Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják a szüleim, h (2 db)

Miért mondják folyton a szüleim, h ne kössem le magam egy pasi mellett teljesen?

17 éves vagyok, 10 honapja van baratom (20éves) nagyon szeretjük egymást, és én ugy érzem h nekem most nem kell semmilyen kaland, semmilyen uj pasi, nem is érdeklödöm más irant (jo azert jo pasikat megnezem, de az meg nem jelent semmit). Anyu meg folyton azt mondja h nagyon komolyan veszem ezt a kapcsolatot, nem hogy kiélném magamat, lekötöm magam egy fiu mellett...Amugy a fiummal joban vannak, nincs semmi különösebb bajuk vele, csak nem értem miert akarjak h pasizzak allandoan. Volt eleg sok röpke kapcsolatom, de mar azt is meguntam. De szerintem ez nekik is jo hogy van baratom, mert le vagyok nyugodva, nem akarok folyton diskoba menni meg nem is csavargogk olyan sokat. Szoktam kérdezni anyutól, h ö mennyi idösen jött össze apuval. Azt mondta 17 évesen, de az abban a vilagban volt.....és meg mindig nagyon jol megvannak. Ez most jelentheti azt is h ellene vannak a baratomnak?

Legjobb válasz: Szerintem csak nem akarják, hogy lekösd magad valakinél és évek múlva meg bánod, hogy nem éltél igazán.

Szerintem csak nem akarják, hogy lekösd magad valakinél és évek múlva meg bánod, hogy nem éltél igazán.
Ha jól érzed magad a barátoddal, akkor ne pasizz. Lehet, h. vele fogod leélni az életed, lehet, h. nem. Ezt még senki sem tudja. De ha egyszer mégis úgy döntesz, h. pasizni szeretnél, pasizz akkor. Ez rajtad múlik. Szerintem nyugodtan elmondhatod ezt a szüleidnek is.
Szerintem ponthogy rossz irányba terelgetnek ezzel a szüleid... :( miért kéne pasiznod, ha egyszer szeretitek egymást és bíztok egymásban? Ha nem õ életed párja, úgyis kiderül, nem kell emiatt aggódni. Természetesen hozzámenned még nem érdemes. :) Csak legyetek boldogok. szüleid inkább örülhetnének, hogy nem állsz le mindenkivel.
ööö azok a szülõk szokták ezt mondogatni, megfigyeléseim alapján akik nagoyn korán házasodtak és õk maguk nem élték ki magukat. ilyenkor meg probálják a gyerekükre erõltetni amit õk elszúrtak.
Oh ne izgasd magad en anyum ugyanezt mondta nekem!! h ne kossem le magamat vki mellett. De o inkabb a kapcsi elejen mondta. Egyreszt ertem az indokat, mert amikor elkezdtem jarni a pasival anyu mondta mindig tartsam nyitva a szemem menjek ki randizni mas pasikkal is ne tegyek fel mindent egy lapatra. En nekem ehhez nem volt gusztusom csinalni, foleg akkor ha a sracba total bele voltam zugva ugy ereztem ha most randiznak masvkivel akkor megcsalnam meg akkor is ha nem tortenik semmi meg egy csok sem, nem ereztem csak ugy jol magam. Persze amikor a kapcsibol nem lett semmi, akkor mindig kaptam anyutol ugye megmondtam nem szabad egy lapra tenni fel mindent. Ma mar ugy nagyjabol ertem miert mondta. Ugyanis ha egyszerre tobb pasival talalkozol akkor egyikhez sem kotodsz ugy nagyon erzelmileg es tiszta fejjel el tudod donteni h melyiket. egybekent pasik ugyanazet csinaljak. Inkabb kesei korban nem fiatalon. Talan azert mert mindegyikonk vagy igy vagy ugy mar megegette a kezet es ovatosabb es mikor eletre szolo partnert valaszt lassabban megy bele dolgokba... Fiatalom mas. Te meg fiatal vagy nagyon eld az eleted neked meg nem kell ilyeneken aggodni. Ha szereted a paord tarts ki mellette!!
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat :D
én csak az én példám tudom adni..biztos nem akarj h cslodj. az en baratom is 20, 2 évet jartunk és beleéltem magam sajnos.de rjött h ö meg fital és kiakarja szorakozzni az életét, és ha velem maradt volna mar tul komoly lett volna a kapcsolat, es puff egy nap azon ébredtem h vége. szerintem anyudék tudjak h mit jelent ilyent érezni, s nem szeretnek h csalodj, vagy szenvedj egy srác miatt..szoval ha felfogod h ennek a kapcsolatnak is vége lesz valamikor, és mikor ott leszel k9nnyen megemeszted, akkor nincs gond..másképp tényleg ne éld tul bele magad

Ejj vk mondjon vmt h miért ilyenek a szüleim?

