Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják hogy fél (41 db)

Miért mondják, hogy "gáz", ha valaki a szüleit hibáztatja felnõttkorában az élete kudarcaiért? Mi van, ha történetesen TÉNYLEG a szülõ a hibás?

Szerintem nem megfelelõen neveltek, se engem, se a testvéremet, és ezért mindketten gondokkal küzdünk. A családi életünk kb. nulla. Nagyon szeretnék elszakadni itthonról, ebbõl a légkörbõl, de nem tudom, hogy merre menjek, kevés barátom van...

Legjobb válasz: Van az a kor, amikor tényleg a szülõ a hibás nagyrészt. És ennek vannak hatásai, következményei késõbb. De van egy életkor, ami után már nem a szülõké a felelõsség, hanem az egyéné. Ha felnõtt ember vagy, akkor tegyél azért, hogy jobb életet élhess, keresd a lehetõségeket a fejlõdésre, mert a szüleiden nem tudsz változtatni, csakis magadon.

Van az a kor, amikor tényleg a szülõ a hibás nagyrészt. És ennek vannak hatásai, következményei késõbb. De van egy életkor, ami után már nem a szülõké a felelõsség, hanem az egyéné. Ha felnõtt ember vagy, akkor tegyél azért, hogy jobb életet élhess, keresd a lehetõségeket a fejlõdésre, mert a szüleiden nem tudsz változtatni, csakis magadon.
Attól is függ, hogy milyen erõket, beállítottságot örököl a gyerek. Van aki elnyomható, van aki ki tud törni valamennyire, nem hagyja magát. De valószínûleg ilyenkor is jól jön egy kis segítség, bíztatás, sikerélmény.
Nem értek egyet az elõttem szólókkal. Vannak, akiket annyira megnyomorítanak gyerekkorukban, hogy teljesen antiszociálisak lesznek felnõtt korban. Én ismerek ilyen embert, már vagy 35 éves is elmúlt, de sehol nem alkalmazzák egy hónapnál tovább, mert látszik rajta, hogy sérült, tele van szorongással. Sajnos nem mindenki egyforma, attól mert egyeseknek sikerült az alkoholista szülõktõl lelécelniük, ez még nem megy mindenkinek, nem egyformák az emberek. Valami alkalmassági teszthez kellene kötni kibõl lehet szülõ vagy szigorítani, az iskolákban ellenõrizni kinek milyen családi helyzete van.És ahol nincs meg a megfelelõ körülmény elvenni a szülõktõl a gyerekeket és nevelõ szülõkhöz adni. A szülõket pedig megbüntetni.
Teljesen megértelek, az elõttem lévõk jól leírták.
A szülõi háttér erõteljesen befolyásolja az életutunkat, személyiségünket stb. Tökéletes szülõ nincs, senki nem tanítja meg senkinek, hogyan hogyan kell jó szülõnek lenni. Ezzel nem felmenteni akarom õket, de nem egy könyû feladat. Ha a szülõk miatt van rengeteg JOGOS sérelmünk, az nem old meg semmit ha õket hibáztatjuk. Ezeket fel kell oldani, el kell engedni és tovább kell lépni. Ez egy baromi hosszú és nehéz folyamat, de megéri, saját tapasztalat. :)
Engem nem neveltek az önállóságra. Kb 2, 5 éve költöztem el otthonról, azóta kezdek önállóbb lenni. Nem tudom, hogy a szüleim hibája e, nem is érek rá ezen agyalni! :/
Azért, mert már FELNÕTT vagy, ráadásul ha tudod, hogy ezért vagy azért lettél olyan amilyen...és mégsem teszel ez ellen semmit, akkor nem a szülõd meg a szomszéd meg a jóisten a hibás, hanem csak és kizárólag TE saját magad!!! Minden ember életében van olyan sz.ar, amit másnak köszönhet......de azzal védekezni, például hogy jajj, én azért lettem agresszív mert apám is az volt......az nem kifogás!!
Nézd, azzal egyet értek, hogy angyon nem mindegy, ki milyen családból jön, kit milyen érzelmi-anyagi háttérrel indítanak el. Egy ponton túl azonban önmagáért felel mindenki, mondok egy nagyon egyszerû példát: huszonévesen már nem lehet a szülõkre fogni, ha valaki nem tud viselkedni, nem ismeri az etikettet. Ha van benne igény, akkor leemeli a polcról az illemkönyvet és elolvassa, és nem azzal takarózik, hogy õt sose vitték a szülei étterembe, ezért nem tudja, hogy hogyan illik kulturáltan étkezni, viselkedni. Az élet többi területe is ilyen: ha van igényed, akkor változtatsz abba az irányba, ami neked tetszik. Ettõl felnõtt a felnõtt, hogy megvan a maga autonómiája, szabadon élhet minden lehetõséggel, amit teremt, kikapar magának. Ha nincs pénz, végzettség, arra is van tömérdek lehetõség, külföldi munkák stb. csak kalandvágy kell és elszántság. Persze könnyebb otthon másfél szobában, a kanapé tetején üres zsebbel, barátok nélkül siránkozni azon, a szülõk cseszték el, mintsem beismerni, hogy igen a szülõk is hibásak, de az is, aki továbbra is csak ül az ingoványban és nem áll fel belõle.
