Találatok a következő kifejezésre: Miért ment a nemi (425 db)

Miért mennek a nők abortuszra a férjük, barátjuk miatt? Miért érzem úgy hogy tulságosan a férfiaktól függ némelyikük, és hogy ez a döntés már nem is a nőké?

Értem hogy a döntés közös ahogy a gyerekválallás is. Ez odáig rendben is van. De joga van e egy férfinak kijelenteni hogy márpedig abortuszra mész és kész? S miért lepődnek meg annyira mikor bejelenti a nő hogy terhes. Nem tudják hogy lesz a gyerek?

Legjobb válasz: Persze ideális esetben közös a döntés és a szex persze néha ezzel jár, de szerintem az olyan nõk mennek a párjuk hatására, akik egyedül nem tudják eltartani magukat, és félnek, ha a férfi otthagyja nem tudja ellátni a gyereket.

Persze ideális esetben közös a döntés és a szex persze néha ezzel jár, de szerintem az olyan nõk mennek a párjuk hatására, akik egyedül nem tudják eltartani magukat, és félnek, ha a férfi otthagyja nem tudja ellátni a gyereket.
81%-os: Azért nehezen hiszem el, hogy "mindenhogy védekeztetek", mégis terhes lett. Gondolom az a "minden" az a tabletta volt. Ebben az esetben azért tudhattad volna te is, hogy az sem 100%-os, és húzhattál volna gumit. Persze az is érthetõ vmilyen szinten, hogy nem tetted, hisz azt hitted, hogy úgy se lesz gyerek, mert max. elmegy a lány abortuszra. Csak tudod egy nõben azért ált. felélednek az anyai ösztönök, ha már a hasában a gyerek. Szóval nem biztos, hogy direkt hazudott neked, csak õ maga is azt hitte, hogy nem tartaná meg. De most, hogy már ott van, nem bírja megtenni. A férfiaknak ez könnyebb. Nem nekik kell orvoshoz menni, befeküdni a mûtétre, nem belõlük kaparják ki a gyereket.
Igen #6-os, sajnos van ilyen, létezik a megbízhatatlan, nem szavahihetõ partner problematikája, pro is, kontra is. (ismerem olyan férfitársamat is, aki addig hitegette a terhes barátnõjét, amíg az megtartotta, majd a terhesség félidejében lelépett - szóval van ilyen nõben is, férfiban is) - hát azt gondolom, hogy az ilyent ott kell hagyni mihamarabb, az ember saját érdekében... mást nem lehet tenni... mert hát az élet nem élet egy olyan társ mellett, ahol folyamatosan azon kell parázni, hogy jó, ma megbeszéltünk ezt meg azt, na de mi lesz, ha holnap meggondolja magát...
Így van, lehetõleg elõre tisztázni kell, ki hogy áll hozzá egy becsúszott babához. A párjuk által saját akaratuk ellenére abortuszra kényszerített nõk túlnyomó többsége nem tudja megbocsátani a párjának, hogy nincs gyerek, és azt gondolom, szeretni se tudja õt (úgy), mint azelõtt.
"hogy ez a döntés már nem is a nõké?" - Kérdezõ, ideális (és megkockázom: normális) esetben ez a döntés nem a férfié és nem a nõé, hanem közös, lehetõleg elõre is megbeszélt dolog.
A kérdező hozzászólása: Aki nem eléggé érett ahhoz hogy tudja védekezni kell az ne is szexeljen.
kell akart lenni, csak lemaradt a vége.
Na látod, hát éppen ez a baj. Már megbocsáss, de az eszünk nem ott lent van, hanem felül... Az "állítmány" nem tud gondolkozni, a fej viszont igen. Márpedig gondolkozni kel!!!
Amikor egy suhancnak áll az állítmánya, nem azt fogja mérlegelni, hogy HÁTHA terhes marad a csaj, hanem azt, hogy miképpen lehetne a leggyorsabban leimádkozni róa a bugyit.
Hát igen, csak a rózsaszín köd 20 perce sokszor emberéletbe kerül, ha nem fogadják a felek azt, aki a ködbõl fogant...
Az elsõ együttlétet valószínûleg nem beszélik meg, hiszen akkor ígérgetni kellene, és közben elszáll a rózsaszínû köd. Utána meg már lehet, hogy késõ.
Anno a régmúltban engem is sikerült megszívatni ilyesmivel... na azóta megtanultam a titkot, a dolog elsõ sorban a jó párválasztás kérdése... egyszerûen messzirõl el kell kerülni az "anyatigris-típusú" nõket, azokat, akiknél az ösztön felülírhatja a józan eszet - kb ennyi. Minden más inkább csak porhintés, mert ugye akármilyen módon védekeznek, annak mindig van hibaszázaléka, tökéletes fogamzásgátló eszköz momentán NINCS. Tehát a megoldás nem abban van, hogy most gumi vagy tabletta vagy végül már tönkretesszük az egész szexet a módszerek halmozásával és a hozzá kapcsolódó költségekkel, hanem a jó párválasztás. Áll ez férfira is meg nõre is egyébként.
Nyilván a srác nézte be, ebbõl is az következik, hogy senkiben nem szabad megbízni a fontos dolgokat illetõen csak saját magunkban.Nem szabad egy másik emberre építeni a jövõnket.
Ez kb. olyan szintû dolog, mintha megszakítással szexelnék, mert a barátom azt mondaná, hogy biztosan idõben kiveszi. Aztán hopp, mégis belém menne, én meg terhes maradnék. Aztán õt szidnám, hogy biztos direkt volt, meg nem ezt ígérte blabla. Közben nyilván legalább annyira az én hibám is lenne, hiszen mi a francét engedtem, hogy gumi/tabi nélkül szexeljünk? Egy gyerek összehozásához két ember kell. Szóval felesleges a másikat hibáztatni.
Hát akkor ne hidd el. Úgy sem tudhatod biztosra. Az én véleményem meg az, hogy azt lehet átverni, aki hagyja magát. Ha mindig kotont húz, nem lesz terhes a csaj. Ennyi. Megtehette volna, nem tette meg. A csajra bízta a védekezést. Tehát ki volt a balek?
Én lány vagyok, csak elfelejtettem idézõjelezni.Valahol írta a srác, hogy használtak óvszert is, kivéve 1-2 alkalommal, akkor csak tabletta volt és ebbõl lett a gyerek.Én nem hiszem el, hogy a csajszi rendesen szedte a tablettát.Ha 10böl 7 aktusnál ovszer+tabi van, 3nál csak tabi abból meg terhes marad ott tabletta szedése problémás lehetett.
A kérdező hozzászólása: 6.-os sajnos ilyen is elõfordul. Nem igazán tehetsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Én is az elõrre tisztázással értek egyet. Pl nekünk most jön a második baba, de közös döntés alapján nem akarunk harmadikat. S ezért teszünk is. De ha mégis becsúszna nem tudnánk válallni. Anyagi okok miatt, s azért mert dolgozni is szeretnék nem csak szülni.
Szép új világot álmodtál meg, kérdezõ. Kár, hogy a fajfenntartás ösztöne sokaknál felülírja a józan ész korlátait.

