Találatok a következő kifejezésre: Miért meleg ember (43 db)

Ha a testhőmérséklete egy embernek 36C°, akkor miért meleg neki, és miért izzad a 30-36C° -os melegben?

Legjobb válasz: Mert ami keletkezett hõ azt nem tudja a környezete felé leadni, így könnyen túlmelegedhet a szervezet. De az se mindegy hogy mekkora páratartalmú az a 30-36 fokos levegõ. Minél párásabb annál rosszabb. A szárazabb forró levegõt könnyebb elviselni.

Mert ami keletkezett hõ azt nem tudja a környezete felé leadni, így könnyen túlmelegedhet a szervezet. De az se mindegy hogy mekkora páratartalmú az a 30-36 fokos levegõ. Minél párásabb annál rosszabb. A szárazabb forró levegõt könnyebb elviselni.

Miért van az, hogy a sok homofób azt hiszi, hogy a bi és meleg emberek saját maguk választották/ők akarták, hogy olyan beállítottságúak legyenek, amilyenek lettek?

Én is bi srác vagyok, és rohadtul nem kértem, nem is akartam, hogy ilyen beállítottságú legyek amilyen vagyok. Ja és ilyenkor jönnek a jó tanácsukkal: nyomjuk el ezt az oldalunkat és felejtsük el a fiúkat és az irántuk érzett dolgokat... Csakhogy így születtünk, genetikailag van belénk kódolva, akkor hogyan tehetnénk? Ez olyan, mintha egy hetero srácnak vagy csajnak mondanám, hogy jó akkor ezentúl ne érezzenek a csajok vagy pasik iránt semmit. Menne nektek? NEM, rohadtul nem, mert ez nem így megy!

Legjobb válasz: Megmondom neked miért. És akkor ezzel a témát lezárhatjuk, mert 1000 ilyen kérdés van,feleslegesen. Mindenki nagyívben tesz arra, hogy te homokos, bisex,vagy hetero vagy, mert tényleg a kutyát nem érdekli. De nem kell az állampolgárok pénzén felvonulni rózsaszín kamionon Pesten, amit mellesleg egy kisgyerek is láthat. És akkor utána meg megy a sírás, hogy õket nem fogadják el az emberek. Hát így akarjátok elfogadtatni magatokat? Hogy felvonultok és ott hastáncoltok meg nem tudom miket csináltok? Már ne haragudj, de ha ilyet látok én is azt mondom hogy pusztuljon el az összes homokos. Pedig nekem nincsen bajom velük. Nem érdekelnek, teszek rá de ne más pénzén csinálják a fesztivált. Aztán most lehet pontozni, ha fáj az igazság...

Megmondom neked miért. És akkor ezzel a témát lezárhatjuk, mert 1000 ilyen kérdés van, feleslegesen. Mindenki nagyívben tesz arra, hogy te homokos, bisex, vagy hetero vagy, mert tényleg a kutyát nem érdekli. De nem kell az állampolgárok pénzén felvonulni rózsaszín kamionon Pesten, amit mellesleg egy kisgyerek is láthat. És akkor utána meg megy a sírás, hogy õket nem fogadják el az emberek. Hát így akarjátok elfogadtatni magatokat? Hogy felvonultok és ott hastáncoltok meg nem tudom miket csináltok? Már ne haragudj, de ha ilyet látok én is azt mondom hogy pusztuljon el az összes homokos. Pedig nekem nincsen bajom velük. Nem érdekelnek, teszek rá de ne más pénzén csinálják a fesztivált. Aztán most lehet pontozni, ha fáj az igazság...
Egyébként sokakat rohadtul nem érdekelne, hogy ki, mit mûvel a 4 fal között, nektek kéne leszokni a nagy mellveregetésrõl és a nyápickodásról..
Nekem nincs bajom a melegekkel, viszont a melegfelvonulásokon ledobnék pár napalmot, otthon buzuljanak, de ne reklámozzák, senkit sem érdekel. Egyébként érdekes, hogy a leszbiket viszont mindenki elfogadja:D
egy tudós (most nem jut eszembe a neve) bebizonyította hogy a melegek nagyobb része nem biológiailag meleg tehát "kinevelhetõ" szóval igenis van választás.
Tudatlanság. Bár nem értem te miért várod, hogy toleráljanak, ha te sem tolerálsz másokat.
Megerõsítem hogy a melegek is utálják a bu zikat, mert miattuk van a rossz megítélés. Érdekes, nekem eszembe se jut felvonulni, sõt megölném az összes felvonulót, rózsaszínbe járkáló feminim bu-zit. Nem tehetek róla, hogy meleg vagyok, és nem tudok rajta változtatni, viszont nem hangoztatom magamról, páromhoz még csak közel se megyek utcán és férfias férfinak tartom magamat, és páromat is.
Igazad van de sajna hiába van igazad, a világot nem tudod megváltoztatni. Ugyanúgy nem fogadják el a feketéket és senki mást sem aki kicsit is különbözik. De azért te se csak a rosszat lásd mert nagyon sok embert nem zavar ha valaki ilyen vagy olyan beállítottságú. Akit meg zavar azzal te ne foglalkozz. Semmi köze hozzá hogy, hogy élsz.
Tudományosan bizonyított, hogy a homoszexualitás kialakulása mögött, legnagyobb százalékban kisgyermekkorban fõleg a családban szerzett lelki sérülések vannak. Pl. nemi erõszak vagy a megfelelõ apa-kép hiánya, így megfelelõ férfi-mintával azonosulás lehetetlensége vagy brutális és fiára nem figyelõ apa vagy férfias anya... Errõl írás pl: http://www.narth.com/docs/fathers-hun.html. Persze ezzel én is azt állítom, hogy a homoszexualitás nem az ember döntése (leszámítva azt, aki divatból teszi), hiszen a családi problémákat nem akarja, de ezek a lelki sérülések gyógyíthatók. Javaslom még: Don Schmierer: Megelõzés!, Új Remény Alapítvány, Debrecen - részletes esetleírásokkal, szülõi viselkedések hatásának elemzésével. Más kérdés, hogy van egy másik tudós-réteg, aki ezt tagadja, és nekik erõsebb a hangjuk. Hiszen könnyebb azt erõsíteni, hogy "homokosnak születtél, fogadd el így magad", mint a lelki sebeket gyógyítani!
A kérdező hozzászólása: 18:35 hol írtam én, hogy nem tolerálok másokat? 18:39/1. ha ez igaz, nagy örömmel látnék róla valami írást, mert lehet sokakon nagyban segítene. 18:39/2. és 18:43 na igen itt jön a következõ dolog: sokan (mint ahogy ti is) egy csoportba soroljátok õket. Pedig igenis két csoportjuk van: a melegek és a b*zik! Az elõbbiek normális életet élnek a párjukkal, nem hangsúlyozzák ki, hogy õk melegek, sokról nem is lehet megmondani kívülállóként, hogy az. Az utóbbiak pedig azok, akik felvonulásokra járnak, és akik kihangsúlyozzák, hogy õk b*zik, és miattuk van többnyire ez a megítélés, és õk azok akik akárhol akárkivel összefekszenek mint a k*rvák. És a melegek is utálják az ilyen b*zikat...
A kérdező hozzászólása: Ja még amit lehagytam: 18:35 nagyon sokan vannak azok, akik nem teregetik ki, mit mûvelnek a négy fal között, sõt õk azok akik sokkal többen vannak, garantálom, hogy 10-90% az õ javukra, ha nem több, mégis ez a 10% alapján ítélik meg az összeset... 18:43 személy szerint én is utálom azokat, akik felvonulnak, mert õk tényleg csak az emberiség szégyenei... de õk is csak egy töredéke (pár %-a) azoknak, akiket ez a töredék miatt elítél mindenki :S

Miért meleg az ember vére?

Legjobb válasz: azért, amiért az egész testünk meleg. a táplálék gyakorlatilag tüzelõanyag, amelybõl hõenergiát is termel a testünk. oxigén be - a tüzelõanyag elég - eredmény: égéstermék (szén-dioxid és salak) valamint energia. ez azért jó, mert így van belsõ fûtõrendszerünk, és nem kell külsõ segítséget (nap) igénybe venni. ezért nem lassulunk be sötétben, télen, mint pl a hüllõk. viszont cserébe ehhez nekünk több energiafelvételre van szükségünk.

azért, amiért az egész testünk meleg. a táplálék gyakorlatilag tüzelõanyag, amelybõl hõenergiát is termel a testünk. oxigén be - a tüzelõanyag elég - eredmény: égéstermék (szén-dioxid és salak) valamint energia. ez azért jó, mert így van belsõ fûtõrendszerünk, és nem kell külsõ segítséget (nap) igénybe venni. ezért nem lassulunk be sötétben, télen, mint pl a hüllõk. viszont cserébe ehhez nekünk több energiafelvételre van szükségünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Manapság miért ennyire tudatlanok az emberek, miért meleg az aki szereti a prosztata masszázst?

Miért terjedt vajon el ez a sztereotípia? A prosztata ingerlése többszörösére fokozza a férfi orgazmusát.A HETERO férfi orgazmusát is. Ezt vajon miért nem tudják sokan.Miért terjedt el az hogy aki ezt szereti, vagy akinek a gondolat is akár felmerül hogy bizony az jó, akkor rögtön biszex, búza, vagy látens búza. Ezt miért nem lehet felfogni?A dolog már csak azért is bosszantó, mert ha a nõ ennek tudatában prosztata masszázsban részesíti vagy részesíteni a párját, akkor egyrészt annak a pasinak akinek még nem volt benne része, azonnal az a reakciója hogy "nem vagyok én meleg, hogy képzeled" aki meg esetleg hagyja és rájön hogy tényleg jó, szalad ide hogy "úr isten megujjazott a bnõm, és élveztem, most akkor meleg vagyok?" ti meg tudatlanul közlitek vele hogy igen az vagy (tisztelet a kívételnek, de hát kinek nem inge nem illik felvenni). Szóval valaki elmagyarázná nekem hogy mi ez az idióta sztereotípia és miért alakult ez ki?

Legjobb válasz: Én csak mosolygok ezeken az ítéleteken. :) A legtöbben ráadásul úgy tépik a szájukat, hogy még nem is próbálták. Attól, hogy egyesek nem tudják mi a jó és nem tapasztalták, mások még élvezhetik. Ennyi és pont :) 27L

Én csak mosolygok ezeken az ítéleteken. :) A legtöbben ráadásul úgy tépik a szájukat, hogy még nem is próbálták. Attól, hogy egyesek nem tudják mi a jó és nem tapasztalták, mások még élvezhetik. Ennyi és pont :) 27L
Teljesen egyetértek a "manapság" szó kivételével. Ugyanis korábban rosszabb volt. Korábban még az a szemlélet is jellemzõ volt sok helyen, hogy a szopás csak és kizárólag a mocskos k**vákra jellemzõ - ráadásul mindez férfi körökben volt általános vélemény. Egyébként a sztereotípia alapja, hogy a melegek szexuális életének velejárója a végbél használata, ebbõl pedig valamiféle triviális asszociációval következik, hogy az a férfi, aki számára élvezetet jelent az ilyen jellegû tevékenység, az biztosan látens b**zi. Azt nem fogják fel ezek a szerencsétlenek, hogy a melegek azért így csinálják, mert nekik nincs más, nem pedig azért, mert melegek. Szegényeknek nem jut el az agyukig, hogy az az ember baromira nem vágyik arra, hogy ezt egy férfi csinálja vele, hanem a heteroszexuális életvitelébe hoz más jellegû dolgokat. Hogy az ilyen homofób kreténség milyen méreteket ölt, azzal akkor szembesültem igazán, amikor egy rokonom említette, hogy a gyerekei óvodájában botrányt vert egy apuka, mivel a kisfia és annak egy cimborája ölelgették egymást barátilag. A fater ebbõl hatalmas hisztit vert, mondván az óvodában mindenféle liberális seggarcok vannak, akik a "modern divat" okán b**zit nevelnek az õ fiából, és õ azonnal elhozza onnan minden gyerekét. Azóta már olyan apukákról is hallottam, akik nem ölelik vagy puszilják meg a fiukat, nehogy aztán b**zi legyen a gyerek. Persze, hogy nekik van a leghatározottabb véleményük arról, milyen káros lenne, ha mondjuk két meleg gyereket nevelne, de a saját idiótaságukat belátni sem hajlandóak...
Én azt nem értem miért kell foglalkozni a másik életével?
A valóságban senki sem foglalkozik ilyenekkel, csak itt a fórumokon ilyen nagyszájú mindenki. Ha valaki szereti, hát szereti, kinek árt vele? Ettõl még senki sem lesz homár. Ez olyan mint a szõrtelenítés.Ha tetszik ha nem, terjed a férfiak körében is, mégis sokan b..ziznak miatta, de csak itt a neten. A valóságban senkit sem érdekel a dolog.
Ismerõs. Én azt olvastam magadnak nem tudod jól. Egyszer ki is írtam ide, hogy ki segítene. Egybõl lemelegeztek. Pedig csak ki szeretném próbálni és lehetõleg nem egy olyan haverral aki tovább adhatja...
A kérdező hozzászólása: Na csak pont hogy ez a baj, hogy ez pl pont egy olyan téma amirõl az ember nem szívesen ül le beszélni a barátjával, szüleivel, testvérével. Ezért jön egy anonim oldalra segítséget, tanácsot kérni.Erre ugyan választ kap, csak a legritkább esetben kap a kérdésére normális, értelmes választ.Ha kap is, az meg már eltörpül a sok /bocsánat a kifejezésért/ idióta válasza mellet.Csak hogy abba senki bele sem gondol, hogy az ilyen válaszoktól egy világ omlik össze abban aki aggódva teszi fel a kérdést, vagy épp fel sem teszi csak a hasonló kérdések válaszait nézi meg.Arról nem is beszélve hogy agár tragikus következmény is lehet. Szóval fiuk, férfiak ha egyszer ide tévedtek a kétségeitekkel: Nem, nem vagytok se biszexek sem melegek akkor ha jól esik az ha a barátnõtök akár az ujjával, akár egy játékszerrel a prosztatátokat maszírozza és az nektek jól esik!!!!!!

Ha valaki tiszta szívű, szeretetteljes és segítőkész hívő, de egyben meleg ember is, öt miért veti meg a Biblia?

A Biblia azt írja hogy "mocskos" és "tisztátalan" aki meleg, s hogy "Halállal lakoljon", de kérdem én, kinek mi köze van ahhoz hogy ki mit csinál magánéleti ügyeiben? Ennyi er?vel vessük meg azokat az embereket akik rendszeresen néznek drámákat, mert ott (csak mint felszín, illetve tartalom kiemelés segít?) embereket gyilkolnak le sokszor stb...

Legjobb válasz: Hello! Nos, ajánlom errõl egy tapasztalt lelkész alábbi írását: http://igemorzsa.hu/vitatott_temak/sexual/homoszexual/homosz..

