Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják a szüleim, h ne (1 db)

Miért mondják folyton a szüleim, h ne kössem le magam egy pasi mellett teljesen?

17 éves vagyok, 10 honapja van baratom (20éves) nagyon szeretjük egymást, és én ugy érzem h nekem most nem kell semmilyen kaland, semmilyen uj pasi, nem is érdeklödöm más irant (jo azert jo pasikat megnezem, de az meg nem jelent semmit). Anyu meg folyton azt mondja h nagyon komolyan veszem ezt a kapcsolatot, nem hogy kiélném magamat, lekötöm magam egy fiu mellett...Amugy a fiummal joban vannak, nincs semmi különösebb bajuk vele, csak nem értem miert akarjak h pasizzak allandoan. Volt eleg sok röpke kapcsolatom, de mar azt is meguntam. De szerintem ez nekik is jo hogy van baratom, mert le vagyok nyugodva, nem akarok folyton diskoba menni meg nem is csavargogk olyan sokat. Szoktam kérdezni anyutól, h ö mennyi idösen jött össze apuval. Azt mondta 17 évesen, de az abban a vilagban volt.....és meg mindig nagyon jol megvannak. Ez most jelentheti azt is h ellene vannak a baratomnak?

Legjobb válasz: Szerintem csak nem akarják, hogy lekösd magad valakinél és évek múlva meg bánod, hogy nem éltél igazán.

Szerintem csak nem akarják, hogy lekösd magad valakinél és évek múlva meg bánod, hogy nem éltél igazán.
Ha jól érzed magad a barátoddal, akkor ne pasizz. Lehet, h. vele fogod leélni az életed, lehet, h. nem. Ezt még senki sem tudja. De ha egyszer mégis úgy döntesz, h. pasizni szeretnél, pasizz akkor. Ez rajtad múlik. Szerintem nyugodtan elmondhatod ezt a szüleidnek is.
Szerintem ponthogy rossz irányba terelgetnek ezzel a szüleid... :( miért kéne pasiznod, ha egyszer szeretitek egymást és bíztok egymásban? Ha nem õ életed párja, úgyis kiderül, nem kell emiatt aggódni. Természetesen hozzámenned még nem érdemes. :) Csak legyetek boldogok. szüleid inkább örülhetnének, hogy nem állsz le mindenkivel.
ööö azok a szülõk szokták ezt mondogatni, megfigyeléseim alapján akik nagoyn korán házasodtak és õk maguk nem élték ki magukat. ilyenkor meg probálják a gyerekükre erõltetni amit õk elszúrtak.
Oh ne izgasd magad en anyum ugyanezt mondta nekem!! h ne kossem le magamat vki mellett. De o inkabb a kapcsi elejen mondta. Egyreszt ertem az indokat, mert amikor elkezdtem jarni a pasival anyu mondta mindig tartsam nyitva a szemem menjek ki randizni mas pasikkal is ne tegyek fel mindent egy lapatra. En nekem ehhez nem volt gusztusom csinalni, foleg akkor ha a sracba total bele voltam zugva ugy ereztem ha most randiznak masvkivel akkor megcsalnam meg akkor is ha nem tortenik semmi meg egy csok sem, nem ereztem csak ugy jol magam. Persze amikor a kapcsibol nem lett semmi, akkor mindig kaptam anyutol ugye megmondtam nem szabad egy lapra tenni fel mindent. Ma mar ugy nagyjabol ertem miert mondta. Ugyanis ha egyszerre tobb pasival talalkozol akkor egyikhez sem kotodsz ugy nagyon erzelmileg es tiszta fejjel el tudod donteni h melyiket. egybekent pasik ugyanazet csinaljak. Inkabb kesei korban nem fiatalon. Talan azert mert mindegyikonk vagy igy vagy ugy mar megegette a kezet es ovatosabb es mikor eletre szolo partnert valaszt lassabban megy bele dolgokba... Fiatalom mas. Te meg fiatal vagy nagyon eld az eleted neked meg nem kell ilyeneken aggodni. Ha szereted a paord tarts ki mellette!!
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat :D
én csak az én példám tudom adni..biztos nem akarj h cslodj. az en baratom is 20, 2 évet jartunk és beleéltem magam sajnos.de rjött h ö meg fital és kiakarja szorakozzni az életét, és ha velem maradt volna mar tul komoly lett volna a kapcsolat, es puff egy nap azon ébredtem h vége. szerintem anyudék tudjak h mit jelent ilyent érezni, s nem szeretnek h csalodj, vagy szenvedj egy srác miatt..szoval ha felfogod h ennek a kapcsolatnak is vége lesz valamikor, és mikor ott leszel k9nnyen megemeszted, akkor nincs gond..másképp tényleg ne éld tul bele magad

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak az egójának fáj szerintetek? Mit kéne tennem?

