Találatok a következő kifejezésre: Miért ment a (978 db)

A fiúknál miért menő, a lányoknál miért ciki?

Ha egy fiúnak kinn van az alsója a nadrágból az mien men?, de ha egy csajnak van kinn a bugyija az már gáz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ? Mégis hány éves vagy? Mert igen sajnos úgy veszem észre, hogy a tizenéves fiúknál ez "menõ", de valójában borzasztó nevetséges. És jó lenne ha valaki végre rájuk szólna, mert szörnyû látvány :) Pedig én csak 23 vagyok, igazán nem vagyok öreg. De engem ez kiborít. Mert az hogy véletlenül kivillan, akár lánynál, akár fiúnál, hát istenem ez elõfordul. Na de direkt ne tegyük már ki :)) 23N

Kedves Kérdezõ? Mégis hány éves vagy? Mert igen sajnos úgy veszem észre, hogy a tizenéves fiúknál ez "menõ", de valójában borzasztó nevetséges. És jó lenne ha valaki végre rájuk szólna, mert szörnyû látvány :) Pedig én csak 23 vagyok, igazán nem vagyok öreg. De engem ez kiborít. Mert az hogy véletlenül kivillan, akár lánynál, akár fiúnál, hát istenem ez elõfordul. Na de direkt ne tegyük már ki :) ) 23N
Szerintem egyik sem menõ. Tudom, én nem 14 éves vagyok, de a fiúknál szerintem ugyanolyan szánalmas, mintha egy lány bugyija lóg ki. 20/L
Ciki az fiúknál is. Legalábbis szerintem ritka igénytelen úgy öltözni.
mert az menõ ha a fiúknak kint van az alsója? szerintem inkább nevetséges, de ha tényleg ez kell a nõknek, holnaptól kezdve csak boxerben fogok járkálni!
Szerintem a fiúknál undorító, tálcán kínálják fel magukat a lányoknak..Pff szánalmas amit egyesek mûvelnek Ez az:''Seggdekoltázs Villan'':D
Nyomorékság. 15/l
mert a csajoknál, akkor rögtön azt mondják, hogy k*rvás.
A kérdező hozzászólása: 16 vok és sztem is nevetséges
szerintem ocsmányság mert csak azt látod...undorító

Miért mennek a nők abortuszra a férjük, barátjuk miatt? Miért érzem úgy hogy tulságosan a férfiaktól függ némelyikük, és hogy ez a döntés már nem is a nőké?

Értem hogy a döntés közös ahogy a gyerekválallás is. Ez odáig rendben is van. De joga van e egy férfinak kijelenteni hogy márpedig abortuszra mész és kész? S miért lepődnek meg annyira mikor bejelenti a nő hogy terhes. Nem tudják hogy lesz a gyerek?

Legjobb válasz: Persze ideális esetben közös a döntés és a szex persze néha ezzel jár, de szerintem az olyan nõk mennek a párjuk hatására, akik egyedül nem tudják eltartani magukat, és félnek, ha a férfi otthagyja nem tudja ellátni a gyereket.