KEzdem ott h 1 4éves vagyok kitün? tanuló vagyok azaz jo jeles de az ének nem nagyon izgat ugyanis csak abból lettem 4-es

Legjobb válasz: Hát pedig az a 16 éves lány szerintem jót írt, az én lányom is olyan hogy rajzol nekem beszélgetünk segítünk egymásnak nagyon sok mindenben! Mert igaza van hogy talán le kéne ülni a anyáddal beszélgetni ha már egyszer itt problémázol, hogy ennyi mindent csináltat veled! Amúgy te meg mit tudsz az életrõl,mert ahogy a mondataidat olvastam nem sok mindent mert csak panaszkodsz össze vissza mint egy kis hülye! Tudod mit meg érdemled hogy szigorú veled anyukád mert biztos nem csinálod jól azokat amiket kér,lehet hogy csak össze cseszed az egész mindenséget.. nem lehet hogy ezért gondolkozzál már.. mert itt panaszkodsz ahelyett hogy büszke lennél magadra hogy ennyi mindent "csinálsz" de akkor szerintem biztos hogy nem jól ..

Hát pedig az a 16 éves lány szerintem jót írt, az én lányom is olyan hogy rajzol nekem beszélgetünk segítünk egymásnak nagyon sok mindenben! Mert igaza van hogy talán le kéne ülni a anyáddal beszélgetni ha már egyszer itt problémázol, hogy ennyi mindent csináltat veled! Amúgy te meg mit tudsz az életrõl, mert ahogy a mondataidat olvastam nem sok mindent mert csak panaszkodsz össze vissza mint egy kis hülye! Tudod mit meg érdemled hogy szigorú veled anyukád mert biztos nem csinálod jól azokat amiket kér, lehet hogy csak össze cseszed az egész mindenséget.. nem lehet hogy ezért gondolkozzál már.. mert itt panaszkodsz ahelyett hogy büszke lennél magadra hogy ennyi mindent "csinálsz" de akkor szerintem biztos hogy nem jól ..
És Andersen mesekönyve bezárul..Nézd, én nem akarom osztani neked az észt, de valahogy a helyesírásod nem azt mutatja, hogy annyira jeles lennél..Szóval a kamaszkor nem egyszerû, senki sem mondta, hogy az lesz, de azon még nem gondolkodtál, hogy esetleg benned lehet a hiba? Én elhiszem, hogy haragszol most az egész világra, de biztos, hogy úgy beszélsz anyukáddal, ahogy kellene? Biztos, hogy mindig mindent megcsinálsz, amire kér? Miért úgy fogod fel, hogy kell, amikor ezzel mind magadnak, mind anyukádnak segítesz, hogy gördülékenyebb legyen az életetek. Próbáltál vele komolyan eszélgetni? Vagy nem is akarsz? Ezeken gondolkozz el, és megfogod találni a helyes utat!-egynemrégvolttini-
Miért kell hülye válaszokat adni??? Biztos nincs nagy gyereketek!!! Nekem csak 9 éves a fiam, de sokszor én is azt érzem, hogy esetleg túl sokat kérek tõle. De könyörgöm, neki 10x kell elmondani valamit, hogy megmozduljon. Anyud biztos sokat dolgozik, nincs türelme. Ülj le vele beszélni. Osszátok be a házimunkát, ki mikor mit csináljon. Nem tudok jobbat kitalálni.
Nem lenézlek, de kitûnõ azaz jó jeles tanulóként 14 évesen tudnod kéne, hogy a "menny" ott laknak az angyalok, amit te akartál írni, az "menj". (A másik 200 hibát le sem írom)
nahát egy 14éves lány még írni se tud, egy elsõs jobban ír mint te ..
sziaaa hát én kezdeném ott hogy elég érdekes anyukád van, mert sok anyuka örülne ha a lányuk ilyen lenne mint te..meg szerintem túl sokat kér tõled anyukád.. amúgy õ mit csinál otthon ha szinte te csinálsz mindent ? hát nálunk az van hogy engem is megszokott kérni arra hogy segítsek neki de ennyi mindent nem szokott kérni.. na mindegy szóval szerintem beszélgess el vele !! mindenképpen! Például hogy "anyu miért kell majdnem mindent nekem csinálnom meg miért nem ülünk le mindig egy jót beszélgetni, mert nekem az jól esne nagyon.. " meg kérd meg h süssetek fõzzetek együtt meg beszélgessetek arról hogy neki például mikor volt elõször szerelmes meg ilyenek :) .. ha meg már jóba lesztek és esetleg összevesztek rajzolj neki valamit xDD én is azt szoktam pedig 16éves vagyok :D meg persze bocsánatot kérek :) Sok siket remélem hogy jóba leszel anyukáddal am meg helyesírás ..képzeljétek el kedves elõttem szóló válaszadók hogy msnen én sem írok helyesen meg itt sem de a suliba meg 4es vagyok :S hoppá mi ? ezt adjátok össze... 16/L
