Találatok a következő kifejezésre: Miért mindig férfiba leszek (5 db)

Miért van az, hogy SOKKAL több férfi lesz öngyilkos, mint nõ?

Magyarországon és nemzetközi szinten is. Magyarország: 100 000 lakosból 40 férfi és kb. 11 nõ. (2011-es statisztika) Szerintetek?

Legjobb válasz: A neveltetés miatt. Egy nõ sokkal hamarabb kér segítséget ha érzelmi problémája van, a férfiakba azt nevelik, hogy az érzelmeket nem mutathatják ki. Nem véletlen, hogy jóval több nõ fordul pszichológushoz, mint férfi.

A neveltetés miatt. Egy nõ sokkal hamarabb kér segítséget ha érzelmi problémája van, a férfiakba azt nevelik, hogy az érzelmeket nem mutathatják ki. Nem véletlen, hogy jóval több nõ fordul pszichológushoz, mint férfi.
Mert a nõknek nincs feleségük ...
Válások, anyagi helyzet romlása Köztudott hogy a nõ könnyen talál más társat, és megélnek bárhol, ha jól tartják magukat. 21/F
szerintem az is lehet, hogy a gyengébb nem számára az érzelmi viharok, kilátástalanság, fájdalom ismerõsebb terep, mert ... gyengébbek vagyunk és sokszor találkozunk ezzel. Egy férfi számára ugyanaz az élethelyzet megalázóbb és nehezebb, mert ismeretlen. Mi, a gyengék, megtanulunk hosszasan szenvedni és talán ezért nehezebben adjuk föl. Illetve a felnõtt nõk nagy része anya, és a társadalmunkban az anya szerepe nagyobb a gyereknevelésben. Az apák (tisztelet a kivételnek) könnyebben hagyják el a családjukat, gyereküket, akár ebben a formában is. Egy anya úgy érzi, nem halhat meg amíg a gyereke él.
Egy átlagos nõnek több esélye van leküzdeni a magányt mint egy átlagos férfinak. A nõk válogathatnak, a férfiaknak viszont küzdeni kell az ellenkezõ nem figyelméért. Ettõl csak még magányosabb lesz valaki.
Egy nõnek nincsen hozzá bátorsága.

Miért mindig olyan férfiba leszek szerelmes - úgy igazán -, akivel nem működhet a kapcsolatunk?

Akivel m?ködhetne, az unalmassá válik, nem érdekel. Mirét van ez?? Mindig szívatom magam... de az a tapasztalatom, hogy a n?k nagy része... miért?!

Legjobb válasz: A kriminológián (a bûnüldözés tudományán) belül van egy olyan tudományág, amelynek viktimológia a neve. Ez azzal foglalkozik, hogy milyen folyamatok, tulajdonságok, értékrendek és viselkedések révén válik valaki áldozattá. Érdemes lenne pontokba szedned, hogy az egyes kapcsolataid kiürüléséhez mennyiben járultál magad is hozzá. Hol rontod el a választást? Hol rontod el a kapcsolat fenntartását? Az ókori jósda (Delphoi) bejárata fölé állítólag az a felirat volt kivésve, hogy "Ismerd meg tenmagad! (persze latinul). Amennyiben ugyanis magaddal tisztába kerülsz, minden választ megismerhetsz. Ha magad sem ismered, minden helyzetet újra és újra elszúrsz, mert semmilyen szél nem segítheti a hajóst ha maga sem tudja, melyik kikötõbe tart. üdv.: hegedor

A kriminológián (a bûnüldözés tudományán) belül van egy olyan tudományág, amelynek viktimológia a neve. Ez azzal foglalkozik, hogy milyen folyamatok, tulajdonságok, értékrendek és viselkedések révén válik valaki áldozattá. Érdemes lenne pontokba szedned, hogy az egyes kapcsolataid kiürüléséhez mennyiben járultál magad is hozzá. Hol rontod el a választást? Hol rontod el a kapcsolat fenntartását? Az ókori jósda (Delphoi) bejárata fölé állítólag az a felirat volt kivésve, hogy "Ismerd meg tenmagad! (persze latinul). Amennyiben ugyanis magaddal tisztába kerülsz, minden választ megismerhetsz. Ha magad sem ismered, minden helyzetet újra és újra elszúrsz, mert semmilyen szél nem segítheti a hajóst ha maga sem tudja, melyik kikötõbe tart. üdv.: hegedor
Bár nem én tettem fel a kérdést... Én köszönöm meg!

Miért izgat a férfi farmer látványa? Ha valakin meglátok egy Levis 501 est minden bajom lesz.

Ha meglátok valakit farmerban akkor annnyira be tudok rá gerjedni, hogy alig tudom magam türtőztetni.Szerintetek más is van így ezzel? Jó lenne.....43/f

Legjobb válasz: Ha a pasimhoz hozzáérnél, valószínûleg lecsapna...

