Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják ha egyszerre (5 db)

Miért látják a feleségek a tőlük jobb nőben a vetélytársat ha egyszer már úgyis elvették őket házasok? Ha pl egy társaságban van egy jobb nő olyan szemeket meresztenek mg keresik a hibát a másik nőben meg azt mondjak a bombazora ronda stb miért?

Legjobb válasz: 1. Mert az ilyen emberek (nõbõl, férfiból is van ilyen, ne általánosítsunk) hülyék, és a végletekig, betegesen féltékenyek mindenre, képtelenek a bizalomra. Az más kérdés, hogy vagy rászolgtált a párjuk vagy nem, és az is, hogy ha rászolgált, mi a fenének vannak még vele. 2. Hát azért a bombanõ/macsógyerek nem mindig mindenkinek olyan vonzó. Pl. ha nekem a kis/közepes mellû, vékony, elegáns lányok tetszenek, akkor egy pumpált mellû, kikent, mûhajas lányzó egy falatnyi ruhában nem "bombázó", hanem agyatlan mûcsibe lesz, aki ráadásul még az ízlésemnek sem felel meg. Ugyanígy férfiban, ha én a vékonyabb, szálkás férfiakért bolondulok, akkor a kigyúrt, vin diesel nagyságú kopasz "macsó" számomra csak egy felpumpált b*zi. Ízlések és pofonok.

