Találatok a következő kifejezésre: Miért mindig gondolkodunk (12 db)

Miért mindig akkor gondolkodunk azon, hogy elrontottunk valamit egy házasságban mikor már elvesztettük az egyik felet?

Miért nem teszünk semmit,ha tudjuk hogy baj van a házassággal?

Legjobb válasz: Akkor azért nem teszünk semmit mert mérgesek vagyunk, sértõdöttek és van jobb dolga az embernek. Gondolom te is dolgozol, amúgy is sok gondod van és hát nem sikerült idõbe rávenned magad hogy megtaláld a megoldást. Van hogy az ember nem ismer fel hírtelen dolgokat. Ott a baj, de szinte észre se veszed, vagy nem akarod észre venni. Mire észreveszed már elvesztetted azt akit szeretsz, és akkor jut eszedbe filózni azon h h oldhattad volna meg. Sajnos ilyen az emberiség. Nagyon közrejátszik az h a mai világba mindenki rohan és nincs ideje a másikra, sõt még saját magára se odafigyelni.

Akkor azért nem teszünk semmit mert mérgesek vagyunk, sértõdöttek és van jobb dolga az embernek. Gondolom te is dolgozol, amúgy is sok gondod van és hát nem sikerült idõbe rávenned magad hogy megtaláld a megoldást. Van hogy az ember nem ismer fel hírtelen dolgokat. Ott a baj, de szinte észre se veszed, vagy nem akarod észre venni. Mire észreveszed már elvesztetted azt akit szeretsz, és akkor jut eszedbe filózni azon h h oldhattad volna meg. Sajnos ilyen az emberiség. Nagyon közrejátszik az h a mai világba mindenki rohan és nincs ideje a másikra, sõt még saját magára se odafigyelni.
jó kérdés az én szüleim 23 éve váltak el, és anyukám még most is azon agyal mit rontoott el.... van ilyen, sztem ezen már csak egy agyturkász segíthet. ha azért kérdezed, mert te így jártál, akkor nagyon sajnálom, én majd eccer, ha odajutok, az õ hibáikból próbálok tanulni.. a választ nem tudom.sajna....
Mert hatarig vbiszed a dolgokat. pont az amit az elso hozzaszolo irt. H tudsz a dolgokrol h nem vannak jol, de mindig van mas fontosabb dolgod. MNire meg atleped a hatart, h egyuttlegyetek kijona szo h valas meg ilyenek, akkor ebred fel az ember, h igazan nem is ugy akarja, s h mennyire tenne h ne ugy legyen.En nem tudomm te hogy vagy, de en a szerelmi eletem nem szeretem elhanyagolni, s ha problema van idoben megoldani, mert mikro rajossz aztan tul keso lesz.
A kérdező hozzászólása: Nálunk a férjem volt az aki elhanyagolta a családját és mikor elköltöztünk a gyerekekkel azt remélte vissza fogunk menni.Már késö volt mikor rájött bajvan.Nekem soha nem mondott olyat amiböl vissza várna csak másoknak.

Miért van hogy sok bunkó, nem gondolkodó ember sokkal elõbbre jut az életben, mint a logikusan gondolkodó, a másikra odafigyelõ emberek?

Legjobb válasz: Mert érzelmes. Mire jó, ha valaki érzelmes? Semmire. Gyenge. Ha akarsz valamit, az kõkemény céltudatossággal kell megszerezned. Nincs helye érzékenykedésnek, vagy eltaposnak. Ez van, szokd meg vagy szökj meg.

