Találatok a következő kifejezésre: Miért mindig szinnel (34 db)

A legtöbb nõnek miért az jelenti a szikrát egy pasi iránt, ha tudja, hogy annak sok a haverja, sok csajjal van együtt stb? Aki nem ilyen és mindig egyedül lófrál, de nem hülye és nem is annyira ronda, az irányába miért nincs szikra?

,,Pár évvel ezelõtt megismertem egy csajt,kb. 1 hónapon keresztül találkozgattunk. Nagyon tetszett,de elküldött azzal,hogy ha rám néz,nincs meg a szikra. Elfogadtam. 2 hét múlva meglátott egy másik lánnyal az utcán és aznap este rámírt,hogy most már van szikra!Aha...Nõi duma.Kamu!"

Legjobb válasz: ,,nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."

A kérdező hozzászólása: , , nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."
A kérdező hozzászólása: Bocsi azért a lóf.. szóért, csak másoltam, nem én írtam.
Most akkor tulajdonképpen azért vagy felháborodva, mert gyenge szociális képességeid vannak, és nem tudsz csajozni? Meg kell tanulni, és neked is szerencséd lesz.
Szerintem ne akard megfejteni a "miérteket". Kezeld tényként, és cselekedj ennek tudatában. :)
Aki egyedül járkál és nem olyan helyes arról a lányok többsége azt gondolja h egy lúzer. A lány meg azért érezte azt a szikrát mert, meglátott azzal a másik lánnyal, arra gondolt elveszíthet, olyan se veled se nélküled izé lehet.

Miért látható minden szín a szivárványon? Miért olyan szivárványos?

mivel a vizcseppekböl van a szivárvány amik össze vissza vannak miért nem tökrüzik össze vissza? és miért íves? tegnap egy olyat láttunk ami nagyon erös volt és mindkét végét láttuk a mezön sokáig ment elöttünk de végi látható volt a végei és egy egész ívvol. miért nem csak szakaszos?vagy egy össze vissza fény?

Legjobb válasz: Szerintem Wikipédián elég szépen le van írva, így nem is kell tovább részletezni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sziv%C3%A1rv%C3%A1ny

Szerintem Wikipédián elég szépen le van írva, így nem is kell tovább részletezni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sziv%C3%A1rv%C3%A1ny

Miért sötétebb színnel jelölik minden katalógusba az alapozók-barnítók közt a Natural beige-t, mint a Beige-t?

A világos bézs mindig sötétebb árnyalattal jelölődik,mint a közép bézs vagy a sötét bézs. És ezt nem értem már rég. Szeretnék rendelni magamnak egy középbarna alapozót. De a katalógusba a világosabbnak nevezett sötétebb árnyalattal jelölődik-és rég észrevettem,minden katalógusban így van.

Miért mindig a, , jó" emberekkel, , [email protected]" ki a sors?

Úgy értem... mindig az a ,,szerencsétlen", csúnya, barát nélküli, magányos ember, aki az életben ,,jó ember", tehát semmi rosszat nem követett el az élete során.. Aki meg szép, meg ilyenek,annak nagy a pofája, beképzelt, sikeres , meg van sok ,,haverja".. remélem értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Hozzáállás kérdése az egész. Ha Te magadban eldöntöd,hogy úgy éled az életed,ahogyan neked jó, megteszel mindent,hogy boldog legyél,akkor teljesen mindegy,hogy csúnya vagy-e vagy szép... minden relatív! Kinek mi a szépség,vagy mi a szerencse,vagy tévedek? Mert lehet,hogy te azt látod,hogy a csinos leányzónak sok pénze van és sok barátja, de lehet,hogy közben átbõgi az éjszakát,mert olyasmi után vágyakozik,ami nem lehet az övé. De az is lehet,hogy akit te csúnyának látsz és mondjuk szerencsétlennek, boldog és kiegyensúlyozott ember. Remélem érted,mire gondolok...