1. Mert az ilyen emberek (nõbõl, férfiból is van ilyen, ne általánosítsunk) hülyék, és a végletekig, betegesen féltékenyek mindenre, képtelenek a bizalomra. Az más kérdés, hogy vagy rászolgtált a párjuk vagy nem, és az is, hogy ha rászolgált, mi a fenének vannak még vele. 2. Hát azért a bombanõ/macsógyerek nem mindig mindenkinek olyan vonzó. Pl. ha nekem a kis/közepes mellû, vékony, elegáns lányok tetszenek, akkor egy pumpált mellû, kikent, mûhajas lányzó egy falatnyi ruhában nem "bombázó", hanem agyatlan mûcsibe lesz, aki ráadásul még az ízlésemnek sem felel meg. Ugyanígy férfiban, ha én a vékonyabb, szálkás férfiakért bolondulok, akkor a kigyúrt, vin diesel nagyságú kopasz "macsó" számomra csak egy felpumpált b*zi. Ízlések és pofonok.
Nem vagyok házas, de szerintem azért, mert nem az a lényeg nekik, hogy házasok, elvette õket valaki, hanem az, hogy azok is maradjanak. Mert attól, hogy valaki házas, még félremehet. De valószínûleg féltékenység, mi más. Önbizalomhiány.
Egyfajta egészséges rivalizáció, megmérettetés és szerelemféltés mindenkiben van. A beteges féltékenység az nagyon nem illendõ, de egy kis összehasonlítás megengedett. Aki túlzásba viszi, annak vagy önértékelési gondjai vannak vagy valamiért nem érzi biztosnak a párját.
Mert ebben a világban a házasság csak egy papírra redukálódott(még a templomi eskü is), és felbontható. Ha szebb, fiatalabb csak azt idézi fel, hogy öregszik, amortizálódik. "még mindig olyan szép a feleséged, igen, de 30perccel tovább tart neki.." És ami régi-kacat-megunt azt lecseréljük, így a házastársat is társasházra cserélik.(persze nem csak a szép nõk-helyes pasik miatt, de azért ez is benne van)
Egyrészt attól, hogy valaki férjnél van, még elképzelhetõ, hogy irigyli a másik nõ külsõ adottságait. Másrészt lehet, hogy tényleg nem látja szépnek. Régebben volt itt egy "ki a szebb" jellegû kérdés, az elsõ képen egy szerintem csúnyácska lány szerepelt, elöl deszka, hátul léc, jellegtelen, fakó arc, olyan semmilyen. A másodikon meg egy karcsú, de nõies alakú, klasszikus szépséget láttam, gyönyörû arccal, arányos testtel. Erre ahogy megnézetem a válaszokat, a legnagyobb megdöbbenésemre, szinte mindenki az elsõ lányra szavazott. Szóval ízlésbeli különbségek is lehetnek az emberek közt.
Ez tényleg így van, ez valami belsõ ösztön lehet. Az érdekes az hogy nem minden nõ ilyen, van aki elismeri a másik szépségét és nem elvakult a féltékenységtõl.
ezt én is észrevettem barátnõimnél, hogy ha jött egy szerinte szép csaj, akkor keresték benne a hibát, és a háta mögött leszólták de haverjaim is ezt csinálják, hogy egy népszerûbb srácot elkezdenek oltani, nehogy már elvegye a csajokat szóval ez egy rossz szokás szerintem, és az emberek nagy részére igaz, nem csak a házas emberekre
Rivalizálás. Mindig, mindenhol, mindenki. Talán egy kivétel: Robinsonra nem volt jellemzõ ott a szigeten.
Nem igazán értek egyet az elõttem írókkal. Szerintem mindenkiben meg van az az érzés, hogyha másnak nem is, önmagának szeretne bizonyítani! Akár házas, akár nem, ez így van. Lehet, hogyha több ideje házasok, vagy szült már akkor úgy gondolja, hogy már nem találja olyan vonzónak a párja (persze ez már a férfi hibája is, ha nem biztatja eleget!). És valljuk be õszintén, kinek nem esik jól amikor pozitív visszajelzést kap-bármilyen téren?! Az természetesen már más kérdés, hogy ezt nem lehet leszólással vagy bántással kezelni! Egyszerûen a riválisát látja egyik nõ a másikban!
Leginkább önbizalomhiány, illetve a kapcsolatban sem bíznak. Aki bízik magában, az tisztában van vele, hogy mindenkinél van szebb - de nem ezen fog múlni a házassága.
Gondolom, te vagy az a "bombázó", aki nem érti, miért utálják. Talán mert nem tudsz helyesen írni se?
Én pl feleség szeretnék maradni:) mondjuk addig nem szolok semmit, amíg szimpi a nõ:)
Irigyek. Sajnos mindenhol ez van, nemcsak társaságban, hanem párkapcsolatban is. ott is csak versenyezni akarnak az emberek, nem is kíváncsiak egymásra igazán. A legtöbb párkapcsolatban ez van, mert kevés a normális ember. Az enyémben is, mert társfüggõ vagyok, hehehe.
9-es vagyok, kinek nem nyaltam be csontig, amiért lepontozott???
Sosem voltam igy, de mindig sajnáltam az ilyen nõket, akik igy élik le az életüket:D
A kérdező hozzászólása: Azért vannak kifejezett bombanõk. Nem hiszem hogy egy 90 60 90 lányt gyönyörû arccal stb barki is nem tartana szépnek.
Ezeket én sem értem. Nyilván ha a másik nõ nyomul a páromra undorító módon, akkor megvan róla a véleményem, de amíg nekem nem akar keresztbe tenni, addig nincs jogom fikázni meg szekálni... a külsejére megjegyzést tenni bárkinek meg iszonyatosan tapló dolog. Persze, ha megkérdeznek, akkor elmondom, hogy nekem tetszik-e vagy nem (és igen, lehet, hogy vkinek nem tetszik a mások által ajnározott szépség... én pl. nõként nem tartom Szabó Zsófit vagy Angelina Jolie-t kifejezetten szépnek, mégis mindenki rájuk csorgatja a nyálát...), de lerondázni... soha, tapló dolog. Ja, és volt már olyan, hogy a barátommal néztük a tv-t, és elszóltam magam, hogy hûûûû, az a lány de gyönyörû :) .

Miért mondják, hogy a Nemzetközi Tanulmányok szak nem jó semmire, ha egyszer oda a legmagasabbak a ponthatárok? Vagy miért ott az egyik legmagasabb a ponthatár, ha nem jó?

Legjobb válasz: Azért oda magas a ponthatár, mert akik oda jelentkeznek, azoknak sok pontjuk van. Nincs összefüggés a szak hasznossága és a ponthatár között.

