Találatok a következő kifejezésre: Miért menekülnek a (36 db)

Miért menekülök a csinosnak mondott nõktõl?

Barátaim szerint, ízlésficamos vagyok, mert csak a ducibb, csúnyább nõkkel vagyok és a csinos jó nõknek mondott nõket elhajtom. Tényleg ízlésficamos lennék? Ugyanis valóban irritálnak valahogy a csinosabb nõk.

Legjobb válasz: Nõben miért nincs ilyen??? Kérlek jelentkezz!!! :D

Nõben miért nincs ilyen??? Kérlek jelentkezz!!! :D
Valamiért engem is a vékonyabb, kedves arcú egyszerûbb öltözetû fiúk vonzanak inkább, nem pedig az izmosabb jóképû srácok...Nem tudom megmagyarázni az okát...Nem egyszer megesik, hogy a barátnõim által helyesnek vélt srác rám semmilyen hatással sincsen és elõbb észreveszem az õszemükben meg átlagosnak vélt srácotkat.
Tehát nincs ízlés ficamod, van ez így. Még jó hogy különbözünk és nem mindenkinek ugyanaz tetszik. :) (elõzõ, csak véletlen elküldtem elõbb :D)
Írhatsz üzit!!!! :)

Miért menekülnek a lányok a kedves fiúk elől, miért nem tudnak hozzájuk vonzódni, hogyan tudnék tapló lenni, akikre buknak a csajok?

Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen. Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig előttem egy fiú sem akart tőle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta. Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre ő is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsőtől függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik őket, én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsőm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetű, bunkó arcnak van nője, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnő, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van.

Legjobb válasz: Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.

Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.
Ennek a kérdésnek a kiírása már elég jó kezdet a taplósághoz és bunkósághoz a nõk felé, úgyhogy ha ez a cél, gratulálok, jó úton haladsz.
Mindenképpen maradj önmagad! Ha nem is most, de nemsokára azok a lányok is rá fognak jönni, hogy olyan párra van szükségük, aki szereti, tiszteli õket. És ezt a taplók sose fogják megtanulni. :) 16L
Te korlátolt barom, nem taplónak kel lenni, ezt csak a sok hozzád hasonló önbizalom hiányos idióta találta ki magának.
Maradjon önmaga? Olvassátok már el újra, hogy milyen beteges hülyeségeket írt! Ilyen gondolkodású emberrel épeszû nõ nem akar járni. Alapból olyan lenézés jön le az egész írásodból minden nõ és nagyjából minden pasi iránt is. Aki ennyire lealacsonyít másokat, hogy ehhez viszonyítva lássa magát jónak... hát, ott elég nagy gondok vannak. Kérdezõ, én inkább azt mondom, hogy ne maradj önmagad. Tudom, ez így hülyén hangzik, de vannak dolgok, amiken érdemes lenne változtatnod szerintem. Persze azt az énedet tartsd meg, hogy kedves vagy a lányokkal, mert ez abszolút pozitív. Ne legyél bunkó, mert ha megfigyeled, hogy milyen jellemû és milyen szellemi színvonalú csajoknak jönnek be a bunkók...ne akarj olyan lányt szerintem. Maximum annyit kéne inkább tenned, hogy legyél kicsit poénkodósabb (ne beszólogatós!!), legyél lazább, spontánabb, ilyesmik, ezeket a dolgokat kedvelik a lányok. És úgy alapvetõen ne gondold ilyen rossznak a világot, mert itt romlik el egyértelmûen a helyzeted, és ez érzõdik valakin, ha ilyen, és a legtöbb embert ez taszítja. Próbáld ezt leküzdeni, keresd az életben a szépet inkább. Valószínûleg úgyse ér semmit, amit írtam, de ennyit azért mindenképp jegyezz meg: attól, hogy bunkó leszel még ugyanúgy nem fogsz kelleni senkinek. Szóval inkább fejlõdni próbálj, pozitív irányba. Bár persze a te döntésed... 21L
Csak egy icipici titok: Légy bunkó! [email protected] le mit is képzelnek a csajok rólad! Szólj oda nekik nyugodtan: Héé jössz dugni, vagy maradj csak szûz, [email protected]! Asszem ennyi! :)
haverkodj össze a másik kérdezõvel akinek az a baja, hogy csak a szép pasiknak lesz szép nõje te legalább akkora elmeháborodott vagy mint õ
Talán azok a fiúk azon kívül, hogy lehet, hogy nem éppen olyan kedvesek, mint te, de tudnak nekik olyat nyújtani, amit te nem. Honnan tudod, tutira nem ismersz minden nõt és minden férfit.
Hát ehhez hozzá kell hogy szóljak :D "Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen." Ó, hogy ezt már tapasztaltad? De jó neked, van Magyarországon 10 millió ember, abból vagy 2 millió olyan lány ami a te korcsoportod, és te mindet végigpróbáltad? Szupi! Kapásból tudok olyan csajokat akik utálják a parasztokat, és normális barátjuk van. Nem nyert. "Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig elõttem egy fiú sem akart tõle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta." Egy duci csajt nem nehéz felszedni, mert nekik se önbizalmuk, se tapasztalatuk, és amúgy is mutass már egy lányt aki nem akar boldog lenni. (ami egyedül nem megy) Nem nyert. "Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre õ is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsõtõl függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik õket, " Általánosítasz. Téves infókból akarod elkönyvelni az embereket. Attól hogy az a csaj pont nem akart tõled semmit, attól még nem kell minden csajt egy kategóriába sorolni vele. Eleve a "jó csaj" egy szubjektív dolog, személyfüggõ. Neked õ a jó nekem lehet be se jön. Ugyanez a csajoknál is: te meg sem ütöd a jó pasit nála, de egy duci lánynál már adonisz vagy. "én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsõm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetû, bunkó arcnak van nõje, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnõ, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van." Állandóan ezzel a hülye bunkó, gané kinézetû, ronda fiúkkal jösz akiknek van barátnõjük. Elfelejtetted azt az aprócska dolgot, amit úgy hívnak, hogy egó. Egy ember a saját egóját mindig is felsõbbnek tartja és magához mérten a többi srácot a sajátjánál lejebb, ez már kognitív diszonancia, ami hamis ellentmondást jelent, elmagyarázom mit: bemagyarázod magadnak hogy jó nõ, de mégsem mész oda hozzá, majd megkérdezed magadtól hogy miért szalasztottad el? Ekkor jön az ellentmondás, amikor meggyõzöd magadat hogy úgyse lenne nála esélyed. 23/F
Teljes mértékben egyetértek az 5-ös és 8-as hozzászólással! De hozzátenném a saját tapasztalatom, csak egy példaként.:) Megismertem egy fiút, akivel elég jó barátok lettünk, aztán pár hónappal késõbb, teljesen váratlanul elmondta, hogy többet szeretne tõlem. Annyira aranyos srác, de egyszerûen talán már azért nem jött be, mert túl édes volt velem. Ezután pár hónapig nem is beszéltünk, mert hát én nem visznoztam az érzéseit. Az alatt a pár hónap alatt amíg nem voltunk jóban és eléggé megváltoztam, majdnem minden hétvégén más fiúkkal kavargattam...olyan rossz, bunkó fiúkkal. Megfogadtam régebben, hogy nem fogok egy tapló(!) fiú után sem futni, de sajnos ez nem jött össze. Csak õk 'kellettek' nekem. Viszont pár hete elkeztünk megint beszélni azzal a 'barátommal'..aki most már nem csak egy jó barátom.:D. ezt csak azért írtam, le mert szerintem van abban valami, hogy sok lány elõbb-utóbb belátja, hogy mennyivel többet jelent egy kedves, aranyos, figyelmes fiú, mint egy olyan aki beszólogat, bunkózik stb..