Ahogy a virág sem maga választja meg színét, nem egyedül mi vagyunk felelõsek azért, hogy mi lett belõlünk!
nem lehet mindent a szülõre kenni...most is keresed a kibúvót, hogy miért van nyomorult életed, nulla szoc élettel...Azért vagy, hogy magad csináld meg az életed, ha a szüleid nem támogattak semmiben, akkor mégis mire vársz?gondolom kapsz ételt, van tetõ a fejed fölött, még nalám neted is van...menj el dolgozni, és eltudsz szakadni, vagy várod a sûlt galambot a szába? ez undorító, az érelmetlen picsogás
Ha egyedül nem megy, akkor segítséget kell kérni. Bár egyébként ha félénk és önbizalomhiányos valaki, akkor egyszerûen sikerélményekre van szüksége, tökmindegy, milyen téren. Azért meg tud tenni az ember. Az én szüleim se mintaszülõk, sõt! Szóval átérzem a helyzetet. De ha õszintén belegondol az ember: ezeket a lapokat osztották, ebbõl kell mindenkinek saját magának kihozni a legjobbat. Ilyen egyszerû. Mindenki életének az a legfontosabb feladata, hogy a boldogságát megtalálja. Ha valaki inkább otthon ül és kesereg - annak az életnek mégis mi értelme?
"Ha felnõttkorodban alkoholista vagy, vagy vered a feleséged, azt te csinálod, arról te tehetsz, nem a szüleed." Ez nyilvánvaló, de mi van akkor, ha valaki csak nagyon félénk, önbizalomhiányos, mert egész gyerekkorában azt hallgatta, hogy egy nulla? Ezen nem lehet akarattal változtatni, mármint ha tudnám, hogy hogy lehet változtatnék, de sajnos nem úgy megy, hogy holnaptól elkezdek bízni magamban.
Nyilván minden nyomorodról a szülõ tehet, hiszen õ nevelt fel, az õ mintáját követi az ember. Viszont egy idõ után nem felelõs érte. Mivel a te életed a te felelõsséged. Te döntöd el, hogy hogyan élsz, változtatsz-e az életeden, gondolkodásmódodon, NEM a szülõ. Felnõttként már neked kell felismerned, mi az ami nem jó, mi az amiben hibás vagy és NEKED kell ezen változtatni ha nem tetszik, NEM a szülõknek. Ha felnõttkorodban alkoholista vagy, vagy vered a feleséged, azt te csinálod, arról te tehetsz, nem a szüleed. Nemde?
Hát vannak ilyen szülõk meg olyan szülõk, és van akinek tényleg olyan szülei vannak hogy megnyomorítják lelkileg. Vannak olyan szülõk akik a nagy jótevési igyekezetükben tönkreteszik a gyerekük életét aztán meg pislognak hogy mi a baj. Több ilyen van, de tény hogy az egyénen is múlik.
Ha nem neveltek megfelelõen és emiatt gondjaid vannak, fordulj pszichológushoz. Egy idõ után már gyávaság visszafelé mutogatni, és nem felvállalni a saját életed.
Nekem is rettenetes volt a családi hátterem, 10-en laktunk egy házban, 4-en egy szobában és mindig veszekedtek, apám ivott. Volt, hogy betört az orrom, a szám, de még orvoshoz sem vittek. Felnõttem, jól vagyok, még nem jutott eszembe, hogy hibáztassam õket bármiért. Szerintem szinte mindenki hibáztathatná a szüleit, mert az emberek nem végeznek gyereknevelõ tanfolyamot, csak küzdenek a léttel jóformán.
Mert mit tettek a szülõk? Velem pl nem igazán foglalkoztak, de nem is nagyon igényeltem, így megtanultam magamról gondoskodni, 14 évesen elkezdtem a diákmunkát. Suli idõben minden hétvégén dolgoztam, nyaranta az egész nyáriszünetet végig dolgoztam. 18 éves koromra kb 1.000.000 ft-ot gyûjtöttem össze. Egyetemre kerültem, ott minden támogatás megkaptam, bursa, szotám, tanulmányi ösztöndíj, plusz dolgoztam. 25 éves koromra megvettem a lakásomat. Változtatni akartam és sikerült, minden független a családomtól és a nevelésemtõl. Ha sikertelen vagy, azt csak magadnak köszönheted.
Szerintem egy idõ után nem lehet mindig hátramutogatni és más hibáztatni.
Mert b#-$; %8s magyarok, mindenkit kiosztanak de hagyjàk hogy elnyomják õket. Rosszindulatú, semmirekellõ népség:)