Azért oda magas a ponthatár, mert akik oda jelentkeznek, azoknak sok pontjuk van. Nincs összefüggés a szak hasznossága és a ponthatár között.
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem értem. Kifejtenéd? Nekem ez nagyon abszurdul hangzik...
Nem értem, hogy mit nem értesz. Vannak felkapott szakok, amik "menõnek" számítanak, így sokan jelentkeznek oda. A sok jelentkezõbõl nyilván nagyobb az esély, hogy olyanok is vannak köztük, akiknek nagyon sok pontjuk van. A ponthatárt úgy állapítják meg, hogy ha pl 50 embert vesznek fel, akkor a jelentkezõkbõl fogják a legjobb 50-et, és az 50. pontszáma lesz a ponthatár. Nyilván ha ötezren jelentkeznek egy szakra, akkor nagyobb eséllyel lesz köztük 50 magas pontszámú, mint ha ötvenen jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Jó, de a "felkapottság" nem függ össze a presztízzsel, hasznossággal?
Nem feltétlenül. Persze van, ahol igen. Például azt mondják, hogy gépészmérnöknek nagyon megéri lenni, mégse olyan magas a ponthatár, mint pl pénzügyre (amire szerintem szintén megéri menni, de nem ez a lényeg).
mert sokak bedõlnek a dolognak, mert érdekes, és nem kell a matek stb egyszerûen magas a kereslete és aminek magas kereslete van annak az ára is fel szokott menni itt az ár most a ponthatár, semmit nem ér a szak én is azt végeztem, mintha nem is lenne diplomám, gyorskajáldába felvesznek vele max

Ha egy tábla csoki 500kcal (körül van) és a napi kalóriaszükséglet 2000kcal miért mondják azt h nagyon hízlal? Még ha meg is ennék egyszerre ennyit maradna 1500kcal. :O

sejtem h hülye kérdés de kiváncsi vagyok.:D

Legjobb válasz: azért mert a többség a 2000kaloria után szokta megenni és azért mert 100g 500kaloria SOK mert pl krumpliból ez 70kaloria, kenyérbõl 250kaloria, még húsból is csak 300-400 között van...

azért mert a többség a 2000kaloria után szokta megenni és azért mert 100g 500kaloria SOK mert pl krumpliból ez 70kaloria, kenyérbõl 250kaloria, még húsból is csak 300-400 között van...
1 gramm ZSIR kb 10 kalória, 100 gramm tiszta ZSIR is csak 2x annyi kalória mint 100gramm csoki
A kérdező hozzászólása: értem.köszi.:)


Miért mondják hogy ha egyszerre megeszek egy csomó banánt abba bele is lehet halni?

Legjobb válasz: Mert ijesztgetni szeretnének vele. Ennyi erõvel azt is mondhatnák, ha rengeteg vizet iszol, abba belehalsz.

Mert ijesztgetni szeretnének vele. Ennyi erõvel azt is mondhatnák, ha rengeteg vizet iszol, abba belehalsz.
A banán sok káliumot tartalmaz. A káliumtúladagolás meg szívmegálláshoz vezethet (ha jól tudom). Mondjuk szerintem kiló-számra kellene enni banánt ahhoz, hogy baja legyen az embernek, de ez csak az én véleményem :)
Az elõttem szólóhoz kapcsolódva. Pici gyermekeknek csak 1 banánt szabad enni naponta, pont emiatt a kálium-dolog miatt. Szerintem akkor egy felnõttnek sem szabad olyan sokat enni belõle. Bár ez szerintem nem úgy mûködik, hogy megeszel 5 kg banánt és 5 perc múlva holtan esel össze, hanem ha hosszabb ideig nagyobb mennyiséget eszel belõle, akkor lehet baj.
A banánban sok a kálium, ezért célszerû korlátozni, ahogy mindent is. Nem eszünk meg 3 kg zsírt, mert szeretjük, mert behalna a májunk, besárgulnánk, de cukrot sem zabálunk 40-50 dkg egyszerre, mert hosszútávon hasnyálmirigy problémát okoz. Sõt vizet sem iszunk túl sokat, mert bele is halnánk, ugyanis létezik vízmérgezés, mikor annyira kimossuk a szervezetbõl az ásványisókat, hogy elektrolitzavarunk lesz, s az életveszélyes állapotot idézhet elõ.
Ha ez igaz, akkor megyek és veszek 5 tonna banánt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!