Találatok a következő kifejezésre: Miért megyek nagyon gyorsan (5 db)

nem az elõadótól függ:DD amúgy ha letöltötted, lehet hogy hibásan volt feltöltve stb
A kérdező hozzászólása: kösz de mp4 esen meg talón meg házimozin tökéletesen mennek csak wimamp szarakodik :S
Lejátszási lista van a mappában?Ha van töröld, ha kell készíts másikat.
A kérdező hozzászólása: ok kösz megpróbálom
A winamp a jó zenét szereti :D

Miért megyek el nagyon gyorsan?

3 éves a kapcsolatunk és 1.5 éve élünk együtt!Én vettem el a barátn?m szüzességét!

Legjobb válasz: A helyedben elmennék orvoshoz, ugyanis az ilyen hirtelen, minden elõzmény nélküli változásokat baktériumfertõzések is okozhatják.

A helyedben elmennék orvoshoz, ugyanis az ilyen hirtelen, minden elõzmény nélküli változásokat baktériumfertõzések is okozhatják.
Annyira fel vagy izgulva hogy nem birod már ki :) Semmit nem tudsz ellene tenni.
mert ha lassan mennél nem érnéd el a buszt
Ha tudod produkálni egymás után kis pihenõkel ezeket akkor semmi probléma. Viszont ha nem, akkor ne szégyellj felkeresni egy szakembert, mert ennek nemcsak az lehet az oka h szereteitek és kívánjátok egymást.
Azert mert szeretitek egymast(ahogy a fenti valaszban)es mert mert nagyon jol esik...Ez nagyon jo dolog, de probalj meg neha masra is godolni ne csak a szexre action kozbe...valami teljesen masra, ami nem engesdi hogy elmenj gyorsan...es amikor nagyon nem birod mar akkor bumm...probalj kis szuneteket is tartani kozbe....luck! (G.)
szakemberek szerint, egy férfit, ha megfelelõen izgatnak akkor maximálisan 3 perc alatt elsül, szerintem csak nagyon felizgulsz, ezzel nincs probléma, próbáld meg, hogy elõtte kivered, utána jobban bírod majd.

Van rutterem ( tp-link) mikor be kötöm a gépre nagyon lassu lesz még a youtube is alig megy de a telefon gyors miért?

Legjobb válasz: Szóval Wi-Fi routerod van... Gondolom mert irtad, hogy mobilon gyors... Na szóval ha minden igaz 5 Lan hely van a router hátulján... Egyikbe megy a net, a többi meg gépekbe... Állítólag nem egyforma gyors mindegyik... Próbáld bedugni mind a 4-be és nézd meg melyikbe a leggyorsabb...

Szóval Wi-Fi routerod van... Gondolom mert irtad, hogy mobilon gyors... Na szóval ha minden igaz 5 Lan hely van a router hátulján... Egyikbe megy a net, a többi meg gépekbe... Állítólag nem egyforma gyors mindegyik... Próbáld bedugni mind a 4-be és nézd meg melyikbe a leggyorsabb...


Miért van az hogy 32Mbit/s os neetem van 5Mbit/s a letöltés és mikor moziláról megy a letölltéshez akkor nagyon lassu de mikor torrentröl akkor gyors mit csináljak? H moziláról is gyors legyen?

Legjobb válasz: Torrenten több féltöltõtõl töltöd le egyszerre így több szálon fut, míg a mozzilla egy helyrõl tölti ami lehet akár egy leterhelt vagy sebességkorlátozott szerver is.

Torrenten több féltöltõtõl töltöd le egyszerre így több szálon fut, míg a mozzilla egy helyrõl tölti ami lehet akár egy leterhelt vagy sebességkorlátozott szerver is.

Fizikai (könnyű) munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, nagyon lassulok, 25 éves vagyok, miért?

Gyárban dolgozom operátorként, kézi összerakós soron. Észrevettem, hogy egyre lassabban dolgozom, mint pár éve. 2 év alatt nagyon sokat romlott ez a dolog, 5 éve vagyok ott. Amúgy sincs kézügyességem, most meg a lassulás is ront a helyzeten. Azt nem hiszem, hogy a munka utálata miatt lenne. Más, aki később jött hozzánk dolgozni, pár hónap alatt is gyorsabb lett, mint én. Nem egy emberre értem, hanem alapból az évek folyamán érkezett munkatársakra. Nem kávézom, nem szedek semmit, nem alkoholizálok, nem vagyok álmosabb nappal vagy este, mint pl. 3 éve. Eddig senki nem vette észre annyira, de ez bármikor feltűnhet valakinek. Az elméleti, szellemi dolgokat meg tudom csinálni, amit a többiek néha elrontanak (anyag megrendelés, teljesítménylap töltés, mihez mi kell, tudom fejből, pedig van vagy 100 féle dolog, amit különféle alkatrészekből teszünk össze). Mit tudnék tenni, hogy gyorsabban tudjam csinálni a dolgom? Kézügyességemmel gond van, mert nem tudok fogni az ujjaim hegyével...