Miért menekülnek a pasik tőlem?

Ha beszélgetek valakivel pl. itt, akkor egy-két napig minden oké, de utána nem ír vissza, nem keres, egyszerűen eltűnik. Semmin nem veszünk össze, semmi rosszat nem mondunk a másiknak és mégis: volt, nincs. És a való életben is ez van sajnos. Megismerkedem valakivel, akivel tényleg megtaláljuk a közös hangot, jól elvagyunk és ő is eltűnik. Pedig tényleg nem teszek semmi rosszat. Mi van a fiúkkal mostanság?

Legjobb válasz: Véletlenül nem Kiszel Tünde vagy?

Véletlenül nem Kiszel Tünde vagy?
Unalmas vagy hosszabb távon.
Túl unalmas vagy.
Nem élvezitek egymás társaságát. vagy Képet kérünk!
A kérdező hozzászólása: Én sem úgy írok rá emberekre, hogy na akkor ismerkedjünk. Általában õk írnak nekem, hogy nem akarok-e barátkozni, vagy esetleg ismerkedni? Ha õk keresnek, akkor miért õk azok, akik lelépnek?
Én férfiként is beszélgetek itt néha emberekkel, lányokkal, bár nem kifejeztten barátkozás miatt, de elõbb-utóbb abbamarad a beszélgetés általában. Durván, kb. 50-bõl 2-3 ember lehet, akikkel felvettük egymást skype-ra, addig mentünk a beszélgetésekben, bár nem kifejezetten társkeresés céljából beszélgettem itt sose.
Lehet vicces vagy, ezt õk se ítélik el, de mégis mást keresnek. Kicsit felnõttesebbet...
általában ezen az oldalon ez szokott lenni 21F
A kérdező hozzászólása: Szabolcs megyében lakom. Eddig kevés emberrel volt olyan, hogy nem passzoltunk össze, azt azért én is észrevettem volna. Tisztelem az egyenes embereket. Ha nem akar semmit, akkor miért nem mondja azt, hogy "Bocs, de hagyjuk egymást békén, húzz a francba!"? Így sokkal rosszabb, hogy csak úgy itt hagy, aztán találjam ki, hogy mi a baja.
Talán dilisnek néznek vagy nem tudom.
Egyébként nagyon egyszerû. Az ilyenek általában eleve több emberrel beszélgetnek, így nyilván szelektálni kell. Van aki kevésbé jön be nekik mint a többi, van aki túl messze lakik, van akivel nem tartanak sehova, csaj úgy "jól elvannak". Közben zajlik az emberek körül az élet, bulikba járnak, más emberekkel személyesen találkoznak, ilyenkor elhalványul az hogy volt valami rocker csaj, akivel jól elvoltak "höhö". A lelkiviláguk egyébként sem haladja meg a Barátok közt színvonalát, ezért nem fognak olyannal foglalkozni hogy mit gondolhat ilyenkor a másik. Ja, és ez természetesen a lányokkal is így van. Meg egyébként is, mit vársz egy elektronikus kommunikációra korlátozódott kapcsolattól?
Ha szexkapcsolat érdekel, akkor írj!
Nem tudom velem is ez van ... :( Szerintem talalnak egy plaza cicat aki utan "futhatnak"! :)
A kérdező hozzászólása: Dehogy is kell szexkapcsolat! o.O Kezdem lassan megszokni amúgy, hogy az emberek lesz*rnak :) Nem fogok erõltetni semmit senkivel, ha akar, keres, ha nem, úgy jártam.
Biztos ronda vagy :D
Mennyi idõs vagy? Rám is írhatsz :P
Milyen pasikkal szoktál ismerkedni? Lehet nem passzoltok össze, és õk ezt gyorsan leveszik, szóval inkább nem bonyolódnak bele semmibe.
megye?
Én nem tûnnék el. ^^
A kérdező hozzászólása: Szeretek nevetni, viccesnek tartanak, és mindig mondják, hogy feldobom a napjukat, stb. :/
Talán túl könnyen kiismerhetõ vagy. Egy idõ után irdatlanul unalmasnak tûnsz. Vagy csak fény derül az intelligenciád hiányára. Passz.
Mondani bármit lehet.
Amúgy nálam is ez van csajokkal...Jönnek, mennek. :/
Írj ha akarsz barátkozni kérdezõ.Olyan egyedul érzem magam Féldobhátnád az est ém:S
Írj rám, tegyünk 1 próbát. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet unalmas vagyok, kitudja. Na ronda tuti nem vagyok, az biztos. Nem nézek ki r*bancként, lazán öltözködöm, rocker stílusom van, lehet ki kellene tennem azt, amim van? Gondolom a mai pasiknál ez az elvárás -.- Írok, aki barátkozni akar ^^
hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Azt azért nem nagyon tenném közzé.
"ha akar, keres, ha nem, úgy jártam"-Basssszod.Te is vissza írhatsz.Lehet sokszor tesztelnek, nem írnak napokig, hogyha nem írsz vissza akkor elkullognak.

Miért félelmetesek a szenvedélyes fickók? Miért menekülnek a lányok előlük?

Legalábbis én nagyon annak tartom magam, de amikor rákapcsolok, és elég lángoló szenvedéllyel közeledem feléjük, betojnak, beijednek. Vagy ez azért van, mert f?leg a 14-16 éves korosztály izgat, így, 19 évesen?

Legjobb válasz: sztem a 14-16 évesek még nagyon fiatalok és nem igen tudják kezelni a szenvedélyes pasikat.