Hozzáállás kérdése az egész. Ha Te magadban eldöntöd, hogy úgy éled az életed, ahogyan neked jó, megteszel mindent, hogy boldog legyél, akkor teljesen mindegy, hogy csúnya vagy-e vagy szép... minden relatív! Kinek mi a szépség, vagy mi a szerencse, vagy tévedek? Mert lehet, hogy te azt látod, hogy a csinos leányzónak sok pénze van és sok barátja, de lehet, hogy közben átbõgi az éjszakát, mert olyasmi után vágyakozik, ami nem lehet az övé. De az is lehet, hogy akit te csúnyának látsz és mondjuk szerencsétlennek, boldog és kiegyensúlyozott ember. Remélem érted, mire gondolok...
Nincsenek csupán rossz és csupán jó emberek. Ne kívánj meg semmit ami egy embertársadé. Ha nincsenek barátaid akkor gondold végig miért van ez. Lehet, hogy te vagy a rossz. Meg amúgy ki az aki szépség alapján barátkozik, nem vagyunk mink homárok. Jó pont, ha nem vagy egy segg fej. Segg fejekkel nem szoktak barátkozni gazdagok, s szegények egyaránt.
Egy sikeres, szép külsõvel megáldott ember sem feltétlen "rossz".. Ki mit hisz el magáról, hogy mit képes elérni az életben..., inkább ezen kéne gondolkozni, nem irigykedni mások sikereire.
Szerintem nincs olyan, hogy jó, vagy rossz ember. A "jó" emberek, akiket ismerek nem jók, hanem egyszerûen nem tudnak vagy nem mernek a saját lelki problémáikkal szembenézni, és ehelyett õk "jók", jótékonykodnak, meghallgatják mások baját, szent életet élnek, ételt osztanak, feláldozzák magukat egy kõoltáron az örök békéért, tehát minenkinek segítenek, és így kompenzálják, hogy magukkal szemben mekkora köcsögökk, mert folyamatosan utálják, és háttérbeszorítják, elnyomják magukat. Aki kifelé jó, az általában vagy utálja és megveti magát, vagy majd megfojtja a bûntudat, vagy irígy, de leginkább mindez egyszerre. Persze vannak kivételek, csak én még nemtalálkoztam velük.
nem a sors nem [email protected] ki velük. hanem a töbi ember. mindenkinek megvan a sorsa.de mindig változtathat rajta. am igaz hogy mindig a jo emberek bsznak rá.de ezse a sors hibája.
maragy jo.de azért [email protected] a körülöted lévö dolgok nagyrészét éld az életed amedig cask lehet lehet 1 perc és vége mindennek.
A te döntésed, hogy hogyan akarsz élni, hogyan akarod látni a világot. Ha ilyen negatívan állsz a dolgokhoz, nem csoda, hogy így látod a világot. Mindenki a saját sorsának kovácsa.
Fene tudja. Egy idõben hittem abban, ha "jó" vagyok, akkor "meg fogom érdemelni", hogy jó dolgok történjenek velem. Aztán nem... egyre csak jött valami véletlen, ami rossz, balszerencsék, balesetek, stb. Mióta le..om, ki tart jó embernek, vagy az vagyok-e egyáltalán (sõt néha kifejezetten jól esik kö.csögnek lenni, a jópofizás helyett), azóta kezd kicsit jobban alakulni körülöttem minden. Szerintem a gonosz már rég átvette a hatalmat, ne áltassátok magatokat, hogy megéri még jónak lenni. Nézz körbe!
En is ugy gondolom, hogy a "jo" emberek azok valojaban martir tipusok. Szeretik hangoztatni, hogy "en hude jo vagyok, nezd, es dicserj meg" Aki valojaban jo, abban fel se merul, hogy vele most [email protected], az elfogadja az eletet ugy ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Érdekes válaszok jöttek.. köszönöm :) Még jöhetnek :D

Miért mindig fekete szinnel szinez ki mindent a 3 éves gyerekem?

Más szineket is szeret de ez mindig amivel szinez szinte.

Legjobb válasz: Sok dolog fekete,a konturokat mi si feketével huzzuk,azt írod,hogy más szineket is szeret,a fiamat azzal próbálta leszoktatni az ovonéni a fekete használatáról ,hogy az csunya ,hát én ezt felháborítónak tartottam és nem gyõztem meggyõzni a gyereket,hogy szinezzen nyugodtan feketével.Miket rajzol?Azokból inkább lehetne következtetni problémákra.Még picike ,majd használ más szineket is,ne aggodj!