Hello! Nos, ajánlom errõl egy tapasztalt lelkész alábbi írását: http://igemorzsa.hu/vitatott_temak/sexual/homoszexual/homosz..
"Ha a homoszexualitás is egy genetikai változás eredményeként jelent meg az emberek között, akkor ez is csak egy deformációra utaló bizonyíték, és nem több." A majomból emberré válás is egy genetikai változás. Igaz, bizonyos esetekben itt is megállja a helyét a deformitás jelzõ. És nem a melegekre gondolok.
Persze egy vallásos nem igazán hiszi el, hogy a majomtól származik, ez esetben pedig a genetika is csak fikció lehet számára, tehát az egész vallás-genetika dolog nem is tudom, hogy hogy jön a képbe. Vagy Isten megteremtette az embert és a genetikát? Nemár! Vajon a vallásos emberek elítélik és bûnösnek tartják a homoszexuális állatokat is? Õket is kezelni kellene meg megtéríteni? Ezt azért megnézném! Elég vicces látvány lehet!
Ha valakine ilyen hajlama van, az önmagában nem probléma, csak ha vágyainak eleget téve sexualitást gyakorol vele egy nemû iránt.
idézet 2. rész: "M.: A homoszexualitás kialakulására adott genetikai magyarázat elfogadható? Cs. V.: Én elképzelhetõnek tartom, de minden genetikai magyarázathoz hozzá kell tenni, hogy ezek árnyalt lehetõségek. Nagyon kevés esetben mondhatjuk, hogy egy bizonyos gén egy bizonyos tulajdonságot hoz létre. Intelligenciánál, szexuális viselkedésnél, érzelmeknél, szociális viselkedésnél a gének csak bizonyos hajlandóságot, késztetést jelentenek. M.: Az állatvilágban miért nem fordulhat elõ olyan faj, ahol a hímek száma lényegesen magasabb a nõstényeknél, s ezzel a homoszexualitás kialakulásának kedveznek? Cs. V.: Mert nincs olyan szociális szerkezet. A hímek túlsúlyára a csoportélet miatt van igény. Sõt az ellenkezõje jellemzõ, hogy a hímek sokkal kevesebben vannak. Minden fajnál a nõsténypopuláció határozza meg a szaporodási kapacitást. A poligám fajoknál nincs az összes hímre szükség. A paradicsommadaraknál a hímeknek kb. egy százaléka marad életben, mert a ragadozók elviszik a többit. A monogámia azért alakult ki, mert egyes fajoknál az ivadék felneveléséhez nem elegendõ egyedül az anya. M.: Leszögezhetjük, hogy amit homoszexualitásként értelmezünk az állatok viselkedésében, az lényegében nem az? Cs. V.: Ezt ennyire egyértelmûen nem mondanám. Egyelõre még nincs ebben a kérdésben konszenzus. Van egy csomó olyan jelenség, amit lehetne annak értelmezni. A kérdés az, hogy van-e értelme a kérdésnek. Miután pontosan tudjuk, hogy az emberi homoszexualitásnak mi a funkciója, miért jelent meg, hogy jelent meg, értelmetlen lenne ugyanezt kivetíteni az állatvilágra, és azt mondani, hogy azoknak is van egy nagy, konstruált, bonyolult szexuális élete. Amit mégis megfigyelnek, azoknak a legkülönbözõbb jelentése lehet. Az egyik állatkertben megfigyeltek két strucckakast, akik állandóan egymás közelében voltak és párosodáshoz hasonló mozdulatokat végeztek. Ragaszkodhat valaki ahhoz, hogy ha két azonos nemû állat párzik egymással, akkor az homoszexualitás, de hol van ebbõl az érzelmi tartalom? Ez a madár el volt különítve a többiektõl, a kritikus periódusban nem látott nõstényt, van egy rendkívül intenzív szexuális késztetése, és most itt van valaki, akin kiélheti. De mi köze ennek a homoszexualitáshoz? Egy reprodukciós mintázat néhány elemét csinálja. Én foglalkoztam paradicsomhalakkal. Ennek a halfajtának a hímje habfészket rak, és amikor elkészül, akkor egy nagyon bonyolult udvarlási folyamat végén a hím átfordítja a nõstényt és egyidejûleg kibocsátják az ikrát és a spermát. Egyszer, amikor még csak a hímek voltak az akváriumban, azt láttam, hogy az egyik teljesen egyedül, a nõstény jelenléte nélkül elvégzi az összes udvarló mozgást, még az átfordulást is, mintha ott lenne egy fantomnõstény. Ezt is el lehetne nevezni önkielégítésnek, csak éppen semmi értelme. Az embernél az önkielégítés is egy konstrukció, hiszen közben önmagának felépít egy fantáziavilágot. Ezt nem lehet átvetíteni az állatokra. Nagyon ellene vagyok annak, hogy a barátság, a szexualitás, a szocialitás különbözõ formái kapcsán megszokott emberi fogalmakat alkalmazzuk az állatok esetében, mert nincsenek meg az alapjai. Az ember egy csomó tulajdonságban teljesen különbözik az állatoktól. Például abban, hogy a szexualitása sokkal bonyolultabb. Hármas funkciójú és konstruált, tehát vannak benne rituális elemek, és ebben az egyedek és a kultúrák különböznek egymástól. Ez az állatokra nem jellemzõ. Minden faj egyformán csinálja, mert neki az a fontos, hogy minél gyorsabban meglegyen az utód. Az embernél ennek más szerepe van. Létezik olyan nézet, amely azt vallja, hogy ha az állatokban valamit megtalálunk, akkor abból mindenféle messzemenõ következtetést lehet levonni. Én pont ellenkezõjét gondolom. Azt kell keresnünk, ami az állatokban nincs meg, mert az az emberre jellemzõ, az a fontos, az az emberspecifikus. A mi csoportjainknak identitása van. Az állatnak nincs. Az állat ahhoz csatlakozik, akiket ismer. Mi csatlakozhatunk egy csoporthoz úgy, hogy fogalmunk sincs, kik a tagjai. Egy csomó emberspecifikus tulajdonság van. Inkább ezeket kéne körüljárni, és megvizsgálni, hogy miért és hogyan alakultak ki, mi a feladatuk a biológiában, a kultúrában. A homoszexualitásnak biológiailag is és kulturálisan is indokolható a funkciója. Ha van egy férfifölösleg és van a homoszexualitás, ami gátolja az agressziót, bizonyos értelemben visszafogja a populáció növekedését, akkor ez nagyon fontos tényezõ, és el kell fogadni. M.: A homoszexualitás népességnövekedést szabályzó szerepébõl az is következik, hogyha valahol túlnépesedés történik, akkor megnõ a homoszexuálisok száma? Cs. V.: Nem tudok róla, hogy erre volna adat. Amit a szociobiológusok tárgyalnak, az a csoporttársadalmakban meglévõ férfifölösleg és ennek a belsõ konfliktusait csökkentõ viselkedés. Az nagyon nehezen megválaszolható kérdés, hogy egy modern társadalomban mi történik. Az ember több millió évig kis csoportokban élt, és az egész biológiai természete ennek megfelelõen alakult. A megatársadalom nagyon rövid múltra tekinthet vissza, nem lehet megjósolni, hogy ezek a régi viselkedési formák mit jelentenek és miként változnak az új környezetben. A homoszexualitáshoz való viszony kultúrafüggõ dolog. Vannak kultúrák, ahol a homoszexualitás elfogadott, a mi kultúránkban nem az. Ezt a kultúrát sok egyéb ok miatt sem szeretjük, de a kultúrák nem állandóak, lehet rajtuk változtatni. A keresztény ideológia a pásztortársadalmak ideológiája, ahol a népszaporulat nagyon fontos tényezõ volt. A Biblia Onánt azért ítéli el, mert tettével nem a szaporodást szolgálta. Ebben a környezetben keletkezett a homoszexualitást elítélõ világnézet. Ma, amikor a populáció növekedését kellene megállítani, már nevetséges és értelmét vesztette ez a filozófia, de a tradíciókat nagyon nehéz megváltoztatni. M.: A társadalmi hozzáállástól függõen változhat a homoszexuálisok száma? Cs. V.: Ez bizonyos mértékig populációgenetikai adottság. Nincs száz százalékig bebizonyítva, de nagyon valószínû. A társadalmi környezet inkább a rejtett vagy nyílt homoszexualitás arányát változtatja. Nem hiszek abban, hogy ezt indukálni lehet. El lehet képzelni, hogy egy biszexuálist a környezeti hatások a homo- vagy a heteroszexualitás felé terelnek, de van egy stabil százalék, aki homoszexuális attitûddel születik, és egy stabil százalék, aki nem. Rendkívül primitív elképzelés, ha valaki azt hiszi, hogy egy szexuálisan szabadabb társadalomban valakit csupán azzal meg lehet változtatni, hogy ezekrõl a dolgokról nyíltan beszélnek. Aki ilyeneket mond, annak halvány fogalma sincs az egészrõl. Láner László Kapcsolódó anyagok: Bruce Bagemihl könyvének ismertetése az állatok közti homoszexuális viselkedésrõl és irányultságról Homoszexualitás állatoknál – ami nem okoz hátrányt, fennmaradhat a törzsfejlõdés során (Népszabadság, 2000. júl. 8.) Puszta gyönyörûségbõl (Mások, 1999/12.) Homoszexualitás az állatvilágban – Az állatok sem mások (Mások, 2002/2.) A könyv elsõ és második kiadásának ismertetõje az Amazon.com oldalán A viselkedés csatornái (Szexualitás és kultúra, Csányi Vilmos cikke – Élet és Tudomány, 1999/17. sz.) Leszbikus makákók és Darwin (Pride.hu, 2003. febr. 18.) Állatkerti séta – másképp (Korridor – TV2 – Pride.hu, 2003. május 27.) Homoszexualitás az állatvilágban – jár-e elõnnyel? (National Geographic Magyarország, 2004. július 26.) Hírek az állatvilágban tapasztalt homoszexualitásról (gyûjtemény az egyes konkrét tudósításokról)
A kérdésre: Valóban nem tehet róla hogy a melegség megkörnyékezi az életét. Isten csak akkor (a végítéletkor) mondja ki rá az ítéletet, ha már számtalanszor kéri, hogy hallgasson rá, bízzon benne és Õ megsegíti. Egészen addig szeretettel fogadja, bármilyen szennybõl is jön. Az Ige alapján ugyanannyira szereti Isten azt aki 20 év homo élettársi kapcsolatból jön hozzá, mint aki 2 év után jön. Neki mindegy csak jönnének már...
H.H., mondd, miért nem mondja akkor neki Isten: - Legyél heteró. És lõn, és Isten látja (meg a meleg is), hogy ez jó. Nem lenne ez egyszerûbb egy mindenhatónak?
Srapnel-nek "hogy meg tudnád-e tenni a változtatást pusztán azért, mert valaki más ezt akarja tõled. " Ha Istent kiveszed a képletbõl, és marad csak az ember, akkor igazad van és a kutyából nem lesz szalonna állítás is igaz. Ellenben ha visszarakjuk a képletbe Istent, akkor van egy jó hírem neked, van egy könyv a Biblia, amely Isten beszédét tartalmazza és ez a beszéd élõ és ható, és képes arra hogy visszaállítsa a harmóniát benned, hogy olyannak lásson amilyennek eltervezett. De ehhez kell hogy eljuss egy olyan pontra, hogy kapitulálsz Isten elõtt, vagyis feltétel nélkül feladod magadat, megalázod magad elõtte és leborulsz eléje és azt mondod neki: -Uram! Leteszem a szívemet eléd, formálj át, és változtass meg! Mutasd meg az utat merre menjek, mert látom hogy az én útjaimból, az én döntéseimbõl semmi jó nem származik. Ekkor Isten elkezd munkálkodni a bensõdben és új szívet teremt neked amelyet betölt a jelenlétével. Megszabadít a kötelékeidbõl, nem csak a szexuális megkötözöttségektõl hanem minden területen megújít. Szabaddá tesz. Nem az a szabadság ha azt teszed amit a vágyaid diktálnak, és kiéled õket. Mert akkor olyan vagy mint egy kutyának a farka amit csóvál. A fej a vágyaid, és te követed a testet mint farok, az irányításba nem tudsz beleszólni. Igazán szabad akkor vagy ha fej vagy, és te irányítod hogy merre menj. Nézd, azt mondják Isten kirekesztõ? -ha úgy vesszük igen, de valójában meghagyja neked a döntést, és a végén te leszel az aki kirekeszti magát az Õ jelenlétébõl. Ezért Õt nem kérheted számon.
A lényeg pont az, hogy Isten nem vallásos agymosást használ, hanem a Legyen... szavával változtatja meg a bensõdet, HA KÉRED TÕLE. Mondhatni meggyógyít, mert Õ ezt betegségnek ítéli. Azért nem mondja, hogy: Legyen minden homo heterová. És látja Isten hogy ez jó. Mert adta mindenkinek a szabad akaratot. Meg van a megoldás, megvan a módszer, de mint jó szülõ nem viszi rá a lélek hogy rád kényszerítse. Ellenben ha kéred tõle habozás nélkül segít!!!
Öregem, ha én mondjuk 20 centivel magasabb, vagy alacsonyabb szeretnék lenni, azt sem tudom megtenni, pusztán azért, mert akarom...
Te nem, de Isten igen.
Hány olyan dokumentált esetet tudsz mutatni, amelyben valaki 20 centit nõtt (felnõtt korában), csak azért mert Isten akarta?
@ Srapnel: Ne haragudj, de szerintem nagyon nem jók a párhuzamaid. Nem írom le külön-külön, hogy miért, annyira nem vagyok idõmilliomos. Viszont a "szakmabeliekkel" kapcsolatban mindenképp kiemelendõ, hogy nincsenek cáfolhatatlan kutatási eredmények; Czeizel és társai az egyik oldalt képviselik, mások pedig a másikat. Az 1. válaszoló linkjébõl idézem a vonatkozó 3. részt, mert úgy tûnik, nem olvastad el: "A genetikai adottságra vonatkozó értelmezés, amit napjainkban olyan sokszor lehet hallani, éppen az alapállítását illetõen ingatag, noha az érintettek mindig teljes bizonyossággal hangoztatják. A homoszexuális beállítottság genetikai meghatározottsága ugyanis nem bizonyított egyértelmûen a tudomány részérõl. A homoszexuális szervezetek a bizonytalan, nem eléggé letisztult tudományos eredmények ellenére mégis annyira megfellebbezhetetlenül próbálják képviselni, hogy természetes genetikai hajlamról van szó, hogy végül már maguk is elhiszik, és az õket hallgató emberek is teljesen magától értetõdõ tényként kezdik elkönyvelni. A pszichikai tömeghatás ugyanis óriási erõvel bír: ezért ha valamit sokan és nagyon magabiztosan állítanak, végül elhiszik az emberek, és megváltoztatja felfogásukat, sõt az életvitelüket is, még akkor is, ha nincs valóság a dolog mögött. Mindenki tudja, hogy a rákos sejtek is genetikai elváltozások eredményei, ezekben az esetekben mégsem beszélünk természetességrõl, hanem egy deformációs változásról. Ha a homoszexualitás is egy genetikai változás eredményeként jelent meg az emberek között, akkor ez is csak egy deformációra utaló bizonyíték, és nem több. A genetikai tudományra való hivatkozás a homoszexuálisok esetében minden esetben a ködösítés szándékával történik, ilymódon akarnak tudományosnak tûnõ alapot teremteni a homoszexuálitás létjogosultságához. További baj forrását képezi az, hogy korunkat a genetikai tudomány túlértékelése jellemzi. Miközben még viszonylag csak egy friss tudományágról van szó, az emberek azonban szinte a bûvöletében élnek. Még ha konkrét bizonyítékokkal szolgálni tudnának is az egyes kutatók, akkor sem lenne ez meggyõzõ bizonyítéka annak, hogy a homoszexualitás egy természetes és alternatív szexuális irányultságot jelent az emberek között. Vagyis nem azt igazolják a kutatások, hogy alapvetõen egy harmadik embertípusként van jelen a homoszexuális ember, hanem csak az bizonyítható többé-kevésbé, hogy a megváltozott személyiségû emberek, nemzedékeken keresztül már örökletes jegyként adják tovább a saját deformációjukat az utódaikba. Ma már annyira elterjedt a homoszexualitás, hogy egy újabb generációnál esetleg ténylegesen megjelenhet örökletesen is a genetikai hajlam. Ez a jelenség más területen is nyomon követhetõ. Az alkoholizmusra vonatkozóan is megállapították, hogy amennyiben több nemzedékben voltak alkoholisták egy család tagjai, akkor megjelenhet az öröklött fogékonyság az alkoholizmusra az utódokban is. Ez a kilátás annál tragikusabb képet vetít elénk a jövõre nézve, ha ma már tényleg van genetikai hajlam is - legalábbis egyeseknél - a homoszexualitásra. Viszont az a jó, hogy amennyiben valóban beszélhetünk öröklõdésrõl, akkor csak a hajlam átöröklõdésérõl lehet szó, és nem többrõl, a hajlam viszont még nem egy változhatatlan fix állapot, hiszen az még befolyásolható, és megváltoztatható. A nevelés, a társadalmi hatások, és az egyén szabad akaratából történõ választás minden esetben nagyobb hatású tényezõk a személyiség alakulásában, mint a genetikai beállítottság. Felszabadító és bátorító, hogy az ember számára határtalan lehetõségek állnak rendelkezésre a megváltozásra, a hozzáalakulásra ahhoz az eszményhez, amelyet értelmével, lelkiismeretével, saját szabad választásával magáévá tesz. A Biblia tanítása a megtéréssel kapcsolatosan is ezt az Isten által biztosított és támogatott változásra való lehetõséget képviseli. Isten képes új szívet teremteni az emberben, aminek hatására “a régiek elmúltak, és imé újjá lett minden” (II. Kor. 5, 17/b.). Ebben az isteni folyamatban semmit sem számít, hogy ki milyen hajlamot örökölt át az õseitõl. Születhet valaki homoszexuális hajlammal, mint ahogy másokra inkább az erõszakosság vagy más egyéb bûnös hajlamok jellemzõk. Ez a születésbeli örökség azonban senkinek sem ad felmentést arra, hogy a hajlamai miatt a bûnt válassza, és kiélje ezeket a bûnös vágyait. Amikor valaki úgy születik, hogy hajlamos a dühre, a haragra, akkor talán azt tartjuk helyesnek, hogy nyugodtan élje ki ezeket az indulatait? Persze, hogy nem! Ugyanez igaz a homoszexualitásra is. Aki ilyen hajlamot fedez fel magában, annak Isten teremtõi rendje értelmében mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ettõl a bûnös hajlamtól megszabaduljon és meggyógyuljon. Amennyiben a Szentírás intelmeit komolyan vesszük, úgy a homoszexualitás esetében az egyetlen etikus megoldásnak a homoerotikus vágyak kielégítésérõl való lemondás jöhet számításba." Kutatási eredmények pedig találhatók a neten is pro és kontra, tehát attól sem leszünk okosabbak, ha bemásolgatjuk a linkeket. Üdv. :)
Röviden. Az egész ószövetség, de fõleg a pentateuch törvényei és parancsai a zsidó nép megmaradását és gyarapodását célozzák. A homoszexualitás mennyiben szolgálja egy nép gyarapodását?
Az csak egy könyv.
A kereszténység egy intruzív vallás, magyarul "szereti" a hívõk életének minden aspektusát kontrollálni. Az meg, hogy olyanért büntetne, amirõl az adott egyén nem tehet... Az egész hitvilág errõl szól: bûnösnek és gyarlónak születsz (mert csak), aztán ha mindent jól csinálsz, akkor még esetleg kijöhetsz ebbõl. De akkor nincs színes ruha, nincs bármiben hívés, nincs buzulás.
A Biblia a meleg szexet nevezi utálatosságnak. Függetlenül attól, hogy szerencsétlen ember önkéntelenül szenved-e ilyen hajlamtól. Mást ehhez nemigen tesz hozzá, csak annyit, hogy Jézus elhordozta a világ minden bûnét, így egy bûnös hajlam többé nem tud elválasztani Istentõl. Inkább Isten ereje az, ami meggyógyítja az embert ebbõl. Személyesen is találkoztam gyógyult meleggel, boldognak tûnt.
Nem az embert veti meg, hanem a bûnt, elég nagy különbség. A Biblia azt tanítja, hogy szeressünk mindenkit, akár meleg, akár nem.
Szia! Fontos tisztázni, hogy a Szentírás soha nem az embert ítéli meg, hanem a gondolkodásmódját és cselekedeteit. Minden ember bûnre hajló emberi természettel születik, mindenkinek vannak gyengeségei. Ettõl még az Isten minden embert szeret. Az Isten a bûnt gyûlöli. A jóságos, tiszta szívû és szeretetteljes és segítõkész ember az Isten elõtt kedves. Azonban ha az ilyen ember tisztátalan cselekedeteket végez, akkor már nem lesz kedves Isten elõtt. A bûnre való hajlam nem bûn. Arról nem tehet senki ha egy madár a fejére száll. A probléma akkor van, ha az ember hagyja, hogy a madár fészken rakjon a fején. Luther Márton után szabadon... ;-) Üdv. Péter
Szió Berta és Kedves mindenki. Ha a Bibliát vesszük alapul, mivel az az irott útmutatás a Teremtõrõl, akkor hasonlóan az elöttem szólók némelyikéhez, annyit, hogy soha nem az egyénnel van ugy gond, hanem a felfogással, gondolkodással. Magam Tanú vagyok, és nem egy élet tapasztalatot olvastam azokról a ma már keresztény testvéreimrõl, aki ebben az életvitelben voltak benne, de változtattak ezen, összhangba hozták a gondolkodásukat, a teremtö gondolkodás módjával és aktiv keresztény életet élnek.Söt mitöbb Némelyek meg is Nõsültek, vagy Férjhez mentek és gyönyörü családjuk van. Emberként nem elitélni kell ezeket a személyeket, hanem segiteni kell a gondolkodásukat a helyes irányba terelni, ha megakarnak felelni Isten irányadó mértékeinek.S ezt minden emberre értem aki valamilyen Isten ellen elkövetett dolgokban "foglalatoskodnak". Kinevezett testvéreink vannak akiknek engedélyük van Börtönökbe is bejárni, és ott az elitéltek közül vannak akik elfogadták a Biblia oktatását, és olyan is aki még a világban elkövetett büneiért büntetését tölti, de keresztény mert már megkeresztelkedett, és már oda bent változtatott az életén, s mikor kijön folytathatja a keresztény életét.köszönöm.
"A bûnre való hajlam nem bûn. Arról nem tehet senki ha egy madár a fejére száll. A probléma akkor van, ha az ember hagyja, hogy a madár fészken rakjon a fején. Luther Márton után szabadon... ;-)" Értem, egy deréktól lefelé béna és egy egészséges ember futóversenyében nem azért nyer az utóbbi, mert egészséges, hanem mert tud futni. A béna meg nem azért veszít, mert béna (tehát elméletileg nem tudja használni a lábait), hanem mert nem tud futni (vagyis gyakorlatlilag nem tudja használni a lábait). Magyarul, ha elvben meleg vagy, az nem bûn, csak az, ha gyakorlatban is. Az meg már legyen a melegnek a pechje, hogy õ szándékán kívül végül meleg lett.
Úgy néz ki páran félre értették a kérdést, nem az a kérdés, hogy bûn/természetes-e hanem, hogy mi az indok amiért "írtani" kell.
Nem nem.Elvben sem lehet. Mint irtam változtatni kell a gondolkodás modján. A szentirásban van egy vers, hogy Ti akik szeretitek Jehovát, gyülöljétek a rosszat. Vagy is ugyan olyan gyülöletet kell érzniük ezek a dolgok iránt mint a teremtö, S csak igy tudja a szivébõl gyökerestül kitépni még a hajlamot is.
Ebben a kérdésben nagy ellentmondások vannak. Tisztázzuk azt hogy mi a bûn? Bûn az ember minden engedetlensége Isten iránt, akár szóban, akár gondolatban, akár cselekedetekben. Azt írja az ige 1Kor 6:9-10 "Vagy talán nem tudjátok, hogy a gonosz és igazságtalan emberek nem vehetnek részt Isten Királyságában*? Ne csapjátok be magatokat! Sem a szexuális bûnökben* élõk, sem akik bálványokat* imádnak, sem akik házasságtörõk *, prostituáltak, sem homoszexuálisok, sem tolvajok, sem pénzimádók, sem részegesek, sem káromkodók, sem csalók nem vehetnek részt Isten Királyságában. 11Pedig néhányan ilyenek voltak közületek is. Isten azonban megtisztított, a maga számára elkülönített, és elfogadott benneteket az Úr Jézus Krisztus nevében és Isten Szelleme* által." --és még egy ige a Róma levél 1:26-ból "26Mivel az emberek ezt tették, Isten is átadta õket a saját szégyenletes kívánságaiknak. Az asszonyok felcserélték a férfiakkal való természetes szexuális kapcsolatot más nõkkel való természetellenes szexuális kapcsolatra. 27Hasonlóképpen a férfiak is elhagyták az asszonyokkal való természetes szexuális kapcsolatot, és más férfiakat kívántak meg égetõ vágyakozással. Így azután a homoszexuális férfiak egymással követtek el szégyenletes dolgokat. Ezek az emberek a saját testükben kapták meg a büntetést, amit ezzel a természetellenes életmóddal megérdemeltek. 28Ezek az emberek Istent nem tartották méltónak arra, hogy ismeretét megõrizzék. Ezért Isten is magukra hagyta õket. Engedte, hogy megromlott gondolkodásuk szerint olyan dolgokat tegyenek, amiket nem lenne szabad. 29Mindenféle igazságtalanság, gonoszság, kapzsiság és rosszakarat tölti be õket. Tele vannak irigységgel, gyilkos szándékkal, veszekedéssel, alattomossággal, és mindig rosszat gondolnak a másikról, 30pletykálnak és vádolják a másikat, Istent gyûlölik, gúnyolódnak, erõszakosak, dicsekvõk, gonosz dolgokat találnak ki, szüleik iránt engedetlenek, 31ostobák, nem tartják meg ígéreteiket, szeretet nélkül és könyörtelenül bánnak az emberekkel. 32Jól ismerik Isten igazságos törvényét, és tudják, hogy akik ilyen dolgokat tesznek, méltók a halálra. Mégis folytatják ezeket a gonosz dolgokat, sõt helyeslésükkel bátorítják azokat, akik hasonlóan élnek." Isten igéje az ami megítéli benned a bûnt. Valamint, itt azért egy nagy félre értés is van még, ami tulajdonképpen egy hazugságon alapszik. Senki nem születik melegnek, és ez nem betegség mint ahogy állítják többen is. Még akkor sem igaz ha 2011-ben Ceizel Endre genetikus mondja. Elgondolkodtató az a párhuzam hogy 2007-ben nyilvánosságra hozta fia másságát. Tehát öntsünk tiszta vizet a pohárba, a homoszexualitás nem más mint egy szexuális magatartási, viselkedési forma. Amely kezd egyre inkább elfogadottá válni. Ebben is látszik hogy a világ egy erkölcsi lejtõn tart lefelé. Azok akik lobbiznak, és küzdenek a politikai életben is a melegek jogaiért, pontosan ezt a hazugságot akarják és használják is fel. Mondván hogy õk egy kisebbség, és jogok illetik meg õket. De kérdem mitõl lennének kisebbség? Egy cigány származású ember küzdhet kisebbségi jogaiért, hiszen tõle nem kérdezte meg senki születése elõtt hogy cigánynak akar-e születni vagy sem. Errõl nem tehet. Ellenben az hogy valaki azonos nemû emberrel fekszik ágyba az viszont már a saját döntése. Ezért is írtam az elején hogy ez egy szexuális magatartási, viselkedési forma. Sokkal inkább lelki-fejlõdési tényezõ, és a lélek területén dõl el, amely konkrétan az érzelmeink, gondolataink, és akaratunk. Errõl lehet tanulmányokat is olvasni hogy sok esetben szülõi válások, gátlások, félelmek, visszautasítások, és egyéb gyermekkori sérelmek, vagy romlott vágyaink visznek erre az útra. De mindenféleképpen a lélek területén dõl el. Kedves Kérdezõ! Azért tartottam fontosnak ezt kifejteni, mert ha ezt megérted akkor már magadra is másként tudsz nézni. Nem azt fogod mondani hogy melegnek születtem és ez nem változhat. Hanem azt hogy ide jutottam és ez az én döntésem, ezt akarom tenni jelen pillanatban. Bizonyítékul legyen a saját lelki ismereted is ellened. Nem véletlen vívódsz most is magadban, és ez jó mert azt is jelenti hogy nem ölted meg magadban azt a kis halk hangot ami szól hozzád. Ami nem más mint a lelki ismereted hangja. Minden meleg megküzd ezzel, és sokan megerõszakolják és elnémítják saját lelki ismeretüket. Egyre bátrabbak, és egyre felszabadultabbá, és gátlástalanabbá válnak. S minél több idõt és élményt töltesz el ebben az életformában, annál inkább úgy alakítod a környezetedet és mindez beépül a személyiségedbe olyan szinten hogy lehet soha ki sem tudsz belõle jönni. De ne így legyen. Jak 1, 15 "Azután a kívánság megfoganván, bûnt szûl; a bûn pedig teljességre jutván halált nemz." --Ez az ige mutatja meg hogyan valósul meg az emberben a bûn, kívánság formájában jön, ha nem utasítod el hanem dédelgeted, akkor megfogan benned, elkezdesz tervezni, törekedni a megvalósítását, és megszületik a bûn az elméd szintjén. Ha már megvalósult akkor jut teljességre, és halált nemz, mert a bûn elválaszt Istentõl. Sõt a bûn zsoldja (jutalma, fizetsége) a halál. Azt írja az ige. Döntsd el! Istennek akarsz engedni? vagy a testi vágyaidnak? Én már hirdettem az evangéliumot mindenféle kötelékben élõ emberek felé, drogosnak, alkoholistának, melegnek, stb, nem könnyû élethelyzetek ezek tudom, de ahogy Róma 5, 20-ban olvashatjuk "De ahol elszaporodott a bûn, ott Isten még több kegyelmet ad." Elnézést a hosszú válaszért!
"Fontos tisztázni, hogy a Szentírás soha nem az embert ítéli meg, hanem a gondolkodásmódját és cselekedeteit. Minden ember bûnre hajló emberi természettel születik, mindenkinek vannak gyengeségei. Ettõl még az Isten minden embert szeret. Az Isten a bûnt gyûlöli." Péter, olyat állítasz, ami nem igaz.Elolvastad már valaha az Ószövetséget? Kérdezõ:A Bibliát különbözõ felfogású, és lelki fejlettségû emberek írták, ezért van benne, aki elítéli, van aki nem.Ha pl.a szeretet himnuszát vesszük, akkor kétségbe vonható a homoszexualitás elítélésének létjogosultsága.Tehát végül is nem igaz, hogy az egész Biblia megveti.
Már megint én... :D Eszembe jutott két videó, amiket nemrég találtam. http://illbehonest.com/hungarian/Jezus-Krisztus-27-evnyi-hom.. http://illbehonest.com/hungarian/Lehet-homoszexualisnak-szul.. És még az is, hogy senki nem gyilkolászik melegeket, legalábbis az ószövetségi iratok alapján. Sem keresztények, sem zsidók. Ellenben egy új kérdésnél mutatott egy felhasználó néhány linket egy kis magyarázattal; egyes - nem kis létszámú - muszlim körökben bizony halálbüntetés jár a melegeknek. Üdv. :)

