Aha, ott az a csak, meg az néha...Látom, Te is elbizonytalanodtál.Az igazi szerelemben nincs néha, meg csak.
Már bocs de te mondod "NÉHA"
Ha szereted, akkor elengeded.Ezzel magadnak is jó teszel.Un Téged, egyértelmû.Indulj el megkeresni az Igazit, mert Õ nem az.Minek szenvednél valaki mellett, aki nem szeret és becsül Téged annyira, mint amennyire TE Õt?Találsz jobbat.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak tudod, mikor mi megtehetnénk, hogy találkozzunk (példa: ma), nem töri magát össze emiatt. :S Gondolom Te és a Barátod minden szabad napot/órát/percet megpróbáltatok egymásra fordítani, ezzel szemben e téren egyedül érzem magam. :( :( :(
Még mindig én vagyokXD Ne aggódj csak kitartás! Én 2, 5 éve vagyok a barátommal és 85 km-re lakunk egymástól. Mi is kibírtuk, és még fél évet kibírunk. Te is meríts ebbõl erõt(:
A kérdező hozzászólása: Hát most beszéltem vele, igaz, csak telefonon, mert nem egy városban lakunk... Nagyon szeret, csak nekem nagyobb a szeretetigényem, és én többet szeretnék vele lenni (most heti 1x találkozunk 2napra, de ez most lefog csökkeni a sulim miatt heti 1x /vagy két heti:S/ 1 napra. :S). Erre jutottunk... nem tudom ebbõl mi sül ki... :S Az a baj, hogy nagyon szeretem.
17:43-as vagyok:) azért majd írd meg hogy mi volt:)
18:06, szerintem ne dicsekedj vele, hogy ennyire analfabéta vagy, és azt sem érted, mirõl van szó...Idióta...
A kérdező hozzászólása: 18:06 OLVASS és ÉRTELMEZZ! NE OKOSKODJ! Nem arról van szó, hogy lusta volt elmenni az orvoshoz. Buta ember... :/
azért dobni akarod mert el akart menni orvoshoz, de lusta volt??? sztem neki kéne dobnia téged
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, 17:43 tanácsát megfogadom, és sajnos 17:44-nek igaza lehet. Pedig nagyon szeretem. De ez így akkor sem jó. :(
A kérdező hozzászólása: De azt mondja, hogy nagyon szeret, néha ki is mutatja, csak... :/
Hát igen mi azért megpróbéljuk.De szerintem nektek is ott az msn vagy a telefon.Meg ha nem töri ekkor sem magát, akkor jobban járnál valaki mással.De kérj szünetet hogy mit reagál rá, vagy ha szakítani akarsz, abból tuti megtudod hogy mi is van. Azért szurkolok, majd írjd meg mi lett a vége.

Szerintetek a párom miért csal meg állandóan pedig azt mondja szeret?

Legjobb válasz: Mert nem szeret igazából, csak akar magának egy garantált lyukat is. Dobd ki a fenébe.