Sok dolog fekete, a konturokat mi si feketével huzzuk, azt írod, hogy más szineket is szeret, a fiamat azzal próbálta leszoktatni az ovonéni a fekete használatáról , hogy az csunya , hát én ezt felháborítónak tartottam és nem gyõztem meggyõzni a gyereket, hogy szinezzen nyugodtan feketével.Miket rajzol?Azokból inkább lehetne következtetni problémákra.Még picike , majd használ más szineket is, ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: mindent lerajzol, vagy is oda képzeli, mondja hogy mi az, de a banán, a káposzta, alma, mindegy, de mindegyik fekete szinte, más szineket is használ, de a feketét külön is tárolja. és szinezni is sokat szinez, de minden fekete lesz nagy részt.
Nálunk is ez volt a menõ szín, meg a sötétbarna. Az óvó néni azt mondta, az oviban is mindenki a feketét akarta használni, így végül elpakolták :) Sztem kinövik egy idõ után.
Nem akarok hülyeséget mondani, és ha semmi köze hozzá, illeteve nálatok nincs ilyen, akkor bocsi elõre, de: Az én bátyám rajzolt, színezett kicsinek feketével. Ennek lelki okai voltak, válás, apánk agressziója... Lehet valami lelki oka van. Esetleg visszahúzódóbb a fiad/lányod, és valami nyomasztja, egy olyan dolog, ami neked "természetes" (élet velejárója), de õ nehezebben dolgozza fel. (az apukájával, ha gondjaitok van, veszekedés, ha oviban bántják, bármi:/) Ha nem így van bocsi, én erre gondolok. Legalábbis a bátyámból kiindúlva. Nem kell egy ennyi idõs gyereknek ilyen komoly ügy arra, hogy lelki problémái legyenek, õk még nagyon érzékenyek, sérülékenyek.
szerintem ezt a lelki dolgot összehozni egy 3 évessel, még korai. persze a dokik szerint valami gáz van, de szerintem egy 3 éves azért rajzol feketével, mert az a leg erõteljesebb szín, persze, ha már idõsebb és nem akar használni mást az kicsit már gáz, de szerintem majd kialakul nála, várj még.
Szia! ne haragudj de én is lelki okokra gondolnák ha az én gyermekem színezne nagyon sok mindent feketére mert nagyon sok szakkönyv és orvos is ezen az állásponton van. Az az elsõ lépés hogy megnézed hogy mennyire életvidám, jókedvû, nevetgélõ gyermek mert ha az akkor nincsenek lelki okai, de ha visszahúzódó és túúúúúúl csöndes és látod hogy nem stimmel valami akkor viszont lelki okai lesznek és ezt orvosolni kell nem évek múlva hanem most lehet elkezdeni.

Miért nem tetszik sok embernek a vörös színű haj? Miért nem esete annyira a férfiaknak mint a többi szín?

Tudom van egy elmélet miszerint a vörös hajú n?k vadabbak és ez nem tetszik sok férfinek max egy éjszakára. De a sz?ke n?r?l is mondanak egyet s mást mégis ?k nagy ideálnak számítanak.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy azert, mert van, akinek nem illik az arcahoz? Vagy azert, mert tul termeszetellenesen hat? Szerintem vannak szep voros arnyalatok, de minden emberen maskent hat. Ismertem egy lanyt, akinek langvoros (piros) haja volt. Olyan jol allt neki, pedig en nem vagyok az extrem dolgok hive...neki szemely szerint annyira jol allt, pedig siman latszott, hogy nem termeszetes, de rajta szep volt nagyon. Na de ha en befejestem ugyanolyan szinure a hajamat, nem lenne szep, mert nem illik hozzam. A hajszinnel fontos, hogy passzoljon a szemelyiseghez. En eredetileg barna vagyok, de szokere festem evek ota es jelentos kulonbseget erzek. Nem masok velemenye erdekel, hanem az, hogy en igy jobban erzem magam, mert ez illik hozzam (el nem tudom mondani, hogy mennyivel magabiztosabb vagyok, meg a depressziom is megszunt). Ha valaki befesti olyan eroteljes szinre a hajat, mint a voros, passzolnia kell a hajszinhez. Sokaknal erzodik, hogy nem az o szinuk a voros es szerintem emiatt a disszonancia miatt nem tetszik egyes ferfiaknak. Noje valogatja, mert van olyan, hogy nagyon, nagyon jol all neki a voros, de en is latok olyat, hogy csak nezek, hogy o most miert voros, mert annyira nem illik hozza/oregiti/csunyitja. Persze minden szinnel vigyazni kell, mert van, akit a fekete oregit, van, akit a szoke, mindenki mas.