Sziasztok. Volt egy 3,5éves kapcsolatom, de a barátom a vége felé már minden más lány felé kacsintgatott. Hazudozott , másoktól megtudtam dolgokat, találkákat szervezett velük, társkeresőre regisztrált...egyszóval flörtölt velük. Megcsalni nem tudom, hogy megcsalt-e, de elég sanszos.(rákérdeztem, de nyilván nem lesz olyan hülye, hogy bevallja)
Szakítottam vele, mert már nem bírtam se lelkileg, se testileg (nem bírtam enni, beleőrültem abba, hogy vajon most épp mit csinál-kivel van-vajon igazat mondott-e vagy sem) Viszont nagyon hiányzik :( Ez normális? Mennyi ideig fog még ez tartani?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy most miért könyörög, hogy ő így megváltozik-úgy megváltozik, amikor adtam neki millió esélyt, és egyikkel sem élt.?! Az fájhat neki, hogy ÉN dobtam ki? Mert gondolom nem szeretett, ha ilyeneket megtett, csak egy biztos pont voltam. Semmilyen hívására és üzenetérte, könyörgésére ne válaszoljak?!
21L barátom 23

2

Férjemmel nagyon rossz a szex, nem is kívánom. Mit tegyek?

26

Fiúk ez miért van így? Vagy legalábbis mit tippeltek?

Nem felvágásként írom ezt a kérdést. Az a lényeg, hogy nem vagyok szép, picit duci is vagyok, pattanásos, cigizek, füvezek, bő, fekete ruhákat hordok, még a természetemsem valami jó, mégis körülvesznek a fiúk és még annak ellenére is "udvarolnak", hogy van barátom. Ez miért lehet? Hangsúlyozom, hogy nem vágok fel ezzel, sőt, zavar amikor lenne már egy fiú haverom észreveszem rajta, hogy nem barátilag közeledik felém. Vagy csak meg akarnak dugeszolni?

6

Komolyan gondolhatja a barátom ezt a kapcsolatot? Miért rejtegeti előttem a családját, az otthonát?

Fél éve vagyunk együtt. Õ kb. minden nap itt van nálunk, én még soha nem voltam náluk. Egyszer késő este kocsival hazakanyarodott valamiért, de akkor még csak randizgattunk, meg amúgy is késő volt, szóval nem volt furcsa, hogy nem hivott be hanem a kocsiba vártam. Azt se tudom, hogy konkrétan hol lakik, csak az irányt, de nem találnék oda.Huszonévesek vagyunk egyébként, és szülőkkel élünk mindketten. Szokott nekem a családjáról beszélni. Azt tudom, hogy anyukájával jó a kapcsolata, apukájával viszont ellenkezőleg. Azt is tudom,hogy apukájának alkoholproblémái vannak, sokszor erőszakos, kötekedős. Van egy nővére, aki külön él a férjével, és a gyerekükkel, velük nagyon jó a kapcsolata, náluk már többször is voltam. Anyukájának futólag mutatott be, de úgy hogy jött velünk szembe anyukája a városba, szóval ez nem tervezett bemutatás volt. Fogalmam sincs a mai napig, hogy ha éppen nem jön anyukája szembe velünk, akkor sort kerített volna e rá, hogy találkozzunk.Soha nem jártam még az otthonába, soha nem találkoztam apukájával. Azt tudom, hogy az anyagiakat nem szégyellheti, mert abból amiket látok, meg amiket mond kb. úgy állhatnak mint mi (nem gazdagok, de nem is szegények, átlagos körülmények lehetnek). A barátait már ismerem, náluk is jártam már. Szerintem ezt leszámitva a kapcsolatunk jónak mondható. Vannak vitáink (kisebbek), de mindig a megoldásra törekszünk, sose válunk el egymástól haragban. Nagyon szeretem őt, meg abból, ahogy viszonyul hozzám szerintem ő is nagyon szeret engem. Minden nap eljön hozzám, gyakran együtt alszunk, szoktunk közös programokat is csinálni, gyakran vesz ajándékokat, sok mindenbe segít nekem, úgy érzem számíthatok rá. Sokszor mondja, hogy szeret, újabban már szóba került a házasság is. Nem kért meg, de elkezdte kérdezgetni hogyan gondolkodok erről. Mégse tudok erre úgy tekinteni mint komoly kapcsolatra, mert akkor a szüleit, meg a lakóhelyét is ismernem kellene szerintem...Neki egyébként nagyon jó a kapcsolata az én szüleimmel, ezért is bánt, hogy én az ö szüleivel még két mondatot se váltottam soha.
Nem szoktam szóba hozni előtte ezt a témát, mert nem kiharcolni akarom, hogy bemutasson. Azt akarom, hogy ő akarja, és ajánlja fel. Türelmesen vártam eddig, de már fél éve együtt vagyunk... ráadásul ő most 2 napja lebetegedett, és nem tud jönni hozzám, én meg szeretnék menni hozzá. De mégis hogyan, ha nem jártam náluk soha, nem hív magához, a családját se ismerem?
Gondoltam arra hogy talán apukája miatt nem akar bemutatni, és egy lányt se vitt még haza. De kb. 2 hónapja kiderült, hogy ez nem igaz, mert megtudtam tőle, hogy előttem volt egy barátnője 1,5 évig, aki sokszor napokig náluk volt, sok cuccát is ott tartotta. Nagyon rosszul esett ez, mert igy olyan, mintha engem nem akarna beengedni az életébe, még a másik lányt beengedte (pedig a lány nem bánt jól vele, többször meg is csalta, ahogy elmondta nekem). Még azt se lehet mondani hogy a lánnyal hosszabb ideje volt együtt és fél év után még őt se vitte haza, mert vele távkapcsolatba voltak, heti egy v. kéthetente egy hétvégét tudtak együtt lenni... mi minden nap találkozuk, együtt is alszunk sokszor, vagy napokat itt van.
Gondoltam arra is, hogy talán a szüleinek lehetek látatlanban ellenszenves, esetleg nagyon kedvelték az elődömet,és nem kiváncsiak rám. Viszont ez se állja meg a helyét, mert anyukája szokott nekem zöldségeket, gyümölcsöt küldeni, a párom facebook adatlapján vannak fényképek rólam, ezeket is mindig tetszikeli. Szóval tudnak rólam a szülők, és nem is utálhatnak.