Mert érzelmes. Mire jó, ha valaki érzelmes? Semmire. Gyenge. Ha akarsz valamit, az kõkemény céltudatossággal kell megszerezned. Nincs helye érzékenykedésnek, vagy eltaposnak. Ez van, szokd meg vagy szökj meg.
A kérdésed végében ott az ok. Olyan korban élünk, ahol az empátia nem csak, hogy haszontalan, de sok esetben káros dolog is. Gyakran hiába vársz jót a jótett helyébe. Ez van.
A kérdező hozzászólása: "Olyan korban élünk, ahol az empátia nem csak, hogy haszontalan, de sok esetben káros dolog." Az empátia káros? Ezt még nem hallottam:)
mert aki valóban észnél van, az olyan dologba vágja a fejszéjét amire igény van és keresztülviszi az akaratát gátlásoktól mentesen. a másikra túlzottan odafigyelõ meg nem feltétlen tudja érvényesíteni az akaratát és szem elõl tévesztheti a célját. és ha már bunkó, az lehet, hogy csak a szemedben bunkó, mert téged megijeszt a fellépése a határozottsága a kezdeményezõképessége, a megingathatatlansága.
Szerintem te kicsit összekeverted a dolgokat. Aki nem gondolkodik, az nem jut elõre. Az meglehet, hogy a legsikeresebb üzletemberek nem épp csipkefinom lelkûek, de hogy logikusan gondolkodnak és a munkájukban nagyon jók, az biztos. Egyébként például régen ezért nem szerettek nõket kinevezni fõnöknek: a rosszul teljesítõ beosztottakat nem voltak képesek kirúgni, mert "igaz hogy minden nap késik, de terhes a felesége" és hasonló, empatikus, de logikátlan döntéseik miatt.
Mert csak a saját érdekeiket tartják szem elõtt, és mindenkin átgázolnak. Lehet, hogy ez a céljaik felõl nézve haladás, de emberileg mind hatalmas nullák.

Minden este lefekvéskor azon gondolkodom mi értelme van másnap reggel felkelni az ágyból de nehezen találok okot, számotokra miért érdemes felébredni?

segítséget kérnék hátha kicsit vidámabban kelnék tõle..:)

Legjobb válasz: Reggel mindig jót lehet dugni.

Reggel mindig jót lehet dugni.
A kérdező hozzászólása: jó pont csak most nincs partnerem..:D
Mi értelme ágyban maradni?
Szerintem semmi értelme. De ágyban maradni sincs több. Így felkelek és körülnézek. Hátha valami szembejön.
Mert elzsibbad a seggem a sok fekvéstõl!
már bocsi de ezzel az erõvel azon is gondolkozhatnál minek lefeküdni minden este? egyébként ha meg hullámvölgyben vagy nézz fel az égre! az mindig más... sosincs ugyanolyan felhõ, vagy égbolt mint a többi nap... én sokat gyönyörködöm benne :) a színek és a formák olyan változatosak, néha olyan mint egy csodálatos festmény.. nekem sem fenékig tejfel az életem, de ezek a dolgok fantasztikusak, és boldog vagyok attól hogy láthatom õket! van hogy csak kiállok a szakadó esõbe, jól szarrá ázni mert ez tesz boldoggá... nézem ahogy mindenki szalad rohan hogy meg ne ázzon én meg röhögök magamban hogy nem mindegy mennyire ázol szarrá :) találj valamit te is! és vegyél egy akváriumot - szép halakkal....:)
Ne feledd, még ha nem is történik semmi, minden egyes reggel egy újabb remény a csodákra :)

Miért hiszi mindenki azt, hogy az átlagtól értelmesebb, normálisan gondolkodó férfiak mind komoly kapcsolatról álmodoznak?

Ha valaki huszonévesen egyedülálló és nem jár szórakozóhelyekre, akkor a legtöbb ember teljes bizonyossággal levonja a konklúziót, hogy biztosan valami komoly kapcsolat hiányzik az életéből és elkezdenek kerítőt játszani. Némelyek még kombinálnak, de az is kimerül annyiban, hogy - Vajon meleg? - Vajon aszexuális? Az nem fordul meg senkinek a fejében, hogy az illető - bár nagyon hiányzik már neki a szex - nem akar párkapcsolatot mert az egész embert kíván, ő pedig inkább a saját elfoglaltságainak és hobbijainak hódol, ezen túl pedig az életét építi és ha mellette még marad ideje, akkor is magasabb céloknak szenteli, mint a párkapcsolat ügyes-bajos dolgai meg az utána következő gyereknevelés?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz velük... Az átlagember nem tud máshogyan gondolkodni, mint párkapcsolat, gyerekek = az élet értelme...