Nem lehet, hogy azert, mert van, akinek nem illik az arcahoz? Vagy azert, mert tul termeszetellenesen hat? Szerintem vannak szep voros arnyalatok, de minden emberen maskent hat. Ismertem egy lanyt, akinek langvoros (piros) haja volt. Olyan jol allt neki, pedig en nem vagyok az extrem dolgok hive...neki szemely szerint annyira jol allt, pedig siman latszott, hogy nem termeszetes, de rajta szep volt nagyon. Na de ha en befejestem ugyanolyan szinure a hajamat, nem lenne szep, mert nem illik hozzam. A hajszinnel fontos, hogy passzoljon a szemelyiseghez. En eredetileg barna vagyok, de szokere festem evek ota es jelentos kulonbseget erzek. Nem masok velemenye erdekel, hanem az, hogy en igy jobban erzem magam, mert ez illik hozzam (el nem tudom mondani, hogy mennyivel magabiztosabb vagyok, meg a depressziom is megszunt). Ha valaki befesti olyan eroteljes szinre a hajat, mint a voros, passzolnia kell a hajszinhez. Sokaknal erzodik, hogy nem az o szinuk a voros es szerintem emiatt a disszonancia miatt nem tetszik egyes ferfiaknak. Noje valogatja, mert van olyan, hogy nagyon, nagyon jol all neki a voros, de en is latok olyat, hogy csak nezek, hogy o most miert voros, mert annyira nem illik hozza/oregiti/csunyitja. Persze minden szinnel vigyazni kell, mert van, akit a fekete oregit, van, akit a szoke, mindenki mas.
A kérdező hozzászólása: Van esetleg valami felmérés vagy adat, hogy mondjuk 100 emberbõl hánynak nem tetszik a vörös ? Itt most vonatkoztassunk el arról, hogy kedves pofi, szép test.
Miért gondolod hogy nem tetszik? Szerintem épp hogy sokaknak tetszik, pont ahogy a szõke is. Mert ezek a legritkább színek. Viszont a vörös nem mindenkinek áll jól, egy idõben sok nõnek volt vörösre festve de a nagy részük rettenetesen nézett ki vele.
A kérdező hozzászólása: Néztem egy kérdést, hasonló téma és ott 23-24 válaszból 1-2 mondta, hogy neki tetszik. A többiek olyanokat írtak, hogy undorító, gusztustalan, rusnya és hogy még az se érdekli õket ha szép a csaj, ha már vörös akkor elvágta magát nála. Eredeti és festett is téma volt. Teljesen elvesztem lassan azt a kis önbizalmamat is.
Nekem tetszik, de nem az a pirosasvörös mint a vörösréz, hanem a rozsdabarnás vörös, hófehér bõrrel, kék szemekkel szeplõkkel, és bájgödrökkel :)
befestenem*
Hát nem tudom, nekem festett vörös, de nem az a rikító, hanem inkább vörösesbarna.Eddig nem volt ilyen gondom vele, remélem ezután sem lesz(:A természetes hajszínem szõke, de nem érzem úgy, hogy most kevésbe tetszenék a fiúknak mint szõkén...

Miért írjuk át a saját történelmünket? És miért ferdítünk el dolgokat? Ez kisebbségérzés miatt van? És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hősöket mint Horthy vagy Tisza?

Legjobb válasz: "És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hõsöket mint Horthy vagy Tisza?" Mert az ilyen "nmezeti" emberek németbarátok (tehát hazaárulók) és nem igazán kedvelik Hortyt amiért megpróbált kiszállni a háborúból.