Persze ideális esetben közös a döntés és a szex persze néha ezzel jár, de szerintem az olyan nõk mennek a párjuk hatására, akik egyedül nem tudják eltartani magukat, és félnek, ha a férfi otthagyja nem tudja ellátni a gyereket.
81%-os: Azért nehezen hiszem el, hogy "mindenhogy védekeztetek", mégis terhes lett. Gondolom az a "minden" az a tabletta volt. Ebben az esetben azért tudhattad volna te is, hogy az sem 100%-os, és húzhattál volna gumit. Persze az is érthetõ vmilyen szinten, hogy nem tetted, hisz azt hitted, hogy úgy se lesz gyerek, mert max. elmegy a lány abortuszra. Csak tudod egy nõben azért ált. felélednek az anyai ösztönök, ha már a hasában a gyerek. Szóval nem biztos, hogy direkt hazudott neked, csak õ maga is azt hitte, hogy nem tartaná meg. De most, hogy már ott van, nem bírja megtenni. A férfiaknak ez könnyebb. Nem nekik kell orvoshoz menni, befeküdni a mûtétre, nem belõlük kaparják ki a gyereket.
Igen #6-os, sajnos van ilyen, létezik a megbízhatatlan, nem szavahihetõ partner problematikája, pro is, kontra is. (ismerem olyan férfitársamat is, aki addig hitegette a terhes barátnõjét, amíg az megtartotta, majd a terhesség félidejében lelépett - szóval van ilyen nõben is, férfiban is) - hát azt gondolom, hogy az ilyent ott kell hagyni mihamarabb, az ember saját érdekében... mást nem lehet tenni... mert hát az élet nem élet egy olyan társ mellett, ahol folyamatosan azon kell parázni, hogy jó, ma megbeszéltünk ezt meg azt, na de mi lesz, ha holnap meggondolja magát...
Így van, lehetõleg elõre tisztázni kell, ki hogy áll hozzá egy becsúszott babához. A párjuk által saját akaratuk ellenére abortuszra kényszerített nõk túlnyomó többsége nem tudja megbocsátani a párjának, hogy nincs gyerek, és azt gondolom, szeretni se tudja õt (úgy), mint azelõtt.
"hogy ez a döntés már nem is a nõké?" - Kérdezõ, ideális (és megkockázom: normális) esetben ez a döntés nem a férfié és nem a nõé, hanem közös, lehetõleg elõre is megbeszélt dolog.
A kérdező hozzászólása: Aki nem eléggé érett ahhoz hogy tudja védekezni kell az ne is szexeljen.
kell akart lenni, csak lemaradt a vége.
Na látod, hát éppen ez a baj. Már megbocsáss, de az eszünk nem ott lent van, hanem felül... Az "állítmány" nem tud gondolkozni, a fej viszont igen. Márpedig gondolkozni kel!!!
Amikor egy suhancnak áll az állítmánya, nem azt fogja mérlegelni, hogy HÁTHA terhes marad a csaj, hanem azt, hogy miképpen lehetne a leggyorsabban leimádkozni róa a bugyit.
Hát igen, csak a rózsaszín köd 20 perce sokszor emberéletbe kerül, ha nem fogadják a felek azt, aki a ködbõl fogant...
Az elsõ együttlétet valószínûleg nem beszélik meg, hiszen akkor ígérgetni kellene, és közben elszáll a rózsaszínû köd. Utána meg már lehet, hogy késõ.
Anno a régmúltban engem is sikerült megszívatni ilyesmivel... na azóta megtanultam a titkot, a dolog elsõ sorban a jó párválasztás kérdése... egyszerûen messzirõl el kell kerülni az "anyatigris-típusú" nõket, azokat, akiknél az ösztön felülírhatja a józan eszet - kb ennyi. Minden más inkább csak porhintés, mert ugye akármilyen módon védekeznek, annak mindig van hibaszázaléka, tökéletes fogamzásgátló eszköz momentán NINCS. Tehát a megoldás nem abban van, hogy most gumi vagy tabletta vagy végül már tönkretesszük az egész szexet a módszerek halmozásával és a hozzá kapcsolódó költségekkel, hanem a jó párválasztás. Áll ez férfira is meg nõre is egyébként.
Nyilván a srác nézte be, ebbõl is az következik, hogy senkiben nem szabad megbízni a fontos dolgokat illetõen csak saját magunkban.Nem szabad egy másik emberre építeni a jövõnket.
Ez kb. olyan szintû dolog, mintha megszakítással szexelnék, mert a barátom azt mondaná, hogy biztosan idõben kiveszi. Aztán hopp, mégis belém menne, én meg terhes maradnék. Aztán õt szidnám, hogy biztos direkt volt, meg nem ezt ígérte blabla. Közben nyilván legalább annyira az én hibám is lenne, hiszen mi a francét engedtem, hogy gumi/tabi nélkül szexeljünk? Egy gyerek összehozásához két ember kell. Szóval felesleges a másikat hibáztatni.
Hát akkor ne hidd el. Úgy sem tudhatod biztosra. Az én véleményem meg az, hogy azt lehet átverni, aki hagyja magát. Ha mindig kotont húz, nem lesz terhes a csaj. Ennyi. Megtehette volna, nem tette meg. A csajra bízta a védekezést. Tehát ki volt a balek?
Én lány vagyok, csak elfelejtettem idézõjelezni.Valahol írta a srác, hogy használtak óvszert is, kivéve 1-2 alkalommal, akkor csak tabletta volt és ebbõl lett a gyerek.Én nem hiszem el, hogy a csajszi rendesen szedte a tablettát.Ha 10böl 7 aktusnál ovszer+tabi van, 3nál csak tabi abból meg terhes marad ott tabletta szedése problémás lehetett.
A kérdező hozzászólása: 6.-os sajnos ilyen is elõfordul. Nem igazán tehetsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Én is az elõrre tisztázással értek egyet. Pl nekünk most jön a második baba, de közös döntés alapján nem akarunk harmadikat. S ezért teszünk is. De ha mégis becsúszna nem tudnánk válallni. Anyagi okok miatt, s azért mert dolgozni is szeretnék nem csak szülni.
Szép új világot álmodtál meg, kérdezõ. Kár, hogy a fajfenntartás ösztöne sokaknál felülírja a józan ész korlátait.
nem menõ
Téged mért zavar, ha valaki kirakja? Mindenkinek szíve jóga, és nem hinném h menõzésbõl rakják ki!Ennyi erõvel, magzatról, esküvõrõl, sõt semmirõl ne rakjanak ki az emberek!
Mert facebookra minden sz..t menni kitenni, ami a kutyát nem érdekli azt is.
Van aki kacsacsücsõrítõ szájpózolós képet rak ki. Van aki kirakja az ebédet, vacsorát. Van aki magáról rak ki ezer képet. Inkább a kérdés miért zavar bárkit is ha valaki bármilyen képet kirak?? Engem nem zavar..Téged miért?
Nem tudom, mi képeket sem csináltunk:)
Gondolom, mert most volt szilveszter...
Mert 1 évben 1x talán eljutnak egy normális bulira, és ezzel menõzni kell..
Kérdezõ te mit osztasz meg a Facebookon? Lehet, hogy amit te teszel fel, az meg másnak nem olyna érdekes. Vagy nem osztasz meg semmit? Az is egy megoldás, bár ha mindenki így gondolkozna, akkor nem is lenne Facebook. Ha meg ennyire zavar mások öröme, bánata, akkor miért lógsz rajta? Nem muszáj ám életbe tartani a regisztrációdat. Szépen felfüggeszted a fiókod és máris megszûnt a problémád. De ha rajta vagy, akkor fogadd el, hogy ott az emberek olyat mutatnak meg és osztanak meg, ami nekik fontos. Teljesen mindegy, hogy menõzésbõl vagy örömükben, vagy bánatukban esetleg. Én sem rajongok az idézetekért, de sose mondanám, hogy az engem zavar. Lehet másoknak meg az nem fontos, amit én osztok meg. De ezt egy közösségbe el kell fogadni. Vagy pedig ki lehet szállni. Ilyen egyszerû.
Én ezt tettem, szilveszterkor töröltem magamat! Eme év legjobb döntése!

