Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják ismerőseim, hogy ha (2 db)

Miért mondják az ismerőseim, hogy ha eddig nem lettek rajtam terhességi csíkok akkor majd ezután lesznek?

Bármelyik pillanatban szülhetek, 25kg-ot híztam, 30 éves vagyok, elötte 52kg voltam, de nem lettek csíkjaim a terhesség alatt. Mégis azt mondják, majd ezután. Miért ezután? Mikor összehúzodik a méh akkor becsíkosodunk vagy mi???

Legjobb válasz: Egyáltalán nem törvényszerû, hogy neked is legyen. Igaz, hogy a nõk nagyrészének lesz, de nem mindenkinek (nõvéremnek sincs, 2 gyereket szült pedig).

Egyáltalán nem törvényszerû, hogy neked is legyen. Igaz, hogy a nõk nagyrészének lesz, de nem mindenkinek (nõvéremnek sincs, 2 gyereket szült pedig).
Szerintem, ha eddig nem lettek, akkor most sem lesznek!
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de amíg terhes voltam nem volt rajtam csík, miután szültem, és visszahúzódott a hasam, megjelent rajta egy-kettõ :( Ez nem azt jelenti, hogy neked is lesz, de sajnos elõfordulhat!
Nyugi, ha eddig nem voltak, már nem valószínû, hogy lesznek. Nekem a 38. hétig nem volt egyetlen egy csíkom sem, erre a 38. héten úgy becsíkosodtam, mint egy zebra :(
mert rosszindulatúak :(
Nyugi , ugyanebben a cipõben voltam.Sem akkor sem pedig most nincsenek csíkjaim, igaz én rengeteg testápolót használtam, de senkire ne hallgass.Ha nincs , hát nincs, örülj neki!!gratu a babához.babi
Szia, Ez sajnos bõrtípus függõ.Nekem elég laza a kötõszövetem és már 13 éves korom óta zebrás a lábam ahogy nagyot nyultam ez lett az eredménye.Anyukámnak ugyanez, viszont neki is hiába hordott ki 3 gyereket a hasa abszolut nem repedt szép.Has bõröm nekem is feszes.Szerintem nyugodj meg, nem lessz ott probléma. 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Aranyosak vagytok!!!

Miért mondják, hogy úgy tudnak munkát adni ha ismerősöm tud adni számlát?

Szóval elmegyek x helyre jelentkezni alkalmazottnak, erre közlik, hogy ha van ismerősöm, aki tud számlát kiállítani, akkor dolgozhatok náluk. Ez most azt jelenti, hogy egy ismerősnél lennék alkalmazásban? De akkor az ismerősnek kellene utánam fizetni nem? Miért érné az meg egy ismerősömnek és nekem miért? Nem értem a lényeget.

Legjobb válasz: Kb. ezt jelenti. Nem akarnak állományba venni, nem akarnak utánad járulékokat (TB-t, munkahelyteremtésit, stb..) fizetni. Hanem azt szeretnék, mintha egy külsõs vállalkozónak kiadnák a munkát bérbe mondjuk 600 ft + áfa / óra áron. A járulékokat meg fizesse az, aki kiállította a számlát.

Kb. ezt jelenti. Nem akarnak állományba venni, nem akarnak utánad járulékokat (TB-t, munkahelyteremtésit, stb..) fizetni. Hanem azt szeretnék, mintha egy külsõs vállalkozónak kiadnák a munkát bérbe mondjuk 600 ft + áfa / óra áron. A járulékokat meg fizesse az, aki kiállította a számlát.
Ja és természetesen egy másik fontos tényezõ: Se fizetett, se betegszabadságot nem kell adni ilyen esetben...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!