Hogyan lehetne elérni h egyes emberek ne utálják ennyire a melegeket? Mit lehetne tenni? Miért utálják ennyire őket?

El?re szólok homofób emberek ne is írjanak egy sort se inkább.

Legjobb válasz: Nézd, ez abszolút kultúra-függõ. Én heterosexualis fiú vagyok, de van nekem sporttársam is aki meleg sõt van nekem osztálytársam is és ráadásul most kaptunk utolsó évre egy amerikai cserediákot is aki meleg. Érdekes módon, nekem semmi gondom velük, én tök simán elmegyek ha meghívnak velük akárhova, szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. Mint ahogyan bennem se, pedig tehát személyesen is ismerek többet. Fõleg szegény amerikai srác olyan hogy ugye kicsit más mentalitáshoz van szokva mint a magyar korlátoltagy, és itt sokszor igen kellemetlenül érzi magát, mert adódnak olyan helyzetek, hogy szerencsétlen azt se érti mi a gond, amikor pl. egy házibuliba eljön és hozza a barátját is. Általában én vagyok az, aki úgymond megtöri a jeget valami poénnal, de azért durva, és nekem panaszkodik, hogy nem érti az egészet, mi miért vagyunk ennyire korlátoltak (nyilván fionomabban, de kb ez a lényege), egyszerûen rosszul esik neki, hogy mi a frászért bánt azzal másokat, hogy fiúbarátja van és nem lány. A magyar sporttársamnál is persze ez kérdés (hozzá teszem, ráadásul eg yamolyan lányok bálványa típusú srác ....), de az amerikai srácnál fokozottabban kiütközik, mivel baromira nincs hozzászokva ehhez a magyar típusú utáljuk egymást mentalitáshoz. Volt aki odáig merészkedett, hogy még azt is megkérdezte tõlem, hogyan merek vele együtt tusolni edzés után? Mondtam neki csak röviden "idióta vagy apukám", és itt le is zártuk, mert most egy ilyen hülyének mit mondjak? Évek óta tusolunk együtt, és láss csodát, soha semmi nem történt, ill. nem érzem, hogy bármi gáz lenne, mert õ meleg. Itt sajnos az emberek nagy részének a felfogásával van a baj, de ez meg tudod nem változik gyorsan. A magyar sosem volt egy toleráns nép, de hidd el, én nemcsak tolerálom õket, hanem kifejezetten jó haverom is kettõ közülük. Ennyi. Mondjuk úgy, nekem semleges, hogy éppen fiúba vagy lányba szerelmes, attól még a jó haverom, hiszen én nem a szexuális vonzódást keresem benne, hanem a havert, a barátot, ilyen egyszerû. Elõször a szüleim is kiakadtak, miért haverkodok vele és miért járkál hozzánk gyakran, de aztán most már ott tartunk, hogy anyám hívja meg õket sokszor (mármint a barátjával) vacsorára, szóval kellett egy kis idõ, de hozzá szoktak, hogy nem UFO-k õk sem, és egész jóban vannak õk is már. Na de az alap probléma sztem ott kezdõdik, hogy az emberek többsége nem ismer igazán személyesen melegeket, csak ilyen hülye Mónika-show típusú majmokat, akiknek rendszerint közük nincs egy "átlagmeleghez" de a népet hülyíteni tökéletes persze. Hát sok erõt, sztem az egyetlen tanács amit adni lehet: Kerüld a hülyéket ! Én is már sokszor próbáltam úgymond gyõzködni pár elég homofób társunkat, de sajnos az észérvek nem hatnak, csak egyszerûen utálja mert utálja és kész. Na nekem itt meg véget is ér akkor a társalgás egy ennyire értelmes emberrel ...