Miért menő a drogozás?

Ezen az oldalon is azt mondják rám a drogosok,hogy nekem átmosta az agyamat a média mert hogy szidom a drogot.Na már most a médiában szinte soha nem beszélnek a drogról.Csomó fiatal ezt csinállja és még büszke is rá,a rend?rség meg az állam miért nem csinál semmit ?

Legjobb válasz: Az értelmesebbjénél nem menõ. És nem egy díler ül a sitten

Az értelmesebbjénél nem menõ. És nem egy díler ül a sitten
Nem mindenkinek menõ a drogozás.
2 fajta drogos szerint menõ dolog. Az egyik aki még gyerek, sok tizenéves kölyök hiszi magát felsõbbrendûnek mert hétvégenként elszív pár cigit, felszív egy kis utcát stb... ezek annyira primitívek hogy még az ismerõsöknek is, facebookon is "menõznek" vele, nekik az a lényeg hogy egy páran tudják mit csinálnak A másik meg csak szimplán ostoba, hiába felnõtt, egyszerûen ostoba. Akik igazán drogoznak, napi szinten azokat pont hogy nem tudod felismerni (most persze vannak esetek mikor igen, de ez csak egy kis réteg) lényeg hogy akik "okosan"csinálják azok nem hencegnek vele, nem verik nagy dobra, nem menõzésbõl csinálják.
Mirõl beszélsz? Én sok drogost ismerek, de egyik se menõzésbõl csinálja.
A drogozás csak a lecsúszott drogosok között menõ, normális közegben nem.
azért menõ mint régen a cigizés...mert ettõl különleges leszel meg blabla.... aztán rádöbben h mégsem az....
Nem menõ. Ismertem egy párat akik csak enyhe cuccokkal éltek: Egy részüket anyagilag rombolta le (és erkölcsileg amiatt ahogy a rávalót összeszedték), máson csak meglátszott, hogy hiába van jó esze, mióta fûvel él annyira dekoncentrált, hogy az nagyon meglátszott a munkavégzésén, végül emiatt küldték el (nem a fû miatt, hanem azért mert mióta csinálja szörnyen link módon állt hozzá mindenhez). Volt olyan drogos ismerõsöm aki az alkohol segítségével tudott lejönni a szintetikus drogokról (ezzel csökkentette az elvonási tüneteit). Azóta is iszik, de azt legalább értelmes határok közt tudja tartani, pl. ittasan még sosem jött dolgozni, délután kiüti magát, reggelre kialussza, nap közben simán elvan nélküle.
A kérdező hozzászólása: Sajnos egyre több közegben menõ, még ha csak hétvégén is csinállják.Igen elfognak pár dillert, de a fogyasztókkal meg azokkal a szórakozóhelyekkel ahol szinte , , legális" a drog azokkal semmit nem tesznek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó jól leírtad.Én inkább az 1. kategoriával találkozok mndenhol, akik egymás elött is menõznek, és hencegnek vele.
értem hogy mirõl beszélsz de sztem talán azér mert akkor olyat látnak benned amit egy másik stréberben nem .... ez nagyon furcsa mert énis inkább a "menõ" emberekre bukok.

