Találatok a következő kifejezésre: Miért mennek egyes (9 db)

Miért mennek egyesek napszemüvegben temetésre? Nem illetlenség ez?

Legjobb válasz: lehet, hogy illetlen, de nem mindenki vállalja a könnyeit, a kisírt szemét. Nagyobb illetlenségnek tartom (inkább bunkóságnak), mikor egy tv studióban, zárt térben is viselik a napszemüveget "híres" énekeseink közül egy páran. Példát most nem írnék..

lehet, hogy illetlen, de nem mindenki vállalja a könnyeit, a kisírt szemét. Nagyobb illetlenségnek tartom (inkább bunkóságnak), mikor egy tv studióban, zárt térben is viselik a napszemüveget "híres" énekeseink közül egy páran. Példát most nem írnék..
Akinek fényérzékeny a szeme, az kénytelen. Bár borongós idõben lehet, hogy leveszik.
Van aki azért veszi fel temetésen a napszemüveget mert nem akarja hogy meglássák hogy sír, valaki meg azért veszi fel hogy ne lássák hogy Õ nem sír.Van aki azért viseli mert a szeme érzékeny.Vagy azért hordják mert megszokták, vagy azért van rajtuk mert ez biztonság érzetet ad nekik.Úgy gondolják akkor egy kicsit eltûnnek...Nem tudom miért, de ez tény.
Temetésre most nagyon menõ a fekete napszemüveg. Egy fokkal még jobban gyászolsz! Nagyon is hogy illik, én is szeretem, mindig ilyenben vagyok temetésen, nagyon menõ!

Miért gondolják egyesek hogy ha angolul írnak egy mondatot hogy attól menõk lesznek?

Sok helyen látom az interneten hogy magyar nyelvû fórumokba angolul írkálnak válaszokat, idézeteket vagy saját mottókat bármiféle indok nélkül. Ezek csak azért csinálják ezt mert menõbbnek akarnak látszani?

Legjobb válasz: Vaffanculo :/

Vaffanculo :/
I dont know.
én nem szoktam fórumozni, se közösségi oldalra idézeteket kiírogatni, de ha beszélek valakivel, és pont angolul jön, vagy úgy "kényelmesebb", akkor angolul mondom.volt, hogy véletlen kezdtem el valamit angolul, a kéttannyelvû suli hátránya:) de szerintem is sokan azt hiszik, hogy ettõl menõek, az egész ott bukik el, ha valamit rosszul írnak és érthetetlen a szöveg.. 16/L
Én sem értem. Azt sem bírom felfogni, hogy ha valaki nem tud angolul, akkor miért írkál angol idézeteket facebookon a képei alá..
Vannak mondatok, amiket nem lehet olyan jól lefordítani más nyelvekre. Ezért szerintem.
Van, amikor angolul jut elõbb eszedbe.

Miért nem mennek egyes dolgok mások előtt?

Pl. már elég régóta, vagy 1-2 éve van az, hogy az iskolában nem tudok pisilni, csak ha teljesen egyedül vagyok az egész mosdóban, ami nálunk elég ritka, mert amikor wc-re megyek, mindig jön velem vagy valamelyik barátnőm, vagy mások vannak bent. És így van, hogy egész nap annyiszor pisilek, amikor reggel felkelés után elmegyek, meg miután hazajöttem. Ja és általában fél 7 körül indulok el itthonról és délután 3-4 körül érek haza... A másik a tüsszentés. Ez csak mostanában kezdődött, de egyre rosszabb, mostanában már amikor nagyon kell tüsszentenem, akkor is az van, hogy mikor "kiengedem", nem sikerül hapciznom, csak "nyögök" egyet vagy hogy mondjam....és olyankor mindig így néznek az osztálytársaim is, hogy ez meg mit csinál....annyira ciki Miért nem tudok társaságban pisilni és tüsszenteni? 15L

Legjobb válasz: Gondolj arra, hogy mindenki pisil és tüsszent. Ez egy természetes emberi szükséglet!