Nézd, ez abszolút kultúra-függõ. Én heterosexualis fiú vagyok, de van nekem sporttársam is aki meleg sõt van nekem osztálytársam is és ráadásul most kaptunk utolsó évre egy amerikai cserediákot is aki meleg. Érdekes módon, nekem semmi gondom velük, én tök simán elmegyek ha meghívnak velük akárhova, szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. Mint ahogyan bennem se, pedig tehát személyesen is ismerek többet. Fõleg szegény amerikai srác olyan hogy ugye kicsit más mentalitáshoz van szokva mint a magyar korlátoltagy, és itt sokszor igen kellemetlenül érzi magát, mert adódnak olyan helyzetek, hogy szerencsétlen azt se érti mi a gond, amikor pl. egy házibuliba eljön és hozza a barátját is. Általában én vagyok az, aki úgymond megtöri a jeget valami poénnal, de azért durva, és nekem panaszkodik, hogy nem érti az egészet, mi miért vagyunk ennyire korlátoltak (nyilván fionomabban, de kb ez a lényege), egyszerûen rosszul esik neki, hogy mi a frászért bánt azzal másokat, hogy fiúbarátja van és nem lány. A magyar sporttársamnál is persze ez kérdés (hozzá teszem, ráadásul eg yamolyan lányok bálványa típusú srác ....), de az amerikai srácnál fokozottabban kiütközik, mivel baromira nincs hozzászokva ehhez a magyar típusú utáljuk egymást mentalitáshoz. Volt aki odáig merészkedett, hogy még azt is megkérdezte tõlem, hogyan merek vele együtt tusolni edzés után? Mondtam neki csak röviden "idióta vagy apukám", és itt le is zártuk, mert most egy ilyen hülyének mit mondjak? Évek óta tusolunk együtt, és láss csodát, soha semmi nem történt, ill. nem érzem, hogy bármi gáz lenne, mert õ meleg. Itt sajnos az emberek nagy részének a felfogásával van a baj, de ez meg tudod nem változik gyorsan. A magyar sosem volt egy toleráns nép, de hidd el, én nemcsak tolerálom õket, hanem kifejezetten jó haverom is kettõ közülük. Ennyi. Mondjuk úgy, nekem semleges, hogy éppen fiúba vagy lányba szerelmes, attól még a jó haverom, hiszen én nem a szexuális vonzódást keresem benne, hanem a havert, a barátot, ilyen egyszerû. Elõször a szüleim is kiakadtak, miért haverkodok vele és miért járkál hozzánk gyakran, de aztán most már ott tartunk, hogy anyám hívja meg õket sokszor (mármint a barátjával) vacsorára, szóval kellett egy kis idõ, de hozzá szoktak, hogy nem UFO-k õk sem, és egész jóban vannak õk is már. Na de az alap probléma sztem ott kezdõdik, hogy az emberek többsége nem ismer igazán személyesen melegeket, csak ilyen hülye Mónika-show típusú majmokat, akiknek rendszerint közük nincs egy "átlagmeleghez" de a népet hülyíteni tökéletes persze. Hát sok erõt, sztem az egyetlen tanács amit adni lehet: Kerüld a hülyéket ! Én is már sokszor próbáltam úgymond gyõzködni pár elég homofób társunkat, de sajnos az észérvek nem hatnak, csak egyszerûen utálja mert utálja és kész. Na nekem itt meg véget is ér akkor a társalgás egy ennyire értelmes emberrel ...
A homofóbia az, amit a legjobban lenézek. Sajnos mi egy olyan társadalomban nõttünk fel és élünk, ahol a szex is még nagyon tabu téma, nem hogy a melegek kapcsolata. Érdekes módon általában a férfiak azok, akik egybõl "fújolnak" a melegekre... Vannak, akik komolyan azt hiszik, ez egy betegség, mely közösüléssel terjed. Úgy vettem észre, a meleg kultúrán belül is van széthúzás. Rengeteg meleg és bi barátom van, fõként férfiak, akik igencsak lenézik a rózsaszínbe és csillogósba öltözött cicafiúkat. Gyakorlatilag az egy stílus lett, ami megbotránkoztatja az itteni társadalomban élõ embereket. Ugyanis ehhez társul csak a szexualitás, s persze indulnak tovább a sztereotípiák... De sajnos egyszerûen nem lehet a mai világban kompromisszumot kötni. Nincs tolerancia, nincs megoldás...
Megjegyzés, vagyis ami lemaradt az elõzõ kommentemrõl: engem is dühít, ha ezzel jönnek az álszentek, hogy én bármit csinálhatok csajjal... Exemnek az volt a kifogása, amikor errõl a témáról beszélgettünk, hogy két csaj nem tud egymásban kárt tenni, de férfiaknál meg már sérelmet okoz a helyzet... A tekintetébõl azonban eléggé látszódott, hogy a fantázia az, ami befolyásolta. Mert két bombázót képzelt el, amint nyalják egymást, a valóságban azonban teljesen másképp mûködik két lány kapcsolata ilyen téren. Más a fantázia, és más a valóság. S meglátásaiddal egyet értek... sajnos egy ilyen világban élünk, s nem lehet szót érteni az emberekkel...
Sehogy nem lehet elérni.Pont azért, mert korlátolt a felfogás.
egyszerûen azért ellenszenves az embereknek, mert irreális, nem természetes, és mert a homoszexuálisak 60-70 %-a igazából nem is pszichikai betegségben szenved, hanem csak divatból, lázadásból vagy simán unalomûzésképpen viselkedik és vallja magát melegnek. És nézz körül nyugodtan, mert tényleg így van...manapság ez a dolog a tiniknek/fiataloknak olyan mint az emo vagy a többi baromság. Azokkal a melegekkel nekem semmi bajom nincsen, akik nem tehetnek errõl és betegek, ilyen beállítottsággal születtek. Viszont az, hogy reklámozzák magukat, felvonulást tartanak meg ilyesmi, nekem sem szimpatikus. Mivel ez egy pszichikai betegség, ennyi erõvel felvonulhatnának a skizofrének, az autisták meg az összes többi. És nem szokás olyan felvonulásokat csinálni, ami a legtöbb embernél visszatetszést kelt, mert bevallom, én is elfintorodok, ha meglátok két egyazon nemût csókolózni(mindegy, h nõ vagy férfi). Felvonulást azok szoktak tartani, akik valamilyen általános jó ügyért vonulnak fel, vagy olyan céllal, ami szórakoztatja az embereket. Pl. felvonulás a beteg gyerekekért, a rák ellen, a környezetszennyezés ellen, és hasonlók...amik mindenkinek tetszenek. De a ti felvonulásotok kb olyan, mint amikor a cigányok tartottak felvonulást, pusztán azért mert õk cigányok. Akkor ennyi erõvel a heterok is trathatnának felvonulást, mert heterok. Ha azt akarjátok, hogy ne nézzenek rátok természetellenesek és fogadjanak el titeket, akkor ne viselkedjetek különcként, mert a felvonulással csak a különcségetekre hívjátok fel a figyelmet és nem az ellenkezõjére!
Srácok, innen "eltûnt" pár komment ...... Mi van itt ??????
07:25 Na én tényleg kezdek kiakadni ... Nyiss már ki egy szakkönyvet! Hol van az , hogy "betegek"? Ahogy írtad ... Az ész megáll komolyan mondom, már miért lennének betegek? Na és majd most megkapom, hogy biztos én is meleg vagyok, ezt bírom a legjobban. Hihetetlen h ilyen emberek vannak ....
Ma menjetek vonulni, hiszen május elseje van! (és MELEG is van!)
Régen is voltak melegek, de nem reklámozták magukat.Igaz, hogy a szex sem volt beszédtéma, mert ez két ember magánügye.( most nem a tájékozatlanságra gondolok)A természetes a hetero kapcsolat, senki nem születik melegnek, valamilyen körülmény hatására vonzódnak a saját nemükhöz.Ez nem bûn, és ettõl még lehetnek rendes emberek, sõt akár kiválóak is.A történelembõl igen sok híres embert ismerünk, akik melegek voltak, de ezzel nem dicsekedtek. A baj valóban a tájékozatlanság, a tolerancia hiánya, és sokakban kelt ellenérzést a felvonulás, ami nem az elfogadást segíti.Egyáltalán miért kell reklámozni magukat? A jogaikért másként kellene harcolniuk, nem így. Egyáltalán nem kellene úgy tenni, mintha a társadalomban a szex lenne a legfontosabb.Ennek a témának megkellene maradni a hálószobán belül, vagy egy felvilágosító programon.De ez ma csupán illúzió. A kérdés irójának azt tanácsolom, hogy ne beszéljen a beállítottságáról és kerülje azokat, akik elitélik õt.Így kevesebb bosszúság éri majd.
07:17 Ne haragudj, de nagyon nagy zöldséget beszélsz. Már évtizedek óta tudományosan kimutatott tény, hogy meleggé nem válik valaki, hanem születik, méghozzá genetikai meghatározottság alapján, szóval ... na én itt el is akadok ... Figyelj, ha valakiben nincs meg a hajlam, hidd el, nincs az a pénz, ami miatt õ mondjuk holnaptól meleg lenne :-DD Ez nem egészen így mûködik.
De arra egyiketek sem gondolt, hogy ha "anyád vagy apád" b*zi lett volna te nem vagy itt?!
Miért, egész kulturáltak voltak a válaszok. Megoldást semmire sem várhatunk egy fórumon.
Az emberek félnek attól ami más, nem azért mert veszélyes egyszerûen mert más mint õk. Szerintem semmi baj sincs velük, egyik nagyon jó barátom aki lány szintén a lányokat szereti. Ezen szinte lehetetlen változtatni, sok fejben kéne rendet rakni elõbb.
A kérdező hozzászólása: Én inkább már nem is reagálnék... Valóban felesleges volt kiírnom ezt a kérdést, mert nem sikerül rá megoldást találni úgysem. (most már belátom) Arról nem beszélve egyesek miket írtak be... bár én durvábbra számítottam. Köszönöm a kommenteket, szerintem zárjuk le a témát.
Egyébként is köztudott, hogy mindenki, aki cikis családban nõ föl, degenerált lesz, ezért is vezették be, hogy minden gyilkost, politikust és táncdalénekest ivartalanítanak. Ezért is töketlenkednek annyit a magyar politikusok, és ezért fogy a roma népesség, mert ugye a sok cigánybûnözõt mind ivartalanítják.
"A gyereknevelést nem engedném viszont. nem azért , mert eltanulja, hanem mert egy gyereknek a férfi és nõi példát is kell maga elõtt látnia klasszikus értelemben." Hát igen, nekem is volt egy barátnõm, akinek csecsemõkorában meghalt az anyja, és nem lett mostohája, õ is degenerált lett, gondolhatod, klasszikus értelemben.
Nem, úgy értem, hogy nõ létükre nem szülnek.
nekem semmi bajom a melegekkel.Tõlem felvonulhatnak, csak értelmét nem látom, én se vonulok fel, mert hetero vagyok. Az viszont igaz, hogy sok dologban egyenlõ jog kéne nekik. Pl miért ne házasodhatnának? kit zavar? meg ezenkivül sokminden. nem szabadna , megkülönböztetni munkahelyen stb. A gyereknevelést nem engedném viszont. nem azért , mert eltanulja, hanem mert egy gyereknek a férfi és nõi példát is kell maga elõtt látnia klasszikus értelemben. Nem véletlen h egy férfi és egy nõi egyedbõl lesz gyerek, ez így tremészetes!Ugyanezért rosszabb az elvált szülök gyerekének lenni, én tudom. persze, ha azt vesszuk, viszont inkabb nevelödjön csaladias környezetbe, mint pl árvaházban. ez nehéz kérdés.De travinak nem adnék gyereket, teljesne összezavarodna szegény xD
Hát igen, azért az a körmenet durva, nemtom miért kell megnyomorított személyiségeket reklámozni, és akkor most meg még párhuzamot is képesek egyesek vonni az egészséges homoszexualitás és az igencsak nagy pszichés zavarokat takaró apácaság között. Na apácával még nem volt dolgom, de szerzetessel igen, és nagyon szerette a klassz srácokat ... én pedig qurva jót röhögtem. De legalább nem volt álszent, ez értékelendõ.
Hát nem tudom, olyan kevesen élünk-e a Földön, hogy erõltetni kell a szaporodást...úgy hallottam, nem vagyunk éppen veszélyeztetett faj.
Dehogynem.Veszélyeztetett faj vagyunk, csak nem a melegek miatt.Kérdésre a válasz:sehogy, vagy csak nagyon nehezen.A berögzült elõítéletek miatt.
A Kinsey-elmélet legfeljebb felfogásában modern, egyébként nagyjából egyidõs a hûtõgéppel. A legúajbb elmélet a gyermekkori nonkonformitás. Akit kiskorában utáltak a saját nemének tagjai, az nagyobb eséllyel meleg lesz. Ez az elmélet bizonyított, de nem hagy túl sok mozgásteret, elvégre ezeket az embereket már eleve utálták a személyiségük miatt, tehát a helyzet reménytelen.
Ajánlom minden érdeklõdõ figylemébe az egyik legmodernebb pszichológiai elméletet a témáról: Kinsey-elmélet na hát érdekes dolgokat állít de sztem abszolút jogos. Persze nyitottnak és érttelmesnek kell leni ennek felfogásához, de megér pár percet elolvasni sztem. Na aki a pókfóbiához hasonlítja a homofóbiát, az persze ne erõlködjön, neki nem fog menni, már ha tud olvasni ..
Úgy értem, miért olyan természetes, hogy csak egyfélét tarthatunk normálisnak, ami aztán feltétlenül kirekeszti és üldözi a többit.
persze h normális .... miért ne lenne ?
A kérdező hozzászólása: Én tökéletesen egyetértek a ma 15:48-ös válasszal. Az agyamra megy már, hogy mindenhol azt hallom "ez csak divat". Nem az.
Nem A normális, hanem ez IS normális.
hagyjuk már ezt a DIVAT kifejezést, olyan idegesítõ. Én nem hiszem, hogy egy 100% hetero srácot akár csak a legkisebb homo-kalandra is rá lehetne venni ... szal ennyit a divatról. Ma sincs több, az más kérdés, hogy ma jobban látszik netán.
A miértre tényleg õk tudnak a legjobban válaszolni. Persze ha érvek is vannak.
Végigolvastam a hozzászólásokat s az jött ki az egészbõl, hogy aki csak kicsit is a b*zik ellen szól azt azonnal teljesen lepontozzák. Aki kiáll mellettük azt nem pontozzák le. Tehát ebbõl ez következik: b*zinak lenni divat, jó, ez kell társadalmunknak, EZ A NORMÁLIS. Tessék, lehet ezt is lepontozni.
Az apácák mem hangoztatják hogy melegek lennének. Ne téveszd össze a körmenetet a melegfelvonulással!
Ha mindenáron szülni kell, az apácák is szégyelljék magukat?:D
Jó, hát az "értelem" az igencsak jelen van a mai magyarországon ....
Engem nem érdekelnek a melegek, semmilyen téren nem zavarnak mind addig amig 1 meleg férfi megõrzi a méltóságát és úgy viselkedik mint bármely más férfi addig nem érdekel. Én inkább a transzexuális melegeket nem bírom akik a másikra akarják erõltetni ezt a dolgot. Amíg úgy viselkedik a normál életben mint én vagy bármelyik más férdfi addig nincs vele gondom, azsem zavar ha kézen fogva látom 1 másik férfival, nem érdekel õ ilyen elfogadom, ha legjobb barátomról derülne ki h az akkor is elfogadnám, mer tudom h nem tud ezen változtatni... Felõlem házasságba is élhetnek az sem zavar. Viszont elõre elnézés kérek a melegektõl de a gyerek tartást nem engedélyezném számukra, nagyon kényes téma ez...
Szerintem azért útálják õket, mert betegek, feltûnési viszketegségük van, másként nem tudnának érvényesülni az életben - s mindezt nem képesek beismerni, nemhogy még kezeltetni magukat. Tessék, lehet lepontozni!
nem gondolom azt, hogy minden meleg rámászik a heterokra, de sokan csinálhák, nem egy ismerõsömmel történt már meg... mellesleg a párom biztos, h nem adott semmilyen jelet, ugyanis fordult már vele korábban is elõ hasonló eset, és akkor a haverja verte össze az illetõt...de mondjuk igazat van, nem férfias dolog egy meleget megütni, olyan mintha nõt verne... legközelebb ha ilyen van, majd én veszem kezelésbe, hogy egy súlycsoportban legyünk...mellesleg a kérdésed értelmét vesztette, ugyanis a kérdések pontozásából az derül ki, hogy nagyon sokan a melegek mellett állnak ...legalábbis erre az oldalra olyanok járnak, ha lepontoztak 0-ra. Akkor minek sírsz? Hisz látod mennyi támogatód van! És szörnyû gyerekkora igen, lehet annak is akit hetero szülõk neveltek, csak akit két azonos nemû nevel, az 100%, hogy nem lesz normális ha felnõ. Mert a gyerekek abból tanulnak, amit otthon látnak. Ha épp a gyerekbõl nem válik meleg, akkor vagy bûnözõ lesz, vagy egy zavarodott személyiség. De ha mégsem, akkor is folyamatos megaláztatás vár majd rá.Én nem akarnék ilyen sorsot egy gyereknek sem. Szerintem nem véletlen, hogy két férfi nem tud gyereket csinálni természetes úton...ne akarjatok beleszólni a természet rendjébe! Mellesleg mit mondtok majd annak a szerencsétlennek, ha megkérdezi, miért van két apja és hol az anyukája? Jaj, kisfiam, mi melegek vagyunk? Vagy agyik héten az egyik játsza anyut a másik héten cserélnek? De tudod, mit? fogadjatok nyugodtan örökbe...de csak cigánygyerekeket...azokat nem sajnálom...de akkor létesítsetek külön iskolát is a meleggyerekeknek!
A kérdező hozzászólása: 03:57 Én úgy veszem észre, hogy már mindenhonnan a szex folyik, de a meleg témával sosem akar foglalkozni senki. Megoldani sem, mert "inkább hagyjuk, túl kínos és ''veszélyes'' ". "Vannak, akik komolyan azt hiszik, ez egy betegség, mely közösüléssel terjed. " Krisztusom... Én is találkoztam már hülyeségekkel, de ez nem semmi! Az utolsó 2 mondatoddal (is) nagyon egyet értek! A második hozzászólásoddal is :) 07:10 sok ember szerintem is a körülmények és külsõ behatások miatt (gyerekkorban) lesz meleg, de vannak akik tényleg eleve annak születnek. Ez tény. Lehet, hogy másképp kellene harcolni, de szerintem a felvonulás inkább a felvállalásról és büszkeségrõl szól. Nem annyira a figyelemfelkeltést szolgálja. Persze szerintem a figyelemfelkeltés sem árt néha mert eléggé a szõnyeg alá söprik az emberek ezt a problémát, ha nekik megvan a joguk pl. a házassághoz meg sok egyébhez az különösebben nem hatja meg õket, hogy másnak esetleg nincs. Szerintem nem a szex a legfontosabb, a lényeg az lenne, hogy az ember nyugodtan végigsétálhasson a párjával az utcán, bármilyen nemû is az illetõ. Igazad van, tényleg kevesebb bosszúság érne, ha nem mondanám el. Bár engem annyira nem találnak meg ilyesmikkel inkább a barátaimat és ez zavar engem. 07:25 Akkor tartsatok hetero felvonulást, engem nem zavar viszont azért azt megnézném hány meleg dobálna meg titeket és verne meg utána a környezõ utcákban. Szerintem egy sem. Vagy legalábbis nem sok... 09:21 "szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. " ezzel nagyon egyetértek, én is így gondolom. Egyébként pedig nagyon igazad van mindenben. Én nem tudom, betegség-e ez vagy sem, én nem tartom annak. Szerintem a melegek nagyon is normális emberek, semmi gond nincs velük. Én mindenesetre sosem használnám ezt a szót. 09:43 szerintem csak be kell jelölni itt fent a kis négyzetet és akkor mutatja mindet. de elképzelhetõ, hogy ami túl durva volt az a moderátorok törölték. Örülök is, nem bánom, hogy nem olvastam :) 09:48 akkor én duplán ellenérzést váltok ki belõled, mert akkor sem szülnék gyereket soha ha férfival kötném össze az életem. És akkor ez sem fajfenntartás. Én sem értek veled egyet, de azt értékelem, hogy normálisan nyilvánítottál véleményt és nem írtál mindenféle sértõ megjegyzéseket. 16:53 szerinted aki meleg az mindenkire rámászik? most erre mit mondjak? hülye vagy ha így gondolod. Engem hetero szülõk neveltek, mégis rémes gyerekkorom volt, nem részletezném de ennél mindenképp jobb lett volna. Szerintem ha simán elküldte volna a párod a srácot és nem üti meg az sokkal férfiasabb magatartás lett volna. És ezt most direkt beírom csak neked :DD Nem gondolod, hogy okkal ment oda az a pasi a võlegényedhez? Lehet jeleket adott, vagy tudat alatt csak arra vágyik, hogy egy pasi jól meg... na jó, most csak szemétkedek, de azért gondolkozz el - amennyiben lehetséges :)
Szemellenzõs embert nehéz meggyõzni. Nekem legalábbis sohasem sikerül.
ja igen és 20 éves NÕ voltam a võlegényem pedig FÉRFI!
megmondom hogyan lehetne elérni, húzzátok meg magatokat és örüljetek, h ennyire is elfogadnak titeket, amennyire! Ne a melleteket verjétek, meg ne akarjatok gyereket örökbefogadni! Hogy nézne már ki, ha ilyen aberrált családképpel kerülnének ki szerencsétlen gyerekek a világba? És azok között a gyerekek között rontanák a levegõt, akiket normálisan neveltek a szüleik normális családban? Tudod, én rohadtul nem örülnék neki, ha a gyermekem a jövõben egy ilyen gyerekkel járna mondjuk egy oviba vagy osztályba, és valami hülyeséget tanulna el tõlük... És még valami. Attól, h pl te meleg vagy és a pasik jönnek be, még ne hidd azt, hogy odamész valakihez és jó néven fogja venni, ha õt is bu*zinak nézed, és azon se lepõdj meg ha kedves mosoly helyett az öklével találkozol! Egy bu*zi menjen bu*zibárba ismerkedni, vagy egy olyan társkeresõ honlapra! Tudod, nagyon undorító élmény volt, mikor a !võlegényemmel! elmentünk egy normális szórakozóhelyre meginni egy italt, majd táncolni kezdtünk. Erre egy másik pasi rákavart az én võlegényemre! És még le is akarta kapni! Ha a párom nem húz be neki egy hatalmas gyomrost, akkor én tettem volna meg helyette! És így menjünk el bárhova is?Már nem csak a nõktõl kell féltenem hanem a pasiktól is? legközelebb mi lesz? egy csapat bu*zi körbeveszi és megerõszakolja????
09:48 sztem ez úgy baromság ahogy van, ne haragudj. Tudod én vallom azt, hogy semmi sincs ok nélkül, mármint arra gondolok, hogy te homofób vagy mert csak és kész. Na azért ... ennek is nyilván megvannak az okai. Mindegy, hosszú, de ezzel nem értek egyet abszolút.
Igen, kényes téma, mert sajnos azzá tesszük. De kifejtenéd miért nem értesz egyet? Tudod sztem egy gyereknek ezerszer rosszabb körülményeket kell adott esetben elviselni egy hetero házasságban pl, mint két tök normálisan együtt élõ meleggel, tehát én KIEMELEM megint, hog yheteroszexuális létemre nem látok semmi kivetnivalót a gyereknevelésben, márcsak azért sem, mert mint tudjuk, a meleg nem lesz valamiért, hanem születik genetikailag. Azaz az olyan ostobaságokat, hogy majd "eltanulja", na ilyenekkel is csak nálunk lehet jönni sztem, mert normálisabb helyeken kiröhögnek ilyen kifogással. Azt hiszem ajánlottam már talán pont itt vagy másik meleg kérdésnél, nem egy olyan eset van ahol meleg pár nevel gyereket (na nem nálunk), és láss csodát, a gyerek(ek) tök "normálisan" felnõnek. Úgyhogy érdekes kérdés ez, de sztem leginkább a magyar szemellenzõs mentalitás az, ami miatt egyáltalán ez kényes téma. Magáról a szexualitásról, bele értve a homoszexualitást is, éppen pár napja láttam egy 2 órás tv-mûsort ahol is psichiáterek teljesen tabumentesen beszéltek nagyrészt tinikkel szexrõl leginkább, és meglepõ volt az a természetesség, ahogyan reagáltak arra, ha valamelyik éppen meleg volt, ill. még ami nagy probléma, és itt nálunk kapásból akadályt képez, a pszichiáter azzal zárta a kis elõadást-beszélgetést, hogy kb. valaki minél nyíltabban, tabuk nélkül tud beszélni a szexualitásról, annál egészségesebb személyiségre utal, ill. annál egészségesebb a szexuális élete is, azaz nagyon nem érett egyet a "hálaszószobatitok és pont" elvvel. Na de az nem Magyarország, ez igaz ... Pedig tudja fene, én is azért inkább csatlakoznék az említett pszichiáter véleményéhez.
Kedves kérdezõ 1:06 - "akkor én duplán ellenérzést váltok ki belõled, mert akkor sem szülnék gyereket soha ha férfival kötném össze az életem" - ez a kijelentés egy nõtõl nagyon nagyon alacsony önbecsülésre s IQ-ra vall (amin nem is csodálkozom, mivel ugye a homo csoportba tartozol), de ilyen hozzáállással kívánnám neked, hogy távolíttassák el a "nõi szerveidet" mind - mert ugye minek az neked ha te nem vállalod be a nõnek ezt a küldetését!
Na azért ne durvuljon már el a stílus ennyire ..... Muszáj ennek úgy lennie, hogy ha a melegség témája kerül elõ, akkor kapásból felbukkan pár "túlértelmes" megnyilvánulás? Miért nem lehet normálisan hozzá állni a kérdéshez?
Á, én is megkapom, hogy "mi" csillivilli lópitlit aggatunk magunkra, mert nincsenek belsõ értékeink:D
17:27 Ne aggódj, engem is mindig lebuxiznak mert nemcsak kiállok a melegek mellett úgy általában, de még ráadásul a szinte legjobb haverom is egy meleg srác. Úgyhogy ki se akadj ilyenen ... Hát egy ilyen kérdés valóban nem itt fog eldõlni, de azért valamiféle képet legalább ad egy itt lefolytatott vita is. És megvallom, én le vagyok sújtva, bár annak örülök, hogy elvétve találkozom már egészen nyitott gondolkodású emberekkel is, de ez a mai magyar társadalomban még mindig nagyon alacsony arány.
Nem tudom, lehet-e üldözési mániája annak, aki nem érintett.
Na ez az, ez a kishitû üldözési mánia.Na ez biztos nem segít.
Képzelem, milyen elfogadás. Bújjanak el és örüljenek, hogy életben lehetnek:/
Talán ha nem akarnák a melegek ennyire elfogadtatni magukat, sokkal egyszerûbben menne az elfogadásuk.
Én udvariasan utasítanám vissza azt, akihez nem vonzódom, a nemétõl függetlenül.
igazán fölösleges ez az egész vita....társadalmi kérdéseket nem egy fórumoldal fog eldönteni és nem egy-két meleg kérdezõ és melegellenes válaszoló...attól, hogy bármeliyk fél is véletlenül meggyõzné itt az igazáról a másikat, még az országban sok sok ember maradna meleg vagy épp meleggyûlölõ...meddõ vita ez, nem is értem, az emberek miért tesznek fel olyan kérdéseket, amikrõl elõre lehet látni, hogy ilyen végenincs vitákat szül...
Homofób vagyok. Ez van. Van aki a pókokat rühelli, van aki az éles tárgyaktól fél, van aki a vért nem bírja. Én a homikat. Ha õk azt akarják, hogy fogadják el õket, akkor õk is fogadjanak el minket. Az emberben a legerõsebb ösztön, a fajfenttartás. És mivel õk ennek nem tudnak eleget tenni, ezért az emberekbõl a legmélyebb szinten vált ki ellenérzést.