"És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hõsöket mint Horthy vagy Tisza?" Mert az ilyen "nmezeti" emberek németbarátok (tehát hazaárulók) és nem igazán kedvelik Hortyt amiért megpróbált kiszállni a háborúból.
Horthy érdeme, hogy az ország nem fulladt anarchiába. Az nem érdeme viszont, hogy a földkérdést nem rendezte, s a vidéken élõk élete semmit sem javult (summások, kubikusok, földnélküliek), valamint maradt a félfeudalista, tekintélyelvû rendszer. A háborúról annyit, hogy azt kellett tennie, amit a németek mondtak. Az elkerülhetetlent próbálta halasztani úgy, ahogy tudta. Az én szememben se nem pozitív, se nem negatív. Lehetett volna jobb is, rosszabb is.
U.I: a kérdõjel lemaradt, bocsi.
, , hárommillió koldus" mi lenne ha ezt a baromságot nem írogatnád le mindenhová...
ööö hol van átírva a saját történelmünk? Most az ilyen komcsi dolgoktól tekintsünk el, hogy az oroszok felszabadítani jöttek meg hasonló blõdségek.
Reed-nél a pont!!!
Igen, a kisebbségérzet és a frusztráció miatt van. A magyarok egy része még mindig keresi a helyét a világban, pedig már jó 1100 éve nyilvánvaló, hogy hol élünk. Horthyt miért kéne dicsérnünk? A numerus clausus, a hárommillió koldus, a munkásokat, parasztokat verõ csendõrök, vagy a náci érdekekért az oroszok ellen feleslegesen halálba küldött 200 ezer magyar katona miatt?
Nemzeti érzelem az nem abból áll, hogy én felnézek Árpádra vagy Vajkra. Az én nemzeti érzelmem az az alkotmányos monarchia visszaállításáról szól, és hogy végre újra királyság legyen az ország, ergó kb. nm hogy a 22.000 Milliárd államadósság szûnne meg, hanem mi lennénk Európa egyik leggazdagabb országa, ugyanis annyival tartozik nekünk csak Németország (most csak õket említem) hogy tönkre is menne bele és a holokausztért kifizetett pénzek elbújhatnak mellette. Mit gondoltok Orbán miért jár havi 4 szer Német földre? Ha az arisztokrata családok visszakapnák a vagyonokat akkor nem kellene attól tartani, hogy a kizsákmányoló kommunista gyerekek (lásd Fidesz, Jobbik és LMP) és kommunista apák (lásd MSZP) tönkreteszik még jobban az országunkat. Horthy nem hogy nem hõs de egyenesen MOCSKOS BÛNÖS!
Mister ma 13:55-õs. Kifejtenéd nekem bõvebben irományod elsõ felét? Ki lenne a király? Habsburgokra gondolsz vagy megkeresnél egy régen eltûntnek hitt Árpád-házi leszármazottat? Vagy király nélküli királyságot akarsz? Amúgy szerintem egy kicsit erõs az a kijelentés, hogy Horthy egy mocskos bûnös.
Reed. Amúgy Kun Béla tudomásom szerint azért nem írta alá a békét mert amikor [email protected] volt akkor egyszerûen a pereputtyával együtt elhúzta a csíkot ebbõl az országból vagyis a vörös terror, a statáriális bíróság, a parasztok átverése után (ígérete ellenére a nagy föld birtokok kisajátítás után nem osztotta ki a földet a parasztoknak) amikor is a románok miatt szorult a hurok a nyaka körül, gyáva módon elhúzta a csíkot mondván oldja meg az a problémát ki akarja. Bár pozitívum, hogy a csehszlovákokat a Lengyel határig verték vissza és utána a románok ellen indulta a vörös hadsereg. Csak ugye nem kellet volna elhíni amit a nyugat ígért pontosabban Clemenceau. Amúgy nem Horthy írta alá a békét hanem Simonyi Semadam Sándor.
Missis ma 17:12 Hát a Habsburg dinasztia semmi képen de Vilmos herceget szívesen látnám. Ráadásul még igényt is tarthatna a koronára. Erõs? Nem hogy erõs de harmat gyenge kifejezés!
Az elsõnek üzenem hogy nem Hitler kedvéért mentünk az oroszok ellen :)

Mar tobb mint egy honapja szakitott velem az exem es azota csak annyi kozottunk a beszed, szia es kesz. Nehanapjan ram csorog de ennyi. Miert csinalja ezt?