sztem a 14-16 évesek még nagyon fiatalok és nem igen tudják kezelni a szenvedélyes pasikat.
de én is 17 vagyok és a barrátom 24 és ezzel semmi gond sincs imádjuk egymást de ez h 14 éves kislányokra izgulsz....gáz
nem a 14-16 évesekre kéne gerjednek, azok naná h beparáznak ha egy ennyi idõs férfi lángoló szenvedéllyel közelít feléjük. próbálkozz a korosztályodban.
ha túl tolakodó vagy az sem jó, ha ezzel a sok szeretettel megfolytod a kedvesed az sem, jó egy kicsit vissza kell venni, idõt hagyni a lányoknak, meg a legtöbb lányt sajnos a mai világban nem ezt szereti....
Hát sztem igen. Azért van. Egy 14-16 éves csaj, még nehezen veszi, ha "idõsebb korosztályt izgatja". Miért nem próbálkozol meg a 19-20asokkal?
ez nem kor függõ mert én is ilyen hevesebb természetû bvagyok és a 23 éves barátnõm nem tudott kezelni.
lehet pedo vagy, azért viselkedsz így, ez a természetes reakció a csajoknál :) amúgy 14 éveseket lehet még nem kéne...
A kérdező hozzászólása: :DDD Pedofil nem vagyok, szerintem... Mivel a huszonéves korosztályból is izgatnak.
13:23-asnak köztetek még nagyobb a korkülömbség mint a kérdezõ között. Amikor te 14 voltál õ 21 legalább gondolt át mielõtt belekötsz :D és a kérdezõ 19 évesként gerjed 14 évesekre.Attól függetlenül meg a 14 évesek télleg kis lányok még annak ellenére, hogy nem annak érzik magukat.
de amikor én 14 voltam és õ 21 még nem ismertem ..és ha nagyobb a korkülömbség?februárba tervezzük az eljegyzést akk töltöm a 18at...szal volt beszólni?XD
Szerintem azt hiszik rólad a csajok hogy könnyen kapható vagy és ezért távolodnak el. Én sem hajtok könnyû zsákmányra...
A kérdező hozzászólása: Nem olyan egyszerû ez. :) Nem könnyû felkelteni az érdeklõdésem egy lánynak, úgy igazán.

Miért menekülnek a szerelem elől egyesek, és miért fontosabb egyeseknek a büszkeségük, mint a szerelem?

És miért van az, hogy nem képesek megbocsátani a másiknak? Mikor a másik, szinte minden nap, minden bántás és alázás ellenére próbál tenni a szeretett hölgy kedvére, és bizonyítani, hogy Neki Õ a legfontosabb, mindennél többet ér, és megbánta b?nét?

Legjobb válasz: Hm. Megbántottad, talán nem a szerelem elõl menekül, hanem elõled, apuci! A múltbéli hibáimból okulva nekem most már nagyon sok esetben választom a büszkeségem. K.A. 17/F

Hm. Megbántottad, talán nem a szerelem elõl menekül, hanem elõled, apuci! A múltbéli hibáimból okulva nekem most már nagyon sok esetben választom a büszkeségem. K.A. 17/F
Szerintem a büszkeség nem lehet fontosabb a szerelemnél. De büszkesége mindenkinek van. Nõknek meg sztem pláne.. vagy nem is annak nevezném, inkább õk mindig kéretik magukat. Mi volt a bûn, amiért nem képes megbocsájtani? Mivel próbálsz bizonyítani neki azóta? És Te mit érzel mindennapi alázásnak? (olyan, mintha a saját esetemet írtad volna le..)
Talán már nem szeret. Vagy nem akar szeretni. Azért ésszel kell szerelmesnek lenni. Ha ésszel úgy dönt hogy ez neki nem jó akkor az nem büszkeség hanem logika. Hagyd békén. Én is ilyen vagyok, ha valaki hibázik nálam, akkor búcsút intek neki. Nem a büszkeségem miatt nem bocsájtok meg hanem egyszerûen nem. Mert tudok bocsánatot kérni és elfogadni (tudom pl szüleimmel vagy tesóimmal kapcsolatban) csak nem akarok. Mondjuk párkapcsolatban még nem volt lehetõségem tapasztalni hogy mit tennék ha hibázna a másik.
Biztosan terhes! Nem igaz, hogy senki sem rajzol!!!! M.H.
02:59 Nem baj, majd kinövöd. Vagy nem.
A kérdés az, hogy mi a "bûnöd" amit elkövettél, és az, hogy eredetileg mennyire szeretett téged az a lány.
Olyan szerelem, ami sérti a büszkeséget, nem valószínû, hogy boldoggá fog tenni.
az baj, ha valakinek van tartása? ha nem lenne, akkor meg nem is kellene, nem?

Miért menekülök a szerelem elől?

Most egy konkrét esetb?l induljunk ki. Van egy fiú, akivel elég érdekes a kapcsolatom, már egyszer volt úgy, hogy összejövünk, de miattam nem lett bel?le semmi, mert megfutamodtam! Amikor ott a lehet?ség, hogy lehetne valakim, félek belemenni, magam sem tudom miért. Inkább elmenekülök, de amellett meg szenvedek, hogy miért nem jött össze. De amint ott a lehet?ség, nem is kéne és meggy?zöm magamat, hogy jobb nekem egyedül! 19 éves lány vagyok és még nem volt barátom! Miért van ez velem??? Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: magamra ismerek 21éves fiú vagyok,én is ezeket élem át,nem is eröltetem a dolgot:(

