Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják károsak a 18 os (1 db)

Miért mondják hogy károsak a 18+os tartalmak a 18 alattiaknak?

Legjobb válasz: Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...

Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...
Egyébként hol mondják?? Amúgy bocsi, rendesen válaszolva a kérdésre, azért mondják, bárhol is mondják, mert ha valaki túl fiatalon megismeri a dolgokat, és nem a kellõ idõben, akkor az igenis káros rá, és esetleg hibát fog elkövetni ezeknek a hatására.. szal érted nem? Olyanokat akar majd csinálni, amiket nem akkor kéne. (értik ezt szerintem a 14 év alatti gyerekekre)
Szerintem többek között azért, mert fel sem merül bennük, hogy amit látnak, hallanak, az nem igaz, vagy nem egészen úgy igaz. Késznek veszik a látottakat, nem igazán tudják meg, hogy a szex nem teljesítmény, hanem csak az számít igazán, hogy õk mit élveznek. A fiatalok így tele lesznek teljesítménykényszerrel, meg irreális elvárásokkal (pl így vagy úgy KELL izgatni a másikat, kötelezõ a hüvelyi orgazmus, egy igazi férfi mindig akciókész, a nõk mindig spriccelnek, aki hangos, az jobban élvezi, stb). (Ezek egyébként nagy üzletet jelentenek valakiknek - a manipuláció a legjobb marketing!) Lehet, hogy nem tudatosan, de ezek a tévhitek benne lesznek a fejében és nehéz onnan számûzni õket. Egy idõsebb fiatalnak több az önismerete, a tapasztalata, jobban elfogadja magát és nem másokhoz hasonlítgatja, így nehezebb befolyásolni.
Most inkább a kisebbekrõl beszélnék, pl amikor a mesében látja hogy megölték a figurát de mégsem halt meg, és ezt egy pici gyerek természetesnek veszi, így ha ledöfi a társát és az meghal, nem is érti. Ez kicsit durva, de ez a lényeg, hogy a korának megfelelõ idõben lássa, hallja a dolgokat a gyerek, tini. A szex filmek is ezért károsak ha 13-14 évesek nézik meg, mert azt hiszik az a normális, úgy kell csinálni, fõleg a fiúkra veszélyes, mert nem megfelõen fognak bánni a lányokkal. Szóval ezért vannak korhatárok meg minden, és ezért lehet káros. Persze néha azért nem teljesen megfelelõek azok a korhatárok amiket pl a tv-ben tesznek ki, néha túlzás, néha meg nagyon megengedõ.
hello!én 13 éves vok és értek mindent nem vagyok hülye gyerek! a 18+ meg hülyeség! például vannak ezek a szexoldalak még is belép ha anyira akar! hiába az van h ha nem vagy még 18 lépjél azonnal ki! ez egy baromság!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok francia gyakorló meséket?

olyan mesére gondoltam mint a dóra a felfedező, játékosan tanítja meg a gyerekeket idegen nyelvre, csak nekem francia kéne. van egyáltalán ilyen? köszi előre

2

Mi annak a műfajnak a neve, amikor valamiféle zenét adnak elő emberek, de nem használnak hangszereket, csakis a saját hangjukat?

2

Mi a hangszekrény szómagyarázata?

0

Van a neten valahol alap spanyol párbeszéd?

Valami rövid kellene, ilyen "sziahogyvagykösszjól" szintű. Egy pár mondat. Esetleg, ha valaki aki tud spanyolul írna egyet nekem, azt megköszönném.

2

Mi a véleményetek a Renáta névről? Milyen ember jut eszetekbe róla?

5

Hogyan lehetünk kémek? !

Álljunk be katonának és ott is ....! Arra vagyok kíváncsi hova kéne mennem ha kém szeretnék lenni!Ez egy kicsit fura kérdés de kémek még ma is léteznek! Köszönöm előre a válaszotokat!

2

Lesz megint katonaság? Kiket visz be?

5

SOS! Magyarország társadalmi rétegződését az 1920-30 ból le tudnátok írni?

0

Ti mikor döntenétek úgy, hogy otthagyjátok a munkahelyeteket?

Manapság ilyet valakki csak akkor tesz, ha talált egy jobbat. De mi van akkor, ha nincs helyette semmi sem. Milyen munkahelyi tényezők miatt döntenétek úgy, hogy végképp elmentek az adott helyről akkor is, ha rögtön utána nem lesz semmi? (Írhattok saját tapasztalatot is, ha van.)

4

Madách vagy Karinthy? (Budapest)

A Madách és a Karinthy között vívódok és sokat segítene, ha kapnék róla visszajelzéseket:) Melyik jobb suli?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!