Miért mondják hogy tanárnak csak az megy akit nem vesznek fel máshová?

És buta, nem jó képesség?ek, és nem is szeretik a tanítás gondolatát, csak "kínjukban" csinálják az egészet??

Legjobb válasz: Talán arra gondolnak, hogy akinek bölcsészként vagy valamilyen természettudományos területen nincsenek olyan jó képességei, hogy tudományos munkát végezzenek, azok nem tudnak mást csinálni, mint hogy tanítanak. Ez persze hülyeség; egyrészt még bölcsészek számára sem csupán kutatómunka és tanári munka az alternatíva. (pl. nem egy ismerõsöm valamelyik minisztériumban dolgozik, de cégekhez is sokan eljutottak) Másrészt sokuknak tényleg az az álmuk, hogy tanárok legyenek.

Talán arra gondolnak, hogy akinek bölcsészként vagy valamilyen természettudományos területen nincsenek olyan jó képességei, hogy tudományos munkát végezzenek, azok nem tudnak mást csinálni, mint hogy tanítanak. Ez persze hülyeség; egyrészt még bölcsészek számára sem csupán kutatómunka és tanári munka az alternatíva. (pl. nem egy ismerõsöm valamelyik minisztériumban dolgozik, de cégekhez is sokan eljutottak) Másrészt sokuknak tényleg az az álmuk, hogy tanárok legyenek.
Most akartál még kérdezni valamit?
A kérdező hozzászólása: Igen a Bölcsészrõl van szó, ELTE stb...?
A kérdező hozzászólása: Igen akartam, a tanár képzés leginkább ElTE-t jelent nem, csak ez a tanintézet egy ideje rossz hírbe keveredett nem?
Hát, azért nem kis egozimusra vall, ha már a tanárképzés elsõsorban az ELTE-t jelenti, amikor más egyetemek is szolgáltatnak bõven tanárokat. Az ELTE bölcsészképzésével vannak bajok, mert a színvonal közel sem a legmagasabb (de ez szakonként nagyon változó). Ha a tanárképzéssel gond van, akkor ennyiben, de nem magával a tanárképzéssel, hanem a bölcsészképzéssel. De az, hogy valaki milyen bölcsészként, nem feltétlenül árulja el, milyen lesz tanárként.
"Nyilván egy bölcsész szakot vicc elvégezni" - Ez a megjegyzés eléggé szûklátókörû szemléletre utal. Fõleg annak ismeretében, hogy milyen óriási különbségek vannak bölcsész szakok közt nehézsgében. Persze lehet ismerõssel jönni. Nekem is van egy ismerõsöm biológia Bsc-n; elvégzett egy szakács OKJ-t mellette. De egyébként sem egy zseni a csaj, de már két éve bent van.
A tanárit néhol sokkal nehezebb elvégezni, mint a sima Bsc-t. Pl. biológia szak az egyik legnehezebb szak Mo-n, alapból csak kevesen tudják elvégezni, de aki tanári szakirányra megy (tehát nem sejt és molekulárisra vagy szupraindividuálisra), annak ugye fel kell venni egy másik szakot is. Itt általában kémiát, magyart, matekot szoktak, amik a magyar kivételével mind nehéz. A magyar csak azért, mert sok olvasnivalójuk van és biológia szakon örül az ember, ha a saját kötelezõ tantárgyának a vázlatára marad ideje, nem hogy h.lye könyveket olvasgasson. viszont aki infóra megy, annak meg már rögtön programoznia kell stb. Szóval ez egy h.lyeség, hogy minden tanár buta. Nyilván egy bölcsész szakot vicc elvégezni, ha tanárnak megy utána, ha nem, de egy TTIK-t ne hasonlítsuk már össze vele. És az eltérõl meg annyit, hogy csak a neve nagy (bár már az sem), tudásban már rég megelõzi az összes egyetem. már már ciki oda járni.
A kérdésre válaszolva: Szerintem a tanárok mind bukott diákok, akik minden évben osztályt ismételnek. Csak a diákok mennek mindig egy osztályjal feljebb.....:) ))
Elég hülyeség, szerintem semmi alapja nincs.
Ezt szerintem csak azok mondják, akiknek fogalmuk nincs, mennyit dolgozik egy tanár. Tény, hogy vannak olyanok, akik nem valók tanárnak, de õk nem is maradnak a pályán, erre kár véleményt alapozni. Ki lehet próbálni, hogy milyen nehéz évfolyamonként 3-4 harmincfõs osztályt kezelni, felelõsséget vállalni értük, a szülõkkel is viaskodni, otthon is dolgozni, továbbképzésekre járni... Ez csak a szokásos bölcsészlenézõs szemlélet, holott nem minden tanár bölcsész, és nem is minden bölcsész tanár. (Nem, nem vagyok tanár, de szûklátókörû sem.)
mert 80%-ban így van. legalábbis ttk-n. a bölcsészeket nem vágom.
"de már két éve bent van." Igen, nekem is van jópár ismerõsöm/csoporttársam, akik bent vannak még és még ösztöndíjat sem kapnak, pedig már ha 2 tárgyból bukik vki, akkor úszott az ösztöndíj, de az ilyenek azért maradnak bent, mert a kötelezõ tárgyaik nincsenek meg, csúsznak a félévekkel és szinte csak SZV-ket vesznek fel, hogy meglegyen a min. éves 30 kredit. Ezzel én nem dicsekednék a helyedben, mert ez utal szûk látókörre és butaságra, nem az a tény, hogy a bölcsész szakot egy h.lye is el tud végezni...