Mert nem szeret igazából, csak akar magának egy garantált lyukat is. Dobd ki a fenébe.
Ahogy írták csak egy lyuk vagy neki ami otthon van mindig ha nincs más. Amúgy meg tudja h elhiszed neki ha azt mondja h "édesem bogaram egyetlenem szeretlek"
Mert lehetösége nyílik rá.
Szerintem nem csal meg!
Jaj látom megjelentek a félrekúrást az evolúcióval magyarázó idióták is. Érdekes, hogy ha egy férfiember megrántja fejben a fél teszkót, a katikát a hetedikrõl meg a miniszoknyás ribit a buszról, akkor az természetes, hiszen a férfi csak a természet hívásának akar engedelmeskedni, és ha félredug, akkor is képes erre fogni. Közlöm az ilyen urakkal, ha már visszasüllyedünk a primitív állat szintjére, hogy a nõkbe pedig az van kódolva, hogy a minél szebb, erõsebb, elõnyösebb külsejû, gazdagabb férfiakat válassza, és közülük is minél többet kipróbáljon, mert hát csak ösztönösen keresi a tökéletes apát a megszületendõ utódainak. De érdekes módon ez a felfogás nem annyira népszerû, mint az elõbbi, hiszen a nõk éteri lények, akiknek csak beszennyezi a kis asztráltestét ha valaki más is beléjük dugja a farkát. Addig örüljenek az alfahímek, amíg nem tudják hogy a nõjük gondolatban pont ugyanúgy aláfeküdt mindenki másnak, ahogy õk. A különbség annyi, hogy vannak emberek akikben van annyi ész, hogy felfogták, nem állatok vagyunk, és ha már egyszer a monogámiát választjuk, akkor nem dugunk mindenkivel és utána fogjuk rá a biológiára.
Nos senki nem védte a félrekúrást, csak igy mûködik. Ennyi az állitás. És jelzem, evolucionálisan a nõk sem monogámok alapból. Sõt :D (egy nagyon érdekes sorozat volt errõl az NG-n, gyakorlatilag bizonyitott a nõi poligámia :) ) Igen, a férfi mindig is kisértésben fog élni! Ezen lehet uralkodni, és lehet engedni neki. Ez másik tészta. De a párkapcsolat egyfajta cölibátus, a férfinak mindenképpen. Ezzel lehet vitatkozni, de attól még tény marad.
Ja tény, hogy vannak pasik, akik így élik meg és senyvednek a párkapcsolatban és vannak férfiak, akik pedig nem így élik meg és boldogan vannak csak azzal az egyel.
úgy kell ri"banc
A döntés, hogy egyhez hû, az egyértelmû elõnye miatt születik meg. Boldogok az adott nõvel, szeretik, és nem akarják megbántani, lelki kapcsolatban állnak, amit nem akarnak megtörni. Ettõl a bikinis lányokat megnézik a strandon, meglehetõsen erotikus álmaik vannak, és/vagy pornót is néznek, szóval a vágyakozás más nõkkel a szexre egyáltalán nem tûnik el! Ha egy nõ ebbõl nem csinálna gondot, és elfogadná, kvázi: megengedné, akkor minden párkapcsolatban be-becsúszna egy egy eset. De nem igy van a legtöbb párkapcsolatban, ezért vagy eltitkolt baleset lesz, vagy megmarad a pornó nézés, és a bikinis fenekek nézegetése a strandon. Utóbbit hivják a nõk hûséges, "...akik pedig nem így élik meg és boldogan vannak csak azzal az egyel" :) )) És vannak párok, akik meg ezt mindkét oldalon képesek teljesen elfogadni, ez a nyitott kapcsolat/házasság, vagy ekkor mennek közösen swinger bulikba.
Kedves Dowd! Férfiként undorodom a "logikádtól". És nem, nem elfojtásokkal küzdõ elnyomott boldogtalan balfék vagyok, mielõtt megpróbálnád kifejteni.
De megnézed a bikinis lányokat? Az erotikus filmeket? Mert ha igen, akkor teljesen mindegy mitõl undorodsz vagy sem :)
Dowd, gondolkoztál már azon, hogy bármennyire is csodálatos vagy, nem feltétlenül ugyanúgy gondolkodik az egész férfitársadalom, mint te? Mert így van, bocs ha eddig nem tudtad...
Nem azt mondtam hogyan gondolkodik, hanem azt, hogy hogyan mûködik. A férfi észre fogj venni a csinos nõket. Igy van? Igy! Eldöntheti, hogy hûséges a párjához. Igy van? igy! Akkor mirõl is beszélünk?