Nagyon elkeserít már ez, és nem is tudom mit tegyek. A korábbi kapcsolataimban mindig 1-2 hét után megvolt kölcsönösen a bemutatkozás, felváltva voltunk hol itt hol ott. Gondoltam arra is, hogy mi van ha felesége, gyereke van, vagy egy komolyabb kapcsolata is mellettem. Viszont akkor nem lenne minden este nálam, nem aludnánk együtt, nem utaznánk el a barátaihoz napokra. Meg amúgy is rengeteget vagyunk együtt, ennyi idő alatt biztos lett volna már pl.: egy gyanus telefonhívás, de még ez se volt.

6

Volt már, hogy mindenki rondának tartotta a pasid?

Nekem ez annyira rosszul esik,hogy folyton baszogatnak vele. Ne gúnyolják már azt,akit szeretek. Még,ha tényleg nem is egy férfi topmodell.. és még a saját anyám is.. Borzasztó! Nem is ismeri senki,hogy milyen kedves és mennyire odaadóan szeret.. EZ minek jó az embereknek?

8

Általában ezen az oldalon, miért azoknak van a magasabb százalékuk (80% vagy az feletti), akik bár jól hangzó és erkölcsös, de általánosságban véve mégis haszontalan tanácsokat adnak?

Gondolok itt arra, hogy a 25+ éves pasi végső elkeseredésében elmenne örömlányhoz, de ők lebeszélik. 100+ elutasítást kapó ronda pasiknak is azt mondják, hogy ne keress párt, majd csak (mint a mesékben) rád talál a szerelem. Meg legyél, szerény kedves, udvarias, aranyos fiúcska az ám a célravezető (hogyne!), ne legyél szemtelen csípkelődő stb. Nem értem, mégis nekik inkább a magasabb a százalékuk, ahogy megfigyeltem eddig. Vagy lehet ez az erény, ha 40 évesen is szűz még?

28

Hogy kell smárolni?

3

Ha a lány nem tud elélvezni akkor a fiú vagy a lány a hibás?

10

Aggaszt a baratom exe. Mit tegyek?

A baratommal mar lassan 3 eve egyutt vagyunk, es jol megvagyunk, szeretjuk egymast, telleg minden oke. Amikor elkezdodott a kapcsolatunk, a baratom exe sirankozni kezdett a baratomnak, hogy milyen szomoru, hogy osszejottunk es hogy ot ez olyan rosszul erintette. Nem szoktak talalkozni, mert megkertem a baratomat ra, hogy ne, mert ugyan ki orul annak, ha a parja az exevel talalkozgat ? De neha ossze szoktak futni, amit meg nagy nehezen elfogadom, de allandoan az a tema, hogy a csajszi azota sem talalja az igazit meg hogy az en baratom ertette meg a legjobban, meg hogy nem minden klappol a mostani kapcsolataba, mert van baratja, de allandoan csak panaszkodik. A teteje az a dolognak, hogy hivogatni is szokta a baratomat, hogy jo lenne beszelgetni. Miert nem a sajat baratjaval beszeli meg a gondjaikat ? A baj az, hogy neha az en baratom is felhozza a temat, hogy jo lenne egyszer ketszer talalkozni az exevel. Ez szerintem abszolut nem normalis dolog, hogy a volt parunkkal talalkozgassunk. Nem mondom, hogy nem vagyok feltekeny tipus, mert az vagyok, ha van ra okom, es most van. Az nem lenne baj, ha barati beszelgetesrol lenne szo, de en nem hinnem, hogy azt kellene targyalgatni, hogy de kar, hogy elhagytal, meg te voltal az igazi, blablabla. Mi a velemenyetek ?

9

Lehetek terhes?

A párommal kb.3 hete voltunk együtt, védekeztünk és hát rosszul sült el,de végül is nem ment el bennem.Már 8 napja késik(de általában soha nem pontos),de a hasam görcsöl pár napja mint menstruáció előtt szokott,de eddig semmi.Mi a véleményetek?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!