Miért mondják hogy ha meggyujtsuk a cigit és csak a fél oldala gyul meg és ugy ég akkor megcsalnak? Ez honnan ered . Ez babona?

Legjobb válasz: háá értelmes tanult emberek. te aztán tudsz valamit hogy egy pár sorbol kiismertél egy embert. csak rendesen felidegesitettetek.vannak olyan párok hogy évek multán sem ismerik ki egymást rendesen. elnéztem a kategoriát tessék kövezzetek meg.

A kérdező hozzászólása: háá értelmes tanult emberek. te aztán tudsz valamit hogy egy pár sorbol kiismertél egy embert. csak rendesen felidegesitettetek.vannak olyan párok hogy évek multán sem ismerik ki egymást rendesen. elnéztem a kategoriát tessék kövezzetek meg.
Azért, mert ha még arra sem vagy képes, hogy normálisan meggyújts egy cigit, akkor nyilván lelép a másik fél.
#1 Nem csak a cigit nem tudja meggyújtani, de azt sem tudja, hogy melyik a megfelelõ kategória, ahova ki kellett volna írni a kérdését. Ez a legjobb esetben is ezotéria. Vagy egyéb...
Vesszõ, pont, új mondat nagy betûvel? Lehet, hogy ennyibõl nem lehet kiismerni 100%-ig egy embert, de eleget meg lehet tudni róla ahhoz, hogy eldöntsem, érdemes-e vele barátkozni. Igenis, a ruha alapján is szoktam dönteni. Nem azt nézem, hogy márkás-e, drága-e, hanem azt, hogy alkalomhoz illõ-e, és tiszta.
A kérdező hozzászólása: Ohh hadjuk már azt a helyesirást. lány vagy fiu vagy és hány éves? ha szabad megkérdeznem.. Miért piszkálsz még mindig? nincs jobb dolgod?
#14, rád is rádférne a korrepetálás #15, látod, te kis butuska, hát még itt is kellemetlen helyzetbe hozod magad; te úgy érzed, hogy aki tud helyesen írni, az már nyelvtan tanár kell, hogy legyen. Szóval számodra olyan távolinak tûnik a helyesírás elsajátítása, mint a diploma... Kicsi csacsi butus
A kérdező hozzászólása: a rinyáló hölgynek vagy úrnak csak gratula mert szépen megnevettetett és tuti hogy nyelvtenár, és kérdezném tölle hogy mit lát még a betüimbõl amiröl nem tok? Esetleg a jövõmet látja-e? mert azon se csodálkoznék..
a rinyáló hölgynek vagy úrnak üzenném hogy a kérdésre tessék válaszolni , nem ide kell járni oltogatni , ha pedig nyelvtan tanár néni tetszik lenni akkor vállaljon korrepetálást.
Ez csak egy hülye babona , nekem is van hogy félig gyullad meg , és nekem is mondják hogy megcsal a párom aztán évek óta nincs is komoly kapcsolatom :D nehogy emiatt gyanusítgasd a párod vagy vmi :D
Úristen!!!! Ne ronts tovább a helyzeteden! Ne írj többet! Nem csak vesszõ, meg pont, hanem sokkal durvább. Pl. hangsujt.... nem véletlenül hangsúlyt? De még van rengeteg más is. Lényeg, hogy igénytelen vagy, és buta!! Az a pár sor, amit írtál, elég volt, hogy ezt 100%-ra megállapítsam. Olyan nincs, hogy valaki egyik helyen helyesen ír, a másikon nem. Vagy tudsz helyesen írni, vagy nem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: szoval te a vesszö , pont és nagybetü hiányán eldöntötted a stilusomat és a ruhámat is egyaránt. Gratulálok. én egy ilyen oldalon nem szoktam a helyesirásra nagy hanhsujt fektetni. ha zavar sajnálom és bocsessz.