Gondolj arra, hogy mindenki pisil és tüsszent. Ez egy természetes emberi szükséglet!


Miért ment le minden egyes képet az oldalakról a mobilom?

Nemrég vettem Sony Xperia J-t és azt vettem észre, hogy miután böngésztem a neten, minden egyes képet lement, a logókból, gomboktól kezdve az oldalon megjelentett képekig mindent. Elég fárasztó lenne mindig kitörölni ezeket. Be lehet állítani hogy ne csinálja ezt?

Miért nem mennek egyes dolgok a szexben?

a párom sokszor nyomaszt azzal hogy lovagoljak..nem egyszer probáltam de nem igazán ment.azt is szeretné ha szájjal kielégiteném de ahhoz még nincs kedvem föleg hogy elég sokat mondja hogy csináljam és még maradék kedvem is elmegy az egésztöl.a másik problémám hogy iszonyat nehezen izgulok fel...attol tudnék ha csunya szavakat sugdosna a fülembe de komolyan,de ö azt hiszi szerintem ezt csak viccelem.meg szeretné hogy más pozokat is probáljunk ki de én még nem igazán akarom mert még fél honapja élünk szexuális életet és még egy kicsit szerintem maradnék 2poznál.szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?köszi elöre is

Legjobb válasz: elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?

elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?
Fél hónap? Kettõ hét után nem követel kicsit sokat? Én azt mondom, hogy beszéld meg vele, hogy nem így néznek ki a dolgok. Ne akarjon 2 hét alatt végigmenni a Káma-szutrán! Egyébként lovagoljál nyugodtan (nagyon élvezik a fiúk) - de mondd meg neki, hogy egyelõre behatolás nélkül. Ugyanez az orális szexszel: ne legyen türelmetlen - de azért egy-egy csókot adhatsz neki néha "oda" is. De, ha türelmetlen, csapd le.
Már nem azért de ha frigid lenne akkor fel sem izgulna, és odaáig nem jutna, hogy együtt legyen a barátjával! A frigid nõ nem gyakori, csak sokakat tartanak annak, mert nem mer mindent megcsinálni, vagy mert nincs kedve, vagy egyéb ostoba indokok miatt! Senki nem lesz frigid attól hogy nem csinál meg mindent másfél hónap után! A kérdezõnek pedig: Beszéld meg vele mindenképpen, hogy várjon egy kicsit, hogy szod a helyzetet. Nem kell mindent elkapkodni, másfél hónap még nem olyan sok idõ :) Kortól és tapasztalattól függ hogy másfél hónap után az ember mit enged, mit csinál meg és mit nem. Sok szerencsét! :)
Hát ez mindenképpen meg kellene beszélned vele, fél hónap szexualitás után a nõk nem csinálnak meg mindent, (a legtöbbje legalábbis), szóval ez még nagyon rövid idõ, fokozatosan kell mindent kipróbálni, ezt valahogy meg kéne vele értetned, szerintem egyébként neki is magától fel kéne ezt fognia, hogy ne csak magára gondolj hanem rád is, szóval beszélj vele komolyan errõl a témáról, más tanácsot nem tudok adni. Ezeknek a dolgoknak egyébként ennyi idõ után nem is kéne mennie. Csak lassan, ahogy belejössz a két ismert pózba, utánna majd esetleg te is kipróbálnál mást és egy idõ után talán az orális dolgokhoz is lenne kedved. Akik meg trágár dolgokat írtak, azok olyan fiúk akiknek soha nem lesz normális szerelmi élete, mert attól hogy dugnak valakivel az még nem kapcsolat és nem szerelmi élet. Remélem a te pasid nem ilyen és nem az írottak szerint vélekedik a nõkrõl.
a barátodnak üzenném hogy ne erõltesse a dolgokat, ha nem szeretnéd akkor nem kell.. a szex sohasem arról szól hogy valamit muszály, hanem arról szól, hogy mind a ketten nagyon jól érezzéteg magatokat és egymást is:)
Az elso valaszolonak uzenem: nincs frigid csaj, csak bena pasi! Te is biztos jo xar lehetsz az agyban ilyen hozzaallassal. A kerdezonek: Probalkozzatok, tanitgassatok egymast. A szeretkezes muveszet, hosszu ido elsajatitani, es ahany ember annyifelet szeret. Ha igazan nem mukodik, ugyse lesz tartos a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: semmuféleképpen nem hagynám ott mert biztos vagyok benne hogy nagyon szeret mert mindig minden ugy van ahogy én szeretném.csak valamiért vannak amik ezekhez ragaszkodik és megsértödik miattuk de utána mindig bocsánatot kér
Fontos, hogy tényleg beszéld meg vele! A másik meg, hogy miért kapkod az egésszel, amikor még csak fél hónapja éltek szexuális életet, nem kéne mindjárt belevágnia a lecsóba, az nem így megy! Lehetne türelmesebb... Ha úgy érzed, sehogy sem jó, akkor keress mást! Nálam is volt egy dolog, ami annyira nem akartam az elõzõ kapcsolatomban, pedig a barátom nagyon, és én meg mindent szeretek megadni, de arra valahogy nem tudtam rávenni magam! ÉS rájöttem, hogy a kapcsolatunk miatt volt, mert nem volt az igazi, nem volt olyan mély... nem szerettem úgy már.. És ez valamennyire rányomta a bélyegét a dolgokra... A mostani barátomnál meg én hoztam fel dolgokat és nagyon szeretek is mindent megadni neki, mert szeretem és élvezem, ahogy zajlanak köztünk az események! Abban is van valami, hogy elõbb vagy utóbb lehet keres mást!
szerintem hagyd ott a pasit ha még akkor is mondja én felõltõznék és ott hegynûám.mert az ilyen pasi tõled nem kapja meg emit akar el megy máshoz.bocsi hogy ezt irom de én is jártam már igy.jobbat érdemelsz.
A kérdező hozzászólása: igen akkor mondja.
az elsõ két válaszolónak..inkább ne irtatok volna.én is azt tanácsolom beszéld meg vele, én is voltam ilyne helyzetben és egyre jobban nem akartam tõle semmit, mert rám akart erõltetni elsõre dolgokat..aztán a mostani párom totál ellentétje.megérti ha valamit nem akarok stb
én kivágnám a pasidat