magamra ismerek 21éves fiú vagyok, én is ezeket élem át, nem is eröltetem a dolgot:(
Velem is így van...én egyszerûen nem hiszem el, hogy valaki önmagamért szeretni tudna.
Lehet túl reagálod a dolgot, félsz hogy elrontasz valamit.. Én azt mondom hogy ne úgy fogd fel a dolgot hogy akivel találkozol azzal majd egy életre vele fogsz élni, fogd fel úgy hogy egy barát, semmi több, és kiismered. Utána már nem fogsz tõle megrettenni, és lazább lesz az egész dolog mert ismered. ;)
nekem is ez volt de én rájöttem hogy nem tudtam bele szeretni az adott illetõbe tehát nem jött be eléggé ahhoz hogy szeressem
Én is így vagyok vele. De már rájöttem hogy azért mert félek fel vállalni más emberek elõtt, azt h van egy szerelmem. És most elhatároztam h a következõ ilyen srácnál inkább félelemmel de összejövök vele, mert egy idõ után már nem fogok félni és segíteni fog abban hogy rájöjjek h nincs okom arra h megfutamodjak.. ;) szerintem gondold át h mi miatt is félsz igazán miért is akarsz valójában mindig elmenekülni.. és ha rá jössz akkor próbáld meg másként felfogni a dolgot és akkor minden rendeben lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Abban is van valami, amit az utolsó mondott. Hogy (elsõsorban a családom elõtt) nem merem felvállalni, hogy felnõttem és van egy barátom! De nem ez az egyedüli ok. Nem tudom mitõl lehet ez velem, jó lenne rájönni!

Miért menekulnek a bunosok a filmekben Mexicoba?

Legjobb válasz: mert ott már nem kaphatja el öket az amerikai rendõrség szerintem :D

mert ott már nem kaphatja el öket az amerikai rendõrség szerintem :D
Mert egy nagyon korrupt hely tele bûnözõvel, úgyhogy el lehet vegyülni. Másrészt meg nincsenek annyira jóban az USAval mint Kanada, és mivel õk a másik határ ország, ezért csak oda tudnak menni. (mehetnének kubába is mondjuk, de mire odaért hajóval addig lekapcsolják, repülõ meg ugye nem játszik)
Azért, mert velük az USÁ-nak nincs kiadatási parancsa.
nem csak a filmekben de a valóságban is, egyszerû.. mert nincs más választásuk
Mert ott laki Salma Hayek..:-)

Miért menekülnek a férfiak a felelősség elöl?

Legjobb válasz: Mert a nõk általánosítanak.