A kérdező hozzászólása: Nos, drágám, a helyesírés, és a stílus maga az ember. Olyan, mint a ruha, amit visel" te aztán tudsz helyesen irni, meg ha te a ruha alapján itélsz meg embereket akkor nincs is miröl beszélni
Ja, hogy csak a suliban kell helyesen írni? Nos, drágám, a helyesírés, és a stílus maga az ember. Olyan, mint a ruha, amit visel. Ha lesz*rod a kategóriát, stb., akkor miért vársz értelmes válaszokat? A te értelmi szintedhez az ezotéria topic való. Itt értelmes, tanult emberek vannak, akik nem fognak a hozzd hasonlóval leállni, egy ilyen idióta kérdéssel. Én, mint nõ mondom, hogy kellemetlenül érezném magam, ha egy hozzád hasonló "férfival" kellene megjelennem a barátaim vagy a családom elõtt.
A kérdező hozzászólása: nekem gyakran gyullad meg a cigi igy, nemtom mért , ha rendesen meggyujtom akkor is csak a fél oldala ég tovább és mindenki evel a dumával jön hogy megcsalnak, már kezd idegesiteni hogy a barátnöm félrelép. de remélem hogyez csak hulyeség. mi a véleményetek?
Nem tudom , de 10éve mikor rászoktam akkor is ez a duma ment :D
A kérdező hozzászólása: jah és tudok helyesen irni..ha akarom odafigyelek a helyesirásra ha akarom akkor nem.. aki elolvassa igyis-ugyis megérti :) )

Miért mondják hogy nagy mellűek ne vegyenek fel push up melltartót?

Nekem 75C a mellem (tök igy néz ki push up-ban :

Legjobb válasz: Jaj a kérdésben push up melltartót írtam ,de fürdõruhára gondoltam! Mindenhol azt lehet olvasni , hogy ha nagy a melled akkor hanyagold a szivacsosat.

A kérdező hozzászólása: Jaj a kérdésben push up melltartót írtam , de fürdõruhára gondoltam! Mindenhol azt lehet olvasni , hogy ha nagy a melled akkor hanyagold a szivacsosat.
Gondolom, mert már amúgy is elég nagy. :D Bár én ezt még sosem hallottam.
A kérdező hozzászólása: http://www.femina.hu/szepseg/bikinik_alkat_szerint http://nojfel.blogspot.hu/2012/03/furdoruhak-rad-szabva-ebbe.. http://goodgirls.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1141808 http://glamorous.blog.hu/2009/07/10/furdoruha_tipp Mindegyikben azt írják hogy béleletlen, ne push up-os fürdõruhát válasszunk :)

Miért mondják, hogy a Windows 2000 féle, klasszikus bejelentkező ablak sokkal jobb és biztonságosabb, mint az XP Üdvözlő képernyője?

Legjobb válasz: Mert a klasszikus bejelentkezési képernyõn nincs userlista, vagyis nemcsak a jelszót, de a felhasználói nevet is ki kell elõtte találni :) Míg az XP-s üdvözlõképernyõn ott az userlist, csak a jelszót kell megadni hozzá.

Mert a klasszikus bejelentkezési képernyõn nincs userlista, vagyis nemcsak a jelszót, de a felhasználói nevet is ki kell elõtte találni :) Míg az XP-s üdvözlõképernyõn ott az userlist, csak a jelszót kell megadni hozzá.