Gyurcsány miért ment a cigányokhoz, miért nem vitt néhány családot a saját lakására?

Legjobb válasz: Mert lehet, hogy hazug, de nem öngyilkos hajlamú XD

Mert lehet, hogy hazug, de nem öngyilkos hajlamú XD
Mert utálja õket mint a szart és fél, hogy szétlopnák a fél lakását. De nem értem a kérdés lényegét, mert szerintem te magad is tudtad a választ. Vagy ez csak költõi kérdés volt?
Költõi kérdés volt. Megfigyelhetõ, hogy a sok turbóliberális cigányvédõ is olyan rasszista a cigányokkal szemben, mint bármelyik másik magyar, csak mivel nekik pénzügyi érdekük a cigányvédelem, ezért úgy tesznek, mintha imádnák õket.
Hátja. Ha hirtelen megszûnne a világon az érdekbõl való politizálás nagy valószínûséggel Gyurcsány és Orbán egy új közös vállalkozásba fogna, egy krematórium és gázkamra üzemeltetõ KFT keretein belül.
Hát ez a különbség Mátyás király és Böszme Pinokkió között. Míg Mátyás király inkognitóban ment a nép közé, a Bözsme nagy hírverésel. Igaz annyira is van egy királytól mint Makó Jeruzsálemtól.
A kérdező hozzászólása: Énrólam még nem állította senki hogy cigánybarát vagyok.A kérdéssel kapcsolatba arra lettem volna kíváncsi hogy, miért nem fordítva történik egy ilyen látogatás, együttlakás.Történhetne ez mondjuk az"ombucmann" szakmában is.
Populizmus. Aki észrevette benne a képmutatást, az örüljön neki, és adja tovább, de több szót nem is érdemel.
Még mindig jobb, mint a férfiaknál a "dobok egy sárgát". Hallottam már ezt munkahelyen.
kérdezõ, nem butaság! nálunk kicinkeltek azért csajt mert szerintük sokáig maradt... ilyeneket mondtak hogy biztos szétmenstruálja az agyát meg azért olyan elviselhetetlen stb. azóta minden csaj "dob egy sárgát" és nincs élcelõdés. lehet nem mindenhol ilyen aberráltak a hímek, nálunk sajnos igen. azért mert te nem hiszed el meg szerinted butaság... még létezik.
A mosdóba megyek kulturáltabb, a wc-re vagy a pisilni közvetlenebb. De õszintén szólva nekem teljesen mindegy, hogy ki mit mond, sõt, az se baj, ha csak szó nélkül elmegy, és elvégzi, amit akart. Nem hiszem, hogy ebbõl olyan nagy ügyet kéne csinálni.
Mert akkor a végén azt hinnéd, hogy kaksizni megy
elég valakit utána gúnyosan kicinkeljenek hogy biztos menstruál és mindenre ezt ráfogniuk ha valamit elront... ne félj, azok után mindig azt fogja mondani hogy pisil, akkor is ha nem a férfiak miatt van ez is, hogy ne gondoljanak még számukra még undorítóbb dologra
biztos ezt szokta meg. Szerintem is a megyek a mosdóba a helyes, a másik verzió inkább barátok között meg családban elfogadottabb.
Van aki a kígyó nyakát megy kicsavarni, van aki gyököt vonni, de szerintem ha pisilni megy , hát pisilni megy. Na és? Az jobb aki a mosdót keresi? Miért, talán abba akar pisilni? Vagy sürgõs mosakodni valója támadt? Egyszer bunkó voltam és a fürdõszobába küldtem egy ismerõst aki a mosdót kereste. Azután reklamált, hogy ott nem volt WC és tovább kellet keresnie.
Mert így szoktuk meg. Mondjuk az én részlegemen, amit vezetek, dolgozik alattam négy Nõ és egy férfi, mi simán "kimegyünk pisilni". Amúgy "kimenni vécére" szerintem undorítóbb, mint "kimenni pisilni". :-) 31/N
Hát nem tudom, én "pisilni megyek" csak otthon szoktam. Haveri körben "mingyá jövök", máshol meg "mindjárt jövök". De olyanról is tudok, aki szerint illetlen szó, az, hogy vécé, ezért úgy mondja, "elmegyek oda". És akkor visszakérdeztünk, hova? "Hát oda, tudjátok, oda!".