Ne foglalkozz velük... Az átlagember nem tud máshogyan gondolkodni, mint párkapcsolat, gyerekek = az élet értelme...
Ezt nevezik "karrieristának". Félig meddig.
Ki az a mindenki és szerinted miért hiszi ezt?
Igen, ez valóban egy kibontakozó karrierista leírása lehet magáról. De szerintem ez nem feltétlenül negatív. Én is hasonló vagyok lányban.
Azért gondolják azt, mert azt gondolják, egy nõvel összebútorozni, na az az élet krémje. :-) Miközben tudható, egy nõ csak púp. :-)
"bár nagyon hiányzik már neki a szex - nem akar párkapcsolatot" Egy átlagnál értelmesebb, normálisan gondolkodó férfi mindenképpen észreveszi a formális logika által nyitva hagyott menekülési útvonalat ... ;) 23/F
A kérdező hozzászólása: A "nem jár szórakozóhelyekre" rész is megvolt? Mindig is készen álltam egy kötöttségektõl mentes szexkapcsolatra, de nem voltam soha túl jó a szexcentrikus ismerkedésben. Nem szólíthatok le embereket a környezetemben csak úgy, hogy lenne-e kedvük szexelni egyet. Ha pedig randira hívom, akkor félreértik. Különben is ha egyszer is megneszelné a környezetem, hogy egy lányt randira hívtam már minimum tortával, lufikkal és konfettivel várnának. Diszkréten szeretném intézni, ha adódna is rá lehetõségem.

Orbán Viktor miért "parancsolhat" az egyéni körzetből bejutott parlamenti képviselőnek, ha a képviselő "népe" másként gondolkodik, mint a Vezér és másként akarja hogy szavazzon?

Hiszen ki lehet tolni a képviselővel, ha nem a választóinak akaratát érvényesíti, mert a következő választásnál nem fognak rá szavazni. Orbán ezt miért nem éri fel ésszel és miért bünteti a "kiszavazót"?

Legjobb válasz: Minden párt képviselõje csak úgy szavazhat,ahogy a frakció többsége. Ez a frakció fegyelem. Egyéni véleménye,felszólalása lehet,de szavazni úgy kell,ahogy a többség akarja.

Minden párt képviselõje csak úgy szavazhat, ahogy a frakció többsége. Ez a frakció fegyelem. Egyéni véleménye, felszólalása lehet, de szavazni úgy kell, ahogy a többség akarja.
Miért, azt hiszed, hogy az egyéni képviselõk tartják a kapcsolatot a választóikkal? Ugyan már, naív vagy.
A fideszes önkormányzati képviselõ polgártársak is csak a saját zsebükre szavaznak. Különben rengeteg j9vedelemtõl esnének el. Nem a képviselõi mandátumra gondolok, mert azt a jelenlegi törvény szerint nem lehet, de rengeteg egyébtõl, és a politikai karriertõl igen. Aztán menjen kovácsnak?!
Mer Õ a miniszterelnök!Ha, tetszik-ha, nem.

Miért gondolkodik ma úgy a legtöbb nõ a szexrõl, mint ahogy a viktoriánus korban tették?

Allan Pease szerint azokban az idõkben a viktoriánus nõknek azt tanácsolták, hogy szeretkezés közben feküdjenek hanyatt, hunyják be a szemüket, és „gondoljanak Angliára”.

Legjobb válasz: Jobb mintha Kínára gondolnának, Kína ilyen giganagy.