Mert a nõk általánosítanak.
16! Csak elmondanám, hogy én eddig minden eddigi barátomnak mindent megadtam, odaadó voltam, mostam, fõztem, takarítottam rájuk, volt akit majdnem el is tartottam, na az olyan ment is a kukába! És tudod mit kaptam cserébe? Semmit! Egy szép szót, még egy köszönömöt sem! De az exszel meg másokkal meg tudtak csalni, mindent tûrtem, ha leugatták a fejemet, mert dühösek voltak másra, azt is! Én nyugtattam õket, hát mehetnek máshova... És még egymillió dolgot! De hozzá tenném, hogy ezek mind átlag pasik voltak, akkor a valódi bunk.ó mit csinálhat a barátnõjével??? Megaláztak, na arról ne is beszéljünk, és a többirõl!
Én inkább a kötöttségtõl menekülök, a felelõsséggel nincs bajom. Az jobban zavar, ha úgy érzem megfulladok valaki mellett.
és az a gond, hogy egyre jobban efelé tendál a jövõ pasija képe...
19! azt meg lehet beszélni, hogy ne legyetek együtt non-stop!
9-s voltam Nekem is így kényelmes, esküvõ nélkül, és mégis milyen érdekes, megvagyunk nélküle és meg is leszünk. Pedig én is szeretem magam mellett ezt a férfit, és az, hogy a te környezeted ezt tanúsítja akkor meg van a véleményem arról a társaságról. Nem minden pasi csak d_gni akar. Tudod, még anno volt egy idõsebb barátom, neki már javában több partnere volt mint nekem barátaim, és mégis képes voltál várni, és nem az élvezetet hajkurászni 10 hónapon keresztül. Õ ezzel felelõsséget vállalt rám, hogy igenis képes várni, mert szeret. Van több olyan ember a környezetemben akik most házasodnak össze, és a férfi kérte meg a nõ kezét, milyen érdekes... Valamint olyan személlyel is találkoztam ahol a nõ utasította vissza az egészet, ez is fura nem? Valamint örülök, hogy nem vagy matrica, de már az is tapadás ha egy nõ hozza szóba az esküvõt, ez nem a nõ dolga, attól még ugyanúgy élhettek együtt boldogan mint eddig egy papír meg két gyûrû nem fog változtatni semmin. Sõt lehet, hogy ez után még megromlik a kapcsolatotok. Bármilyen hihetetlen sokszor a nõk teszik azt a pasival amiért õ ilyenek. Valamint a nõk is ugyanolyanok mint a férfiak, egytõl származunk, ugyanazokkal a dolgokkal. Attól, hogy mi szülünk gyereket, õk meg csak élvezik a gyártását, az nem jelenti azt, hogy te sem élvezed a szexet. Valamint ha már egy komolyabb kapcsolatban (gondolom ha már szó volt az esküvõrõl) becsúszik egy baba, akkor egy rendes férfi (igen ebbõl is sok van) megteremti az anyagi hátteret a csöpségnek, plusz munkákat vállal stb. Tehát miért felelõtlen mindenki? Gondolj bele, te is megszülettél valahogy, akkor apád felelõtlen volt? A barátod is megszületett, az õ apja is valószínûleg felnevelte õt. És akkor most hadd ne jöjjek az egész családfáddal.
"Lányok ti miért azokra a férfiakra buktok akik menekülnek a felelõsség elöl?" naszoval ez a vita bumerángszerû.merhát kérem szépen mégiscsak ti választottátok ezeket a link fiúkat. amikor egy lány fejében már megfordul az hogy emelkedjen kettejük kapcsolata egy komolyabb szintre addigra már illene ismerni annyira a fiút hogy ki lehessen következtetni mire hajlandó ebben meg abban a helyzetben......ja vagy csak belezúgtatok a cuki pofijába és hozzáképzeltetek 5 tucat pozitív vonást ami mégsem igazolódott be? hát akkor én kérek elnézést hogy nem tolerálom a beteges naivitást