A Homoszexualitás betegség? Elfogadható? Ha nem akkor miért nem? Az emberek mekkora része homofób, milyen mértékben képes elfogadni a melegek létezését? Láttok rá megoldást, h egyenjogúak legyenek?

Több tanulványt elolvastam már,ahol levezetik a dolgokat,és jelenleg még nincs "gyógymód" rá. Épp itt a bökken?,nem betegség(azt mondják.Azért még kutatják,hogy mi lehet az oka :)Nyilván megvan az evolúciós hátránya(akár el?ny is lehetne pl.Kínában..),meg undorító sokak számára,nem jó dicsekedni vele,természet ellenes...lehetne sorolni a negatívumokat.A homofóbok persze tudják a megoldást,egy tarkón lövésben,meg a bu.izásban..pusztuljon a férgese...Csak nem látom az esélyt rá,h általánosan ne kelljen félni attól,hogy akármelyik pillanatban ne bombázzák az ember méltóságát,csak azért mert meleg(akármilyen jó fej,vagy idióta).Itt még szó nincs esélyegyenl?ségr?l. Szerintetek lehet így teljes életet élni?(ha igen akkor nem kell tör?dni a - befolyásokkal,el kell fogadni és ennyi??

Legjobb válasz: Dokan akkor boldogok,ha kritizálhatnak,lenézhetnek másokat.Miért nétik le pl. a sokgyerekes családokat?Miért nézik le a cigányokat,akkor is ha hasznos tagja a társadlomnak? És még sorolhatnám,hogy a gazdag lenézi a szegényt stb. Ma a szex túságos hangsúlyt kapott a fiatalok életében,már nem elég a normális mód,extrákra van szükségük.Talán ezért ítélik el a melegeket is.Régen is volt a városunkban olyan,akirõl mindenki tudta,hogy a másik nemhez vonzódik,de ezt az emberek tudomásul vették.Legfeljebb megjegyzték róla,hogy meleg,de különösebben senki nem foglalkozott vele. Paradoxonnak hangzik,de szerintem ebben az elítélésben nagy szerpe van a melegfelvonulásoknak,hogya melegek szinte reklámozzák magukat,és ez sok emberben ellenérzést vált ki.A másik oldalon pedig ott van az egyenlõ jogokat akaró igény.Valahogy ezt kellene összhangba hozni,és tudomásul venni,hogy mindenki olyan,amilyen.Ahogy normálisan gondolkozó ember nem ítéli el pl. a vakot,vagy a sántát,a melegeket sem kellene elítélni.

Dokan akkor boldogok, ha kritizálhatnak, lenézhetnek másokat.Miért nétik le pl. a sokgyerekes családokat?Miért nézik le a cigányokat, akkor is ha hasznos tagja a társadlomnak? És még sorolhatnám, hogy a gazdag lenézi a szegényt stb. Ma a szex túságos hangsúlyt kapott a fiatalok életében, már nem elég a normális mód, extrákra van szükségük.Talán ezért ítélik el a melegeket is.Régen is volt a városunkban olyan, akirõl mindenki tudta, hogy a másik nemhez vonzódik, de ezt az emberek tudomásul vették.Legfeljebb megjegyzték róla, hogy meleg, de különösebben senki nem foglalkozott vele. Paradoxonnak hangzik, de szerintem ebben az elítélésben nagy szerpe van a melegfelvonulásoknak, hogya melegek szinte reklámozzák magukat, és ez sok emberben ellenérzést vált ki.A másik oldalon pedig ott van az egyenlõ jogokat akaró igény.Valahogy ezt kellene összhangba hozni, és tudomásul venni, hogy mindenki olyan, amilyen.Ahogy normálisan gondolkozó ember nem ítéli el pl. a vakot, vagy a sántát, a melegeket sem kellene elítélni.
21:55, te meg eletedben nem lattal gyereket, ugye? Mert a pubertas elott nem fog az szeretgetni az senkit, se fiut, se lanyt. Utana meg, bizzd csak az anyatermeszetre, ahogy szuletett olyan nemu tarsra fog rahajtani. Micsoda kokorszaki velemenyeket olvashatunk itt. Hogy valaki melyik nemhez vonzodik jobban (nem fekete-feher ez sem, egyaltan nem!) az pont olyan egyeni es annyit is kene foglalkozni minthogy sovany vagy kover, barna vagy voros haju lany tetszik jobban.
Kevés pedofil állatot láttam. Az állatok 10%a meleg. Tekinthetõ betegségnek, amennyiben valamilyen elváltozás, és ugye az. De bizonyos betegségeket szükségtelen kezelni - sok autista vagy mongoloid nem akarja hogy meggyógyítsák, és sok meleg sem. Az ember mindent kategorizál. A könyveidet felteszed a polcra... Nekem az egyik polcon a fantasyk, gyerekkönyvek, másikon a krimi és horror... kategóriák, duplázva. Bemész a suliba, ott vannak a tantárgyak - fizika, matek, kémia, magyar - természettudományos, humán, reál... Kategóriák. Mindenhol kategorizálunk, címkézünk. El kell fogadni, tudomásul kell venni hogy vannak melegek. Nem kell csatlakozni vagy szeretni, de nem tehetünk úgy mintha nem lennének. Érdekes felfogás, hogy a leszbikus nõ az, aki még nem találkozott a megfelelõ férfival, de hülyeség. Hogy maradjanak a hálószobában? Véleményem szerint akkor a hetero párok is! Ne mászkáljanak a macsó nõfalók farokfelvágva, hogy mennyire nem melegek. Esélyegyenlõség? Elvesz a pasason, bármikor lehet gyerekem. Összebútorozok a nõmmel, csak akkor lehet gyerekem ha felcsinálnak, és nem veszi el a hatóság. Az elõbb írta valaki, ne legyenek melegek a parkban... De senki sem kéri egy hetero pártól, ne mászkáljanak kézenfogva.
de jure nem betegség, hacsak nem patologizálja az embert, hogy szorong miatta. az viszont biztos, hogy egy abnormális szexuális viselkedés, ami összeegyeztethetetlen a természet törvényeivel, és a társadalom elvárásaival. mint a pedofília, amire szintén rá lehet ugyan mondani, hogy betegség, de attól még csak egy deviancia.
Õszintén: ja legyenek melegek csak ne mutogassák magukat, persze ezt nem bírják ki, amibõl megy a balhé. Természetes úton nem születhet gyerekük (hál istennek) de mindenáron akarnak, ebbõl is megy a balhé. Nem akarják elfogadni, hogy gusztustalanok, és õk miért nem járhatnak kézen fogva az utcán, emiatt is megy a balhé. Ahelyett h örülnének h otthon békésen szophatják egymás farkát, mindenen csak balhéznak, mindig csak több kell nekik. Õszintén túl sok velük a gond, a legegyszerûbb és legtisztább megoldás az lenne, ha fejbe lõnénk mindet. Utána nem balhézna senki.
"A válasz megírásának idõpontja: ma 00:41" A heterokat azért nem kéri senki olyanra, hogy a parkban ne fogják egymás kezét, mert az nem abnormális. Azokkal a melegekkel nincs bajom, akik elfogadják önmagukat és nem felvonulást rendeznek.A másik meg az, hogy a házasság férfi és nõ között alakulhat(na) csak ki, mivel az a normális.Meg a gyermeknevelés is.Nagyos sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen "családban" nõnek fel.Szegénynek milyen élete lehet?Gondoljatok bele.Már azért is piszkálják a gyereket az iskolában a társai, mert szegényebb, mint õk, akkor most képzeljétek el, mi lenne vele, ha két apukája/anyukája lenne?Olyan sebeket ejtenének rajta, amiket még az idõ sem gyógyít meg...
Én sem szívlelem a melegeket, de nem azért mert melegek, hanem mert mindig csak az alkalmat keresik, hogy erre felhívhassák a figyelmet. Minek tartanak felvonulást? Minek próbálnak õk maguk elkülönülni a heteróktól? Ha néma csöndben túrnák egymás farát, senkinek nem lenne velük baja. Aki pedig fél, hogy lek.csögözik, az ne k.csögösködjön. Harmadrészt pedig valószínûleg azért nem (lesz soha) elfogadott, mert természetellenes, és nem is szép látvány.
"A Homoszexualitás betegség?" A tudomány jelenlegi állása szerint nem betegség. De nem is normális. Genetikai okai vannak.Egy részük melegnek születik, de másik részük életük késõbbi pontjaikban lesznek azzá. A hajlam egy felmérés szerint a férfiak közel 30%-ban benne van.De hogy ez a hajlam felerõsödjön és meleggé váljon ahhoz kell egy "külsõ hatás". "Elfogadható?" Természetesen elfogadható, akkor ha a melegek a magánéletükben, egymás között élik ki a vágyaikat, rejtetten a külvilágtól, így teljesen elfogadható. De az nem hogy egyes melegek az utcán, köztéren dugnak, csókolóznak vagy pávatollal a seggükben hirdetik hogy õk b.zik és nagyon büszkék rá. "Ha nem akkor miért nem? Az emberek mekkora része homofób, milyen mértékben képes elfogadni a melegek létezését?" A melegek létezését mindenki elfogadja, de azt nem hogy átlépjenek egy korlátot, ez pedig az hogy ne mutogassák a másságukat a köz elõtt és ne akarjanak gyereket örökbe fogadni. "Láttok rá megoldást, h egyenjogúak legyenek?" Ma Magyarországon jogilag minden ember egyenjogú, ez alól a melegek sem kivételek. De ha az egyenjogúság alatt azt érted hogy a meleg párokat ugyanolyan jogok illesék meg mint a hagyományos családot, akkor ezt elfelejtheted.Legalábbis itt Mo.-n egészen biztos.Pláne most hogy Mo.-n és az Európai politikai életben egy erõteljes jobboldali elõretörés van.
Én nem ítélem el õket.És szerintem igenis betegség.Az agyban szerintem valami rosszul mûködik nekik.Amúgy, régebben kezelték is, (illetve próbálták) úgy, hogy néha sajnos a páciensek bele is haltak.Egyébként az elsõ válaszolóval értek részben egyet.
Nekem nincs bajom egyik néppel sem, nem vagyok rasszista, sõt segítek mindenkinek, ahol tudok. De a melegeket igenis meg kell fosztani bizonyos jogoktól! Gondolj bele. Örökbe fogadnak egy fiút, és azt látja, hogy az apja szereti az apját. Ezt tekinti normálisnak. Megy az iskolába a gyerek, és amíg az én fiam a lányok copfját huzigálja, addig az osztálytársa elkezdi úgy szeretni, ahogy a szüleitõl látta. Te mit éreznél?? Az én gyerekem ne legyen kitéve ilyeneknek azért, mert az SZDSZ szerint mindenkinek joga van a házassághoz, és az örökbefogadáshoz!!! A melegeket el kell nyomni, vissza kell fojtani! Nem magával az emberrel van bajom, hanem azzal, hogy meleg!
Egy kis hozzászólás: a leszbikusokat jobban elfogadják, és én nem mondanám, hogy mert õk édibédibbek vagy cukik, izgatóbbak. Legutóbb voltam egy rendezvényen, amire eddig inkább 16 felett jártak, de mára ellepték a 14 éves kis libák. Divat lett körükben a leszbülés, pénzért csókolóznak, nincsenek tekintettel másokra és visítanak, mint az újévi malac. Érdekes, én meleg srácokkal mentem ki, senki nem is mondta volna róluk, hogy melegek. Szóval, no comment. Ez egy undorító általánosítás, ne keverjük bele a felvonulást! Baromira nem elterjedt :) )) Nekem egyetlen haverom se jár felvonulásra. És igen, a magánéletüket nem a nagyközönségnek mutatják. Írok néhány novellát melegekrõl, szoktam tõlük tanácsot kérni, de egyszer sem hoztak zavarba. Tolerancia kérdése az egész. Engem úgy neveltek, hogy ne gyûlölködjek, bár a leszbikusok az agyamra mennek, mikor marhára nem figyelnek a környezetükre! Nagyon kényelmetlen, mikor melletted a padon rángatóznak meg nyúlkálnak, fényes nappal!
A kérdező hozzászólása: http://www.ahogyerzed.hu/?article=289 Csak azert emeltem ki a kerdest, mert szeretnek meg valaszokat kapni.A fenti linket most talaltam meg. Ahhoz mit szoltok?
A homoszexualitás nem betegség, hanem genetikai variáció. Nem betegség, mivel az életminõséget nem befolyásolja. A melegek életminõségét a homofób felfogás befolyásolja. Sokan állítják, hogy nem természetes, természetellenes. A természet alakítja ki az embereknél és az állatvilágban is. A nem természetes az, hogy vannak emberek, akik az agyukat nem képesek gondolkodásra használni, hanem elõítéletekkel, és 50-60 évvel ezelõtti, téves kutatási eredményekkel magyarázzák a saját intoleráns viselkedésüket. A homoszexualitás, a tévhittel ellentétben nem szerzett, és nem divatból kialakuló szexuális viselkedési forma. A tévhittel ellentétben nem megváltoztatható. (Az a bizonyos erre irányuló amerikai kísérlet a résztvevõk 30%-ának öngyilkosságával végzõdött. A maradék 70% meleg maradt.) A tévhittel ellentétben semmi köze a pedofiliához. (A pedofil elkövetõknek a sértett gyermek neme lényegtelen, kizárólag az életkora, serdületlensége számít.) Olvastam, hogy a gyereke szeme láttára csókolóznak a melegek a játszótéren. Fényképezze le. Mert ilyen nincs! Ebben a homofób környezetben egy meleg sem csókolózik nyilvánosan. De belegondolt valamelyik homofób is, hogy az orvos, aki a nagyit megmentette meleg-e? Hogy a gyereke falán lógó poszteren szereplõ énekes, színész meleg-e? Hogy aki a ruháját varrta, aki a kenyerét megsütötte meleg-e? Ezen senki sem gondolkodik. A melegek kaphatnak gúnyneveket. Lehet ostobaságokat, szeterotipiákat összehordani, de adófizetõ polgárok, akiknek a heteroszexuális többség - felhatalmazás nélkül - kevesebb jogot ad. És belegondolt már bárki is, hogy ez nem csak szexrõl szól? Nem bizony. A melegek is szeretik a párjukat. Érzelmekrõl is szól a dolog! És nem elhanyagolható, hogy bárkinek születhet a családjába olyan gyerek, aki meleg lesz.
Sztem is legyenek melegek, csak ne mutogassák magukat és ne legyenek rá büszkék, és ne sértsék meg a közízlést! És az már mindennek a teteje hogy gyereket akarnak örökbefogadni. El tudjátok képzelni annak a gyereknek az iskolás éveit ahol végig csesztetik mert melegek fogadták örökbe? El tudjátok képzelni miket átélhet szegény gyerek? És ez mind a melegek miatt lenne. Képzeljétek magatokat annak a gyereknek a helyébe, akit melegek fogadtak örökbe. Megkérdezi a tanárnõ hogy ki az anyukád, és mondod hogy két apád van??? Vagy mi??? És lesz barátja az ilyennek? Barátnõje késõbb? Na? Halljam! És igenis a melegeket meg kell fosztani bizonyos jogoktól, a többiek érdekében, mert mi az már hogy megsértik a közízlést??? Azért mégis a heterok vannak többen, és azért ránk is gondolni kell! A homofóbok megint mások. Hogyha valaki csak azért utál valakit mert b*zi és fejbelõné, az nemnormális. Viszont ha egy meleg végigmegy pucéron az utcán és lesmárol minden férfit és ordítja hogy éljenek a melegek, akkor azt igenis le kell lõni, vagy el kell zárni a normál embertõl. Részemrõl ennyi.
"És igenis a melegeket meg kell fosztani bizonyos jogoktól, a többiek érdekében, mert mi az már hogy megsértik a közízlést??? Azért mégis a heterok vannak többen, és azért ránk is gondolni kell! A homofóbok megint mások. Hogyha valaki csak azért utál valakit mert b*zi és fejbelõné, az nemnormális. Viszont ha egy meleg végigmegy pucéron az utcán és lesmárol minden férfit és ordítja hogy éljenek a melegek, akkor azt igenis le kell lõni, vagy el kell zárni a normál embertõl. Részemrõl ennyi." Tehát ez azt jelenti, hogy a melegek, nem teljes jogú polgárok? Érdekes elképzelés. Csak egy lépésnyire jutottál a fasizmustól. ÉS tényleg meztelenül járkálnak? És lesmárolnak férfiakat? Nahát, hogy ez milyen érdekes. És mekkora hazugság! Lelõni? A névtelenség védelmét élvezed sajnos! Ezt hívják életveszélyes fenyegetésnek, és súlyosan bünteti a törvény!
Nem betegség a melegség, hanem egy állapot. Betegségnek azt nevezzük, amikor rosszul érezzük magunkat, és a melegek nem érzik rosszul magukat.Természetellenesnek sem lehet nevezni, mert nagy számban léteznek, és ugyanolyan hasznos tagjai a társadalomnak, mint bárki más. Jó kérdés, hogy mit nevezzünk természetellensnek pontosan. A villanyvezeték, az autó, a gázvezeték, és minden amit az ember a kényelmére talált fel, nem természetes úton keletkezett, tehát természetellenes. A melegek is képesek gyermeket nemzeni , tehát ebben is teljesen normálisak. Tegyük fel azt hipotézist, hogy mindenki meleg lenne a világon. Akkor sem halna ki az emberiség, hiszen se a leszbikusok, se a melegek nem meddõk , tehát meg lehetne oldani a gyereknemzést. Ami természetellenes az az emberi erkölcs, a társadalmi elvárások. Nem születik az ember erkölccsel. Ezt mind tanuljuk gyermekkorunkban, kivéve az alapvetõ érzelmeket. 100 éve még a nõk is alárendelt tagjai voltak a társadalomnak. Ma már épeszû ember nem gondolja, hogy a nõknek kevesebb jogot kell biztosítani.
10-02 15:28 Anyám-apám kõhetero, SENKI nem volt soha a környezetemben, aki a saját nemét szerette volna, mégis már óvodában a fiatal óvónéni volt az imádottam, nem a cuki szõke hajú Zsolti. Ez csak a géneken múlik, semmi máson. Mellesleg én speciel abszolút leszarom, ki hogy áll ehhez, de egy ujjal merjen hozzám érni bárki azért, mert a barátnõmmel kézen fogva megyek az utcán, vagy megcsókolom! Mert akkor átkozni fogja a napot is, amikor megszületett! Nem járok felvonulni, nem híresztelem. Ugyanúgy tanulok, mint bárki, hamarosan ugyanúgy fogok dolgozni, teljesen ép elmém van, akkor mégis mi a franc bajotok van? De igazából az összes idióta homofób bõnyállal kinyalhatja a seggem, mert tökéletesen boldog vagyok így is! Nem úgy, mint ti! Savanyúak vagytok, az a legnagyobb örömötök, hogy az embertársatokat ócsároljátok.
"Savanyúak vagytok, az a legnagyobb örömötök, hogy az embertársatokat ócsároljátok." Huhh azért bátor vagy h az emberekkel egy számba veszed magad. Egy kis biológia: Életjelenségek: - önfenntartás - önreprodukció (SZAPORODÁS, növekedés, egyedfejlõdés, ÖRÖKLÕDÉS, változékonyság, halál) - önszabályozás Akár még abba is bele lehetne kötni h élõlény vagy, de azt még mondjuk elfogadom, de h ember... Tudod egy embert nem csak a gének tesznek emberré, hanem erkölcsi, kultúrális értékek is. Ha vki nem tud emberként viselkedni, ne várja el h emberként kezeljék. Legszívesebben az összes lezbit kibаsznám vmi házba aztán hadd dugja õket szabadon az összes arra járó kanos srác... mert kb annyira jók, másra nem. A buzziknak meg golyót... na nem, az túl drága, inkább csak dobáljuk bele õket télen a Dunába, és fagyjanak bele. Csak 1x kéne megcsinálni és nem lenne többé probléma a felvonulással stb. mert az életben maradott pár db kussolna és normális emberi életet élne! 16/F
Nagyon rosszúl értelmezitek a felvonulás lényegét ! De nem baj, már megszoktam a náci magyar felfogást :)
A kérdező hozzászólása: Ez egy video linkje. Amerikai fater(animacios sorozat).Most lattam, es passzol a temahoz.Aki gondolja nezze meg, 175 MB, szinkronizalt.
A kérdező hozzászólása: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ha valakiben ég a bizonyítási vágy, ne úgy próbáljon meg bizonyítani, hogy a melegségével dobálózik. próbálja meg függetleníteni a tetteit a nemi identitásától. engem addig nem zavar csak a melegség, amíg valaki nem hangoztatja, hogy meleg, illetve nem látom együtt a párjával. a melegfelvonulásoktól elkap a hányinger. a heterok sem járnak fel a városba, hogy megmutassák hogy dugják meg a másikat. nem kívánok nekik egyenjogúságot. a házasságot engedélyezném nekik, de a gyereknevelést nem. milyen hatással lenne egy kisgyerek további fejlõdésére, ha azt látná, hogy két azonos nemû nyalja-falja egymást a szeme láttára? elkorcsult a világunk, sajnálom, ez van én így érzek.
Nem betegségnek, hanem biológiai aberrációnak hivják, jól irták elõttem, nagyrészben genetikai okai vanna annak, hogy valaki homoszexuális lesz. Lehet teljes életet élni, ha az ember természetesnek veszi, ha valaki ismerõs rákérdez elmondja, de mondjuk az irodáját nem tapétázza ki a meleg élettársa képeivel. Lehet, hogy kegyetlen a társadalom, de ez van, sokmindnekit kivet magából.
Elõzõ vagyok, a gyereknevlést viszont már túlzásnak tartom-azért minden maradjon a maga medrében, a természet teremtett homoszexuálisokat , igen, embereket, állatokat és nem betegség, de ha azt akarta volna, hoyg tudjanak szaporodni, akkor tudnának.
"te meg eletedben nem lattal gyereket, ugye? Mert a pubertas elott nem fog az szeretgetni az senkit, se fiut, se lanyt. Utana meg, bizzd csak az anyatermeszetre, ahogy szuletett olyan nemu tarsra fog rahajtani." Akkor csak véletlen volt hogy 8 éves koromban halálosan szerelmes voltam az osztálytárnõmbe?Vagy az is véletlen hogy sok akkori korombeli 8-9 fiú osztálytársam szerelmes volt vmeik lányba, és a lányok is fordítva? Sõt még korábban a gyerekek papás-mamást is játszottak. Hagyjuk már ezt a baromságot hogy a gyerekre nincs befolyással a környezet.....Amit lát otthon azt fogja késõbb leutánozni. Csak a szélsõségesen liberálisok és az ultra homárok mondanak mást.(+1-2 zsidó "tudós")
Látod, pont az ilyen kis férgek miatt, nincs nyugtuk a homoszexuálisoknak mint te! Ez a kérdés nem más, mint feszültségkeltés, provokáció. Mit is kell elfogadni(elfogadnod)? Mi a téma? Nem hinném, hogy bár ki megszólt volna HA EZT A KÉRDÉST NEM TESZED FEL! Ha nem jó dicsekedni vele, akkor miért teszed? Nem bombáznák a méltóságod, ha nem hangoztatnád minden mondatodban, hogy meleg vagy.... Hetero vagyok, most én is írjak neked egy tanulmányt arról, hogy sajnos minket is kiközösítenek egyes emberek (társaságok, politikusok) köztük ti melegek is. "Itt még szó nincs esélyegyenlõségrõl" -> Ebben igazad van barátom, egy b.uzi (származásától függetlenül) élete, 6 magyar heteroszexuális életével ér fel manapság. Nem az emberek kategorizálnak titeket, hanem ti "kategorizáltatjátok" saját magatokat, ezzel a "meleg vagyok fogadj el" hozzáállással.
"Miért nézik le a cigányokat, akkor is ha hasznos tagja a társadlomnak?" -> Remélem szeded a sátorfádat és mész ki velük Kanadába akkor!
A kérdező hozzászólása: 01.18. 1.kapd be, te meg gyökér vagy..oda megyek ahova akarok.én meg nem szólok bele a szaros életedbe, ha te meg hatodrendûnek érzed magam hozzám képest.nem akartam provokálni.meg nem is a gyereknevelésrõl volt itt szó.sejtem mire akartál kilyukadni a témával kapcsolatban, h provákáció(de ez meg demagóg duma).Én csak azt szeretném, ha valakirõl kiderülne, hogy meleg akkor ez lenne rá a válasz, pl.: na és? esélyegyenlõsegrõl ilyesmire gondoltam(nem az, h kiröhögök, megverik..)Én se szeretnék róla beszélni, mert nekem is kínos, soha nem akartam ezt, de ez van, de attól szeretnék jó életet élni, mint egy hetero(ami a társ.95%-a kb.).Többen mondták, h jó gyerek vagyok, de ez padlóra küldött.Ugye érted?!Te meg leugatsz mert megmertem kérdezni vmit?ki vagy te? "2pac:only god can judge me".
A kérdező hozzászólása: U.ir.:Aki meleg és nem vállalja fel, mert annyira megakar felelni a társadalom elvárásainak(vagy bárminek, bárkinek az sem nevezhetõ normálisnak, egészségesnek), mert nagy esély van rá, h abból bonyodalmak lennének..akkor egyenjogúak a meleg emberek a heteroszexuálisakkal szemben??De ugye Kingsley mondja, h ez sem fekete-fehér, (de az természetes, h vki hetero).Szóval õ azt mondja ez változhat az évek folyamán.De az elég necces lenne, ha kiderülne vkirõl.Szóval csak titokban célszerû.Egyenlõek?Nem lenne jobb, akkor mindenkinek, ha kategorizálásainkat kicsit pontosabban és kevésbé pejoratívan végeznénk, a társadalomra nézve is..Nem mondom, h nagy dobra kell verni, de ha vkirõl kiderül hasonló azért az emberek megvetik, vagy tévedek? Szóval megoldások alatt kicsit rugalmasabb gondolkodást értenék, nem ilyen kõkemény s.rságot...mert valljuk be, az én szüleim se akarták ezt, és én se, de megtörtént, és egy b..i felvonulást sem láttam, akiben ott a hajlam abból az élet úgyis kihozza..ez elég b..isan hangzik, de ezek tények.voltunk, vagyunk, leszünk....
01:20: Tudod, nem rá erõltetni kellene magatok a társadalomra, hanem tenni azért, hogy elfogadjanak titeket, elõször. Nem pedig a szaros TV2, RTL, SZDSZ; MSZP baromságait hallgatni, akik (valójában)magasból szarnak a fejetekre. Másodszor: milyen esélyegyenlõségre gondolsz? Te elvárod, hogy mi toleránsak legyünk, de mi nem várhatjuk el ez tõled? Ha most arra gondolsz, hogy az utcán szabadon sétálj a pasiddal, és smárolgassatok, azt felejtsd el. Gondoltál már arra, hogy mit gondolhat(na) az arra sétálgató kisgyerek? Vagy gyerek-örökbefogadásra gondolsz? Gondolj csak a gyerekre, még a bal liberális (meleg védõ-k) tanulmányok sem tudnak egyértelmûen pozitív választ adni arra, hogy ez használ-e a gyereknek.... Arra gondolsz, hogy otthon nyugodtan seggbe dughasd a pasid? Szerintem azt most is megteheted, és elhiheted leszarják. Esetleg arra, hogy megszólnak? Nem kell villogni vele, és szerintem nincs probléma.... (nem azt mondom, hogy ne vállald fel, ha esetleg kiderül, de nem kell mindenkinek a tudtára adni és kész)
Hehe vicces amikor felhoznak régebbi kérdéseket, amire sok-sok hónappal ezelõtt válaszoltam, és azóta teljesen máshogy látom a dolgokat :D Nincs a melegekkel baj, nem bántanak azok senkit :D 2009-11-06 09:49-es 16/F most már 17/F :D