Hát igen, vannak illetlen szvak. Viktória királynõnek például nem volt lába. Mert az a szó is illetlen volt abban a korban. Mikor egy valaki az udvarba valamilyen kapcsolatban a királynõ lábára utalt, azt a választ kapta: vegye tudomásul hogy egy királynõnek nincsen lába!
Milyen körökben mozogsz, hogy 10/9 az arány? Én nem tapasztaltam ilyet.
Nálunk a gyerekek orrot bepúderezni járnak Kerülve az éttermi kellemetlen szituciókat
A kérdező hozzászólása: Ez a 2 kolléganõt minõsíti.
Nekem mesélte egy ismerõsöm, hogy a munkahelyén, amikor ki kellett mennie, azt mondta, hogy mosdóba megy, mindjárt jön. Aztán hallotta, hogy a háta mögött összeröhögött a 2 kolléganõje:"Te, ez nem PISILNI megy?". Tehát, vannak, akiknek az is baj, ha udvarias akar lenni a másik ember, jelen esetben nem akarja kitárni mások elé, hogy pisilni/ vagy mást csinálni / megy.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy a férfiaknak lehet ilyet csinálni.
Na mert amikor a ferfiak bejelentik, hogy sz*rni, hugyozni meg egyeb dolgokat elintezni mennek, de elotte egy jo obloset finganak az ember orra ala, az nem gusztustalan. Nekik lehet, de a noknek nem. Persze.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy van ilyen is amit te írsz, de szerintem nem általános. A hölgyek viszont (az én tapasztalatom alapján) 10-bõl 9-szer "pisilni" mennek. Mivel nem hiszem, hogy mindenhol olyan "aberráltak" a hímek mint a te munkahelyeden, szerintem nem lehet ÁLTALÁNOSSÁGBAN azt mondani, hogy azért mondják a hölgyek hogy "pisilni" mennek, mert akkor 'jaj, azt gondolják a férfiak, hogy menstruálok'. Másképp: elképzelhetõ, hogy vannak hölgyek, akik az érveid miatt mondják, de nem hiszem hogy mindenki amiatt mondaná hogy "pisilni" megy. Az érvelésed nem általánosságban állja meg a helyét.
Én azt sem szeretem ha azt mondják, megyek 'a WC-re' mert egybõl eszembe jut hogy vagy kis vagy nagy dolgot fog végezni. Ezért én azt mondom mindig, megyek a mosdóba/fürdõszobába.
A kérdező hozzászólása: Én férfi vagyok de ha kolléganõm azt mondta, hogy "Megyek pisilni/mosdóba" soha nem jutott még eszembe, hogy azért megy oda, mert "menstruál". Ez butaság, már meg nem haragudj elõzõ.
Igen, szerintem is igazad van. Valahol ezt nem is illik, és így valóban túl bizalmas. Otthon, családi körben más. No de idegeneknek mi köze hozzá, melyik dolgomat végzem ott? Magánügy. Úgyhogy én is inkább azt szoktam mondani, hogy megyek a mosdóba, vécére, vagy csak annyit, hogy mindjárt jövök és kész, ennyi!
Kérdezõ, fiú vagy lány vagy? A kérdés alapján inkább fiú lehetsz, mert a lányok nagyrésze azért érti, miért mondjuk ezt. Habár én is csak család/barátok körében mondom hogy pisilni megyek, idegen helyen mindjárt jövök...volt olyan munkahelyem, ahol szinte csak pasik dolgoztak, na ott muszáj volt mondanom, mert noha nagyon arik voltak, de a nõkönpoénkodás állandó téma volt, ha mondom, hogy vécébe megyek, akkor "húú a csajok is tudnak kakilni" "nem, belõlük a manók hordják ki" "hányszor kakiltok naponta lányok" és hasonlók. Ha "pisilni megyek" akkor erre alig reagáltak, szóval ez egyfajta védelmi technika, és a soviniszta cikizés ellen való.