Miért mennek össze egyes ruhák a mosásban?

Legjobb válasz: Ha jól tudom a szöveteket szabás elõtt be kell avatni, magyarul ki kell mosni, éppen azért, hogy ne azután menjen össze, hogy kiszabták, megvarrták, s az ember megvette és kimosta. Ergo -> amit nem avattak be, az megy össze.

Ha jól tudom a szöveteket szabás elõtt be kell avatni, magyarul ki kell mosni, éppen azért, hogy ne azután menjen össze, hogy kiszabták, megvarrták, s az ember megvette és kimosta. Ergo -> amit nem avattak be, az megy össze.
Ruhaipari cégnél dolgozom, de ott nem láttam, hogy szabás elõtt kimosták volna a szövetet. Kiszabják, konfekcionálják, mossák, vasalják, majd kimegy a boltba. Bár a szabásnál arra ügyelni kell, hogy a rugalmas anyagból készült szövet ne legyen nagyon kihúzva. Ha nem a gyártó hibája, akkor elképzelhetõ, hogy a hõfokkal volt gond mosáskor.
Igen, igy igaz, ahogy leirtad!!! Mert en sem lattam es hallottam olyat, h a ruhakiszabasa elott, kimosnak az anyagot.
Dehogynem! Volt egy gyönyörû hófehér ruhám! 30 fokon kímélõ programmal mostam és baromira összement. Pedig drága, butikos ruha volt, nem kínai. Valahogy vannak anyagok, amik ilyen kölcsönhatásba lépnek a vízzel. Csak azt nem értem, miért varrnak ilyenbõl ruhát, ha úgyis csak egyszer tudod felvenni. Jut eszembe, az ágytakarómat kétszer mostam 30fokon, én mind a kétszer kisebb lett mint volt. Ha legközelebb koszos lesz, ki kell dobnom, mert ha mégegyszer kimosom nem fogja betakarni az ágyat...
mert nem tartottad be a ruha belsejében leirt hõfokot a mosásnál, 30-40 fokban nem megy össze semmi..
Mert nem úgy mosod, ahogy elõírják.