Az emberek nagy többsége miért áll a melegek oldalára?

Nem értem miért kell mindenb?l melegbárt csinálni. Miért nem tudják elfogadni az olyanokat akik egyáltalán nem szeretik a melegeket. Nem rég írtak ki oylan kérdést hgoy egy srác azt mondta az anyjának hgoy ? meleg... és az anya kétségbe volt esve, mert a gyereke még kisfiú... erre jöttek az okostóniik hogy márpedig a gyerekb?l tényleg meleg lesz feln?tt korára, és el tudja már dönteni hgoy mi a jó neki..... Ezen szó szerint felháborodtam, és akik biztatták az anyát nagy többségben meleg hozzászólók voltak. ÉS akik nem voltak melegek és máshgoy másként írtak az anyához, és biztatták hgoy nicns semmi baj, csak a hormonok tombolnak benne és ismerkedik a gyerek a világgal.... azt nem elég hogy lepontozták de jól be is szólogattak neki. Mintha valami b?n lenne heterónak lenni. Vélemények? (kérem mindenki moderáltan)

Legjobb válasz: Az emberek többsége nem áll a melegek oldalára. Inkább arról van szó, hogy azok a heterók, akik nem fogadják el a melegeket "nem tudják hova tenni" azokat a heterókat, akik pedig igen. Pedig most már sok heteró elfogadja a melegeket, mert tényleg belegondolnak abba, hogy egy férfi beleszerethet egy másik férfiba vagy egy nõ egy másik nõbe. Minden embereben ott van a vágy, hogy társat találjon, azok a heterók akik elfogadják ezt, belátták, hogy jobb ha egy meleg meleg párkapcsolatban van, mint hogy társadalmi nyomásra ellenkezõ nemûvel kezdjen, abból lesznek a sors tragédiák.

Igaza van sokaknak, akik már korábban válaszoltak, hogy nem állnak többen az oldalukra, csak az ilyen kérdésekre nagyon sokszor eleve azok válaszolnak, akik pozitívan állnak a dologhoz. de ha meg kiírnál egy kérdést, melyben szándékosan lehúzod õket, szerintem sok, azonos véleményt valló ember jönne, akik örülnek, hogy olyan kérdésre válaszolhatnak, ahol a kérdezõt megerõsítik a véleményében, és nem ellenkezõleg. Az, hogy a melegek ezt egészen fiatalon tudják, azt több helyen hallani. Hogy igaz-e, nyilván csak õk tudhatják, minden esetre több ilyen esetet hallottam már, ahol az illetõ már egészen fiatalon megmondta. Legalábbis ha komolyan vesszük, hogy az óvodában Petike beleszeret Katikába, és másnap csokit visz neki (nyilván nem alapítanak közös háztartást), akkor végül is... (Bár én ezt a gyerekszerelmet mindig furcsán néztem.) Nekem volt a gimiben egy évfolyamtársam, aki meleg volt. Már úgy mesélték róla a korábbi barátai, akik közel álltak hozzá, hogy bevallotta nekik, stb., és mivel 14 évesek voltunk gimi kezdetén, ennek legkésõbb 13 évesen kellett történnie. Ettõl függetlenül, azt gondolom - ehhez persze látnom kellene a kérdést, ami miatt Te ezt kiírtad -, hogy valószínûleg arra a kérdésre azért írták azt sokan, hogy a fiú már tudhatja, hogy meleg, stb., abba az irányba akarták terelni az anyukát, hogy fogadja el a fiát. Így látatlanban azt gondolom, hogy nem az lehetett a lényeg, hogy most 12 vagy 13 éves, hanem az, hogy az anyuka higgyen neki, mert féltek tõle, hogy azért mondja, hogy még túl fiatal, mert ki akar bújni ez alól: ha azt mondja, hogy még keresi önmagát, akkor nem kell foglalkoznia a kérdéssel, hitegetheti magát, stb., és ezt sokan úgy értelmezték, hogy nem akarja elfogadnia saját fiát. Gondolom én. Amúgy, szerintem, ha ez igaz, a fiú még szerencsés is: szerintem egy 12 éves gyerek még sokkal könnyebben túlesik egy ilyen beszélgetésen, és minél tovább húzunk bármit, amit be kell jelenteni, egyre nehezebb lesz. És a szüleinek is lesz ideje elfogadni, nem akkor kell megbarátkozniuk a helyzettel, mikor már a barátját mutatja be.
Az emberek többsége nem áll a melegek oldalára. Inkább arról van szó, hogy azok a heterók, akik nem fogadják el a melegeket "nem tudják hova tenni" azokat a heterókat, akik pedig igen. Pedig most már sok heteró elfogadja a melegeket, mert tényleg belegondolnak abba, hogy egy férfi beleszerethet egy másik férfiba vagy egy nõ egy másik nõbe. Minden embereben ott van a vágy, hogy társat találjon, azok a heterók akik elfogadják ezt, belátták, hogy jobb ha egy meleg meleg párkapcsolatban van, mint hogy társadalmi nyomásra ellenkezõ nemûvel kezdjen, abból lesznek a sors tragédiák.
Én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy az emberek többsége a melegek pártját fogná. Még ezen az oldalon sincs ez így, csupán ezek az emberek gyakrabban válaszolnak az ilyen típusú kérdésekre. Az, hogy nem akarják elfogadni mások álláspontját, egyértelmû. Elvégre te sem akarod elfogadni az övéket (hiába próbálnád bizonygatni - ha tökéletesen elfogadnád, nem lennél felháborodva a hozzászólásaikon). Természetes dolog, hogy két álláspontot valló ember megpróbálja megváltoztatni a másik véleményét. Ami az általad említett kérdést illeti. Valószínûleg a homoszexuális válaszolók orientációját nem fogadták el könnyen, talán még nehézségeik is adódtak belõle. Éppen ezért szeretnék, hogy egy esetleges "társuknak" ne kelljen átélniük azt, amit nekik. A lepontozósdi, mint látod, itt is megy, szóval ezt nem nevezném egy hihetõ mércének. Aki a homoszexualitás elismeréséért küzd, nem azt akarja bebizonyítani, hogy a heteroszexualitás bûn, hanem hogy a homoszexualitás sem bûn.
Azért állnak az oldalukra (oldalunkra) mert vannak olyan emberek akik nem tesznek különbséget embertáraik között. Mert a melegség nem bûn és nem elítélendõ dolog egy haladó szellemiségû ember számára. A meleg ember nem azért meleg mert õ az akart lenni hanem mert ilyennek született és így érzi jól magát. Ez olyan mint hogy az ember a szeme színét sem maga választja születésekor. Mint ahogy a nemi vonzalmait sem választhatja meg. Ezen nincs SEMMI elítélendõ. Ez természetes. Csak páran kitalálták hogy utálni kell minket. Mert ezzel csak a másik személyiségét és önbecslését romboljuk és így megkeserítjük az életét. Ahogy velem is teszik sokan... 19/f
Miért, te nem tudtad 12-13 évesen, hogy hetero vagy? Nekem sok meleg ismerõsöm van, állításuk szerint csomóan már kiskamasz koruk óta tudták, hogy melegek. Meg ha valakiben csak a hormonok és a kíváncsiság dolgoznak, az a dolog szexuális részére kíváncsi. Ellenben ha valaki meleg, akkor nem csak testileg, hanem érzelmileg is a saját neméhez vonzódik, a saját nemével képzel el párkapcsolatot, szerelmet, együttélést. Ez már nem puszta kalandozás. A melegek se nem kevesebbek, se nem többek. Én nem pártolom õket, szimplán csak egyenlõ emberi lényként gondolok rájuk. Nem értem miért fáj valakinek egy másik ember szexuális identitása.
Én úgy látom, hogy sokan inkább az intoleránsak ellenoldalára állnak. Sok heteroszexuális áll ki a melegek mellett, viszont ez fõként annak is köszönhetõ, hogy sokak számára ellenszenves az, ahogyan a másságot kezelik. A másokra való lenézésnél és gúnyolódásnál sokszor nincs visszataszítóbb dolog sokak szemében. Nyilván azért kapcsolnak át sokan már deffenzív módba, amikor errõl a témáról van szó, mert a homoszexuálisok azok, akik céltáblának vannak kitéve, nem pedig a heteroszexuálisok. A heterókat nincs miért védeni, mert õket nem támadja senki. Az én véleményem az, hogy ez is pont ugyanolyan eszetlen beskatulyázása az embereknek, mint anno volt a feketéknek vagy bármilyen más csoportnak, aki épp kiszemelt volt. Az embert ismerd meg, ne a külsõség alapján ítéld meg.
Kisfiúknál valóban nem biztos hogy meleg lesz , sõt tinédzsereknél sem biztos, mivel akkor igen gyakori az intenditás zavar és a fejlõdõ fiú vagy lány nem tudja hova tartozik , nem tudja mit akar. Ilyenkor azt a bizonyos mérleget nem szabad sem erre sem arra billenteni hanem egyensúlyban kell tartani , kialakul a szexualitása majd magától akár homoszexuális lesz akár hetero.
Ez van, ha az egészséges tolerancia túllõ a célon és átcsap népszerûsítõ propagandába. Sajnos, fõleg itt nálunk, valahogy nem szokták megtalálni a határt és iszonyat milyen fekete-fehéren gondolkoznak az emberek. Ilyen ez a homár kérdés is. Az embereknek általában semmi baja vele, ha valaki az, csak tartsa meg magának. Ennek ellenére elvi kérdést csinálnak abból, hogy rávegyék az átlag embert, hogy ne csak elfogadja, de még örüljön is neki. Kisebbségi (cigány) kérdésben is, nem azt próbálják meg kideríteni miért vannak az embereknek ellenérzéseik velük szemben és a probléma gyökerét kezelni, egyszerûen propagandával próbálnak hatni az emberre és aki nem hajt fejet, az rasszista, esetünkben homofób és a rendszer ellensége.
A kérdező hozzászólása: Ez így van, de mind azzal jött hogy õk kiskorukban már 13, 18 évesen tudták hgoy melegek. NEm tudtam hgoy sírjak vagy nevessek. ÉS ezt a szegény srácot meg teljesen meleggé akarták tenni, olyan durván semmis érvekkel dobálóztak.
Én hetero vagyok, de ilyen ügyekben én mindig azt mondom fogadja el a fiát és legyen nyitott. Nem hitegetem megváltozik, mert egy kérdésbõl nem derül ki. Azt mindig elfelejtik, hogy pontosan mit mondott. Inkább a saját bajukat írják, ami persze érthetõ, de nem segít minden esetben megfelelõ vaálaszt adni. A melegekkel nincs bajom, a férfiak így nem konkurenciák, és a nõk :)
Mert lenyúlták a meleg szót, ami a magyar irodalomban egészen mást jelent:)