A férfiak miért lépnek félre és miért mondják azt, hogy változatosságra vágynak, ha rákérdez a párjuk, ráadásul otthon mindent megkapnak az ágyban?

Legjobb válasz: Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van,a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.

Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van, a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.
A 3. válasz szerintem nem helyes, mert sok férfi nem csalja meg a párját. A félrelépés nem általános "férfitulajdonság".
Pont ugyanazért, amiért a nõk is.
Legfõképpen azért, mert úgy érzi, megteheti. Ha az ilyen férfiak párja megtudja, sokszor úgysem hagyja õt ott, és ezt nagyon jól tudja. Ha a lebukás után a nõ nem is akarja ott hagyni - nálam ez és a testi bántalmazás mindenképpen szakítóok lenne, ha van 3 gyerekünk meg egy házunk, akkor is- , de nem fenyegeti meg komolyan, nem érezteti vele a tett súlyát; akkor nem az lesz, hogy a pasi majd behúzza fülét-farkát, hanem annál jobban félrelép, hiszen egyszer már megbocsátást nyert. Tévhit, hogy a férfiaknak a "génjeikben" van, hogy minél több helyre szórják a sperméikat (monogám nõ vs. a poligám férfi téves mítosza - az ember NEM állat!) - de sokan szeretnek erre a szociálpszichológia, ill evolúciós pszichológia által is megtámogatott szörnyedvényre hivatkozni. Szánalmas, ha valaki ettõl érzi férfinak magát. Szerintem sokkal tiszteletreméltóbb, ha valaki éveken, akár évtizedeken át szenvedélyesen tart egy kapcsolatot, egy emberrel; és nem hagyja, hogy a kapcsolat az unalomba fulladjon. Nem mindig kell a nõnek magában keresni a hibát. Látom, Te ezt próbálod. Tudom, ez nem valami szofisztikéált és tudoményos magyarázat, de egyes férfiak azért lépnek félre, mert patkányok. Ez ellen nincs mit tenni, mint otthagyni a picsába, és esetleg csak akkor visszaengedni, ha nem a következmények miatt bánta meg a félrelépést (tehát nem azért, mert balhéztál miatta, otthagytad, és ez neki milyen kellemetlen), hanem ha erkölcsi szempontból magát a félrelépést bánta meg, és rájött, hogy csak Téged akar!!!!
A válasz egyszerû: Mert FÉRFIAK!!!!!

Miért mondják azt, hogy Magyarország volt a kapu nyugat fele?

Legjobb válasz: Talan mivel Magyaro-on volt elöször meg a rendszervaltas? (Amugy nemcsak a magyarok mondjak, erzik igy?)

Talan mivel Magyaro-on volt elöször meg a rendszervaltas? (Amugy nemcsak a magyarok mondjak, erzik igy?)

Mondják, hogy a csajoknak fontos a biztonság, bla-bla-bla… Tőlem félnek a csajok. Mert kiszámíthatatlan vagyok, nem tudják, mit fogok lépni… Miért-miért-miért, miért fontos a biztonság?

No, a kérdés. Szokták az xx kromoszómások mondani, hogy a biztonság nagyon fontos, hogy egy srác mellett biztonságban érezze magát az ember, meg efféle trutymókat. Na most akkor mondom a jó kis poént: t?lem FÉLNEK a lányok. Nem a küls?mt?l, hanem a kisugárzásomtól, személyiségemt?l. Félnek t?lem, vannak akik egyenesen rettegnek! Kiszámíthatatlan vagyok, és néha konkrétan ijeszt?. És igazából nem értem, miért kell ennek a nyavalyás biztonságnak lenni a legfontosabbnak. Én imádom a kiszámíthatatlant, amikor egyik pillanatban még Sisters of Mercy-t dúdolgatok, másik pillanatban pedig már zsaruk dörömbölnek az ajtómon, és ordít a szomszéd. Miért fontos a biztonság? Biztonság = nincs izgalom. Nincs izgalom = nincs értelme az életnek. Miért olyan fontos ez a mocsadék biztonság? Miért nem tetszik a kiszámíthatatlanság, a veszély a lányoknak?

Legjobb válasz: :) Ha velük vagy mocsok és agresszív, akkor nem éreznek biztonságot. Egyébként is van olyan lány, aki szereti a "rossz" fiúkat. Ne általánosíts!