Az autómnál előjött egy hiba, menet közben nem lehet visszaváltani egyesbe, vagy csak nehezen tudom visszatolni a váltót, de ha megállok gond nélkül tudok váltani, ez miért van?

Legjobb válasz: Kedves utolsó, olvass utánna annak amit leírtál.. Az 1-es fokozat is szinkronizált, csak menet közben akkora a fogaskerekek közti fordulatszám különbség, hogy a szinkron sem képes azonos fordulatra hozni( lassú sebességnél már igen). A hátramenet valóban nem szinkronizált, viszont ha mozgás közben próbálod hátramenetbe tenni, akkor a fogaskerekek hangját hallod, ahogy darálják egymást, nem a kuplung csúszik..

Kedves utolsó, olvass utánna annak amit leírtál.. Az 1-es fokozat is szinkronizált, csak menet közben akkora a fogaskerekek közti fordulatszám különbség, hogy a szinkron sem képes azonos fordulatra hozni( lassú sebességnél már igen). A hátramenet valóban nem szinkronizált, viszont ha mozgás közben próbálod hátramenetbe tenni, akkor a fogaskerekek hangját hallod, ahogy darálják egymást, nem a kuplung csúszik..
"DD jót nevettem az elsõ hozzászólón! Ez nem hiba, ez azért van, mert az 1-es és a hátramenet, nem szinkronizált fokozat. Elvileg csak álló autót sabad egyesbe illetve hátramenetbe rakni. Biztos volt már olyan. hogy gurult az autó elõre és úgy akartad hátramenetbe rakni, na és akkor kerregést hallottál, na akkor csúszott a kuplungtárcsa. Nem tesz jót neki, épp ezért nem is ajánlott." Én meg rajtad röhögtem jót. Szart se értesz a dolgokhoz.
Ez azért van, mert az autódnak több esze van, mint neked.
:DD jót nevettem az elsõ hozzászólón! Ez nem hiba, ez azért van, mert az 1-es és a hátramenet, nem szinkronizált fokozat. Elvileg csak álló autót sabad egyesbe illetve hátramenetbe rakni. Biztos volt már olyan. hogy gurult az autó elõre és úgy akartad hátramenetbe rakni, na és akkor kerregést hallottál, na akkor csúszott a kuplungtárcsa. Nem tesz jót neki, épp ezért nem is ajánlott.
Egyesbe csak akkor tudod betenni ha csigatempóban mész... Ha meg nincs jogsid sürgõsen tedd le, vagy ne vezess...
Vagy nincs jogsid vagy balf.asz volt az oktatód, hogy ezt nem tanította meg ez az egyik alap menet közbe egyesbe és hátramenetbe nem kapcsolunk...
A szinkronos elmélettel csak két baj van. Egyrészt az egyes szinkronizált, sõt elég gyakran echte dupla szinkront szoktak rárakni. Másrészt nem egy régebbi autóban van teljesen szinkronizálatlan váltó. És ott mi történik? Nem lehet váltani? Meg ekkora hülyeséget, hogy a kuplung csúszik...
menet közbe mért is akarnád betenni 1-es be? azt csak az elinduláshoz lehet használni
Koszi a valaszert :) en is kezdo vezeto vagyok, es ugyanez volt, annyi, hogy kettes alapjaratrol motorfekkel akartam lassitani hogy megalljak egy korforgalom elott, illetve parkolasnal parkoloban volt gyors kicsit a kettes alapjarat, es lassabba akartam tenni hogy oda tudjak kanyarodni ahova kell. De akkor rendben, lenyeg h meg kell elotte allni ))

Miért van az, hogy egyesek külföldre mennek minden nyáron nyaralni, mások meg sehova se tudnak menni?