GTA San Andreasban miért mennek a kocsik mint atom?

Ha felmelegszik a VGA-m olyan 75-80°fölé akkor minden úgy begyorsul a játékban hogy szinte élvezhetetlen a játék.

Legjobb válasz: Az azért lehet, mert a számítógép mûködteti õket, és úgy van beprogramozva, hogy autópályán, (pl los santosnál ahol las venturasba lehet menni meg falura, és az óceán van melletted) nagyon gyorsan menjenek.. nekem is így van. Szerintem ez lehet :D

Az azért lehet, mert a számítógép mûködteti õket, és úgy van beprogramozva, hogy autópályán, (pl los santosnál ahol las venturasba lehet menni meg falura, és az óceán van melletted) nagyon gyorsan menjenek.. nekem is így van. Szerintem ez lehet :D
A kérdező hozzászólása: nem nem. nem csak ott van ilyen gondom. az egész játékban így mennek a kocsik. a semmibõl belémjönnek hátulról csak úy...
valamelyik config hibás
A kérdező hozzászólása: értem. és akkor azzal mit lehetne csinálni?

Miért mondja sok ember, hogy miért mennek a fiatalok külföldre? Miért vannak felháborodva?

Nekem lesz egy nagyon értékes diplomám és külföldre szeretnék menni, mert ott van olyan cég, ahol szívesen dolgoznék. Mondják hogy el vagyunk kényeztetve és õk a gyárban szalag mellett 12 órát dolgoznak. Én vettem a fáradságot és tanulok, el szeretnék érni valamit, aki nem tanult az meg magára vessen. Na hogy is van ez? Sokan mondták itt gyik-en is hogy ezen kívül miért szeretnénk elmenni? Sorolom: 1. Rossz munkalehetõségek (A magyar cégek nem arra játszanak hogy minél jobb körülmények között dolgozz és jobban teljesítesz. Nem õk inkább minden nap elmondják hogy ha nem dolgozol 150%-al másnap nincs munkád.) 2. Alacsony fizetés 3. Nincs elõrelépési lehetõség 4. A magyar kormányzás 5. Cigányok 6. A rossz közhangulat (mindég mindenkitõl csak azt hallom, minden milyen rossz) És még sorolhatnám

Legjobb válasz: Sok víz lefolyik még a Dunán mire te odakerülsz.