#18-s Ne haragudj, de tudod én igencsak szégyellném ezt a kijelentést. Már ne haragudj, nem lehet, hogy te rontottál el valamit, hogy ennyire ki tudtak használni? Meg kell mondani egy pasinak, egy pasi olyan amilyennek bevezeted. Vagy kitakarítasz magad után, vagy elmész dolgozni. Ha meg nem tetszik akkor ott az ajtó. Nem kell kinyalni egy pasinak sem a seggét, mert mint látom te javában ezt tetted. Ha ezt teszed elbízzak magukat pont úgy mint ahogyan a nõk is. Mindenfélnek ki van osztva a munka, vagy közösen oldják meg vagy külön külön de meg kell oldani. És nem hárulhat csak az egyikre. Ezért ezeket le kell szögezni még a legelején.
#23-s igazad van :)
lol :) És ha nem akarjuk elkötelezni magunkat 25-30 évesen? akkor mivan? Mivan ha nem akarunk megházasodni még meg gyereket meg babakocsit tologatni meg hasonlók? Akkor mivan? Én mondjuk leccarom ki mit gondol, úgy élem az életem ahogy nekem tetszik, és ha laza kapcsolatot akarok akkor az is lesz, és mert más nõk szerint úú ez milyen szõrnyû azt leccarom.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ha ne adj Isten lesz egy olyan nõ, aki mellett mégis elköteleznéd magad, de Õ mégse tervez veled hosszútávra, akkor emlékezz a szavaidra ;)
Mi is a felelõsség? Az, hogy nem akarja azt, amit te? :-)
Nem menekülnek, ha találnak egy olyan nõt, akiért érdemes elkötelezni magukat. :)
Mert önmegvalósítás és karrier az elsõ ebbe most nem fér bele se gyerek komoly kapcsolat, csak dugunk és kész ennyi, nem kell mindennap velelegyek hagyjon békén, heti 2 tali és kész ennyi fér bele.
A kérdező hozzászólása: Müller Pétertõl idéznék, ami összefoglalja a gondolataimat, olyan nõkrõl akik mindent megadnak a férfiaknak, és a férfiakról akik menekülnek a felelõsség elõl: , , Sok levelet kapok nõktõl: "Harcoltam érte, mindent megtettem, mégis elhagyott!" Ilyenkor megdöbbenek. Ennyire nem tudtok nõül? Ennyire naivak vagytok? Ennyire nem ismeritek a nõi harcmodort és a férfiakat? Mi gyengék vagyunk, és az Erõt keressük bennetek. A tartást, a méltóságot, a nehezen megkaphatóságot. Néha szinte az elérhetetlenséget. Azt, hogy ne kelljen felelõsséget vállalnunk értetek, sem érzelmileg, sem lelkileg - sehogy. Mert mi menekülünk a felelõsségtõl, s ha valaki a nyakunkba zuhan, annak finoman (vagy durván) lefejtjük a karjait magunkról, kibújunk az ölelésébõl - és kereket oldunk. Ellentétben a közfelfogással és az évezredes hazugsággal, mi a "gyengébb nemben" nem a gyengeséget keressük, hanem az erõt. Szeretünk uralkodni a nõkön. Jólesik, ha valaki szolgál minket és odaadó - de ha túlságosan is az, menekülünk tõle. Mi ahhoz vonzódunk, akit nem tudunk legyõzni, aki erõsebb, mint mi. Akitõl függünk. Akinek ki vagyunk szolgáltatva érzelmileg. Lehet, hogy ez nem normális, hanem egy gyermekkori "anyuka-függõség", de mégis ez a valóság. Felnõtt férfit nem igen találsz manapság. Az ugyanis nem menekül, nem árul el, nem hagy faképnél, hanem felelõsséget vállal érted. Ráülhetsz a tenyerére, és megtart téged. Nem esel le róla. S fõleg, nem hagy el. Érzelmi biztonságban csakis egy felnõtt (igaz) férfi oldalán lehetsz, de hol van ma ilyen? No, látod. Légy erõs, öntörvényû és szabad. Ne függj senkitõl - tõled függjenek, mert te vagy az erõsebb. Ha pedig nem: légy az!"