Miért mennek a nők férjhez ahhoz akit nem szeretnek?

Értem itt ez alatt, hogy szerintem a válások oka ez. Van egy nevezzük férfi aki jól szituált, van vagyona, munkahelye, stb. Majd megismerkedik egy lánnyal, aki ezt látván nagyon gyorsan le csap rá . A gond akkor keletkezik amikor együtt is kell élni. Van a gyermek akivel meg lett fogva a ,, férfi,, , majd ugye a családi életb?l adódó gondok. Ami nem is biztos, hogy oylan könnyen megy.

Legjobb válasz: "Azért egy az biztos, hogy jellemzõen a férfiak nem azért vesznek el egy nõt, hogy csak legyen mellettük valaki"-sajnos ezt saját tapasztalatból meg tudom cáfolni.

"Azért egy az biztos, hogy jellemzõen a férfiak nem azért vesznek el egy nõt, hogy csak legyen mellettük valaki"-sajnos ezt saját tapasztalatból meg tudom cáfolni.
#7 Ezzel a jelenséggel mindenhol szembetalálod magad. Nem csak nálunk. Persze ahol csóróság van ez ott inkább elõtérbe kerül, plusz nálunk ez még meg van fejelve azzal hogy csökken a népesség, ezért az állam is támogatja ezt a fajta hozzáállást. Sõt manapság a nõk körében ez elfogadott és követendõ példa. Ez utóbbi a legnagyobb probléma. Pedig ez semmivel sem különb annál mit ha kiállsz az út mellé strihelni.
A kérdező hozzászólása: Amugy meg mire szaporodjunk? Egy osztrák utcaseprõ többet keres, mint itt egy mérnök.Vagy a zsebüket tömõ hazug politikusokra. Vagy azokra akik eladják az országot. Azt a gyermeket nem csak megcsinálni kell , ha nem föl is nevelni. Ráadásul becsülettel. A kissebséget nem érdekli, hogy mi lessz a jövõ. Õk arra szavaznak aki többet ad nekik. Vagy szaporodjunk a munkanéküli segélyre. Hiába az adókedvezmény, ha nincs mibõl és hol érvényesíteni. Az egy millió munkahelybõl eddig csupán minusz lett. Az egyik cég most küld el 700 embert. Akkor talán erre kellene szaporodni. Vagy a , , dübörgõ gazdaságra, , .
Ezeket hívjuk megélhetési r*bancoknak. Pont azért mennek férjhez és ellenek gyorsan meg hogy magukhoz kössék a férfit, vagy ha ez nem is sikerül akkor a gyerektartásból jól elpartiznak pár évig. Sajnos a nõk nagy része ilyen.
Megválaszoltad a saját kérdésed, akinek csak a pénz fontos, nem az érzelmek, az így tesz.És vagyunk nagyon sokan, akik olyan hoz mentünk hozzá, akit imádunk.Tudod nem minden nõ egyforma.
Van ennek anyagi oka is, de sok esetben arról van szó, hogy az illetõ feladja. Nem hiszi már, hogy lehet valaha kölcsönösen szerelmes, és hozzámenekül az elsõ jöttmenthez, aki szóba áll vele. Amikor valaki egy nagy csalódás után pikk-pakk másik párra talál, az nekem mindig gyanús. Van az emberben egy túlélési ösztön, ami ilyenkor új kapcsolatba üldözi. Igaz, nem olyan szép, nem olyan helyes, de hát a szerelem hülyeség, rendes ember, jó lesz vele, stb...Aztán persze nagy csalódás, nagy hiányérzet lesz az egészbõl. Én is sok ilyet láttam, sokan választottak csalódottságból olyat, akit nem is szerettek igazán. A többsége férfi volt.
#12 De ha ilyen mértékben fogyunk akkor ki fogja a tonna millió túlfizetett nyugdíjast eltartani. Magyarország úgy van berendezkedve hogy a fiataloknak kell az öregeket eltartani. Emiatt az állam támogatja az ilyen megélhetési r*biket.
