Találatok a következő kifejezésre: Miért mondják Kettő (2 db)

Miért mondják kettőn áll a vásár ha megcsalásról van szó?

Legjobb válasz: Mert két fél kell hozzá.

Mert két fél kell hozzá.
6 vagyok 8-asnak: Ez egy igaz tortenet, edes. Nokent mondom hogy sok idiota feleseget ismerek. Es igen. Szolt a ferj hogy szivesebben dgna tobbszor, meg enne otthon, de csak a kifogasok voltak hogy jajj neki nincs ideje fozni meg fut a haz... Hat hivott a ferj takaritonot. Viszont kaja az sokaig nem volt... En lusta dog 22 eves lany vagyok erdekes mod megis osszerittyentek egy leves-hus es koret kombot 45 perc alatt... de akozben nem is kell ott allni mellette... lehet mosogatni, rendetrakni, porszivozni akarmi amig sup a hus/ fo a krumpli... Csak sok no ezt olyan nagy dolognak adja be hogy huha... Erdekes mas nok 3 gyerek es munka mellett is kepesek fozni... Csak par kitartott hle liba nem tudja hol tart es elhagyja magat meg allandoan nyekereg... Hat ez meg rohadt unalmas gondolom egy pasinak aki hajt a csaladjaert, aki mindent megad neki, aki sikeres hogy otthon ul a kitartott asszonyka akinek dolgoznia kell aztan arra se kepes hogy osszeszedje magat meg a hazat... Itt az utcaban is van egy no. Szult ket gyereket, milliomosok. Egesz nap otthon van es gurul mint egy hordo, a haja egy nagy fos... A hazat nem tudom milyen... Meg ennyire nem latok bele de mar az szegyen hogy nem tudja magat rendbetenni holott semmi dolga sincs... es barmennyi penze lenne / 3 kertesszel csinaltatjak a kertet/ Persze van olyan is aki unatkozik... hat azt meg kibsznam dolgozni a pitsaba ha ez a baja. Szoval lathatod, utalom a kitartott lusta igenytelen felesegeket, mert nem ertekelik hogy micsoda jo dolguk van!!!!!!
#7 De ez visszafelé is igaz. Ha nem tetszik, hogy nem teszi szét a lábát, akkor egybõl jön a megcsalás??? Amúgy nem azt mondtam, hogy nem kettõn áll, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ne csak az érem egyik oldalát nézzétek. #6 Se ordibálásról, se BMW-rõl nem szólt a fáma :-)
#5 Igen ám, csakhogy ha a menyecskének nem tetszik valami akkor nem az a megoldás hogy nem teszi szét a lábait. Ha nincs õszinteség, akkor az a kapcsolat már régen rossz! Tehát igen kettõn áll a vásár!
Ki kell nyutni a kicsi szajat, vagy tenni erte. Pl. ahelyett hogy lecseszessel fogadja a ferjet megolelhetne... Rem egyszeruen mukodnek a ferfiak is, nyilvan ha ordibalsz vele nem fog megsimogatni hogy jajj cica ugy hianyoztal... Nah de mindegy. Mentettuk mar meg rokon hazassagat ilyen tanacsokkal. A ferje mar csak aludni jart haza mert allandoan ordibalt vele a no... a legkisebb faxsagokon is... persze o is hanyagolva erezte magat mert a ficko sokat dolgozott, de valamit valamiert. Ha tetszik a BMW a feneked alatt akkor fogadd el hogy a ferjednek sokat kell dolgoznia... De amugy ott szex se volt... Nejecske nem fozott. Pasi mekin elt... gondolhathatok hogy meghizott... igy a felesegnek mar nem volt kedve vele szexelni... Megoldas: fozzon otthon, akkor haza is jar. Nem kell ordibalni vele hanem par jo szo es mar olyan mint egy kiskutya, annyira tud neki orulni. Most ujra jol megvannak!!! Persze a pasi se artatlan, de a no se! A legrosszabb amit tehet a no egyebkent hogy megjobban szitja a tuzet. Es altalaban a noo csinaljak ezt. Hogy egy kis problemat is sikerul ugy megmergezni hogy ramegy a hazassaguk... Aztan meg csodalkoznak hogy egyedul maradnak a gyerekkel...
Igen ám, de azt elfelejtitek, hogy annak, hogy a nõ nem teszi szét a lábát, oka van. Esetleg õ sem kap meg valamit? Mondjuk némi törõdést (nevezzük léleksimogatásnak) vagy elismerést, amiért neveli a közös gyerekeket? Mert hogy - Uram bocsá' - számára nem csak abból áll egy párkapcsolat, hogy szétteszi a lábát...
Csak, hogy tisztán lássunk... Egy férfi oda megy ahol kap (igy vagyunk kódolva)már ha otthon nem kapja meg azt ami egy házasságban-párkapcsolatban megjár neki is. Ha a Nõ nem teszi szét a lábát a pasinak akkor a pasi ba..hatja. Ugyhogy igen hölgyeim... Bármennyire is fáj nem csak "mi" vagyunk a hibásak mert két ember kell hozzá.
Szerintem ha a ferfi csalja a not akkor is ketton all a vasar... Miert? Mert valami xar a hazassagukban amit nem tudtak megoldani. Pl. vasarlasmanias asszonykat le kellett volna bszni hogy foglalkozzon a gyerekekkel es ne egy jatszohazba dugja be oket minden delutan... Mint ahogy fogyhatna es nehanapjan szettarhatna a labait a ferjenek... De qvara mindegy, mert ezt nem tudtak megbeszelni. Es lesz aki a helyete lep... Egy kerdes van: mennyire? Csak a szexet helyettesiti majd? Vagy teljesen atveszi a szerepet amit figyelmetlensegbol/hanyagsagbol elhanyagolt es igy masvalaki oromest elvette tole: a ferfi uj tarsa lesz.
Inkább azaz érdekes hogy ezt akkor mondják inkább amikor a nõ csalja a férfit. Ha a férfi a nõt akkor az a mocskos gci férfi... Ha a nõ a férfit akkor biztos nem kapott meg valamit otthon. Szerintem tök mind1; ha megcsalásról beszélünk akkor az illetõ nyilván nem kapott meg valamit házon belül. Mindent nem lehet adni egy személyben; valami biztos hogy hiányozni fog
*dolgoznia SE kell

Miért mondják azt: Kettő AZ egyben? Három AZ egyben? Stb...

2 in 1 magyarul: Kett? egyben! Hogyan került oda a nével??

Legjobb válasz: Azt mondod: My name is Gipsz Jakab A magyar mégse ez: Enyim név lenni Gipsz Jakab. Egész egyszerûen így kívánja meg a nyelvünk, hogy rakunk elé egy névelõt...

Azt mondod: My name is Gipsz Jakab A magyar mégse ez: Enyim név lenni Gipsz Jakab. Egész egyszerûen így kívánja meg a nyelvünk, hogy rakunk elé egy névelõt...
A kérdező hozzászólása: Csak azóta a majd' 20 évvel ezelõtti Head & Shoulders reklám óta! Kölyök koromban még nem volt ott az AZ!
Ha Három egyben-t mondasz, az egy határozatlan megfogalmazás, bármit jelenthet. Ha Három AZ egyben, akkor azt jelenti, hogy az a termék (v bmi), amirõl beszélsz, az tud három dolgot egyszerre. (Az "egy" határozatlan névelõ, az "az" pedig határozott.)
A kérdező hozzászólása: De ebben az összetételben az egy(ben) számnév, és nem névelõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!