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos általánosságban beszélek (környezetemben is gyakori eset), mert tapasztalataim szerint, mikor komolyabbra fordulna a dolog a fiúk (nem férfiak) hanyatt homlok elmenekülnek, amíg kötetlenségrõl és ágybéli kalandokról van szó, addig semmi gond nincs, hiszen az semmivel sem jár, csak élvezetekkel. Aki rágalmazni mert, hogy én valakire is ráakaszkodnék, azt sajnálatos módon el kell, hogy keserítsem, mert pont én ellenzem a ráakaszkodást vagyis a matrica módot, ami levakarhatatlanságot feltételez. Szó se róla :) Az miért lenne ráakaszkodás, ha végre úgy érzem, hogy valakibe megtaláltam a társamat és én is feladom az elveimet, õ pedig képtelen rá, mert neki így kényelmes... én kérek elnézést!
#9-s-nek van igaza, pedig õ is nõ Gondoljatok már bele nem minden férfi emelget söröspoharat nem minden férfi olyan akikkel ti eddig találkoztatok, milyen érdekes, hogy az ilyen nõk miatt dilizik be a többség mint amilyenek ti is vagytok, én is nõ vagyok de mégse átkozom a férfiakat, nekem is van barátom aki dolgozik és igenis hazahozz a pénzt amit megkeresett, én is dolgozom rajtam is van felelõsség, ennyi. Mindketten a vállunkon cipelünk valamit Az amit ti gondoltok felelõsségnek az egy rohadt nagy hülyeség, attól, hogy kifogtátok a bunkó pasikat nem mindegyik ilyen.
A kérdező hozzászólása: Rátapintottam az igazságra?:)
mert a nõk csak átvernek, kihasználnak, megcsalnak, összetörik a szívedet
heh nekem csak punci kell
A kérdező hozzászólása: Szegény férfiak ... na ez az igazi általánosítás :)
Általában a nõk menekülnek elõle.
A kérdező hozzászólása: Pont ilyen válaszokra számítottam, amik a nõkre mutogatnak. Nem lehet olyan opció véletlenül, hogy azért féltek, mert például túl korainak találjátok az elkötelezõdést, vagy még szórakozni szeretnétek, vagy karriert építeni, esetleg könnyebb egy laza kapcsolatban élni, mint egy komolyban, amiben törõdnek veletek?:)
A nõk és a férfiak is menekülnek a felelõsség elöl. Viszont nem kell általánosítani, vannak mint két nemben olyanok akik igenis hajlandóak megtenni azt ami a kötelezettségük. Ez nem általánosítás, mivel nem mindenki ilyen, és kedves kérdezõ nem tapintottál rá a lényegre. L
Minden férfinak és nõnek is van ugyanolyan joga szórakozni, addig ameddig csak szeretné, egyszer úgyis eljön a pillanat amikor majd megunja. Valamint, én sem szeretnék esküvõt, akkor ez már is azt jelenti, hogy felelõtlen vagyok? Nem. Úgy ahogyan a férfiaknál sem. Sokszor az ilyen fajta nõk, gondolom amilyen te is vagy, hogy egyáltalán felmerült benned ez a kérdés, rámásznak a másik nemre és bekerítik teljesen, majd azok amikor egy kis szabadságra vágynak megpróbálnak a dolgok alól kibújni, nem azért mert felelõtlenek hanem azért mert túl sok dolog van rájuk hárítva. Gondolom te sem szereted, ha semmi esélyed nincs egy kis magányra, szabadságra. Ezt senki nem szereti.
"Pont ilyen válaszokra számítottam, amik a nõkre mutogatnak." Te meg a férfiakra mutogatsz. Akkor mennyivel is vagy különb az általánosítóknál??? Semmivel sem.
Elõzõ voltam :) L
Már nem azért de az adófizetés, ill. a törvények lehetõség szerinti betartása, az kötelesség. Ne keverjük össze a rabszolgasággal a felelõsséget. Rajtam bõven van felelõsség pl. a munkahelyen. 36 ffi
"mert a nõk csak átvernek, kihasználnak, megcsalnak, összetörik a szívedet" ugyanezt csináljátok ti is, pont az olyanokkal, akik normálisak
ja, és könnyebb a sörösüveget emelgetni, mint egy kávéra meghívni egy lányt, mert hogy " sokba " kerül...
A kérdező hozzászólása: utolsó, most a szívembõl szóltál :)
Te is csak ilyen elméleti hozzáértõ vagy?:D Gáz hogy így általánosítasz. Kíváncsi lennék hogy te mit tudsz nyújtani. Mert a kommentjeid alapján nem valami sok sütnivalód van.