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû, hogy kis hányad van , akár ezen a weboldalon is. A java az ilyenkor acsaládjával van és akihez hozzá ment azzal él boldogan. Azért szivesen megnéznék egy statisztikai adatot, hogy az emberek mennyi része van ezen az oldalon. Végül is én is akkor léptem be erre az oldalra amikor nagy gondom lett, de nem az én hibámból. Vissza emlékezve regényeket írtam. Pont a kérdésem miatt, amit azóta sem értettem meg, hogy miért van így. De majd föl növök hozzá. Amikor erre az oldalra látogattam januárban. Bizony pont akérdésem és annak következménye miatt regéltem itt, közben szégyen de bõgve mint egy gyermek.
Szerintem meg pont hogy azok válnak el legtöbben, akik a vak szerelem miatt házasodtak össze. Aztán a szerelem elmúlt és rájöttek, hogy mennyire nem illenek egymáshoz és már nem volt olyan izgató a mocskolódós veszekedések utáni békülõ-szex.
Szerintem nem ez a válások fõ oka. Épp az, hogy a házasságkötéskor nagy a szerelem. Kolléganõm most ment férjhez, rózsaszín köd borítja az agyát. Akikrõl írsz, az szerintem csak a nagyon kicsi hányada lehet a nõknek.
Azért én azt is hozzátenném ehhez, hogy senki sem képes belelátni a másik pár életébe, pláne nem a gondolataikba. Szóval a "szerintem" és "tapasztalataim szerint" kizárólag a saját életünkre vonatkozhat, máséra nem. Lehet, hogy valakik állandóan veszekednek, de attól még õszintén szeretik egymást, míg másoknál kifelé minden rendben van, de belül rohad az egész házasság. Legjobb barátok sem lehetnek ebben biztosak. Csak azért jegyzem ezt meg, mert elég nagyképûségre vall bármelyiket is határozottan kijelenteni, pláne általánosítani ezekbõl.
Azért a "nõk nagy része" erõs túlzás! Én is ismerek ilyet, szám szerint egyet! Az összes többi nõismerõsöm szereti és tiszteli a párját, és az anyagiakat KÖZÖSEN teremtették meg, nem várták el, hogy alájuk rakjanak bármit is!
A kérdező hozzászólása: A nyugdíjasok nincsennek túlfizetve, ha nem a munkaválalók bére kevés. Azért csak gondoljunk bele, hogy ebben az orszgban egy mérnök haza vihet 100 000-et. nyugaton egy utcaseprõ ha jól tudom közel 300 000-et visz haza. Nem mindegy mibõl gazdálkodik állambácsi, de a kevésbõl csak kevés jut. Ezt amugy állambácsi cseszte el a pazarló gazdálkjodással, nem is beszélve az évente 2000 milliárd korupciós pazarlásra. Én pl, nemaz elsõ jött-ment voltam, ha nem az aki lehetõséget adott egy szép életre, amivel az illetõ hölgy nem tudott mit kezdeni. Azt mondom inkább, hogy a fölfogással vana gond. A régi neveltetés, hogy te kislányom szüzen menj férjhez, stb. Majd amikor férjhez megyen rá jön, még nem élte ki magát. Arra meg ott van a házasság. Egyrészt. Szóval szerintem tényleg nincs kultúránk, sõtt semmi eszmei értékünk. Akár mennyi országot ha megnézünk, a leg szélsõségesebbektõl mi hozzánk. Azért látszanak az ideológiák. Csak egy valamit néznék meg ebben az országban, ki lenne képes önmagát föláldozni ezért az országért. Erre is tudja mindenki mi a válasz. de mondok egy érdekesebbet. Van egy tó, amely ivóvíztározó is. Valamikor ezelõtt még pár évvel büszkeség volt végig menni a partján. Ma ez szégyen. Horgásznak benne , de a szemét körbe veszi , nem venne föl egyet sem. Szóval , itt eszmei és ideológiai gondok voltak. A szoci idõk elmúlásával ez is elmúlt. Ugye nem is beszélve a gazdaságról.