Sok víz lefolyik még a Dunán mire te odakerülsz.
Meny ha akarsz de kicsit nagyképû vagy ahoz képest hogy még nincs meg az a diploma és még az életben egy fûszálat nem tetél keresztbe.
"5. Cigányok " Melyik országba készülsz pontosan? A legtöbb nyugat-európai országnak van problémás kisebbsége, megvannak a "cigányai".
Mert begyepesedettek és irigyek.
Azért vannak felháborodva, mert egyre kevesebb a magyar. Csak nem tudják, hogy ezeknek a fiataloknak a többsége haza fog ám jönni, mert rájön, hogy ott is emberek élnek és ott is dolgozni kell, többet, mint itthon. És a szépen átszámolt fizetés, ami olyan rengeteg, hogy elkölteni nem lehet, mire kifizet mindent, ott tart, hogy semmit nem tud félretenni, sõt sokadikán még éhes is marad.És csak egy lenézett bevándorló. Minden ország közd a cigányokkal és az arabokkal. Szóval ott sincs kolbászból a kerítés és nem zöldebb a fû.
A kérdező hozzászólása: Nem azt írtam hogy a diploma nélküliek senkik, egyén függõ az egész. Van több szakközepes haverom, akik értelmesebbek mint a gimis osztálytársaim, és többre is fogják vinni. Asztalos, villanyszerelõ, stb. A jó szakemberekbõl sincs sok és jól meg is fizetik õket, fõleg külföldön. Én azt írtam, hogy a diploma nem minden, aki csak úgy tanul az egyetemen, hogy jaj zh gyorsan megtanulja, az nem biztos hogy kap állást. Aki egyetem mellett külön képzi magát, elmegy tanfolyamokra, szakirodalmat olvassa, olyan dolgot tanul, amit az egyetemen nem is oktatnak, annak biztos lesz állása, és egy google se kizárt. A mentalitás a lényeg, arra gondoltam, hogy aki beleszarik az nem viszi semmire. Ott van apukád, asztalos. Gondolom kiváló a szakmájában, hisz hogy jutott el olyan sok országba. Na ez egy jó példa hogy nem a szakma vagy a diploma számít hanem a mentalitás.
Mindenki szövegel itt, de nem mondjátok ki a nagy dolgot, az igazat: Pénz az Isten. Norvégiában dolgozom két éve, informatikus vagyok, ~8 év tapasztalatom van. Nem sok, ha õszinték akarunk lenni. Backend és frontend fejlesztés, (Java/C#/PHP/MySQL/Unix admin) Ezzel, amim nekem van, otthon is könnyedén el tudnék helyezkedni, csak az a probléma, hogy otthon én kapnék kb 280~600-at, amibõl mondjuk a fele megmarad, fele elmegy a családra. Külföldön meg nem mondom meg, hogy mennyit kapok de sokszorosa marad meg. Álszentkedjek és mondjam azt, hogy "Jajj a pénz nem számít, nekem csak az elvek, a magyarság meg a Nemzeti Önsajnáltatás kell a Nemzeti Sikergyûlölettel karöltve, mert komfortkeresztényként így kényelmes.", vagy maradjunk meg a realitás talaján?
Megértem, hogy kívánkozol külföldre, de ezt a hülye dumát, hogy , , azért szegények, mert lusták voltak tanulni, , , légy szíves elfelejteni. Nekem is több osztálytársam ezen a gondolkodáson van, hogy akinek nincs diplomája, az nem ember. A világ is ezt diktálja (lassan a bolti pénztárosnak is diplomára van szüksége, az más kérdés, hogy milyen , , értékût, , sajátít el), de ez csak elidegeníti az ember az embertõl. Nem fogják fel, hogy a Kádár-korszakban a hitelbõl feltartott jólétben egy szakmunkás kézbesítéssel is bárki boldog lehetett, nem kellett napról napra élnie (édesapám asztalos és vendéglátói szakkézbesítéssel rendelkezik, a keresetébõl eljutott Thaiföldre, Szingapúrba és még sok más helyre... A hozzá hasonló, idõsebb korosztályba tartozók jutottak nagyon nehéz helyzetbe a mostani világrendszerben, és meg kellene érteni, hogy nekik ilyen lapok lettek leosztva, õk eszerint éltek/élnek, attól függetlenül nem alacsonyabbak szellemileg (hozott már zavarba középiskolai földrajztanárt egyszerû kérdésekkel). Bocs, de ez kibuggyant belõlem. Ne érts félre, nem vagyok se vadliberális, se kommunista, én is diplomáért tanulok, egyszerûen zavar, hogy miért kell szakadékot létrehozni a más-más foglalkoztatásban dolgozók között... Ha a nemzetet is több ponton külön választják (politikai oldal, vallás, foglalkoztatás), persze, hogy nem lesz fellépés ellenük...
Teljesen egyetértek a kérdezõvel, én is tervezem hogy lelépek ha meglesz a diploma. Akinek nem tetszik az maradjon.
A kérdező hozzászólása: Ausztrália és a programozás nem álom. Az a tervem. A google az csak egy cél, amit kitûztem magamnak. A terv és a cél között nagy a különbség, de remélem sikerül.
Lehet hogy a nagyképû nem jó szó csak fiatal vagy és túlzoan optimista. Az hogy tanulsz terveid vanak jó dolog, de a googol beli menõ munka csak egy álomkép nem terv.
#10 Az a magas életszínvonal azért hagy némi kívánnivalót maga után. A fizetések azért nincsenek az egekben, az ingatlan (akár bérled, akár vennéd, drága, a kaja szintén. Bár a déli sziget jobban hasonlít Európára, azért ár/érték arányban Ausztrália sokkal jobb. Szerintem a legrosszabb választás Új-Zéland, ha már menni akar az ember.
Irigyek fiatalnak jobb esetbe nincs hitele, se kölke se verebe õ mehet míg egy idõsebbet 100 ilyen miatt kell itthon maradnia.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyképû vagyok, hanem van életcélom. Nem az az álmom hogy szalagmunkás legyek. Emellett most is dolgozom különbözõ diákmunkákat. Nem vagyunk gazdagok, de jómódúak, ha szeretném lehetne I phone-om vagy táblagépem, vehetnék egy halom márkás dolgot, de nem teszem mert felesleges. Tisztában vagyok a pénz értékével is. Rám pont nem lehet azt mondani hogy nagyképû.
8# Mi a baj Új-Zélanddal? Egyedül a kijutás nem egyszerû, nehezebb, mint Ausztráliába. De fejlett ország, magas az életszínvonal.
#6: Új-Zélandot nem erõltetném. Az annyira nem jó választás.
Ausztrália tényleg jó választás. De Új-Zéland is jó, szerintem. Ezek az országok tényleg jobbak, mint a nyugat-európaiak.
A kérdező hozzászólása: Ausztráliának az elõnye a pontrendszer, oda nem mehet semmilyen ingyenélõ. A google-höz meg tudom hogy nehéz bekerülni, de ha valaki egyetem mellett (mérnök informatika) is képzi magát és sokat tanul akkor lesz olyan tudása, amivel szívesen látják. Már 1. év nyarán szeretnék menni a gyakornoki programukra Svájcba, vagy Angliába és ha ott jól teljesítenék, akkor nõne az esélye hogy ott dolgozhassak
A kérdező hozzászólása: Ausztráliába szeretnék dolgozni a google-nél. Most fogok egyetemre menni, de már kiválóan beszélek angolul és már most tudok valamennyire programozni.
5: "mire kifizet mindent, ott tart, hogy semmit nem tud félretenni, sõt sokadikán még éhes is marad.És csak egy lenézett bevándorló. " Ez nem így van, akik rendes szakmai tapasztalattal mentek ki, azok meg tudnak élni a fizetésükbõl. Az sem igaz, hogy lenézett bevándorló máshol az ember: most õszintén, otthon meg voltunk becsülve? Kedves volt az eladó, a pénztáros, a munkaadó? Hát peeeersze!