Észreveszi a csinos nõket. Észreveheti? Igen. Eldöntheti, hogy megcsalja e a párját? Nem. Nincs hozzá joga! Aki félrek*r szerelem nélkül, hogy ugyan, ez csak egy d*gás volt, az nem tiszteli a párját. És nem hinném hogy te majd pont tudod, hogy az összes férfi hogyan van beprogramozva, te így gondolkozol, de ne próbáld már meg nekem bemagyarázni, hogy minden férfi tök nyugodtam szexel más nõkkel, mert csak a barátnõjét szereti. Attól még, hogy a nõk nem nézik el, hogy te fûvel-fával összefekszel, nem az õ gondolkodásmódjuk a rossz. Ha egy párkapcsolatban élsz, akkor a te PÁRODAT tiszteletben kell tartani. Nõ vagyok, így büszkén vállalom, hogy utálom szõrteleníteni magam, mert fájdalmas. De a párom miatt csinálom, hogy neki jó legyen, mert figyelemmel vagyok arra, hogy õ nem díjazná túlzottan, ha egy chewbacca rámászna. Mert a szõrõs p*nci is egy rohadt természetes dolog, tudod, úgy mint a férfi bazi nagy evolúciós hûtlensége. Így a végén megjegyzem, akinek nem inge, ne vegye magára, és hogy ne legyen totál off: Kérdezõ! A barátod azért "tart" téged, hogy legyen egy biztos lyuk, kaja, pia, meg legyen kimosva a szennyese. Nem tisztel, csak mondja, hogy szeret. Dobd ki, nem fog, megváltozni.
Úgy látom egyáltalán nem lett figyelemesen elolvasva amit leirtam , viszont érzelmektõl átfûtve reagálnak rá páran. 1. A férfi a folyamatos szexre van programozva. Ezért meglehetõsen élvhajhász. Tény. 2. A férfi képes ezt a jellemével überelni. Tud hûséges lenni. Tény. (mivel elég sokunknak sikerül is) 3. Ettõl még ha meglát egy szép mellett kemény lesz neki. Tény. Ennyit állitok! És jelenleg nem én ismerek ennyi férfit, hanem azok a szakik, akik errõl egy igen érdekes mûsort forgattak az NG-n :) )) A hozzászólásod második része: Egyetértünk, a nõt nem szereti, és az állandó megcsalás arra utal, hogy tombol, és nem valószinû, hogy ez változik. A kérdezõ dönti el, ezt mennyire tolerálja. A pontos kérdésre a válasz pedig az, hogy a férfi tud érzelmek nélkül is. (ez is tény egyébként) De elviselni koránt sem kötelezõ! (én sem tenném) A kérdezõ párja magasról tesz arra, amit tisztességnek hivnak, még arra is, hogy a Nõ akit állitólag szeret, az hogyan érzi magát. (nem is hajlandó felül birálni az ösztönlényét) Remélem sikerült most jobban leirnom.
Vicces hogy Dowdka eldönti márpedig hogyan kell gondolkodni minden férfinak, kár hogy a valóság messze cáfolja a baromságait. "1. A férfi a folyamatos szexre van programozva. Ezért meglehetõsen élvhajhász. Tény. " Ja értem, tehát te egész nap csak ezt csinálod, nem eszel, alszol csak folyamatosan szex, csodás lehet.Más meg tudja oldani a szeretett párjával rendszeresen és bõven kielégíti egy nõ képzeld. "2. A férfi képes ezt a jellemével überelni. Tud hûséges lenni. Tény. (mivel elég sokunknak sikerül is) " A normálisabb férfinél alap a hûség, nem holmi vért izzadás és láss csodát sikerül, mert igazán szeret és fel se merül benne, hogy megcsalja a nõjét. "3. Ettõl még ha meglát egy szép mellett kemény lesz neki. Tény. Ennyit állitok! " Te aztán állítgathatod, de abból az életben nem lesz tény. Nem lesz kemény egy párját igazán tisztelõnek, mert nem jut el odáig gondolati szinten sem, mivel többre becsüli szeretettjét.
17. Igen, igy van. Nagyon sok pasi köszöni jól kezeli a kérdést. Nekem is sikerül, és a környezetemben nem csak nekem. Ettõl még jobb ha nem lát a nõ a fejünkbe :) )))
