Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják károsak a 18 os (1 db)

Miért mondják hogy károsak a 18+os tartalmak a 18 alattiaknak?

Legjobb válasz: Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...

Annyi mindent mondanak, ami totális baromság...
Egyébként hol mondják?? Amúgy bocsi, rendesen válaszolva a kérdésre, azért mondják, bárhol is mondják, mert ha valaki túl fiatalon megismeri a dolgokat, és nem a kellõ idõben, akkor az igenis káros rá, és esetleg hibát fog elkövetni ezeknek a hatására.. szal érted nem? Olyanokat akar majd csinálni, amiket nem akkor kéne. (értik ezt szerintem a 14 év alatti gyerekekre)
Szerintem többek között azért, mert fel sem merül bennük, hogy amit látnak, hallanak, az nem igaz, vagy nem egészen úgy igaz. Késznek veszik a látottakat, nem igazán tudják meg, hogy a szex nem teljesítmény, hanem csak az számít igazán, hogy õk mit élveznek. A fiatalok így tele lesznek teljesítménykényszerrel, meg irreális elvárásokkal (pl így vagy úgy KELL izgatni a másikat, kötelezõ a hüvelyi orgazmus, egy igazi férfi mindig akciókész, a nõk mindig spriccelnek, aki hangos, az jobban élvezi, stb). (Ezek egyébként nagy üzletet jelentenek valakiknek - a manipuláció a legjobb marketing!) Lehet, hogy nem tudatosan, de ezek a tévhitek benne lesznek a fejében és nehéz onnan számûzni õket. Egy idõsebb fiatalnak több az önismerete, a tapasztalata, jobban elfogadja magát és nem másokhoz hasonlítgatja, így nehezebb befolyásolni.
Most inkább a kisebbekrõl beszélnék, pl amikor a mesében látja hogy megölték a figurát de mégsem halt meg, és ezt egy pici gyerek természetesnek veszi, így ha ledöfi a társát és az meghal, nem is érti. Ez kicsit durva, de ez a lényeg, hogy a korának megfelelõ idõben lássa, hallja a dolgokat a gyerek, tini. A szex filmek is ezért károsak ha 13-14 évesek nézik meg, mert azt hiszik az a normális, úgy kell csinálni, fõleg a fiúkra veszélyes, mert nem megfelõen fognak bánni a lányokkal. Szóval ezért vannak korhatárok meg minden, és ezért lehet káros. Persze néha azért nem teljesen megfelelõek azok a korhatárok amiket pl a tv-ben tesznek ki, néha túlzás, néha meg nagyon megengedõ.
hello!én 13 éves vok és értek mindent nem vagyok hülye gyerek! a 18+ meg hülyeség! például vannak ezek a szexoldalak még is belép ha anyira akar! hiába az van h ha nem vagy még 18 lépjél azonnal ki! ez egy baromság!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mindenkinek jár a 20nap szabadság?

2

A league of legends - ben hogy lehet olyan linket csinálni hogyha arra regiznek és kihúzzák pl 10 szintre akk kapsz valami jutalmat?

1

1. Milyen gázok találhatók a levegőben? 2. Miért feszül a felfújt focilabda? 3. Hogyan változik a Földet körülvevő levegőburok gáztartalma a földfelszíntől távolodva? 4. Hogyan változik a légnyomás a földfelszíntől távolodva?

1

Dm-ben, Rossmann-ban kereskedelmi végzettség nélkül, sima érettségivel is adnak munkát?

Napi 4 vagy 6 óra munkáért mennyi fizetés jár? (Mi számít előnynek az önéletrajzban?)

4

Ez pontos fordítása a mondatnak? ( angol)

Nyelvtanilag helyes ez a fordítás?

2

Tudnátok mondani véres szerelmi animéket? Leírásban bővebben?

olyat keresek ami véres vagy szerelmes vagy mindkettő, jó lenne a vámpíros de nem muszály annak lennie!

7

Ki lehet telelni egy 15-17 fokos házban?

akinek pl. csak olyan körülmények adottak hogy ilyen hőfokot tud max teremteni otthonában

1

Ki lehet rugni egy veszelyeztetett kismamat a munkahelyerol?

Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy ha a munkaltatop mar regen tud a terhessegrol kilehet e rugni a munkavallalot, illetve ha igen milyen indokkal?

3

Hol lehet Fehérvári darálóhoz garatot (tölcsért) kapni a legolcsóbban? Tip: VFIII-64.

Esetleg gyártót tud-e valaki, müanyag fröcsöntött aki készíti. Debrecenben vagy környékén esetleg? Találtam egy boltott, de ott 4500Ft, míg például úgyanez Dunaharasztiban 2900Ft lenne. Sajnos a posta ugyan annyi, úgyhogy. Vennék használtat is, de nem találok olyat sem. Valakinek nincs felesleges?

0

Mit csináljak, hogy ne menjenek olyan hamar tönkre a nadrágjaim? Mindegyik úgy "hal meg" hogy a lábam közénél elvékonyodik, aztán ki is szakad. Rosszul választok? Mi lehet a gond?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!