Ha a pasimhoz hozzáérnél, valószínûleg lecsapna...
Na az én férjem is olyat adna neked, hogy azt megemlegetnéd.És ha õ végzett veled tõlem is kapnál 2 egyformát. Úgy mellékesen szerintem ez kamu kérdés!
hát, akkor sokszor nincs bajod. Az a tapasztalatom, hogy mostanában nem sokan járkálnak 501-esben :)
és azt messzirõl kiszúrod, hogy 501-es, vagy megnézed a címkét?
gyûjtöm az 501-eseket (nõ vagyok), de ha odajönne valaki emiatt nyomulni akkor valószínûleg felrúgnám a Holdig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , sokat nem segítettek csak érdekesek voltak számomra. 1. igen kiszurom messzirõl hogy 501 es hisz eléggé jellemzõ 2. kb 10 bõl 6 an hordanak 501 est legalább is itt pesten tehát van mit néznem és nem igaz hogy alig hordanak 3. aki lecsapna annak visszacsapnék Ennyi csajok.
Kedves kérdezõ. Én pont így vagyok ezzel a dologgal, úgyhogy maximálisan megértelek! ;)
37/f (az elõzõ)
Ezzel azért vissza fogodtab vagyok így, de màr egy ideje megjött a kedvem az 501-es hez$!


Jó és te hány éves vagy? Nem mindegy, hogy 16 vagy 40
Az én szerelmem egy 10 évvel idõsebb nõ! És igent mondott nekem egy hónapja. 24/F
18 alatt ne igazán mondd el, 18 felett lesz ami lesz, attól függ, milyen ember :)
tuti használná a helyzetet. Melyik férfinek ne imponálna egy ilyen szituáció. Megránt és vége. Ez az én véleményem. (fél óráig te leszel a legboldogabb nõ, de utána teljesen összetörsz)
Az 1 dolog, h nekem imponálna, ha egy 10 évvel idõsebb lány próbálkozna, de ha úgy látnám, akkor komolyra ven- ném, ha meg nem, hozzá sem érnék. Nem célom a fiatalabb lányok hanyatdöntögetés... 31F
*fiatalabb, sorry :)
A kérdező hozzászólása: 18 múltam: lassan fél éve!
Ergo kis híján kétszer annyi idõs pasit akarsz? Nincs sok értelme. Egy év múlva meg majd mást akarsz. 18 évesen még messze nem tudod mit vársz az élettõl.
A kérdező hozzászólása: több, mint egy éve vagyok oda érte!! Elég érett vagyok! Tudom, hogy nem felejtek könnyen!

Ez mindig is érdekelt! Miért van az, hogy nagyon sok férfi fiatalon nem nézett ki olyan jól csak később lett szívtipró? És aki fiatalon jól néz ki az később csúnya lesz?

Amúgy ezt az id?sebb generációnál figyeltem meg (mivel a mostani még nem öreg ,tehát fiatal tehát értitek :D) .

Legjobb válasz: http://www.nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/04/133546675.. 1.http://s3.amazonaws.com/fictionaut/avatars/3240/johnny-depp-.. 2.http://fashx.com/wp-content/uploads/2012/06/young-Johnny-Dep.. 1.http://www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe1.. 2.http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/050121/173155__jak.. 1.http://i.usatoday.net/life/_photos/2011/10/19/Famous-people-.. 2.http://2.bp.blogspot.com/-aiZuxZMjIXA/Tnc6P__8-ZI/AAAAAAAACY..

A kérdező hozzászólása: http://www.nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/04/133546675.. 1.http://s3.amazonaws.com/fictionaut/avatars/3240/johnny-depp-.. 2.http://fashx.com/wp-content/uploads/2012/06/young-Johnny-Dep.. 1.http://www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe1.. 2.http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/050121/173155__jak.. 1.http://i.usatoday.net/life/_photos/2011/10/19/Famous-people-.. 2.http://2.bp.blogspot.com/-aiZuxZMjIXA/Tnc6P__8-ZI/AAAAAAAACY..
azt nem tudom pontosan mitõl, de az utobbi 5évben pl sokkal jobban akarnak a nõk, mint mikor 20 voltam pl.. 34f ;)
Mert a csúnyábbak többsége törekedik arra, hogy szebb legyen. A szebbek többsége meg elhanyagolja magát, mivel "minden nõt megkapok" elven élnek. Gondolom én.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiszem utolsó :D Talán csak késõn érõk :D Meg gondolj már bele az arcon nem változtathat (kivéve ha plasztikáztat)
szerintem nem volt, semmi pénze akkor, így aztán a sminkje is, bénább volt sokkal. most, hogy meg gazdag, és nagyon sikeres. elmondható róla, hogy milliókat keres.
"Hát nem hiszem utolsó :D Talán csak késõn érõk :D Meg gondolj már bele az arcon nem változtathat (kivéve ha plasztikáztat)" Sok embernek vannak tinédzser korában bõrhibái, pattanásai amitõl a nõk többsége távolodik. :) Ez késõbb a felnõtt korban már nem jelennek meg, mivel a hormonok már nem dolgoznak annyira. Meg ugye ott van a borosta, körszakáll, stb. :) Rengeteg nõ odavan értük.
Csatlakozom a ketteshez. 35 vagyok. S bizony az elmúlt években lettem kapós. S nem törekedtem szépülésre. :D Talán olyanok vagyunk mint a bor: meg kell érni ehhez. :D De a jelenség létezik. S ennek alátámasztása bizony a korábbi fotóimat nézve megtörtént. S nem én állítottam ezt.
de kár hogy a nõknél ez fordítva van:s
Fiatalon is jól néztem ki és most sem panaszkodhatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!