Jobb mintha Kínára gondolnának, Kína ilyen giganagy.
lehet csak veled nem. eddigi összes bnöm aktiv volt és egyet se kellett kérni, volt olyan amelyik melobol hazajövet kapott el és mondhattam neki hogy elöbb zuhanyoznék, pont leszarta, ott dugott meg az elöszobába
Utolsó, teljesen egyetértek! Mellesleg nagyon unalmasak már ezek a kérdések. Egy nõ se viszolyog a szextõl, ha a partnere érti is a dolgát, nem csak gép módjára pumpál...
Én sem lennék olyan férfival, aki nem tud/akar kielégíteni, mert a szex nem jótékonysági gála. Ez van.
Hát ha mondjuk rendszeresen ki lennének elégítve, akkor a hozzáállásuk is más lenne. Ezt már milliószor megkérdezték, és millióegyszer is az a válasz, hogy ki kell elégíteni a nõt, nem elég beledörgölni a szerszámot, aztán befordulni aludni.
Azert mert sok nö nem elvezi a szexet. Sokak soha eletükben nem elnek at hüvelyi orgazmust. Az ilyen nök, neha csak a parjuk kedveert mutatja azt, hogy elvezi.A többi meg ezt sem. Valamilyen szinten erthetö.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az én környezetemben egy ilyenrõl sem tudok :S
21/L
A kérdező hozzászólása: 18:15 szabad megtudnunk a korod és a nemed?
Szerintem a legtöbb nõ szeret szexelni. Legalábbis a környezetemben.
A kérdező hozzászólása: nyilván nem az angliára gondolás itt a lényeg, hanem a szenvedõ magatartás
Mert furák a nõk, belül rohadnak és álszent módjára manipulálják a pasikat.
3. XD LOL
Kérdeznél csak meg errõl egy Ír nõt, biztos pofon kenne párszor. :D
?! Nekem nem világos ez a hazafias tanács... :) Nem hiszem, hogy a legtöbb nõ így gondolkodna. Aki meg igen... azok a hölgyek nem az élvezet miatt csinálják, az biztos. Csak nem mernek/akarnak ezzel foglalkozni. Vagy hivatásosok, akiknek ez munka, nem élvezet.
Én értem, hogy mire vonatkozik a kérdés, nekem fiú barátok szokták mesélni néha, hogy milyen lányokkal vannak éppen együtt és sok az általad leírt tapasztalat, amikor a csajok csak széttett lábbal fekszenek és várják a "csodát". Nos, ami engem illet én alapból el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet érzések/érzelmek nélkül szexuálisan együtt lenni valakivel és szerintem talán ezek a nõk pont itt rontják el, mert a szex lényege pont a közös örömszerzés lenne, amihez hozzátartozik az egymásra figyelés, a törõdés és nemcsak az aktus, de az elõjáték, a csókok, az ölelések is.. Egyébként olyanról nem hallottam még, hogy pl. tartós párkapcsolat esetén olyan lenne a szex, mint ahogy Te is leírtad. :) 21/L
Nem õ az igazi.
Én is ugyanezt érzem hónapok után. Bár nekem azért valamennyire hiányzik ha nem vagyunk együtt. De nem az igazi lángoló mindent elsöprõ érzelem. Inkább csak állóviz.
Hány évesek vagytok amúgy?.1hét alatt még nemlehet eldönteni.. nekem nemrégiben olyan volt hogy egy pillanat alatt mintha elmúlt volna minden érzésem a barátnõmmel kapcsolatban, csak valami kattant az agyamban nagyon furcsa, mintha egy álomvilágban éltem volna és felébredtem volna hirtelen.. nagyon [email protected] érzés volt tudván hogy õ szeret engem, és hogy mi a [email protected]_sz ütött belém...2napon át ezen gondolkoztam-agyaltam és próbáltam, akartam visszaforditani ezt a dolgot és hálisten sikerült kötnöm hozzá magam, kicsi dolognak tûnik talán de ****a nagy akaraterõ kellett hogy eldõljön ez, és szerencsére szeretem tovább:D
Jesszus még csak egy hete jártok, még jó hogy nem szeretsz bele azon nyomban hogy megbeszéltétek, hogy jártok. Ez nem így mûködik, adj idõt magatoknak. Ha jól érzed magad vele akkor most csak ez számítson, az érzelmek úgyis alakulnak.
Másnak hónapok múltán is van ilyen érzése, mégis együtt vannak.
szerintem 1 hét az nagyon kevés idõ, h eldöntse az ember, szereti az új párját vagy sem. Nem is ismered, nem tudod milyen, így ez normális állapot, ha úgy érzed nem szereted, mikor nincs veled. Amikor vele vagy, igazából akkor sem szereted, csak jól érzed magad, mert minden kapcsolat elején happy van meg minden, de tudatosul benned, hogy alig ismered, lehet hogy ha kiismered, akkor nem fogod szeretni. Friss a kapcsolatotok, szóval nem kell aggódni, idõ kell míg tényleg megszereted.
Hát akkor vállald fel az érzéseidet, ill h nincsenek és õszintén állj magadhoz meg a barátodhoz is.
Az érzelmeknek idõt kell adni néha.Nem mindig van szerelem elsõ látásra.
hány éves vagy? ez normális, ha új neked az érzés, vagy még nem vagy szerelmes, ami nem meglepõ egy hét járás után.:) türelem.
ismerõs a szitu. velem is ilyen volt pár fiúval és 1 hét múlva szépen eldobtam mert nem volt értelme, nem volt benne szeretet, nem akartam kihasználni õket