:) Ha velük vagy mocsok és agresszív, akkor nem éreznek biztonságot. Egyébként is van olyan lány, aki szereti a "rossz" fiúkat. Ne általánosíts!
nekem szimpatikus a gondolkodásod. én is így vagyok vele, ki kell használni az életet. muszáj egy kicsit rosszalkodni:D és szeretem a kiszámíthatatlan embereket, nem tudom mi a baj velük. 17/L
Egyetértek az elõttem szólókkal. Valamilyen szinten azért persze hogy kell a biztonság-érzés, hogy ott vagy mellette, meg nem hagyod el, de egyéntõl függ mindig hogy mit és hogyan szeret. :)
A kérdező hozzászólása: Második: mi-mi-mi? Közveszélyesnek nem vagyok közveszélyes. :)
Te járnál olyan csajjal aki bármikor beléd szúrhatná a kést? Várj, hülye kérdés, persze hogy. Hiszen izgalmas!
Azért fontos a biztonság, mert a legtöbb lány férjjelölteket keres, és csak azok a férfiak felelnek meg ennek, akik képesek biztonságot teremteni a szeretteik számára.
Dórikád???
Talán azért mert [email protected] önzõ vagy. Nem érdekel mit akar a másik, a szomszéd a csaj akárki, csak az a fontos h neked pillanatnyilag izgalmas és jó legyen. Élvezed h félnek tõled, élvezed h felbosszantasz másokat, ez szánalmas is =) Más nem tud irányítani icipicit sem, nem tudsz alkalmazkodni = önzõség. Bunkóan õszinte vagy, mert magadon kívül más nem érdekel, h rosszul esik neki, csak az érdekel h elmondhasd a véleményed és neked jó legyen = önzõség. Hát tod az önzõ embereket nem csak a csajok hanem úgy ált senki más sem szereti :P Egyébként az jó dolog ha vki spontán, tud újat mutatni stb. csak van egy határa mert azt is figyelembe kell venni h nem egyedül élsz ezen a bolygón :P
A kérdező hozzászólása: Slusszpoén: elég sok lány jelentett már fel.
A kérdező hozzászólása: Majd meglesem holnap, Dórikám.
A kérdező hozzászólása: Harmadik: az ilyen zenéket ki nem állhatom, tisztességes metált kedvelem.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: néha kibújik belõlem. Fõleg, ha a lány tesz marhaságokat. Rosszfiú lennék? Nem hinném.
A videó miatt küldtem neked:)
Mert alapból a víz nem jut fel a hüvelybe, szóval ha ülsz egy kád vízben, akkor sem jut fel a víz, de a pénisszel igen.
az igaz, hogy ugyanúgy éri a péniszt a víz, de tegyük fel, hogy belepisilsz a vízbe, akkor az utolsú cseppeknél megy vissza víz a húgycsüvedbe, igaz? tehát ha baci van a vízben, akkor nagy eséllyel megfertõzödsz egy sima pisilissel is. na már most, ha szexelsz a vízben, akkor is jön valami a péniszbõl, nem igaz? tehát a vége ugyanaz, mint pisikor :) szal nagyobb a fertõzésveszély.
Mert a pénisz kívül van, a külsõ nõi nemi szerveket ugyanúgy éri a víz, mint a külsõ férfi nemi szerveket is :) A belsõ nemi szervekre veszélyes ez és az egy aktus során összeszedhetõ.
A kérdező hozzászólása: Hát õõ valójában szeretnék és a párom is szeretne de ezt meg eldöntjük ketten ha meg ki írom meg az lett volna, hogy hülye undorító féreg.. ez meg érdekelt igazából: D hogy a péniszt ugyanolyan szinten éri a víz így is úgy is..
A kérdező hozzászólása: Úgy értem ha simán ülök a vízbe:D
A kérdező hozzászólása: És a pénisz esetében? Ott ugyanúgy van mint szexnél:)
Igen mert kitudja milyen betegségekkel gombákkal baktériumokkal fürdenek az emberek, a simán kérdésedet nem értem gondolom arra érted ha tóban vagy tengerben csinálod akkor még nagyobb a fertõzés veszély.De miért nme akarsz strandon sexelni!? nem rossz az!
Szeintem a tó más mint a medence, mert ott nem 20 méterben fürdig többezer ember, szóval szerintem még jóbb, egyébként azért mindkettõ elég rizikós lyen szempontból, és meg kell hogy mondjam kényelmetlen is. (nagy fürdõkád nagyon nagy kicsi emberekkel, vagy otthoni pancsimedence a nyerõ:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek van benne valami : )))
én úgy olvastam egyszer, amikor orgazmusod van, a hüvelyed ilyen "beszippantó" módon "végzi a munkáját", tehát felszippantja a spermiumokat és ezáltal a vízben található milliárdnyi baktériumot, kórokozót
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs hüvelyem de értem amit mondasz köszi:D

Miért van az hogy minden randimon ideges vaok? Remeg és izzad a tanyerem nem tom mit mondjak, mert félek mindent elszűrok és ha pasi néz a szemembe miért fordulok e?

mit tegyek?