Mert elõtted nem élte ki magát, tombol. Ettõl még szerethet téged. De mint mondottam, ha nem tudod/akarod elviselni, akkor ki kell dobnod, mert még egy darabig biztosan nem fog a helyzet változni. Fõleg ha már nem elvi sikon mozog a dolog, hanem rendszeres "szokása". Neked kell eldönteni. A kérdésedre a válasz fix: Azért csal meg, mert kitombolja magát, és egy férfi ketté tudja választani a szexet a párkapcsolattól. (a másik fele véglet amikor imádja a párját a férfi, de nem tekint rá szexpartneként egyáltalán. A szexpartner/életem párja külön szálon tud futni nálunk) Szóval simán szerethet attól, hogy a szöszkét elkapja a másodikról, egy férfi igy van kódolva. Egy nõ pedig el sem tudja képzelni, ilyenkor jön ha "igazán szeret akkor nem akar más nõt, a ferike, és katika milyen szépen élnek". :) Pedig a megállapitás helyesen: Ferike rohadtul elkapná a szöszkét, meg a vöröskét, meg a ki tudja még kit, de tudja, hogy katika ezt nem értené meg, elhagyná, és szereti katikát, nem akarja, hogy elhagyja, és inkább lemond a többirõl. A nõk azt hiszik, hogy ha a férfi szereti nem kell neki másik nõ. Holott nagyon is kell neki, csak lemond róluk azért, mert a nõt zavarja, és nem akarja elvesziteni. Ha belelátnál egy férfi fejébe, az elsõ 5 percben szakitanál vele, mert gyakorlatilag fejben megvan neki a fél tesco ahogy végigmegy rajta :D Az, hogy miket álmodunk éjszaka és kivel, arról meg nem véletlenül nem beszélünk :DDD Mondjuk úgy, hogy az elsõ álom detekor feltalálása után két hónappal az össze párkapcsolat megszûnne :D
Azt még had tegyem hozzá, hogy nem minden pasi ilyen, van, aki kifejezetten jól el van monogám kapcsolatban. Nem mindegyik van állatként programozva és nem mindegyik hivatkozik az ösztöneire, mint valami sz..r alja kamudumára a gerinctelensége miatt. Szerencsére az én pasim nem ilyen.
Mert te nem vagy elég jó az ágyban.
ilyen természete van. több ilyen haverom is van. az ilyen embernek nincs az a nõ akit ne csalna meg. ne is álmodj róla, hogy valaha is megváltozik. jellemtelen és kész.
Mert nagyon viszket a fasza
Mert te hagyod neki.
mert csak ri"bancnak használ
Talán mert tudja, hogy téged hülyére vehet.
Mert nem tiszteled magad eléggé ahhoz, hogy kidobd a francba. Lábtörlõ.
A férfi külön tudja választani a szexet a szerelemtõl. Simán szerethet egyetlen nõt, miközben mással csak szexel. Ez az, ami a nõk számára felfoghatatlan, és hihetetlen.( És az igazság az, hogy meg sem próbálnak belegondolni.) Ettõl függetlenül ha ez téged nagyon zavar (és a nõk többségét eléggé zavarja is, azokat nem akik hasonlóan gondolkodnak, de õk inkább együtt járnak swinger bulikba ), akkor szakithatsz vele.
A férfi külön tudja választani a szexet a szerelemtõl. Simán szerethet egyetlen nõt, miközben mással csak szexel. Ez az, ami a nõk számára felfoghatatlan, és hihetetlen. Én felfogom és elhiszem, de attól még gondolhatom azt, hogy egy gerinctelen roh_adék, aki megcsalja a párját, akit elvileg szeret?
Persze, gondolhatod, de ha el is hinnéd tényleg, akkor tudnád, hogy "nem csal meg", csak szexel valakivel. Erre utaltam. A szavaid egyértelmûen arról tanúskodnak, hogy nem, egyáltalán nem érted. Zavar is, nagyon. Amelyik nõt zavarja, az szakithat, kidobhatja a pasit. Azt azért nem baj ha tudod, hogy minden férfinak egyfajta cölibátus a párkapcsolat, amiben nem kefél félre. Amikor hûséget fogad, akkor gyakorlatilag meg kell tagadnia az alapvetõ lényének egy részét. Én is azt tettem, tartom is, de ez néha kûzdelem :) Nem csettintésre vagyunk hûek a párunkhoz, hanem néha komoly erõfeszités :) ))))
cafka
Gondolom, ha a te csajod csinálja majd ugyan ezt, akkor elnézed neki és nem ri-bancozod le, mert végül is téged szeret. Ellenkezõ esetben ezt hívják kettõs mércének és akkor gratulálok az értékrendedhez.
A kérdező hozzászólása: Tudjátok Õ neki én voltam az elsõ nõ az életében és a szüzességét is én vettem el. Már négy éve élünk együtt de állandóan megcsal
Nekem nem lesz kemény más lányokra, mivel nem képzelõdök róluk. A pornóra kemény lesz, de közben meg azon jár az eszem, hogy mit, és hogyan csináltunk hasonló dolgokat a barátnõmmel. Most akkor én egy papucs vagyok? :D