mindig van közöttük egy idõsebb...
A kérdező hozzászólása: És azt elmondaná valaki, hogy ez miért annyira menõ dolog? Gáz, ha én nem szeretem a piát?
kocsmában is kiadják...meg hát jah..boltokban.. meg pl bnõm nagymamája pálinkát fõz :D és szokott adni bulira
18 alatt majdnem mind1ik boltban kiadják a piát:)
De kis naiv vagy! :D Hogyne adnának már boltban? Még a multikban sem ellenõríznek, kisebb boltokban pedig fõleg, a kutya sem kérdezi meg, hogy betöltötted-e már a 18-at, a személyit meg pláne nem kérik el. Én egyszer egy multiba mentem el hétvégén sört venni, mikor már csak az volt nyitva, 17 évesen. Nem nekem kellett, kerti parti volt nálunk otthon, és elfogyott a sör, viszont mivel a szüleim már ittak, nem akartak autóba ülni, így rám került a sor. Tõlem sem kértek semmi iratot. De ugyanakkor, 17 évesen vettem szintén egy multiban egy üveg Chivas Regal-t a barátomnak. Elég komoly ital, sokba is kerül, mégsem néztek rám ferdén a pénztárosok. Bár én mindig idõsebbnek néztem ki, már 15 évesen is megkérdezték, hogy "na, és idén érettségizel?". Szóval lehet, hogy én ennek köszönhetem, hogy sosem kérték az irataimat. Aki pedig írta, hogy vajon honnan van a fiataloknak pénze rá, annak írnám, hogy két lehetõség van. Vagy dolgozik, vagy zsebpénzt kap. Lehet, hogy én is naiv vagyok, de nem sok mindenkirõl feltételezem, hogy 15-16 évesen lopnak pénzt egy üveg pálinkára, inkább összedobja a baráti társaság (tudom, hisz mi is így csináltuk). Viszont a barátaim közül sokan kaptunk egy fix összeget egy hónapra. Én a szüleimtõl és a keresztszüleimtõl kaptam 10-10 ezret minden hónap elején a banszámlámra, nagymamám pedig mikor találkoztunk adott egy hónapra egy 5 ezrest. Emellett nyáron dolgoztam, 2 hónapig, havi 80 ezret kerestem. Vígan éltem belõle a következõ nyárig, nem kellett senkitõl pénzért kuncsorognom, hogy piára költhessem.
Egyrészt ja mikor elõször próbáltam kisboltban venni piát 15 voltam, és 3-ból 2-be kiadták. Másrészt, sok kocsmában is kiadják, és most úgy általában 6-8 fõs banda szokott összegyûlni mikor megyünk inni abból 1 ember 18 így õ a tescoban is megveheti. És hogy a pénz honnan van, hát zsebpénz, havi átlagban úgy 10-12 ezer, de vannak burzsujok, akiknek hetente adnak annyit vagy még többet. És hogy miért jó az ivás, mert miután egy újabb egész hetet nagy nehezen kihúztál az iskolában jól esik elmenni és mulatni, és ezzel szerintem nincs is probléma, azzal van probléma, ha valaki seggrészegre issza magát, esetleg még füvezik is, és így üvöltözik és rongál közterületen éjjel 2-kor.
Jöhet a lepontozás, de én csak a kérdezõnek akarok válaszolni. Nem menõség, inkább hangulat és igazából valamilyen szinten tényleg menõség :/ Én is egy vagyok a sok közül. A kisboltokban könnyen kiadják a piát, de nem kell sok pénz, hiszen a szüleink termelnek piát. Mi itt faluhelyen így csináljuk :)
Ilyeneknek minek gyerek...
muter/fater ad
Nekem inkább az szokott kérdés lenni, hogy azokra a méregdrága piákra hol veszik a pénzt...
dehogynem adnak
Pofon egyszerûen lehet piát venni akármelyik kisboltban, vagy áruházban, ha nem 15-16 nak néz ki az ember. Egyébként vannak kultúrális fiatal "ivók" pl mi csak dumálni jövünk össze, nincs semmi balhé és ezzel szerintem nem zavarunk senkit.