Miert zavar masokat (fokent lanyokat) hogy ugy gondolkodom mint a legtobb pasi?

Szoval en nemakarok komoly kapcsolatot,ha talalkozgatok egy pasival leginkann azert hogy szexualisan ki legyek elegitve mert nekem arra szuksegem van..a kedvesseget sem feltetlen igenylem marmint osszebujas stb szex utan elszivok egy cigit es hazamegyek nekem ebbol lelki bajom nincs..demost egy pasival kavarok es tole is megkaptam hogy ez nem lanyos viselkedes persze neki jo igy..ha egy pasitol elfogadhato ez tolem miert lenne maskent.?

Legjobb válasz: Csináld így, ha neked jól esik. Ne törõdj azzal, mit mondd más, és máris könnyebb lesz az életed. 23L

Csináld így, ha neked jól esik. Ne törõdj azzal, mit mondd más, és máris könnyebb lesz az életed. 23L
azért, mert a nõkkel szemben mások az elvárások. de ezt te is tudod. viszont ha neked így jó, akkor egész nyugodtan tojd le, hogy kit zavar, meg kit nem.
Mert egy erõsen sztereotíp társadalomban élünk. De ne aggódj, a legtöbb pasi boldogan belemegy az egyéjszakás kalandokba. Éld az életed ahogy jólesik, de ne árts másoknak. Minden jót! :)
Engem aztán nagyon nem érdekel, hogy az aktus után még cuppogsz a manusszal, vagy füstölögsz.. A lányokat zavarja ? Miért ? Minden csajjal errõl diskurálsz ?
Mert szokatlan és a legtöbb ember a szokatlan dolgokkal nem tud mit kezdeni.
Egyenlõség van, és szerintem ez teljesen rendben van! :) Ha ez nem tetszik neki, akkor nem dugtok többet... biztos találsz mást, nem? 20f

Akár meddig gondolkodok, mindig az a vége, hogy ha én 19 éves koromban önbizalomhiánnyal szenvedek akkor az egész életemen végig fog kísérni, miért van ez így?

miért kellett ennek velem megtörténni, régen azt sem tudtam mi az a depresszió most meg azt sem tudom milyen az mikor jó kedved van suliba,vagy mikor beülünk egy jó 5-6 f?s társasággal dumálni és nem én vagyok az aki meg sem szólal, mert hogy én egy szót sem szoktam szólni társaságban

