Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják károsak a 18 os (1 db)

Miért mondják hogy károsak a 18+os tartalmak a 18 alattiaknak?

Legjobb válasz: Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...

Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...
Egyébként hol mondják?? Amúgy bocsi, rendesen válaszolva a kérdésre, azért mondják, bárhol is mondják, mert ha valaki túl fiatalon megismeri a dolgokat, és nem a kellõ idõben, akkor az igenis káros rá, és esetleg hibát fog elkövetni ezeknek a hatására.. szal érted nem? Olyanokat akar majd csinálni, amiket nem akkor kéne. (értik ezt szerintem a 14 év alatti gyerekekre)
Szerintem többek között azért, mert fel sem merül bennük, hogy amit látnak, hallanak, az nem igaz, vagy nem egészen úgy igaz. Késznek veszik a látottakat, nem igazán tudják meg, hogy a szex nem teljesítmény, hanem csak az számít igazán, hogy õk mit élveznek. A fiatalok így tele lesznek teljesítménykényszerrel, meg irreális elvárásokkal (pl így vagy úgy KELL izgatni a másikat, kötelezõ a hüvelyi orgazmus, egy igazi férfi mindig akciókész, a nõk mindig spriccelnek, aki hangos, az jobban élvezi, stb). (Ezek egyébként nagy üzletet jelentenek valakiknek - a manipuláció a legjobb marketing!) Lehet, hogy nem tudatosan, de ezek a tévhitek benne lesznek a fejében és nehéz onnan számûzni õket. Egy idõsebb fiatalnak több az önismerete, a tapasztalata, jobban elfogadja magát és nem másokhoz hasonlítgatja, így nehezebb befolyásolni.
Most inkább a kisebbekrõl beszélnék, pl amikor a mesében látja hogy megölték a figurát de mégsem halt meg, és ezt egy pici gyerek természetesnek veszi, így ha ledöfi a társát és az meghal, nem is érti. Ez kicsit durva, de ez a lényeg, hogy a korának megfelelõ idõben lássa, hallja a dolgokat a gyerek, tini. A szex filmek is ezért károsak ha 13-14 évesek nézik meg, mert azt hiszik az a normális, úgy kell csinálni, fõleg a fiúkra veszélyes, mert nem megfelõen fognak bánni a lányokkal. Szóval ezért vannak korhatárok meg minden, és ezért lehet káros. Persze néha azért nem teljesen megfelelõek azok a korhatárok amiket pl a tv-ben tesznek ki, néha túlzás, néha meg nagyon megengedõ.
hello!én 13 éves vok és értek mindent nem vagyok hülye gyerek! a 18+ meg hülyeség! például vannak ezek a szexoldalak még is belép ha anyira akar! hiába az van h ha nem vagy még 18 lépjél azonnal ki! ez egy baromság!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudom, hogy ezüst e a medál amit vásároltam?

2

Mit vegyek Karácsonyra a 10 éves öcsémnek?

Megmondom az őszintét tanácstalan vagyok...

5

Milyen filmet nézzek?

Valami jó nem agyonjátszott (azaz amit még nem adott le 500x az RTL klub) vígjátékot tudna nekem valaki mondani? :)

5

Milyen bűntetésre számíthatok?

Sajnos figyelmetlen voltam és lejárt a személyim már 2 éve. Eddig nem kellett elővennem nem kellett valahogy sehova, véletlenül pakoltam akkor vettem észre. Most nem tudom,hogy mire számíthatok , kapok e nagyobb pénzbüntetést vagy nem?

7

Angliában szobát bérlek, de elkoltoznék, annak ellenére, hogy szerzodésem van. Mi történhet?

2

A piZap nevű oldalon lehet időzítőt beállítani? A

webkam FX nél amikor fotót szeretnék csinálni, időzítőre lenne szükségem mert olyan lenne a kép ahol nem érném el az egeret. lehetséges hogy megoldható ? :)

0

Miért olyan közkedveltek a disztópikus filmek?

0

Mi ez a reptoid dolog?

Azthiszem lemaradtam valamiről:/ mik ezek a reptoidok? azt tudom, hogy megszállják a Földet, de honnan jött a dolog vagy mi ez, kik ezek, mit tudnak, hogy néznek ki és miiii?:D

2

Ideges vagyok a szalagozó tánc miatt, mégis hogyan tegyem magam túl azon, hogy a táncpartneremnek alig megy és én sem vagyok elég jó?

Mostanában ezen idegeskedek , egy heten kétszer van próba ,mindig ott vagyunk,sőt én megkértem az ismerősöm ,h vegyük át a koreográfiát...

2

Kik voltak pontosan a Gömbös-fiókák illetve árvák?

Azt tudom, hogy Gömbös hívei, de valami kis részletre lennék kíváncsi, pl. származásukkal kapcsolatban, amit leírhatnék, mint fogalom. Köszönöm

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!