Én egyikbe sem tartozom, minden nyáron Balatonra utazom többször is, utána még párszor megyünk nyaralni, de külföldön még nem voltam sokat, csak egy napot Szlovákiában. De idegesít, hogy az osztálytársaim írogatják, hogy hányszor voltak külföldön, másokat meg szomorúan hallgatok, hogy nem tudtak sehová sem menni. Szerintem ez igazságtalanság. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hát igen, ez az, de semmit nem lehet tenni. Ez az anyagiaktól függ.

Hát igen, ez az, de semmit nem lehet tenni. Ez az anyagiaktól függ.
Legyen kommunizmus? Abban mindenki egyenlõ? Igen, ez az élet nagy igazságtalansága. Van, aki Mauritiust és a Bahamákat unja, más boldog, ha a Járda-szigetekre eljut. Van, akinek égõ egy kétéves Audi, mások a 15 éves Ladájukra úgy vigyáznak, mint a szemük fényére. Egyébiránt, attól, ha valaki, aki tehetné, de nem megy külföldre, attól még a csóró csóró marad.

Miért van ennyi sexéhes tini manpság, szerintem egyes dolgaik megbotránkoztatóak, meg amiket ide írnak, nem tudnak önállóan gondolkodni, 10 éve ez nem így ment amikor én 12 voltam?

medig fog még süllyedni a világ és a fiatalok? Szerintetek, mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Ez a média miatt volt, 10 éve nem ezeket a dolgokat nyomatták a tv-ben, hogy hogyan legyünk kis k.urvák meg kis b.uzik!

Igazuk van az elõzõeknek! Lassacskán már azokra néznek pöszén, aki nem 12-13 éves korától bu.zi/kur.va. Sajnos idáig fajulnak a dolgok...meg még tovább:/:S
Ez a média miatt volt, 10 éve nem ezeket a dolgokat nyomatták a tv-ben, hogy hogyan legyünk kis k.urvák meg kis b.uzik!
megint én, nem volt, hanem van, elírtam:)
Haverom mesélte: Egyik nap sétál a barátnõjével az utcán. Elõttük ment egy csinos 24 év körüli nõ. Egy iskola mellett mentek el és a kerítésnél kiszól egy max harmadikos kisgyerek a nõnek: - Cicus van gazdád?! Ha ezt az én barátnõmnek szólta volna be úgy hogy én ott vagyok, kikapom a gyereket a kerítés mögül és cipóra verem a pofáját, de úgy hogy egy életre megtanulja tisztelni az idõsebbeket. ÜDV23F
ne is törõdj ezekkel a nyomikkal.
Egyre nehezebb már egy normális lányt találni :(
Egyetértek, ez egy botrány...Lassan kivesznek az erkölcsök az emberekbõl, tisztelet a kivételnek! L/18
A média az oka, mivel ezt az életmódot reklámozza. Szerintem.
Nézd meg a vivát, csak azt látni, hogy lassan már csak bugyiban és melltartóban lehet énekelni, tisztelet a kivételnek.
én se bírom az ilyesmit:S pedig én se vagyok idõs... de engem is bosszant a mai tinik felfogása:S ... 17/F
Egyetértek ezzel a kérdéssel... Nemvagyok idõs mert nem hiszem még csak most töltöm a 20-at, de egyszerûen felháborít h a mai tinik egyszerûen csak kisr*bancok lettek és hát mindenki csak ARRA hajt... Nemtudom mi lesz így...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!