Miért menő a manó? Ti szoktátok az akváriumi halakat itatni, ha igen milyen időközönként kell?

Legjobb válasz: A mano azert meno, mert Mikinek hivjak. A halakat naponta 3szor itatom, mert allatvedo vagyok, es aki nem ad nekik inni legalabb ennyiszer, az allatkinzo!!!

A mano azert meno, mert Mikinek hivjak. A halakat naponta 3szor itatom, mert allatvedo vagyok, es aki nem ad nekik inni legalabb ennyiszer, az allatkinzo!!!
Miért menõ a manó? És miért morgó a forgó?
És miért tapsi a hapsi?
Akkor már mért hapsi a tapsi??? XD
ittatni kell minden nap különben éhenhalnak.
6 :)
Én szoktam inni a halat, nem fordítva szerintem rossz a kérdés. A manó meg menõ?Ezt nem is tudtam. Egyébként meg ha beszélsz a mikulással mondd meg neki amit akarsz. Na megyek fénykardozni.
én csak akkor itatom a halakat, ha már megitták a régit...

Gyurcsány miért ment a cigányokhoz, miért nem vitt néhány családot a saját lakására?

Legjobb válasz: Mert lehet, hogy hazug, de nem öngyilkos hajlamú XD

Mert lehet, hogy hazug, de nem öngyilkos hajlamú XD
Mert utálja õket mint a szart és fél, hogy szétlopnák a fél lakását. De nem értem a kérdés lényegét, mert szerintem te magad is tudtad a választ. Vagy ez csak költõi kérdés volt?
Költõi kérdés volt. Megfigyelhetõ, hogy a sok turbóliberális cigányvédõ is olyan rasszista a cigányokkal szemben, mint bármelyik másik magyar, csak mivel nekik pénzügyi érdekük a cigányvédelem, ezért úgy tesznek, mintha imádnák õket.
Hátja. Ha hirtelen megszûnne a világon az érdekbõl való politizálás nagy valószínûséggel Gyurcsány és Orbán egy új közös vállalkozásba fogna, egy krematórium és gázkamra üzemeltetõ KFT keretein belül.
Hát ez a különbség Mátyás király és Böszme Pinokkió között. Míg Mátyás király inkognitóban ment a nép közé, a Bözsme nagy hírverésel. Igaz annyira is van egy királytól mint Makó Jeruzsálemtól.
A kérdező hozzászólása: Énrólam még nem állította senki hogy cigánybarát vagyok.A kérdéssel kapcsolatba arra lettem volna kíváncsi hogy, miért nem fordítva történik egy ilyen látogatás, együttlakás.Történhetne ez mondjuk az"ombucmann" szakmában is.
Populizmus. Aki észrevette benne a képmutatást, az örüljön neki, és adja tovább, de több szót nem is érdemel.
Pont mi megyünk a külsõre.MUHAHA
A kérdező hozzászólása: Na idefigyeljen minden válaszoló, én voltam már fiúval, aki nem volt az álmaim pasija, de nagyon jól elbeszélgettünk és nála nem féltem h jaj ursiten mit fogok neki mondani, olyan természetesnek tunt vele leni, nagyon jo volt, de megbántott, ugy beszelt velem, mintha o lenne a király, csak ennyit arrol h én a kulsore megyek
Ugye milyen sértõ az általánosítás? Te ugyanezt tetted a kérdéseddel :)
A jó pasik parasztok, a ronda pasik parasztok, akkor ki a jó pasi lányok?
Akinek Audija van, de legalább BMW-je.
Jaja :D de kis sértõdött lett a kislány.Minket is bánt ám!
A kérdező hozzászólása: elnézést kérek kedves férfinem :D de talán olavsni még tudtok h vannak kivételek :D
A nõk sokkal jobban a külsõre mennek, és ezt bizonyítják is mindennap.Nézz már körbe kinek nem tetszik a férfiak nagy része külsõ alapján, elárulom a nõknek. -Meg a kutyáknak, a teheneknek, a repülõknek sem, de ez van. És akkor jönnek a szöveggel, hogy akihez nem tudnak vonzódni stb. -Ha nem nedvesedik, nem kell erõltetni, mert azt a törvény is bünteti. De ha õk csak a férfiak 1/4-éhez tudnak vonzódni, akkor a többivel mi lesz úgy mégis az életben? -Melyik 1/4-éhez? Meg te amúgy hol élsz? Mert nekem elég sok különbözõ kinézetû haverom van és mindnek van, volt, lesz kapcsolata. Mondjuk egyiksem rinyál itt 0-24ben. Ez nem érdekli õket, csak nekik jó legyen és kész. -Ja, mert téged gondolom érdekel, hogy mással mi van... Mutogatják a barátnõiknek õket, aztán meg sírnak hogy miért verte meg õket a pasi, pedig õk választották. -Sosem választanék olyat, akirõl tudom, hogy agresszív, mutogatni meg naná, hogy mutogatom, a világ legjobb pasija, bár a barátnõim szerint úgy néz ki, mint Spongyabob, de ez engem hidegen hagy. IMÁDOM. Tehát nem más a hibás, hanem csakis õk ezért.Aztán meg kérdezik, hogy jajj nincsenek normális pasik?Közbe meg ott vannak az orruk elõtt sokan, csak õket emberszámba sem veszik, keresztülnéznek rajtuk. -Ma itt a gyakorin 2 pasiról is kiderült, hogy csak õk vallják magukat normálisnak, mind a kettõ elmeháborodott. Szerinted? Szívesen linkelem a kérdéseket, ha ez minden vágyad. És ez most nem kis hányada a nõknek, a többség ezt csinálja.Vannak kivételek, de annyira kevesen, és õket is nagyon hamar elkapkodják.