Vajon ujrakezdene velem??vagy mar csepet sem erdeklem?????fiuk ti mit gondoltok ilyenkor mikor ezt teszitek?? vagyis mar nem erdekel cseppet sem a csaj vagy azertt csinaljatok mert meg szenvedtek ti is???

Legjobb válasz: szia.én nõ vagyok.szerintem azért csinálja mert rád gondol és biztosan vissza akarja kapni téged...vagy az is meglehet h szenved h egyedül van magányos...nem tudom..szerintem beszélj vele h miért csinálja..de ha nem érdekli téged ,akkor mondj meg .hogy ne csörgesen rád ha téged zavar annyira.

szia.én nõ vagyok.szerintem azért csinálja mert rád gondol és biztosan vissza akarja kapni téged...vagy az is meglehet h szenved h egyedül van magányos...nem tudom..szerintem beszélj vele h miért csinálja..de ha nem érdekli téged , akkor mondj meg .hogy ne csörgesen rád ha téged zavar annyira.

A tabletemen mindig mikor befogja a wifit a wifi jel kék szinû volt és akkor mindid minden oldalt betöltött de most szürke szinû és semmilyen oldalt nem tölt be youtube, facebook, play áruház egyiket sem miért csinálja ezt?

nem csináltam vele semmit csak meg akartam kérdezni ezt, hogy miért van annyira nem zavaró mert még 8 hónap 26 nap garancia még van rajta csak hát 3 millió 4 százezer valamennyi vol a rekordom subway surfers-ben 15 millió temple run 2-ben

Legjobb válasz: Talán kikapcsoltad a wifit, vagy elromlott.

Talán kikapcsoltad a wifit, vagy elromlott.
Ellenorizd a net kabelt hogy nem e csuktad ra az ajtot leptel ra vagy tort meg. Ha ez stimmel akkor probald meg kikapcsolni kihuzni makd bedugni a wifi kabelt aztan viszzakapcs. Kb nallam 10-15 perc bekapcsolas utan mire erzekeli a netet es elkezdi sugarozni a jelet es addig pirossan eg
Az ha a wifi jel kek tableten az azt jelenti hogy csatlakozott az internethez, ha szurke azt jelenti hogy a van wifi jel de vagy a kabel csuszott ki a routherbol vagy valami baja lett. Szerintem a kabel a hunyo
A kérdező hozzászólása: nincsen semmi baj a kábelel mert a telefonom pedig simán fogja a rutert de ez a tablet nem hát faszom kivan
A kérdező hozzászólása: mindegy még garanciás szóval visszavisszük

Miért változtak meg a gépemen a szinek, szinte csak fekete lila minden. Ugy képek mint minden más, mi a gépen van. Miért "fehér téglalap"-alakban menti le képet? Mit állitottam el? Habár megnyitni igy is megtudom, de ez igy nem ok.

Legjobb válasz: Próbáld meg légyszíves értelmesen összefoglalni a lényeget, és érthetõen leírni, mert így egyszerûen képtelenség segíteni Neked.

Próbáld meg légyszíves értelmesen összefoglalni a lényeget, és érthetõen leírni, mert így egyszerûen képtelenség segíteni Neked.
A legkisebb dologtól hardverhibáig bármi lehet.Elsõnek:jobb egér gomb/tulajdonságok/beállításokat nézd, hátha ott van valami gubanc...ha nem, próbáld még : tölts le és telepíts egy új videókártya drivert, hátha attól jobban lesz.
Valszeg a Windows téma van elálítva valami gyengénlátó változatra. Asztalon jobbklikk tulajdonságok, megjelenítés (appearance az angolban, nem emlékszem a magyarra) és itt állítsd vissza a classic windows theme-t, és alatta a színsémát (color scheme) alapértelmezett-re. Ez XP-n mûködik, remélem sikerül megtalálnod õket. B.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!