Szerintetek, miért mondja? Ha egy hét szünetet kér, hogy rájöjjön akarja-e folytatni, de közben azt mondja, hogy nagyon szeret, és ezt ki is mutatja. Mi lehet a célja? Nincs más személy a kapcsolatunk körül.

Legjobb válasz: Nehéz kérdés...Talán egyedül akar egy kicsit lenni.Majd pár nap múlva rájön,hogy annyira hiányzol, hogy nem kell szünet.

Nehéz kérdés...Talán egyedül akar egy kicsit lenni.Majd pár nap múlva rájön, hogy annyira hiányzol, hogy nem kell szünet.
Az a célja, hogy kívülrõl lássátok a kapcsolatotokat, mert valami most nem mûködik, vagy nem érzi jól magát a kapcsolatban. Vele kellene megbeszélned, hogy mit érez, mit akar helyretenni, miben kellene változnotok? (ha kell-e egyáltalán)
1 hét nem a világ. Hagyd gondolkodni. Azért gondolkodj közben Te is.

Miért mondja mindenki hogy AMD FX prociknál kerüljem az *1*** szériát?

Csomó helyen olvastam hogy kerülendő.De miért??

Legjobb válasz: Nem tudom miért írták hogy kerülendõ, nem az. Annyi a helyzet, hogy mivel van Piledriver ami újabb, erõsebb és nem sokkal drágább, érdemesebb azt venni. (Egyébként sok lett a csillag, az FX-ek mind 10e alatt vannak számozva)

Nem tudom miért írták hogy kerülendõ, nem az. Annyi a helyzet, hogy mivel van Piledriver ami újabb, erõsebb és nem sokkal drágább, érdemesebb azt venni. (Egyébként sok lett a csillag, az FX-ek mind 10e alatt vannak számozva)
Mert sokszor alig olcsóbbak, de sok esetben drágábbak is, mint az FX-6300 vagy FX8320. Ja és szerintem ezek az FX-ek jó vételek. FX4xxx egyátlan nem az.
A kérdező hozzászólása: Igen egy csillaggal többet írtam bocsi :D A válaszokat köszi akkor marad a phenom :)

15 hónapos lányom miért nem szeret az apjával lenni? Sír kitepi magát a kezéből és mondja, hogy hagyjál. Meddig fog ez a korszak tartani és miért? Volt hasonló tapasztalatotok?

Pedig apa imádja, de ? meg mintha utálná és ez mindig így van és én már bele betegszem.

Legjobb válasz: Nem kell belebetegedni tök normális viselkedés (legalább is nem kirívó) ilyenkor az anya a mindenük (és még egy darabig így is lesz). Nálunk sem ad a kicsi puszit az apjának (21 hónapos) nem mindig akarja, hogy ölbe vegye játsszon vele (csak ha a nagy megy játszani, mert akkor naná, hogy féltékeny) csak én etethetem, öltöztethetem, vetkõztethetem, pelenkázhatom (persze csinálja az apuka is, de akkor hiszti van) Szoktam mondani neki, hogy a kakis pelus cseréjét nyugodtan rábízhatná az apjára nem olyan nagy kitüntetés e nekem, hogy csak én cserélhetem :D Ja és még nálunk olyan is van, néha, hogy ha az apuka hozzám bújik, puszilgat akkor jön a kicsi és eltolja. Semmiképpen ne gondold, hogy ez azért van, mert nem szereti az apját.