Így jogosan merül fel bármelyik férfi társam fejében a dolog, hogy akkor nekem mégis honnan lesz barátnõm?A válasz:sehonnan. -Onnan, hogy abbahagyod a rinyálást és a felelõsség másokra hárítását, mert a kics-eszett kis sz..rkupac életed csak a te kezedben van és ha te nem változtatsz rajta, senki sem fog. EZt kellene már megérteni, csak az itt siránkozó kis buznyákok sosem fogják, mert az IQ csak odáig terjed, hogy meranõkmindri--bik, meg feministák meg egggyenjogúság és társaik, de hogy magukért annyit tennének, hogy szemléletmódot váltanának, azt már nem, mert ugye mindenki hül_ye, csak ti vagytok helikopterek. És itt nem a kérdezõvel értek egyet, mert ez a kérdés pont ugyanakkora [email protected]ág, mint ennek a fordítottja, amit napjában 600x tesztek ki. Mondom. Költözzetek el egy szigetre, ahol nyalogathatjátok egymás án__uszát és közben mantrázhatjátok, hogy minden nõ szemét. Hajrá. Senki sem gátol meg ebben. Még örülünk is neki.
a kérdezõ csak egy ronda gyökér p*csa.
Szerintem minden JO csajnak JO pasi kell.es minden JO pasinak JO csaj kell.Viszont aki JO az tudja magarol es ki is hasznalja az adottsagait.Aki jo az konnyen talal maganak akarkit szoval nemigazan lehet ra alapzni hogy huseges feleseg, ferj anya vagy apa lenne...remelem a tobbit tudjatokti is.
A kérdező hozzászólása: 22es elérulod h honnan veszed? :D
A kérdező hozzászólása: amugymeg én egy szóval sem írtam, h ezzel egyetértek, csak kérdeztem, mindenki ezt mondja, és nem tudom h van e benne igazság :)
Szerintem a külsõ akkor szép, ha a belsõ is az. De amúgy keményen leszarom a problémát. 27/F
Kikérem magamnak (magamnak, és NEM a nõi nemnek, ja mert az vagyok, vagy olyasmi), hogy belül nulla lennék. A fiúk/férfiak meg felületes emberismerõk ezek szerint, plusz reménytelenek.
Mert ha MINDEN lány belül teljesen nulla akkor nekünk csak a külsõ marad :(
Nõként válaszolok bocsi, de te mire mész? Neked nem fontos, hogy a pasid SZÁMODRA vonzó legyen? De. Akkor meg?
Mi megyünk a külsõre? Jajj.. A lányok miért csak a kigyúrt, 190 centi feletti, minimum felsõvezetõ beosztású pasikra mennek? Mert mindenki a tökéletest akarja... csak sokaknak ez kimerül a külsõségekben.
nem csak de egy ronda lánnyal nem jövök össze csak azért, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezõjét amit mondasz
A nõk majdnem mindig a pénzre/házra/anyagi biztonságra mennek, a lányok meg a külsõre.A kivételeket csak a bányarémek/bálnák képezik.
6. szeretnél te olyan bányarémet, mint amilyen én vagyok. :-D Más kérdés, hogy akkor se lehetne ilyened, ha az általad felsoroltakkal rendelkeznél.
Nem mennek pénzre, mert nekem abból sok van, de a lányok elkerülnek valahogy. És válasz a kérdésre: csak félig külsõre, mert ha egy mûveletlen oltogató nyomorék, akk 2x is meggondolom.
A külsõ csak a kezdet.
Te talán leállsz egy alacsony, szakállas, krumpliorrú, kövérkés palival? Nem. Hátakkormeg..
A nõk sokkal jobban a külsõre mennek, és ezt bizonyítják is mindennap.Nézz már körbe kinek nem tetszik a férfiak nagy része külsõ alapján, elárulom a nõknek.És akkor jönnek a szöveggel, hogy akihez nem tudnak vonzódni stb. De ha õk csak a férfiak 1/4-éhez tudnak vonzódni, akkor a többivel mi lesz úgy mégis az életben?Ez nem érdekli õket, csak nekik jó legyen és kész.Mutogatják a barátnõiknek õket, aztán meg sírnak hogy miért verte meg õket a pasi, pedig õk választották.Tehát nem más a hibás, hanem csakis õk ezért.Aztán meg kérdezik, hogy jajj nincsenek normális pasik?Közbe meg ott vannak az orruk elõtt sokan, csak õket emberszámba sem veszik, keresztülnéznek rajtuk. És ez most nem kis hányada a nõknek, a többség ezt csinálja.Vannak kivételek, de annyira kevesen, és õket is nagyon hamar elkapkodják.Így jogosan merül fel bármelyik férfi társam fejében a dolog, hogy akkor nekem mégis honnan lesz barátnõm?A válasz:sehonnan.
Ha nem tetszel, akkor nem áll fel rád a pöcörõ, ami szintén probléma, ami miatt újfent lebäsztok.
evolúció, nem tudom, hogy a nõk mire mennek, de én férfiként a külsõre megyek elsõ sorban, és ezen nincs mit szégyellni