A Lostban Kate és Sawyer miért menekülnek a törvény elől?

Legjobb válasz: Sawyer azért mert bûnözõ :D Kate meg azért mert felrobbantotta a házat benne a nevelõ apjával (késõbb kiderül h azvolt az igazi apja)

Sawyer azért mert bûnözõ :D Kate meg azért mert felrobbantotta a házat benne a nevelõ apjával (késõbb kiderül h azvolt az igazi apja)
Sawyer azért mert megölte azt az embert akit a szülei gyilkosának hitt.
A kérdező hozzászólása: Kösz! Ezekrõl mindig lemaradok.
A kérdező hozzászólása: Szóval az anyja eltitkolta, hogy a nevelõapja az igazi apja? Ennek mi értelme van?
Sawyer nem menekül.Gyilkos, csaló, szélhámos, de csak kevesen tudják róla.A büntetését meg leüli.

Miért menekülnek a tunéziaiak?

Elzavarták a régi vezet?ket nem? Akkor ünnepeljenek, majd írják ki a választásokat, és alakítsanak kormányt! Nem ezt kéne tenni?

Legjobb válasz: "Elzavarták a régi vezetõket nem?" - El. Ahogy az oroszok is megölték a cárt annak idején. A folytatást tudni... Az a baj, hogy még semmi sem biztos. Lehet, hogy az ellenzék egyedül akarja meglovagolni a sikert, de nem tudni, kijön ki gyõztesen.

"Elzavarták a régi vezetõket nem?" - El. Ahogy az oroszok is megölték a cárt annak idején. A folytatást tudni... Az a baj, hogy még semmi sem biztos. Lehet, hogy az ellenzék egyedül akarja meglovagolni a sikert, de nem tudni, kijön ki gyõztesen.
A kérdező hozzászólása: De ha nem tudják mi lesz, akkor miért nem várnak? Oroszország az más, ott hamar látszott, hogy kik kerülnek hatalomra. Itt meg nem értem, miért nem várják ki, amíg kiderül, hogy mi lesz. Elérték a céljukat, akkor válasszanak új vezetõket, ne meneküljenek!
"Elérték a céljukat, akkor válasszanak új vezetõket, ne meneküljenek!" - Gondolod, hogy ugyanazok menekülnek, akik eddig az utcákat járták? Azért egy forradalom nem ilyen egyszerûen zajlik.
"Miért menekülnek a tunéziaiak?" Hogyhogy menekülnek? Kivándorolnak? Ez nem újdonság, mindig is kivándoroltak. "Elzavarták a régi vezetõket nem?" Elzavarták, de ettõl a szegény országuk nem lesz gazdag, a képzetlen, jövõtlen lakosságnak nem lesz hirtelen jövõje, az elcseszett, korrupt társadalmuk nem fog hirtelen hatékonyabbá válni, az elrontott életük nem fog hirtelen fordulópontra jutni.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy sok minden nem változik, de akkor már eddig is eljöhettek volna. Miért nem tették?
ma 20:53 Egy moziból sem tud mindenki egyszerre kijönni az elõadás végén. Akkor szerinted egy ország ki tud ürülni egy nap alatt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, de pár hónapja még nem jöttek ennyien, akkor miért pont akkor indultak be, amikor remény gyúlt a változásra? Romániába pl. a forradalom kitörése után sokan inkább visszaindultak, hogy most már jobb lesz nekik!
"Romániába pl. a forradalom kitörése után sokan inkább visszaindultak" Az lehet, de 1990 óta kb. 2, 5 millió román vándorolt ki, egész Európában mindenhol románok pucolják már rég a vécéket és szedik a gyümölcsöt nyáron.
Túlságosan le akarod egyszerûsíteni ezt a témát. Szerintem ezt nem tudod a sajtón keresztül megérteni, átérezni (se én, se más). Hacsak nem éljük át mi is egyszer azt, ami felé jó úton halad az ország szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!