Miért menő hogy ma már nem írunk helyesen a gép előtt ülve?

Nézem a kérdéseket és a hozzászólásokat és egyszer?en nem fogom fel miért men? a magyar nyelvet így meggyalázni?

Legjobb válasz: Hát, ezeket általában rövidebb leírni. Én MSN-en használok ilyen rövidítéseket. De itt mondjuk más a helyzet. Most is helyesen írok, mint minden hozzászólásomban. Sokszor "öregnek" néztek azért, mert helyesen írtam, és megválogattam a szavaim. De én se értem, ez miért menõ.

Hát, ezeket általában rövidebb leírni. Én MSN-en használok ilyen rövidítéseket. De itt mondjuk más a helyzet. Most is helyesen írok, mint minden hozzászólásomban. Sokszor "öregnek" néztek azért, mert helyesen írtam, és megválogattam a szavaim. De én se értem, ez miért menõ.
Én egyetértek a kérdezõvel , és szerintem van különbség a rövidítés és a helyesen írás között , én is szoktam rövidíteni mert lusta vagyok , de egy "hejes " pl vagy egy "fáratt " ( ez nem is rövidebb ráadásul ...) nagyon szúrja a szemem , ez egyáltalán nem menõ hanem ahogy mondtad szomorú
eznem menõ ink.azért mert így rövidebb leírni:D
ez a szleng egyébként azt stb is az mert nem íród ki hogy és a többi
ez nem menõség, semmi köze ahhoz. eccerûen (hehe) csak rövidebb így leírni. énis így írok, de nem menõségbõl. és nagy kezdõbetût sem használok. ja, amúgy a kabbe az azér van így írva, mert ha kiírnánk helyesen, akkor az moderálva lenne. így viszont nemismeri fel a robothelyesírásellenõrzõ, és nem moderálja ki.
Szerintem meg csak egyszerûen annyira buták, hogy ezzel védekeznek. Ha trendbõl hibáznak, akkor bármikor hibázhatnak. Egyébként neg nem rövidebb a teccik, mint a tetszik, pusztán egy, azaz 1 betûvel. Kétlem, hogy ez érdekelne bárkit is.
A teccik rövidebb mint a tetszik, mert két betût ütsz le egymás után, és ki is marad a 't'. De a kedvetekért most baromi helyes írok, hogy ne kapjak megint 0%-ot, mert leírtam, hogy én hogyan írok, és miért. Hiába nem menõségbõl, akkor is megkaptam a 0%-ot, és csak hogy lássátok, nem is ezzel takarózok, mert tudok helyesen írni, mint ahogyan ez itt most látszik is. Na remélem most rohadt boldogok vagytok!!! Erre már nem adhattok 0%-ot, mert kur-vára helyesen írtam, de ha erre is 0-át kapok, na az is csak titeket minõsít. Egyébként meg azt figyeli, és ezen akad fenn, és ezt írja ki kérdésbe, az baromira unatkozhat, és rohadtul nincs jobb szórakozása, mint másokba belekössön. Az ilyen embereket meg ugye nagyon sokat szeretik....
szavak kihagyása nem számít helyesírási hibának..:D
Hát mi pont most vesszük irodalomból a Jottista és Ipszilonista háborút. Ha akkor A Jottisták nyertek volna most eredetileg is az lenne a helyes, hogy teccik...stb. Egyébként ez úgy kezdõdött, hogy az igen sok ésszel rendelkezõ nagymenõk nem mindig tudják, hogy hogy is kell leírni ezt vagy azt. Aztán az egész menõ lett a korosztályunkban. Nem értem mire jó, de ha akarják csak csinálják, engem nem zavar, már ha megértem. 16/L

Miert nem mennek a jatekok a telomon?

Sony Xperia E a telom vettem egy memoriakartyat es nem megy rajta pl gat sa gta3 ,regebben rajta volt a NFS Shift mostmar az se megy mi lehet a baj ra megyek az apk ikonra es csak feket kepernyot kapok kerlek segitsetek

Legjobb válasz: Csoda hogy eddig ment. Gyenge telefon az ilyen játékokhoz.

Csoda hogy eddig ment. Gyenge telefon az ilyen játékokhoz.
A kérdező hozzászólása: de lattma vidit es ment ilyen telefonon meg a nfs Shift eddig hibatlanul futott most meg csak feket kepernyot kapok :(

Miért nem ment a Batman Arkham City?