Nem kell belebetegedni tök normális viselkedés (legalább is nem kirívó) ilyenkor az anya a mindenük (és még egy darabig így is lesz). Nálunk sem ad a kicsi puszit az apjának (21 hónapos) nem mindig akarja, hogy ölbe vegye játsszon vele (csak ha a nagy megy játszani, mert akkor naná, hogy féltékeny) csak én etethetem, öltöztethetem, vetkõztethetem, pelenkázhatom (persze csinálja az apuka is, de akkor hiszti van) Szoktam mondani neki, hogy a kakis pelus cseréjét nyugodtan rábízhatná az apjára nem olyan nagy kitüntetés e nekem, hogy csak én cserélhetem :D Ja és még nálunk olyan is van, néha, hogy ha az apuka hozzám bújik, puszilgat akkor jön a kicsi és eltolja. Semmiképpen ne gondold, hogy ez azért van, mert nem szereti az apját.
A kérdező hozzászólása: Igen, nálunk is apa a türelmesebb mert mindig velem van és semmit nem tudok a háztartásban megcsinálni mert mindig anya anya...ami jó, h ragaszkodó, de sokszor olyan rossz, h úgy kell rólam leszedni.
Talan feltekeny?Apa szokott vele jatszani?Levinni a jatszoterre, setalni, esetleg ha udvar van, olvasni stb.Hagyd neha egyedül öket, menj el 1-2 ora hosszara.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ, szóval nem kirívó a helyzet.:) Persze sokat játszik vele, olvas neki, mindig õ viszi le elõre míg én össze pakolok. Csak annyiszor hallom, hogy " jajj mekkora a szerelem" az apjával szöveget, hogy elkeseredtem, pedig mikor pici volt sokat sírt az apja ingatta egész éjjel, mint a hulla úgy ment dolgozni.
Nálunk is ez van most, de nekem fiam van és 19 hónapos. remélem, elmúlik :-)
Persze, hogy elmúlik :) Most még kicsik most az anya a minden, most anyának kell mindent csinálni, de idõvel változni fog és a másik szülõ is ugyan akkora figyelemnek fog örvendeni. A nagyobbik lányom 5 éves és bár a kicsi miatt sokat bújik megint hozzám, de már tudja, hogy az igazi hancurra az apa a vevõ, apa az aki nem lesz olyan gyorsan ideges és egy kis pillarebegtetéssel néha (nem mindig) el lehet érni dolgokat :)

Szerintetek miért nem akar velem sexelni a párom? Egy hónapban max.3-szor ha együtt vagyunk. Azt mondja szeret meg kíván de miért nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.

Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.
Mert érzi, hogy sokszor nem õt kívánod, csak az igényeidet akarod vele kielégíteni.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam beszélni vele errõl, de azt a választ kapom, hogy fáradt, nem ér rá meg ilyen dolgok.Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?Amúgy meg nem arra megyek, hogy a vágyaim legyenek kielégítve, hanem szeretem és szeretném szeretgetni!Nõ vagyok 35 éves, a párom 25.Amúgy köszönöm a válaszotok.:)
"Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?" NE haragudj, de szerinted a párodnak az a dolga/kötelessége/munkája, hogy hetente kétszer lefeködjön veled? Ha fáradt, akkor nem hiszem, hogy NEKI jó lenne, és csak muszájból szexelni a legrosszabb dolog a világon.
A kérdező hozzászólása: Ezt a mondatot amit idéztél, nem konkrétan gondoltam, hogy heti 2 alkalom "kötelezõ".De ahhoz képest, hogy mikor nem költöztünk össze akkor hétvégén volt minimum!!2 alkalom, most már együtt lakunk, most meg havi 2 alkalom.Nem tudom érted-e, hogy mire célzok?Persze, hogy nem akarom, hogy kötelesség legyen, a volt házasságomból ismerõs ez a szitu.De mindig fáradt azt nem hiszem.
Bocs, akkor félreértettem. De egyrészt amikor még csak együttjárás van, akkor az újdonság miatt kicsit más a helyzet, most meg már kicsit megszokottabb, hogy ott vagy. Az meg, hogy mindig fáradt: lehet, hogy tényleg kifárad (nemcsak fizikailag lehet valaki fáradt), lehet esetleg beteg (vitaminhánytól kezdve egy csomó más bajig), de az is lehet, hogy csak sok a stressz valamiért, és ez meriti ki. Vagy egyszerüen neki csak ennyire van igénye - az nem igaz, hogy egy férfinak mindig ezen jár az esze, meg mindig van kedve. Próbáld neki elmondani, hogy mi a bajod, vagy még jobb, ha leirod, és azt adod oda - igy pontosabban meg tudod fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megfogadom!:) És az tényleg nem igaz, hogy minden pasinak azon jár az esze!!
markold nemiszerven és közöld vele hogy kívánlak cicuka :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!