Az emberek miért nem fogadják el a melegeket?

A lezbikusokat miért fogadják el?

Legjobb válasz: Na elolvastam az elsõ pár hozzászólást... és fogtam a fejem. Aszondják' itt, hogy fajfenntartás, és azért szorítják ki, meg a többi... ÁLLATOK VAGYUNK BäZD MEG??? ÁLLATOK? !!N E M!! Az állati ösztönös lényt vissza kell szorítani, N E M T E L J E S E N, de visszább kell, az intelligenciánk!! kell irányítani leginkább. Engem nem érdekel, hogy férfiként valaki a f.szra gerjed. Gerjedjen, de ne elõttem csókolózzanak a tér közepén, DE! ezt ELVÁROM A HETEROszexuális pároktól is. A négy fal között azt csinálsz amit akarsz. Ha elmondod/megtudom, hogy meleg vagy, HA fiú vagy, akkor addig jól meglehetünk, amíg rám nem hajtasz, de ha rámhajtasz, akkor szétverem a búrád, ezt el kell fogadni. Ne próbálkozzon be. -.-' HA lány vagy, akkor jól meglehetünk, nincs az, hogy rám hajtasz, szóval nincs konfliktus... A fajfenntartásos, kirekesztõs emberek, meg elbújhatnak, az ókorban teljesen nyiltan voltak biszexuális emberek, és nem sok baj volt ezzel... a kerszténység volt az, aki elítéli a melegeket, meg a fetisisztákat, hogy TISZTÁTALANOK... NO COMMENT! Nem részletezem, hogy miért sz.rháziság, amirõl pofáztak/nak (pl. felebarátság) F17

Na elolvastam az elsõ pár hozzászólást... és fogtam a fejem. Aszondják' itt, hogy fajfenntartás, és azért szorítják ki, meg a többi... ÁLLATOK VAGYUNK BäZD MEG??? ÁLLATOK? !!N E M!! Az állati ösztönös lényt vissza kell szorítani, N E M T E L J E S E N, de visszább kell, az intelligenciánk!! kell irányítani leginkább. Engem nem érdekel, hogy férfiként valaki a f.szra gerjed. Gerjedjen, de ne elõttem csókolózzanak a tér közepén, DE! ezt ELVÁROM A HETEROszexuális pároktól is. A négy fal között azt csinálsz amit akarsz. Ha elmondod/megtudom, hogy meleg vagy, HA fiú vagy, akkor addig jól meglehetünk, amíg rám nem hajtasz, de ha rámhajtasz, akkor szétverem a búrád, ezt el kell fogadni. Ne próbálkozzon be. -.-' HA lány vagy, akkor jól meglehetünk, nincs az, hogy rám hajtasz, szóval nincs konfliktus... A fajfenntartásos, kirekesztõs emberek, meg elbújhatnak, az ókorban teljesen nyiltan voltak biszexuális emberek, és nem sok baj volt ezzel... a kerszténység volt az, aki elítéli a melegeket, meg a fetisisztákat, hogy TISZTÁTALANOK... NO COMMENT! Nem részletezem, hogy miért sz.rháziság, amirõl pofáztak/nak (pl. felebarátság) F17
Bárkinek a kommentelõk közül volt valaha bármilyen tapasztalata melegekkel kapcsolatban? Az utcán nem látni egymás szájába mászó férfiakat. Akkor megint mirõl beszélünk? Úgy állítjátok be a dolgot mintha minden utca sarkon melegek parádéznának. Rendben, évente egyszer van felvonulás, nem dõl össze a világ. Szóval nem értem mitõl vagytok annyira kiakadva. A média se nyomatja a melegeket... vagy minden reklámban, tv mûsorban, sorozatban szerepelnek? Én nem tudok róla. 23 meleg F.
"a normális párok se mindenki elõtt falják egymást" Nagy tévedés, ilyenekbe sajnos (én pl az õ nyáladzásukra nem vagyok kiváncsi k*rvára) naponta belefutni, melegeket pedig még sosem láttam... Errõl ennyit. Én sem értem mi bajuk az embereknek. Nem tudom miben befolyásolja az õket, hogy valaki meleg. Attól az õ életükben semmi sem változik. Amúgy meg az állatok között is van homoszexualitás, és senki nem tehet arról, hogy kihez vonzódik. A legnagyobb utálkozó is születhetett volna melegnek (vagy valamelyik szerette, gyereke stb) na és akkor mi lenne? A földön meg túlnépesedés van, nem hibnném hogy belehalunk ha pár meleg kiesik a szaporodásból...
Sem a melegeket sem a leszbikusokat nem fogadják el. Az ok egyszerû: Természet ellenes, Én sem tudom elfogadni, de nem is avatkozom senki magánéletébe. Én mindig azt mondom, hogy az ember nemi élete legyen tabu mindenki számára. Nem kell világgá kiabálni hogy hetero vagy leszbi vagy meleg vagyok. Ez mindenki saját magánügye. Ha így kezelné mindenki akkor nem lenne ennyire viszály a melegek miatt.. Sajnos már ott tartunk hogy cikinek tartják azokat akik nem melegek vagy leszbik..
Talán mert természetellenes és nem az a normális. Amúgy az engem is idegesít, mikor a melegek direkt mutogatják nyilvánosan hogy õk azok, hirdetik, erõltetik. Ez irritáló. Tartsa meg mindenki a szexualitását magának, senkit nem érdekel a másik kivel meg hogyan szereti.
Szerintem gusztustalan, de felõlem csinálják, de ne mindenki elõtt... a normális párok se mindenki elõtt falják egymást :D
a lezbikus nem úgy viselkedik mint egy meleg.. teljesen más.. egy meleget nem lehet összehasonlítani egy lezbikussal.. ég és föld... láttál már olyan csaj aki úgy öltözött fel mint egy pasi és úgy is viselkedett.. nem sürün látni.. de meleg pasit aki nõként viselkedik.. nah az egy kicsit durvább..
Én csak a hangjukat fogadom el: George Michael, Sir Elton John, meg ki tudja hányan vannak :o) Én undorítónak találom a melegeket, mert egyfolytában az jut eszembe, amikor meztelenül csinálják, ami számomra egyáltalán nem izgató! Két nõ, akinek szép a teste, teljesen felizgat, mert szépek háttal, akár elölrõl vagy egymáson, vagy akárhogy, de jók! Két ronda nõ ugyanúgy undorító, mint a melegek. Én úgy tanultam és ez a tapasztalatom, hogy ami a férfibõl kiáll (vagyis pl. a farok), azt be lehet, sõt be kell tenni a nõnek, viszont a pasiba nem kell betenni semmit, mert az nem oda való! A melegek ennek ellentmondanak. Lehet, hogy én vagyok prûd, de ez nekem nem áll össze. Olyan, mint az állatszex - nemkívánatos! 43F
Az emberek is állatok: kiszorítják közülük azokat, akik nem illenek oda, ugyanis az utódhozatal képtelenek pusztulásra ítéltettek. Sok ember divatból hóbortozik, ám akadnak olyanok is, akik hormonális zavarral küzdenek: õk betegek, kezelni kell õket.
Mert a magyar ember egyszerûen ilyen. Mindig keresi a bûnbakot, akit hibáztathat a saját tehetetlensége miatt, és azt nézi hogy kit és miért lehetne utálni. Ez általában jellemzõ a magyar emberekre, nem csak a homoszexualitás megítélését illetõen.
Én se szeretem, amikor heterók csókolóznak elõttem az utcán! De engem ne zavarjon, mert meleg vagyok ugyebár... 23 meleg F.
23 meleg F Na épp ez a gond hogy nem kéne még egy évben egyszer sem mutogatni-felvonulgatni!Ezzel az erõvel a pedofilok is felvonulhatnának évente egyszer nem?
Nagyon sületlen hülyének kell lenni ahhoz hogy a melegséget a pedofíliával és egyéb ilyen dolgokkal. Vagy ezek az emberek szerint két felnõtt ember szerelme ugyan olyan mint egy felnõtt ember nemi vonzódása egy gyerekhez?! Mert akkor szerintem õk a betegesek.
*Nagyon sületlen hülyének kell lenni ahhoz hogy a melegséget egy szinten kezeljé a pedofíliával és egyéb ilyen dolgokkal.
Soha nem értettem ezt a fajfenntartás dolgot. Én az utóbbi idõben azt szoktam hallani, hogy túl sokan vagyunk már a bolygón, és túlnépesedik, stb.
"Pont a melegek ugatnak a toleranciáról meg elfogadásról, de úgy látom mások véleményét képtelenek elfogadni, szépen lepontoztak mindenkit, aki nekik nem tetszõt írt. Gratulálok ismét a melegeknek, nagyobb rasszisták mint a nem melegek. :) " Hát ez igazán nagyon rosszul eshet neked, már majdnem olyan, mint kirekeszteni valakit. Amúgy nem tudom, mit pattogsz, én hetero vagyok, de lepontoztam egy csomó választ, ami szerintem unintelligens volt.
Engem tovabbra is az lep meg, hogy az emberek, akik nem szeretik a melegeket, ugyanazokat az erveket hozzak fel folyamatosan!! Annyira unalmas mar! Egy korabbi kommentet szeretnek most ide irni, gondolkodjatok el rajta: "Nekem meleg letemre semmi bajom a heterokkal, csak ne fogjak meg egymas kezet az utcan vagy ne csokolozzanak. A szolid heterokkal semmi bajom, de az ilyen eskuvoi menetes, heterosagukat fitogtato magamutogatok... Hat.. :-)"
Pont a melegek ugatnak a toleranciáról meg elfogadásról, de úgy látom mások véleményét képtelenek elfogadni, szépen lepontoztak mindenkit, aki nekik nem tetszõt írt. Gratulálok ismét a melegeknek, nagyobb rasszisták mint a nem melegek. :)
Nagyon egyszerû. Melegek alatt az átlagember a Steiner Kristóf -féle androgün izéket érti, esetleg a Szecsõdi Kari-féle (most férfi voltam, de heteró nõ lettem, közben úgy nézek ki, mint egy ótvaros travi) humanoidokat meg a LédiGyagya imádó, csipõgatyás, affektáló, ide-odalibbenõs, teli ékszerezett szálgerezda alkatú bu.zikur.vákat. Aztán a melegek nagy része egymás kloákájába helyezi a bréjét, ami nem egy túl gusztusos dolog. Eszükbe sem jut, hogy van sok olyan is közöttük, aki nem különbözik a többiektõl és nem túrja senki farát.
Na igen, és arról már nem is beszélve, hogy bárki lehet gusztustalan. Ki tudja két heteró mit csinál az ágyban? Lehet, hogy nekik meg valaki gusztustalan fétisük van... Most komolyan az embereket saját magukat ölik az ilyen utálattal, mert õk szenvednek tõle elsõsorban teljesen feleslegesen. 1 heteró lány
De továbbra se értem mirõl beszéltek. Ha nem láttok melegeket bármit is csinálni akkor mért kell hangoztatni, hogy csak ne elõttem mûveljék? És mért kell belegondolni, hogy mi történik az ágyban? Ha kézen fogva menne is egy meleg pár akkor mért rögtön a szex jut az eszetekbe? Egy az, hogy nem is tudjátok, hogy két férfi, hogy szeretkezik, csak találgattok. Ami nem felel meg a valóságnak. Az anális szexel meg ne érveljetek, mert nem minden meleg úzi, ellenben igen sok heteró férfi és heteró nõ szereti... 23 meleg F.
Nekem sincs úgy igazán bajom a melegekkel, viszont az tény és való, hogy ha egy kicsit is belegondolok, hogy mit mûvel egymással két meleg férfi a hálószobában, olyan szinten undorodom h ezt el sem tudom mondani... :SS Tudom h nem látni sûrûn meleg párocskákat, de én is csak azt tudom mondani: nekem mindegy mit csinálnak, csak ne elõttem 18/L
elozo vagyok, teljes mertekben hetero 30F
A melegeket nem melegnek nevelik, nem mesterseges befolyas altal lesznek melegek-igy szuletenek tehat termeszetes-aki a fajfentartasra hivatkozik gondolkodjon el azon hogy a nepesseg a bolygon folyamatosan novekszik tehat nem fogunk kihalni a melegek miatt, es tarsulok ahoz is hogy sokszor latok hetero parokat csokolozni, taperolni akarhol, melegeket pedig meg soha, a felvonulasok jogossak hisz a torveny engedelyezi de egyesek szelektiven ertelmezik pl:ha en teszek vmit ami torvenyes az rendben van, ha mas tesz valamit ami szinten torvenyes de nekem nem tetszik az nincs rendbe es fel kell lepni ellene.Ilyen nepseg vagyunk, tobbsegunk imad mas haza tajan rendezkedni mert jo buli mas szennyeset teregetni.
Ki fogadja el a lesbikusokat is?? Az csak egy dolog h pasiknak bejön h 2 csaj de nincs elfogadás. És azért nemfogádják el mert természetellenes és a fajfenntartás nem abból lesz h a b*zik vállalják h ök melegek. És sajna manapság már ez lett a trend. Én mint hetero el sem tom képzelni h a p*ncin kivül lenne csodálatosabb dolog:DDD

Én egy meleg srác vagyok. Azt nem értem, hogy az emberek többsége miért általánosít és miért utál minket melegeket, azért, mert a TV-ben meg felvonulásokon meg egyéb helyeken női ruhába meg kifestve jelennek meg?

Pedig Mi nem is vagyunk ilyenek, mert az már a transzfesztita. Ez pedig két külön fogalom. Általában fiúsak vagyunk és ezért nem veszik észre egyesek...Így eltudunk vegyülni, hogy ne bántsanak minket meg ienek....De amúgyis fiúnak születtünk, csak a saját nemünkhöz vonzódunk, szóval még szép, hogy fiúsak vagyunk...

Legjobb válasz: Egyik osztálytársam meleg. Enyhén szólva ribancosan viselkedik. Tudod, én nem a melegeket utálom (persze nem is szeretem õket, de eltudom fogadni) csak azt rühellem, ahogy egyesek reklámozzák magukat. Miért? Erre válaszoljon nekem valaki. Én se vonulok fel, hogy "nini HETERO vagyok" és nem is beszélek úton útfélen a szexuális szokásaimról. Persze biztos van, aki nem ilyen, de az a baj, hogy ma melegnek lenni divat.