Az a gondom, hogy mikor elkezdem a gamet majd valahol kilépek akkor a főmenübe dob és ott van h countine game/story majd mikor az egész játékot bezárom és visszalépek már csak new gamelni lehet. Foggalmam sincs mi a gond, Windows Live offline accot meg nem enged csinálni mert fel se jön a LIVE ablak a HOME-ra meg a menüpontot se nyitja meg ha rákattintok.(rendszergazdaként már próbáltam futtatni valamint a főkönyvtárból azt a ....mus fáljt is töröltem már de nem vált be) Kérlek segítsen valaki! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia nem kell a windows livera regisztrálni amikor kihoza ott azt az ablakot kattints rá hogy Create Profil Offline mod és beirsz vmi nevet kihoz 4 vagy 5 mentési helyet valamejikre katolj és ak már ment.

Szia nem kell a windows livera regisztrálni amikor kihoza ott azt az ablakot kattints rá hogy Create Profil Offline mod és beirsz vmi nevet kihoz 4 vagy 5 mentési helyet valamejikre katolj és ak már ment.
Igen ismerem a gondot, de sajnos én se tudok mit kezdeni vele. Nekem se jön fel, se a "home"-ra se magától. Ez azt jelenti, hogy mi nem vagyunk bejelentkezve windows live-ra. Tehát alapvetõen nem tudunk az "ofline" profil létrehozására menni ;) így a 4-5 üres mentési hely is ki van lõve :P Szóval nem tudom. Amit tudok: Én net nélküli gépre akarom feltenni, nem tudom ilyen lehetséges e, remélem még majd valaki kommentel, és elmondja a tutit. Szóval nekem hiányzott egy xlive.dll is, jó Win7-em van, leszedtem, beraktam ahova kellett. Játék elindul semmi Live :/ , aztán leszedtem valami windows live-ot, és akkor se! (net nélkül nem is lehet? Tehát ha belépnék a windows live-ba és utána indítok a játékra csak akkor jön be a live a game-n belül? ami azt jelenti, hogy ofline profilt is csak nettel lehet csinálni!) Izgatottan várom a fejleményeket...
No, abszurd de fontos, hogy nem windows live (msn, stb) kell, hanem Games for Windows Live!!! ;) nekem így ment, netet nem igényelt... Baba a játék. (az telepítés után "home" gombra bejött a "click start" képernyõnél... a profil létrehozása után automatán a jött be ;))

A számitógép ha vadónatujjón vett és mégse mennek a mai játékok pedig simán kéne 101% futni akkor miért nem mennek?

Ha esetleg megcsinálják jol persze ingyenesen akkor remélhetöleg ezek a játékok menni fognak lagg nélkül fullosan nem ilyen Gta 5 re gondolok mert igazság szerint azért akartam ezt a gépet mert a gta san andreas igyis ugyis a legjobb mostis 1 pc játékom volt de a gta 5 az felülmulhatattlan meg persze lesz egy másik Dying Light ez a 2 játék szerintem a leges legjobbnak közé fog nekem tartozni tudom a gép nem felel meg a legjobban de ujra belinkelem. Csak annyi hogy FPS lagg full mértékbe van söt még a minecraftba is :) gta 4 100% nem megy full graffal minimális graffal se 10 fps en van 100% levéve a graffal :) call of duty 2 eredeti szóval annak muszály lenne mennie de sajna még azis FPS laggot kap olykor olykor 60 rol lemegy 30-40 re füstbe. Call of duty modern warfare 2 nél 60 FPS röl 50 re lemegy csak ugy lazán dobálgatja a FPS számokat füstbe lazán lemegy 30 ra jah azt nem mondtam a árnyékok le vannak véve söt akkor árnyékkal alap 50 fps. Ha esetleg kértek egy kis vidit, összeálitok nektek :), hogy tudjátok miröl beszélek. A gép nem 1-1-1 alkatrészekböl van mert ugy nem futotta volna tudom olcsobb meg stb... A gépet ujra tettem driver keresõk nem jeleztek semmit szóval nem tudom :)

Legjobb válasz: Kezdjuk ott, hogy azt a processzort ket olyan kartya se hasznalna ki. Kicsit keso mar ezen bankodni. Tap es vga csere amint lehet, aztan remenykedj.

Kezdjuk ott, hogy azt a processzort ket olyan kartya se hasznalna ki. Kicsit keso mar ezen bankodni. Tap es vga csere amint lehet, aztan remenykedj.
A kérdező hozzászólása: Olyan hogy gta IV cod black ops 2 cod mw 3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!