Anyuka vagyok akinel14 éves a lánya: 16 éves lány:Igen egy kicsit feltûnõ voltál, de mindegyik kommentedben van valami igazság :)
Nem baj hogy feltûnõ voltam de akkor is hogy lehet valaki ilyen hogy ennyire semmibe veszi azt hogy az anyja dolgozik hogy legyen hol laknia meg mit ennie.. õ csak panaszkodik h ezt kell csinálnia meg azt :S én örülök hogy tudok segíteni.. de ez meg csak magára gondol
ugyanis felhúzott mert én tényleg szívesen segítek anyukámnak meg minden és megbecsülöm erre ilyent szól ez a .... hogy nem tudok az életrõl semmit.. õ nem tud ezért írtam le neki többféleképpen hogy ismerje be hogy õ a hibás már én is rájöttem :D na hagylak így is van elég problémád
A kérdező hozzászólása: bocs ha vmt férreírtam
Hát én nem a 16 éves lány vagyok, de kedves kérdezõ, te tényleg egy bunkó vagy. Valaki melléd áll, te meg kiosztod? Hogy jössz ehhez? Azt meg hagyjuk, hogy mennyire vagy jeles tanuló, én nyelvtanból már megbuktattalak volna. Érdekes, én itt is tudok helyesen írni... Ha anyukáddal is ilyen "szépen" beszélsz, mint itt, akkor ne csodálkozz, hogy az õ hozzáállása is olyan, amilyen. Mindenki annyit kap, amennyit õ maga ad.
"A kérdező hozzászólása: nem 16 évestõl kértem tanácsot ne haragudj mit tudsz te az életrõl?" Ajjj inkább örülj, hogy vette a fáradságot és válaszolt a kérdésedre.. Amúgy meg te nagyon sokat tudhatsz az életrõl 14 évesen..
Anyukád csak megpróbál Emberré, Nõvé nevelni, nem pedig egy mûkörmös Plázacicává..... Amúgy eddig Õ szolgált ki, Õ csinált mondent... Itt az idõ lassan visszaadogatni!!!!!!
muszáj volt befolyásolnom :D hahaa .. csak hogy gondolkozzon el magán
Szia! Én egy 32éves vagyok nem 16 szóval írok, de ha nem 32évestõl kértél tanácsot akkor te tényleg hülye vagy..ugyanis azt írtad h FÕLEG .. akkor az azt jelenti hogy nemszülõk is leírhatják meg bárki de Fõleg szülõk szóval inkább..Talán korrepetálni kéne a nyelvtanban nem pedig itt hisztizned h jaj ezt kell csinálnom meg azt kell csinálnom..
Nekem is 14 éves a lányom: És 1.Ha így írna , mint Te már megbolondulnék, nem vagyok az a fajta típus aki minden hibáért vísít én is sokat hibázok, de ez:Ejj vk mondjon vmt h miért .., hogy lehet valamit így kezdeni?? Na mindegy. Hát az én lányomnak is kell sokat segítenie, hosz én loholok érte nap mint nap, hogy boldog élete legyen, legyen mit ennie, innie, legyen fedél a feje fölött, legyen villanya, vize, internete, tévéje, iskolába tudjon járni, tudjon normális ruhkáat venni, eltudjon menni a barátnõivel fagyizni, mozizni stb.., kitudjam fizetni a rezsit és még sorolhatnám, mondjuk télen ne faggyunk meg a házban.De ezeket sokszor nem értételitek csak azt látjátok, hogy:Csak csesztetünk Titeket, csak parancsolgatunk meg egyebek.Pedig ez nem igaz, de elég nehéz, mikor 9 óra munka után még hazmész és otthon is ezt kapod a saját lányodtól mikor így is hulla fáradt vagy legszívesebben állva elaludnál, de még van otthon gyerek akit imádok és érte élek, és akkor ezt kapom tõle.Szóval szerintem gondolkozz el rajta, hogy mennyi dolga van, elhiszem, hogy nagyon rosszul esik ez neked, de