Egyik osztálytársam meleg. Enyhén szólva ribancosan viselkedik. Tudod, én nem a melegeket utálom (persze nem is szeretem õket, de eltudom fogadni) csak azt rühellem, ahogy egyesek reklámozzák magukat. Miért? Erre válaszoljon nekem valaki. Én se vonulok fel, hogy "nini HETERO vagyok" és nem is beszélek úton útfélen a szexuális szokásaimról. Persze biztos van, aki nem ilyen, de az a baj, hogy ma melegnek lenni divat.
az emberek hülyék?És a b.uzik a legokosabbak igaz?Miért lene már hülye a normális családos ember akinek vannak gyerekei és egy férje/felesége?
*teremtett isten 2 nemet
mert az emberek hülyék :)
ki a [email protected] érdekel leszarom hogy mit mondotok ti bu.zik isten azért teremtett 2 nemet hogy azok párosodjanak és nem azért hogy a férfiak bu.zik legyenek a nõk meg lezbik tõletek terjed el az éc ezért ítél el titeket mindenki büszke lehetsz magadra gratulálok és a szüleid meg szégyenkeznek miattad hogy a fia b.uzi és még itt is bejelented! hát ez szép. (45/N)
én ha b.uzi lennék szégyenemben a föld alá süllyednék én nem kellene okoskodnos hogy ADIS mert írják úgy is hogy éc meg amúgy is azért nem vagyok otthon ezeknél a dolgoknál mert nem vagyok se bu.zi se lezbi és büszke vagyok rá!!!!!!
hát 1 és fél éve ismerem egyetemen vagyok másodikos és nem szivat mert tényleg lezbi mert az osztálytársammal járt és csókolóztak meg simogatták megy fogdosták egymást meg szexeltek és egy fél éve szakítottak amúgy meg jóban vagyok vele.
megvan a kedves kérdezõ írta a majmosat nem akartalak kioktatni csak hogy gondolom jól jön az infó :D ennnyivel többet tudsz
nos tehát elmagyarázom voltak az emberszabású majmok más néven az ún az emberszabásúakból elkezdett visszafejlõdni egy faj vagyis egyre butusabbak lettek romlott a látásuk kisebbek lettek összegörnyedtek stb. de közbe az emberszabásúak elkezdtek fejlõdni is javult látás felegyenesedtek stb. na és ezekbõl lett az ember tehát nem a majmokból a majmoknak és az embernek csak ugyan az az õse.:)
valamelyik írta hogy az emberek a majmokból fejlõdtek ki :D az emberek nem a majmokból fejlõdtek ki a majmoknak és az embernek csak közös ÕSE volt az emberszabású majon és abból az indultak fejlõdésnek a majmos és az emberek pl.: majmok<------emberszabású majmok------>ember
a HIV vírusnak eredetileg semmi köze sem volt az emberekhez, jellemzõen a majok betegsége. afrikában terjedt át az emberre és onnan aztán az egész világra. eleinte valóban a homoszexuálisok fertõzõdtek meg többnyire, mivel nyilván nem védekeztek óvszerrel, de mára ez a tendencia megváltozott. több heteroszexuális fertõzött van, mint homoszexuális. úgyhogy ez az AIDS a b*ziktól jön felfogás hogy is mondjam...szóval csak magadat járatod le vele. mert lehet azt modnani, hogy te utálod õket, de akkor legalább ne mondj hülyeségeket, mert magad is annak látszol. amúgy én úgy gondolom, hogy ha én elfogadom azt, hogy valaki meleg, akkor õ sem fog felvonulásokra járni. ha nem az lenne, hogy amint kiderül a nemi identitása azonnal nekiesnek, mint süket az ólajtónak és lenézik, látványosan undorodnak tõle, akkor hidd el, az õ magánéletük is otthon maradna. de amíg vannak ilyen emberek, addig tudod mit, én is ezt tenném. és jókat röhögnék, ahogy majd felrobbannak a dühtõl. te töltöd az idõded gyûlölködéssel, nem én. 45 éves létedre az eszembe se jutott, hogy élni és élni hagyni?
szerintem ezt a kérdést nem ide kellet volna írni :)
mert nem akarom megsérteni mindig amikor elkezd simogatni akkor én odébb megyek meg egyre többet ölelget bár a mi társaságunkban mindenki ölelgeti a másikat de nem vagyunk lezbik se biszexek csak úgy barátságból de õ mindig tesin is amikor olyan feladat van hogy párba kell lenni akkor mindig velem akar lenni.meg ebédnél mellém ül.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm ez a legutóbbi komment jól esett.Jó tudni, hogy vannak még normális, toleráns emberek is.:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem próbáld neki finoman megmondani, hogy Te nem vagy leszbikus.Lehet, hogy azért hiszi, hogy mégis az vagy, mert hagyod, hogy simogasson.A másik dolog, amit eltudok képzelni, hogy nem is leszbikus csak szivat Téged.Jóban voltatok??Hanyadik osztályba jártok?
A kérdező hozzászólása: Értem.Akkor finoman közöld Vele.Bár egy dolgot nem értek.Hogyha Te nem vagy leszbi, akkor miért hagyod, hogy simogasson meg ienek.Ezt azért is furcsálom, mert a hetero emberek ezt nem nagyon szokták megtûrni....Volt egy ismim, akit ezért vertek meg...Mondtam is neki, hogy ne csináljon hülyeségeket...
De igen. a homoszexualitás normális. a megszokottól eltérõ, de nem rendellenesség, hanem csak alternatív szexuális viselkedés. Én nem vagyok meleg, de a történelem is számtalanszor igazolta, hogy attól senki nem válik kevesebbé, vagy rosszabb emberré, hogy homoszexuális. Én sem szeretem bizonyos homoszexuálisok magamutogatását, viszont bennem kb ugyanennyi visszatetszést keltett a Budapest-parádé, vagy ugyanúgy zavar, ha egy heteró pár nyalifalizik velem egy légtérben. A szexualitás magánügy, de elítélni embereket olyan dolgokért, amikrõl nem tehetnek, nagy igazságtalanság. Ha vagy akkora színész, mint Ian McKellen, olyan jó énekes, mint Michael Stipe, olyan költõ, mint Szapphó volt és oly hatalmas, mint Nagy Sándor volt, akkor talán lehetsz elõítéletes a melegekkel.
Na én ezt mind értem, de hogy kerül ez a helyesírás rovatba???
Engem egyátalán nem zavarnak a homoszexuális férfiak. Nem riaszt, és nem is zavar, teljesen normális embereknek tartom õket. Volt egy kollégám is aki az volt, de soha senki nem bántotta. Ez intelligencia kérdése. Nagyon sok a buta ember, és ami viszont feltûnt, hogy férfiak a legvérmesebbek a vitában, õk a gyûlölködõk, a mocskos szájúak, ha homoszexuálisokról van szó. A leszbikus nõket viszont õk szeretik a legjobban nézni! Én nõ vagyok, akkor én meg utáljam a leszbikus nõket?? Nem, mert velük sincs semmi bajom. Sõt a felvonulással sincs bajom. Egy focimeccs szurkolói nagyobb balhét csinálnak, még ha sokkal kevesebben is vannak. Nem tehet róla senki, hogy kihez, milyen nemhez vonzódik. Olyan viszont van, hogy mai fiatal lányok divatból egymássak csókolóznak és stb. Ez inkább divat és elhatározás kérdése, nem azért mert ilyenek, hanem azt hiszik ez menõ. De bármily furcsa, ez sem zavar. Sokkal nagyobb gondok zavarnak, mint például a gonosz, buta, tudatlan emberek, de hogy ki kihez vonzódik, és milyen formában, az nem tud kihozni a sodromból. És ez az egész családomra vonatkozik. Szüleimtõl nagymamán át mindenkire. Soha nem mondtunk rosszat homoszexuálisokról, és hála istennek hogy ilyen családban élek. Sõt, még férfi barátom sem volt olyan, aki gyûlölte volna õket, vagy köpködött volna rájuk, mint sok más. Ez valószínû hogy az intelligencia. Ilyen emberek vesznek körül.
Kedves tegnap 17:06! "isten azért teremtett 2 nemet hogy azok párosodjanak és nem azért hogy a férfiak bu.zik legyenek a nõk meg lezbik". És poénnak szánta, hogy Évát [email protected]ák a fiai (vagy akár Ádámot is)? Vagy hogyan szaporodtunk tovább a híres hitünk szerint? Ennek ellenére a felvonuló, magamutogató ratyikat mélyen megvetem, de nem fogom a "Szent Könyvre"!
Azért mert mióta a csapból is ratyiparádék meg a homoszexuálisok folynak, azóta egyes homoszexuális hajlamú egyének már hajlamosak nyíltan is ajánlatot tenni meg a beteg ajánlataikkal, általuk heteroszexuálisként ismert egyéneket is zaklatni. Sajnos munkahelyen összehozott a sors nem egyszer ilyen alakokkal, szerencsére sikerült õket lerázni ha nem is egykönnyen. Ez is csak azóta van mióta ilyen nagy "elfogadtatásban" van részetek. Az emberek többségét szerintem egyáltalán nem érdekli, hogy egyes homokos hajlamú egyének mint csinálnak 4 fal között az otthonukban vagy esetleg egyes meleg szórakozóhelyeken. De ne akarják már ezt a heteroszexuális, családra, gyermekekre vágyó emberekre rákényszeríteni mert az egész, elég nyilvánvalóan nagyon ebbe az irányba mutat...
Szerintem ez az általánosítás elsõsorban az affektáló és rózsaszín göncökben császkáló emberkék miatt alakult ki. Ez csupán magamutogatás, az, hogy valaki meleg vagy sem, nem ilyen, külsõ jegyekben nyilvánul meg. Igen, bevallom, ezeket az embereket én sem tartom valami nagyra (nem szeretnék csúnyát mondani), a "normális" melegekkel azonban semmi bajom nincs.
A kérdező hozzászólása: Nem csak, tudod, ha olyan paraszt lennék, mint Te, akkor kapálni járnék......Jah, ha pedig fájna a bunkóság, szerintem már nem is élnél....."Élni és élni hagyni">Aki nem így viselkedik, az nem is érdemli meg az életet....
Megtanultad kezelni? Miért, gyúrós b*zi vagy? Vagy kisírod magad a helyzetekbõl?
A kérdező hozzászólása: Nekem mindegy, hogy bunkó vagy vagy sem.....Nagyívben leszarom, azokat akik így gondolkoznak, mint Te...Megtanultam kezelni a konfliktusokat.....
Figyelj nem akarok bunkó lenni, de én felkötnélek a beleidnél fogva egy fára... de nem baj viseld büszkén a rózsaszín háromszöget :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket.A legtöbb információ hasznos volt számomra pl.:a majmokról is...Egyébként véletlenül került a helyesírás rovatba.Valahogy nem figyeltem oda.Na mostmár mindegy:)
20 éves vagyok nem 45 és azért járok tesire (gyógytesi) egyetemen mert gerincferdülésem van és neki is
"õ mindig tesin is amikor olyan feladat van hogy párba kell lenni akkor mindig velem akar lenni.meg ebédnél mellém ül." "Ja és 45 vagyok te gyógyegér" Csak nekem fura hogy egy 45 éves nõ egyetemen tesire jár? A kérdésedre válaszolva pedig igen, a legtöbben pont ezek miatt utálnak titeket, holott nem is ismernek egy meleg fiút sem, csak ezeken a felvonulásokon látnak ilyen idiótákat , így hát ez fog eszükbe jutni amikor szóba jön a meleg téma. Még az is benne van a pakliban, hogy általában a nagyhangú, agresszív, kötekedõ majmok utálják a melegeket, és hozzájuk csatlakoznak a többiek, tudod, hogy ne lógjanak ki a sorból... A normális, rendes embereknek nincs bajuk veletek, addig, amíg diszkréten élitek a magánéleteteket, és pl. nem smároltok a buszmegállóban. Te viszont írtad, hogy nem vered nagy dobra, ha így tennének a többiek is, sokkal kevesebb konfliktus adódna ebbõl az egészbõl :)
de miért ide írtad ezt a kérdést?
Kedves tegnap 17:47! "Én vallásos vagyok (keresztény katolikus) és nekem az van a hitemben, hogy Isten férfinek én nõnek teremtette ezt a nagy és "csodás" világot" -ha az Istened oly jó, miért teszed idézõjelbe a csodás szót???- és azért, hogy õk ketten benépesítsék a földet -benépesítés: anya, apa, fiaik...- Az én vallásomban ez nagy bûn -nem úgy, mint az [email protected]ás...- Meg nekem alapból únszimpatikusak vagytok. Ezt nem rosszbol mondom, de én inkább kerülöm az ilyeket... -Isten nem válogat, és a Biblia szerint megbocsájt-. Ráadásul ha Noé mindenbõl tényleg csak kettõt mentett, kezdõdik elõlrõl a belterj;)!
hát teljesen ledermedtem és szóhoz se jutottam megfordultam és elmentem WC-re azóta is (3 napja volt) simogat meg ölelget.:S hogyan mondjam meg neki hogy száljon le rólam?
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ, hogy van aki megcsinálja...Azért remélem, hogy szépen küldted el és nem voltál durva.:)
örülök :D
A kérdező hozzászólása: Képzelje el Én nem süllyedek el a föld alá, mert ott a pokol van, ahova maga fog kerülni, ha így viselkedik mindenkivel.45 évesen nem tud viselkedni, nem tudja tolerálni megát és helyesen írni se tud.Büszke lehet magára!Ennyi meg egy bambi.
A kérdező hozzászólása: Látszik az értelmiségi szinteden, hogy 45 éves vagy.Mellesleg nõ vagy férfi vagy?Várj kitalálom.Férfi, gondolom ezért is vagy ien bunkó.Fogd fel, hogy a z AIDS akkor se tõlünk származik!!!Jah és nem hiszem el, hogy 45 vagy...Még helyesen írni se tudsz.Egyáltalán nem szokták úgy írni, hogy "éc".Akkor örülj neki, hogy nem vagy meleg se meg leszbi se!
amúgy meg minek kérdezed meg itt?Büszke vagy magadra vagy mi?
45 évesen volt már ideje, hogy megtanuljon viselkedni, mégse ment
el sem hiszem hogy képes vagyok leállni veszekedni egy ilyen ferde hajlamúval
ja és 45 éves vagyok te gyógyegér
*AIDS
A kérdező hozzászólása: Jah és megtanulhatnál helyesen írni pl.: "éc", ezt úgy írjuk, hogy AIDS....Mennyi idõs vagy???Tippelek 12...
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval se mondtam, hogy mi lennénk a legokosabbak, de elítélni se kellene minket.Ilyennek születtünk és kész.
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de az AIDS a biszexektõl terjed...Látszik, hogy mennyire nem vagy tájékozott.Ugyanis a biszexek mit csinálnak???Izélnek lánnyal, aztán meg mennek fiúhoz.Jah és azoktól terjed még akik nem védekeznek...Szal ennyi meg egy bambi.És ez az "Istenes" kijelentésed....Honnan tudod, hogy létezik vagy, hogy egyáltalán õ teremtett??Mert a tudósok úgy tartják, hogy a majmoktól származunk...
A kérdező hozzászólása: Jah és arra is büszke lehet, hogy egy 19 évessel le áll veszekedni 45 éves létére.Ez is az értelmiséget mutatja.
bambi??amúgy meg nyugodtan letegezhetsz
20/L
A kérdező hozzászólása: A Te dolgod, hogy mit gondolsz.Velem mégis megtörtént.Jah és mellesleg 12 éves korom óta tudom magamról.Úgyhogy errõl nem állok le vitázni.A Szerelem határtalan.Mellesleg egy olyan dolog, amit kézzel nem lehet megfogni.A legcsodálatosabb emberi érzés.Enyit errõl
értem csak azért kérdeztem mert az osztályomba jár egy lezbi lány és egy szer elhívott engem beszélgetni és mondta hogy tetszem neki és hogy szerelmes belém én meg szóhoz se jutottam.
17:47-el egyet értek szerintem nincs olyan hogy a fiúkhoz vonzódsz én lány vagyok és amikor ülök a buszon akkor látok nagyon csinos lányokat de nem szeretek beléjük csak tetszik a haja meg ilyenek.Olyan nincs hogy beleszeretsz egy fiúba fiú létedre
A kérdező hozzászólása: Errõl szó sincs.Nekem egyébként is van egy egy éves kapcsolatom és nagyon boldog meg Szerelmes vagyok.De amikor anno ismerkedtem akkor chat-en, mert nem voltam ennyire naív...Meg nem akartam verést.Mindennek meg van a maga helye szerintem és az ideje is.
Nos hát szerintem "titeket" melegeket azért utálnak az emberek mert a TV-ben azt látják hogy a meleg nem fiúsan viselkedik hanem mint egy ribbanc és rólad is ezt gondolják. Amúgy meg ha mondjuk a buszon megtetszik neked egy fiú akkor odamész hozzá és elmondod neki hogy tetszik neked vagy hogy?
Azért, mert ez a jelenség nem normális. Én vallásos vagyok (keresztény katolikus) és nekem az van a hitemben, hogy Isten férfinek én nõnek teremtette ezt a nagy és "csodás" világot, és azért, hogy õk ketten benépesítsék a földet. Az én vallásomban ez nagy bûn. Meg nekem alapból únszimpatikusak vagytok. Ezt nem rosszbol mondom, de én inkább kerülöm az ilyeket... Már bocs. Ha vallásos vagy, kerülöd az ilyen "ferde" ingereket, mert hidd el, Jézussal le lehet gyõzni. Sõt! Szerintem nincsenek is ilyen ingerek, csak a sátán adja be nektek, hogy kisértsen, de ezek bonyolult dogmák.. Remélem nem bántottam meg senkit a válaszommal. :) Ez az én véleményem =)
A kérdező hozzászólása: Pedig úgy hidd el Nekem, hogy mi a párommal próbálunk normálisan élni....És eddig senki nem vette észre rajtunk...Szóval tényleg nem értem, h miért ez az ellenségeskedés, amikor nem mondtam Neked semmi rosszat.Me g Én Nekem alapból nem olyan a természetem.Mindig barátságos vagyok másokkal, ezért van sok barátom.
A kérdező hozzászólása: Azt nem értem, hogy az emberek többsége miért általánosít és miért utál minket melegeket, azért, mert a TV-ben meg felvonulásokon meg egyéb helyeken nõi ruhába meg kifestve jelennek meg? >>>>>>>Ez a kérdés
A kérdező hozzászólása: Ezt a szöveget még keresztanyámtól tanultam, akit nagyon Szeretek.Rendben van, akkor tegezõdjünk.Úgy amúgyis könnyebb írni.Te alapból utálsz minket vagy csak amiatt amiket a TV-ben meg egyéb helyeken látsz??
kedves Alex! Hol itt a kérdés mert azt nem találom csak azt vettem észre hogy hirdeted hogy meleg vagy és fel a akarsz vágni vele. üdv:egy 20 éves lány
A kérdező hozzászólása: Igen ezt Én se értem.Szerintem sokan már csak direkt csinálják, hogy idegesítsék az embereket.Steiner Kristóf is amit lemûvel...Sose értettem, hogy ez miért jó...Én csak a legjobb barátaimnak mondtam el meg a családnak...Semmire nem lenne jó, ha reklámoznám..."Az emberek hülyék" válasz is nagyon tetszett.Nem hittem volna, hogy ien hamar válaszolni fogtok.Örülök neki, hogy írtatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!