Találatok a következő kifejezésre: Miért ment nélkülem (2 db)

Miért ment el nélkülem partyzni titokban, és miért szivott be a tudtom nélkül? Mire jó ez a pasiknak?

Legjobb válasz: tudja hogy haragudnál rá, ezért nem mondta el. Sajnos vannak ilyen pasik.. ez az elsõ alkalom volt, vagy már többszöri?

tudja hogy haragudnál rá, ezért nem mondta el. Sajnos vannak ilyen pasik.. ez az elsõ alkalom volt, vagy már többszöri?
hát nem tudom... én elnézném neki a botlást, de még húznám egy kicsit, leülnék vele bezsélni egy tartalmasat. Amúgy õszinte hozzád, szeret téged, és te õt? megbánta amit tett? mert ezek is nagyon fontosak ahhoz hogy meg tudjuk ítélni a problémád!
A kérdező hozzászólása: Nála ez még az elsõ, de a volt barátom is ugyan ezt csinálta velem.ÉS ezt elmeséltem még anno neki és köpködött rá h mien egy bunkó ember h titokban. Erre most õ is ugyan ezt csinálta...
A kérdező hozzászólása: Igen állitása szerint nagyon megbánta, ezt sms-ben küldte el nekem, és azt is h nagyon szeret és h adjak még egy esélyt.Én nagyon szeretem de nagyon utálom ha hazudnak nekem és ha hülyének néznek és ezt nagyon jól tudja.
Szerintm most még bocsáss meg neki. Ha még egyszer elõfordul, akkor biztos nem bánta meg. De ha szeretitek egymást, akkor ez az egy botlás felejthetõ.
Figyu - a lepontozás terhe alatt írom ezt -, nem lehet, hogy nagyon rátelepedtél (az elõzõ fickódra is), és nem 'engeded' el egyedül bulizni? Mindig menni akarsz vele? Lehet igénye lenne, hogy a haverjaival egyedül menjen, és csak így tudta megtenni - nem mintha ez így felmentené a hazugság alól.
A kérdező hozzászólása: Én elengedtem szinte mindenhova, csak egyedül partyzni nem, mert én sem mehetek el nélküle. Nem hiszem h ez miatt ment volna el, mert h én rátelepedek, és sztem õ az aki ezt csinálja, mert én még a barátaimmal sem talizhatok nélküle és nem tudom h miért. Elég furcsa a mi kapcsolatunk.
Azért mert õ ilyen és nem fog megváltozni. Megbocsájthatsz neki, de csak az idõdet húzod vele. Tapasztalatból beszélek. Lesz még sokminden ami majd egyszer kiderül.
Én se modntam el sokmindent ugynigy, mert minek. Felesleges veszekedéstõl kiméltem meg magunkat, mert ezért mindig balhé volt... CSak nem tudom h miért?? Miért nem lehet ezt megérteni, hogy szeretünk a bartánpõnk nélkül barátokkkal bulizni néha... Többiek se hozzák a bárûtnõiket ilyenkor, hogy nézne ki ha csak õ?? Nem értem miért kel lezt csinálni, ezért lett vége a kacsplatunknak , a felesleges balhék miatt. Ha nincs egy kis szabadság , levegõ szakitani fog veled... Azért modnja h megbánta stb, h had végre abba a veszedeést , de hosszu távon ugyanezt fogja csinálni, csak még ennyire se fogja elmondani, mert tudja hogy reagálnál...ez 100% , én is igy müködök, de az összes haverom ugyynigy gondolja ezt... A beszivás ugyamez a téma. Ha beszivol elhagylak stb... na ez a másik, ha tiltod akkro anáál inkább titokban.. ennyi, mit kell erre is ráparáni, egy kis ellazulás néha nem árt, és kevésbé ártalmas mint az alkohol. UGYhohy muszáj lesz változtatnod , mert igy veszekedések, és szakitások lesznek.

Miért van az, hogy a menõ kis sapkában sokkal helyesebbnek látom magam, mint nélküle?

Csak az a szar, hogy randikon is valamiért alányok szeretik levenni és a saját fejükre tenni és ez engem kicsit már zavar, mert akkor elszáll kicsit az önbizalmam, a sapkámban az erõ!! :D MOndjuk szerencsére legutóbb is, hiába vette le a láyn rólam késõbb csak smároltunk, de attól még rondának érzem magam a sapkám nélkül. :(

Legjobb válasz: Sapi, te vagy az?

Sapi, te vagy az?
Ha fedett helyen sapka van rajtad akkor rögtön mindenki tudja hogy hülye vagy
Mert a sapkának tulajdonítod amirõl úgy gondolod, belõled hiányozik? Nyilván ez nem jó vonal, de ez már neked is megvolt, mielõtt kérdeztél. Talán a sapka jobban kihangsúlyozza az arcod, ebben az esetben ajánlom h borotváld le a fejed, nézd meg úgy magad. Mindenesetre a célod az legyen, hogy önmagadból meríthess, a kiegészítõk pedig kiegészítõk!
Gáz vagy.
Mert egy kis pávaw g. eci vagy.
A plüssmackódat nem hordod a randikra?
A kérdező hozzászólása: Ja, mert utálom a páwaköcsögöket, akik tele vannak pénzzel és sosme dolgoztak meg saját maguk azért, hogy egyáltalán tudjanak venni valamit maguknak. Én gyárban rohadtam csak, hogy tudjak magamnak kaját venni. Szóval ne engem baszogasságl már hülye gyerek. -.-
Remélem a kedves kérdezõ nem szaporodik
A kérdező hozzászólása: Na megszólalt egy páwa köcsög. xD
A kérdező hozzászólása: Utálom a páwákat, csúfoltak már ki ezek a kis menõ köcsögök, ja és csóró cuccokból öltözködöm, a sapka is rohadt olcsón kijött, más marha páwa meg kiad érte több tízezret is akár, szánalmasak. :D De az tényleg fura, hogy mennyire szeretik piszkálni a sapkámat ezek a huncut kislányok. :D
Az az igazság, hogy én is elvenném..:D
Én is utálom a páwákat bár ez nem tudom hogy jön ide :D Egyébként meg nem kell agresszívnak lenni anélkül is értem amit mondasz hogy elküldenél az anyámba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!