Legjobb válasz: tudok olyan képet mutatni amin kifejezetten átlagos vagy az alatti fejem van, de olyat is amin mondhatni krvára "jóember" fejem. a kérdés nem erre irányult remélem így már nyugodt a lelked

A kérdező hozzászólása: persze, hogy van hogy én kezdeményezek, de mikor látom rajta , hogy nem vevõ rám akkor mit csináljak, máskor meg simán beszélgetek vele próbálok nyitni, de úgyérzem, hogy legtöbbjüknek nem vagyok elég jó, másban vagyok jó, õk arra vágynak hogy jól poénkodjak én meg arra hogy értelmesen lehessen velük beszélgetni, meg hasonló érdeklõdési kör...nekik nagyjából egyezik az érdeklõdési körük, sok buli;ezáltalá sok közös ismerõs, már is ott van a naphosszakat átívelõ beszédtéma hogy mér nem járok bulizni, mert úgyérzem hogy az ottani légkör, a legtöbb bulizós arc akivel ropom a táncot , velük baromira nem férek össze, a poénkodásukkal meg a stílusukkal nem tudok mit kezdeni, nem birok ellazulni
A külsõ kapcsolatban van a kisugárzással
#7 Akkor én biztos valami csodagyerek lehetek, vannak barátaim, társasági életem, ugyanakkor szvsz nem vagyok egy kiköpött Brad Pitt... Társaságban nem a külsõ számít, hanem a kisugárzás.
A kérdező hozzászólása: tudok olyan képet mutatni amin kifejezetten átlagos vagy az alatti fejem van, de olyat is amin mondhatni krvára "jóember" fejem. a kérdés nem erre irányult remélem így már nyugodt a lelked
Akik nem néznek ki jól azokat kutyába se nézik, persze ha baj van akkor hozzájuk szaladnak segítségért, ez van, törõdj bele
Volt már olyan hogy megkínáltad a lányt sütivel? Vagy te nyújtottad elõször a kezed a srácnak? Te kezdeményezel beszélgetést a sütis lánnyal? Lehet hogy nagyon egyszerû a dolog: Nyitni kéne az emberek felé.
Pedig a válasz ezzel kapcsolatos.Hihetetlen hogy nem tudod a külsõ mennyire fontos a mai életben
#2 Igen, tudom itt mindenki jóképû.Én meg valamelyik Szaud Arábiai Sejk-nek a fia vagyok
A kérdező hozzászólása: már szedem is. tényleg ez lehet a gond, mindig is tudtam hogy jó mélyen van a problem, de mégsem tudtam mit tenni hogy ez változzon egyébként a suliban lévõ társaság humora miatt érzem magam rosszul, van számtalan olyan vicc ami megnevettet igaz, sosem nevetek annyit egy filmen mint a körülöttem lévõk
Ezt valóban meg kell oldani. Nem lehet, hogy rólad sugárzik a depresszió, és ezért taszítod a mosolyt? Szerezd meg Balogh Béla "A Tudatalatti tízparancsolata"c. könyvét, CD-vel együtt. ÉS hallgasd éjjel, nappal. És talán az agyadba bujik a pozitív gondolkodás értelme.
A kérdező hozzászólása: ami azt illeti jóképûnek tartom magam, itt nem ezzel van a gond
Ez esetben meg kell találnod azt a társaságot, ahol te otthonos vagy, ahol olyasmirõl beszélnek, ami téged érdekel. Ehhez elõbb tudnod kell, hogy mi érdekel téged. Miféle dolgokról tudnál beszélni, vagy esetleg csendben hallagatni, ahogy a fû nõ, vagy netalán a komolyzene hallgatása lenne kedvedre. Ha ilyen helyekre mész, ott találkozhatsz hozzád hasonlókkal. Nem csak bulikból áll az élet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!