Legjobb válasz: zavarba jössz azért=D én is ilyen vagyok:D nekem most pénteken lesz randim:$ és kezdek izgulni..hála istennek már ismerem..:D nem vagy egyedül..=D de szerintem próbálj olyan tevékenységet kitalálni ami nem gáz ha nem beszélgettek..mondjuk egy mozi..=) és ott nem is kell ránézni sem:D vagy ahol több ember is van..elsõ randin nem kell haza vinned..érted a lényeget nem? a második randin már lehettek kettesben..beszélgessetek..=) és mondd neki h te most izgulsz..:D tedd a kezét a szívedre, hogy érezze hogy mennyire is izgulsz:D a fiúk elég nagy többsége szereti ha a lány ilyen "aranyos" =D ( szerencsém van mert aki most akar velem találkozni..az is épp ilyen:$) szal..utána már megy magától=) Sok sikert..és ne izgulj..;Ð Szijjah 15/L

zavarba jössz azért=D én is ilyen vagyok:D nekem most pénteken lesz randim:$ és kezdek izgulni..hála istennek már ismerem..:D nem vagy egyedül..=D de szerintem próbálj olyan tevékenységet kitalálni ami nem gáz ha nem beszélgettek..mondjuk egy mozi..=) és ott nem is kell ránézni sem:D vagy ahol több ember is van..elsõ randin nem kell haza vinned..érted a lényeget nem? a második randin már lehettek kettesben..beszélgessetek..=) és mondd neki h te most izgulsz..:D tedd a kezét a szívedre, hogy érezze hogy mennyire is izgulsz:D a fiúk elég nagy többsége szereti ha a lány ilyen "aranyos" =D ( szerencsém van mert aki most akar velem találkozni..az is épp ilyen:$) szal..utána már megy magától=) Sok sikert..és ne izgulj..;Ð Szijjah 15/L
hát ne fordulj el, ha a szemedbe néz, meraz gáz. amúgy belefogsz jönni idõvel, csak megkell szoknod a helyzetet. ezis elfog majd jönni. vagy ihatsz télleg alkoholt :D de amúgy nekemis izzad a tenyerem legutobb 20 évesen izzadt, azóta van barátom, ez logikus h izgul az ember egy randi elõtt. légy kicsit magabiztosabb ésakkor nemfélsz majd h elrontasz mindent.
elõzõ vagyok.. alkoholt nem ajánlom..nehogy azt higgye hogy alkohol függõ vagy=/
Nagyon izgulsz.Vegyél be egy nyugtatót, vagy lõdd be magad. Nah csak vicceltem. Komolyra fordítva: Ha iszol egy korty alkoholt, az segít feloldódni.
Velem volt, hogy napokig ezen görcsöltem, tökéletesítgettem magam a randira, erre meg még én voltam oldott, vidám és jófej, a srác meg úgy izgult, hogy teljesen bezárkózott.:S De ha egy lány ilyen, az egy bizonyos fokig tényleg aranyos:D Fogadd el és örülj neki, én vad vagyok, látod, nincs is sok randim. Szóval, mély levegõ, lazíts, meg minden más, amit elõttem mondtak, menni fog! Hajrá! 15/l
Egy jó üveg sör! :)
szerintem is jó ötlet elõtte az alkohol csak kapj be egy rágót is utána :D de amúgy a fiúk is ugyanúgy izgulnak mint te.. csak gondolj erre és akkor az már egy picit nyugtatóbb helyzetet jelent, hogy nem csak te vagy így ezzel :DDD sok sikert^^
Elsõ vagyok: Nem azt mondtam hogy igya le magát, csak egykét kortyot. Az az elején sokat segít, késõbb meg már nem kell. Ettõl nem lesz valaki alkohol függõ, és nem is fogják annak titulálni.
Igyál meg elõtte egy felest.
nem mindenre az alkohol a megoldás! pl hallgass valami pörgõsebb vagy lágyabb zenét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!