hidd el neki te vagy a mindene nagyon szeret téged és próbál neked mindent megadni, de nehéz neki és leeht, hogy Õ ezt nem tudja toreálni és ugy érzni nem segítesz neki ezért teszi ezeket.Nekem hála istennek segít itthon mindenben, aranyos kedves, helyesen író, nem feleselõ, megártõ lányom van ennek nagyon örülök, de én ugy érzem, de nem vagy anyukáddal elég megértõ.Próbálj vele beszélni, hogy tudod, hogy sokat dolgozik érted és te nagyon szereted, de tudna segíteni valahogy, hogy többet legyetek eggyütt??DE ne sértsd meg, mert ha ugy érzékeled vele, hogy nem foglalkozik veled az rosszul is elsülhet. Ut.:16 éves lány igenis tud az életrõl, legalábbis többet mint te, mivel azt írtad , hogy inkább szülõk írjanak, LEGYÉL ANNYIRA inteligens 14 évesen, hogy ha felteszel egy kérdést, nem osztasz ki egy 16 éves lányt. Ehez is egy utoírat?Jót nevettem, mert érdekes, hogy a 16 éves láyn is 70%-ban hasznos válaszokat ad, meg az is aki megvédte a 16 éves lányt Õ is 70%-ban ahsznos válaszokat ad, ez milyen véletlen egybeesés ezeken jót mosolygok :) Kívánom neked, hogy minden rendben legyen, de legyél egy kicsit kedvesebb :)
tizenévesek*
16/L vagyok.. mit tudok az életrõl ? többet mint te az is biztos :) .. én még kedves voltam de te meg bunkó vagy.. ja amúgy meg ha nem 16 évestõl kértél tanácsot akkor miért nem írtad oda még hogy tizenévesen ne válaszoljanak ?
úristen nem gondolod hogy vicces vagy ??! képzeld el hogy engem is megkér sok mindenre mégse mondom itt el egy nagy semminek mert hogy ezt csináltat meg azt csináltat velem..nagyon szeretem õt mert felnevelt meg dolgozik hogy legyen mit ennem még jó hogy mindent megcsinálok amit csak tudok te szánalom :S de te úgy néz ki nem szereted anyukád...szégyen vagy
A kérdező hozzászólása: na mind1 köszönöm de ezeket már mind próbáltam és azt kihagytam hogyha csak megnézitek h msn en mit produkálok azaz interneten meg a suliban két külön fogalom szval itt ájjunk meg.. hja és apukám is egyfojtában veszekszik anyummal ... lehet az a baj mindketten 12 órás mûszakban dolgoznak felváltva de lehet túloztam amit írtam deh ezt érzem nem avgyok a lázadó 14 évesek között nem járok bulizni semmi ilyesmi egyszer ne a gyerekben keressétek már mindíg a hibát! én mindent megteszek h ne így legyen higgyétek el.. deh írtam is h magamban is találtam hibát mindíg megpróbálok javítani ezen deh tökéletes ember nincs! kár volt megnyiti ezt a kérdést és az is h regisztráltam aszittem itt legalább normális emberek közé csöppenek akik reálisan látják a dolgokat
A kérdező hozzászólása: nem 16 évestõl kértem tanácsot ne haragudj mit tudsz te az életrõl?
A kérdező hozzászólása: modntam nem a piszkálódást kértem hanem tanácsokat mit tegyek megmondanám neked h nem igazán néztem a helyesírást mert annyira ideges vagyok h az már nem is igaz és mikor már télleg nemtudok mit csinálni még te is beírod ez hát pff.. nem is írok semmit mert még kitiltanak
Sztem néha kérdezd meg tõle, mi történt vele aznap. Ez segít kiereszteni a gõzt. 12 órás mûszak: eladóként dolgozik? Mert az kimeríti az embert nagyon ám. Tervezzétek meg elõre, hogy másnap mit kell csinálni, kérdezz rá, holnapra mi lesz a feladatom? Meg fog enyhülni, és ez a lényeg. Ha tudja elõre hogy nem kell könyörögni és számíthat rád mint partnerre, visszafogja majd magát. Nem klimaxol? Az is okozhat hangulatingadozást. Nincs veszélyben a munkahelye? Az meg pláne. Bocs ha vki írta már ezt elõttem, nem olvastam végig a kommenteket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!