Legjobb válasz: Nem tudom, de úgy érzem, aggódsz, hogy orvosi bajod van... Nézesd meg magad, egy neurológiai vizsgálat nem árthat, és az, hogy az ujaid hegyével nem tudsz fogni, elég szokatlan... Mióta van ez?

Nem tudom, de úgy érzem, aggódsz, hogy orvosi bajod van... Nézesd meg magad, egy neurológiai vizsgálat nem árthat, és az, hogy az ujaid hegyével nem tudsz fogni, elég szokatlan... Mióta van ez?
A szalagmunka kicsinálja az embert, ezt már 1930-tól tudják, de ki a szart érdekel, lényeg a profit.
A kérdező hozzászólása: Sokszor rosszul, de néha jól. :)
És hogy érzed magad a bõrödben...?
Hm. Értem. Úgy olvasom ki, hogy egyre több az egyedüllét az életedben: barátodtól távolodóban, egyedül élsz... Sok ez egy fiatalnak az egyedüllétbõl. Sport nagyon jó, az egyik legjobb depresszió ellen, bár szabad levegõn 100-szor többet ér, mint izzadt konditeremben... gondold meg, mit csinálhatnál a szabadban. És jó lenne más hobbit is kitalálni. Amire várhatsz, hogy 'De jó, szerdán megyek ide, vagy hétfõn csinálom ezt, már alig várom'! Hm?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretek emberek között lenni, fõleg nõk között nem. Van kivétel, de kevés. Itthon szeretek lenni, de az a legjobb, ha van olyan, akivel szívesen társalgok. Szoktam olvasni, de hétköznap nem, mert nem sok idõm van és álmos vagyok már ahhoz, hogy valamit hosszasan lessek, mozgás nélkül. :) Szeretem az állataimat. Van barátom már 3 és fél éve. Számomra nem túl jó dolgok történtek 2 év alatt vele kapcsolatban, ami miatt történtek változások, de ez miatt sem kínlódok, nem érdekel már annyira. Rossz dologként a sok egyedüllét van, ami még elveszi a kedvem mindentõl, de kezdem megszokni.Egyedül lakom, végre nem idegen albérlõtársakkal, ami tönkretette az idegeimet. Hétköznap jobb is, ha nem zaklat senki. Húgomékkal találkoztam ma, azzal nem volt gond, velük szívesen találkozom. Voltunk vásárolni néhány dolgot és apával is el lehet beszélgetni értelmesen. Járok konditerembe is heti 3-szor, úgyhogy mozgok rendesen, nem lustálkodok itthon. Ha nincs túlóra, szombaton is megyek edzeni.
Igen, de ahogy az ember egyre felnõttebb lesz, ha a negatívba hajlik a lelkiállapota amúgy is, ez jobban el tud uralkodni rajta, mert telnek az évek, egyre borúsabban látja a dolgokat, egyre kevésbé érzi úgy, hogy vár még rá igazi boldogság... Egy reménytelen lelkiállapotban pedig nem megy olyan jól semmilyen fajta munka. És ezt nem lehet nem bevinni a munkahelyre, mert ott van az emberrel mindig... Úgy érzem, itt van a kutya elásva nálad, de javíts ki, ha tévedek... Ha pedig így van, segítened kell magadon: találd meg az örömöket, hobbikat, társaságot stb. Mit szeretsz, minek örülsz, milyen jó dolgok vannak az életedben?
A kérdező hozzászólása: Alapból ideges típus vagyok, nyugtalan, sokszor gondolkodom rossz dolgokon, hamar ideges leszek és nem igen van alapból jó kedvem. De, ez mindig is így volt, munkakezdéskor is, 5 éve. Munkahelyre nem viszem be a bajom, de ha régen ott nyûglõdtem valami gonddal, a munkámat rendes tempóban végeztem.
Érdekes ez is, nem tudom. Egy neurológiai vizsgálat nem lenne rossz, talán az érzékelés nem 100%-os az ujjbegyedben, lehet, hogy az idegpályák sérültek. A lssuláshoz meg: azt írod, nem hiszed, hogy a munka utálata miatt lenne. De nem szanvedsz te egy enyhe depresszióban? Vagy mennyire érzed magad boldognak általában...?
A kérdező hozzászólása: Alapból ez van, nincs kézügyességem. Mint a filmekben, hogy kiesik minden a kezembõl, nem tudom normálisan megfogni. Nagyon nehezen tanultam be normálisan, fõleg a kisebb alkatrészekkel foglalkozó helyekre.
A kérdező hozzászólása: Ez nem szalagmunka. Ha az lenne, már tényleg diliházban lennék... Húgom csinál olyat, de nem véletlenül tanul vezetni. Nem örökké azt akarja csinálni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!