Miért menõ a fiatalok körében, az ha úgy kezdenek egy mondatot, hogy "ha van. "?

Pl. ha van buli.. Biztos hallottátok már Ti is!

Legjobb válasz: Még nem.

Még nem.
Most elképzeltem a következõt:Fiatal fut egy idõs hölgy felé és a következõt kérdezi:"Elnézést.Ha van egy perce , meg tudná mondani merre van a Deák tér?". Biztos menõzött a hölgynek! Különben nem, még soha nem hallottam, és ha tényleg használják kb. ugyanannyi értelme lehet mint a facebookos kacsaszálynak.
MIVAN?!!?!? Én errõl nem hallottam! Ha hallottam volna biztos tudnám! :D
A kérdező hozzászólása: Nem így gondoltam..hanem például egy jó buli után mondják, hogy " ha van jó buli" meg ilyesmi :D
mert ennek az a vége, "ha van olyan, h jó buli, akkor ez az volt." ez kifejezett mondásokra jellemzõ (amúgy nekem is csak most kezd leesegetni a kérdés) pl. ha van isten. nem is emlékszem ezt mire szokták mondani. de itt ahogy minden esetben a "ha van" csupán segédige(vagy mi, aki ért a nyelvtanhoz kijavíthat) ami a lényeg, hogy nem divatszó
ha van hülye kérdés... :D most akkor menci vagyok?
Most vagy én nem értem, de nagyon, vagy minden ember így mondja és ez természetes dolog.15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!